Város
barát
Nagyon
könnyű
Voltride
ajánlja

Város
barát
Nagyon
könnyű
Voltride
ajánlja

LAMAX eCruiser SC30

Új termék

Praktikus egymotoros elektromos roller 50 km-es hatótávolsággal, 25 km/h-s csúcssebességgel és nagy, 10 hüvelykes abroncsokkal.

alap ár

215 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
product_eshop_name_stock_fast_delivery
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

Az ár és a teljesítmény kitűnő aránya

Elektromos roller 10 hüvelykes, felfújható, tömlő nélküli kerekekkel, 50 km-es hatótávval, 4 sebességfokozattal, beleértve a "séta üzemmódot", első és hátsó felfüggesztéssel, szélesebb kormánnyal, mobilapplikációval, multifunkcionális kijelzővel, továbbfejlesztett fékrendszerrel, véletlen elindítás elleni védelemmel, tempomattal és még sok mással. Mindez megfizethető áron a városi mindennapokhoz vagy a szomszédos faluba való ingázáshoz.

 

 

Használat és praktikum

Az eCruiser SC30 modell súlya mindössze 16 kg és saját súlyának akár 7,5-szeresét is elbírja, azaz akár egy 120 kg-os vezetőt is. 3 másodperc alatt kompakt méretre hajthatja össze, így hossza 113 cm, magassága 57 cm, szélessége pedig 53 cm lesz (maga a kormány nem lehajtható). Ezzel a mérettel kedvenc társát mindenhová magával viheti. A kormány közepén egy multifunkcionális LCD kijelző található, amelyen leolvashatja a sebességet, a vezetési módot, az akkumulátor állapotát és a fényjelzőket, valamint a sebességtartó automatikát, így tökéletes rálátása lesz az utazásról. Még több funkciót élvezhet a Tuya appal és annak Bluetooth-on keresztüli kapcsolatával. Így finomabbra hangolhatja a beállításokat, figyelemmel kísérheti az előzményeket vagy zárolhatja a rollert.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A LAMAX eCruiser SC30 400 W-os maximális teljesítményt kínál, ami 25 km/h-s maximális sebességet biztosít. Ilyen teljesítménnyel nem kell aggódnia a kisebb dombok miatt, mert a roller akár 20%-os emelkedéssel is megbirkózik. A hatótávolság egy feltöltéssel 50 km, ami az olcsóbb rollerek kategóriájában kivételes paraméternek számít, és az átlagos, városon belüli ingázáshoz biztosan elegendő. Ezt a távot a BMS védelmi rendszerrel ellátott, 36 V-os és 15 Ah-s Li-Ion akkumulátor nyújtja, amelyet nem tölthet fel, amíg a roller be van kapcsolva. 25 km/h sebességgel száguldhat vele a városi utakon. Egy könnyű, egymotoros városi roller esetében ezek nagyon tisztességes paraméterek, több mint elfogadható áron.

 

Biztonság és kényelem

A biztonság mindenekelőtt: ez minden márka mottója (legalábbis mi ezt reméljük). A Lamax rollereken az Ön biztonságáról LED-es elülső világítás gondoskodik hátsó féklámpával kiegészítve. A 4 sebességfokozat (Walk, ECO, Drive és Sport) is hasznos, hiszen így utazását barátaihoz igazíthatja, függetlenül attól, hogy gyalogolnak vagy kerékpároznak. A gördülékeny, gyors és biztonságos megállást az elülső elektronikus és a hátsó tárcsafék biztosítja. A kényelemről az első-hátsó felfüggesztés, valamint a könnyen tisztítható, gumírozott, csúszásgátlós futófelület gondoskodik, amely tovább csillapítja a rezgéseket. Praktikus csúszásgátló réteggel van bevonva, és tökéletesen kiegészíti a roller általános megjelenését. Másik kényelmi elemként a 10 hüvelykes, tömlő nélküli kerekeket említhetjük, így a pumpát otthon is hagyhatja.

 

Szerviz

A LAMAX márka forgalmazója vagyunk egész Közép-Európában. Közvetlen garanciális és a jótállás lejárta utáni szervizelést nyújtunk, amelyet szervizközpontunkban biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a garanciális javítások minősített szolgáltatója vagyunk. Ezért ennek a rollernek a megvásárlásakor nem kell aggódnia a szervizelés vagy a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártóhoz fűződő kapcsolatunknak köszönhetően az esetleges bonyolultabb meghibásodásokkal, diagnosztikával is foglalkozni tudunk.

 

A márkáról

A LAMAX márka mögött a cseh elem6 s.r.o. cég áll, amely 2012-es megalakulása óta elsősorban „akciókamerákat” forgalmaz a kelet-európai piac számára. Gyors fejlődés után ma már saját márkáinak és értékesítési hálózatainak széles portfólióját kezeli. A cég közvetlenül, aktívan jelen van Kelet-Európa és a Balkán nagy részén, valamint rendelkezik egy teljesen saját tulajdonú és irányítású leányvállalattal Németországban, amely Nyugat-Európáig és azon túl is kiterjed. A fogyasztói elektronikai és életmódtermékekre összpontosító vállalat célja, hogy tovább bővítse kínálatát, és folytassa sikeres stratégiáit a márkaépítés, a piacok fejlesztése és a termékek megfelelő kiskereskedelmi környezetben történő elhelyezése terén. Az elem6 küldetése, hogy mindenki számára megfizethető áron tegye elérhetővé a minőségi és korszerű szórakoztató elektronikai cikkeket.

8/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
25 km/h
Sebesség
16 kg
Súly
400 W
Teljesítmény
50 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Hegymenetre képes
Motor elöl
Hátsó fék
Városba alkalmas
Tempomat
Első világítás
Nagyon könnyű
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Jól összecsukható
A Max Blinker ajánlja
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 16 kg Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 25 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 400 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 50 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 113 cm  
      Magasság 123 cm  
      Szélesség 53 cm  
      Hossz összecsukva 113 cm  
      Magasság összecsukva 57 cm  
      Szélesség összecsukva 53 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor kapacitása 15 Ah  
      Akkumulátor energiája 540 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Tempomat igen  
      Erőátviteli rendszer elülső hajtás  
      Első fék elektromos  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

LMX.C.SC30

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása