Dualtron Ultra 2 Upgrade

-17%
Terep
barát
Extrém
teljesítmény

Terep
barát
Extrém
teljesítmény

Dualtron Ultra 2 Upgrade

Új termék

Az egyik legjobb tereproller korszerűsített, csúcstechnológiás felszereltséggel? A válasz a Dualtron Ultra 2 Upgrade. Nem csak brutális 6600 W-os teljesítménye vagy az akár 96 km/h-t elérő csúcssebessége, de az új biztonsági funkciók és a korszerű alkatrészek is lázba fogják hozni Önt. Még örömtelibb lesz a vezetése a legnagyobb kihívást jelentő terepviszonyok között.

Régi ár Kedvezményes ár

1 702 900 Ft‎Áfát tartalmazza

1 415 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 17%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A modell elérhetősége

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

A legjobb szövetségese hegyi és erdei kirándulásokhoz készen áll a modern kor kihívásaira. A Dualtron Ultra 2 Upgrade a következő szintre emeli a Minimotors egyik csúcsmodelljét. Elődjéhez képest úgy szerelték fel, hogy még jobb vezetési élményt és még nagyobb biztonságot nyújtson. A roller továbbra is gond nélkül képes megmászni az akár 35°-os emelkedőket is, méghozzá két nagy teljesítményű 6600 W-os BLDC villanymotorjának és a hatalmas, 72 V-os, 32 Ah kapacitású akkumulátorának köszönhetően hihetetlen sebességgel. Ugyanakkor erősebb LED reflektora, az irányjelzői, a kormányrúd új konstrukciója, valamint a Bluetooth-kapcsolattal rendelkező LCD kijelzője még vonzóbbá teszi őt az elektromobilitás szerelmesei számára.

 

 

 

Kialakítás, dizájn és felszereltség

A Minimotors a roller megújult változatával is hű marad az elődök dizájnjához, így a Dualtron Ultra 2 Upgrade karosszériájának alapja egy speciálisan megmunkált alumínium váz, amilyet a repülőgépek gyártásánál is használnak. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kidolgozás megadja a rollernek azt a szilárd felépítést, amely a vezető biztonságához elengedhetetlen. Az új változat azonban már egy továbbfejlesztett összecsukó rendszerrel érkezik. Az érintkezési felületeket a kormányoszlop csuklójában a gyártó mindkét oldalon 2 cm-rel növelte, ami tovább erősíti az összecsukó mechanizmus szilárdságát. A kormány méretét is jelentősen megnövelték, az eredeti 600 mm-t 85 mm-rel szélesítették ki, így a roller még jobban irányítható. Pozitívum, hogy a kormány továbbra is összehajtható, így berakása egy átlagos autó csomagtartójába nem okoz gondot. Kényelmét vezetés közben az alváz karbantartást nem igénylő és tartós elasztomer felfüggesztése, a 11 hüvelykes, tömlővel ellátott, felfújható off-road gumiabroncsok és a kényelmes, ergonomikus markolat biztosítja. Az Upgrade verzió fejlesztései közé tartozik az új világításvezérlés többfunkciós kapcsolóval. A Minimotors saját gyártmányú EY4 LCD kijelzőjén első pillantásra észrevehető a változás. A kijelző nagyobb, áttekinthetőbb, Bluetooth-szal pedig csatlakoztathatja okostelefonjához, hogy a Dualtron App-on beállítsa a roller funkcióit.

 

 

Biztonság és menetminőség

Az Ultra 2 Upgrade modell kompromisszumok nélkül képes megőrizni csúcsminőségű kidolgozását és technológiáját. Ráadásul újratervezett váza az új, összecsukható csuklóval még erősebb, ami még maximális sebességnél is javítja a vezetési biztonságot. A fentebb említett első és hátsó elasztomer felfüggesztés pedig biztosítja a kényelmes utazást. Ez egy évek óta bevált felfüggesztési rendszer, amelyet szinte a teljes modellkínálatában használ a Dualtron. A felfüggesztés merevségét igényeinek megfelelően, könnyedén beállíthatja három lépésben, vagy egyszerűen választhat öt másik, különböző elasztomer merevségű patron közül. Ez a típus egyáltalán nem igényel karbantartást, és kitűnik nagy megbízhatóságával. 160 mm-es tárcsákkal ellátott, teljesen hidraulikus, kettős fékei nagy sebességről is hihetetlen erejű és könnyen adagolható fékerővel állítják meg a Dualtron Ultra 2 Upgrade modellt. Az elektronikus fékkel és az elektronikus ABS-szel együtt biztos lehet benne, hogy bármilyen sebességről mindig biztonságosan meg tud állni. Lehetőség van a regeneratív töltésre is, amely részben visszaadja az energiát az akkumulátornak. De milyen biztonságról beszélhetnénk megfelelő világítás nélkül? Elöl a teljesen új, 30 W-os LED reflektor dominál, amelyet első és hátsó irányjelzők egészítenek ki. A Dualtron kiemelt figyelmet fordított a biztonságra a roller új verziójánál, amit jól bizonyít, hogy az irányjelzők dedikált diódákkal rendelkeznek. Ezért amikor felkapcsolt fényekkel sötétben vezet, majd egyidejűleg fékez és indexel, akkor mindegyik lámpa külön-külön látható lesz. Ezen kívül egy jól hallható dudával figyelmeztetheti jelenlétére az úton lévőket. A kevésbé tapasztalt vezetők aktiválhatják a roller ún. "Kick-start" funkcióját, ami megakadályozza a nem kívánt elindulást. A funkcionális sárvédők maguktól értetődőek, amelyeket terepen vagy rossz időben különösen értékelni fog. Ráadás a csúszásgátló kezeléssel ellátott, könnyen karbantartható és széles futófelület.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A roller teljesítménye túllép az álmok birodalmán, amit minden adrenalinrajongó értékelni fog. Biztos lehet benne, hogy a 6600 W-ot termelő két BLDC motor minden terep királyává teszi anélkül, hogy az erő hiányát megtapasztalná. Az ilyen teljesítményt kellően el kell látni energiával is, amiről egy rendkívül strapabíró és hatalmas, 72 V-os 32 Ah kapacitású akkumulátor gondoskodik. Ennek köszönhetően a roller akár 100 km-es hatótávot is elérhet, így összkapacitásával mindig készen áll a hosszú és problémamentes utazásokra, bárhová is tart. Kalandja után újra feltöltheti a két töltőporton keresztül, amelyek közül az egyik támogatja a gyorstöltést, a másikhoz pedig további külső akkumulátort csatlakoztathat. A portok a futófelület bal oldalán találhatók védőkupakkal borítva, ami megakadályozza a szennyeződés bejutását. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, így megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig kitart. A Minimotors saját gyártmányú, kettős, 40 amperes vezérlőegységével együtt, amelyet a jobb hűtés érdekében a hátsó lábtámaszban helyeztek el, a rollerrel akár 96 km/h-s sebességet is el lehet érni. (a vezető súlyától, a külső hőmérséklettől és a tereptől függően).

 

 

Használat és praktikum

Szilárd felépítése és hihetetlen teljesítménye univerzális rollerré teszi, leginkább azonban a terepen nyújtott képességeit fogja értékelni. Kétkerék-meghajtásával a Dualtron Ultra 2 Upgrade még egy nagyon meredek emelkedővel is megbirkózik. Nem kell attól tartania, hogy egy hosszabb út során cserben hagyja. A 11 hüvelykes és 90 mm széles, tömlővel ellátott off-road abroncsokkal az Ultra 2 Upgrade kiváló kényelmet, tapadást és biztonságot nyújt Önnek. A kerekek moduláris felépítésének köszönhetően a gumik könnyen cserélhetők. Értékelni fogja a nagyon kényelmes futóművet, amelyet egyformán jól használhat a városi macskakövön vagy nehezebb terepen. A roller sokoldalúsága ellenére a 45 kg körüli súly visszatartó erő lehet néhány vezető számára. Robusztus felépítése nehézkessé teszi a tárolását, ezért egy étterembe például nem könnyű bevinni. Méretéből adódóan még elfér egy átlagos autó csomagtartójában, de számoljon azzal, hogy abban ezután nem sok hely marad. Nagyobb tömege ellenére azonban még mindig a világ egyik legjobb tereprollere.

 

 

 

Értékelésünk

Ha szereti az adrenalint és a terepvezetést, akkor az Ultra 2 Upgrade a legjobb választás az Ön számára. A Minimotors még ezzel a modellel is lendít egyet csúcsmodelljei evolúcióján, és hoz valami extrát. A legnagyobb előrelépést a biztonság terén érték el azzal, hogy az elöl lévő kisebb LED-lámpákat kiegészítették a középső fényszóróval, valamint irányjelzőkkel, kürttel és a meghosszabbított kormánnyal. Ha az előző verzió már modernizált alkatrészeit is figyelembe vesszük, akkor megkapjuk az egyik legjobb terepjáró elektromos rollert a piacon. A roller megfelel a gyártó által papíron közölt paramétereknek, modern, időtálló kialakítással, rengeteg biztonsági funkcióval és újgenerációs, Bluetooth kapcsolatos EY4 kijelzővel rendelkezik. Így még több éves használat után sem fogja megunni, vezetése pedig mindig hihetetlen élmény lesz.

 

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
96 km/h
Sebesség
45,8 kg
Súly
3600 W
Teljesítmény
100 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Fényérzékelő
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 45,8 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 26 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 96 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 3600 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 6600 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 100 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 126 cm  
      Magasság 130 cm  
      Szélesség 68,5 cm  
      Hossz összecsukva 126 cm  
      Magasság összecsukva 75 cm  
      Szélesség összecsukva 68,5 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa 21700  
      Akkumulátor feszültsége 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 32 Ah  
      Akkumulátor energiája 2304 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés Gumi elasztomer patron  
      Hátsó felfüggesztés Gumi elasztomer patron  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

MMRS.ESC.DT.UT2.UPGR

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása