Garancia és garancia utáni

Szerviz

Max Blinker szerviz

Az elektromos rollerek
legnagyobb és legmodernebb szervize
Közép-Európában

 

A szolgáltatás
ingyenes futárszolgálattal bárhol Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon igénybevehető.

 

 • Az INOKIM, ZERO, E-Twow, SXT, Hero, Egret, The-Urban, Xiaomi és más márkák egyetlen hivatalos szervize a térségben.
 • Több ezer alkatrész raktáron.
 • Az akkumulátorok speciális diagnosztikája és szervizelése.
 • Garanciális és garancia lejárata utáni szerviz és tanácsadás.
 • Technikusok képzése közvetlenül a gyártóknál.
 • Garanciális javítás a leegyeztetett időszakon belül.
 • Teljesen ingyenes szerviz a Max Cares Plus szolgáltatással.

az elektromos roller megérdemli a törődést. Az elektromos roller nem egy játékszer vagy egy közönséges elektronikai cikk. Mindenekelőtt olyan közlekedési eszköz, amely nagy sebesség elérésére képes. Ezért az autókhoz és a motorkerékpárokhoz hasonlóan ő is megérdemli a rendszeres szervizelést és átvizsgálást.

Max Szerviz

Árlista

A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.

 

 • Garanciális javítások a nálunk vásárolt árukra vonatkoznak Ingyenes Garanciális javításokat nem vállalunk más kiskereskedőknél vásárolt árukra.
 • Max Cares Plus ha megvásárolta a szolgáltatást Ingyenes További információ a Max Cares-ről
 • Biztonsági ellenőrzések a biztonság sokkal fontosabb számunkra
  mint a nyereség
  Ingyenes Más kiskereskedőknél vásárolt árukra nem vállalunk biztonsági ellenőrzéseket.
 • Nálunk vásárolt termékek munkaóra ára 12 000 Ft/ó
 • Máshol vásárolt termékek munkaóra ára 24 000 Ft/ó

Időpontfoglalás szervizre

Karosszériájuk/vázuk súlyát tekintve az elektromos rollerek rendkívüli teljesítményt nyújtanak, ezért extrém helyzeteknek vannak kitéve. Ez az egyik legkörnyezetbarátabb közlekedési mód - mivel szinte hihetetlen a saját és vezetőjük súlyának aránya, amit nagy sebességre tudnak felgyorsítani és nagy távolságokra szállítani.

A rollereket erős ütések és rázkódások érik az utakon és a járdákon, mégis viszonylag kicsi kerekeik ellenére néhány méter távolságon belül meg tudnak állni. Mindez nagy megterhelést okoz, ami a határán van annak, amit a modern anyagok képesek elviselni. Ezért fontos, hogy ne hanyagolja el a rendszeres szervizelést, és hogy észlelje és szüntesse meg a problémákat saját egészsége érdekében.

SzállításA szervizelni kívánt eszköz szállításához használhatja az ingyenes futárszolgálatot, amely házhoz megy Önhöz és elhozza a rollerét.

Időpontfoglalás szervizre
lépésről lépésre

A szerviz menete

 

1. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendelje meg a szervizelést online, telefonon vagy e-mailben a szerviz@maxblinker.hu címen. Kérjük, készítse elő a javítani kívánt modell pontos nevét (pl. SXT Light Eco), sorozatszámát (ha a termék rendelkezik vele), a vásárlásról kiállított számlát/igazolást és a megoldandó probléma leírását.

2. Készítse elő rollerét

Futárt rendelünk, aki elmegy a termékért. Ezért kérjük, hogy megfelelően csomagolja be a terméket a további sérülések elkerüléséhez szállítás közben. Használjon erős dobozt és buborékfóliát, ideális esetben az eredeti csomagolást, amelyben a terméket vásárolta. Ne felejtse el becsomagolni a töltőt. A futár általában a következő munkanapon érkezik.

3. Juttassa el hozzánk a rollert

Addja át a terméket a futárnak.

4. Diagnosztika

Szervizközpontunk diagnosztizálja a problémát, ami általában három munkanapot vesz igénybe, a szerviz leterheltségétől és a probléma összetettségétől függően.

5. Árajánlat

Telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, listázzuk a szükséges javításokat és alkatrészeket, azok elérhetőségét és az árat. Ha egyetért a javasolt eljárással, akkor hozzákezdünk a szereléshez. Ha nincs a szervizben készleten az alkatrész, akkor megrendeljük a gyártótól.

6. Javítás után...

Miután megjavítottuk a terméket, teszteljük, és ha minden rendben van, akkor átadjuk a futárnak, aki ingyen visszaszállítja Önnek. Csak akkor kell fizetnie a munkáért és az alkatrészekért, és a pótalkatrészek esetleges postaköltségéért, ha azokat külön kellett megrendelnünk. A fizetés online bankszámlára történik.

Az ingyenes szállítás a szervizbe a legfeljebb 30 kg súlyú termékek esetében érvényes. A nehezebb termékekre egyedi ajánlatot teszünk.

Rendelje meg online

Ellenőrizzük a származást

Mit kell még tudnia?

 

Csak olyan termékeket fogadunk be szervizelésre, amelyek eredetét bizonyítani tudja.

A tulajdonosok védelmének értelmében nem veszünk át olyan termékeket szervizelésre, amelyek származását tulajdonosa nem tudja bizonyítani. Habár ilyen termékek javításának elvállalásával több lenne a bevételünk, ilyen esetben mi nem biztosítunk javítást, tartalék töltőt vagy pótalkatrészeket. Így próbáljuk megnehezíteni a tolvajok életét, és megvédeni ügyfeleinket, egyszerűen azáltal, hogy így nem lesz érdemes ellopni a rollert. Nem gond, ha használt rollere van, csak vásárláskor ne felejtse elkérni az előző tulajdonostól a vételi igazolást.

Ha futárszolgálattal küldi el nekünk a terméket, kérjük, csomagolja be rendesen.

Megfelelő méretű dobozban és buborékfóliával védve, hogy ne sérülhessen szállítás közben. Ne felejtse el becsomagolni a töltőt, továbbá kérjük, hogy a lehető legtisztábban küldje el a terméket.

 • védőcsomagolás
 • csomagolja be a töltőt
 • tiszta berendezés
A legtöbb javítás egy-két órát vesz igénybe. A felhasznált alkatrészek árát, beleértve a gyártótól történő szállításuk költségeit, bele kell foglalni a javítás teljes díjába. Előzetesen tájékoztatjuk arról, hogy van-e szükség pótalkatrészekre. A szerviz minimális elszámolási egysége 30 perc.
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása

Válasszon nyelvet