Lépjen kapcsolatba velünk I Itt vagyunk Önnek

Az elektromobilitás az életünk, számunkra ez nem üzlet, hanem az út, amin magunk vezetünk.

Tudjon meg többet rólunk

Itt vagyunk az Ön számára

Üzleteink és szervízeink

Pozsony
Šumavská 1, Pozsony
+421 2 222 02000
kontakt@voltride.sk
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 14:00 - 19:00
Szervíz helye
Bérlés
Klimatizált
Prága
U Svobodárny 3A, Prága
+420 22 888 5306
praha@voltride.cz
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 14:00 - 19:00
Szervíz helye
Bérlés
Klimatizált
Brno
Purkyňova 35F, Brno
+420 22 888 5306
brno@voltride.cz
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 14:00 - 19:00
Szervíz helye
Parkolási lehetőség
Bérlés
Klimatizált
Hol talál minket

Három országban vagyunk jelen

Szlovákiai cégként három országban vagyunk jelen. Üzleteink Pozsonyban, Prágában és Brnoban találhatók. E-shopunkon keresztül Európa tizenhat országába szállítunk árut. Központunk azonban mindig otthonunkban, Szlovákiában lesz.

Rólunk I Max Blinker-ről

  • Közép-Európa legnagyobb, egyéni elektromobilitás értékesítésével foglalkozó vállalata
  • Üzletek és szervizek Pozsonyban, Prágában és Brnoban
  • Cégünk az egyetlen a piacon, amelyik garantálja a származási bizonyítvánnyal ellátott áruk eredetiségét
  • Kizárólagos képviselete a legjobb világmárkáknak: INOKIM, E-Twow, Zero és HERO Több ezer roller és több tízezer alkatrész raktáron Világvezető a rollerek lényeges műszaki jellemzőinek független mérésében A biztonsági ellenőrzések a szerviz során minden esetben ingyenesek, mi így törődünk biztonságával E-roller útmutató az általunk írt átfogó kiadvány arról, hogyan lehet biztonságosan közlekedni elektromos rolleren, mindenki számára ingyenesen elérhető gondtalan elektromos roller tulajdonosok a Max Cares-nek köszönhetően 6 éves piaci jelenlét négy országban fiókteleppel, és a rendelések kiszállításával Európa 16 országába Az egyetlen hivatalos szervizműhely az INOKIM, E-Twow, Zero, SXT, Egret, Urban, HERO márkákhoz Közép-Európában akkumulátor diagnosztikával és felújítással, valamint a gyártóknál képzett szakemberekkel

Üzleteink További információ üzleteinkről

Az elektromobilitás az életünk, számunkra ez nem üzlet, hanem egy út, amelyen mi magunk vezetünk. Lelkes kezdéssel az elsők között voltunk. Ma, hat évvel később, mi vagyunk a legnagyobb szereplő Közép-Európa egyéni elektromobilitási piacán. Tizenhat országban működő német cég vagyunk. Üzleteink és szervizeink Pozsonyban, Prágában és Brnoban vannak.

Szerviz Foglaljon időpontot szervizre

Piaci előnyünknek köszönhetően elnyertük a legjobb világmárkák bizalmát, és kizárólagos képviseletükként szolgálunk. A piac egyetlen szereplőjeként a szervizhálózat kiépítésére összpontosítunk, mivel tudjuk, hogy nem fogyasztói elektronikai cikkeket értékesítünk, hanem rendszeres karbantartást igénylő járműveket. Közép-Európában olyan márkáknak vagyunk a kizárólagos forgalmazója és az egyetlen engedélyezett garanciális és garancia lejárata utáni szervizhelye, mint az INOKIM, E-Twow, Zero, SXT, Egret, Urban, HERO - akkumulátor diagnosztikával és javítással, valamint közvetlenül a gyártóknál képzett technikusokkal. Az elektromos rollerekkel kapcsolatos balesetek egyre gyakoribbak, ami természetesen egybeesik népszerűségük, és ennek következtében a kezdő és a kevésbé tapasztalt vezetők számának növekedésével. Ezt mi komolyan vesszük, ezért is biztosítunk minden esetben ingyenes biztonsági szervizelést! Ingyenes szállítással hozza el a futár a rollerét, amelyet a szervizelés után a futár ismét ingyenesen visszajuttat. Bizalma és kényelme fontos számunkra.

Szállítás és tárolás További információ a szállításról és a tárolásról

Vállalkozásunk méretének köszönhetően biztos lehet abban, hogy sok-sok évig rendelkezésére állunk, függetlenül attól, hogy (utólagos) garanciális szervizelésre vagy pótalkatrészekre van szüksége. Szoros utánkövetéssel specializálódunk, ezért lehetünk a legjobbak. Több ezer rollert és több tízezer alkatrészt tartunk készleten raktárainkban Szlovákiában, Csehországban és a németországi partnerraktárban, ezért jellemzően a megrendelést követő 24 órán belül elküldjük az árut.

Max Cares További információ - Max Cares

Mi vagyunk az egyetlen cég Európában, amelynél elektromos rollerének gondtalan tulajdonosa és vezetője lehet a Max Cares által biztosított kiterjesztett garancia, ingyenes szerviz és javítás révén, amely kiterjed a mechanikai sérülések javítására is függetlenül attól, hogyan történt. Gyorsan és hatékonyan tudunk és szeretnénk segíteni.

Független tesztelés További információ a független tesztelésről

Mi vagyunk az egyetlen vállalat a világon, amely mélyreható és független méréseket végez, a gyártók állításainak igazolására. Saját módszereinket és tudományos megközelítésünket használjuk, professzionális műszerekkel. Tesztjeinknek köszönhetően objektíven összehasonlíthatja a különböző gyártók azonos vizsgálatoknak alávetett rollereit. Világvezetők vagyunk az ilyen pontos és független tesztelésekben, amelyeket azért végzünk, hogy vásárlóink pontos és precíz adatokkal rendelkezzenek a felelős döntéshozatalhoz. Emiatt ellenőrizzük a tényleges teljesítményt, hatótávolságot (még városi forgalomban is), féktávolságot, végsebességet, gyorsulást és egyéb fontos műszaki jellemzőket.

Származási Bizonyítvány További információ a származási bizonyítványról

A forgalmazók közt egyedüliként kínálatunk legtöbb termékéhez - az alkatrészeket is beleértve - származási bizonyítványt adunk. Ezt azért tudjuk megtenni, mert a termékek túlnyomó többségénél munkakapcsolatunk a gyártókkal kizárólagos és közvetlen, nincs közvetítő cég (ellenőrizze a Bizonyítvány ikont az adott terméknél). Ennek köszönhetően garantáljuk a megvásárolt termék egészének 100%-os eredetiségét. A mai, egyéni elektromobilitás piacot elárasztják az olcsó másolatok, mint ahogy a nem eredeti elektronikával és akkumulátorokkal (gyakran termékhamisítók cserélik ki) felszerelt eredeti rollerkarosszériák. Ez nem csak csalódott felhasználókat, alacsonyabb minőséget, rövidebb hatótávolságot vagy magasabb meghibásodási arányt eredményez, hanem jelentősen rontja a biztonságot is. A Származási Bizonyítvány birtokosa az áru származási garanciájával rendelkezik. Abban az esetben, ha bebizonyosodik a hamis származás, a bizonyítvány birtokosa választhat a visszatérítés vagy a hamis áru eredetivel való helyettesítése között. Nálunk biztos lehet abban, hogy valóban azt kapja, amiért fizet.

Közlekedjen biztonságosan További információ a közlekedésről

A biztonság növelése iránti elkötelezettségünk azonban itt még nem ér véget. A világon a mi cégünk az egyetlen, amelyik átfogó kiadványt készített az elektromos rollerrel való biztonságos közlekedésről, és ezt mindenki számára szabadon elérhetővé tette. Még azoknak is, akik nem a mi vásárlóink, sőt még versenytársainknak is. Mert a legfontosabb, hogy mindig biztonságban hazaérjünk azokhoz, akikkel törődünk. A fokozott biztonság ezért mindannyiunk közös érdeke.

Jó dolgokat teszünk További információ a jó dolgokról

"Nem a szüleinktől örököljük a földet, hanem gyermekeinktől vesszük kölcsön." - Antoine de Saint-Exupéry. Mi is felelősséget érzünk bolygónk jövőjéért, és így gyermekeink jövőjéért. Emiatt felelősségteljesen viselkedünk mind vállalatként, mind az azt alkotó magánszemélyekként. Nyereségünk 5%-át ezért a fák ültetésének támogatására, a természetes erdők, a ragadozó állatok és a természetes folyamatok fenntartására, valamint az akkumulátorok újrahasznosításának támogatására fordítjuk. Ha van régi akkumulátora, soha ne dobja a kommunális hulladékba! Ingyenesen elhozhatja bármelyik üzletünkbe, és mi gondoskodunk arról, hogy környezetbarát módon legyenek újrahasznosítva partnereinken keresztül. Ha így tesz, együtt még eggyel több jót cselekszünk.

Voltride I élvezze az utazást

Felelős személy: Mgr. Katarína Urbančíková LL.M.

Košická 58, 821 09 Bratislava, Szlovákia

IČO: 50 750 003

DIČ: 2120466018

IČ DPH: SK2120466018

Kapcsolat és üzletek
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása

Válasszon nyelvet