Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Mukuta 10 Plus

Új termék

A 2023-as év újdonsült modellje mindent elbír, amit elvár tőle. Egyetlen darabból készült fémváz, óriási teljesítmény, bármilyen terepre alkalmas felépítés és biztonságos működés jellemzi. Ez a Mukuta 10 plus Dual Motor.

alap ár

1 022 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Ha egy rollerben a funkcionalitást kitűnő felszereltséggel és dizájnnal kombinálják, az egyedülálló vezetési élményt nyújt. Csak néhány ilyen gép van a piacon, amely egyesíti a fókusz variálhatóságát és a csúcsvezetői karaktert. Az új Mukuta 10 Plus Dual Motor, a Mukuta elektromos rollergyártó portfóliójának csúcsa egy ilyen modell. Egy darabból álló fémvázzal, akár 4300 W-os csúcsteljesítménnyel, közútra és terepre is alkalmas független felfüggesztéssel rendelkezik, továbbá garantálja az elektronika és az akkumulátor biztonságos működését. Mindezt az akár 75 km/h-s maximális sebesség és 120 km-es hatótáv teszi teljessé.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A teljesítmény szélsőségei helyett a Mukuta emberei egy másik megközelítésre - a teljesítménybeállítás variálhatóságára - tették fel tétjüket. A 10 plusz modell két szénkefe nélküli motorja 4300 W csúcsteljesítményt kínál, de az egyik motor be- és kikapcsolásának, valamint az egy- és kétmotoros üzemmódban is elérhető további három teljesítményszintnek köszönhetően beállíthatja ezt a teljesítményt. Ezért a legcsekélyebb probléma nélkül le tudja győzni a meredek dombokat. Az ujjkar megnyomása után sík felületen akár 75 km/órás maximális sebességet is elérhet a Mukuta 10 Plus-szal.

A Dual 32 A-es vezérlőegység pedig az ideális teljesítmény-adagolásról gondoskodik, így a rollernek elegendő ereje lesz bármilyen terepen áthaladni. A teljesítményt azonban megfelelően el kell látni energiával, ami az LG 25,6 Ah kapacitású, 1536 Wh energiájú, 60 V-os Li-Ion akkumulátorának a feladata. Normál körülmények között az akkumulátor kapacitása 120 km-re elegendő. Az LG cellák kapacitása mellett biztonságos működésük is fontos, így a gyártó nem feledkezett meg a Smart Battery Management System alkalmazásáról sem. Ez gondoskodik az akkumulátor intelligens energiagazdálkodásáról, ami magában foglalja a cellák ideális hőmérsékletének fenntartását, illetve a kapacitásuk kiegyensúlyozott kihasználását, ami jelentősen megnöveli az akkumulátor élettartamát. Ha újra teljesen fel kell töltenie az akkumulátort, egyszerűen csatlakoztassa a töltőhöz a futófelület oldalán található csatlakozókon keresztül, és várjon 12,5 órát, amíg teljesen feltöltődik.

 

 

Felépítés, dizájn és felszereltség

A Mukuta 10 Plus sokoldalúságát elsősorban a repülőgép-minőségű alumíniumból készült egyrészes váznak köszönheti, amely megnöveli a roller szilárdságát és tartósságát. A szerkezet legnagyobb részét a futófelület alkotja, amely megemelt hátsó részben végződik, egy tereprollerhez méltón elég széles és csúszásgátló gumírozással ellátott. A kormányrúd nyakán keresztül a váz a szabadalmazott összecsukó-illesztésbe fut. Robusztus, így még terepen sem fogja érezni a kormányrúd kilengését. Az összecsukáshoz csak lazítsa meg a kart, és akassza be a kormányt a futófelület megemelt részébe.

A kormányoszlop tetejét a 68 cm széles lehajtható kormány uralja. Középen kapott helyet a 4,5 hüvelykes LCD-kijelző, amely minden vezetési adatot és beállítási lehetőséget áttekinthető formában mutat meg. Ha el akarja indítani a rollert, egyszerűen helyezze az NFC chipet a kijelző tetejére. A bal kezével vezérelheti a motorkapcsolót és a kürtgombot. A jobb oldalon a vezérlőpulton beállíthatja a roller összes többi funkcióját. Mindezt helyezzük egy foszforzöld részletekkel ellátott szürke karosszériába, és biztosak lehetünk benne, hogy a Mukuta 10 Plus minden e-roller rajongót elbűvöl.

 

 

Biztonság és kényelem

Alváza biztosítja, hogy a Mukuta 10 Plus-szal bárhová eljuthasson. Elöl és hátul a duplarugós felfüggesztés a 10 hüvelykes, belső tömlős felfújható gumikkal együtt minden alkalommal rendkívül kényelmes utazást biztosít. Kombinációjuk kivasalja a legkisebb göröngyöket, de a mély kátyúkat is. A fékek sem maradnak szégyenben, ugyanis ebben az esetben a gyártó az elektronikus és a 145 mm-es hidraulikus fékek kombinációját választotta elöl és hátul teljesen zárt rendszerrel, hogy azonnali reagálást biztosítsanak minden körülmények között. A vezetés biztonságára csökkentett látási viszonyok esetén is gondoltak, ezért tettek LED-es dupla fényszórót előre, valamint LED csíkokat a futófelület oldalaira, amelyek nemcsak környezeti világításként szolgálnak, hanem irányjelzőként is, ami nemcsak az Ön, hanem az úton lévők biztonságát is növeli. A világítást hátsó féklámpa teszi teljessé.

 

 

Használat és praktikum

Kiemelkedő teljesítménye, igazán masszív felépítése, de modern és biztonságos felszereltsége is sokoldalú felhasználásra predesztinálja a Mukuta 10 Plus-t. Akár a burkolt felületen megtett hosszú utakat részesíti előnyben, akár a keskeny erdei ösvényeken adrenalindús vezetést részesíti előnyben, a négyirányú felfüggesztés, a széles terepgumik és a hidraulikus fékek révén bármilyen felületen élmény lesz a vezetése. Ráadásul még nedves környezetben is, mivel az egész roller IPX4 védelemmel rendelkezik. Ha azonban a Mukuta 10 Plus-t pusztán munkába vagy kávézóba való ingázáshoz szeretné használni, nem lesz elégedett a praktikumával. Súlya 36,3 kg, mérete 125 x 55 x 24 cm (hosszúság, magasság, szélesség) még a roller összecsukása után is, amelyek nem ideális értékek a mindennapos liftben való szállításhoz vagy az autó csomagtartójába való bepakoláshoz.

 

 

Értékelésünk

A Mukuta 10 Plus mindazokra vár, akik első osztályú felépítést, modern felszereltséget és tökéletes menettulajdonságokat várnak el egy elektromos rollertől. Ezzel a rollerrel leküzdheti a dombokat, a durva terepet és a hosszabb utakat. A kényelmes alváznak, a fejlett energia- és teljesítménymenedzsmentnek, valamint a funkcionális és tetszetős kialakításnak köszönhetően előnyeit az igényes vásárlók és az adrenalin rajongói egyaránt élvezni fogják. Egyszerűen a lehető leghamarabb újra rá akar majd állni a Mukuta 10 Plus-ra, hogy megismételhesse az utazást.

 

 

 

Szerviz

Mi vagyunk a Mukuta márka forgalmazója egész Kelet-Európában. Szervizközpontunkban garanciális és a jótállás lejárta utáni szervizelést biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk vagy rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártótól. Ezért a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártóval ápolt közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően bonyolult javításokkal és diagnosztikával is foglalkozunk.

 

A márkáról

Bár maga a Mukuta márka abszolút újonc az elektromos rollerek piacán, a márka mögött álló mérnökök nem éppen kezdők. A Mukuta rollerek ugyanazon a gyártósoron készülnek, mint a világhírű Vsett és Zero rollerek. A Mukuta modellekben a gyártó egyesíti az ezeknél a márkáknál szerzett összes korábbi tapasztalatát, és elhozza a piacra a legigényesebb felhasználóknak szánt rollereket. A Mukuta modelleket a kiváló minőség és a tartós felépítés dominálja modern felszereltséggel és sportos teljesítménnyel. A Max Blinker vezető szerepet tölt be a Vsett és a Zero rollerek forgalmazásában, így a Mukuta sem lehet kivétel. Ezért bízhat abban, hogy mi mindig biztosítjuk Önnek a minőségi garanciális és jótállás lejárta utáni szervizelést, valamint támogatást, tanácsadást és pótalkatrészeket.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
75 km/h
Sebesség
36,3 kg
Súly
4300 W
Teljesítmény
120 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Levehető ülés
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 36,3 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 12,5 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 75 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 1400 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 4300 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 120 km Várakozás a tesztre
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
69,29
km/h
Max. sebesség
3 186
watt
Max. teljesítmény
::badge-value:total_range::
km
Max. hatótávolság
::badge-value:city_range::
km
Hatótávolság városban
::badge-value:max_range::
km
Minimum hatótáv
9,90
másodperc
Idő
100 m-ig
18,30
másodperc
Idő
250 m-ig
58,09
másodperc
Idő
1 km-ig
2,26
másodperc
Idő
20 km/h-ig
3,26
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,86
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,32
másodperc
Idő
30 km/h-tól
5,4
méter
Táv
20 km/h-ig
12,7
méter
Táv
30 km/h-ig
1,9
méter
Táv
20 km/h-tól
4,9
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 69,29
0
0 10
1,42
0 10
Mukuta 10+ 1,42
0 15
1,85
0 15
Mukuta 10+ 1,85
0 20
2,26
0 20
Mukuta 10+ 2,26
0 25
2,73
0 25
Mukuta 10+ 2,73
0 30
3,26
0 30
Mukuta 10+ 3,26
0 35
3,93
0 35
Mukuta 10+ 3,93
0 40
4,67
0 40
Mukuta 10+ 4,67
0 45
5,76
0 45
Mukuta 10+ 5,76
0 50
6,96
0 50
Mukuta 10+ 6,96
0 55
8,48
0 55
Mukuta 10+ 8,48
0 60
10,65
0 60
Mukuta 10+ 10,65
0 65
14,44
0 65
Mukuta 10+ 14,44
0 69,29
21,60
0 69,29
Mukuta 10+ 21,60
10
10 15
0,43
10 15
Mukuta 10+ 0,43
10 20
0,84
10 20
Mukuta 10+ 0,84
10 25
1,31
10 25
Mukuta 10+ 1,31
10 30
1,84
10 30
Mukuta 10+ 1,84
10 35
2,51
10 35
Mukuta 10+ 2,51
10 40
3,26
10 40
Mukuta 10+ 3,26
10 45
4,34
10 45
Mukuta 10+ 4,34
10 50
5,54
10 50
Mukuta 10+ 5,54
10 55
7,06
10 55
Mukuta 10+ 7,06
10 60
9,23
10 60
Mukuta 10+ 9,23
10 65
13,02
10 65
Mukuta 10+ 13,02
10 69,29
20,18
10 69,29
Mukuta 10+ 20,18
15
15 20
0,41
15 20
Mukuta 10+ 0,41
15 25
0,88
15 25
Mukuta 10+ 0,88
15 30
1,41
15 30
Mukuta 10+ 1,41
15 35
2,08
15 35
Mukuta 10+ 2,08
15 40
2,82
15 40
Mukuta 10+ 2,82
15 45
3,91
15 45
Mukuta 10+ 3,91
15 50
5,11
15 50
Mukuta 10+ 5,11
15 55
6,63
15 55
Mukuta 10+ 6,63
15 60
8,79
15 60
Mukuta 10+ 8,79
15 65
12,59
15 65
Mukuta 10+ 12,59
15 69,29
19,75
15 69,29
Mukuta 10+ 19,75
20
20 25
0,47
20 25
Mukuta 10+ 0,47
20 30
1,00
20 30
Mukuta 10+ 1,00
20 35
1,67
20 35
Mukuta 10+ 1,67
20 40
2,41
20 40
Mukuta 10+ 2,41
20 45
3,50
20 45
Mukuta 10+ 3,50
20 50
4,70
20 50
Mukuta 10+ 4,70
20 55
6,22
20 55
Mukuta 10+ 6,22
20 60
8,38
20 60
Mukuta 10+ 8,38
20 65
12,18
20 65
Mukuta 10+ 12,18
20 69,29
19,34
20 69,29
Mukuta 10+ 19,34
25
25 30
0,53
25 30
Mukuta 10+ 0,53
25 35
1,20
25 35
Mukuta 10+ 1,20
25 40
1,95
25 40
Mukuta 10+ 1,95
25 45
3,03
25 45
Mukuta 10+ 3,03
25 50
4,23
25 50
Mukuta 10+ 4,23
25 55
5,75
25 55
Mukuta 10+ 5,75
25 60
7,92
25 60
Mukuta 10+ 7,92
25 65
11,71
25 65
Mukuta 10+ 11,71
25 69,29
18,87
25 69,29
Mukuta 10+ 18,87
30
30 35
0,66
30 35
Mukuta 10+ 0,66
30 40
1,41
30 40
Mukuta 10+ 1,41
30 45
2,50
30 45
Mukuta 10+ 2,50
30 50
3,70
30 50
Mukuta 10+ 3,70
30 55
5,22
30 55
Mukuta 10+ 5,22
30 60
7,38
30 60
Mukuta 10+ 7,38
30 65
11,18
30 65
Mukuta 10+ 11,18
30 69,29
18,34
30 69,29
Mukuta 10+ 18,34
35
35 40
0,75
35 40
Mukuta 10+ 0,75
35 45
1,84
35 45
Mukuta 10+ 1,84
35 50
3,03
35 50
Mukuta 10+ 3,03
35 55
4,55
35 55
Mukuta 10+ 4,55
35 60
6,72
35 60
Mukuta 10+ 6,72
35 65
10,52
35 65
Mukuta 10+ 10,52
35 69,29
17,67
35 69,29
Mukuta 10+ 17,67
40
40 45
1,09
40 45
Mukuta 10+ 1,09
40 50
2,29
40 50
Mukuta 10+ 2,29
40 55
3,81
40 55
Mukuta 10+ 3,81
40 60
5,97
40 60
Mukuta 10+ 5,97
40 65
9,77
40 65
Mukuta 10+ 9,77
40 69,29
16,92
40 69,29
Mukuta 10+ 16,92
45
45 50
1,20
45 50
Mukuta 10+ 1,20
45 55
2,72
45 55
Mukuta 10+ 2,72
45 60
4,88
45 60
Mukuta 10+ 4,88
45 65
8,68
45 65
Mukuta 10+ 8,68
45 69,29
15,83
45 69,29
Mukuta 10+ 15,83
50
50 55
1,52
50 55
Mukuta 10+ 1,52
50 60
3,68
50 60
Mukuta 10+ 3,68
50 65
7,48
50 65
Mukuta 10+ 7,48
50 69,29
14,64
50 69,29
Mukuta 10+ 14,64
55
55 60
2,17
55 60
Mukuta 10+ 2,17
55 65
5,96
55 65
Mukuta 10+ 5,96
55 69,29
13,12
55 69,29
Mukuta 10+ 13,12
60
60 65
3,80
60 65
Mukuta 10+ 3,80
60 69,29
10,95
60 69,29
Mukuta 10+ 10,95
65
65 69,29
7,15
65 69,29
Mukuta 10+ 7,15
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 69,29
0
0 10
1,68
0 10
Mukuta 10+ 1,68
0 15
3,31
0 15
Mukuta 10+ 3,31
0 20
5,44
0 20
Mukuta 10+ 5,44
0 25
8,47
0 25
Mukuta 10+ 8,47
0 30
12,68
0 30
Mukuta 10+ 12,68
0 35
18,79
0 35
Mukuta 10+ 18,79
0 40
26,67
0 40
Mukuta 10+ 26,67
0 45
39,61
0 45
Mukuta 10+ 39,61
0 50
55,53
0 50
Mukuta 10+ 55,53
0 55
77,87
0 55
Mukuta 10+ 77,87
0 60
112,50
0 60
Mukuta 10+ 112,50
0 65
178,89
0 65
Mukuta 10+ 178,89
0 69,29
313,25
0 69,29
Mukuta 10+ 313,25
10
10 15
1,64
10 15
Mukuta 10+ 1,64
10 20
3,76
10 20
Mukuta 10+ 3,76
10 25
6,80
10 25
Mukuta 10+ 6,80
10 30
11,00
10 30
Mukuta 10+ 11,00
10 35
17,12
10 35
Mukuta 10+ 17,12
10 40
25,00
10 40
Mukuta 10+ 25,00
10 45
37,94
10 45
Mukuta 10+ 37,94
10 50
53,85
10 50
Mukuta 10+ 53,85
10 55
76,19
10 55
Mukuta 10+ 76,19
10 60
110,82
10 60
Mukuta 10+ 110,82
10 65
177,21
10 65
Mukuta 10+ 177,21
10 69,29
311,57
10 69,29
Mukuta 10+ 311,57
15
15 20
2,12
15 20
Mukuta 10+ 2,12
15 25
5,16
15 25
Mukuta 10+ 5,16
15 30
9,36
15 30
Mukuta 10+ 9,36
15 35
15,48
15 35
Mukuta 10+ 15,48
15 40
23,36
15 40
Mukuta 10+ 23,36
15 45
36,30
15 45
Mukuta 10+ 36,30
15 50
52,22
15 50
Mukuta 10+ 52,22
15 55
74,56
15 55
Mukuta 10+ 74,56
15 60
109,18
15 60
Mukuta 10+ 109,18
15 65
175,58
15 65
Mukuta 10+ 175,58
15 69,29
309,94
15 69,29
Mukuta 10+ 309,94
20
20 25
3,04
20 25
Mukuta 10+ 3,04
20 30
7,24
20 30
Mukuta 10+ 7,24
20 35
13,35
20 35
Mukuta 10+ 13,35
20 40
21,23
20 40
Mukuta 10+ 21,23
20 45
34,18
20 45
Mukuta 10+ 34,18
20 50
50,09
20 50
Mukuta 10+ 50,09
20 55
72,43
20 55
Mukuta 10+ 72,43
20 60
107,06
20 60
Mukuta 10+ 107,06
20 65
173,45
20 65
Mukuta 10+ 173,45
20 69,29
307,81
20 69,29
Mukuta 10+ 307,81
25
25 30
4,20
25 30
Mukuta 10+ 4,20
25 35
10,32
25 35
Mukuta 10+ 10,32
25 40
18,20
25 40
Mukuta 10+ 18,20
25 45
31,14
25 45
Mukuta 10+ 31,14
25 50
47,06
25 50
Mukuta 10+ 47,06
25 55
69,40
25 55
Mukuta 10+ 69,40
25 60
104,02
25 60
Mukuta 10+ 104,02
25 65
170,42
25 65
Mukuta 10+ 170,42
25 69,29
304,78
25 69,29
Mukuta 10+ 304,78
30
30 35
6,12
30 35
Mukuta 10+ 6,12
30 40
14,00
30 40
Mukuta 10+ 14,00
30 45
26,94
30 45
Mukuta 10+ 26,94
30 50
42,86
30 50
Mukuta 10+ 42,86
30 55
65,19
30 55
Mukuta 10+ 65,19
30 60
99,82
30 60
Mukuta 10+ 99,82
30 65
166,21
30 65
Mukuta 10+ 166,21
30 69,29
300,57
30 69,29
Mukuta 10+ 300,57
35
35 40
7,88
35 40
Mukuta 10+ 7,88
35 45
20,82
35 45
Mukuta 10+ 20,82
35 50
36,74
35 50
Mukuta 10+ 36,74
35 55
59,08
35 55
Mukuta 10+ 59,08
35 60
93,70
35 60
Mukuta 10+ 93,70
35 65
160,10
35 65
Mukuta 10+ 160,10
35 69,29
294,46
35 69,29
Mukuta 10+ 294,46
40
40 45
12,94
40 45
Mukuta 10+ 12,94
40 50
28,86
40 50
Mukuta 10+ 28,86
40 55
51,20
40 55
Mukuta 10+ 51,20
40 60
85,82
40 60
Mukuta 10+ 85,82
40 65
152,22
40 65
Mukuta 10+ 152,22
40 69,29
286,58
40 69,29
Mukuta 10+ 286,58
45
45 50
15,92
45 50
Mukuta 10+ 15,92
45 55
38,25
45 55
Mukuta 10+ 38,25
45 60
72,88
45 60
Mukuta 10+ 72,88
45 65
139,27
45 65
Mukuta 10+ 139,27
45 69,29
273,63
45 69,29
Mukuta 10+ 273,63
50
50 55
22,34
50 55
Mukuta 10+ 22,34
50 60
56,96
50 60
Mukuta 10+ 56,96
50 65
123,36
50 65
Mukuta 10+ 123,36
50 69,29
257,72
50 69,29
Mukuta 10+ 257,72
55
55 60
34,63
55 60
Mukuta 10+ 34,63
55 65
101,02
55 65
Mukuta 10+ 101,02
55 69,29
235,38
55 69,29
Mukuta 10+ 235,38
60
60 65
66,39
60 65
Mukuta 10+ 66,39
60 69,29
200,75
60 69,29
Mukuta 10+ 200,75
65
65 69,29
134,36
65 69,29
Mukuta 10+ 134,36
Fékezési idők
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
69,29
69,29 65
0,24
69,29 65
Mukuta 10+ 0,24
69,29 60
0,50
69,29 60
Mukuta 10+ 0,50
69,29 55
0,76
69,29 55
Mukuta 10+ 0,76
69,29 50
1,00
69,29 50
Mukuta 10+ 1,00
69,29 45
1,23
69,29 45
Mukuta 10+ 1,23
69,29 40
1,47
69,29 40
Mukuta 10+ 1,47
69,29 35
1,69
69,29 35
Mukuta 10+ 1,69
69,29 30
1,91
69,29 30
Mukuta 10+ 1,91
69,29 25
2,11
69,29 25
Mukuta 10+ 2,11
69,29 20
2,36
69,29 20
Mukuta 10+ 2,36
69,29 15
2,55
69,29 15
Mukuta 10+ 2,55
69,29 10
2,81
69,29 10
Mukuta 10+ 2,81
69,29 0
3,23
69,29 0
Mukuta 10+ 3,23
65
65 60
0,27
65 60
Mukuta 10+ 0,27
65 55
0,53
65 55
Mukuta 10+ 0,53
65 50
0,76
65 50
Mukuta 10+ 0,76
65 45
1,00
65 45
Mukuta 10+ 1,00
65 40
1,24
65 40
Mukuta 10+ 1,24
65 35
1,45
65 35
Mukuta 10+ 1,45
65 30
1,67
65 30
Mukuta 10+ 1,67
65 25
1,87
65 25
Mukuta 10+ 1,87
65 20
2,13
65 20
Mukuta 10+ 2,13
65 15
2,31
65 15
Mukuta 10+ 2,31
65 10
2,57
65 10
Mukuta 10+ 2,57
65 0
2,99
65 0
Mukuta 10+ 2,99
60
60 55
0,26
60 55
Mukuta 10+ 0,26
60 50
0,49
60 50
Mukuta 10+ 0,49
60 45
0,73
60 45
Mukuta 10+ 0,73
60 40
0,97
60 40
Mukuta 10+ 0,97
60 35
1,18
60 35
Mukuta 10+ 1,18
60 30
1,41
60 30
Mukuta 10+ 1,41
60 25
1,61
60 25
Mukuta 10+ 1,61
60 20
1,86
60 20
Mukuta 10+ 1,86
60 15
2,05
60 15
Mukuta 10+ 2,05
60 10
2,31
60 10
Mukuta 10+ 2,31
60 0
2,72
60 0
Mukuta 10+ 2,72
55
55 50
0,23
55 50
Mukuta 10+ 0,23
55 45
0,47
55 45
Mukuta 10+ 0,47
55 40
0,71
55 40
Mukuta 10+ 0,71
55 35
0,92
55 35
Mukuta 10+ 0,92
55 30
1,15
55 30
Mukuta 10+ 1,15
55 25
1,35
55 25
Mukuta 10+ 1,35
55 20
1,60
55 20
Mukuta 10+ 1,60
55 15
1,79
55 15
Mukuta 10+ 1,79
55 10
2,05
55 10
Mukuta 10+ 2,05
55 0
2,46
55 0
Mukuta 10+ 2,46
50
50 45
0,24
50 45
Mukuta 10+ 0,24
50 40
0,48
50 40
Mukuta 10+ 0,48
50 35
0,69
50 35
Mukuta 10+ 0,69
50 30
0,91
50 30
Mukuta 10+ 0,91
50 25
1,11
50 25
Mukuta 10+ 1,11
50 20
1,37
50 20
Mukuta 10+ 1,37
50 15
1,55
50 15
Mukuta 10+ 1,55
50 10
1,81
50 10
Mukuta 10+ 1,81
50 0
2,23
50 0
Mukuta 10+ 2,23
45
45 40
0,24
45 40
Mukuta 10+ 0,24
45 35
0,45
45 35
Mukuta 10+ 0,45
45 30
0,68
45 30
Mukuta 10+ 0,68
45 25
0,88
45 25
Mukuta 10+ 0,88
45 20
1,13
45 20
Mukuta 10+ 1,13
45 15
1,31
45 15
Mukuta 10+ 1,31
45 10
1,57
45 10
Mukuta 10+ 1,57
45 0
1,99
45 0
Mukuta 10+ 1,99
40
40 35
0,22
40 35
Mukuta 10+ 0,22
40 30
0,44
40 30
Mukuta 10+ 0,44
40 25
0,64
40 25
Mukuta 10+ 0,64
40 20
0,89
40 20
Mukuta 10+ 0,89
40 15
1,08
40 15
Mukuta 10+ 1,08
40 10
1,34
40 10
Mukuta 10+ 1,34
40 0
1,75
40 0
Mukuta 10+ 1,75
35
35 30
0,22
35 30
Mukuta 10+ 0,22
35 25
0,42
35 25
Mukuta 10+ 0,42
35 20
0,68
35 20
Mukuta 10+ 0,68
35 15
0,86
35 15
Mukuta 10+ 0,86
35 10
1,12
35 10
Mukuta 10+ 1,12
35 0
1,54
35 0
Mukuta 10+ 1,54
30
30 25
0,20
30 25
Mukuta 10+ 0,20
30 20
0,45
30 20
Mukuta 10+ 0,45
30 15
0,64
30 15
Mukuta 10+ 0,64
30 10
0,90
30 10
Mukuta 10+ 0,90
30 0
1,32
30 0
Mukuta 10+ 1,32
25
25 20
0,25
25 20
Mukuta 10+ 0,25
25 15
0,44
25 15
Mukuta 10+ 0,44
25 10
0,70
25 10
Mukuta 10+ 0,70
25 0
1,12
25 0
Mukuta 10+ 1,12
20
20 15
0,18
20 15
Mukuta 10+ 0,18
20 10
0,45
20 10
Mukuta 10+ 0,45
20 0
0,86
20 0
Mukuta 10+ 0,86
15
15 10
0,26
15 10
Mukuta 10+ 0,26
15 0
0,68
15 0
Mukuta 10+ 0,68
10
10 0
0,42
10 0
Mukuta 10+ 0,42
Féktávok
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
69,29
69,29 65
4,33
69,29 65
Mukuta 10+ 4,33
69,29 60
8,87
69,29 60
Mukuta 10+ 8,87
69,29 55
12,92
69,29 55
Mukuta 10+ 12,92
69,29 50
16,24
69,29 50
Mukuta 10+ 16,24
69,29 45
19,31
69,29 45
Mukuta 10+ 19,31
69,29 40
22,01
69,29 40
Mukuta 10+ 22,01
69,29 35
24,15
69,29 35
Mukuta 10+ 24,15
69,29 30
26,06
69,29 30
Mukuta 10+ 26,06
69,29 25
27,51
69,29 25
Mukuta 10+ 27,51
69,29 20
28,99
69,29 20
Mukuta 10+ 28,99
69,29 15
29,80
69,29 15
Mukuta 10+ 29,80
69,29 10
30,59
69,29 10
Mukuta 10+ 30,59
69,29 0
30,94
69,29 0
Mukuta 10+ 30,94
65
65 60
4,54
65 60
Mukuta 10+ 4,54
65 55
8,59
65 55
Mukuta 10+ 8,59
65 50
11,91
65 50
Mukuta 10+ 11,91
65 45
14,98
65 45
Mukuta 10+ 14,98
65 40
17,68
65 40
Mukuta 10+ 17,68
65 35
19,82
65 35
Mukuta 10+ 19,82
65 30
21,74
65 30
Mukuta 10+ 21,74
65 25
23,18
65 25
Mukuta 10+ 23,18
65 20
24,67
65 20
Mukuta 10+ 24,67
65 15
25,47
65 15
Mukuta 10+ 25,47
65 10
26,26
65 10
Mukuta 10+ 26,26
65 0
26,61
65 0
Mukuta 10+ 26,61
60
60 55
4,06
60 55
Mukuta 10+ 4,06
60 50
7,37
60 50
Mukuta 10+ 7,37
60 45
10,44
60 45
Mukuta 10+ 10,44
60 40
13,15
60 40
Mukuta 10+ 13,15
60 35
15,28
60 35
Mukuta 10+ 15,28
60 30
17,20
60 30
Mukuta 10+ 17,20
60 25
18,65
60 25
Mukuta 10+ 18,65
60 20
20,13
60 20
Mukuta 10+ 20,13
60 15
20,94
60 15
Mukuta 10+ 20,94
60 10
21,73
60 10
Mukuta 10+ 21,73
60 0
22,08
60 0
Mukuta 10+ 22,08
55
55 50
3,32
55 50
Mukuta 10+ 3,32
55 45
6,39
55 45
Mukuta 10+ 6,39
55 40
9,09
55 40
Mukuta 10+ 9,09
55 35
11,23
55 35
Mukuta 10+ 11,23
55 30
13,14
55 30
Mukuta 10+ 13,14
55 25
14,59
55 25
Mukuta 10+ 14,59
55 20
16,07
55 20
Mukuta 10+ 16,07
55 15
16,88
55 15
Mukuta 10+ 16,88
55 10
17,67
55 10
Mukuta 10+ 17,67
55 0
18,02
55 0
Mukuta 10+ 18,02
50
50 45
3,07
50 45
Mukuta 10+ 3,07
50 40
5,77
50 40
Mukuta 10+ 5,77
50 35
7,91
50 35
Mukuta 10+ 7,91
50 30
9,82
50 30
Mukuta 10+ 9,82
50 25
11,27
50 25
Mukuta 10+ 11,27
50 20
12,75
50 20
Mukuta 10+ 12,75
50 15
13,56
50 15
Mukuta 10+ 13,56
50 10
14,35
50 10
Mukuta 10+ 14,35
50 0
14,70
50 0
Mukuta 10+ 14,70
45
45 40
2,70
45 40
Mukuta 10+ 2,70
45 35
4,84
45 35
Mukuta 10+ 4,84
45 30
6,75
45 30
Mukuta 10+ 6,75
45 25
8,20
45 25
Mukuta 10+ 8,20
45 20
9,68
45 20
Mukuta 10+ 9,68
45 15
10,49
45 15
Mukuta 10+ 10,49
45 10
11,28
45 10
Mukuta 10+ 11,28
45 0
11,63
45 0
Mukuta 10+ 11,63
40
40 35
2,14
40 35
Mukuta 10+ 2,14
40 30
4,05
40 30
Mukuta 10+ 4,05
40 25
5,50
40 25
Mukuta 10+ 5,50
40 20
6,98
40 20
Mukuta 10+ 6,98
40 15
7,79
40 15
Mukuta 10+ 7,79
40 10
8,58
40 10
Mukuta 10+ 8,58
40 0
8,93
40 0
Mukuta 10+ 8,93
35
35 30
1,91
35 30
Mukuta 10+ 1,91
35 25
3,36
35 25
Mukuta 10+ 3,36
35 20
4,84
35 20
Mukuta 10+ 4,84
35 15
5,65
35 15
Mukuta 10+ 5,65
35 10
6,44
35 10
Mukuta 10+ 6,44
35 0
6,79
35 0
Mukuta 10+ 6,79
30
30 25
1,45
30 25
Mukuta 10+ 1,45
30 20
2,93
30 20
Mukuta 10+ 2,93
30 15
3,74
30 15
Mukuta 10+ 3,74
30 10
4,53
30 10
Mukuta 10+ 4,53
30 0
4,88
30 0
Mukuta 10+ 4,88
25
25 20
1,48
25 20
Mukuta 10+ 1,48
25 15
2,29
25 15
Mukuta 10+ 2,29
25 10
3,08
25 10
Mukuta 10+ 3,08
25 0
3,43
25 0
Mukuta 10+ 3,43
20
20 15
0,81
20 15
Mukuta 10+ 0,81
20 10
1,60
20 10
Mukuta 10+ 1,60
20 0
1,95
20 0
Mukuta 10+ 1,95
15
15 10
0,79
15 10
Mukuta 10+ 0,79
15 0
1,14
15 0
Mukuta 10+ 1,14
10
10 0
0,35
10 0
Mukuta 10+ 0,35

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 125 cm  
      Magasság 131,5 cm  
      Szélesség 68 cm  
      Hossz összecsukva 125 cm  
      Magasság összecsukva 55 cm  
      Szélesség összecsukva 24 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 25,6 Ah  
      Akkumulátor energiája 1536 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa + elektromos fék  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés dupla rugó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 150 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

MKT.ESC.10PLUS

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása