-11%
Város
barát
Magas
Erő
Voltride
ajánlja

Város
barát
Magas
Erő
Voltride
ajánlja

Dualtron Spider 2

Új termék

Magnéziumötvözetből készült BLDC motorok, szénszálas kormány és akár 3984 W-os csúcsteljesítmény! Ez a kombináció drasztikusan lecsökkenti a roller teljes tömegét, amely így eléri a páratlan, 26,2 kg-ot. A Spider 2 Limited jelenleg 30 Ah-s akkumulátorral és 2,25 hüvelyk szélességű gumiabroncsokkal kapható. Ideális feltételek között 70 km/h-s végsebesség elérésére képes és 100 km-es hatótávolságot nyújt.

Régi ár Kedvezményes ár

1 119 900 Ft‎Áfát tartalmazza

999 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 11%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A modell elérhetősége

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

Szeretne egy könnyebb, mégis erőteljes rollert, amellyel könnyedén felszállhat a vonatra vagy a buszra? A megoldás az újonnan bemutatott Dualtron Spider 2 Limited 2021-es modellje! Olyan techológiával látták el, amelyet általában a Dualtron modellszéria nagyobb és sokkal nehezebb rollereiben alkalmaznak. Új látásmódot képvisel, új motorral rendelkezik, az elődjéhez képest akkumulátorának élettartama hosszabb. Súlyra ugyan kicsit nehezebb, azonban még mindig ez a Minimotors által gyártott legkönnyebb középkategóriás roller. Könnyű roller kitűnő teljesítménnyel. A Dualtron Spider 2 Limited nagy teljesítményű elektromos roller minden egyes vezetéskor izgalmat okoz, és elég erős ahhoz, hogy bárhová elvigye Önt. Tartós, szívós és nagyon erős. Lecsökkentett súlyának köszönhetően könnyedén hordozható és nagyszerűen kielégíti a rendszeresen ingázók igényeit. Tehát nem jelent gondot felvinni a lépcsőn vagy felszállni vele a vonatra vagy a buszra. Ez a gép olyan kimagasló menetkényelmet, minőséget és teljesítményt kínál, amire egyébként nehéz lenne ebben a súlykategóriában rálelni. Ideális roller mind a városba, mind természetjáráshoz. Egyszerűen ez a Dualtron! Neve magáért beszél az elektromobilitás világában.

 

 

Karosszéria, kialakítás és felszereltség

A roller praktikus kialakítású és tökéletes minőségű kivitellel rendelkezik, amit a mindennapi ingázás során értékelni fog. Elődjéhez képest a Dualtron Spider 2 Limited egy kicsit többet, 26,2 kg-ot nyom, de sokkal többet kínál. A nagyobb teljesítményű kettős BLDC motorok alumínium ötvözetből készülnek, amibe magnéziumot is kevernek, és ez az átlagos alumíniumötvözeteknél nagyobb szilárdságot és alacsonyabb tömeget eredményez. A szénszálból készült kormány további súlymegtakarítást biztosít. Hogy jobban hozzájuk lehessen férni, a Spider 2 Limited töltőportjait áttették a kormányrúd "nyaki" részére. Jelentős újítás a hátsó lábtámasz felszerelése horoggal, amely a kormányrudat a lehajtás után rögzíti. A lábtartóban beépített vezérlőegység található, ami jobb hűtést biztosít. A lábtámasz hátulján a jobb láthatóság érdekében LED-ek találhatók. A Dualtron Storm, Thunder és Victor modelljeinek példáját követve továbbfejlesztették az összecsukó szerkezetet, amelyet kettős bilincs rögzít. A futófelületet már nem egy durva anyag fedi, mint az elődjénél, hanem egy jobban karbantartható gumiréteg. A Dualtron Spider 2 Limited-et nagyméretű és könnyen olvasható EYE kijelzővel szerelték fel, amelyet közvetlenül a Minimotors gyárt. A kijelzőn minden fontos adat megjelenik, mint például sebesség, aktuális sebességfokozat, napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje. Magas fényerejének köszönhetően a kijelzőn még kedvezőtlen időjárási körülmények között is tisztán olvashatók az adatok. A gáz erősségét a sokak által kedvelt ujjkarral lehet szabályozni. A könnyű vázat speciálisan megmunkált, űripari alumíniumötvözetből készítik (7075 jelöléssel), míg a keréktengelyek króm-molibdén ötvözött acélból készülnek szénkeverékkel (SCM440 jelöléssel). A minőségi alapanyagok és a precíz kivitelezés megadja a rollernek azt a szilárdságot, amely a vezető biztonságához nélkülözhetetlen. A karbantartást nem igénylő és tartós elasztomer felfüggesztés, a 10 hüvelykes, belső tömlővel ellátott, levegővel töltött gumik és a kényelmes ergonomikus markolat mind hozzájárulnak a vezetés kényelméhez.

 

 

Biztonság és menetminőség

A biztonság mindig a legfontosabb. A maximális stabilitás és vezetési kényelem érdekében kialakított keretbe építették be a roller alkatrészeit. A Dualtron Spider 2 Limited-et elasztomer felfüggesztéssel látták el, így minden felületen nagyon kényelmes lesz az utazás! Ezt a jól bevált felfüggesztési rendszert a Dualtron sorozat szinte minden modelljében használják. Nem igényel karbantartást és kitűnik hosszú élettartamával. A mechanikus tárcsafékek is könnyebb anyagból készültek, de még így is vannak olyan hatékonyak, mint ami egy Dualtron modelltől elvárható. Az elektromos fékkel kombinálva biztos lehet abban, hogy Ön nagyobb sebességnél is mindig biztonságosan meg tud állni. Egy másik fontos biztonsági elem az elektronikus ABS, amely megakadályozza a kerekek blokkolását erős fékezéskor. Magától értetődik, hogy a biztonsághoz megfelelő világítás szükséges. Ennek a rollernek a világítási rendszere stílusos, ugyanakkor tervezésénél elsősorban arra figyeltek, hogy gyors városi forgalomban növelje a biztonságot és a kiszámíthatóságot. A Dualtron Spider 2 Limited a szokásos első és hátsó LED-es világítás mellett a kormányoszlopba és a futófelület oldalaiba beépített LED csíkokkal rendelkezik, amin a mellékelt távirányítóval hangulatodnak megfelelően változtathatod a színeket. A roller lehetőséget kínál az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, amely megakadályozza a nem kívánt indítást. Ez a funkció különösen a kezdő vezetők számára hasznos. A funkcionális sárvédők maguktól értetődőek. Így ha egy hirtelen zivatar váratlanul érné, nem kell tartania a rossz időjárástól, vagy attól hogy a víz felfröccsenése összekoszolná a ruháit. Javasoljuk azonban, hogy amennyire lehetséges, minél inkább kerülje a vizet, hogy nehogy elveszítse a jótállást az elektromos alkatrészek vízzel való érintkezésből fakadó sérülése miatt.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A 3984 W-os maximális teljesítménnyel egy meredekebb domb megmászására irányuló bármilyen hiábavaló próbálkozás a múlté. A Dualtron Spider 2 Limited magnézium keverékes alumíniumötvözetből készült két szénmentes BLDC elektromotorral van felszerelve, amelyek ideális körülmények között akár 70 km/h-s sebességre is felpörgethetik ezt a kis ördögöt. Abban sem marad alul, hogy milyen messze képes eljutni, mert a 60 V-os, 30 Ah kapacitású akkumulátornak köszönhetően lenyűgöző, akár 100 km-es hatótávra is képes (vezető súlyától, külső hőmérséklettől és terepviszonyoktól függően). Ekkora hatótáv a mozgás szabadságát biztosítja, anélkül hogy azon kellene aggódnia, hol töltse fel az akkumulátort. A gyorstöltést támogató töltőcsatlakozókat kényelmesebben lehet elérni, mivel a kormányrúd "nyakán" helyezték el őket, és védőkupakokkal vannak ellátva, ami megakadályozza a szennyeződések bejutását. Az akkumulátorcsomag nem szenved semmilyen nemkívánatos memória hatástól, így megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig kibírja!

 

 

 

Használat és praktikum

A Dualtron Spider 2 Limited a technológia csúcsa a könnyű, mégis erőteljes elektromos rollerek kategóriájában. Ez egy csodálatos gép nemcsak a rendszeresen ingázók, hanem az alkalmi túrázók számára is. Kiváló sebesség / hatótáv / súly / tartósság aránnyal rendelkezik. A városban kétségtelenül értékelni fogja a roller zökkenőmentes teljesítményét és mozgékonyságát. Nem kell attól tartania, hogy a rollere cserbenhagyja Önt egy hosszabb út során. Imádni fogja az igazán kényelmes futóművet, amelyet macskakövön és földúton is használhat. Súlya nagyobb, mint az elődjének, ennek ellenére a roller így is könnyen hordozható, például az étterembe is könnyedén bevihető. Méretével szinte minden átlagos autó csomagtartójába befér. Mérete összecsukva 114 x 60,5 x 5 cm, kinyitva pedig 114 x 60,5 x 124 cm.

 

 

 

Értékelésünk

Hagyományosan a Dualtron modellek erős, ugyanakkor terjedelmes és nehéz rollerek, ami problémát jelent azok számára, akik lift nélküli épületekben felsőbb emeleten laknak, vagy akik gyakran utaznak. A Dualtron Spider 2 Limited a teljesítmény / súly / kompaktság arányt illetően a létező legjobb roller. Nyomatékát vagy végsebességét tekintve nincs mit irigyelnie a Dualtron modellsorozat nehezebb és nagyobb rollerein. Nehéz lesz a piacon olyan kétmotoros rollert találni, amely 26,2 kg-nál kevesebbet nyom és 4000 W körüli teljesítményt nyújt. A Spider 2 Limited egyértelműen megfelel az elvárásainknak. Egy gyors és sokoldalú roller. Örülünk, hogy ezt a nagyszerű gépet kínálhatjuk Önnek. Megfelel a gyártó által megadott műszaki jellemzőknek, praktikus kialakítású és rendkívül biztonságos. Számíthat rá akár földúton vezetve, akár egy átlagos úton 60 km/h-s sebességgel, vagy gyalogos tempóban valahol a városközpontban. Mindig sugárzik majd az elégedettség Önről. A Dualtron Spider 2 Limited egyszerűen a tökéletes elektromos roller, amely nem csak a városba való.

 

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és a jótállás lejárta utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
70 km/h
Sebesség
26,2 kg
Súly
3984 W
Teljesítmény
100 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Hegymenetre képes
Motor hátul
Motor elöl
Hátsó fék
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Nagyon könnyű
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
A Max Blinker ajánlja
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 26,2 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 9 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 70 km/h Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 3984 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 100 km Várakozás a tesztre
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
65,32
km/h
Max. sebesség
2 579
watt
Max. teljesítmény
118,01
km
Max. hatótávolság
62,31
km
Hatótávolság városban
34,36
km
Minimum hatótáv
10,50
másodperc
Idő
100 m-ig
19,40
másodperc
Idő
250 m-ig
61,40
másodperc
Idő
1 km-ig
2,46
másodperc
Idő
20 km/h-ig
3,83
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,11
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,72
másodperc
Idő
30 km/h-tól
7,0
méter
Táv
20 km/h-ig
16,7
méter
Táv
30 km/h-ig
2,4
méter
Táv
20 km/h-tól
6,4
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 65,32
0
0 10
1,28
0 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,28
0 15
1,81
0 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,81
0 20
2,46
0 20
Dualtron Spider 2 Limited 2,46
0 25
3,09
0 25
Dualtron Spider 2 Limited 3,09
0 30
3,83
0 30
Dualtron Spider 2 Limited 3,83
0 35
4,68
0 35
Dualtron Spider 2 Limited 4,68
0 40
5,60
0 40
Dualtron Spider 2 Limited 5,60
0 45
6,79
0 45
Dualtron Spider 2 Limited 6,79
0 50
8,43
0 50
Dualtron Spider 2 Limited 8,43
0 55
10,54
0 55
Dualtron Spider 2 Limited 10,54
0 60
13,83
0 60
Dualtron Spider 2 Limited 13,83
0 65
22,29
0 65
Dualtron Spider 2 Limited 22,29
0 65,32
22,28
0 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 22,28
10
10 15
0,53
10 15
Dualtron Spider 2 Limited 0,53
10 20
1,18
10 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,18
10 25
1,81
10 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,81
10 30
2,55
10 30
Dualtron Spider 2 Limited 2,55
10 35
3,40
10 35
Dualtron Spider 2 Limited 3,40
10 40
4,32
10 40
Dualtron Spider 2 Limited 4,32
10 45
5,51
10 45
Dualtron Spider 2 Limited 5,51
10 50
7,15
10 50
Dualtron Spider 2 Limited 7,15
10 55
9,26
10 55
Dualtron Spider 2 Limited 9,26
10 60
12,55
10 60
Dualtron Spider 2 Limited 12,55
10 65
21,01
10 65
Dualtron Spider 2 Limited 21,01
10 65,32
21,00
10 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 21,00
15
15 20
0,65
15 20
Dualtron Spider 2 Limited 0,65
15 25
1,28
15 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,28
15 30
2,02
15 30
Dualtron Spider 2 Limited 2,02
15 35
2,87
15 35
Dualtron Spider 2 Limited 2,87
15 40
3,79
15 40
Dualtron Spider 2 Limited 3,79
15 45
4,98
15 45
Dualtron Spider 2 Limited 4,98
15 50
6,62
15 50
Dualtron Spider 2 Limited 6,62
15 55
8,73
15 55
Dualtron Spider 2 Limited 8,73
15 60
12,01
15 60
Dualtron Spider 2 Limited 12,01
15 65
20,48
15 65
Dualtron Spider 2 Limited 20,48
15 65,32
20,47
15 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 20,47
20
20 25
0,62
20 25
Dualtron Spider 2 Limited 0,62
20 30
1,36
20 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,36
20 35
2,22
20 35
Dualtron Spider 2 Limited 2,22
20 40
3,14
20 40
Dualtron Spider 2 Limited 3,14
20 45
4,33
20 45
Dualtron Spider 2 Limited 4,33
20 50
5,97
20 50
Dualtron Spider 2 Limited 5,97
20 55
8,08
20 55
Dualtron Spider 2 Limited 8,08
20 60
11,36
20 60
Dualtron Spider 2 Limited 11,36
20 65
19,82
20 65
Dualtron Spider 2 Limited 19,82
20 65,32
19,81
20 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 19,81
25
25 30
0,74
25 30
Dualtron Spider 2 Limited 0,74
25 35
1,59
25 35
Dualtron Spider 2 Limited 1,59
25 40
2,51
25 40
Dualtron Spider 2 Limited 2,51
25 45
3,70
25 45
Dualtron Spider 2 Limited 3,70
25 50
5,35
25 50
Dualtron Spider 2 Limited 5,35
25 55
7,46
25 55
Dualtron Spider 2 Limited 7,46
25 60
10,74
25 60
Dualtron Spider 2 Limited 10,74
25 65
19,20
25 65
Dualtron Spider 2 Limited 19,20
25 65,32
19,19
25 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 19,19
30
30 35
0,85
30 35
Dualtron Spider 2 Limited 0,85
30 40
1,77
30 40
Dualtron Spider 2 Limited 1,77
30 45
2,96
30 45
Dualtron Spider 2 Limited 2,96
30 50
4,61
30 50
Dualtron Spider 2 Limited 4,61
30 55
6,72
30 55
Dualtron Spider 2 Limited 6,72
30 60
10,00
30 60
Dualtron Spider 2 Limited 10,00
30 65
18,46
30 65
Dualtron Spider 2 Limited 18,46
30 65,32
18,45
30 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 18,45
35
35 40
0,92
35 40
Dualtron Spider 2 Limited 0,92
35 45
2,11
35 45
Dualtron Spider 2 Limited 2,11
35 50
3,75
35 50
Dualtron Spider 2 Limited 3,75
35 55
5,86
35 55
Dualtron Spider 2 Limited 5,86
35 60
9,15
35 60
Dualtron Spider 2 Limited 9,15
35 65
17,61
35 65
Dualtron Spider 2 Limited 17,61
35 65,32
17,60
35 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 17,60
40
40 45
1,19
40 45
Dualtron Spider 2 Limited 1,19
40 50
2,83
40 50
Dualtron Spider 2 Limited 2,83
40 55
4,94
40 55
Dualtron Spider 2 Limited 4,94
40 60
8,23
40 60
Dualtron Spider 2 Limited 8,23
40 65
16,69
40 65
Dualtron Spider 2 Limited 16,69
40 65,32
16,68
40 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 16,68
45
45 50
1,64
45 50
Dualtron Spider 2 Limited 1,64
45 55
3,75
45 55
Dualtron Spider 2 Limited 3,75
45 60
7,04
45 60
Dualtron Spider 2 Limited 7,04
45 65
15,50
45 65
Dualtron Spider 2 Limited 15,50
45 65,32
15,49
45 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 15,49
50
50 55
2,11
50 55
Dualtron Spider 2 Limited 2,11
50 60
5,39
50 60
Dualtron Spider 2 Limited 5,39
50 65
13,85
50 65
Dualtron Spider 2 Limited 13,85
50 65,32
13,84
50 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 13,84
55
55 60
3,28
55 60
Dualtron Spider 2 Limited 3,28
55 65
11,74
55 65
Dualtron Spider 2 Limited 11,74
55 65,32
11,73
55 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 11,73
60
60 65
8,46
60 65
Dualtron Spider 2 Limited 8,46
60 65,32
8,45
60 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 8,45
65
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 65,32
0
0 10
1,76
0 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,76
0 15
3,70
0 15
Dualtron Spider 2 Limited 3,70
0 20
6,96
0 20
Dualtron Spider 2 Limited 6,96
0 25
10,94
0 25
Dualtron Spider 2 Limited 10,94
0 30
16,68
0 30
Dualtron Spider 2 Limited 16,68
0 35
24,52
0 35
Dualtron Spider 2 Limited 24,52
0 40
34,21
0 40
Dualtron Spider 2 Limited 34,21
0 45
48,40
0 45
Dualtron Spider 2 Limited 48,40
0 50
70,19
0 50
Dualtron Spider 2 Limited 70,19
0 55
101,15
0 55
Dualtron Spider 2 Limited 101,15
0 60
153,95
0 60
Dualtron Spider 2 Limited 153,95
0 65
302,44
0 65
Dualtron Spider 2 Limited 302,44
0 65,32
302,24
0 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 302,24
10
10 15
1,94
10 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,94
10 20
5,20
10 20
Dualtron Spider 2 Limited 5,20
10 25
9,18
10 25
Dualtron Spider 2 Limited 9,18
10 30
14,93
10 30
Dualtron Spider 2 Limited 14,93
10 35
22,77
10 35
Dualtron Spider 2 Limited 22,77
10 40
32,45
10 40
Dualtron Spider 2 Limited 32,45
10 45
46,65
10 45
Dualtron Spider 2 Limited 46,65
10 50
68,43
10 50
Dualtron Spider 2 Limited 68,43
10 55
99,39
10 55
Dualtron Spider 2 Limited 99,39
10 60
152,19
10 60
Dualtron Spider 2 Limited 152,19
10 65
300,68
10 65
Dualtron Spider 2 Limited 300,68
10 65,32
300,48
10 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 300,48
15
15 20
3,27
15 20
Dualtron Spider 2 Limited 3,27
15 25
7,25
15 25
Dualtron Spider 2 Limited 7,25
15 30
12,99
15 30
Dualtron Spider 2 Limited 12,99
15 35
20,83
15 35
Dualtron Spider 2 Limited 20,83
15 40
30,51
15 40
Dualtron Spider 2 Limited 30,51
15 45
44,71
15 45
Dualtron Spider 2 Limited 44,71
15 50
66,49
15 50
Dualtron Spider 2 Limited 66,49
15 55
97,46
15 55
Dualtron Spider 2 Limited 97,46
15 60
150,25
15 60
Dualtron Spider 2 Limited 150,25
15 65
298,75
15 65
Dualtron Spider 2 Limited 298,75
15 65,32
298,54
15 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 298,54
20
20 25
3,98
20 25
Dualtron Spider 2 Limited 3,98
20 30
9,72
20 30
Dualtron Spider 2 Limited 9,72
20 35
17,56
20 35
Dualtron Spider 2 Limited 17,56
20 40
27,25
20 40
Dualtron Spider 2 Limited 27,25
20 45
41,44
20 45
Dualtron Spider 2 Limited 41,44
20 50
63,23
20 50
Dualtron Spider 2 Limited 63,23
20 55
94,19
20 55
Dualtron Spider 2 Limited 94,19
20 60
146,99
20 60
Dualtron Spider 2 Limited 146,99
20 65
295,48
20 65
Dualtron Spider 2 Limited 295,48
20 65,32
295,28
20 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 295,28
25
25 30
5,74
25 30
Dualtron Spider 2 Limited 5,74
25 35
13,58
25 35
Dualtron Spider 2 Limited 13,58
25 40
23,27
25 40
Dualtron Spider 2 Limited 23,27
25 45
37,46
25 45
Dualtron Spider 2 Limited 37,46
25 50
59,25
25 50
Dualtron Spider 2 Limited 59,25
25 55
90,21
25 55
Dualtron Spider 2 Limited 90,21
25 60
143,01
25 60
Dualtron Spider 2 Limited 143,01
25 65
291,50
25 65
Dualtron Spider 2 Limited 291,50
25 65,32
291,30
25 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 291,30
30
30 35
7,84
30 35
Dualtron Spider 2 Limited 7,84
30 40
17,52
30 40
Dualtron Spider 2 Limited 17,52
30 45
31,72
30 45
Dualtron Spider 2 Limited 31,72
30 50
53,50
30 50
Dualtron Spider 2 Limited 53,50
30 55
84,47
30 55
Dualtron Spider 2 Limited 84,47
30 60
137,26
30 60
Dualtron Spider 2 Limited 137,26
30 65
285,76
30 65
Dualtron Spider 2 Limited 285,76
30 65,32
285,56
30 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 285,56
35
35 40
9,68
35 40
Dualtron Spider 2 Limited 9,68
35 45
23,88
35 45
Dualtron Spider 2 Limited 23,88
35 50
45,66
35 50
Dualtron Spider 2 Limited 45,66
35 55
76,63
35 55
Dualtron Spider 2 Limited 76,63
35 60
129,42
35 60
Dualtron Spider 2 Limited 129,42
35 65
277,92
35 65
Dualtron Spider 2 Limited 277,92
35 65,32
277,72
35 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 277,72
40
40 45
14,19
40 45
Dualtron Spider 2 Limited 14,19
40 50
35,98
40 50
Dualtron Spider 2 Limited 35,98
40 55
66,94
40 55
Dualtron Spider 2 Limited 66,94
40 60
119,74
40 60
Dualtron Spider 2 Limited 119,74
40 65
268,23
40 65
Dualtron Spider 2 Limited 268,23
40 65,32
268,03
40 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 268,03
45
45 50
21,79
45 50
Dualtron Spider 2 Limited 21,79
45 55
52,75
45 55
Dualtron Spider 2 Limited 52,75
45 60
105,55
45 60
Dualtron Spider 2 Limited 105,55
45 65
254,04
45 65
Dualtron Spider 2 Limited 254,04
45 65,32
253,84
45 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 253,84
50
50 55
30,96
50 55
Dualtron Spider 2 Limited 30,96
50 60
83,76
50 60
Dualtron Spider 2 Limited 83,76
50 65
232,25
50 65
Dualtron Spider 2 Limited 232,25
50 65,32
232,05
50 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 232,05
55
55 60
52,80
55 60
Dualtron Spider 2 Limited 52,80
55 65
201,29
55 65
Dualtron Spider 2 Limited 201,29
55 65,32
201,09
55 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 201,09
60
60 65
148,49
60 65
Dualtron Spider 2 Limited 148,49
60 65,32
148,29
60 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 148,29
65
Fékezési idők
60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
65,32
65,32 60
0,23
65,32 60
Dualtron Spider 2 Limited 0,23
65,32 55
0,50
65,32 55
Dualtron Spider 2 Limited 0,50
65,32 50
0,78
65,32 50
Dualtron Spider 2 Limited 0,78
65,32 45
1,04
65,32 45
Dualtron Spider 2 Limited 1,04
65,32 40
1,31
65,32 40
Dualtron Spider 2 Limited 1,31
65,32 35
1,59
65,32 35
Dualtron Spider 2 Limited 1,59
65,32 30
1,86
65,32 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,86
65,32 25
2,18
65,32 25
Dualtron Spider 2 Limited 2,18
65,32 20
2,47
65,32 20
Dualtron Spider 2 Limited 2,47
65,32 15
2,73
65,32 15
Dualtron Spider 2 Limited 2,73
65,32 10
2,99
65,32 10
Dualtron Spider 2 Limited 2,99
65,32 0
3,58
65,32 0
Dualtron Spider 2 Limited 3,58
60
60 55
0,27
60 55
Dualtron Spider 2 Limited 0,27
60 50
0,55
60 50
Dualtron Spider 2 Limited 0,55
60 45
0,81
60 45
Dualtron Spider 2 Limited 0,81
60 40
1,08
60 40
Dualtron Spider 2 Limited 1,08
60 35
1,36
60 35
Dualtron Spider 2 Limited 1,36
60 30
1,63
60 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,63
60 25
1,95
60 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,95
60 20
2,24
60 20
Dualtron Spider 2 Limited 2,24
60 15
2,50
60 15
Dualtron Spider 2 Limited 2,50
60 10
2,76
60 10
Dualtron Spider 2 Limited 2,76
60 0
3,35
60 0
Dualtron Spider 2 Limited 3,35
55
55 50
0,28
55 50
Dualtron Spider 2 Limited 0,28
55 45
0,54
55 45
Dualtron Spider 2 Limited 0,54
55 40
0,81
55 40
Dualtron Spider 2 Limited 0,81
55 35
1,09
55 35
Dualtron Spider 2 Limited 1,09
55 30
1,36
55 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,36
55 25
1,68
55 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,68
55 20
1,97
55 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,97
55 15
2,23
55 15
Dualtron Spider 2 Limited 2,23
55 10
2,49
55 10
Dualtron Spider 2 Limited 2,49
55 0
3,08
55 0
Dualtron Spider 2 Limited 3,08
50
50 45
0,26
50 45
Dualtron Spider 2 Limited 0,26
50 40
0,53
50 40
Dualtron Spider 2 Limited 0,53
50 35
0,80
50 35
Dualtron Spider 2 Limited 0,80
50 30
1,08
50 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,08
50 25
1,40
50 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,40
50 20
1,69
50 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,69
50 15
1,95
50 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,95
50 10
2,21
50 10
Dualtron Spider 2 Limited 2,21
50 0
2,80
50 0
Dualtron Spider 2 Limited 2,80
45
45 40
0,27
45 40
Dualtron Spider 2 Limited 0,27
45 35
0,55
45 35
Dualtron Spider 2 Limited 0,55
45 30
0,82
45 30
Dualtron Spider 2 Limited 0,82
45 25
1,14
45 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,14
45 20
1,43
45 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,43
45 15
1,69
45 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,69
45 10
1,95
45 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,95
45 0
2,54
45 0
Dualtron Spider 2 Limited 2,54
40
40 35
0,28
40 35
Dualtron Spider 2 Limited 0,28
40 30
0,55
40 30
Dualtron Spider 2 Limited 0,55
40 25
0,87
40 25
Dualtron Spider 2 Limited 0,87
40 20
1,16
40 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,16
40 15
1,42
40 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,42
40 10
1,68
40 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,68
40 0
2,27
40 0
Dualtron Spider 2 Limited 2,27
35
35 30
0,27
35 30
Dualtron Spider 2 Limited 0,27
35 25
0,60
35 25
Dualtron Spider 2 Limited 0,60
35 20
0,88
35 20
Dualtron Spider 2 Limited 0,88
35 15
1,14
35 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,14
35 10
1,40
35 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,40
35 0
1,99
35 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,99
30
30 25
0,32
30 25
Dualtron Spider 2 Limited 0,32
30 20
0,61
30 20
Dualtron Spider 2 Limited 0,61
30 15
0,87
30 15
Dualtron Spider 2 Limited 0,87
30 10
1,13
30 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,13
30 0
1,72
30 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,72
25
25 20
0,29
25 20
Dualtron Spider 2 Limited 0,29
25 15
0,55
25 15
Dualtron Spider 2 Limited 0,55
25 10
0,81
25 10
Dualtron Spider 2 Limited 0,81
25 0
1,40
25 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,40
20
20 15
0,26
20 15
Dualtron Spider 2 Limited 0,26
20 10
0,52
20 10
Dualtron Spider 2 Limited 0,52
20 0
1,11
20 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,11
15
15 10
0,26
15 10
Dualtron Spider 2 Limited 0,26
15 0
0,85
15 0
Dualtron Spider 2 Limited 0,85
10
10 0
0,59
10 0
Dualtron Spider 2 Limited 0,59
Féktávok
60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
65,32
65,32 60
3,90
65,32 60
Dualtron Spider 2 Limited 3,90
65,32 55
8,10
65,32 55
Dualtron Spider 2 Limited 8,10
65,32 50
12,15
65,32 50
Dualtron Spider 2 Limited 12,15
65,32 45
15,48
65,32 45
Dualtron Spider 2 Limited 15,48
65,32 40
18,55
65,32 40
Dualtron Spider 2 Limited 18,55
65,32 35
21,36
65,32 35
Dualtron Spider 2 Limited 21,36
65,32 30
23,77
65,32 30
Dualtron Spider 2 Limited 23,77
65,32 25
26,13
65,32 25
Dualtron Spider 2 Limited 26,13
65,32 20
27,82
65,32 20
Dualtron Spider 2 Limited 27,82
65,32 15
28,99
65,32 15
Dualtron Spider 2 Limited 28,99
65,32 10
29,80
65,32 10
Dualtron Spider 2 Limited 29,80
65,32 0
30,20
65,32 0
Dualtron Spider 2 Limited 30,20
60
60 55
4,20
60 55
Dualtron Spider 2 Limited 4,20
60 50
8,25
60 50
Dualtron Spider 2 Limited 8,25
60 45
11,58
60 45
Dualtron Spider 2 Limited 11,58
60 40
14,65
60 40
Dualtron Spider 2 Limited 14,65
60 35
17,46
60 35
Dualtron Spider 2 Limited 17,46
60 30
19,87
60 30
Dualtron Spider 2 Limited 19,87
60 25
22,23
60 25
Dualtron Spider 2 Limited 22,23
60 20
23,92
60 20
Dualtron Spider 2 Limited 23,92
60 15
25,09
60 15
Dualtron Spider 2 Limited 25,09
60 10
25,90
60 10
Dualtron Spider 2 Limited 25,90
60 0
26,30
60 0
Dualtron Spider 2 Limited 26,30
55
55 50
4,05
55 50
Dualtron Spider 2 Limited 4,05
55 45
7,37
55 45
Dualtron Spider 2 Limited 7,37
55 40
10,44
55 40
Dualtron Spider 2 Limited 10,44
55 35
13,26
55 35
Dualtron Spider 2 Limited 13,26
55 30
15,67
55 30
Dualtron Spider 2 Limited 15,67
55 25
18,03
55 25
Dualtron Spider 2 Limited 18,03
55 20
19,72
55 20
Dualtron Spider 2 Limited 19,72
55 15
20,89
55 15
Dualtron Spider 2 Limited 20,89
55 10
21,70
55 10
Dualtron Spider 2 Limited 21,70
55 0
22,10
55 0
Dualtron Spider 2 Limited 22,10
50
50 45
3,32
50 45
Dualtron Spider 2 Limited 3,32
50 40
6,39
50 40
Dualtron Spider 2 Limited 6,39
50 35
9,21
50 35
Dualtron Spider 2 Limited 9,21
50 30
11,61
50 30
Dualtron Spider 2 Limited 11,61
50 25
13,98
50 25
Dualtron Spider 2 Limited 13,98
50 20
15,67
50 20
Dualtron Spider 2 Limited 15,67
50 15
16,84
50 15
Dualtron Spider 2 Limited 16,84
50 10
17,65
50 10
Dualtron Spider 2 Limited 17,65
50 0
18,05
50 0
Dualtron Spider 2 Limited 18,05
45
45 40
3,07
45 40
Dualtron Spider 2 Limited 3,07
45 35
5,89
45 35
Dualtron Spider 2 Limited 5,89
45 30
8,29
45 30
Dualtron Spider 2 Limited 8,29
45 25
10,65
45 25
Dualtron Spider 2 Limited 10,65
45 20
12,35
45 20
Dualtron Spider 2 Limited 12,35
45 15
13,51
45 15
Dualtron Spider 2 Limited 13,51
45 10
14,33
45 10
Dualtron Spider 2 Limited 14,33
45 0
14,72
45 0
Dualtron Spider 2 Limited 14,72
40
40 35
2,82
40 35
Dualtron Spider 2 Limited 2,82
40 30
5,22
40 30
Dualtron Spider 2 Limited 5,22
40 25
7,58
40 25
Dualtron Spider 2 Limited 7,58
40 20
9,27
40 20
Dualtron Spider 2 Limited 9,27
40 15
10,44
40 15
Dualtron Spider 2 Limited 10,44
40 10
11,25
40 10
Dualtron Spider 2 Limited 11,25
40 0
11,65
40 0
Dualtron Spider 2 Limited 11,65
35
35 30
2,40
35 30
Dualtron Spider 2 Limited 2,40
35 25
4,76
35 25
Dualtron Spider 2 Limited 4,76
35 20
6,46
35 20
Dualtron Spider 2 Limited 6,46
35 15
7,63
35 15
Dualtron Spider 2 Limited 7,63
35 10
8,44
35 10
Dualtron Spider 2 Limited 8,44
35 0
8,84
35 0
Dualtron Spider 2 Limited 8,84
30
30 25
2,36
30 25
Dualtron Spider 2 Limited 2,36
30 20
4,05
30 20
Dualtron Spider 2 Limited 4,05
30 15
5,22
30 15
Dualtron Spider 2 Limited 5,22
30 10
6,03
30 10
Dualtron Spider 2 Limited 6,03
30 0
6,43
30 0
Dualtron Spider 2 Limited 6,43
25
25 20
1,69
25 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,69
25 15
2,86
25 15
Dualtron Spider 2 Limited 2,86
25 10
3,67
25 10
Dualtron Spider 2 Limited 3,67
25 0
4,07
25 0
Dualtron Spider 2 Limited 4,07
20
20 15
1,17
20 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,17
20 10
1,98
20 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,98
20 0
2,38
20 0
Dualtron Spider 2 Limited 2,38
15
15 10
0,81
15 10
Dualtron Spider 2 Limited 0,81
15 0
1,21
15 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,21
10
10 0
0,40
10 0
Dualtron Spider 2 Limited 0,40

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 30 Ah  
      Akkumulátor energiája 1800 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék mechanikus lemez  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Hátsó felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Világítás elől és hátul  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

DTR.ESCSPDR2

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása