Kapcsolatfelvétel

Szívesen segítünk

info@maxblinker.hu
Az emailekre munkanapokon od 10:00 do 19:00 óra között válaszolunk a beérkezés sorrendjében

+36 1 490 0888
Örömmel állunk rendelkezésére minden munkanap 10:00 - 19:00 óra között Várjuk hívását

Ügyfélszolgálat a következő nyelven:

   Szerviz megrendelése online

   Használja ki otthonából kiváló szuperszervizünket futárunkon keresztül.

   Online panaszbejelentőlap

   A panaszolt áru átadása futárunkon keresztül, otthonában történik.

   Európában a legjobb Max Blinker szerviz

   Előbb vagy utóbb mindent szervizelni kell. Ezért hoztuk létre szerviz szuperközpontunkat több mint 400 m2-es területen. Elérhető az Ön számára, függetlenül attól, hol tartózkodik futárunkon keresztül az otthonában. Egyik tapasztalt, a gyártónál képzett technikusunk gondoskodik Önről.

   Nálunk minden megtalálható, ami a professzionális és biztonságos javításhoz szükséges, beleértve a több mint 10 000 darab raktáron tartott pótalkatrészt.

   További infó További infó a szervizről
   10 000+ eredeti
   alkatrész raktáron
   20+ szervizelésre
   engedélyezett márka
   Akkumulátorok speciális
   diagnosztikája és szervizelése
   Garanciális és jótállási idő letelte utáni javítás és tanácsadás

   Jelen vagyunk
   egész Európában

   Székhelyünk Németországban, Berlinben található, de Európa-szerte jelen vagyunk, hogy vásárlóinkról prémium minőségben és gyorsan tudjunk gondoskodni. Ezért egyáltalán nem számít, hol tartózkodik, biztos lehet benne, hogy első osztályú ellátásban részesül.

   Az árukat pár órán belül feladjuk az Európai Unió területén belül található valamelyik raktárunkból, így Önnek nem kell további rejtett díjakat fizetnie, valamint két év teljes körű európai garanciát kap. A szervizelést és a panaszkezelést futáron keresztül intézzük, akit a megrendelés után az otthonába küldünk.

   További infó
   Egész Európában jelen vagyunk,
   hogy vásárlóinkról prémium
   minőségben és gyorsan tudjunk gondoskodni.
   Az árukat feladjuk
   pár órán belül
   Nincsenek további extra díjak
   két év teljes körű európai garancia
   Expressz szerviz and panaszkezelés
   futáron keresztül
   a megrendelés napján
   Országok, amelyek nyelvén beszélünk Országok, ahova árut szállítunk ahova nem szállítunk
   Térkép megjelenítése

   A Max Blinkerről

   Szeretjük az egyéni elektromobilitást. Számunkra ez nem egy üzlet, hanem az út, amelyen mi is vezetünk. Ezért kínáljuk a legjobb minőségű márkákat korrekt áron. Az árukat a megrendelés után pár órán belül feladjuk.

   Székhelyünk Németországban, Berlinben található, de szolgáltatásaink és szervizünk Európa-szerte otthonából elérhetőek. Árbevételünk meghaladta a 6 millió eurót, évente több ezer rendelést szállítunk és szolgálunk ki.

   Méretünknek köszönhetően felépítettünk egy európai szerviz szuperközpontot, amely segítséget nyújt mindenki számára, bárhol is tartózkodjon. Növekedésünk ellenére sem szálltunk el, és minden ügyfelet megbecsülünk. Még ha vásárlóink ​​önhibájukból is tesznek kárt az áruban, a javítás az első 30 napban ingyenes, felesleges kérdések nélkül – függetlenül attól, mi történt.*

   További infó

   Mi teszi a Max Blinkert világszínvonalúvá?

   Max Blinker világszerte
   a legtöbbször ajánlott forgalmazója
   az elektromos rollereknek.

   Nem csak vevőink ajánlják a vásárlást a Max Blinkertől, de minden jelentősebb márka is, mivel első számúak vagyunk a piacon, és még az eladás után is gondoskodunk ügyfeleinkről, akik számára a legjobb szervizt és ügyfélszolgálatot nyújtjuk.

   Olvassa el az összes referenciát
   A legnagyobb gyártók - úgy mint a Dualtron, Inokim, Nami, Vsett és még sokan mások - ajánlják a vásárlást nálunk.
   Nagyon szoros, színvonal feletti kapcsolatot ápolunk a gyártókkal, ezért tudjuk garantálni az áruk abszolút minőségét.
   Több ezer elégedett ügyfelünk van Európa-szerte, akiknek a legjobb ügyfélszolgálatot és szervizt nyújtjuk.
   Személyes ajánlások
   a legnagyobb márkák
   tulajdonosaitól

   Miért válassza a Max Blinkert?
   Miben vagyunk jók?

   Mi vagyunk a megfelelő partnerek az egyéni elektromobilitás terén. A legjobb márkákat kínáljuk korrekt áron, otthonából elérhető legprofibb szervizzel, aktívan részt veszünk a biztonság növelésében és a szénlábnyom csökkentésében. Segítünk a városon belüli távok lerövidítésében.

   01
   Nézze meg a
   videót

   Professzionális szerviz
   otthonából és szevizkönyv

   Nekünk van a legjobb hivatalos szervizünk Európában, amely elérhető az Ön otthonából is. Eljövünk Önhöz, bárhol is van Európában. Professzionális technikusainknak több mint 400 négyzetméter áll rendelkezésükre. A több mint 20 különböző márka szakértőit közvetlenül a gyár képezte, munkájukhoz több mint 10 000 pótalkatrészt tartunk raktáron, speciális diagnosztikát és akkumulátorszervizelést is vállalnak. Ezért bízhat meg bennünk teljes mértékben. A szaktudásunkat, a diagnosztikát, az alkatrészeket és a szakértőket egy tető alá hoztuk, ahol több ezer javítást végzünk el naponta. Ezért gyorsabbak vagyunk mint városában a helyi szerviz. Nem kell sehova mennie, a megjavított járművet ajtaja előtt tesszük le biztonságosan és kiváló minőségben megszerelve. A világon egyedüliként digitális szervizkönyvet vezetünk, amelyben minden elvégzett szerviz és felhasznált alkatrész megtalálható. Akár saját otthoni szervizelését is feljegyezheti benne. Amikor eljön az eladás napja, járművének magasabb lesz az értéke, hiszen ezzel a könyvvel megbízhatóan igazolhatja, hogyan gondoskodott róla az évek során.

   Olvasson tovább
   400+ m2, 20+ márka, 10 000+ alkatrész
   Speciális akkumulátordiagnosztika és -szerviz
   Digitális szervizkönyv
   Közvetlenül a gyártók által képzett technikusok
   További infó a szervizről
   02
   Nézze meg a
   videót

   Modern szállítás és raktár

   6 millió euró feletti forgalommal korszerű logisztikába és modern raktárakba tudtunk beruházni. A legtöbb árut raktáron tartjuk és a megrendeléstől számított 5 órán belül Európán belül bárhová feladjuk azt. Ezért vásárlóinknak nem kell feleslegesen várniuk. Az egyetlen késlekedés Ön és raktárunk között a futár. Ugyanilyen gyorsan kezeljük a panaszokat és a szervizelést, mert mi magunk sem szeretünk a szükségesnél tovább várni. Minden kiszállított termék minőségellenőrzésen esik át a gyártónál, és még nálunk is így biztosak lehetünk abban, hogy Ön a legjobb minőségű árut kapja.

   Szeretné tudni, hogy néz ki a nálunk elérhető leggyorsabb expressz kiszállítás? Ennél már nem lehet gyorsabb. * Csak bizonyos régiókban érhető el

   Olvasson tovább
   Termékek raktáron
   A legtöbb megrendelést 5 órán belül feladjuk
   További infó a szállításról és raktárról
   03

   Bármilyen kár ingyenes javítása Max Care *

   Ha bármilyen módon megsérül az új rollere, azt ingyenesen megjavítjuk, felesleges kérdések nélkül. Csak mi tudunk Önnek ilyen maximális gondoskodást nyújtani szerviz szuperközpontunknak és tapasztalt szakértői csapatunknak köszönhetően. Ez egy kiterjesztett garancia, de legfőképpen ingyenes javítás, amelynek során a mechanikai sérüléseket is kijavítjuk Ön helyett, függetlenül attól, hogyan történt *. Ezt minden ügyfelünknek teljesen ingyenesen nyújtjuk az első 30 napban, mert szeretnénk, hogy felesleges aggodalmak nélkül élvezhessék a vásárlást. A legjobb vezetés a gondtalan vezetés! Ezért jött létre a Max Care, az egyetlen gondtalan kiterjesztett garancia és ingyenes egyéni elektromosmobilitási szerviz Európában.

   Olvasson tovább
   Felesleges kérdések nélkül
   Garancia az egész világon
   Minőségi javítás és eredeti alkatrészek
   Teljesen ingyenes szerviz az első 30 napban
   Több infó a Max Care szervizről
   04

   Legjobb ár garancia

   Figyelemmel kísérjük versenytársaink árait és a lehető legjobb árakat kínáljuk a piacon. Ha azonban találna egy releváns ajánlatot jobb áron, szívesen megajánljuk ugyanazt. Ugyanakkor egy ilyen lehetséges alacsonyabb ár alá nem megyünk, hanem igazodunk hozzá, mert nem szeretnénk, hogy csak az alacsonyabb ár miatt válasszon minket. Több oka is van arra, hogy minket válasszon, mint az ár. A hozzáadott érték nélküli, csak az árra koncentráló vállalkozás hosszú távon nem fenntartható.

   Vállalkozásunkra nem a gyors profit elérésének lehetőségeként tekintünk, hanem küldetésként, amellyel közelebb vihetjük a világot az egyéni elektromobilitás környezetbarát és praktikus megoldásaihoz. Ugyanakkor felelősséget vállalunk bolygónk és így gyermekeink jövőjéért. Ezért viselkedünk felelősségteljesen vállalati szinten és a céget alkotó egyénként is. Örülünk, ha Ön is ezt a közlekedési módot választja, és ha az ár az egyetlen tényező, amely visszatartja attól, hogy közösségünkhöz csatlakozzon, mindent megteszünk, hogy meggyőzzük. Ezzel leveszünk egy kis terhet bolygónkról.

   Olvasson tovább
   Garantáljuk a legjobb árat a piacon
   Szívesen megajánlunk egy olcsóbb releváns kínálatot
   További infó a Max Care szervizről
   05

   Valós paraméterek
   független tesztelése

   Nem bízunk a gyártók által megadott értékekben, Ön se tegye. Nem állítjuk, hogy hazudnak, de mindenkinek megvan a saját módszertana, így az állításokat nehéz összehasonlítani egymással. Ezért az összes megadott paramétert önállóan teszteljük saját tudományos módszertanunkkal. A világon nálunk van először ilyen pontos és független tesztelés.

   Azonban nem a világelsőbbségért tesszük ezt, hanem azért, hogy ügyfeleink pontos és exakt adatokkal rendelkezzenek, és így felelősségteljes döntést hozhassanak. Ezt csak valós mért adatok alapján lehet megtenni, és nem a gyártók marketing állításaira alapozva. Többek között az alábbi paramétereket ellenőrizzük: maximális hatótáv, városi hatótáv, minimális hatótáv (legnagyobb sebességgel haladva), gyorsulás, maximális sebesség, féktávolság és fékidő, súly, és még a tényleges leadott teljesítmény.

   Olvasson tovább
   Nálunk azonos körülmények között végzett méréseket hasonlíthat össze
   Max Blinker a világon elsőként
   Objektív mérés hatótávra mind városban, mind teljes gázzal
   Egyedi teljesítménymérés
   Tudományos független mérések
   06

   Származási tanúsítvány
   és garancia a származásra

   Vásárlásához egyedi, a származást garantáló Származási tanúsítványt adunk. Azért tudjuk biztosítani ezt a tanúsítványt, mert kizárólag közvetlenül a gyártókkal dolgozunk közvetítők viszonteladók és nagykereskedők bevonása nélkül. Egyszerűen közvetlenül a gyártó gyárából importáljuk az árut raktárunkba és így Önhöz bármilyen közvetítő nélkül. Ennek köszönhetően 100%-os eredetiséget és minőséget tudunk garantálni a megvásárolt termék egészére.

   Azért fontos ez, mert a piacot ellepték az olcsó másolatok, mint ahogy a nem eredeti elektronikával és akkumulátorral felszerelt rollervázak. Hozzáállásunknak és a Tanúsítványnak köszönhetően nálunk ezek miatt nem kell aggódnia. És ami még jobb, amikor eljön az ideje, hogy eladja járművét, az új tulajdonosnak sem kell aggódnia. Így rollerét magasabb áron tudja értékesíteni. A Származási tanúsítvány birtokosa az áru származásáról életre szóló garanciával rendelkezik, és ha kiderülne, akár több év eltelte után, hogy az áru nem eredeti, választhatja az ár visszatérítését vagy az áru cseréjét eredetire.

   Olvasson tovább További infó a Származási tanúsítványról
   07

   Hogyan vezessünk biztonságosan,
   E-roller útmutató

   Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ne csak értékesítsük a rollereket, hanem a legjobb szervizzel és tanácsadással is szolgáljunk. Továbbá növeljük a vezetés biztonságát és ez az ezzel kapcsolatos tudást. A világon az egyetlenek vagyunk, akik elkészítettünk az elektromos rollerek biztonságos vezetéséről szóló részletes útmutatót, amelyet mindenki számára ingyenesen hozzáférhetővé tettünk. Még azok számára is, akik nem a mi vásárlóink, így tehát versenytársaink számára is. Mert a legfontosabb, hogy mindig épségben hazaérjünk azokhoz, akikről gondoskodunk. A fokozott biztonság pedig mindannyiunk közös érdeke.

   Olvasson tovább Olvassa el az útmutatót
   Mutass mindent

   Vezető szerepet töltünk be
   az elektromobilitás piacán

   Szakterületünk az egyéni elektromobilitás, amely egy rendkívül hatékony közlekedési mód rövid és közepesen hosszú távolságokra. A városi egyéni személyszállítás túlnyomó részét kitevő útvonalak zöldebbek, gyorsabbak és szórakoztatóbbak is lehetnek, mint amit az elmúlt 100 évben tapasztalhattunk. Az egyéni elektromobilitás ugyanolyan nagyságrendű forradalom a közlekedésben, mint a gőzgép vagy az első belsőégésű motorok feltalálása. És ez a forradalom éppen most zajlik. Legyen részese, és fedezze fel velünk együtt ezt az új, szórakoztató és környezetbarát módját a munkába, iskolába járásnak, vagy bárhová máshová való eljutásnak.

   További infó
   A legtöbb megrendelést feladjuk
   5 órán belül
   Szerviz, 2 év garancia
   és segítségnyújtás bárhol Európában
   Károk ingyenes javítása
   az első 30 napban *
   A piacon az egyetlen vállalkozásként garantáljuk
   az áruk származásának eredetiségét és a legjobb árat

   Megtett kilométerek
   rollereink által

   12,8 millió

   kilométer rollereinken

   3171 tonna

   megtakarított károsanyag-kibocsátás

   7+ éve

   a piacon

   20+

   különböző márka

   2017:
   az első több ezer km
   2018:
   az első több százerer km
   2020:
   3,1 millió km
   2021:
   7,4 millió km
   2022:
   12,8 millió km

   Tudjon meg többet történetünkről:
   Max Blinker

   Ride it.
   Love it.

   Max it.

   Kiterjesztett garancia
   szezonon kívüli vásárlás esetén

   A Max Blinker kiterjesztett garanciát nyújt Önnek, így most szezonon kívüli áron ajándékozhatja meg magát. Ezzel két, egyébként lehetetlen dolgot kombinálhat. Vásároljon szezon után lényegesen alacsonyabb áron, és egyúttal kapjon olyan garanciát, mintha tavaszig várt volna a vásárlással.

   Ha most vásárol, Max Blinker 2026. április 1-ig kiterjeszti a garanciáját. Ez azt jelenti, hogy a garanciális időszakot ennyivel meghosszabbítjuk:

   Minél korábban vásárol, annál hosszabb ideig tart a garanciális időszak! Ha akciós áron szeretné magát megajándékozni, akkor tényleg nincs mire várnia. A kiterjesztett garancia mellett az első hónapban ingyen kapja a Max Care szolgáltatásunkat is, így ha véletlenül kárt okoz a rollerben, a javítást mi álljuk! Tekintse meg kínálatunkat és ajándékozza meg magát!

   Hogyan működik? A szabványos, egész Európára kiterjedő, két éves garanciához, egyszerűen hozzáadjuk a kiterjesztett garanciát, amely 2026. április 1-ig érvényes, ezáltal kellemesen meghosszabbítjuk gondtalan időszakát, mintha tavasszal vásárolna. A Max Blinker az egyetlen, aki ilyen ajánlatot kínál, hogy Ön azonnal élvezhesse a vezetést.

   Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

   Cégadatok

   Székhelyünk Németországban, Berlinben található, de Európa-szerte jelen vagyunk, hogy vásárlóinkról prémium minőségben és gyorsan tudjunk gondoskodni. . Ezért egyáltalán nem számít, hol tartózkodik, biztos lehet benne, hogy első osztályú ellátásban részesül.

   Max Blinker GmbH

   Hauptstraße 117
   D-10827 Berlin
   Germany Amtsgericht Charlottenburg (Berlin) HRB 229661 B
   Igazgató: Štefan Báthory

   Méltányos megközelítés

   Az árut néhány órán belül feladjuk az Európai Unión belül található valamelyik raktárunkból, így nem kell további rejtett díjat fizetnie, és két év teljes körű európai garanciát kap. A szervizelést és a panaszkezelést futárszolgálattal biztosítjuk, amelyet a megrendelés napján küldünk Önnek. Csapatunk több uniós országban megtalálható, így nyolc nyelven és több mint 40 európai országban tudunk ügyfélszolgálatot és szervizelést nyújtani.

   Éppen ezért számos szervizközpontunk, raktárunk és logisztikai partnerünk van, de mindez az Európai Unión belül. Az ügyfeleket a Max Blinker Csoport vállalatai szolgálják ki, a tényleges leterheltség és az egyes raktárakban lévő áruk elérhetősége szerint. Ezért az áruról számlát kaphat a Max Blinker csoport bármelyik cégétől, attól függően, hogy éppen melyik tudja a leggyorsabban kiszolgálni Önt.

   Függetlenül attól, hogy a Max Blinker Csoport melyik vállalata szállítja Önnek az árut, Ön ugyanolyan gondoskodási és jótállási feltételekhez jut, amelyek egész Európában azonosak, még uniós országon kívülre történő szállítás esetén is.

   Mutass többet

   A Max Blinker Csoport egyéb logisztikai vállalatai

   • Voltride s.r.o.

    Nové sady 988/2
    60200 Brno
    Cseh Köztársaság
    Európai Unió

    Cégjegyzékszám: 08334129
    Adóazonosító szám: CZ08334129

    Igazgató: Štefan Báthory
    Ügyvezető igazgató: Mgr. Katarína Urbančíková LL.M.

    Bejegyezve a brnói Regionális Bíróság Kereskedelmi Nyilvántartásában C 113015/KSBR ügyszám alatt

   • Voltride s.r.o.

    Košická 58
    821 09 Bratislava
    Szlovákia
    Európai Unió

    Cégjegyzékszám: 50750003
    Adóazonosító szám: 2120466018
    Uniós adószám: SK2120466018

    Igazgató: Štefan Báthory
    Ügyvezető igazgató: Mgr. Katarína Urbančíková LL.M.

    Bejegyezve Pozsony III. kerületi Bíróságának Kereskedelmi Nyilvántartásában, Osztály: Sro, Ügyszám: 118002/B


   * Erre a szolgáltatásra a méltányos használat feltételei vonatkoznak, bizonyos esetekben (pl. a tulajdonos szándékos károkozása) előfordulhat, hogy a javítás nem biztosítható. A szolgáltatás az első 30 napban ingyenes. Meghosszabbítása nem kötelező és nem automatikus. A szolgáltatás igénybevétele díjköteles: 50 euró, vagy az elvégzett javítás értékének 10%-a. A részletekért tekintse meg általános szerződési feltételeinket.


   Kosárhoz Ön által hozzáadva
   Mennyiség
   Összesen
   0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
   Összesen (áfát tartalmazza)
   Vásárlás folytatása