Max Blinker szerviz

A legnagyobb, világszínvonalú szerviz
elektromos rollereknek Európában

Többet akarok tudni
Nézze meg a
teljes videót

Mi teszi szervizközpontunkat világszínvonalúvá?

 • Az egyetlen hivatalos szerviz
  több mint 20 márkához

  Olvasson tovább

  Az egyetlen hivatalos szerviz több mint 20 márkához

  A Max Blinker több mint 20, elektromos rollereket és személyi elektromobilitási termékeket gyártó márka engedélyével rendelkezik. Ennek köszönhetően ezekről a csodálatos közlekedési eszközökről egyedülálló tapasztalattal és tudással rendelkező csapatunk van. A diagnosztika és a javítás mindennapi betevőnk, mert aligha talál olyan problémát, amilyet még ne oldottunk volna meg.

 • A járművet otthonában vesszük át, bárhol is van Európában

  Olvasson tovább

  A járművet otthonában vesszük át, bárhol is van Európában

  Az otthoni szervizelés a legjobb, amit kérhet. Nem kell többé tömegközlekedési eszközökön vagy a városi dugóban utaznia elromlott járművével. Hagyja magát kényeztetni, a dugókban futáraink foglalják el a helyét, akik átveszik Öntől a járművet és pár napon belül megjavítva az ajtajához viszik.

 • Képzés és műszaki támogatás közvetlenül a gyártótól

  Olvasson tovább

  Képzés és műszaki támogatás közvetlenül a gyártótól

  Az utolsó csavarig tökéletesen ismerjük a rollereket és egyéb járműveket. Ugyanakkor közvetlenül ismerjük azokat az embereket is, akik fejlesztik, tesztelik és gyártják ezeket. A kínálatunkban szereplő több mint 20 márka mindegyikével személyes kapcsolatban állunk, és ismerjük a márkák mögött álló embereket. Ezért kapunk közvetlenül a gyárból képzést, valamint műszaki támogatást. Ez egy valódi előny, amellyel csak a Max Blinker rendelkezik.

 • 5000+ megjavított roller 400m2, 10 000+ eredeti alkatrész

  Olvasson tovább

  5000+ megjavított roller 400m2, 10 000+ eredeti alkatrész

  Beszéljenek helyettünk a számok és az elégedett ügyfelek. Átlagosan több mint tízezer eredeti alkatrészünk van raktáron. A hiányzó alkatrészeket szükség esetén közvetlenül a gyárból szerezzük be és légi úton szállítjuk. Több ezer rollert és más személyi elektromobilitási járművet javítunk a Max Blinker szerviz szuperközpontban, több mint 400m2-es területen.

 • Garantált időben történő javítás és szervizkönyv

  Olvasson tovább

  Garantált időben történő javítás és szervizkönyv

  Ha megígérünk egy határidőt, azt be is tartjuk. Tisztában vagyunk vele, hogy senki sem akar hónapokat várni a javításra vagy a pótalkatrészekre. Ha a megbeszélt határidőt a mi hibánkból nem tudjuk betartani, akkor nem érdemeljük meg a pénzét, így munkánkat ingyen megkapja. A világon elsőként készítünk egyedi szervizkönyvet az összes javításhoz. Minden javítás, hiba és a felhasznált alkatrészek egy helyen lesznek feljegyezve. És igen, ebbe az otthoni szervizelést is beleírhatja. Sokkal magasabb lesz a járműve értéke, ha egyszer úgy dönt, hogy eladja.

 • Kiterjesztett
  Max Care garancia

  Olvasson tovább

  Kiterjesztett Max Care garancia

  Max több világrekordot is tart, de ez az egyik legjobb. Ha az első 30 nap során bármilyen módon megsérül az új rollere, ingyenesen megjavítjuk, felesleges kérdések nélkül.* Csak mi tudjuk ezt a maximális gondoskodást nyújtani köszönhetően szervizközpontunknak és tapasztalt szakértői csapatunknak. Az első 30 napban minden ügyfelünk teljesen ingyen kapja meg ezt a szolgáltatást, mert szeretnénk, hogy felesleges aggodalmak nélkül élvezhessék a vásárlást. A legjobb vezetés a gondtalan vezetés! Ehhez adjuk a Max Care-t, az egyetlen kiterjesztett gondmentes garanciát és ingyenes személyi elektromobilitási szervizelést Európában.

Készen áll egy bemutató körútra?

Üdvözöljük a Max Blinker szervizközpontban

Az elektromos rollerek és egyéb személyi elektromobilitást elősegítő járművek nem játékszerek vagy közönséges elektronikai szórakoztató cikkek. Mindenekelőtt olyan közlekedési eszközök, amelyek nagy sebesség elérésére képesek. Éppen ezért az autókhoz és motorkerékpárokhoz hasonlóan rendszeres és magas színvonalú szervizelést érdemelnek.

Ha elromlik a tévéje, nem tud sorozatokat nézni a Netflixen, de ha elromlik a személygépkocsija, nem csak egy találkozót késhet le, hanem az egészsége is veszélybe kerülhet. Az egészségünkre vigyáznunk kell, ezt tudjuk mi is. Ezért építettük fel szerviz szuperközpontunkat. Kompromisszumnak valóban nincs helye, ha szervizelésről vagy az egészségéről van szó.

Bízza magát szakembereinkre, akik a gyártók közvetlen támogatását élvezik. A szervizelést úgy végezzük, mintha - miután elkészültünk vele - az Ön járművére bíznánk a saját életünket.

További információ
400+ m2
Szervizterület
10 000+
Alkatrész
5000+
Megjavított roller
Készen áll egy bemutató körútra?

Max Blinker a világon a leginkább ajánlott
elektromos roller szervizközpont a gyártók állítása szerint

A legnagyobb gyártók, mint például a Dualtron, Inokim, Nami, Vsett, Teverun, Inmotion, E-Twow, Kaabo és még sokan mások, azt javasolják, hogy járművét nálunk szerivelje.
Nagyon szoros és színvonalas kapcsolatot ápolunk a gyártókkal, ezért tudjuk garantálni a tökéletes szervizelési minőséget és támogatást közvetlenül a gyártástól kezdve.
Több tízezer elégedett vásárlóval rendelkezünk Európa-szerte a legjobb ügyfélszolgálattal és szervizzel.

Nézze meg az összes ajánlást

Személyes ajánlások
a legnagyobb márkák
tulajdonosaitól

Európai szerviz
szuperközpont

A szervizelés során nincs helye kompromisszumnak. Ezért építettük meg a legnagyobb és legmodernebb szerviz szuperközpontot, amely több mint 20 márka elektromos rollereit és személyi elektromobilitási járműveit látja el. Mindezt a gyártók közvetlen támogatásával, akik segítenek a legbonyolultabb esetek diagnosztizálásában.

Több mint 10000 eredeti alkatrészt tartunk raktáron, speciális diagnosztikát végzünk akkumulátorokon és az elektronikán, a szervizelést pedig úgy végezzük, mintha javítás után mi magunk vezetnénk a járműveket a Max-ig. Ezért nyugodtan megbízhat bennünk. Gondolkodásmódunk környezetbarát és gazdaságos, ezért ahol van értelme, nem cseréljük, hanem javítjuk az elektronikát.

További információ
10 000+ eredeti
alkatrész raktáron
Akkumulátorok speciális diagnosztikája
és szervizelése
Garanciális és jótállási idő letelte utáni javítás és tanácsadás
Károk javítása a Max Care-rel
teljesen ingyenesen*

Ezen a helyen
a minőségi javításokra lehet összpontosítani.
Nézze meg videós bemutató körutunkat.

Egész Európában a legnagyobb alkatrészraktár több mint 20 márkához

Rendelkezhet annyi szervizszakemberrel, amennyivel csak akar, de ha nincs elég nagy készlete a pótalkatrészekből és a szükséges komponensekből, akkor mind tehetetlenek lesznek. Még a legjobb műszerész vagy villanyszerelő sem tud megjavítani minden sérült alkatrészt, néhányat egyszerűen ki kell cserélnie. Ha ezek nincsenek raktáron, hónapokig is eltarthat a beszerzésük. Küldetésünk, hogy minél több, elektromos rollerrel vagy egyéb személyi elektromobilitási járművel közlekedni vágyó mobilis személy legyen. Szeretnénk, ha ezeket tudnák is vezetni, és nem arra kellene várniuk, hogy a járművek visszaérkezzenek a szervizből. Ezért a legfontosabb számunkra az, hogy Ön a lehető leghamarabb visszatérhessen a vezetéshez

További információ
Több mint 10000
alkatrész raktáron
Képzés és műszaki támogatás
közvetlenül a gyártótól
Garantált javítás
a megbeszélt határidőn belül

Hogyan működnek a dolgok
a szervizünkben?

Olyan ez, mintha a legjobb barátját elküldené egy exkluzív wellness nyaralásra néhány napra. Egyszerűen élvezni fogja, megköszöni, és mire visszatér, teljesen megújul.

01

Lépjen kapcsolatba velünk

Rendelje meg online, telefonon vagy e-mailben. Rendeléskor kérjük, legyen kéznél a gyártó és a modell neve, a VIN (széria) szám és a vásárlást igazoló bizonylat. Próbálja meg a lehető legvilágosabban leírni a megoldandó problémát, esetleg csatoljon videót vagy fényképeket a problémáról. A megrendelés alapján futárt küldünk, aki átveszi a rollert vagy egyéb járművet.

Rendelje meg online
02

Készítse elő rollerét

Csomagolja be úgy, hogy szállítás közben ne sérüljön meg, ideális esetben használja az eredeti dobozt. Egyes modelleknél előfordulhat, hogy a kormányt szét kell szerelni ahhoz az állapothoz, amelyben a rolllert vagy a járművet megkapta. Ha nincs meg az eredeti csomagolás, használjon erős dobozt és buborékfóliát. A jármű semmiképp nem mozoghat szabadon a dobozban, különben megsérül! Ha erre nincs lehetősége, térítés ellenében el tudjuk küldeni külön erre előkészített dobozunkat. Mindenképpen tegye be a töltőt is. Kérjük, a járművet lehetőleg tisztán küldje el hozzánk.

03

Érkezik a futár

A futár általában a következő munkanapon érkezik. Állapodjon meg vele egy alkalmas időpontban, és a szerviz megrendelése után adja át neki a járművet becsomagolva. Ha a rolleren könnyen eltávolítható tartozékok vannak, amelyek nem kapcsolódnak a problémához, például külső hangszóró, kérjük, azokat távolítsa el, és ne tegye be a dobozba.

04

Diagnosztizáljuk a problémát

Miután kézhez kaptuk szervizünkben a járművet, visszaigazolást kap, és megkezdjük a munkát a rolleren vagy egyéb járművön. Ez néhány órától néhány napig tarthat a szerviz terheltségétől függően. A diagnosztikával több kolléga is foglalkozhat a probléma jellegéből fakadóan.

05

Elkészítjük Önnek a legjobb árajánlatot, vagy elismerjük a jótállást a javításra

Ha jótállás alatti javításról van szó, azonnal nekilátunk a probléma megoldásának. Térítéses szervizelés esetén szakembereink árajánlatot készítenek a munka és az alkatrészek becsült költségével. Ennek elfogadása és az Önnel való egyeztetés után nekiláthatunk a munkának.

06

Elvégezzük a javítást és alaposan teszteljük

Csapatunk megkezdi a szakszerű javítást. Ha valamilyen oknál fogva nem állnak rendelkezésünkre a szükséges pótalkatrészek, azonnal megrendeljük azokat. A szervizelést speciálisan képzett szakembereink úgy végzik, mintha saját járművükről lenne szó, amelyre a mindennapi használat során életüket rábízzák. A javítást elvégzése után a szervizközpont vezetője ellenőrzi.

07

Ingyenes biztonsági ellenőrzés

Minden elektromos rolleren és járművön továbbra is elvégezzük ingyenes biztonsági ellenőrzésünket, mert számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb. Hiszen ez nem játékszer vagy közönséges elektronikai szórakoztató cikk, hanem egy közlekedési eszköz. Ha problémát észlelünk, szakemberünk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztet a következő lépésről.

08

Futárunk visszaszállítja a járművét otthonába

Ha térítéses szervizelésről van szó, akkor visszaküldés előtt kérjük a szolgáltatás kifizetését. Ezt követően a néhány napos wellness tartózkodás után elküldjük járművét az Ön által választott címre. Ez eltérhet attól a címtől, ahol felvettük, ezt Ön dönti el. Futárunk házhoz szállítja a csomagot, hogy ez az Ön számára a lehető legkényelmesebben történjen. Most már élvezheti a szakszerűen megjavított és felújított járművet, minket pedig eltölthet az a nagyszerű érzés, hogy még egy vezetőt visszasegítettünk az útra.

Mutass mindent

Árlista

Garanciális javítás

a tőlünk vásárolt árukra vonatkozik

Ingyenes

Más eladónál vásárolt árukra nem vállalunk garanciális javítást

Max Care - logo

Max Care

az első 30 napban, vagy hosszabbítás esetén

Ingyenes

Több infó a Max Care-ről

Biztonsági ellenőrzések

a biztonság sokkal fontosabb számunkra, mint hogy nyereségre tegyünk szert

Ingyenes

Bármilyen rutin- vagy garanciális szervizelésnél biztosítjuk. Külön ellenőrzés esetén a szervizbe és az onnan vissza történő szállítás díját felszámítjuk.

Tőlünk vásárolt áruk

30 perc munkadíj

10 000 HUF / 30 min

Nem tőlünk vásárolt áruk

30 perc munkadíj

20 000 HUF / 30 min

A várakozási idő a szervizre legfeljebb 30 nap. Ha 7 napon belüli expressz szervizelés iránt érdeklődne, a VIP szervizt 31 900 HUF felár ellenében rendelheti meg. További információért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az info@maxblinker.hu e-mail címen.

Felelős személyek

A szervizt nem csak a know-how, a gyártói támogatás vagy a raktáron lévő több tízezer alkatrész teszi azzá, ami. Mindenekelőtt az itt dolgozó szakemberekről szól, mert az ő készségük és szakértelmük a legfontosabb összetevők egy boldog vásárló receptjéhez. Ezek az emberek biztosítják, hogy csapatunk és szolgáltatásaink a legmagasabb szintűek legyenek.

Vállalat
vezetősége

Štefan Báthory

igazgató

sb@maxblinker.com

Katarína Urbančíková

ügyvezető

ku@maxblinker.com

Felelős személyek a
a szerviz üzemeltetéséhez

Kryštof Kouřil

szervizközpont igazgatója

kk@maxblinker.com

Radoslav Rampach

szervizközpont igazgatóhelyettese

rr@maxblinker.com

Vállalati
adminisztráció

Veronika Rackovská

ügyfélszolgálat vezetője

vr@maxblinker.com

Mária Bölcs

ügyfélszolgálat

mb@maxblinker.com

Mutass mindent

Általános Szerződési Feltételek
szerviz nyújtásához
és pótalkatrészek biztosításához

A szervizközpont túlterheltsége esetén - különösen főszezonban - fenntartjuk a jogot, hogy megtagadjuk a nem tőlünk vásárolt készülékek szervizelését saját ügyfeleink támogatását előtérbe helyezendő.

Csak olyan termékeket fogadunk be szervizközpontunkba, amelyek eredete bizonyítható.

A tulajdonosok védelme érdekében nem fogadunk be a szervizbe olyan készülékeket, amelyek tulajdonosa nem tudja igazolni azok eredetét. Bár kereshetnénk vele pénzt, mi mégsem biztosítunk az ilyen készülékekhez szervizt, cseretöltőt vagy pótalkatrészt. Ezzel igyekszünk megnehezíteni a tolvajok életét és megvédeni ügyfeleinket, hogy egyszerűen ne érje meg ellopni a rollert. Az nem akadály, ha használtan vásárolt rollere van, csak kérje el a vásárlást igazoló bizonylatot az előző tulajdonostól.

Kérjük, hogy jól csomagolja be a járművet
A futár általi szállítás nagyon biztonságos, ha a rollert vagy egyéb járművet megfelelően csomagolta be.

Használja az eredeti dobozt vagy egy megfelelő méretű dobozt, hogy a jármű biztonságosan legyen elhelyezve benne, és egyben lehetőleg védje buborékfóliával. Ne felejtse el a töltőt is becsomagolni, a járművet pedig lehetőleg minél tisztábban küldje el. Ha nincs megfelelő csomagolása, felár ellenében küldünk egy megfelelő üres dobozt.

 • eredeti doboz vagy jó csomagolás
 • a töltőt is tegye a csomagba
 • tisztítsa meg a járművet

Ha valahogyan megsérülne új rollere, mi ingyenesen megjavítjuk azt*

A Max Care az
első hónapban ingyenes

A legjobb vezetés a gondtalan vezetés! Az egyetlen kiterjesztett gondmentes garancia és ingyenes személyi elektromobilitási szervizelés Európában.
Felesleges kérdések nélkül, világszerte érvényes garancia, ingyenes* minőségi javítás eredeti pótalkatrészek felhasználásával.
Jól jön, ha elesik a rollerével, vagy ha az autójában szállítva megsérti azt, esetleg ha kölcsönadja rollerét egy barátjának, aki saját vagy más hibájából összetöri azt, stb.

Többet akarok tudni


* Erre a szolgáltatásra a méltányos használat feltételei vonatkoznak, bizonyos esetekben (például a tulajdonos szándékos károkozása) előfordulhat, hogy a javítás nem biztosítható. A szolgáltatás az első 30 napban ingyenes. Meghosszabbítása nem kötelező és nem automatikus. A szolgáltatás igénybevétele díjköteles: 20000 Ft, vagy az elvégzett javítás értékének 10%-a. A részletekért tekintse meg általános szerződési feltételeinket.


Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása