Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény
Voltride
ajánlja

Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény
Voltride
ajánlja

Dualtron Thunder 2

Új termék

A Dualtron Thunder 2 kétmotoros roller extrém, akár 10 080 W teljesítménnyel felülmúlja várakozásait. Az állítható, háromfokozatú, variálható felfüggesztési rendszer és az akár 170 km-es hatótáv minden helyzetben tökéletessé teszi a vezetést. Az átgondolt világítási rendszer és a futófelület alatti, lenyűgöző kék háttérvilágítás felejthetetlen hangulatot kölcsönöz neki. A Dualtron Stormhoz hasonlóan új multiswitch kapcsolóval rendelkezik.

alap ár

1 654 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

Amikor a szörny szó gyenge kifejezés

Ha elketromos rollerekről van szó, akkor a Dualtron Thunder 2 szörnyeteg a szörnyek között. Ez a világ egyik legerősebb rollere. Rendkívül erős, két elektromos motorjával 10080 W-os hihetetlen összeteljesítményt tud nyújtani. A kiváló teljesítmény nagy hatótávolságot is ígér. Ezen a téren a Thunder 2 is jeleskedik: lenyűgöző, akár 170 km-es hatótávot kínál! A sebesség, a gyorsulás és a hatótávolság miatti állandó aggódás mára a múlté. Elődjéhez, a Dualtron Thunderhöz hasonlóan a Thunder 2 is blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS) rendelkezik a maximális biztonság, teljesítmény és megbízhatóság érdekében! Most már minden félelem nélkül utazhat vidékre vagy ingázhat munkába. Tulajdonképpen ez a Dualtron Thunder 2. Neve magáért beszél az elektromobilitásért rajongók körében!

 

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A roller praktikus kialakítást és tökéletes minőségi kivitelt kínál, amit értékelni fog a mindennapi használat során. A maximális tartósság és biztonság érdekében mind a váz, mind a kormány 6082-T6-ból, egy speciálisan megmunkált alumíniumból készül, amely hasonlít a repülőgépgyártásnál használt ötvözethez. A keréktengelyek SCM440, króm-molibdén ötvözött acélból készülnek, szénkeverékkel. A minőségi anyagok és a precíz kivitelezés megadja a rollernek azt a szilárdságot, amely a vezető biztonságához nélkülözhetetlen. A karbantartást nem igénylő és tartós elasztomer felfüggesztés, a 11 hüvelykes, levegővel töltött, tömlő nélküli gumiabroncsok és a kényelmes ergonomikus fogantyúk mind hozzájárulnak az utazás kényelméhez. A Thunder 2 akkumulátorában a tartósság növelése érdekében különálló cellák találhatók, valamint az aljára szerelt hűtőborda, amely megakadályozza a túlmelegedést és a vezérlőegység károsodását. A 3. generációs összecsukó mechanizmusnak köszönhetően a Dualtron Thunder 2 összecsukható és hordozható. A kormányt is be lehet hajtani, és ez még kompaktabbá teszi a rollert, amely így problémamentesen berakható egy átlagos autó csomagtartójába. A Dualtron Thunder 2-t a Minimotors saját gyártású nagyméretű, könnyen leolvasható EYE kijelzőjével szerelték fel, amelyen minden fontos adat megjelenik, mint például sebesség, aktuális sebességfokozat, napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor töltöttségi szintje. Magas fényerejének köszönhetően a kijelzőn még kedvezőtlen időjárási körülmények között is tisztán olvashatók az adatok. A gáz erősségét a sokak által kedvelt ujjkarral lehet szabályozni, és a vezérléshez tempomat is tartozik. A kijelzőt csatlakoztathatja ujjlenyomatolvasóhoz, hogy csak Ön tudja feloldani a roller zárolását. A Thunderhöz képest a Thunder 2 új, világítással ellátott hátsó rámpával rendelkezik, gumi futófelülettel és új, oldalsó világítással.

 

Biztonság és menetminőség

A Thunder 2-t úgy tervezték, hogy a felhasználóknak kompromisszumok nélkül nyújtson kiváló minőséget és technológiát. Sok új funkcióval látták el. Az egyik a váz továbbfejlesztett szilárdsága és tartóssága, hogy még nagy sebességnél is biztonságos legyen a vezetés. A forradalmi elasztomer első és hátsó felfüggesztés gondoskodik az utazás kényelméről! Ezt a jól bevált felfüggesztési rendszert a Dualtron sorozat szinte minden modelljében használják. A merevség három lépésben könnyen állítható, ha túl kemény vagy túl lágy lenne az Ön számára, de egyszerűen választhat öt másik patronrúd közül is, amelyek különböző elasztomer merevséget kínálnak. Ez a felfüggesztés nem igényel karbantartást, és megbízhatósága kiváló. A Dualtron Thunder 2 két hidraulikus fékkel rendelkezik, amelyek hihetetlen fékerőt és megbízhatóságot nyújtanak. A fékteljesítményt tovább növeli az innovatív kettős működésű féknyereg, amely az elektronikus fékkel kombinálva biztosítja, hogy Ön nagyobb sebességnél is mindig biztonságosan meg tudjon állni. Bizonyára értékelni fogja a fékezés közbeni regeneratív töltést is, amely az energia egy részét visszaadja az akkumulátornak. Egy másik fontos biztonsági elem az elektronikus ABS, amely megakadályozza a kerék blokkolódását erős fékezéskor. Magától értetődik, hogy a biztonsághoz megfelelő világítás szükséges. A kettős LED-es első lámpa, a hátsó lámpák és a féklámpák jobb láthatóságot és biztonságot nyújtanak, amire szüksége van városi környezetben, különösen rossz látási viszonyok között. A roller lehetőséget kínál az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, amely megakadályozza a nem kívánt indítást. A roller brutális erejét akár csökkentheti is, ha kikapcsolja az első motort, vagy ha a kijelzőn egy alacsonyabb sebességfokozatot választ. Ráadás a könnyen karbantartható gumifelület, amely rossz időben vagy egy szélsőséges helyzetben megakadályozza a vezető megcsúszását. Elődjével ellentétben sajnos nem rendelkezik vízállósági tanúsítvánnyal.

 

Teljesítmény és hatótávolság

Az adrenalinrajongók minden bizonnyal értékelni fogják a roller rendkívüli erejét és hatótávolságát! Biztos lehet abban, hogy a két, 10800 W teljesítményű MAX BLDC motorral bármilyen emelkedőre fel tud kapaszkodni, anélkül hogy Ön bármekkora csökkenést érzékelne a sebességben. Ehhez adja hozzá a rendkívül tartós és hatalmas, 72 V-os és 40 Ah-s LG 21700 akkumulátort, amely elképesztő hatótávolságot biztosít akár 170 km-ig. Az eredmény: Ön és rollere még egy kihívásokkal teli környezetben is hosszú és gondtalan utakra számíthat! Ekkora hatótáv a mozgás szabadságát biztosítja, anélkül hogy azon kellene aggódnia, hol töltse fel az akkumulátort. Két töltőporttal rendelkezik, amelyek közül az egyik támogatja a gyorstöltést. Minden portot védősapka fed, ami megakadályozza a szennyeződések bejutását. Az akkumulátor élettartamának növelése érdekében az akkumulátorcella szettet jobban rögzítették különálló akkumulátorcella-tartókkal , amellyel elkerülhető a több cella egyidejű károsodásának veszélye. Továbbá a Thunder 2 porbevonatú acéltokban tárolja az akkumulátort, amely így védettebb a külső sérülésektől. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memória hatástól, ezért a megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig kitart! A Minimotors által gyártott két vezérlőegységgel kombinálva a roller vezetője akár 100 km/h-s sebességgel is haladhat (vezető súlyától, külső hőmérséklettől és tereptől függően).

 

 

Használat és praktikum

Tekintettel szilárd szerkezetére és brutális teljesítményére, ez egy nagyon sokoldalú roller. Összkerék meghajtásának köszönhetően a Dualtron Thunder 2 megbirkózik a terepviszonyokkal és még a kifejezetten meredek emelkedőkkel is. Nem kell attól tartania, hogy a rollere cserbenhagyja Önt egy hosszabb út során. A Thunder 2 11 hüvelykes, tömlő nélküli gumiabroncsaival kitűnő kényelmet, tapadást és biztonságot nyújt az úton. A tömlő nélküli kerekek jelentősen csökkentik a defekt kockázatát, és a gumiabroncs sérülése esetén könnyen javíthatók. A gumik egyszerűen cserélhetők a kerekek moduláris szerkezetének köszönhetően. Imádni fogja az igazán kényelmes futóművet, amelyet macskakövön és földúton is használhat. A roller sokoldalúsága ellenére nagyjából 47 kg-os súlya visszatartó erő lehet egyesek számára, mivel nem könnyű cipelni vagy az autó csomagtartójába betenni. Hasonló hatása lehet annak, hogy nehezebb bevinni magunkkal egy étterembe, inkább kint kell lelakatolni, mint egy biciklit, ugyanis a roller teljesítménye és robusztus kialakítása miatt kevésbé kompakt. Méretével még mindig elfér egy átlagos autó csomagtartójában, ahol azután azonban nem sok hely marad. Mindazonáltal ez az egyik legjobb és legnépszerűbb roller, amelyet valaha készítettek.

 

 

Értékelésünk

A Thunder az új generációs Dualtron széria fejlesztésének tökéletes eredménye. Ahogy korábban, itt is az volt a rollerrel kapcsolatos elképzelés, hogy az előző modellek minden jó tulajdonságát átvegyék, majd azokat a legújabb technológiákat használva kompromisszumok nélkül továbbfejlesszék. Ezt a küldetést a Thunder 2 valóban teljesítette is. Mindent újra átgondoltak: a motort, az akkumulátort, a roller tartósságát és minőségét. A végeredmény pedig egy olyan elektromos roller, amely valóban a legjobbak közé tartozik. Brutális erejét a legerősebb gépek vezetéséhez szokott, igazi rajongóknak szánták. Határozottan azoknak a tapasztalt vezetőknek ajánljuk, akik mögött már sok-sok megtett kilométer van. A roller megfelel a gyártó által megadott műszaki jellemzőknek, praktikus és gyönyörű kialakítású, ugyanakkor nagyon biztonságos. Bármilyen helyzetben számíthat rá. Még sok éves használat után sem fogja megunni. Mindig hihetetlen élmény lesz vezetni. Ugyanakkor elődjével ellentétben nem rendelkezik vízállósági tanúsítvánnyal, és mi ezt a hiányt negatívumként könyveltük el.

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

10/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
100 km/h
Sebesség
47 kg
Súly
10080 W
Teljesítmény
170 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 47 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 18 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 100 km/h 85,06 km/h
Csúcsteljesítmény 10080 W 5190 W
Hatótávolság 170 km Várakozás a tesztre
Sprint 100 m-en - 8,30 s
Sprint 250 m-en - 15,40 s
Sprint 1000 m-en - 47,67 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
85,06
km/h
Max. sebesség
5 190
watt
Max. teljesítmény
::badge-value:total_range::
km
Max. hatótávolság
::badge-value:city_range::
km
Hatótávolság városban
::badge-value:max_range::
km
Minimum hatótáv
8,30
másodperc
Idő
100 m-ig
15,40
másodperc
Idő
250 m-ig
47,67
másodperc
Idő
1 km-ig
1,60
másodperc
Idő
20 km/h-ig
2,36
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,07
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,58
másodperc
Idő
30 km/h-tól
4,3
méter
Táv
20 km/h-ig
9,8
méter
Táv
30 km/h-ig
2,8
méter
Táv
20 km/h-tól
6,1
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 85,06
0
0 10
0,95
0 10
Dualtron Thunder 2 0,95
0 15
1,25
0 15
Dualtron Thunder 2 1,25
0 20
1,60
0 20
Dualtron Thunder 2 1,60
0 25
1,96
0 25
Dualtron Thunder 2 1,96
0 30
2,36
0 30
Dualtron Thunder 2 2,36
0 35
2,77
0 35
Dualtron Thunder 2 2,77
0 40
3,25
0 40
Dualtron Thunder 2 3,25
0 45
3,78
0 45
Dualtron Thunder 2 3,78
0 50
4,40
0 50
Dualtron Thunder 2 4,40
0 55
5,13
0 55
Dualtron Thunder 2 5,13
0 60
6,00
0 60
Dualtron Thunder 2 6,00
0 65
7,07
0 65
Dualtron Thunder 2 7,07
0 70
8,66
0 70
Dualtron Thunder 2 8,66
0 75
10,68
0 75
Dualtron Thunder 2 10,68
0 80
14,14
0 80
Dualtron Thunder 2 14,14
0 85
21,21
0 85
Dualtron Thunder 2 21,21
0 85,06
21,21
0 85,06
Dualtron Thunder 2 21,21
10
10 15
0,30
10 15
Dualtron Thunder 2 0,30
10 20
0,65
10 20
Dualtron Thunder 2 0,65
10 25
1,02
10 25
Dualtron Thunder 2 1,02
10 30
1,41
10 30
Dualtron Thunder 2 1,41
10 35
1,83
10 35
Dualtron Thunder 2 1,83
10 40
2,30
10 40
Dualtron Thunder 2 2,30
10 45
2,83
10 45
Dualtron Thunder 2 2,83
10 50
3,45
10 50
Dualtron Thunder 2 3,45
10 55
4,18
10 55
Dualtron Thunder 2 4,18
10 60
5,05
10 60
Dualtron Thunder 2 5,05
10 65
6,12
10 65
Dualtron Thunder 2 6,12
10 70
7,72
10 70
Dualtron Thunder 2 7,72
10 75
9,73
10 75
Dualtron Thunder 2 9,73
10 80
13,19
10 80
Dualtron Thunder 2 13,19
10 85
20,26
10 85
Dualtron Thunder 2 20,26
10 85,06
20,26
10 85,06
Dualtron Thunder 2 20,26
15
15 20
0,35
15 20
Dualtron Thunder 2 0,35
15 25
0,71
15 25
Dualtron Thunder 2 0,71
15 30
1,10
15 30
Dualtron Thunder 2 1,10
15 35
1,52
15 35
Dualtron Thunder 2 1,52
15 40
2,00
15 40
Dualtron Thunder 2 2,00
15 45
2,52
15 45
Dualtron Thunder 2 2,52
15 50
3,14
15 50
Dualtron Thunder 2 3,14
15 55
3,88
15 55
Dualtron Thunder 2 3,88
15 60
4,75
15 60
Dualtron Thunder 2 4,75
15 65
5,81
15 65
Dualtron Thunder 2 5,81
15 70
7,41
15 70
Dualtron Thunder 2 7,41
15 75
9,43
15 75
Dualtron Thunder 2 9,43
15 80
12,88
15 80
Dualtron Thunder 2 12,88
15 85
19,96
15 85
Dualtron Thunder 2 19,96
15 85,06
19,95
15 85,06
Dualtron Thunder 2 19,95
20
20 25
0,36
20 25
Dualtron Thunder 2 0,36
20 30
0,76
20 30
Dualtron Thunder 2 0,76
20 35
1,17
20 35
Dualtron Thunder 2 1,17
20 40
1,65
20 40
Dualtron Thunder 2 1,65
20 45
2,17
20 45
Dualtron Thunder 2 2,17
20 50
2,79
20 50
Dualtron Thunder 2 2,79
20 55
3,53
20 55
Dualtron Thunder 2 3,53
20 60
4,40
20 60
Dualtron Thunder 2 4,40
20 65
5,46
20 65
Dualtron Thunder 2 5,46
20 70
7,06
20 70
Dualtron Thunder 2 7,06
20 75
9,08
20 75
Dualtron Thunder 2 9,08
20 80
12,53
20 80
Dualtron Thunder 2 12,53
20 85
19,61
20 85
Dualtron Thunder 2 19,61
20 85,06
19,60
20 85,06
Dualtron Thunder 2 19,60
25
25 30
0,39
25 30
Dualtron Thunder 2 0,39
25 35
0,81
25 35
Dualtron Thunder 2 0,81
25 40
1,29
25 40
Dualtron Thunder 2 1,29
25 45
1,81
25 45
Dualtron Thunder 2 1,81
25 50
2,43
25 50
Dualtron Thunder 2 2,43
25 55
3,16
25 55
Dualtron Thunder 2 3,16
25 60
4,03
25 60
Dualtron Thunder 2 4,03
25 65
5,10
25 65
Dualtron Thunder 2 5,10
25 70
6,70
25 70
Dualtron Thunder 2 6,70
25 75
8,72
25 75
Dualtron Thunder 2 8,72
25 80
12,17
25 80
Dualtron Thunder 2 12,17
25 85
19,25
25 85
Dualtron Thunder 2 19,25
25 85,06
19,24
25 85,06
Dualtron Thunder 2 19,24
30
30 35
0,42
30 35
Dualtron Thunder 2 0,42
30 40
0,90
30 40
Dualtron Thunder 2 0,90
30 45
1,42
30 45
Dualtron Thunder 2 1,42
30 50
2,04
30 50
Dualtron Thunder 2 2,04
30 55
2,77
30 55
Dualtron Thunder 2 2,77
30 60
3,64
30 60
Dualtron Thunder 2 3,64
30 65
4,71
30 65
Dualtron Thunder 2 4,71
30 70
6,31
30 70
Dualtron Thunder 2 6,31
30 75
8,32
30 75
Dualtron Thunder 2 8,32
30 80
11,78
30 80
Dualtron Thunder 2 11,78
30 85
18,85
30 85
Dualtron Thunder 2 18,85
30 85,06
18,85
30 85,06
Dualtron Thunder 2 18,85
35
35 40
0,48
35 40
Dualtron Thunder 2 0,48
35 45
1,00
35 45
Dualtron Thunder 2 1,00
35 50
1,62
35 50
Dualtron Thunder 2 1,62
35 55
2,35
35 55
Dualtron Thunder 2 2,35
35 60
3,23
35 60
Dualtron Thunder 2 3,23
35 65
4,29
35 65
Dualtron Thunder 2 4,29
35 70
5,89
35 70
Dualtron Thunder 2 5,89
35 75
7,91
35 75
Dualtron Thunder 2 7,91
35 80
11,36
35 80
Dualtron Thunder 2 11,36
35 85
18,44
35 85
Dualtron Thunder 2 18,44
35 85,06
18,43
35 85,06
Dualtron Thunder 2 18,43
40
40 45
0,52
40 45
Dualtron Thunder 2 0,52
40 50
1,14
40 50
Dualtron Thunder 2 1,14
40 55
1,88
40 55
Dualtron Thunder 2 1,88
40 60
2,75
40 60
Dualtron Thunder 2 2,75
40 65
3,81
40 65
Dualtron Thunder 2 3,81
40 70
5,41
40 70
Dualtron Thunder 2 5,41
40 75
7,43
40 75
Dualtron Thunder 2 7,43
40 80
10,88
40 80
Dualtron Thunder 2 10,88
40 85
17,96
40 85
Dualtron Thunder 2 17,96
40 85,06
17,95
40 85,06
Dualtron Thunder 2 17,95
45
45 50
0,62
45 50
Dualtron Thunder 2 0,62
45 55
1,35
45 55
Dualtron Thunder 2 1,35
45 60
2,22
45 60
Dualtron Thunder 2 2,22
45 65
3,29
45 65
Dualtron Thunder 2 3,29
45 70
4,89
45 70
Dualtron Thunder 2 4,89
45 75
6,90
45 75
Dualtron Thunder 2 6,90
45 80
10,36
45 80
Dualtron Thunder 2 10,36
45 85
17,43
45 85
Dualtron Thunder 2 17,43
45 85,06
17,43
45 85,06
Dualtron Thunder 2 17,43
50
50 55
0,73
50 55
Dualtron Thunder 2 0,73
50 60
1,60
50 60
Dualtron Thunder 2 1,60
50 65
2,67
50 65
Dualtron Thunder 2 2,67
50 70
4,27
50 70
Dualtron Thunder 2 4,27
50 75
6,28
50 75
Dualtron Thunder 2 6,28
50 80
9,74
50 80
Dualtron Thunder 2 9,74
50 85
16,81
50 85
Dualtron Thunder 2 16,81
50 85,06
16,81
50 85,06
Dualtron Thunder 2 16,81
55
55 60
0,87
55 60
Dualtron Thunder 2 0,87
55 65
1,94
55 65
Dualtron Thunder 2 1,94
55 70
3,54
55 70
Dualtron Thunder 2 3,54
55 75
5,55
55 75
Dualtron Thunder 2 5,55
55 80
9,01
55 80
Dualtron Thunder 2 9,01
55 85
16,08
55 85
Dualtron Thunder 2 16,08
55 85,06
16,08
55 85,06
Dualtron Thunder 2 16,08
60
60 65
1,07
60 65
Dualtron Thunder 2 1,07
60 70
2,67
60 70
Dualtron Thunder 2 2,67
60 75
4,68
60 75
Dualtron Thunder 2 4,68
60 80
8,14
60 80
Dualtron Thunder 2 8,14
60 85
15,21
60 85
Dualtron Thunder 2 15,21
60 85,06
15,21
60 85,06
Dualtron Thunder 2 15,21
65
65 70
1,60
65 70
Dualtron Thunder 2 1,60
65 75
3,61
65 75
Dualtron Thunder 2 3,61
65 80
7,07
65 80
Dualtron Thunder 2 7,07
65 85
14,14
65 85
Dualtron Thunder 2 14,14
65 85,06
14,14
65 85,06
Dualtron Thunder 2 14,14
70
70 75
2,02
70 75
Dualtron Thunder 2 2,02
70 80
5,47
70 80
Dualtron Thunder 2 5,47
70 85
12,55
70 85
Dualtron Thunder 2 12,55
70 85,06
12,54
70 85,06
Dualtron Thunder 2 12,54
75
75 80
3,46
75 80
Dualtron Thunder 2 3,46
75 85
10,53
75 85
Dualtron Thunder 2 10,53
75 85,06
10,53
75 85,06
Dualtron Thunder 2 10,53
80
80 85
7,07
80 85
Dualtron Thunder 2 7,07
80 85,06
7,07
80 85,06
Dualtron Thunder 2 7,07
85
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 85,06
0
0 10
1,30
0 10
Dualtron Thunder 2 1,30
0 15
2,47
0 15
Dualtron Thunder 2 2,47
0 20
4,30
0 20
Dualtron Thunder 2 4,30
0 25
6,69
0 25
Dualtron Thunder 2 6,69
0 30
9,82
0 30
Dualtron Thunder 2 9,82
0 35
13,71
0 35
Dualtron Thunder 2 13,71
0 40
18,82
0 40
Dualtron Thunder 2 18,82
0 45
25,13
0 45
Dualtron Thunder 2 25,13
0 50
33,42
0 50
Dualtron Thunder 2 33,42
0 55
44,21
0 55
Dualtron Thunder 2 44,21
0 60
58,21
0 60
Dualtron Thunder 2 58,21
0 65
76,88
0 65
Dualtron Thunder 2 76,88
0 70
107,16
0 70
Dualtron Thunder 2 107,16
0 75
148,06
0 75
Dualtron Thunder 2 148,06
0 80
222,97
0 80
Dualtron Thunder 2 222,97
0 85
386,48
0 85
Dualtron Thunder 2 386,48
0 85,06
386,40
0 85,06
Dualtron Thunder 2 386,40
10
10 15
1,17
10 15
Dualtron Thunder 2 1,17
10 20
2,99
10 20
Dualtron Thunder 2 2,99
10 25
5,39
10 25
Dualtron Thunder 2 5,39
10 30
8,52
10 30
Dualtron Thunder 2 8,52
10 35
12,41
10 35
Dualtron Thunder 2 12,41
10 40
17,52
10 40
Dualtron Thunder 2 17,52
10 45
23,83
10 45
Dualtron Thunder 2 23,83
10 50
32,12
10 50
Dualtron Thunder 2 32,12
10 55
42,91
10 55
Dualtron Thunder 2 42,91
10 60
56,90
10 60
Dualtron Thunder 2 56,90
10 65
75,57
10 65
Dualtron Thunder 2 75,57
10 70
105,85
10 70
Dualtron Thunder 2 105,85
10 75
146,75
10 75
Dualtron Thunder 2 146,75
10 80
221,67
10 80
Dualtron Thunder 2 221,67
10 85
385,18
10 85
Dualtron Thunder 2 385,18
10 85,06
385,10
10 85,06
Dualtron Thunder 2 385,10
15
15 20
1,82
15 20
Dualtron Thunder 2 1,82
15 25
4,22
15 25
Dualtron Thunder 2 4,22
15 30
7,35
15 30
Dualtron Thunder 2 7,35
15 35
11,24
15 35
Dualtron Thunder 2 11,24
15 40
16,35
15 40
Dualtron Thunder 2 16,35
15 45
22,66
15 45
Dualtron Thunder 2 22,66
15 50
30,95
15 50
Dualtron Thunder 2 30,95
15 55
41,74
15 55
Dualtron Thunder 2 41,74
15 60
55,73
15 60
Dualtron Thunder 2 55,73
15 65
74,40
15 65
Dualtron Thunder 2 74,40
15 70
104,68
15 70
Dualtron Thunder 2 104,68
15 75
145,58
15 75
Dualtron Thunder 2 145,58
15 80
220,50
15 80
Dualtron Thunder 2 220,50
15 85
384,01
15 85
Dualtron Thunder 2 384,01
15 85,06
383,93
15 85,06
Dualtron Thunder 2 383,93
20
20 25
2,40
20 25
Dualtron Thunder 2 2,40
20 30
5,52
20 30
Dualtron Thunder 2 5,52
20 35
9,42
20 35
Dualtron Thunder 2 9,42
20 40
14,53
20 40
Dualtron Thunder 2 14,53
20 45
20,83
20 45
Dualtron Thunder 2 20,83
20 50
29,13
20 50
Dualtron Thunder 2 29,13
20 55
39,92
20 55
Dualtron Thunder 2 39,92
20 60
53,91
20 60
Dualtron Thunder 2 53,91
20 65
72,58
20 65
Dualtron Thunder 2 72,58
20 70
102,86
20 70
Dualtron Thunder 2 102,86
20 75
143,76
20 75
Dualtron Thunder 2 143,76
20 80
218,68
20 80
Dualtron Thunder 2 218,68
20 85
382,18
20 85
Dualtron Thunder 2 382,18
20 85,06
382,11
20 85,06
Dualtron Thunder 2 382,11
25
25 30
3,13
25 30
Dualtron Thunder 2 3,13
25 35
7,02
25 35
Dualtron Thunder 2 7,02
25 40
12,13
25 40
Dualtron Thunder 2 12,13
25 45
18,44
25 45
Dualtron Thunder 2 18,44
25 50
26,73
25 50
Dualtron Thunder 2 26,73
25 55
37,52
25 55
Dualtron Thunder 2 37,52
25 60
51,51
25 60
Dualtron Thunder 2 51,51
25 65
70,19
25 65
Dualtron Thunder 2 70,19
25 70
100,46
25 70
Dualtron Thunder 2 100,46
25 75
141,36
25 75
Dualtron Thunder 2 141,36
25 80
216,28
25 80
Dualtron Thunder 2 216,28
25 85
379,79
25 85
Dualtron Thunder 2 379,79
25 85,06
379,71
25 85,06
Dualtron Thunder 2 379,71
30
30 35
3,89
30 35
Dualtron Thunder 2 3,89
30 40
9,00
30 40
Dualtron Thunder 2 9,00
30 45
15,31
30 45
Dualtron Thunder 2 15,31
30 50
23,60
30 50
Dualtron Thunder 2 23,60
30 55
34,39
30 55
Dualtron Thunder 2 34,39
30 60
48,39
30 60
Dualtron Thunder 2 48,39
30 65
67,06
30 65
Dualtron Thunder 2 67,06
30 70
97,34
30 70
Dualtron Thunder 2 97,34
30 75
138,24
30 75
Dualtron Thunder 2 138,24
30 80
213,15
30 80
Dualtron Thunder 2 213,15
30 85
376,66
30 85
Dualtron Thunder 2 376,66
30 85,06
376,58
30 85,06
Dualtron Thunder 2 376,58
35
35 40
5,11
35 40
Dualtron Thunder 2 5,11
35 45
11,42
35 45
Dualtron Thunder 2 11,42
35 50
19,71
35 50
Dualtron Thunder 2 19,71
35 55
30,50
35 55
Dualtron Thunder 2 30,50
35 60
44,50
35 60
Dualtron Thunder 2 44,50
35 65
63,17
35 65
Dualtron Thunder 2 63,17
35 70
93,45
35 70
Dualtron Thunder 2 93,45
35 75
134,35
35 75
Dualtron Thunder 2 134,35
35 80
209,26
35 80
Dualtron Thunder 2 209,26
35 85
372,77
35 85
Dualtron Thunder 2 372,77
35 85,06
372,69
35 85,06
Dualtron Thunder 2 372,69
40
40 45
6,31
40 45
Dualtron Thunder 2 6,31
40 50
14,60
40 50
Dualtron Thunder 2 14,60
40 55
25,39
40 55
Dualtron Thunder 2 25,39
40 60
39,38
40 60
Dualtron Thunder 2 39,38
40 65
58,05
40 65
Dualtron Thunder 2 58,05
40 70
88,33
40 70
Dualtron Thunder 2 88,33
40 75
129,23
40 75
Dualtron Thunder 2 129,23
40 80
204,15
40 80
Dualtron Thunder 2 204,15
40 85
367,66
40 85
Dualtron Thunder 2 367,66
40 85,06
367,58
40 85,06
Dualtron Thunder 2 367,58
45
45 50
8,29
45 50
Dualtron Thunder 2 8,29
45 55
19,08
45 55
Dualtron Thunder 2 19,08
45 60
33,08
45 60
Dualtron Thunder 2 33,08
45 65
51,75
45 65
Dualtron Thunder 2 51,75
45 70
82,03
45 70
Dualtron Thunder 2 82,03
45 75
122,93
45 75
Dualtron Thunder 2 122,93
45 80
197,84
45 80
Dualtron Thunder 2 197,84
45 85
361,35
45 85
Dualtron Thunder 2 361,35
45 85,06
361,27
45 85,06
Dualtron Thunder 2 361,27
50
50 55
10,79
50 55
Dualtron Thunder 2 10,79
50 60
24,78
50 60
Dualtron Thunder 2 24,78
50 65
43,45
50 65
Dualtron Thunder 2 43,45
50 70
73,73
50 70
Dualtron Thunder 2 73,73
50 75
114,63
50 75
Dualtron Thunder 2 114,63
50 80
189,55
50 80
Dualtron Thunder 2 189,55
50 85
353,06
50 85
Dualtron Thunder 2 353,06
50 85,06
352,98
50 85,06
Dualtron Thunder 2 352,98
55
55 60
13,99
55 60
Dualtron Thunder 2 13,99
55 65
32,67
55 65
Dualtron Thunder 2 32,67
55 70
62,95
55 70
Dualtron Thunder 2 62,95
55 75
103,84
55 75
Dualtron Thunder 2 103,84
55 80
178,76
55 80
Dualtron Thunder 2 178,76
55 85
342,27
55 85
Dualtron Thunder 2 342,27
55 85,06
342,19
55 85,06
Dualtron Thunder 2 342,19
60
60 65
18,67
60 65
Dualtron Thunder 2 18,67
60 70
48,95
60 70
Dualtron Thunder 2 48,95
60 75
89,85
60 75
Dualtron Thunder 2 89,85
60 80
164,77
60 80
Dualtron Thunder 2 164,77
60 85
328,27
60 85
Dualtron Thunder 2 328,27
60 85,06
328,19
60 85,06
Dualtron Thunder 2 328,19
65
65 70
30,28
65 70
Dualtron Thunder 2 30,28
65 75
71,18
65 75
Dualtron Thunder 2 71,18
65 80
146,10
65 80
Dualtron Thunder 2 146,10
65 85
309,60
65 85
Dualtron Thunder 2 309,60
65 85,06
309,52
65 85,06
Dualtron Thunder 2 309,52
70
70 75
40,90
70 75
Dualtron Thunder 2 40,90
70 80
115,82
70 80
Dualtron Thunder 2 115,82
70 85
279,32
70 85
Dualtron Thunder 2 279,32
70 85,06
279,24
70 85,06
Dualtron Thunder 2 279,24
75
75 80
74,92
75 80
Dualtron Thunder 2 74,92
75 85
238,42
75 85
Dualtron Thunder 2 238,42
75 85,06
238,35
75 85,06
Dualtron Thunder 2 238,35
80
80 85
163,51
80 85
Dualtron Thunder 2 163,51
80 85,06
163,43
80 85,06
Dualtron Thunder 2 163,43
85
Fékezési idők
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
85,06
85,06 85
0,14
85,06 85
Dualtron Thunder 2 0,14
85,06 80
0,46
85,06 80
Dualtron Thunder 2 0,46
85,06 75
0,73
85,06 75
Dualtron Thunder 2 0,73
85,06 70
0,97
85,06 70
Dualtron Thunder 2 0,97
85,06 65
1,23
85,06 65
Dualtron Thunder 2 1,23
85,06 60
1,47
85,06 60
Dualtron Thunder 2 1,47
85,06 55
1,70
85,06 55
Dualtron Thunder 2 1,70
85,06 50
1,94
85,06 50
Dualtron Thunder 2 1,94
85,06 45
2,19
85,06 45
Dualtron Thunder 2 2,19
85,06 40
2,45
85,06 40
Dualtron Thunder 2 2,45
85,06 35
2,69
85,06 35
Dualtron Thunder 2 2,69
85,06 30
2,94
85,06 30
Dualtron Thunder 2 2,94
85,06 25
3,21
85,06 25
Dualtron Thunder 2 3,21
85,06 20
3,45
85,06 20
Dualtron Thunder 2 3,45
85,06 15
3,74
85,06 15
Dualtron Thunder 2 3,74
85,06 10
4,03
85,06 10
Dualtron Thunder 2 4,03
85,06 0
4,52
85,06 0
Dualtron Thunder 2 4,52
85
85 80
0,32
85 80
Dualtron Thunder 2 0,32
85 75
0,59
85 75
Dualtron Thunder 2 0,59
85 70
0,83
85 70
Dualtron Thunder 2 0,83
85 65
1,09
85 65
Dualtron Thunder 2 1,09
85 60
1,33
85 60
Dualtron Thunder 2 1,33
85 55
1,56
85 55
Dualtron Thunder 2 1,56
85 50
1,80
85 50
Dualtron Thunder 2 1,80
85 45
2,05
85 45
Dualtron Thunder 2 2,05
85 40
2,31
85 40
Dualtron Thunder 2 2,31
85 35
2,55
85 35
Dualtron Thunder 2 2,55
85 30
2,80
85 30
Dualtron Thunder 2 2,80
85 25
3,08
85 25
Dualtron Thunder 2 3,08
85 20
3,31
85 20
Dualtron Thunder 2 3,31
85 15
3,60
85 15
Dualtron Thunder 2 3,60
85 10
3,89
85 10
Dualtron Thunder 2 3,89
85 0
4,38
85 0
Dualtron Thunder 2 4,38
80
80 75
0,26
80 75
Dualtron Thunder 2 0,26
80 70
0,51
80 70
Dualtron Thunder 2 0,51
80 65
0,77
80 65
Dualtron Thunder 2 0,77
80 60
1,01
80 60
Dualtron Thunder 2 1,01
80 55
1,24
80 55
Dualtron Thunder 2 1,24
80 50
1,48
80 50
Dualtron Thunder 2 1,48
80 45
1,73
80 45
Dualtron Thunder 2 1,73
80 40
1,98
80 40
Dualtron Thunder 2 1,98
80 35
2,23
80 35
Dualtron Thunder 2 2,23
80 30
2,48
80 30
Dualtron Thunder 2 2,48
80 25
2,75
80 25
Dualtron Thunder 2 2,75
80 20
2,99
80 20
Dualtron Thunder 2 2,99
80 15
3,28
80 15
Dualtron Thunder 2 3,28
80 10
3,56
80 10
Dualtron Thunder 2 3,56
80 0
4,06
80 0
Dualtron Thunder 2 4,06
75
75 70
0,25
75 70
Dualtron Thunder 2 0,25
75 65
0,51
75 65
Dualtron Thunder 2 0,51
75 60
0,74
75 60
Dualtron Thunder 2 0,74
75 55
0,98
75 55
Dualtron Thunder 2 0,98
75 50
1,21
75 50
Dualtron Thunder 2 1,21
75 45
1,46
75 45
Dualtron Thunder 2 1,46
75 40
1,72
75 40
Dualtron Thunder 2 1,72
75 35
1,97
75 35
Dualtron Thunder 2 1,97
75 30
2,22
75 30
Dualtron Thunder 2 2,22
75 25
2,49
75 25
Dualtron Thunder 2 2,49
75 20
2,72
75 20
Dualtron Thunder 2 2,72
75 15
3,01
75 15
Dualtron Thunder 2 3,01
75 10
3,30
75 10
Dualtron Thunder 2 3,30
75 0
3,79
75 0
Dualtron Thunder 2 3,79
70
70 65
0,26
70 65
Dualtron Thunder 2 0,26
70 60
0,50
70 60
Dualtron Thunder 2 0,50
70 55
0,73
70 55
Dualtron Thunder 2 0,73
70 50
0,97
70 50
Dualtron Thunder 2 0,97
70 45
1,22
70 45
Dualtron Thunder 2 1,22
70 40
1,47
70 40
Dualtron Thunder 2 1,47
70 35
1,72
70 35
Dualtron Thunder 2 1,72
70 30
1,97
70 30
Dualtron Thunder 2 1,97
70 25
2,24
70 25
Dualtron Thunder 2 2,24
70 20
2,48
70 20
Dualtron Thunder 2 2,48
70 15
2,77
70 15
Dualtron Thunder 2 2,77
70 10
3,05
70 10
Dualtron Thunder 2 3,05
70 0
3,55
70 0
Dualtron Thunder 2 3,55
65
65 60
0,24
65 60
Dualtron Thunder 2 0,24
65 55
0,47
65 55
Dualtron Thunder 2 0,47
65 50
0,71
65 50
Dualtron Thunder 2 0,71
65 45
0,96
65 45
Dualtron Thunder 2 0,96
65 40
1,21
65 40
Dualtron Thunder 2 1,21
65 35
1,46
65 35
Dualtron Thunder 2 1,46
65 30
1,71
65 30
Dualtron Thunder 2 1,71
65 25
1,98
65 25
Dualtron Thunder 2 1,98
65 20
2,22
65 20
Dualtron Thunder 2 2,22
65 15
2,51
65 15
Dualtron Thunder 2 2,51
65 10
2,80
65 10
Dualtron Thunder 2 2,80
65 0
3,29
65 0
Dualtron Thunder 2 3,29
60
60 55
0,23
60 55
Dualtron Thunder 2 0,23
60 50
0,47
60 50
Dualtron Thunder 2 0,47
60 45
0,72
60 45
Dualtron Thunder 2 0,72
60 40
0,98
60 40
Dualtron Thunder 2 0,98
60 35
1,22
60 35
Dualtron Thunder 2 1,22
60 30
1,47
60 30
Dualtron Thunder 2 1,47
60 25
1,74
60 25
Dualtron Thunder 2 1,74
60 20
1,98
60 20
Dualtron Thunder 2 1,98
60 15
2,27
60 15
Dualtron Thunder 2 2,27
60 10
2,56
60 10
Dualtron Thunder 2 2,56
60 0
3,05
60 0
Dualtron Thunder 2 3,05
55
55 50
0,24
55 50
Dualtron Thunder 2 0,24
55 45
0,49
55 45
Dualtron Thunder 2 0,49
55 40
0,74
55 40
Dualtron Thunder 2 0,74
55 35
0,99
55 35
Dualtron Thunder 2 0,99
55 30
1,24
55 30
Dualtron Thunder 2 1,24
55 25
1,51
55 25
Dualtron Thunder 2 1,51
55 20
1,75
55 20
Dualtron Thunder 2 1,75
55 15
2,04
55 15
Dualtron Thunder 2 2,04
55 10
2,32
55 10
Dualtron Thunder 2 2,32
55 0
2,82
55 0
Dualtron Thunder 2 2,82
50
50 45
0,25
50 45
Dualtron Thunder 2 0,25
50 40
0,51
50 40
Dualtron Thunder 2 0,51
50 35
0,75
50 35
Dualtron Thunder 2 0,75
50 30
1,00
50 30
Dualtron Thunder 2 1,00
50 25
1,27
50 25
Dualtron Thunder 2 1,27
50 20
1,51
50 20
Dualtron Thunder 2 1,51
50 15
1,80
50 15
Dualtron Thunder 2 1,80
50 10
2,09
50 10
Dualtron Thunder 2 2,09
50 0
2,58
50 0
Dualtron Thunder 2 2,58
45
45 40
0,26
45 40
Dualtron Thunder 2 0,26
45 35
0,50
45 35
Dualtron Thunder 2 0,50
45 30
0,75
45 30
Dualtron Thunder 2 0,75
45 25
1,03
45 25
Dualtron Thunder 2 1,03
45 20
1,26
45 20
Dualtron Thunder 2 1,26
45 15
1,55
45 15
Dualtron Thunder 2 1,55
45 10
1,84
45 10
Dualtron Thunder 2 1,84
45 0
2,33
45 0
Dualtron Thunder 2 2,33
40
40 35
0,25
40 35
Dualtron Thunder 2 0,25
40 30
0,50
40 30
Dualtron Thunder 2 0,50
40 25
0,77
40 25
Dualtron Thunder 2 0,77
40 20
1,00
40 20
Dualtron Thunder 2 1,00
40 15
1,29
40 15
Dualtron Thunder 2 1,29
40 10
1,58
40 10
Dualtron Thunder 2 1,58
40 0
2,07
40 0
Dualtron Thunder 2 2,07
35
35 30
0,25
35 30
Dualtron Thunder 2 0,25
35 25
0,52
35 25
Dualtron Thunder 2 0,52
35 20
0,75
35 20
Dualtron Thunder 2 0,75
35 15
1,05
35 15
Dualtron Thunder 2 1,05
35 10
1,33
35 10
Dualtron Thunder 2 1,33
35 0
1,82
35 0
Dualtron Thunder 2 1,82
30
30 25
0,27
30 25
Dualtron Thunder 2 0,27
30 20
0,51
30 20
Dualtron Thunder 2 0,51
30 15
0,80
30 15
Dualtron Thunder 2 0,80
30 10
1,08
30 10
Dualtron Thunder 2 1,08
30 0
1,58
30 0
Dualtron Thunder 2 1,58
25
25 20
0,23
25 20
Dualtron Thunder 2 0,23
25 15
0,53
25 15
Dualtron Thunder 2 0,53
25 10
0,81
25 10
Dualtron Thunder 2 0,81
25 0
1,30
25 0
Dualtron Thunder 2 1,30
20
20 15
0,29
20 15
Dualtron Thunder 2 0,29
20 10
0,58
20 10
Dualtron Thunder 2 0,58
20 0
1,07
20 0
Dualtron Thunder 2 1,07
15
15 10
0,29
15 10
Dualtron Thunder 2 0,29
15 0
0,78
15 0
Dualtron Thunder 2 0,78
10
10 0
0,49
10 0
Dualtron Thunder 2 0,49
Féktávok
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
85,06
85,06 85
3,27
85,06 85
Dualtron Thunder 2 3,27
85,06 80
10,61
85,06 80
Dualtron Thunder 2 10,61
85,06 75
16,20
85,06 75
Dualtron Thunder 2 16,20
85,06 70
21,09
85,06 70
Dualtron Thunder 2 21,09
85,06 65
25,85
85,06 65
Dualtron Thunder 2 25,85
85,06 60
29,90
85,06 60
Dualtron Thunder 2 29,90
85,06 55
33,52
85,06 55
Dualtron Thunder 2 33,52
85,06 50
36,91
85,06 50
Dualtron Thunder 2 36,91
85,06 45
40,11
85,06 45
Dualtron Thunder 2 40,11
85,06 40
43,05
85,06 40
Dualtron Thunder 2 43,05
85,06 35
45,54
85,06 35
Dualtron Thunder 2 45,54
85,06 30
47,71
85,06 30
Dualtron Thunder 2 47,71
85,06 25
49,70
85,06 25
Dualtron Thunder 2 49,70
85,06 20
51,09
85,06 20
Dualtron Thunder 2 51,09
85,06 15
52,44
85,06 15
Dualtron Thunder 2 52,44
85,06 10
53,34
85,06 10
Dualtron Thunder 2 53,34
85,06 0
53,85
85,06 0
Dualtron Thunder 2 53,85
85
85 80
7,34
85 80
Dualtron Thunder 2 7,34
85 75
12,93
85 75
Dualtron Thunder 2 12,93
85 70
17,82
85 70
Dualtron Thunder 2 17,82
85 65
22,58
85 65
Dualtron Thunder 2 22,58
85 60
26,63
85 60
Dualtron Thunder 2 26,63
85 55
30,25
85 55
Dualtron Thunder 2 30,25
85 50
33,64
85 50
Dualtron Thunder 2 33,64
85 45
36,84
85 45
Dualtron Thunder 2 36,84
85 40
39,77
85 40
Dualtron Thunder 2 39,77
85 35
42,27
85 35
Dualtron Thunder 2 42,27
85 30
44,44
85 30
Dualtron Thunder 2 44,44
85 25
46,43
85 25
Dualtron Thunder 2 46,43
85 20
47,82
85 20
Dualtron Thunder 2 47,82
85 15
49,17
85 15
Dualtron Thunder 2 49,17
85 10
50,07
85 10
Dualtron Thunder 2 50,07
85 0
50,57
85 0
Dualtron Thunder 2 50,57
80
80 75
5,59
80 75
Dualtron Thunder 2 5,59
80 70
10,48
80 70
Dualtron Thunder 2 10,48
80 65
15,24
80 65
Dualtron Thunder 2 15,24
80 60
19,29
80 60
Dualtron Thunder 2 19,29
80 55
22,91
80 55
Dualtron Thunder 2 22,91
80 50
26,30
80 50
Dualtron Thunder 2 26,30
80 45
29,49
80 45
Dualtron Thunder 2 29,49
80 40
32,43
80 40
Dualtron Thunder 2 32,43
80 35
34,93
80 35
Dualtron Thunder 2 34,93
80 30
37,09
80 30
Dualtron Thunder 2 37,09
80 25
39,09
80 25
Dualtron Thunder 2 39,09
80 20
40,48
80 20
Dualtron Thunder 2 40,48
80 15
41,82
80 15
Dualtron Thunder 2 41,82
80 10
42,73
80 10
Dualtron Thunder 2 42,73
80 0
43,23
80 0
Dualtron Thunder 2 43,23
75
75 70
4,89
75 70
Dualtron Thunder 2 4,89
75 65
9,65
75 65
Dualtron Thunder 2 9,65
75 60
13,70
75 60
Dualtron Thunder 2 13,70
75 55
17,32
75 55
Dualtron Thunder 2 17,32
75 50
20,70
75 50
Dualtron Thunder 2 20,70
75 45
23,90
75 45
Dualtron Thunder 2 23,90
75 40
26,84
75 40
Dualtron Thunder 2 26,84
75 35
29,34
75 35
Dualtron Thunder 2 29,34
75 30
31,50
75 30
Dualtron Thunder 2 31,50
75 25
33,50
75 25
Dualtron Thunder 2 33,50
75 20
34,89
75 20
Dualtron Thunder 2 34,89
75 15
36,23
75 15
Dualtron Thunder 2 36,23
75 10
37,14
75 10
Dualtron Thunder 2 37,14
75 0
37,64
75 0
Dualtron Thunder 2 37,64
70
70 65
4,76
70 65
Dualtron Thunder 2 4,76
70 60
8,81
70 60
Dualtron Thunder 2 8,81
70 55
12,43
70 55
Dualtron Thunder 2 12,43
70 50
15,81
70 50
Dualtron Thunder 2 15,81
70 45
19,01
70 45
Dualtron Thunder 2 19,01
70 40
21,95
70 40
Dualtron Thunder 2 21,95
70 35
24,45
70 35
Dualtron Thunder 2 24,45
70 30
26,61
70 30
Dualtron Thunder 2 26,61
70 25
28,61
70 25
Dualtron Thunder 2 28,61
70 20
30,00
70 20
Dualtron Thunder 2 30,00
70 15
31,34
70 15
Dualtron Thunder 2 31,34
70 10
32,25
70 10
Dualtron Thunder 2 32,25
70 0
32,75
70 0
Dualtron Thunder 2 32,75
65
65 60
4,05
65 60
Dualtron Thunder 2 4,05
65 55
7,67
65 55
Dualtron Thunder 2 7,67
65 50
11,06
65 50
Dualtron Thunder 2 11,06
65 45
14,25
65 45
Dualtron Thunder 2 14,25
65 40
17,19
65 40
Dualtron Thunder 2 17,19
65 35
19,69
65 35
Dualtron Thunder 2 19,69
65 30
21,85
65 30
Dualtron Thunder 2 21,85
65 25
23,85
65 25
Dualtron Thunder 2 23,85
65 20
25,24
65 20
Dualtron Thunder 2 25,24
65 15
26,58
65 15
Dualtron Thunder 2 26,58
65 10
27,49
65 10
Dualtron Thunder 2 27,49
65 0
27,99
65 0
Dualtron Thunder 2 27,99
60
60 55
3,62
60 55
Dualtron Thunder 2 3,62
60 50
7,01
60 50
Dualtron Thunder 2 7,01
60 45
10,20
60 45
Dualtron Thunder 2 10,20
60 40
13,14
60 40
Dualtron Thunder 2 13,14
60 35
15,64
60 35
Dualtron Thunder 2 15,64
60 30
17,80
60 30
Dualtron Thunder 2 17,80
60 25
19,80
60 25
Dualtron Thunder 2 19,80
60 20
21,19
60 20
Dualtron Thunder 2 21,19
60 15
22,54
60 15
Dualtron Thunder 2 22,54
60 10
23,44
60 10
Dualtron Thunder 2 23,44
60 0
23,94
60 0
Dualtron Thunder 2 23,94
55
55 50
3,38
55 50
Dualtron Thunder 2 3,38
55 45
6,58
55 45
Dualtron Thunder 2 6,58
55 40
9,52
55 40
Dualtron Thunder 2 9,52
55 35
12,02
55 35
Dualtron Thunder 2 12,02
55 30
14,18
55 30
Dualtron Thunder 2 14,18
55 25
16,18
55 25
Dualtron Thunder 2 16,18
55 20
17,57
55 20
Dualtron Thunder 2 17,57
55 15
18,91
55 15
Dualtron Thunder 2 18,91
55 10
19,82
55 10
Dualtron Thunder 2 19,82
55 0
20,32
55 0
Dualtron Thunder 2 20,32
50
50 45
3,20
50 45
Dualtron Thunder 2 3,20
50 40
6,14
50 40
Dualtron Thunder 2 6,14
50 35
8,63
50 35
Dualtron Thunder 2 8,63
50 30
10,80
50 30
Dualtron Thunder 2 10,80
50 25
12,79
50 25
Dualtron Thunder 2 12,79
50 20
14,18
50 20
Dualtron Thunder 2 14,18
50 15
15,53
50 15
Dualtron Thunder 2 15,53
50 10
16,43
50 10
Dualtron Thunder 2 16,43
50 0
16,94
50 0
Dualtron Thunder 2 16,94
45
45 40
2,94
45 40
Dualtron Thunder 2 2,94
45 35
5,44
45 35
Dualtron Thunder 2 5,44
45 30
7,60
45 30
Dualtron Thunder 2 7,60
45 25
9,59
45 25
Dualtron Thunder 2 9,59
45 20
10,98
45 20
Dualtron Thunder 2 10,98
45 15
12,33
45 15
Dualtron Thunder 2 12,33
45 10
13,23
45 10
Dualtron Thunder 2 13,23
45 0
13,74
45 0
Dualtron Thunder 2 13,74
40
40 35
2,50
40 35
Dualtron Thunder 2 2,50
40 30
4,66
40 30
Dualtron Thunder 2 4,66
40 25
6,66
40 25
Dualtron Thunder 2 6,66
40 20
8,05
40 20
Dualtron Thunder 2 8,05
40 15
9,39
40 15
Dualtron Thunder 2 9,39
40 10
10,30
40 10
Dualtron Thunder 2 10,30
40 0
10,80
40 0
Dualtron Thunder 2 10,80
35
35 30
2,16
35 30
Dualtron Thunder 2 2,16
35 25
4,16
35 25
Dualtron Thunder 2 4,16
35 20
5,55
35 20
Dualtron Thunder 2 5,55
35 15
6,90
35 15
Dualtron Thunder 2 6,90
35 10
7,80
35 10
Dualtron Thunder 2 7,80
35 0
8,30
35 0
Dualtron Thunder 2 8,30
30
30 25
1,99
30 25
Dualtron Thunder 2 1,99
30 20
3,39
30 20
Dualtron Thunder 2 3,39
30 15
4,73
30 15
Dualtron Thunder 2 4,73
30 10
5,64
30 10
Dualtron Thunder 2 5,64
30 0
6,14
30 0
Dualtron Thunder 2 6,14
25
25 20
1,39
25 20
Dualtron Thunder 2 1,39
25 15
2,74
25 15
Dualtron Thunder 2 2,74
25 10
3,64
25 10
Dualtron Thunder 2 3,64
25 0
4,14
25 0
Dualtron Thunder 2 4,14
20
20 15
1,35
20 15
Dualtron Thunder 2 1,35
20 10
2,25
20 10
Dualtron Thunder 2 2,25
20 0
2,75
20 0
Dualtron Thunder 2 2,75
15
15 10
0,90
15 10
Dualtron Thunder 2 0,90
15 0
1,41
15 0
Dualtron Thunder 2 1,41
10
10 0
0,50
10 0
Dualtron Thunder 2 0,50

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 120,8 cm  
      Magasság 126,7 cm  
      Szélesség 60,9 cm  
      Hossz összecsukva 120,8 cm  
      Magasság összecsukva 57,7 cm  
      Szélesség összecsukva 31,7 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 40 Ah  
      Akkumulátor energiája 2880 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Első felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Hátsó felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Max. terhelhetőség 150 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

DTR.ESCTHR2

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása