Max Blinker

A Voltride megújul Max Blinker néven

Köszönjük hűségüket, támogatásukat, lelkesedésüket és a közösséget, amelyet az évek során velünk együtt építettek. Hálásak vagyunk Önöknek, ügyfeleinknek az előttünk megnyílt lehetőségekért. Ezért tudunk ma bővülni és jobbá válni.

Az Önök bizalmának és összesen több mint 5 millió eurós megrendelésüknek köszönhetően úgy döntöttünk, hogy befektetünk a közös jövőnkbe. Önök segítettek abban, hogy elérjük azt a méretet, amellyel Európában tovább terjeszkedhetünk.

Elektromos rollerrel lerövidülnek a távolságok, megelőzhetőek a forgalmi dugók, környezetbarát és praktikus közlekedési módot biztosít. Ezek azok az értékek, amelyeket az ügyfelek Európa-szerte keresnek. Nem állunk meg azonban a terjeszkedésnél, hanem még többet is teszünk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek.

Új név: a jövőkép és a minőség ugyanaz

Új lehetőségeket látunk az új névben és márkában, a Max Blinkerben. Értékeink azonban ugyanazok maradnak: a legmagasabb minőségű elektromos rollerek márkáit kínáljuk tisztességes áron, aktív szerepet játszunk a ökológiai lábnyom csökkentésében, növeljük a vezetők biztonságát, lerövidítjük a távolságokat a városokban és a legszakszerűbb rollerszervizt biztosítjuk.

Kiváló minőségű elektromos roller márkák
tisztességes áron
A legszakszerűbb rollerszerviz
Több ezer pótalkatrész
A vezető biztonságának növelése
és a távolságok lerövidítése
Az ökológiai lábnyom
aktív csökkentése
400+ m2
Szerviz alapterülete
20+
Szervizelt márka
10 000+
Pótalkatrészek

A legjobb szerviz Európában

Úgy érezzük, hogy az európai piacról hiányzik az ügyfelek által megérdemelt, minőségi elektromos roller szerviz.

Ezért építettük ki Európa legnagyobb elektromos roller szervizközpontját, amely a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll. Professzionális szerviztechnikusaink több mint 400 m2-es területen dolgoznak. A nálunk kapható összes márka szakértői, így szolgáltatásunkban teljes mértékben megbízhat. És ha messzire kell utaznia, hogy személyesen elérjen minket, van egy kényelmes megoldásunk az Ön számára. Hamarosan érkeznek a további információk. Mert ha elektromos rollerekről van szó, mi a legnagyobb kényelmet és a legjobb minőséget biztosítjuk Önnek.

Alapos kiválasztás és tesztelés

Azt már tudja, hogy a Voltride név alatt a legmagasabb minőségű rollermodelleket válogattuk össze, a Max Blinker márkával pedig még magasabbra tettük a lécet. Ez a pótalkatrészekre is vonatkozik.

Mindent, ami az új webáruházunkba kerül, szigorú kiválasztásnak és tesztelésnek vetünk alá. Ön továbbra is számíthat a továbbfejlesztett, átfogó, független és bevált módszertannal végzett tesztelésünkre. Pozsonyi, brnoi és prágai üzleteink tárt kapukkal várja Önöket a jövőben is. A közösségi médiában is megtalál minket.

Ami az Ön adatait illeti, azok biztonságban maradnak, csak a koncepciót és a márkát változtatjuk meg, de a vállalat ugyanaz marad, ugyanazzal a csapattal és tulajdonossal.

Ride it.
Love it.
Max it.

Alig várjuk, hogy tovább gyarapítsuk ezt a fantasztikus közösséget! Még egyszer köszönjük, hogy segítenek nekünk ebben. Bár ez még nem minden! Az új megrendelések esetén egy hónap MAX CARE szolgáltatást adunk ajándékba a vásárláshoz, teljesen ingyen. Ez idő alatta ha bármilyen módon megsérül az új rollere, ingyenesen, kérdés nélkül megjavítjuk. Új szervizközpontunknak és tapasztalt szakemberekből álló csapatunknak köszönhetően csak mi tudjuk megadni Önnek ezt a Maximális gondoskodást.

Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása