Max Care

Ingyenes Max Care minden vásárlásnál az első hónapra

Összetörte járművét?
Ingyenesen megjavítjuk Önnek!

Kiterjesztett garancia bármilyen kárra az első hónapban teljesen ingyenesen*
Felesleges kérdések nélkül, bárhogy is történt, mi ingyenesen megjavítjuk*
Örökre cserejármű helyrehozhatatlan károk esetén
Többet akarok tudni

Mi is az a Max Care?

Ingyenes javítás, ami keretében kijavítjuk a mechanikai sérüléseket függetlenül attól, hogy azok hogyan történtek. Nem vizsgáljuk, ki tehetett róla, vagy hogy szándékosan történt-e, és nem teszünk fel felesleges kérdéseket ezzel kapcsolatban. Egyszerűen hozza el a sérült járművet, vagy használja futárszolgálatunkat, mi pedig rendbe rakjuk Önnek, hogy továbbra is maximálisan kihasználhassa, bármi történt is vele.

A Max Care tehát a teljesen gondtalan birtoklást, de legfőképp az aggodalmak nélküli vezetést jelenti.

A Max Care segít Önnek, ha például:

Összetöri a rollert

Nem tud lefékezni, és összetöri a rollert, akár valaki más hibájából, akár saját gondatlansága miatt.

Elesik vezetés közben

Például csúszós felületen vagy figyelmetlenségből egy túl magas járdaszegélybe ütközve.

Van egy figyelmetlen barátja

Kölcsönadja járművét egy barátjának, és ő elesik vele kárt okozva benne.

Nyaraláson

Nyaralás közben a világ bármely pontján megrongálja a járművét.

Nekimegy egy csatornafedélnek

Csak egy pillanatra nem néz oda, és nekimegy egy nyitott csatornafedélnek.

Szállítás közben

Például szállítás közben megsérül a drága kijelző vagy egy vezérlőelem.

Miért áll a Max Care a dobogó első helyén?

Az elektromos rollerek és az egyéb egyéni elektromos járművek többé már nem játékszerek vagy közönséges elektronikai szórakoztató cikkek. Elsősorban komoly közlekedési eszközök, amelyek nagy sebesség elérésére képesek. Ezért az autókhoz és motorkerékpárokhoz hasonlóan rendszeres szervizelést és ellenőrzést érdemelnek.

A Max Care
szolgáltatás előnyei

01

Nincsenek felesleges kérdések

Bárhogy is történt, mi szívesen segítünk Önnek. Azt akarjuk, hogy gondtalanul vezethessen, és továbbra is élvezhesse ezt a fantasztikus közlekedési módot a városban és azon kívül. Bízza a gondokat és a fizetést* ránk.

02

Nem számít, hol történik a kár

Garanciánk a világ minden pontján érvényes. Nem fogunk afelől érdeklődni, hogy melyik kontinensen vagy országban okozott véletlenül kárt a járművében.

03

Minőségi javítás

Technikusaink tökéletesen képzettek, és közvetlen támogatást kapnak a gyárból. Csak eredeti pótalkatrészeket használunk, amelyek közvetlenül a járművet gyártó gyárból származnak.

Bővebben a szervizről
04

Cserejármű

Ha már nincs értelme megjavítani járművét, vagy a javítás már nem lehetséges, akkor örökre cserejárművet kap, lehetőleg pontosan ugyanolyat, mint az eredeti vagy az eredetihez hasonló kategóriájút, hasonló vagy jobb paraméterekkel. Ha az Öné még garanciális volt, a cserejármű ugyanazt a jótállási időszakot kapja.

05

Saját szervizközpont

A javítást saját szervizközpontunkban végezzük el, amely rendelkezik a szükséges diagnosztikával és felszereléssel, továbbá a gyártók közvetlen tanúsítványával. Európában ez az egyetlen szerviz, amelyben több mint 20 márka javítása engedélyezett.

Bővebben a szervizről
06

Barátságos és segítőkész hozzáállás

Azt szeretnénk, hogy vezessen, és Ön is élvezze azt a csodálatos vezetési élményt, amelyet mi magunk is szeretünk. Folyamatosan új emberekkel bővítjük a gondtalan és boldog vezetést kedvelők közösségét. Maximum szintű gondoskodást nyújtunk!

06

A javítás ingyenes lesz*

Persze továbbra is az Ön felelőssége, hogy a lehető legbiztonságosabban közlekedjen, hiszen nem csak a vagyonáról van szó, hanem legfőképpen az egészségéről. Ha érdekli a biztonságos és felelősségteljes vezetés, olvassa el útmutatónkat a biztonságos vezetésről.

E-roller útmutató
Mutass mindent

Ingyenes Max Care
az első hónapban

Azt akarjuk, hogy gondtalanul vezessen, és igazán élvezhesse a vezetést, ahogyan mi magunk. A világon egyedüliként ezért a megvásárolt járművek gondtalan tulajdonjogát az első hónapban teljesen ingyenesen nyújtjuk! Semmi csalás, semmi trükk, csak vásároljon tőlünk, és minden másról a Max Blinker gondoskodik!

Nincsenek felesleges kérdések
Garancia az egész világon
Minőségi javítás és eredeti alkatrészek
Cserejármű súlyos kár esetén

Így javítja meg a járműveket a
Max Blinker

Európa legnagyobb és legkorszerűbb szervize, ahol több mint 20 márka szerelése engedélyezett. A technikusaink közvetlenül a gyárból kapnak támogatást, és közvetlenül a gyártók képezték ki és tanúsították őket. A szervizelést és az egészségét illetően tényleg nincs helye kompromisszumnak. Úgy végezzük a szervizelést, mintha a saját életünket bíznánk az Ön járművére.

Küldetésünk, hogy minél többen szeressék meg az elektromos egyéni mobilitási járművek vezetését. Hogy vezethessenek, és ne a szervizelésre kelljen várniuk. Ezért kiemelten fontos számunkra, hogy Ön a lehető leghamarabb visszatérhessen a vezetéshez.

További információ

Max Blinker szerviz szuperközpontunkról

10 000+ eredeti
alkatrész raktáron
Speciális diagnosztika
akkumulátorok szervizeléséhez
Garanciális és a jótállás lejárta
utáni javítások és tanácsadás
Károk javítása a Max Care-rel
teljesen ingyenesen *

Ezen a helyen jól lehet összpontosítani
a minőségi javításokra. Nézzen meg minket
videós bemutató körutunkon.

Ezt Önnek mind
ingyenesen tudjuk nyújtani, mert...

01

Piacvezetők vagyunk

Mi vagyunk a városi és városon kívüli közlekedés jövője. Szolgáltatásaink fejlesztésébe folyamatosan befektetünk.

02

Saját szerviz szuperközpont

Tudjuk, hogy a szervizelést és az egészségét illetően valóban nincs helye kompromisszumnak. Úgy végezzük a szervizelést, mintha a saját életünket bíznánk az Ön járművére.

03

Tökéletesen képzett technikusok

Szakembereink, akik a gyártók közvetlen támogatását élvezik, úgy dolgoznak, mintha saját járművüket szerelnék. A javítás elvégzése után a szervizközpont vezetője is ellenőrzi a járműveket.

04

Tapasztalat és szakértelem

A saját szervizközpont, a képzés közvetlenül a gyártónál és a több mint 10000 alkatrész önmagában nem elegendő. A tapasztalat pótolhatatlan. 2017 óta gépek ezrei mentek át a kezünk alatt, és olyan tapasztalatokra tettünk szert, mint senki más.

06

Pótalkatrészek

Több mint 10 000 eredeti alkatrészt tartunk raktáron, akkumulátorok és az elektronika speciális diagnosztikáját is el tudjuk végezni. Annyi szervizszakértője lehet, amennyit csak akar, de ha nincs elég nagy készletük alkatrészekből és összetevőkből, akkor tehetetlenek lesznek.

06

Barátságos hozzáállás

Szeretnénk, ha minél többet vezetne, és élvezné azt a csodálatos érzést, amelyet mi magunk is szeretünk. Mi is minden nap vezetünk. Számunkra ez nem munka, hanem küldetés. Ezért számíthat arra, hogy mi megértéssel fordulunk Önhöz.

Mutass mindent

Ne aggodalmaskodjon, hanem
gondoljon mindig a biztonságra!
E-roller útmutató

Természetesen még a Max Care garanciával is Önön múlik, hogy a lehető legbiztonságosabban vezessen, hiszen nem csak a vagyonáról van szó, hanem legfőképp az egészségéről. Ha érdekli a biztonságos és felelősségteljes vezetés, olvassa el biztonságos vezetési útmutatónkat. Azért írtuk, mert a legfontosabb, hogy mindig épségben hazaérjünk azokhoz, akikről gondoskodunk. A biztonság mindannyiunk közös érdeke.

E-roller útmutató

Mit kell még tudni
a Max Care-ről?

  • Csak azt tudjuk megjavítani, amit elhoz hozzánk. Ha bármilyen rolleralkatrészt vagy magát a rollert elveszíti, vagy ha ellopják azt, abban nem tudunk segíteni. Örömmel állunk a rendelkezésére, de a hiányzó alkatrészeket Önnek kell megvásárolnia. Ilyen esetben tudunk adni kedvezményt.

  • A Max Care minden egyes használatáért az Eladó 20000 Ft szolgáltatási díjat számít fel, illetve a javítás értékének 10%-át, ha a javítás összköltsége meghaladja az 200000 Ft-t. A javítás költségét a felhasznált alkatrészek árából és a munkaóra aktuális díjából számítjuk ki. Ez a díj megvéd minket a szolgáltatással való visszaéléstől.

  • Csak azt javítjuk meg, ami megakadályozza a jármű teljes mértékű használatát. Például a festék sérülésére, illetve a sárvédő karcolódására nem terjed ki az ingyenes javítás. Ha egy alkatrész a használhatóság vagy a biztonság veszélyeztetése nélkül javítható, akkor azt nem cseréljük újra, hanem megjavítjuk.

  • A Max Care csak jármű vásárlásakor szerezhető meg. A Max Care csak az előfizetés időtartama alatt hosszabbítható meg, legkésőbb a Max Care lejárata előtt egy nappal. Fenntartjuk a jogot a Max Care további meghosszabbításának megtagadására.

  • Ha olyan kár érné a járművet, ami gazdaságtalanná tenné a javítását, akkor lehetőség szerint azonos gyártmányú és típusú járművet kap helyette. Ha ez nem lehetséges, akkor másfajta, de ugyanolyan kategóriájú járművet kap hasonló vagy jobb paraméterekkel. Ez azonban nem lesz feltétlenül új, hanem hasonló korú és kopású, mint amilyen a tönkrement járműve volt. Ezt a szolgáltatást az eredeti jármű vételárának 10%-át kitevő egyszeri díj ellenében lehet igénybe venni.

  • A Max Care nem fedi le az áru hiányos védelme miatt bekövetkező rongálódást vagy károsodását, például amikor a járművet egy éjszakára felügyelet nélkül hagyja a kerékpártartóhoz lakatolva. A józan ész elve érvényesül, és a kárnak baleset/esés vagy hasonló esemény következtében kell bekövetkeznie.

  • A Max Care nem fedezi a károkat, amelyet az alábbiak okoztak: józan ésszel ellentétes kezelés, vis maior, az utasításokban foglaltaktól eltérő használat, extrém használat (pl. versenyeken), a közlekedéstől eltérő használat, a készülék túlterhelése, kitettség víznek és nedvességnek, a szükséges szerviz figyelmen kívül hagyása, helytelen szerelés vagy manipuláció a készülékkel, valamint felelőtlen tárolás. Tehát rendelkezésére állunk és mindig segítünk, ha felelősségteljesen és ésszerűen bánik járművével.

  • A Max Care nem vonatkozik a szokásos kopásra és sérülésekre, illetve a jármű életkorának és a megtett kilométereknek megfelelő elhasználódásra. Például, ha elkopnak a gumik, akkor kedvezményesen vehet újat, de magukat a gumikat nem kapja meg ingyen. A fogyóeszközök közé tartoznak például a fékbetétek, a fékfolyadék, a gumiabroncsok, a belső tömlők, az alváz lengéscsillapító elemei és hasonlók.

  • A Max Care a tisztességes használat szabályainak keretein belül alkalmazható, és mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára biztosított. A vállalkozások azonban csak akkor vehetik igénybe a Max Care-t, ha nem közvetlenül üzleti tevékenységre használják a járműveket. Így például a Max Care nem használható, ha rollerkölcsönzőt, rollermegosztó szolgáltatást, ételszállítást vagy hasonlót üzemeltet, tehát ha a jármű használata közvetlenül kapcsolódik a haszonszerzéshez vagy az üzleti tevékenységhez.

  • A Max Care ingyenesen lemondható a hosszabbítástól számított 14 napon belül, amennyiben ebben az időszakban nem vette igénybe.

  • A pontos feltételeket és szabályokat a Max Care általános feltételei között találja, melyek az általános szerződési feltételeink részét képezik.

Olvasson tovább

* Erre a szolgáltatásra a méltányos használat feltételei vonatkoznak, bizonyos esetekben (például a tulajdonos szándékos károkozása) előfordulhat, hogy a javítás nem biztosítható. A szolgáltatás az első 30 napban ingyenes. Meghosszabbítása nem kötelező és nem automatikus. A szolgáltatás igénybevétele 20 000 Ft, vagy az elvégzett javítás értékének 10%-áig díjköteles. A részletekért tekintse meg általános szerződési feltételeinket.


Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása