Város
barát
Nagyon
könnyű

Város
barát
Nagyon
könnyű

Az SXT teljes Light modellszériája a világ legjobb ultrakönnyű és rendkívül könnyen összecsukható rollerei közé tartozik. Ha a legjobb városi rollert keresed, a világon nincs más modell, amely jobb súly / teljesítmény / ár arányt kínálna. A Light Eco modell a legkevésbé erőteljes ebben a modellsorozatban, éppen ezért ennek a legalacsonyabb az ára. Ugyanakkor egyben a legkönnyebb modell is. Súlya mindössze 10,7 kg, és 27 km/h-s sebesség elérésére képes.

`

SXT Light Eco

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 
 

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó


Az SXT Light Eco az európai E-Twow márka által az SXT számára gyártott egy ultrakönnyű városi modell. Kétségtelenül a legjobb tömeg / kompaktság / teljesítmény / kényelem / ár arányt kínáló modellek közé tartozik. A teljes SXT Light (E-Twow Booster) sorozat egyértelmű és ésszerű választás a városi környezethez. Pehelysúlyuk ellenére ezek a rollerek nehezebb vezetőket is elbírnak, akár 125 kg súlyhatárig. Szabványon felüli teljesítmény-specifikációkat kínálnak. A rugózott hátsó és első tengely megfelelő kényelmet nyújt és a zseniális összecsukó mechanizmusnak és fogantyúknak köszönhetően rendkívül könnyen összehajthatók. Ezek a rollerekteljesen karbantartásmentesek, ráadásul kinetikus energia-visszanyerési rendszerrel (KERS) rendelkeznek. A teljes SXT Light sorozat közül az Eco a legolcsóbb és egyben a legkevésbé felszerelt modell. Korlátozott teljesítménye miatt csak 60 kg-nál kisebb súlyú felhasználóknak ajánljuk. Ha ennél nehezebb vagy, inkább a Light Plus modellt vagy annál magasabb kategóriájú modellt válassz.

 

Használat és praktikum

Az SXT Light sorozat rollerei kétségtelenül a világ legpraktikusabb rollerei közé tartoznak. Ennek a modellnek egyetlen célja az, hogy a legjobb megoldást nyújtsa városi környezetben, és ezt a célt százszázalékosan teljesíti. Arra nem lehet számítani, hogy kényelmes utazást biztosít a városon kívüli nagy távolságokhoz. Terepjáró képességei szinte egyáltalán nincsenek. Mindez azonban könnyen feláldozható, mivel a városban ezekre egyszerűen nincs is szükség. Ami a városban számít az a kis súly, könnyű irányíthatóság és összecsukhatóság, ellenállás a göröngyös utakkal és járdákkal szemben. Ha ehhez még hozzáadjuk az elegendő teljesítményt, hatótávolságot és a teljesen karbantartás nélküli üzemeltetést, megkapjuk az SXT Light sorozatot, amelynek gyakorlatilag nincs versenytársa ebben a súlykategóriában. Nem fogsz defektet kapni a szabadalmaztatott anyagból készült szilárd kerekekkel, amelyek mindazonáltal kellően tapadnak, de a legfontosabb, hogy az első és a hátsó tengelyre vannak rugózva, így a roller vezetése továbbra is elég kényelmes a városi távolságokhoz. A sorozat zsenialitása a kompakt tárhely. A roller kevesebb, mint tíz másodperc alatt összecsukható (és később kihajtható) minimális méretre, ennek köszönhetően kisebb, mint egy kis aktatáska. Beteheted egy kávézó széke alá, buszban vagy vonatban elfér az ülőhely alatt, sőt ezek közül a rollerek közül többet el is helyezhetsz egy átlagos autó csomagtartójában. Összecsukva kevesebb mint 15 cm széles, 33 cm magas és körülbelül egy méter hosszú, vagyis szinte bárhova elfér. Ez nem mondható el más rugózott kerekű és hasonló paraméterű elektromos rollerről. A kormányrúd nagyon praktikus, magassága könnyen állítható és a gyorskioldó mechanizmusának köszönhetően néhány másodperc alatt alacsony és magas vezetőkhöz is igazítható.


Teljesítmény és hatótávolság

Az SXT Light Eco a Light sorozat legkevésbé erőteljes modellje, amely 350 W teljesítményt nyújt, ami még így is kitűnő, ha figyelembe vesszük a modell csupán 10,7 kg-os pehelysúlyát. A taposólemez elrejti a 24 V-os Li-Ion akkumulátort, amely 6,5 Ah kapacitást biztosít , ami 156 Wh tárolt energiának felel meg. A teljesítmény és az akkumulátor kombinációjával akár 30 km-es hatótávolság is elérhető, ami sok vezető számára több mint elegendő. Az említett teljesítményre és specifikációkra tekintettel a Light Eco modellt inkább a 60 kg-ot meg nem haladó súlyú vezetőknek ajánljuk, akiknek az igényeit ez a roller ki fogja elégíteni. A roller teljesítménye lehetővé teszi az akár 27 km/h-s sebesség elérését is, ami a városban nagyjából elegendő. Nehezebb vezetők sík felületen közlekedhetnek vele. Azonban ha hegynek felfelé akarsz haladni, akkor nézz meg olyan erősebb modelleket is, mint az SXT Light Plus, a Plus V vagy a GT. Javasoljuk az alábbi összehasonlító táblázatot, amely bemutatja a teljes E-Twow rollercsalád specifikációit.

 

Kényelem

Sok vásárló tart a szilárd kerekű rollerektől a kevésbé kényelmes utazás miatt. A teljes SXT Light sorozat azonban szabadalmaztatott anyagból készült szilárd gumiabroncsokat használ. Soha nem lesznek olyan puhák, mint a levegővel feltöltött gumiabroncsok, mégis kissé rugóznak és különösen jó tapadással bírnak. Ezek a kerekek nagyban hozzájárulnak az általános kényelemhez, mivel nem lehet őket kilyukasztani,így defektet sem kaphatsz velük. Felhasználóként sokkal nagyobb lesz az önbizalmad és az élvezet is, mivel tudod, hogy célodhoz mindig időben érkezel meg, és nem kell aggódnod a gumiabroncs nyomása vagy a leeresztése miatt. Ez önmagában is nagy értéket képvisel, mivel a 8 hüvelykes kerekek esetében a levegővel töltött gumiabroncsokkal ellátott modellek gyakran kapnak defektet a városban. Ha naponta vezetsz, ezek a kerekek általában havi egy defektet spórolhatnak meg. Sőt, az SXT Light Eco modellen rugózott első és hátsó kerék van, ami mind a kényelmet, mind a biztonságot fokozza. A rugózott kerekeknek köszönhetően nem eshetsz le a rollerről, ha véletlenül kátyúba futnál vagy nekimennél valaminek. Az első és a hátsó rugó könnyen cserélhető, és raktáron tartjuk őket. Az ajánlott csereintervallum körülbelül 3000 km. A hátsó rugó előterhelése állítható ami azt jelenti, hogy a felhasználó a súlyához igazíthatja, és ezáltal megváltoztathatja a roller hasmagasságát. Az olyan jellemzők, mint az automatikus érzékelővel működtetett első lámpa, a jó elrendezésű kijelző, a rendkívül kis súly és mindenekelőtt a teljesen karbantartásmentes üzemeltetés mind hozzájárulnak a fokozott kényelemhez. Semmi miatt nem kell aggódnod, csak tölteni és vezetni. Az első fék elektromágneses, ami azt jelenti, hogy nem igényel karbantartást, vagy a fékbetétek beállítását és cseréjét. Ráadásul fékezéskor visszatölti az akkumulátort. Ebben a súlykategóriában az általa nyújtott vezetési kényelem átlagon felüli. Persze ez nem felel meg a lég vagy olaj lengéscsillapítókkal felszerelt modelleknek. Ilyen modellek azonban nem is léteznek ebben a súlykategóriában. A tulajdonos kényelme alapvető ennél a rollernél. Nem igényel semmit, kivéve a töltést és a rendszeres alkalmi szervizeket. Az állítható magasságú kormányrúd növeli a kényelmet. A roller könnyen illeszkedik a különböző magasságú vezetőkhöz, így az egész család tudja használni

 

Biztonság

Az SXT Light sorozat számos biztonságnövelő funkcióval büszkélkedhet. Az integrált érzékelővel működtetett automatikus világítás óriási előnyt jelent. Többé nem kell gondolnod a lámpák bekapcsolására. A fények elég erősek ahhoz, hogy nem csak az éjszakai órákban, de még szürkületben is jól láthatók legyenek. A szilárd gumiabroncsokat azért véljük előnyösnek, mert velük nem kaphatsz defektet és nem kell rendszeresen ellenőrizni őket, mivel ezek az abroncsok több ezer kilométert bírnak. A rugózott alváz óriási biztonsági előnnyel jár, mivel megvéd az olyan helyzetekben, amelyek kétségtelenül eséshez vezetnének a rögzített alvázas rollerek vezetése közben. A futómű képes kezelni azokat a kis lyukakat és göröngyöket, amelyeket nem mindig sikerül észrevenni gyors haladás közben. Meg kell azonban jegyezni, hogy sajátos biztonsági hátrányai vannak, és ezt figyelembe kell venni a roller vezetése során. A gyártó rendkívül alacsony súlyra törekedett, miközben megpróbálta elérni a maximálisan elérhető összehajthatóságot és a karbantartásmentes működést. Kis súlyukat tekintve ezek a rollerek a világon az első helyen állnak. A roller könnyűvé tételéhez azonban valahol máshol le kellett faragni. Éppen ezért a rollert nem szerelték fel a szokásos mechanikus első fékkel, hanem azt egy elektromágneses első fékkel váltották ki, amely meglehetősen hatékonyan fékezi az első kereket, és ezzel egyidőben az akkumulátort is tölti. A fékhatás fékkarral jól szabályozható, ami azonban némi gyakorlatot és türelmet igényel. Ezért javasoljuk, hogy az első néhány kilométert nagyobb körültekintéssel tedd meg, amíg megszokod ezt a fékezési módot. A hátsó kerék a sárvédő lenyomásával fékezhető. Ez a fékezési módszer meglepően hatékony, könnyedén teljesen blokkolni tudja a hátsó kereket. Egy kis gyakorlatot persze ez is igényel, de ha egyszer hozzászoksz, akkor teljesen természetessé válik ez a módszer, így egy kis türelemmel és ésszerű irányítással mindig biztonságosan meg tudod állítani a rollert. Méréseink során minden alkalommal képes volt megállni 20 km/h-ról 4,2 m-es távon, 25 km/h-ról pedig 6,3 m-es távon belül.. Magától értetődő, hogy a mechanikus első és hátsó fékkel rendelkező modellek fékhatása jobb, és egy tapasztalt vezető ilyen rollerekkel mindig rövidebb távolságon belül tud megállni. Az ilyen rollerek azonban általában meglehetősen nehezebbek és több karbantartást igényelnek. Ezért vezetés közben (csakúgy, mint bármely más modellnél) mindig tarts elegendő féktávolságot. Lassíts le, amikor csak kis esély is van arra, hogy valaki eléd lép. Ebben az elektromos rollerszériában az SXT Light Plus V eKFV modellben (20 km/h sebességre korlátozva) és az E-Twow Booster GT 2020 modellben hátsó mechanikus dobfék van, az összes többi modellt rekuperatív fékkel és lábfékkel szerelték fel, hasonlóan az SXT Light Eco modellhez.

Dizájn

A teljes Light sorozat kialakítása szigorúan a funkcionalitásra épül - a lehető legkisebb súly és tömörség. Ezért a roller feláldozott bizonyos tervezési sajátosságokat, és alapvető formákat használó ipari megjelenéssel bír. A minimalista méretek és súly miatt minimalista formatervezésre volt szükség, alapformákkal. Mindazonáltal ezek a formák egységes érzetet keltenek, amihez gyorsan hozzá lehet szokni. A kábelezést a roller alvázába építették be a kormányrúd belsejében és a roller testén belül elvezetve, így a minimalista kialakításba nem zavarnak bele az elszabadult kábelek. A kijelzőt, a vezérlőművet és a fényszórókat elegánsan helyezték el úgy, hogy vezetés közben mindig kéznél legyenek. Kompaktságának köszönhetően a roller hihetetlenül kicsi és összecsukva igazán elegánsnak tűnik. Éppen ezért jól mutat egy étteremben vagy kávézóban, ahol jól elfér, és nem néz ki oda nem illőnek. Kialakításával igazából könnyebbnek tűnik, mint valójában. Az átlagos megfigyelő első pillantásra észre sem veszi, hogy ez egy erős, önjáró elektromos roller. Inkább úgy gondolja, hogy a klasszikus motor nélküli rollerek családjába tartozik.

 

Értékelésünk

A teljes SXT Light sorozat és az E-Twow által gyártott összes modell a legnépszerűbb és egyben a legkeresettebb rollerek közé tartoznak. Kétségtelenül ezek a világ legkönnyebb elektromos városi rollerei. Nincs olyan roller, amely legyőzné őket ebben a súly- és teljesítménykategóriában. Gyártók százai nem tudták felülmúlni, és a közeljövőben nem is fogják. Az E-Twow márka tíz éve szakosodott az ultrakönnyű rollerekre, éppen ezért ők rendelkeznek a legjobb szakértelemmel ebben a kategóriában. Más márkákkal ellentétben arra koncentrálnak, amiben a legjobbak. Ezért hisszük, hogy sokáig uralni fogják ezt a kategóriát. Az SXT Light Eco alapdarab, a széria legkevésbé erőteljes modellje . Ha azonban nem tervezel vele gyakori hosszú utakat, és a rollert nem nehéz utas vezeti, akkor ez bizonyosan megfelel majd és pénzt is megtakaríthatsz vele. Amint azonban az összehasonlító táblázat mutatja, a magasabb kategóriájú modellek sokkal jobb specifikációkkal rendelkeznek, amelyekért érdemes kifizetni a plusz pénzt. A mechanikus fék hiánya óriási előny a karbantartás szempontjából, ami ezzel a modellel gyakorlatilag nulla. Másrészt kissé jobb vezetési készségekre van szükség, valamint arra, hogy a vezető előrelátó legyen és szükséges esetén hazsnálja a hátsó kerékféket. Ennek a rollerszériának több száz alkatrészét tartjuk raktáron, és mindent fejből tudunk róla. Tehát ennek a rollernek a megvásárlásával biztos lehetsz a gyors javítás felől, ha valami történne vele. Az eredeti kiegészítők nagy előnyt jelentenek, mivel a rollerre szabták őket, mint például a praktikus tartót a tárgyak könnyebb szállításához, a kerekes hátizsákot a roller cipeléséhez (amit húzhatsz is, mint egy bőröndöt), a praktikus zsebet a kormányrúdon (például egy töltőnek vagy a pénztárcádnak), vagy mint a mobiltelefontartót. Vásárolhatsz egy második töltőt is, így az egyiket tarthatod otthon, a másikat pedig a munkahelyeden.

Szervíz

Mi vagyunk az SXT márka legnagyobb, engedélyezett beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk. A garanciális és a garancia lejárata utáni javítások hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnod. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk. Ugyanakkor mi vagyunk az E-Twow márka kizárólagos beszállítója, amely az egész Light-sorozatot gyártja az SXT számára, ami azt jelenti, hogy rendelkezésünkre állnak alkatrészek és támogatás közvetlenül a gyártótól, akivel jó kapcsolatot ápolunk, és technikusainkat közvetlenül az üzemükben képzik ki.

A márkáról

A 2005-ben alapított SXT az egyik legrégebbi elektromos rollermárka a világon. A kevés, európai székhelyű gyártók egyike. Központja Németország déli részén, a svájci határ közelében található, Rheinfelden városában, ahol az értékesítési részleg, a tervezői csoport, valamint a központi szerviz és raktár a vállalat tulajdonában lévő épületben van, ami több mint 3 000 m2 területet foglal el. Az SXT stratégiája a helyi képviseletek létesítése, amivel ügyfeleinek saját régiójukban és saját nyelvükön tudja biztosítani a tanácsadás és a szolgáltatások folyamatos elérhetőségét, hogy ne távolról, az interneten keresztül kelljen megoldaniuk minden problémát. A Voltride a legnagyobb ilyen jellegű képviselet Közép-Európában. Pozsonyban, Prágában, Brnoban és Ungváron működtetünk üzlethálózatot, valamint egy e-shopot is Magyarországon. Maga a termelés a Kínában található kilenc gyárban zajlik, amiket az SXT gondosan választott ki a magas színvonalú, minőségi termelés érdekében. Évente több mint 10 millió egységet állítanak elő. Az SXT biztosítja a rendszeres ellenőrzést és a gyártási folyamatban való jelenlétet, hogy eleget tegyenek az SXT beszállítói által előírt magas követelményeknek. Valamennyi SXT termék megfelel az európai szabványoknak (például CE, ROHS, IQC, IPQC vagy FQC). Belső vizsgálatokkal rendszeresen ellenőrzik, hogy megfeleljenek azoknak. Biztos lehetsz tehát abban, hogy eredeti SXT termékek vásárlásával kiváló minőségű rollert kapsz kézhez, amit az SXT saját márkanevével szavatol. A Voltride csak az európai központi raktárból származó eredeti SXT termékeket árulja, így képes garantálni azok eredetiségét. Közvetlenül az SXT tulajdonosával jó kapcsolatot alakítottunk ki, és gyakran látogatjuk meg a céget személyesen. Éppen ezért megerősíthetjük, hogy saját tapasztalataink alapján az SXT márka komolyan veszi az egyéni elektromobilitást, és ugyanolyan szenvedéllyel és lelkesedéssel hisz ennek a közlekedési módnak a jövőjében, mint ahogyan mi magunk is.

További specifikációk összehasonlítása

Az ultrakönnyű városi rollerek összehasonlítása (az E-Twow gyártmánya)

SXT Light Eco SXT Light Plus E-Twow Booster Plus S+
(Facelift 2020)
SXT Light Plus V SXT Light Plus V eKFV E-Twow Booster V
Powero City
(Facelift 2020)
SXT Light GT E-Twow Booster GT 2020
Price 262 900 Ft‎ 329 900 Ft‎ 318 900 Ft‎ 374 900 Ft‎ tól/től 375 900 Ft‎ tesz 442 900 Ft‎ 374 900 Ft‎ 450 900 Ft‎ 449 900 Ft‎
Motor teljesítménye 350 W 500 W 500 W 500 W 500 W 500 W 700 W 700 W
Hatóávolság 30 km 35 km 35 km 40 km 40 km 40 km 50 km 50 km
Maximális sebesség 27 km/h 30 km/h 36 km/h 36 km/h 20 km/h 36 km/h 40 km/h 40 km/h
Súly 10,7 kg 11 kg 11,1 kg 11,3 kg 12,3 kg 11,3 kg 12,3 kg 13 kg
Akkumulátor feszültsége 24 V 33 V 36 V 36 V 36 V 36 V 48 V 48 V
Akkumulátor kapacitása 6,5 Ah 6,5 Ah 8,7 Ah 10,5Ah 10,5Ah 10,5Ah 10,5Ah 10,5Ah
Akkumulátorcellák CN CN Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung
Akkumulátor energiája 156 Wh 215 Wh 313 Wh 378 Wh 378 Wh 378 Wh 504 Wh 504 Wh
Tempomat van van van van van van nincs nincs
Összecsukó mechanizmus nehezebb összecsukás (csak lábbal) nehezebb összecsukás (csak lábbal) könnyen összecsukható (kézzel) nehezebb összecsukás (csak lábbal) nehezebb összecsukás (csak lábbal) könnyen összecsukható (kézzel) könnyen összecsukható (kézzel) könnyen összecsukható (kézzel)
Kormány és összecsukása nehezebben összecsukható, régebbi rendszer nehezebben összecsukható, régebbi rendszer könnyen összecsukható, erősebb mechanizmus nehezebben összecsukható, régebbi rendszer nehezebben összecsukható, régebbi rendszer könnyen összecsukható, erősebb mechanizmus könnyen összecsukható, erősebb mechanizmus könnyen összecsukható, erősebb mechanizmus
Taposófelület régebbi rendszer (szálcsiszolt), nehezebb tisztítás régebbi rendszer (szálcsiszolt), nehezebb tisztítás szilikon felület, nedves ruhával lemosható régebbi rendszer (szálcsiszolt), nehezebb tisztítás régebbi rendszer (szálcsiszolt), nehezebb tisztítás szilikon felület, nedves ruhával lemosható szilikon felület, nedves ruhával lemosható szilikon felület, nedves ruhával lemosható
Hátsó lámpa nincs van van van van van van van
Kijelző egyszínű színes színes színes színes színes színes színes
Fékek gyengébb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó dobfék + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó dobfék + hátsó lábfék
Fényvisszaverők nincs oldalsó fényvisszaverők a platformon oldalsó fényvisszaverők a platformon oldalsó fényvisszaverők a platformon oldalsó a platformon + további sárga fényvisszaverők oldalsó fényvisszaverők a platformon oldalsó fényvisszaverők a platformon oldalsó a platformon + további sárga fényvisszaverők
Taposófelület hossza rövid rövid rövid rövid rövid rövid hosszú hosszú
Kitámasztó nincs nincs nincs nincs nincs nincs nincs van
4/10
Kényelem
10/10
Karbantartás
27 km/h
Sebesség
10,7 kg
Súly
350 W
Teljesítmény
30 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
KERS - visszatáplálás
Motor elöl
Városba alkalmas
Tempomat
Első világítás
Nagyon könnyű
Fényérzékelő
Több színváltozat
Szabadonfutó
Jól összecsukható
Zéró Start
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 10, 7 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 3,5 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 350 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 30 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Max. tervezési sebesség 27 km/h  
      Hossz 102 cm  
      Magasság 116 cm  
      Szélesség 38 cm  
      Hossz összecsukva 97 cm  
      Magasság összecsukva 33 cm  
      Szélesség összecsukva 14,5 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 24 V  
      Akkumulátor kapacitása 6,5 Ah  
      Akkumulátor energiája 156 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer elülső hajtás  
      Első fék erősítő  
      Hátsó fék láb  
      Első kerék típusa tömör  
      Első kerék átmérője 8"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 8"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés rugó  
      Hátsó felfüggesztés rugó  
      Világítás első  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete, fehér  
      Max. terhelhetőség 125 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása