-16%
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Dualtron Spider Max

Új termék

Erősebb, biztonságosabb és korszerűbb. Hűséges marad a Dualtron Spider modellszéria filozófiájához, azaz a piacon a legkönnyebb, mégis legnagyobb teljesítményű elektromos rollert kínálni, aminek eredményeképp megszületett ez a 4000 W csúcsteljesítményű és 31,5 kg-os roller. Elődjeivel ellentétben a Spider Max erős első fényszóróval, irányjelzőkkel, új generációs EY4 kijelzővel, továbbá egy hangos kürttel is rendelkezik.

Régi ár Kedvezményes ár

1 382 900 Ft‎Áfát tartalmazza

1 165 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 16%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A modell elérhetősége

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

A Dualtron Spider Max még magasabb szintre emeli elődei technológiáját. Olyan felszereltséggel látták el, amelyet általában csak a Dualtron modellsorozat nagyobb és sokkal nehezebb rollerein találhat meg. Még így is egy viszonylag könnyű, középkategóriás roller, amely bárhová elviszi, ahová csak szeretné. Ez a gép olyan kimagasló menetkényelmet, minőséget és teljesítményt kínál, amire egyébként nehéz lenne ebben a súlykategóriában rálelni. Ideális roller nem csak városba, hanem a természetben megtett kirándulásokhoz is.

 

 

 

Felépítés, dizájn és felszereltség

A Dualtron Spider Max követi elődeit a minőségi kidolgozottságban, így első pillantásra nem úgy tűnik, hogy felszereltsége változáson ment volna keresztül, pedig ennek pont az ellenkezője igaz. Alapja továbbra is egy könnyű, speciálisan megmunkált, repülőgép-minőségű alumínium ötvözetből készült váz, de kiegészítették néhány praktikus tulajdonsággal. Így például a megemelt hátsó résszel kialakított, széles futófelületen egy praktikus gumifelületet talál. Az egy gyorskioldó bilinccsel ellátott összehajtó csuklón és a kormányrúdon keresztül érheti el a kormányt, amely ugyancsak behajtható. A kijelzőt is modernizálták, így a Dualtron Spider Max megújult pilótafülkéjének központi eleme lett. A Minimotors saját gyártmányú EY4 LCD kijelző nagyobb, áttekinthetőbb és vízálló (IPX7), Bluetooth kapcsolattal pedig okostelefonon keresztül is csatlakozhat hozzá a Dualtron alkalmazással. Ezen keresztül beállíthatja a roller speciális funkcióit. A felszerelésből nem maradhatott ki a praktikus ujjkar, a világításvezérlő és a megerősített kitámasztó.

 

 

 

Biztonság és menetminőség

A menetkényelem és a biztonság a legfontosabb tulajdonságok közé tartozik, amelyekről hagyományosan a Dualtron Spider Max elasztomer felfüggesztése gondoskodik. Ez egy jól bevált felfüggesztési rendszer, amelyet a gyártó a Dualtron-széria szinte összes modelljében alkalmaz. Ráadásul nem igényel karbantartást és hosszú élettartamú. A felfüggesztés tökéletesen működik köszönhetően a 10 hüvelykes kerekeknek, amelyek belső tömlős, felfújható gumiabroncsai 2,5 hüvelykkel szélesebbek lettek. Az elöl és hátul található 140 mm-es ZOOM hidraulikus fékek mindig biztonságosan és időben megállítják Önt. A roller egy KERS rendszerrel is rendelkezik, amely még hatékonyabbá teszi a vezetést, mivel fékezés közben visszatáplálja az energiát az akkumulátornak. De milyen biztonságról beszélhetnénk megfelelő világítás nélkül? A Dualtron Spider Max egy 30 W-os első LED lámpával érkezik, amelyet egy hátsó féklámpa és a különálló irányjelzők egészítenek ki. Ha ehhez hozzáveszi a stílusos, LED-világítású feliratokat a kormányrúdon és a futófelületen, valamint az erős kürtöt, akkor biztos lehet benne, hogy mindenki észreveszi majd az úton.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A Spider széria amúgy is nagy teljesítményéből még többet tettek a Max modellbe. Most pontosan 4000 W áll rendelkezésére, amelyet két HUB villanymotor állít elő. Ideális körülmények között akár 80 km/h sebesség elérését is lehetővé teszik. A roller a hatótávolságban sem marad el, mert a 60 V kapacitású, 30 Ah-s akkumulátorral lenyűgöző, akár 100 km-es hatótávolságra képes (a vezető súlyától, a külső hőmérséklettől és a terepviszonyoktól függően). Ekkora hatótáv a vezetés szabadságát biztosítja, anélkül hogy azon kellene aggódnia, hol töltse fel az akkumulátort. A gyártó a gyorstöltést támogató töltőcsatlakozókat a kormány "nyakán" helyezte el, és a szennyeződés bejutását megakadályozó védőkupakkal fedte le. 8,25 A-es töltővel 3+ óra alatt teljesen feltöltheti a rollert, ami 3,5 A-es töltővel 8+ órát, 1,75 A-es töltővel pedig 17+ órát vesz igénybe.

 

 

Használat és praktikum

A Dualtron Spider Max a könnyebb, de erőteljes elektromos rollerek kínálatának teljesen új csúcsát képviseli. Nagyszerű gép nem csak a napi ingázáshoz, hanem a hétvégi kirándulásokhoz is. A Spider sorozat többi modelljéhez képest még jobb az arány a sebesség, a hatótáv és a tartósság között. Nem kell attól tartania, hogy egy hosszabb út során cserben hagyja Önt. Értékelni fogja a nagyon kényelmes futóművet, amelyet mind macskakövön, mind földúton használhat. Az új felszerelések és biztonsági elemek hozzáadása azonban hátrányosan hatott a roller súlyára, amely így 31,5 kg-ra nőtt. A kormányrúd és a kormány összecsukásával még így is befér szinte minden átlagos autó csomagtartójába. Mérete összehajtva 114 x 51 x 22 cm (hosszúság, magasság, szélesség), kinyitva pedig 114 x 125 x 62 cm.

 

 

 

Értékelésünk

A Spider széria a Dualtron márka nehéz és robusztus rollerei között a könnyebb és praktikusabb változatot képviseli, a teljesítmény, a súly és a kompaktság ideális arányával. A rollerek kölcsönözni tudtak néhány prémium funkciót nagyobb és erősebb testvéreiktől. Az eredmény egy kétmotoros roller 4000 W teljesítménnyel, 80 km/h maximális sebességgel és kiváló felszereltséggel. A Dualtron Spider rollerek már régóta megfelelnek az elvárásainknak, a legújabb Max modell pedig erre még jobban ráerősít. A Dualtron Spider Max egyszerűen a tökéletes, mindenre kiterjedő elektromos roller, amellyel rendelkeznie kell.

 

 

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és a jótállás lejárta utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

8/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
80 km/h
Sebesség
31,5 kg
Súly
4000 W
Teljesítmény
100 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 31,5 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 17 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 80 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 2000 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 4000 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 100 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 114 cm  
      Magasság 125 cm  
      Szélesség 62 cm  
      Hossz összecsukva 114 cm  
      Magasság összecsukva 51 cm  
      Szélesség összecsukva 22 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 30 Ah  
      Akkumulátor energiája 1800 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus fék (Zoom) + elektromos ABS  
      Hátsó fék hidraulikus fék (Zoom) + elektromos ABS  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés elasztomer patronok  
      Hátsó felfüggesztés elasztomer patronok  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

DTR.ESC.SPDR.MAX

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása