Terep
barát
Nagyon
kényelmes

Terep
barát
Nagyon
kényelmes

Dualtron Thunder 3

Új termék

A Dualtron Thunder modellcsalád új utódja felülmúlja elvárásait az akár 10800 W-ot elérő extrém teljesítményével. A 100 km/h-s maximális sebesség, a 170 km-es hatótáv és a tökéletesen beállított elasztomer felfüggesztés minden helyzetben élvezetessé teszi a vezetést. Azonban a Dualtron Thunder 3 még ennél is tovább megy. Erősebb világítás, vízállóság, nagyobb futófelület és vadonatúj EY4 Bluetooth-kijelző: csak néhány a fejlesztések közül a szörnyeteg előző verziójához képest.

alap ár

2 042 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A modell elérhetősége

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

Valószínűleg már tudja, hogy a Dualtron Thunder 3 a piac legerősebb rollerei közé tartozik. Azonban két nagyobb villanymotorával immár 10800 W-os összteljesítményt, 100 km/h-s maximális sebességet és 170 km-es hihetetlen hatótávot biztosít. A legnagyobb változásokat azonban a korszerűsített felszereltséggel érték el. A Thunder 3 IPX5 szintű vízállósággal, jobb elrendezésű EY4 Bluetooth kijelzővel és erős első LED fényszórókkal rendelkezik. Ezek a változtatások tovább erősítik pozícióját a legjobb rollerek listájának abszolút csúcsán.

 

 

 

 

Kialakítás, dizájn és felszereltség

Mint a Dualtron Thunder minden generációja, a roller újabb verziója sem nélkülözheti a praktikus dizájnt és a tökéletes kidolgozást, amit értékelni fog a mindennapi vezetés során. A vázat illetően a gyártó hagyományosan a 6082-T6 jelzésű speciálisan megmunkált alumínium mellett tette le a voksát a maximális tartósság és biztonság eléréséhez. Az előző generációhoz képest azonban a váz minden irányban megnőtt. A 127 cm-es hossz, 135,5 cm-es magasság és 70 cm-es szélesség biztosítja a még jobb irányíthatóságot. A kiterjesztett szerkezet mellett a Dualtron Thunder 3 megerősített kormányrudat és egy tartósabb, hárompontos összecsukó rendszert kínál. Meghosszabbítása ellenére a kormány továbbra is összecsukható, ami tárolását és szállítását jelentősen leegyszerűsíti. A szerkezet további megújult részletei az egészében gumival borított megnagyobbított futófelület, valamint a sárvédők és a motorburkolat kialakítása. Ráadásul a roller még egy rendszámtartót is kapott. A legszembetűnőbb korszerűsített alkatrész az EY4 kijelző. Az előző generációhoz viszonyítva nagyobb, grafikailag kifinomultabb, és immár IPX7 tanúsítványú vízvédelemmel, valamint Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik.

 

 

 

Biztonság és menetminőség

A Thunder modellpaletta célja, hogy kompromisszumok nélkül első osztályú minőséget és technológiát biztosítson a vásárlónak, ami alól a harmadik generáció sem kivétel. Ez az oka annak, ahogy azt már megszokhattuk, elöl és hátul elasztomer felfüggesztésre támaszkodik, amely biztosítja a kényelmes utazást. Jól bevált felfüggesztési rendszerről van szó, amelyet a gyártó szinte a teljes Dualtron modellcsaládban alkalmaz. Ha a felfüggesztés merevsége nem felel meg Önnek, könnyen beállíthatja három lépésben, vagy választhat további öt különböző merevségű patron közül. Ez a típusú felfüggesztés egyáltalán nem igényel karbantartást, és kitűnik nagy megbízhatóságával. A 11 hüvelykes, extra széles és tömlő nélküli abroncsokkal kombinálva sima, egyenletes utazást biztosít. A tömlő nélküli kerekek jelentősen csökkentik a defekt kockázatát, és a gumiabroncs sérülése esetén könnyebb a javítás. A kerekek moduláris felépítésének köszönhetően a gumik könnyen cserélhetők. A biztonságot illetően bízhat a két darab 4-dugattyús, integrált hűtéssel ellátott és 160 mm átmérőjű NUTT hidraulikus fék hatékonyságában. Fékteljesítményüket tovább javítja az innovatív kétdugattyús féknyereg. Az elektronikus fékkel együtt biztos lehet benne, hogy mindig biztonságosan meg tud állni bármilyen sebességről. A biztonság másik fontos eleme az elektronikus ABS, amely megakadályozza a kerekek blokkolódását erős fékezéskor. Milyen biztonságról beszélhetnénk megfelelő világítás nélkül? Elődjéhez képest a Dualtron Thunder 3 kormányrúdján két extra erejű fényszóró található, melyeket a futófelületen további LED lámpák egészítenek ki. A futófelület megemelt részén pedig a hátsó lámpák, az irányjelzők és a LED fékcsík helyezkedik el. Együtt, különösen csökkent látási viszonyok mellett, jól biztosítják a városi környezetben szükséges nagyobb láthatóságot és biztonságot. A rolleren lehetőség van az ún. "Kick-start" funkció aktiválására is, ami megakadályozza a nem kívánt elindulást. A brutális teljesítményt az első motor leállításával vagy a többfunkciós vezérlő segítségével egy alacsonyabb fokozat kiválasztásával is csökkentheti.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Dualtron Thunder 3 a valaha volt legextrémebb teljesítményű elektromos rollerek közé tartozik. A korábbi verziók teljesítménye meghaladta a 10 kW-ot, de ha az nem lett volna elegendő, a harmadik generáció 10800 W-ot kínál. A gyártó a két MAX BLDC motor mágneseit 10 mm-rel megnövelte, így a roller még nehezebb tereppel is megbirkózik. Ha ehhez hozzáadja a hatalmas, 72 V-os, 40 Ah-s LG M50 akkumulátort, amely elképesztő, akár 170 km-es hatótávolságot biztosít, akkor olyan gépet kap, amelyet állandóan vezetni szeretne. A rollert a kaland után két porton keresztül töltheti fel, plusz még egyen, amely támogatja a gyorstöltést. Minden portot védőkupak borít, ami megakadályozza a szennyeződés bejutását. A gyártó a Dualtron Thunder 3 akkumulátort porfestékkel bevont acéltokba helyezte, így az még jobban ellenáll a külső környezet hatásainak. A Minimotors műhelyéből származó két vezérlőegységgel kombinálva, amelyek megadják az előzésekhez szükséges rövid távú extra erőt, a rollerrel a vezető akár 100 km/h-s sebességgel is elsüvíthet (a vezető súlyától, a külső hőmérséklettől és a terepviszonyoktól függően).

 

 

Használat és praktikum

Szilárd felépítése és brutális teljesítménye univerzális rollerré avanzsálja. 2x2 kerék meghajtásával a Dualtron Thunder 3 nem riad vissza a tereptől vagy egy nagyon meredek emelkedőtől. Nem kell attól tartania, hogy egy hosszabb út során cserben hagyja. Értékelni fogja a nagyon kényelmes futóművet, amelyet egyformán jól használhat macskakövön vagy földutakon. A robusztusabb és nagyobb konstrukció azonban negatívan befolyásolta a Thunder 3 súlyát. A roller sokoldalúsága ellenére 57 kg körüli súlya visszatartó erő lehet néhány vezető számára. A robusztus felépítés miatt nehezebb a tárolása, így problémásabb lesz bevinni egy étterembe. Ehelyett kint kell lelakatolnia, mint egy kerékpárt. Méretéből adódóan még elfér egy átlagos autó csomagtartójában, de számoljon azzal, hogy abban ezután nem sok hely marad. Ennek ellenére még mindig az egyik legjobb és legnépszerűbb roller a világon. Ráadásul ez most még inkább igaz, mivel az egész szerkezet IPX5-ös vízállósággal rendelkezik.

 

 

 

Értékelésünk

A Thunder 3 bizonyítja, hogy a Dualtron extrém rollerének még a harmadik generációja is sokat kínál a korszerűsítés és a még jobb felszereltség terén. A gyártó a motortól, akkumulátortól, felszereltségtől, a roller tartósságától és minőségétől kezdve mindent újratervezett. A végeredmény egy olyan elektromos roller, amely valóban a kínálat csúcsán található. Brutális teljesítményének köszönhetően karakterét főként a legerősebb gépek igazi rajongói fogják élvezni. Mindenképpen ajánljuk azoknak a vezetőknek, akik már megtettek néhány száz kilométert elektromos rollerükkel. A roller megfelel a gyártó által papíron megadott paramétereknek, praktikus és szép kialakítású, csúcsminőségű és biztonságos kidolgozással rendelkezik. Bármilyen helyzetben számíthat rá. Még több éves használat után sem fogja megunni, vezetése pedig mindig hihetetlen élmény lesz.

 

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
100 km/h
Sebesség
57,4 kg
Súly
10800 W
Teljesítmény
170 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 57,4 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 26 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 100 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 5000 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 10800 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 170 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 127 cm  
      Magasság 135,5 cm  
      Szélesség 70 cm  
      Hossz összecsukva 127 cm  
      Magasság összecsukva 59 cm  
      Szélesség összecsukva 32 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa LG M50 LT Cells  
      Akkumulátor feszültsége 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 40 Ah  
      Akkumulátor energiája 2880 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Sebességkorlátozás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék Hidraulikus fék / 4 dugattyús féknyereg  
      Hátsó fék Hidraulikus fék / 4 dugattyús féknyereg  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Első felfüggesztés elasztomer patronok  
      Hátsó felfüggesztés elasztomer patronok  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

MMRS.ESC.DT.THND.3

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása