VSETT 8 Lite - 50 megtett km (eladva)

VSETT 8 Lite - 50 megtett km (eladva)

Hoppá! Nagyon sajnáljuk, egy másik rolleres megelőzte Önt, és már megvásárolta ezt a rollert. A jó hír az, hogy más használt rollerek is elérhetőek nálunk szuper olcsó áron. Tehát ne habozzon, és ne várjon a vásárlással, mert a rollerek gyorsan elkelnek.

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Készleten
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
 • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
 • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
 • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
 • Az első szerviz teljesen ingyenes
 • Kedvezmény a következő vásárláshoz
 • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
 • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 • Sorozatszám: V8S48V4202205055
 • WUID: WU1FE12D93AA3ACF0B89
 • Megtett km: 50 km
 • Állapot: Normál kopás. Egy régebbi kijelzős modellel rendelkező változat.

 

Ezen a linken részletes információkat olvashat az VSETT 8 Lite elektromos rollerről.

 

 

Vsett-logo

Szervíz

>Mi vagyunk a VSETT márka hivatalos importőre és eladója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és garancia utáni szervizt nyújtunk, amelyet prágai, brünni, pozsonyi és ungvári kirendeltségeinken biztosítunk. Alkatrészeket raktáron tartunk és minősített garanciális javítószolgáltatók vagyunk. Ezért ennek a rollernek a megvásárlásakor egyáltalán nem kell aggódnia a szerviz vagy a pótalkatrészek rendelkezésre állása miatt, és a gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően bonyolultabb eseteket és diagnosztikát is kezelhetünk.

 

A márkáról

Vállalatot a VSETT intelligens technológia Co., Ltd. -t 2018 -ban alapították és a vállalat székhelye Ningbo -ban, Kínában található. Ez egy elektromos rollerek és tartozékok kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésévell és szervizésével foglalkozó cég. Bár ez egy nagyon fiatal márka, az elektromobilitás területén rövid léte ellenére hihetetlenné vált nemcsak otthoni Kínában, hanem Észak -Amerika, Dél -Amerika, Európa, Afrika, Ázsia és Közel-Keleten is. Fontos megjegyezni, hogy e társaság mögött az a csapat áll, amely bemutatta a világnak a nagyon sikeres Zero rollereket. A VSETT az elektromos rollereket intelligens alternatívának tekinti a többi közlekedési mód mellett nemcsak a városban, hanem azon kívül is. Ez egy olyan szállítás, amely rendkívül hatékony, olcsó és nem szennyezi bolygónkat. Nulla szén -dioxid -kibocsátású, és felelősségteljesebb és sokkal szórakoztatóbb közlekedést tesz lehetővé nemcsak ott, ahol autóval vagy tömegközlekedéssel el lehet jutni, hanem olyan helyekre is, ahová egyébként nem juthat el. Ennek a márkának a születése új lehetőség a rollerek számára, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a praktikum és az ár között. Válaszul az egyéni felhasználói igényekre, a VSETT különféle modelleket kínál mindenki számára. Tapasztalat A VSETT alkalmazottai szigorú minőségellenőrzést tartanak fenn, és minőségi ügyfélszolgálatot biztosítanak ügyfeleik teljes megelégedettsége érdekében. A VSETT összes modellje (8, 8+, 9, 9+, 10+ és 11+) megtalálható kínálatunkban. Jó kapcsolatokat ápolunk ezzel a céggel, és személyesen ismerjük egymást nemcsak néhány alkalmazottal, hanem közvetlenül a tulajdonossal is. Ezért nem csak jótállási, garancia utáni szervizt, hanem támogatást, tanácsot vagy pótalkatrészeket is tudunk biztosítani.

 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 23 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 11 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 42 km/h Várakozás a tesztre
Hatótávolság 55 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 15,6 Ah  
      Akkumulátor energiája 748,8 Wh  
      Tempomat igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék dob + elektromos  
      Hátsó fék dob  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8.5"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 8"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

MB.ESC.USED.V.8.L

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása