Terep
barát
Extrém
teljesítmény

HUGO Bike BIG One X

Új termék

A Big One X-et, ezt az ultraerős prémium rollert a cseh HUGO Bike cég gyártja. A márka legerősebb modellje elsősorban a legigényesebb vásárlókat célozza meg. Tegyen egy kört ezzel az extrém tereprollerrel, számára semmilyen domb vagy terep nem jelent kihívást. A rendkívül erős, 13000 W-os villanymotorral, és az óriási gumikkal ellátott nagy kerekekkel még a legnehezebb terepen is élvezni fogja az adrenalinlöketet. A 31 Ah-s akkumulátorral akár 70 km-t is megtehet vele terepen.

alap ár

2 665 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó
Rollerét egyedivé teheti a RAL széles színpalettájából választva, méghozzá külön a kerethez, matricákhoz, HUGO feliratokhoz, mindkét kerék felnihez és azok kitöltéséhez. Így akár 32768 színkombináció is elérhető. Rolleréhez akár az Ön saját márkájából is hozzáadhat karbon elemeket vagy egyéb kiegészítőket. Megrendelése után kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot álmai HUGO Bike rollerének színösszeállításával kapcsolatban.

Abszolút vadállat, egy aszfaltszaggató! Szeretné a maximális adag adrenalinnal kényeztetni magát? Bemutatjuk a HUGO Bike ultraerős egymotoros rollerét, a Big One X-et. Ha Ön adrenalinfüggő, ez a roller bárhová elviszi. A 13 000 W-os brutális teljesítménye és az akár 70 km-es extrém terepen elérhető hatótávja hosszú túrákra predesztinálja, ahol kiélvezheti ennek a vadállatnak az erejét. A nagy kerekeknek és a strapabíró abroncsoknak (elöl 26x4, hátul 20x4) köszönhetően ez a roller gyakorlatilag bármilyen tereppel elbír, vele egész évben, bármilyen időjárásban közlekedhet. Még a tél sem akadály az X modell számára, éppen ellenkezőleg, a hóban való vezetés nagyon jó szórakozás lesz. Állásból 50 km/h-ra hihetetlenül gyorsan, 1,5 másodperc alatt pörög fel, aminek köszönhetően olyan gravitációs erőt fog tapasztalni, mintha hullámvasúton ülne. Színkombinációja teljes mértékben az Ön preferenciáitól függ.

A RAL széles színpalettájából választhat, méghozzá külön a kerethez, felnikhez, feliratokhoz és a matricákhoz is. Akár saját márkájú, karbon elemeket vagy egyéb kiegészítőket is hozzáadhat rolleréhez.

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A Big One X roller dizájnja egyedi tervezésen alapul, amelyet a mountain bike terén szerzett széleskörű tapasztalat tesz lehetővé. A nagy és széles első és hátsó kerekeket egy már jól bevált vázszerkezetbe ágyazták, amely erős, stabil és tökéletesen felépített. Minden rollert kézzel szerelnek össze, ami kompromisszumok nélkül biztosítja a magas színvonalú gyártást. A versenytársakkal és a sorozatgyártású rollerekkel ellentétben a szerkezet különböző elemei testre szabhatóak a vásárló egyéni kívánságainak megfelelően, hogy Ön mindig kényelmesen és biztonságban érezze magát. Így nem számít, hogy Ön magasabb vagy alacsonyabb, a HUGO Bike mindig megfelel az egyéni igényeinek. A hegyikerékpárhoz hasonló felépítésének köszönhetően biztosított az egyes alkatrészek problémamentes cseréje, mivel azok nagyrészt kaphatók a hagyományos kerékpárboltokban is. A HUGO Bike rollerei gyártásakor prémium anyagokat és olyan alkatrészeket használ, amelyeket főként ellenőrzött cseh beszállítóktól vásárol. A váz a repülőgépiparban használthoz hasonló, speciálisan megmunkált alumíniumötvözetből készül. Ez biztosítja a roller maximális tartósságát és egyben a vezető biztonságát. Vezetési kényelmét a hatalmas kerekekeire felfekvő széles és magas gumiabroncsok biztosítják, amelyek a legtöbb terep egyenetlenségét igen hatékonyan ki tudják küszöbölni. A roller masszív és robusztus felépítése miatt nem lehet kompaktabb méretre összehajtani, így egy átlagos autó csomagtartójába nem tehető be, ezért más módon kell szállítani. Mindenképpen említést érdemel a HUGO Bike saját gyártású, jól elrendezett, színes információs kijelzője, amely minden fontos adatot megmutat, mint például a sebesség, az aktuális fokozat, a napi futásteljesítmény (TRIP), az összfutás-teljesítmény (ODO) és az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje. A nagy fényerőnek köszönhetően a kijelző még kedvezőtlen időjárási körülmények között is jól olvasható. A roller megbízható hüvelykujj-karral és tempomattal van felszerelve.

Rollerét egyedivé teheti a RAL széles színpalettájából választva, méghozzá külön a kerethez, matricákhoz, HUGO feliratokhoz, mindkét kerék felnihez és azok kitöltéséhez. Így akár 32768 színkombináció is elérhető. Rolleréhez akár az Ön saját márkájából is hozzáadhat karbon elemeket vagy egyéb kiegészítőket. Megrendelése után kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot álmai HUGO Bike rollerének színösszeállításával kapcsolatban.

Biztonság és futásminőség

A HUGO Bike a legjobb minőségű rollereket gyártja a legjobb minőségű anyagok és a legmodernebb technológiák felhasználásával. Stabil, masszív felépítésének köszönhetően a Big One X az egyik legbiztonságosabb roller a piacon. Magas szintű vezetési kényelmet biztosít vásárlóinak még hosszabb utakon is. Könnyen irányítható, túlméretezett, nagyszilárdságú váza pedig extrém terhelést is elbír, ezért megteheti, hogy durvábban kezeli és kivitelez vele néhány extra adrenalinugrást, hogy változatosabbá tegye a terepvezetést. A HUGO Bike-nál nem a felfüggesztéssel ellátott, kis kerekű rollerek irányába mentek el, inkább felszerelték a rollert nagy kerekekkel és masszív Kenda gumiabroncsokkal, amelyek igen hatékonyan elnyelik az egyenetlen terep okozta rázkódás nagy részét. Ez a kivitelezés növeli a menetstabilitást, és kiküszöböli a felfüggesztéssel ellátott rollerek által gyakran okozott nemkívánatos nyikorgó hangokat. A Big One X kiváló minőségű hidraulikus tárcsafékekkel van felszerelve, amelyek minden helyzetben könnyen adagolható fékerőt biztosítanak. Bizonyára értékelni fogja a regeneratív töltés lehetőségét is, amely részben visszaadja az energiát az akkumulátornak. Nem számít, hogy nappal vagy korlátozott látási viszonyok között megy ki, a láthatóságról gondoskodnak az első fehér és a hátsó piros lámpák, ezek erőssége fékezés közben intenzívebb. Ráadásul a futófelület könnyen karbantartható és rossz időben, ill. extrém helyzetekben megakadályozza a megcsúszást.

Teljesítmény és hatótávolság

A teljesítmény és a hatótáv mindig az akkumulátor méretétől, a motor teljesítményétől, a vezető súlyától és az időjárási viszonyoktól függ. A Big One X rollert egy rendkívül erős, 13000 W-os villanymotorral szerelték fel, amely a hátsó kerékben található. A motor nagy teljesítménye miatt ideális körülmények között akár 70 km/h is elérhető, ami már tekintélyes sebességnek számít. Ez a modell alapfelszereltséggel 31 Ah kapacitású akkumulátorral érkezik, és nehéz terepen is 70 km-es hatótávolság érhető el vele. Természetesen, ha kevésbé nehéz terepet és kényelmesebb utazást választ, a maximális hatótáv jelentősen növelhető. Ilyen nagy hatótávolság mellett otthon hagyhatja a töltőt, és elfelejtheti, hogy megfelelő helyet kell keresnie a gép töltéséhez. Ha azonban még ez a hatótáv sem lenne elegendő Önnek, akkor az alapfelszereltség részét képező 3 A-s gyorstöltő rövid idő alatt feltölti az akkumulátort, így gépe újra készen áll a használatra. A Csehországban gyártott akkumulátorblokk a piac legjobb minőségű celláival van felszerelve, nem szenved nemkívánatos memóriahatástól, ezért megfelelő töltés és karbantartás mellett hosszú évekig bírja.

Használat és praktikum

Stabil, masszív felépítésével, valamint extrém teljesítményével ez a roller elsősorban terephasználatra készült. Nem riad vissza az extrémnehéz tereptől vagy egy rendkívül meredek emelkedőtől sem. Kiváló szerkezetének köszönhetően nem kell attól tartania, hogy hosszabb út során hoppon marad vele. A nagy és jól felfüggesztett abroncsokkal utazása kényelmes lesz mind a városi macskakövön, mind a város körüli földutakon. Azonban figyelembe kell vennie 55 kg körüli súlyát, ami valószínűleg megizzasztja, ha lépcsőn vagy más akadályon viszi. Egy másik, kevésbé előnyös tulajdonsága, azaz robusztus, kompaktabbra nem összehajtható konstrukciója miatt nehezen tárolható, például egy étterembe nehéz bevinni a rollert, kint kell lelakatolni, mint egy kerékpárt. Nagyobb súlya és kevésbé kompakt kialakítása ellenére az adrenalin szerelmesei mindenképpen értékelni fogják ezt a gépet. Nehezen találni olyat, amely versenybe szállhat vele.

Értékelésünk

Ez a roller szimplán extrém! Ha szereti a szélsőségeket, akkor Önnek találták ki. Látható, hogy az egyedi kézi gyártás és a magas termékminőség Csehországban még jelen van. A HUGO Bike olyan rollermodellt gyárt, amelynek nincs megfelelője a piacon. A Big One X egy teljesen egyedi roller az elsöprő erő és az adrenalin szerelmeseinek. A jól bevált vázszerkezet egyedülálló, mivel terepen kiválóan teljesít. Ha ehhez hozzáadjuk a precíz felépítést és a felhasznált anyagok magas minőségét, akkor magas használati értékű gépet kapunk. A roller megfelel a gyártó által megadott paramétereknek, célirányos kialakítású és rendkívül biztonságos. Elhiheti, hogy ezt a rollert vezetni egy igazi élmény, amelyet soha nem fog elfelejteni.

Szerviz

A HUGO Bike márka egyik viszonteladója vagyunk Közép-Európában. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely szervizközpontunkban érhető el. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a HUGO Bike-tól, azaz a gyártótól, mellyel szoros munkakapcsolatot ápolunk. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége, illetve a diagnosztika vagy a bonyolultabb javítások miatt.

A márkáról

A HUGO Bike 100 százalékban cseh cég, amelynek székhelye a dél-csehországi Boršov nad Vltavou-ban található. 2011 óta - amikor is egy lelkes négyfős csapat megalapította a HUGO Bike márkát - jelen van a piacon. Ez a cég mindeddig kivívta jó hírnevét a külföldi piacokon, így az USA-ban is. Modelljei építése során kamatoztatja sok éves mountainbike-gyártási tapasztalatát, és rollereibe az idők során jól bevált alkatrészeket épít be. A cég rollereire a kézzel történő gyártás, az időtálló dizájn, a felhasznált alkatrészek és anyagok magas minősége, de mindenekelőtt a szabványon felüli minőség jellemző, hiszen a cég csak a legjobb cseh beszállítókkal működik együtt, akiktől a legtöbb alkatrészt vásárolja. A HUGO Bike márka ízlésesen választotta logójához a libbenő fülű nyuszit, amely a mozgás szabadságát és a vezetés örömét szimbolizálja.

7/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
70 km/h
Sebesség
55 kg
Súly
13000 W
Teljesítmény
70 km
Hatótávolság
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Több színváltozat
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 55 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 7 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 70 km/h Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 13000 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 70 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 190 cm  
      Magasság 120 cm  
      Szélesség 70 cm  
      Hossz összecsukva 190 cm  
      Magasság összecsukva 120 cm  
      Szélesség összecsukva 70 cm  
      Akkumulátor típusa Lithium  
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 31 Ah  
      Akkumulátor energiája 1488 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 26x4  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 20x4  
      Felfüggesztés első  
      Első felfüggesztés felfüggesztő villa  
      Világítás első  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

HUGOBIKE.ESCBIGONEX

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása