Város
barát

Város
barát

A VSETT 8 kiváló tulajdonságokkal és rugalmassággal rendelkezik. A kompakt méretek és a gyors-összecsukó mechanizmus lehetővé teszik, hogy a roller bírja a napi „vegyes” ingázást. A kényelmes felfüggesztés a precíz kiegyensúlyozással és a robusztus vázzal kombinálva új szintre emeli a stabilitást és a vezetési élményt. A VSETT 8 tömör hátsó gumival rendelkezik, amely kizárja a defekt kockázatát.

`

VSETT 8

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
748,8 Wh (48 V 15,6 Ah)
- 1 Ft‎
LG 921,6 Wh (48 V 19,2 Ah)
+ 212 598 Ft‎
LG 1008 Wh (48 V 21 Ah)
+ 285 826 Ft‎
alap ár

292 900 Ft‎Áfát tartalmazza

  • 748,8 Wh (48 V 15,6 Ah)
  • LG 921,6 Wh (48 V 19,2 Ah)
  • LG 1008 Wh (48 V 21 Ah)

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Elektromos rollerek új generációja

Megérkezett az elektromos rollerek új generációja, amelyet VSETT-nek hívnak! A VSETT 8 a márka által gyártott elektromos rollerszéria legkisebb modellje. Kiváló, új generációs egy motoros elektromos városi roller, amelyet a korábban a sikeres Zero rollereket felvonultató csapat tagjai fejlesztettek ki. Ezt az elektromos rollerszériát a minőség, a stabilitás és a biztonság jellemzi. A VSETT 8 számos olyan újítással büszkélkedhet, amelyek magasabb szintre emelik az elektromos rollerek fejlesztését. Az egész szerkezet gondosan kiegyensúlyozott a stabilitás érdekében, amelyet a roller még az akár 42 km/h-t elérő maximális sebességnél is képes megőrizni. Alapfelszereltsége tartalmazza a fedélzetbe és a kormányrúdba integrált LED-es lámpákat.

 

 

Biztonság és menetminőség

A biztonság mindig elsődleges. A roller alkatrészeit új vázba építették be, amelyet a maximális menetstabilitás érdekében terveztek. A kényelmes összecsukó mechanizmus gyors, de a legfontosabb, hogy reteszének köszönhetően biztonságos. A váz az űriparban használatos, erős alumíniumötvözetből készült. Az egész szerkezet precízen kiegyensúlyozott a stabilitás érdekében, amelyet a roller még az akár 42 km/h-t elérő maximális sebességnél is képes megőrizni (az akkumulátor méretétől, a vezető súlyától, a külső hőmérséklettől és a tereptől függően). Egy rendes rollernek minőségi fékrendszerre van szüksége, amelyet a VSETT 8 valóban meg is kapott. A már jól bevált első és hátsó dobfék még végsebességnél is képes hatékonyan fékezni. A hátsó kerék elektromos ABS-ével kombinálva és az automatikus kikapcsoló rendszerrel kiegészítve a fékezés gyerekjáték lesz. Az egész roller kiváló minőségű és masszív felépítése akár 120 kg-os maximális terhelhetőséget tesz lehetővé. A roller lehetőséget kínál az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, amely megakadályozza a nem kívánt elindulást. Így nem kell aggódnia a rossz időjárás miatt, vagy amiatt hogy összekoszolná a ruháját. Ráadás a könnyen karbantartható csúszásmentes futófelület, amely megakadályozza a vezető megcsúszását zord időben vagy extrém helyzetekben. A roller alapfelszereltsége tartalmazza a fedélzetbe és a kormányrúdba integrált LED-es lámpákat, amelyek az első és hátsó irányjelzőkkel és a mechanikus dudával kombinálva lehetővé teszik a vezető számára a biztonságos vezetést mind nappal, mind rossz látási viszonyok esetén.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A VSETT 8 elektromos roller egyetlen, nagy teljesítményű, önellátó villanymotorral rendelkezik, amely 600 W névleges teljesítményt biztosít és teljes csúcsteljesítménye legfeljebb 850 W. A 23A-os vezérlőegységgel és az új hővédő áramkörökkel kombinálva a roller szintén lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felfelé haladjon a dombon. A roller energiáját egy népszerű ujjkar vezérli. Az LG intelligens 48 V-os lítium-ion akkumulátora támogatja a gyors töltést és hosszú hatótávolságot ígér (a kiválasztott akkumulátor kapacitásától függően: 15,6 Ah, 19,2 Ah vagy 21 Ah, vezető súlya, időjárási viszonyok, terep és vezetési stílus függvényében) 55 és 85 km között (ECO módban). A fedélzet tetején található két töltőport mindkét oldalról elérhető. Ez azt jelenti, hogy mindegy, hogy a roller jobb vagy bal oldalával a fal felé állítja-e. Természetesen ezek a töltőportok védőkupakkal vannak ellátva. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért sok évig fog élni, megfelelő töltés és karbantartás mellett!

 

 

Használat és praktikum

A masszív felépítés és az elegendő teljesítmény predesztinálja ezt a rollert a városi élethez. Az erős villanymotornak köszönhetően nem fogja megvetni a VSETT 8 -at vagy egy kisebb lejtőt. Ha városban utazik, értékelni fogja a roller egyenletes teljesítményadagolását és ügyességét. Nem kell attól tartania, hogy ott hagyja még egy hosszabb útvonalon is. Büszke lesz a kényelmes alvázra, amelyet például a macskaköveken értékelni fog. A roller súlya az akkumulátor méretétől függően 20-23 kg között változik. Robusztus felépítése miatt azonban a roller összecsukható, így könnyen beviheti például az étterembe. A roller rövid távolságra történő szállítása nem igényel sok erőfeszítést, de egy kicsit izzadni fog a lift nélküli ház felső emeletéig. Mérete könnyen elfér a rendes autó csomagtartójában, de arra számítson, hogy elfoglal egy kis helyet. Ennek ellenére kiváló városi roller.

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A roller szép kialakítású fekete-szürke-zöld színű dizájnnal kombinálva tényleg remekül néz ki. A keret és az összecsukható kormány kovácsolt repülőgép -alumínium ötvözetből készül. Ez a kombináció biztosítja a roller erejét, amire szüksége van a vezető biztonságának megőrzéséhez. Amik gondoskodnak a kényelméről, az első és hátsó rugós lengéscsillapítók, elöl 8,5 hüvelykes felfújható gumiabroncs, hátsó 8 hüvelykes tömör abroncs és kényelmes, ergonomikus fogantyúk. A roller összecsukását szerkezetileg egy karmechanizmus oldja meg, amellyel a kormányrúd összecsukott helyzetben is rögzíthető. Biztos lesz benne bármikor összehajthatja a rollert, ha el kell vinni valahová, vagy be kell rakni az autóba. Hordozása a A beépített fogantyú megkönnyíti a rakodást is, a gép hátulján található, ennek köszönhetően a roller jobban felemelhető. A VSETT 8 roller egy nagyméretű és könnyen olvasható kijelzővel, NFC zárral van felszerelve, aktiváló chip kulcstartó, okostelefon vagy NFC támogatással ellátott óra formájában. A kijelző megjeleníti az összes fontos adatot, például a sebességet, az aktuális sebességet, a napi futásteljesítményt (TRIP), a teljes futásteljesítményt (ODO) és az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. A nagy fényerőnek köszönhetően a kijelző még rossz időjárási körülmények között is olvasható.

 

 

Értékelésünk

A tökéletes roller a város számára! A VSETT 8 szilárd városi roller, és örülünk, hogy ezt a kiváló gépet is kínálhatjuk ügyfeleinknek. Nyilvánvaló, hogy ez a roller megfelel a bejelentett papír paramétereknek. Masszív felépítésű, szép kialakítású, nagy biztonságú és megbízható. Amikor a város utcáin sétál, vegye észre, hány ember fordul meg mögötte. Ez minden bizonnyal mosolyt csal az arcára, és "királynak" fogja érezni magát. A rollert biztonságosan parkolhatja a kávézóban vagy az irodában, és soha nem fogja megunni, hogy ránéz. De ha nincs korlátozott költségvetése, nagyobb hatótávolságot vagy nagyobb sebességet szeretne, mindenképpen nézze meg a VSETT 10+ modellt is.

 

 

 

Vsett-logo

Szervíz

>Mi vagyunk a VSETT márka hivatalos importőre és eladója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és garancia utáni szervizt nyújtunk, amelyet prágai, brünni, pozsonyi és ungvári kirendeltségeinken biztosítunk. Alkatrészeket raktáron tartunk és minősített garanciális javítószolgáltatók vagyunk. Ezért ennek a rollernek a megvásárlásakor egyáltalán nem kell aggódnia a szerviz vagy a pótalkatrészek rendelkezésre állása miatt, és a gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően bonyolultabb eseteket és diagnosztikát is kezelhetünk.

 

A márkáról

Vállalatot a VSETT intelligens technológia Co., Ltd. -t 2018 -ban alapították és a vállalat székhelye Ningbo -ban, Kínában található. Ez egy elektromos rollerek és tartozékok kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésévell és szervizésével foglalkozó cég. Bár ez egy nagyon fiatal márka, az elektromobilitás területén rövid léte ellenére hihetetlenné vált nemcsak otthoni Kínában, hanem Észak -Amerika, Dél -Amerika, Európa, Afrika, Ázsia és Közel-Keleten is. Fontos megjegyezni, hogy e társaság mögött az a csapat áll, amely bemutatta a világnak a nagyon sikeres Zero rollereket. A VSETT az elektromos rollereket intelligens alternatívának tekinti a többi közlekedési mód mellett nemcsak a városban, hanem azon kívül is. Ez egy olyan szállítás, amely rendkívül hatékony, olcsó és nem szennyezi bolygónkat. Nulla szén -dioxid -kibocsátású, és felelősségteljesebb és sokkal szórakoztatóbb közlekedést tesz lehetővé nemcsak ott, ahol autóval vagy tömegközlekedéssel el lehet jutni, hanem olyan helyekre is, ahová egyébként nem juthat el. Ennek a márkának a születése új lehetőség a rollerek számára, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a praktikum és az ár között. Válaszul az egyéni felhasználói igényekre, a VSETT különféle modelleket kínál mindenki számára. Tapasztalat A VSETT alkalmazottai szigorú minőségellenőrzést tartanak fenn, és minőségi ügyfélszolgálatot biztosítanak ügyfeleik teljes megelégedettsége érdekében. A VSETT összes modellje (8, 8+, 9, 9+, 10+ és 11+) megtalálható kínálatunkban. Jó kapcsolatokat ápolunk ezzel a céggel, és személyesen ismerjük egymást nemcsak néhány alkalmazottal, hanem közvetlenül a tulajdonossal is. Ezért nem csak jótállási, garancia utáni szervizt, hanem támogatást, tanácsot vagy pótalkatrészeket is tudunk biztosítani.

6/10
Kényelem
7/10
Karbantartás
42 km/h
Sebesség
23 kg
Súly
850 W
Teljesítmény
55 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Kiváló ár/teljesítmény arány
Jól összecsukható
A Max Blinker ajánlja
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 23 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 11 h konfigurációtól függően -tól -től 11 h nak,nek 14 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 42 km/h 35,32 km/h
Csúcsteljesítmény 850 W 826 W
Hatótávolság 55 km konfigurációtól függően -tól -től 55 km nak,nek 85 km Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
35,32
km/h
Max. sebesség
826,0
watt
Max. teljesítmény
55,18
km
Max. hatótávolság
44,88
km
Hatótávolság városban
38,55
km
Minimum hatótáv
15,70
másodperc
Idő
100 m-ig
31,23
másodperc
Idő
250 m-ig
109,34
másodperc
Idő
1 km-ig
5,48
másodperc
Idő
20 km/h-ig
9,63
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,19
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,75
másodperc
Idő
30 km/h-tól
15,7
méter
Táv
20 km/h-ig
45,4
méter
Táv
30 km/h-ig
2,9
méter
Táv
20 km/h-tól
6,5
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 35,32
0
0 10
2,57
0 10
VSETT 8 2,57
0 15
4,02
0 15
VSETT 8 4,02
0 20
5,48
0 20
VSETT 8 5,48
0 25
7,19
0 25
VSETT 8 7,19
0 30
9,63
0 30
VSETT 8 9,63
0 35
17,61
0 35
VSETT 8 17,61
0 35,32
18,59
0 35,32
VSETT 8 18,59
10
10 15
1,45
10 15
VSETT 8 1,45
10 20
2,91
10 20
VSETT 8 2,91
10 25
4,62
10 25
VSETT 8 4,62
10 30
7,05
10 30
VSETT 8 7,05
10 35
15,04
10 35
VSETT 8 15,04
10 35,32
16,01
10 35,32
VSETT 8 16,01
15
15 20
1,46
15 20
VSETT 8 1,46
15 25
3,17
15 25
VSETT 8 3,17
15 30
5,60
15 30
VSETT 8 5,60
15 35
13,59
15 35
VSETT 8 13,59
15 35,32
14,56
15 35,32
VSETT 8 14,56
20
20 25
1,71
20 25
VSETT 8 1,71
20 30
4,14
20 30
VSETT 8 4,14
20 35
12,13
20 35
VSETT 8 12,13
20 35,32
13,11
20 35,32
VSETT 8 13,11
25
25 30
2,43
25 30
VSETT 8 2,43
25 35
10,42
25 35
VSETT 8 10,42
25 35,32
11,40
25 35,32
VSETT 8 11,40
30
30 35
7,99
30 35
VSETT 8 7,99
30 35,32
8,96
30 35,32
VSETT 8 8,96
35
35 35,32
0,98
35 35,32
VSETT 8 0,98
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 35,32
0
0 10
3,26
0 10
VSETT 8 3,26
0 15
8,47
0 15
VSETT 8 8,47
0 20
15,71
0 20
VSETT 8 15,71
0 25
26,59
0 25
VSETT 8 26,59
0 30
45,43
0 30
VSETT 8 45,43
0 35
119,26
0 35
VSETT 8 119,26
0 35,32
128,75
0 35,32
VSETT 8 128,75
10
10 15
5,20
10 15
VSETT 8 5,20
10 20
12,45
10 20
VSETT 8 12,45
10 25
23,33
10 25
VSETT 8 23,33
10 30
42,17
10 30
VSETT 8 42,17
10 35
115,99
10 35
VSETT 8 115,99
10 35,32
125,49
10 35,32
VSETT 8 125,49
15
15 20
7,25
15 20
VSETT 8 7,25
15 25
18,12
15 25
VSETT 8 18,12
15 30
36,96
15 30
VSETT 8 36,96
15 35
110,79
15 35
VSETT 8 110,79
15 35,32
120,28
15 35,32
VSETT 8 120,28
20
20 25
10,87
20 25
VSETT 8 10,87
20 30
29,72
20 30
VSETT 8 29,72
20 35
103,54
20 35
VSETT 8 103,54
20 35,32
113,03
20 35,32
VSETT 8 113,03
25
25 30
18,84
25 30
VSETT 8 18,84
25 35
92,67
25 35
VSETT 8 92,67
25 35,32
102,16
25 35,32
VSETT 8 102,16
30
30 35
73,83
30 35
VSETT 8 73,83
30 35,32
83,32
30 35,32
VSETT 8 83,32
35
35 35,32
9,49
35 35,32
VSETT 8 9,49
Fékezési idők
35 30 25 20 15 10 0
35,32
35,32 35
0,01
35,32 35
VSETT 8 0,01
35,32 30
0,30
35,32 30
VSETT 8 0,30
35,32 25
0,57
35,32 25
VSETT 8 0,57
35,32 20
0,86
35,32 20
VSETT 8 0,86
35,32 15
1,17
35,32 15
VSETT 8 1,17
35,32 10
1,44
35,32 10
VSETT 8 1,44
35,32 0
2,05
35,32 0
VSETT 8 2,05
35
35 30
0,29
35 30
VSETT 8 0,29
35 25
0,55
35 25
VSETT 8 0,55
35 20
0,84
35 20
VSETT 8 0,84
35 15
1,15
35 15
VSETT 8 1,15
35 10
1,43
35 10
VSETT 8 1,43
35 0
2,03
35 0
VSETT 8 2,03
30
30 25
0,27
30 25
VSETT 8 0,27
30 20
0,56
30 20
VSETT 8 0,56
30 15
0,87
30 15
VSETT 8 0,87
30 10
1,14
30 10
VSETT 8 1,14
30 0
1,75
30 0
VSETT 8 1,75
25
25 20
0,29
25 20
VSETT 8 0,29
25 15
0,60
25 15
VSETT 8 0,60
25 10
0,87
25 10
VSETT 8 0,87
25 0
1,48
25 0
VSETT 8 1,48
20
20 15
0,31
20 15
VSETT 8 0,31
20 10
0,58
20 10
VSETT 8 0,58
20 0
1,19
20 0
VSETT 8 1,19
15
15 10
0,27
15 10
VSETT 8 0,27
15 0
0,88
15 0
VSETT 8 0,88
10
10 0
0,61
10 0
VSETT 8 0,61
Féktávok
35 30 25 20 15 10 0
35,32
35,32 35
0,13
35,32 35
VSETT 8 0,13
35,32 30
2,61
35,32 30
VSETT 8 2,61
35,32 25
4,54
35,32 25
VSETT 8 4,54
35,32 20
6,27
35,32 20
VSETT 8 6,27
35,32 15
7,67
35,32 15
VSETT 8 7,67
35,32 10
8,51
35,32 10
VSETT 8 8,51
35,32 0
9,12
35,32 0
VSETT 8 9,12
35
35 30
2,48
35 30
VSETT 8 2,48
35 25
4,41
35 25
VSETT 8 4,41
35 20
6,14
35 20
VSETT 8 6,14
35 15
7,54
35 15
VSETT 8 7,54
35 10
8,38
35 10
VSETT 8 8,38
35 0
8,99
35 0
VSETT 8 8,99
30
30 25
1,93
30 25
VSETT 8 1,93
30 20
3,65
30 20
VSETT 8 3,65
30 15
5,06
30 15
VSETT 8 5,06
30 10
5,89
30 10
VSETT 8 5,89
30 0
6,51
30 0
VSETT 8 6,51
25
25 20
1,73
25 20
VSETT 8 1,73
25 15
3,13
25 15
VSETT 8 3,13
25 10
3,97
25 10
VSETT 8 3,97
25 0
4,58
25 0
VSETT 8 4,58
20
20 15
1,40
20 15
VSETT 8 1,40
20 10
2,24
20 10
VSETT 8 2,24
20 0
2,85
20 0
VSETT 8 2,85
15
15 10
0,84
15 10
VSETT 8 0,84
15 0
1,45
15 0
VSETT 8 1,45
10
10 0
0,61
10 0
VSETT 8 0,61

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz összecsukva 108 cm  
      Magasság összecsukva 46 cm  
      Szélesség összecsukva 22,5 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 15,6 Ah konfigurációtól függően: 15,6 Ah, 19,2 Ah, 21 Ah  
      Akkumulátor energiája 748,8 Wh konfigurációtól függően: 748,8 Wh, 921,6 Wh, 1008 Wh  
      Tempomat igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék dob + elektromos  
      Hátsó fék dob  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8.5"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 8"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása