akár -27%
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Megérkezett a Minimotors rollereinek új óriása. Rendkívüli teljesítmény, rendkívüli kényelem és rendkívüli megbízhatóság - ezek a Dualtron X2 UP modell alapjellemzői. Két hatalmas BLDHC motorjával és 8300 W-os extrém teljesítményével ez a szörny bármilyen dombot meg tud hódítani. A hatalmas, 72 V-os és 45 Ah-os akkumulátor óriási, akár 150 km-es hatótávolságot biztosít.

`

Dualtron X2 UP

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
LG 3240 Wh ( 72 V 45 Ah)
- 0 Ft‎
Régi ár Kedvezményes ár

2 749 900 Ft‎Áfát tartalmazza

1 999 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 27%

  • LG 3240 Wh ( 72 V 45 Ah)

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A modell elérhetősége

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Bemutatjuk a Dualtron X2 UP-ot, a megújult, ikonikus Dualtron X-et, a Minimotors cég élenjáró modelljét és az elektromos rollerek technológiájának csúcsát. Ha szerette a rendkívüli Dualtron X modellt, akkor ismerkedjen meg újabb és erősebb fejlesztésével, a Dualtron X2 UP-pal. Ez a modell megváltoztatja a szemléletet, ami alapján megítéljük, hogy egy elektromos roller valójában mekkora és milyen erőteljes lehet. Egyáltalán nem az a gép, amelyet nagymamája használ majd a bevásárláshoz. Az összes elektromos roller szörnye, jelenleg az egyik legnagyobb és legerősebb roller a világon. Két rendkívül erős villanymotorjával hihetetlen összteljesítménye 8300 W. Nagyobb súlya ellenére a roller gyorsulása továbbra is rendkívüli. A csodálatos teljesítményhez óriási hatótávolságra is szükség van, és a Dualtron X2 UP ezen a téren is jeleskedik. Lenyűgöző, akár 150 km-es hatótávolságot kínál! A 13 hüvelykes felfújható gumiabroncsokkal és opcionális üléssel együtt az X2 UP a legkényelmesebb roller, amelyet a Dualtron valaha készített. Egyszerűen ez a Dualtron. Neve magáért beszél az elektromobilitásért rajongók körében! Tényleg nem mindenkinek való. Egyrészt eléri a 110 km/h-s sebességet, amire nem mindenkinek van szüksége, és az árcédulén is elég nagy szám szerepel - csak az extra ülés többe kerül, mint egy roller a Xiaomitól.

 

Az ülés nem tartozéka az elektromos rollernek. Kiegészítőként ezen a linken tudja hozzáadni az ülést kosarához.

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A Minimotorsnak a Dualtron X2 UP roller - a legendás Dualtron X továbbfejlesztett változata - létrehozásával az volt a célja, hogy kiderítse, meddig lehet az elektromobilitás fejlesztésének határait feszegetni. A Dualtron X2 UP rendkívüli sebessége és teljesítménye innovációt igényelt a masszív 8300 W-os motor és a 42 Ah kapacitást biztosító 72 V-os akkumulátor hűtése és tartóssága érdekében. Emiatt a Dualtron X2 UP átalakított hűtőrendszerrel rendelkezik. A platform alján található fémrész megvédi az akkumulátort és a vezérlőegységet, míg a beépített hűtő javítja az akkumulátor légáramlását. Az egész roller modern, meglehetősen futurisztikus kialakítású és tökéletes kidolgozású. A Dualtron X2 UP vadonatúj, átdolgozott vázzal rendelkezik, amely maximális tartósságot és egyszerű karbantartást biztosít. A maximális tartósság és biztonság érdekében 6082-T6 jelzésű, speciálisan megmunkált, repülőgépiparban használatos alumíniumból készül. A keréktengelyek SCM440, króm-molibdén ötvözött acélból készülnek, szénkeverékkel. A minőségi anyagok és a precíz kivitelezés megadja a rollernek azt a szilárdságot, amely a vezető biztonságához nélkülözhetetlen. Az Ön kényelméről az első és a hátsó állítható hidraulikus lengéscsillapító, a hatalmas 13 hüvelykes felfújható gumiabroncsok és a kényelmes ergonomikus kormánymarkolat gondoskodnak. Vessen egy pillantást a kormány újratervezett és háttérvilágítású kombinált kapcsolójára, és meglátja miért a Dualtron X2 UP jelenti az elektromos roller minőségének csúcsát. Mint minden Dualtron rollert, az X2 UP-ot is a Minimotors saját gyártású nagyméretű, könnyen leolvasható EYE kijelzőjével szerelték fel, amelyen minden fontos adat megjelenik, mint például sebesség, aktuális sebességfokozat, napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor töltöttségi szintje. Magas fényerejének köszönhetően a kijelzőn még kedvezőtlen időjárási körülmények között is tisztán olvashatók az adatok. A gáz erősségét a sokak által kedvelt ujjkarral lehet szabályozni, amely a tempomat működtetésére is használható. A kijelzőt csatlakoztathatja ujjlenyomat-olvasóhoz, hogy csak Ön tudja feloldani a roller zárolását.

 

 

Biztonság és menetminőség

A Dualtron X2 UP modellt úgy tervezték, hogy kompromisszumok nélkül biztosítsa a legjobb minőséget és technológiát. Újdonság az újratervezett keret, amelyet nagyobb merevség és tartósság jellemez, hogy maximális sebesség mellett is biztonságos legyen a vezetés. A Dualtron X2 UP masszív, állítható első és hátsó hidraulikus felfüggesztéssel van ellátva, amely nagy, 13 hüvelykes ultraszéles gumiabroncsokkal kombinálva rendkívüli stabilitást biztosít ennek a modellnek. Az egyenetlenségek, kátyúk és járdaszegélyek okozta bosszantó zökkenés a múlté. Az első és hátsó felfüggesztés 19 fokozatban állítható, és lehetővé teszi, hogy szabadon alkalmazkodjon a vezetési környezethez. A Dualtron X2 UP teljesen hidraulikus kettős fékekkel van ellátva, amelyek hihetetlen, egyenletesen leadott fékerőt és megbízhatóságot nyújtanak. Az elektronikus fékkel együtt biztos lehet abban, hogy bármilyen sebességnél mindig biztonságosan meg tud állni. Bizonyára értékelni fogja a fékezés közbeni regeneratív töltést is, amely az energia egy részét visszaadja az akkumulátornak. Egy másik fontos biztonsági elem az elektronikus ABS, amely megakadályozza a kerék blokkolódását erős fékezéskor. Magától értetődik, hogy a biztonsághoz megfelelő világítás szükséges. A hármas első LED-ek mindkét oldalon, az erős első lámpa a kormányoszlopon, a hátsó lámpák, a féklámpák és az irányjelzők jobb láthatóságot és biztonságot nyújtanak a gyors közúti forgalomban, különösen rossz látási viszonyok között. Ez még mindig nem elég? Adja hozzá a Dualtron logó lenyűgöző színes háttérvilágítását a lépcsős emelvény és a kormányoszlop oldalához. Még nem kapható? Nos, a futófelület alsó részének csodálatos háttérvilágítására is számíthat, ami vezetés közben érdekes hatást kelt az úton. A funkcionális sárvédők magától értetődőek, amelyek egy váratlan zápor esetén megvédik Önt a víz felfröccsenésétól, így még a ruhája sem lesz koszos. Ráadás a könnyen karbantartható, csúszásgátló felület, amely rossz időben vagy egy szélsőséges helyzetben megakadályozza a vezető megcsúszását.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

Minden extrém vezetést kedvelő értékelni fogja a roller mesés erejét! Biztos lehet benne, hogy a két, 8300 W összteljesítményű BLDHC motorral minden egyes útját élvezni fogja. Ehhez adja hozzá a hatalmas 72 V-os és 42 Ah-s LG akkumulátort, amely nagy hatótávolságot biztosít akár 150 km-ig. Bármilyen felületen biztosított a korlátlan vezetés öröme. Ekkora hatótáv a mozgás szabadságát nyújtja, anélkül hogy azon kellene aggódnia, hol töltse fel az akkumulátort. A gyorstöltést támogató két töltőcsatlakozó a futófelület felső részén található. Mindkettő védősapkával van ellátva, ami megakadályozza a szennyeződés bejutását. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért a megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig fog tartani! A Minimotors saját gyártású kettős vezérlőegységével a roller vezetője akár 110 km/h-s sebességgel is haladhat (vezető súlyától, külső hőmérséklettől és tereptől függően).

 

 

Használat és praktikum

Tekintettel szilárd felépítésére és hihetetlen teljesítményére, ez egy extrém roller, amely elsősorban igényes felhasználóknak szól, akik egyszerre szeretnének mindent. Összkerék meghajtásának köszönhetően a Dualtron X2 UP megbirkózik a terepviszonyokkal és még a nagyon meredek emelkedőkkel is. Nem kell attól tartania, hogy rollere cserbenhagyja Önt egy hosszú út során. A 13 hüvelykes, ultraszéles gumiabroncsokkal az X2 UP a szokásosnál jobb kényelmet, tapadást és biztonságot nyújt Önnek. Imádni fogja a nagyon kényelmes futóművet, amelynek lengéscsillapítása átlagon felüli. A roller sokoldalúsága ellenére a nagy, körülbelül 66 kg-os súly egyesek számára visszatartó tényező lehet. Tehát, ha nem látogatja gyakran az edzőtermet, akkor fel kell hívnia egy barátját, hogy segítsen felemelni és cipelni a rollert. Hasonlóképpen, a roller teljesítménye és robusztus kialakítása miatt kevésbé kompakt, ami miatt nehézkes bevinni egy étterembe, és inkább kint kell lezárni, mint egy biciklit. Azonban ne feledje, hogy ez a gép kemény játékszer kemény vezetőknek, akik nem kompaktságban vagy súlyban gondolkodnak, hanem nagy adag adrenalinra és az extrém utazás örömére vágynak.

 

Értékelésünk

Tapasztalja meg ezt az szörnyeteget, amely nem hasonlít egyetlen más elektromos rollerhez sem! Látható, hogy a Minimotors folyamatosan fejleszti csúcsmodelljeit és mindig hoz valami extrát. A továbbfejlesztett kialakítás, hűtés és a korszerű felfüggesztés a Dualtron X2 UP által kínált brutális teljesítmény zavartalan működésének előfeltétele. Az evolúció célja mindig az, hogy átvegyék az előző modellek jótulajdonságait és a legújabb technológiát alkalmazva egy új modellt fejlesszenek. Ebből a szempontból az X2 UP sikeres. Minden - a motor, az akkumulátor, a roller tartóssága és minősége - át lett dolgozva, és a végeredmény egy valóban a legjobbak közé tartozó elektromos roller. Modern, időtálló kialakítású és nagyon biztonságos. Bármilyen helyzetben számíthat rá. Még sok éves használat után sem fogja megunni. Mindig hihetetlen adrenalinnal dúsított élmény lesz vezetni.

 

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
110 km/h
Sebesség
66 kg
Súly
8300 W
Teljesítmény
150 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Levehető ülés
Zéró Start
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 66 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 8 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 110 km/h 85,70 km/h
Teljesítmény 8300 W 5769 W
Hatótávolság 150 km 172,39 km
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
85,70
km/h
Max. sebesség
5 769
watt
Max. teljesítmény
150,59
km
Max. hatótávolság
96,23
km
Hatótávolság városban
46,32
km
Minimum hatótáv
8,50
másodperc
Idő
100 m-ig
15,70
másodperc
Idő
250 m-ig
47,79
másodperc
Idő
1 km-ig
1,53
másodperc
Idő
20 km/h-ig
2,40
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,98
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,48
másodperc
Idő
30 km/h-tól
4,7
méter
Táv
20 km/h-ig
11,0
méter
Táv
30 km/h-ig
2,7
méter
Táv
20 km/h-tól
6,0
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 85,70
0
0 10
0,77
0 10
Dualtron X2 0,77
0 15
1,15
0 15
Dualtron X2 1,15
0 20
1,53
0 20
Dualtron X2 1,53
0 25
1,96
0 25
Dualtron X2 1,96
0 30
2,40
0 30
Dualtron X2 2,40
0 35
2,89
0 35
Dualtron X2 2,89
0 40
3,44
0 40
Dualtron X2 3,44
0 45
4,10
0 45
Dualtron X2 4,10
0 50
4,83
0 50
Dualtron X2 4,83
0 55
5,69
0 55
Dualtron X2 5,69
0 60
6,67
0 60
Dualtron X2 6,67
0 65
7,76
0 65
Dualtron X2 7,76
0 70
9,27
0 70
Dualtron X2 9,27
0 75
11,46
0 75
Dualtron X2 11,46
0 80
14,89
0 80
Dualtron X2 14,89
0 85
26,24
0 85
Dualtron X2 26,24
0 85,70
28,01
0 85,70
Dualtron X2 28,01
10
10 15
0,38
10 15
Dualtron X2 0,38
10 20
0,77
10 20
Dualtron X2 0,77
10 25
1,19
10 25
Dualtron X2 1,19
10 30
1,64
10 30
Dualtron X2 1,64
10 35
2,12
10 35
Dualtron X2 2,12
10 40
2,67
10 40
Dualtron X2 2,67
10 45
3,33
10 45
Dualtron X2 3,33
10 50
4,06
10 50
Dualtron X2 4,06
10 55
4,92
10 55
Dualtron X2 4,92
10 60
5,90
10 60
Dualtron X2 5,90
10 65
6,99
10 65
Dualtron X2 6,99
10 70
8,50
10 70
Dualtron X2 8,50
10 75
10,70
10 75
Dualtron X2 10,70
10 80
14,12
10 80
Dualtron X2 14,12
10 85
25,47
10 85
Dualtron X2 25,47
10 85,70
27,24
10 85,70
Dualtron X2 27,24
15
15 20
0,39
15 20
Dualtron X2 0,39
15 25
0,81
15 25
Dualtron X2 0,81
15 30
1,26
15 30
Dualtron X2 1,26
15 35
1,74
15 35
Dualtron X2 1,74
15 40
2,29
15 40
Dualtron X2 2,29
15 45
2,95
15 45
Dualtron X2 2,95
15 50
3,68
15 50
Dualtron X2 3,68
15 55
4,54
15 55
Dualtron X2 4,54
15 60
5,52
15 60
Dualtron X2 5,52
15 65
6,61
15 65
Dualtron X2 6,61
15 70
8,12
15 70
Dualtron X2 8,12
15 75
10,31
15 75
Dualtron X2 10,31
15 80
13,74
15 80
Dualtron X2 13,74
15 85
25,09
15 85
Dualtron X2 25,09
15 85,70
26,86
15 85,70
Dualtron X2 26,86
20
20 25
0,42
20 25
Dualtron X2 0,42
20 30
0,87
20 30
Dualtron X2 0,87
20 35
1,35
20 35
Dualtron X2 1,35
20 40
1,91
20 40
Dualtron X2 1,91
20 45
2,57
20 45
Dualtron X2 2,57
20 50
3,30
20 50
Dualtron X2 3,30
20 55
4,15
20 55
Dualtron X2 4,15
20 60
5,14
20 60
Dualtron X2 5,14
20 65
6,23
20 65
Dualtron X2 6,23
20 70
7,73
20 70
Dualtron X2 7,73
20 75
9,93
20 75
Dualtron X2 9,93
20 80
13,36
20 80
Dualtron X2 13,36
20 85
24,71
20 85
Dualtron X2 24,71
20 85,70
26,48
20 85,70
Dualtron X2 26,48
25
25 30
0,45
25 30
Dualtron X2 0,45
25 35
0,93
25 35
Dualtron X2 0,93
25 40
1,49
25 40
Dualtron X2 1,49
25 45
2,14
25 45
Dualtron X2 2,14
25 50
2,87
25 50
Dualtron X2 2,87
25 55
3,73
25 55
Dualtron X2 3,73
25 60
4,71
25 60
Dualtron X2 4,71
25 65
5,81
25 65
Dualtron X2 5,81
25 70
7,31
25 70
Dualtron X2 7,31
25 75
9,51
25 75
Dualtron X2 9,51
25 80
12,93
25 80
Dualtron X2 12,93
25 85
24,28
25 85
Dualtron X2 24,28
25 85,70
26,05
25 85,70
Dualtron X2 26,05
30
30 35
0,48
30 35
Dualtron X2 0,48
30 40
1,04
30 40
Dualtron X2 1,04
30 45
1,70
30 45
Dualtron X2 1,70
30 50
2,42
30 50
Dualtron X2 2,42
30 55
3,28
30 55
Dualtron X2 3,28
30 60
4,26
30 60
Dualtron X2 4,26
30 65
5,36
30 65
Dualtron X2 5,36
30 70
6,86
30 70
Dualtron X2 6,86
30 75
9,06
30 75
Dualtron X2 9,06
30 80
12,49
30 80
Dualtron X2 12,49
30 85
23,83
30 85
Dualtron X2 23,83
30 85,70
25,60
30 85,70
Dualtron X2 25,60
35
35 40
0,55
35 40
Dualtron X2 0,55
35 45
1,21
35 45
Dualtron X2 1,21
35 50
1,94
35 50
Dualtron X2 1,94
35 55
2,80
35 55
Dualtron X2 2,80
35 60
3,78
35 60
Dualtron X2 3,78
35 65
4,87
35 65
Dualtron X2 4,87
35 70
6,38
35 70
Dualtron X2 6,38
35 75
8,58
35 75
Dualtron X2 8,58
35 80
12,00
35 80
Dualtron X2 12,00
35 85
23,35
35 85
Dualtron X2 23,35
35 85,70
25,12
35 85,70
Dualtron X2 25,12
40
40 45
0,66
40 45
Dualtron X2 0,66
40 50
1,39
40 50
Dualtron X2 1,39
40 55
2,25
40 55
Dualtron X2 2,25
40 60
3,23
40 60
Dualtron X2 3,23
40 65
4,32
40 65
Dualtron X2 4,32
40 70
5,82
40 70
Dualtron X2 5,82
40 75
8,02
40 75
Dualtron X2 8,02
40 80
11,45
40 80
Dualtron X2 11,45
40 85
22,80
40 85
Dualtron X2 22,80
40 85,70
24,57
40 85,70
Dualtron X2 24,57
45
45 50
0,73
45 50
Dualtron X2 0,73
45 55
1,59
45 55
Dualtron X2 1,59
45 60
2,57
45 60
Dualtron X2 2,57
45 65
3,66
45 65
Dualtron X2 3,66
45 70
5,17
45 70
Dualtron X2 5,17
45 75
7,36
45 75
Dualtron X2 7,36
45 80
10,79
45 80
Dualtron X2 10,79
45 85
22,14
45 85
Dualtron X2 22,14
45 85,70
23,91
45 85,70
Dualtron X2 23,91
50
50 55
0,86
50 55
Dualtron X2 0,86
50 60
1,84
50 60
Dualtron X2 1,84
50 65
2,93
50 65
Dualtron X2 2,93
50 70
4,44
50 70
Dualtron X2 4,44
50 75
6,63
50 75
Dualtron X2 6,63
50 80
10,06
50 80
Dualtron X2 10,06
50 85
21,41
50 85
Dualtron X2 21,41
50 85,70
23,18
50 85,70
Dualtron X2 23,18
55
55 60
0,98
55 60
Dualtron X2 0,98
55 65
2,07
55 65
Dualtron X2 2,07
55 70
3,58
55 70
Dualtron X2 3,58
55 75
5,77
55 75
Dualtron X2 5,77
55 80
9,20
55 80
Dualtron X2 9,20
55 85
20,55
55 85
Dualtron X2 20,55
55 85,70
22,32
55 85,70
Dualtron X2 22,32
60
60 65
1,09
60 65
Dualtron X2 1,09
60 70
2,60
60 70
Dualtron X2 2,60
60 75
4,79
60 75
Dualtron X2 4,79
60 80
8,22
60 80
Dualtron X2 8,22
60 85
19,57
60 85
Dualtron X2 19,57
60 85,70
21,34
60 85,70
Dualtron X2 21,34
65
65 70
1,50
65 70
Dualtron X2 1,50
65 75
3,70
65 75
Dualtron X2 3,70
65 80
7,13
65 80
Dualtron X2 7,13
65 85
18,48
65 85
Dualtron X2 18,48
65 85,70
20,25
65 85,70
Dualtron X2 20,25
70
70 75
2,20
70 75
Dualtron X2 2,20
70 80
5,63
70 80
Dualtron X2 5,63
70 85
16,97
70 85
Dualtron X2 16,97
70 85,70
18,74
70 85,70
Dualtron X2 18,74
75
75 80
3,43
75 80
Dualtron X2 3,43
75 85
14,78
75 85
Dualtron X2 14,78
75 85,70
16,55
75 85,70
Dualtron X2 16,55
80
80 85
11,35
80 85
Dualtron X2 11,35
80 85,70
13,12
80 85,70
Dualtron X2 13,12
85
85 85,70
1,77
85 85,70
Dualtron X2 1,77
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 85,70
0
0 10
1,23
0 10
Dualtron X2 1,23
0 15
2,68
0 15
Dualtron X2 2,68
0 20
4,67
0 20
Dualtron X2 4,67
0 25
7,43
0 25
Dualtron X2 7,43
0 30
10,99
0 30
Dualtron X2 10,99
0 35
15,48
0 35
Dualtron X2 15,48
0 40
21,36
0 40
Dualtron X2 21,36
0 45
29,25
0 45
Dualtron X2 29,25
0 50
38,99
0 50
Dualtron X2 38,99
0 55
51,62
0 55
Dualtron X2 51,62
0 60
67,45
0 60
Dualtron X2 67,45
0 65
86,53
0 65
Dualtron X2 86,53
0 70
114,77
0 70
Dualtron X2 114,77
0 75
159,11
0 75
Dualtron X2 159,11
0 80
233,39
0 80
Dualtron X2 233,39
0 85
494,31
0 85
Dualtron X2 494,31
0 85,70
536,26
0 85,70
Dualtron X2 536,26
10
10 15
1,45
10 15
Dualtron X2 1,45
10 20
3,44
10 20
Dualtron X2 3,44
10 25
6,20
10 25
Dualtron X2 6,20
10 30
9,76
10 30
Dualtron X2 9,76
10 35
14,25
10 35
Dualtron X2 14,25
10 40
20,13
10 40
Dualtron X2 20,13
10 45
28,02
10 45
Dualtron X2 28,02
10 50
37,76
10 50
Dualtron X2 37,76
10 55
50,39
10 55
Dualtron X2 50,39
10 60
66,22
10 60
Dualtron X2 66,22
10 65
85,30
10 65
Dualtron X2 85,30
10 70
113,54
10 70
Dualtron X2 113,54
10 75
157,88
10 75
Dualtron X2 157,88
10 80
232,16
10 80
Dualtron X2 232,16
10 85
493,08
10 85
Dualtron X2 493,08
10 85,70
535,03
10 85,70
Dualtron X2 535,03
15
15 20
1,99
15 20
Dualtron X2 1,99
15 25
4,75
15 25
Dualtron X2 4,75
15 30
8,31
15 30
Dualtron X2 8,31
15 35
12,80
15 35
Dualtron X2 12,80
15 40
18,68
15 40
Dualtron X2 18,68
15 45
26,57
15 45
Dualtron X2 26,57
15 50
36,30
15 50
Dualtron X2 36,30
15 55
48,94
15 55
Dualtron X2 48,94
15 60
64,77
15 60
Dualtron X2 64,77
15 65
83,85
15 65
Dualtron X2 83,85
15 70
112,09
15 70
Dualtron X2 112,09
15 75
156,42
15 75
Dualtron X2 156,42
15 80
230,71
15 80
Dualtron X2 230,71
15 85
491,63
15 85
Dualtron X2 491,63
15 85,70
533,58
15 85,70
Dualtron X2 533,58
20
20 25
2,76
20 25
Dualtron X2 2,76
20 30
6,32
20 30
Dualtron X2 6,32
20 35
10,81
20 35
Dualtron X2 10,81
20 40
16,69
20 40
Dualtron X2 16,69
20 45
24,58
20 45
Dualtron X2 24,58
20 50
34,32
20 50
Dualtron X2 34,32
20 55
46,95
20 55
Dualtron X2 46,95
20 60
62,78
20 60
Dualtron X2 62,78
20 65
81,86
20 65
Dualtron X2 81,86
20 70
110,10
20 70
Dualtron X2 110,10
20 75
154,44
20 75
Dualtron X2 154,44
20 80
228,72
20 80
Dualtron X2 228,72
20 85
489,64
20 85
Dualtron X2 489,64
20 85,70
531,59
20 85,70
Dualtron X2 531,59
25
25 30
3,56
25 30
Dualtron X2 3,56
25 35
8,04
25 35
Dualtron X2 8,04
25 40
13,93
25 40
Dualtron X2 13,93
25 45
21,82
25 45
Dualtron X2 21,82
25 50
31,55
25 50
Dualtron X2 31,55
25 55
44,19
25 55
Dualtron X2 44,19
25 60
60,02
25 60
Dualtron X2 60,02
25 65
79,10
25 65
Dualtron X2 79,10
25 70
107,34
25 70
Dualtron X2 107,34
25 75
151,67
25 75
Dualtron X2 151,67
25 80
225,96
25 80
Dualtron X2 225,96
25 85
486,88
25 85
Dualtron X2 486,88
25 85,70
528,83
25 85,70
Dualtron X2 528,83
30
30 35
4,49
30 35
Dualtron X2 4,49
30 40
10,37
30 40
Dualtron X2 10,37
30 45
18,26
30 45
Dualtron X2 18,26
30 50
28,00
30 50
Dualtron X2 28,00
30 55
40,63
30 55
Dualtron X2 40,63
30 60
56,46
30 60
Dualtron X2 56,46
30 65
75,54
30 65
Dualtron X2 75,54
30 70
103,78
30 70
Dualtron X2 103,78
30 75
148,12
30 75
Dualtron X2 148,12
30 80
222,40
30 80
Dualtron X2 222,40
30 85
483,32
30 85
Dualtron X2 483,32
30 85,70
525,27
30 85,70
Dualtron X2 525,27
35
35 40
5,88
35 40
Dualtron X2 5,88
35 45
13,77
35 45
Dualtron X2 13,77
35 50
23,51
35 50
Dualtron X2 23,51
35 55
36,14
35 55
Dualtron X2 36,14
35 60
51,97
35 60
Dualtron X2 51,97
35 65
71,05
35 65
Dualtron X2 71,05
35 70
99,29
35 70
Dualtron X2 99,29
35 75
143,63
35 75
Dualtron X2 143,63
35 80
217,91
35 80
Dualtron X2 217,91
35 85
478,83
35 85
Dualtron X2 478,83
35 85,70
520,78
35 85,70
Dualtron X2 520,78
40
40 45
7,89
40 45
Dualtron X2 7,89
40 50
17,63
40 50
Dualtron X2 17,63
40 55
30,26
40 55
Dualtron X2 30,26
40 60
46,09
40 60
Dualtron X2 46,09
40 65
65,17
40 65
Dualtron X2 65,17
40 70
93,41
40 70
Dualtron X2 93,41
40 75
137,74
40 75
Dualtron X2 137,74
40 80
212,03
40 80
Dualtron X2 212,03
40 85
472,95
40 85
Dualtron X2 472,95
40 85,70
514,90
40 85,70
Dualtron X2 514,90
45
45 50
9,74
45 50
Dualtron X2 9,74
45 55
22,37
45 55
Dualtron X2 22,37
45 60
38,20
45 60
Dualtron X2 38,20
45 65
57,28
45 65
Dualtron X2 57,28
45 70
85,52
45 70
Dualtron X2 85,52
45 75
129,85
45 75
Dualtron X2 129,85
45 80
204,14
45 80
Dualtron X2 204,14
45 85
465,06
45 85
Dualtron X2 465,06
45 85,70
507,01
45 85,70
Dualtron X2 507,01
50
50 55
12,64
50 55
Dualtron X2 12,64
50 60
28,46
50 60
Dualtron X2 28,46
50 65
47,54
50 65
Dualtron X2 47,54
50 70
75,78
50 70
Dualtron X2 75,78
50 75
120,12
50 75
Dualtron X2 120,12
50 80
194,40
50 80
Dualtron X2 194,40
50 85
455,33
50 85
Dualtron X2 455,33
50 85,70
497,28
50 85,70
Dualtron X2 497,28
55
55 60
15,83
55 60
Dualtron X2 15,83
55 65
34,91
55 65
Dualtron X2 34,91
55 70
63,15
55 70
Dualtron X2 63,15
55 75
107,48
55 75
Dualtron X2 107,48
55 80
181,77
55 80
Dualtron X2 181,77
55 85
442,69
55 85
Dualtron X2 442,69
55 85,70
484,64
55 85,70
Dualtron X2 484,64
60
60 65
19,08
60 65
Dualtron X2 19,08
60 70
47,32
60 70
Dualtron X2 47,32
60 75
91,66
60 75
Dualtron X2 91,66
60 80
165,94
60 80
Dualtron X2 165,94
60 85
426,86
60 85
Dualtron X2 426,86
60 85,70
468,81
60 85,70
Dualtron X2 468,81
65
65 70
28,24
65 70
Dualtron X2 28,24
65 75
72,58
65 75
Dualtron X2 72,58
65 80
146,86
65 80
Dualtron X2 146,86
65 85
407,78
65 85
Dualtron X2 407,78
65 85,70
449,73
65 85,70
Dualtron X2 449,73
70
70 75
44,34
70 75
Dualtron X2 44,34
70 80
118,62
70 80
Dualtron X2 118,62
70 85
379,54
70 85
Dualtron X2 379,54
70 85,70
421,49
70 85,70
Dualtron X2 421,49
75
75 80
74,28
75 80
Dualtron X2 74,28
75 85
335,21
75 85
Dualtron X2 335,21
75 85,70
377,16
75 85,70
Dualtron X2 377,16
80
80 85
260,92
80 85
Dualtron X2 260,92
80 85,70
302,87
80 85,70
Dualtron X2 302,87
85
85 85,70
41,95
85 85,70
Dualtron X2 41,95
Fékezési idők
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
85,70
85,70 85
0,03
85,70 85
Dualtron X2 0,03
85,70 80
0,25
85,70 80
Dualtron X2 0,25
85,70 75
0,45
85,70 75
Dualtron X2 0,45
85,70 70
0,67
85,70 70
Dualtron X2 0,67
85,70 65
0,88
85,70 65
Dualtron X2 0,88
85,70 60
1,09
85,70 60
Dualtron X2 1,09
85,70 55
1,29
85,70 55
Dualtron X2 1,29
85,70 50
1,49
85,70 50
Dualtron X2 1,49
85,70 45
1,70
85,70 45
Dualtron X2 1,70
85,70 40
1,92
85,70 40
Dualtron X2 1,92
85,70 35
2,14
85,70 35
Dualtron X2 2,14
85,70 30
2,39
85,70 30
Dualtron X2 2,39
85,70 25
2,64
85,70 25
Dualtron X2 2,64
85,70 20
2,89
85,70 20
Dualtron X2 2,89
85,70 15
3,15
85,70 15
Dualtron X2 3,15
85,70 10
3,40
85,70 10
Dualtron X2 3,40
85,70 0
3,87
85,70 0
Dualtron X2 3,87
85
85 80
0,22
85 80
Dualtron X2 0,22
85 75
0,42
85 75
Dualtron X2 0,42
85 70
0,63
85 70
Dualtron X2 0,63
85 65
0,85
85 65
Dualtron X2 0,85
85 60
1,06
85 60
Dualtron X2 1,06
85 55
1,26
85 55
Dualtron X2 1,26
85 50
1,46
85 50
Dualtron X2 1,46
85 45
1,66
85 45
Dualtron X2 1,66
85 40
1,88
85 40
Dualtron X2 1,88
85 35
2,11
85 35
Dualtron X2 2,11
85 30
2,36
85 30
Dualtron X2 2,36
85 25
2,61
85 25
Dualtron X2 2,61
85 20
2,86
85 20
Dualtron X2 2,86
85 15
3,11
85 15
Dualtron X2 3,11
85 10
3,37
85 10
Dualtron X2 3,37
85 0
3,84
85 0
Dualtron X2 3,84
80
80 75
0,20
80 75
Dualtron X2 0,20
80 70
0,41
80 70
Dualtron X2 0,41
80 65
0,63
80 65
Dualtron X2 0,63
80 60
0,84
80 60
Dualtron X2 0,84
80 55
1,04
80 55
Dualtron X2 1,04
80 50
1,24
80 50
Dualtron X2 1,24
80 45
1,45
80 45
Dualtron X2 1,45
80 40
1,66
80 40
Dualtron X2 1,66
80 35
1,89
80 35
Dualtron X2 1,89
80 30
2,14
80 30
Dualtron X2 2,14
80 25
2,39
80 25
Dualtron X2 2,39
80 20
2,64
80 20
Dualtron X2 2,64
80 15
2,90
80 15
Dualtron X2 2,90
80 10
3,15
80 10
Dualtron X2 3,15
80 0
3,62
80 0
Dualtron X2 3,62
75
75 70
0,22
75 70
Dualtron X2 0,22
75 65
0,43
75 65
Dualtron X2 0,43
75 60
0,64
75 60
Dualtron X2 0,64
75 55
0,84
75 55
Dualtron X2 0,84
75 50
1,04
75 50
Dualtron X2 1,04
75 45
1,25
75 45
Dualtron X2 1,25
75 40
1,47
75 40
Dualtron X2 1,47
75 35
1,69
75 35
Dualtron X2 1,69
75 30
1,94
75 30
Dualtron X2 1,94
75 25
2,20
75 25
Dualtron X2 2,20
75 20
2,44
75 20
Dualtron X2 2,44
75 15
2,70
75 15
Dualtron X2 2,70
75 10
2,96
75 10
Dualtron X2 2,96
75 0
3,42
75 0
Dualtron X2 3,42
70
70 65
0,22
70 65
Dualtron X2 0,22
70 60
0,42
70 60
Dualtron X2 0,42
70 55
0,62
70 55
Dualtron X2 0,62
70 50
0,83
70 50
Dualtron X2 0,83
70 45
1,03
70 45
Dualtron X2 1,03
70 40
1,25
70 40
Dualtron X2 1,25
70 35
1,48
70 35
Dualtron X2 1,48
70 30
1,73
70 30
Dualtron X2 1,73
70 25
1,98
70 25
Dualtron X2 1,98
70 20
2,23
70 20
Dualtron X2 2,23
70 15
2,48
70 15
Dualtron X2 2,48
70 10
2,74
70 10
Dualtron X2 2,74
70 0
3,20
70 0
Dualtron X2 3,20
65
65 60
0,21
65 60
Dualtron X2 0,21
65 55
0,41
65 55
Dualtron X2 0,41
65 50
0,61
65 50
Dualtron X2 0,61
65 45
0,81
65 45
Dualtron X2 0,81
65 40
1,03
65 40
Dualtron X2 1,03
65 35
1,26
65 35
Dualtron X2 1,26
65 30
1,51
65 30
Dualtron X2 1,51
65 25
1,76
65 25
Dualtron X2 1,76
65 20
2,01
65 20
Dualtron X2 2,01
65 15
2,26
65 15
Dualtron X2 2,26
65 10
2,52
65 10
Dualtron X2 2,52
65 0
2,99
65 0
Dualtron X2 2,99
60
60 55
0,20
60 55
Dualtron X2 0,20
60 50
0,40
60 50
Dualtron X2 0,40
60 45
0,61
60 45
Dualtron X2 0,61
60 40
0,83
60 40
Dualtron X2 0,83
60 35
1,05
60 35
Dualtron X2 1,05
60 30
1,30
60 30
Dualtron X2 1,30
60 25
1,56
60 25
Dualtron X2 1,56
60 20
1,80
60 20
Dualtron X2 1,80
60 15
2,06
60 15
Dualtron X2 2,06
60 10
2,32
60 10
Dualtron X2 2,32
60 0
2,78
60 0
Dualtron X2 2,78
55
55 50
0,20
55 50
Dualtron X2 0,20
55 45
0,41
55 45
Dualtron X2 0,41
55 40
0,63
55 40
Dualtron X2 0,63
55 35
0,85
55 35
Dualtron X2 0,85
55 30
1,10
55 30
Dualtron X2 1,10
55 25
1,35
55 25
Dualtron X2 1,35
55 20
1,60
55 20
Dualtron X2 1,60
55 15
1,86
55 15
Dualtron X2 1,86
55 10
2,11
55 10
Dualtron X2 2,11
55 0
2,58
55 0
Dualtron X2 2,58
50
50 45
0,20
50 45
Dualtron X2 0,20
50 40
0,42
50 40
Dualtron X2 0,42
50 35
0,65
50 35
Dualtron X2 0,65
50 30
0,90
50 30
Dualtron X2 0,90
50 25
1,15
50 25
Dualtron X2 1,15
50 20
1,40
50 20
Dualtron X2 1,40
50 15
1,65
50 15
Dualtron X2 1,65
50 10
1,91
50 10
Dualtron X2 1,91
50 0
2,38
50 0
Dualtron X2 2,38
45
45 40
0,22
45 40
Dualtron X2 0,22
45 35
0,45
45 35
Dualtron X2 0,45
45 30
0,69
45 30
Dualtron X2 0,69
45 25
0,95
45 25
Dualtron X2 0,95
45 20
1,20
45 20
Dualtron X2 1,20
45 15
1,45
45 15
Dualtron X2 1,45
45 10
1,71
45 10
Dualtron X2 1,71
45 0
2,17
45 0
Dualtron X2 2,17
40
40 35
0,23
40 35
Dualtron X2 0,23
40 30
0,48
40 30
Dualtron X2 0,48
40 25
0,73
40 25
Dualtron X2 0,73
40 20
0,98
40 20
Dualtron X2 0,98
40 15
1,23
40 15
Dualtron X2 1,23
40 10
1,49
40 10
Dualtron X2 1,49
40 0
1,95
40 0
Dualtron X2 1,95
35
35 30
0,25
35 30
Dualtron X2 0,25
35 25
0,50
35 25
Dualtron X2 0,50
35 20
0,75
35 20
Dualtron X2 0,75
35 15
1,00
35 15
Dualtron X2 1,00
35 10
1,26
35 10
Dualtron X2 1,26
35 0
1,73
35 0
Dualtron X2 1,73
30
30 25
0,25
30 25
Dualtron X2 0,25
30 20
0,50
30 20
Dualtron X2 0,50
30 15
0,76
30 15
Dualtron X2 0,76
30 10
1,01
30 10
Dualtron X2 1,01
30 0
1,48
30 0
Dualtron X2 1,48
25
25 20
0,25
25 20
Dualtron X2 0,25
25 15
0,50
25 15
Dualtron X2 0,50
25 10
0,76
25 10
Dualtron X2 0,76
25 0
1,22
25 0
Dualtron X2 1,22
20
20 15
0,26
20 15
Dualtron X2 0,26
20 10
0,51
20 10
Dualtron X2 0,51
20 0
0,98
20 0
Dualtron X2 0,98
15
15 10
0,26
15 10
Dualtron X2 0,26
15 0
0,72
15 0
Dualtron X2 0,72
10
10 0
0,46
10 0
Dualtron X2 0,46
Féktávok
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
85,70
85,70 85
0,75
85,70 85
Dualtron X2 0,75
85,70 80
5,65
85,70 80
Dualtron X2 5,65
85,70 75
9,81
85,70 75
Dualtron X2 9,81
85,70 70
14,09
85,70 70
Dualtron X2 14,09
85,70 65
18,05
85,70 65
Dualtron X2 18,05
85,70 60
21,55
85,70 60
Dualtron X2 21,55
85,70 55
24,73
85,70 55
Dualtron X2 24,73
85,70 50
27,60
85,70 50
Dualtron X2 27,60
85,70 45
30,24
85,70 45
Dualtron X2 30,24
85,70 40
32,75
85,70 40
Dualtron X2 32,75
85,70 35
35,05
85,70 35
Dualtron X2 35,05
85,70 30
37,21
85,70 30
Dualtron X2 37,21
85,70 25
39,08
85,70 25
Dualtron X2 39,08
85,70 20
40,55
85,70 20
Dualtron X2 40,55
85,70 15
41,72
85,70 15
Dualtron X2 41,72
85,70 10
42,54
85,70 10
Dualtron X2 42,54
85,70 0
43,22
85,70 0
Dualtron X2 43,22
85
85 80
4,90
85 80
Dualtron X2 4,90
85 75
9,06
85 75
Dualtron X2 9,06
85 70
13,34
85 70
Dualtron X2 13,34
85 65
17,30
85 65
Dualtron X2 17,30
85 60
20,80
85 60
Dualtron X2 20,80
85 55
23,98
85 55
Dualtron X2 23,98
85 50
26,85
85 50
Dualtron X2 26,85
85 45
29,49
85 45
Dualtron X2 29,49
85 40
32,00
85 40
Dualtron X2 32,00
85 35
34,30
85 35
Dualtron X2 34,30
85 30
36,47
85 30
Dualtron X2 36,47
85 25
38,33
85 25
Dualtron X2 38,33
85 20
39,80
85 20
Dualtron X2 39,80
85 15
40,97
85 15
Dualtron X2 40,97
85 10
41,79
85 10
Dualtron X2 41,79
85 0
42,47
85 0
Dualtron X2 42,47
80
80 75
4,16
80 75
Dualtron X2 4,16
80 70
8,44
80 70
Dualtron X2 8,44
80 65
12,40
80 65
Dualtron X2 12,40
80 60
15,90
80 60
Dualtron X2 15,90
80 55
19,08
80 55
Dualtron X2 19,08
80 50
21,95
80 50
Dualtron X2 21,95
80 45
24,59
80 45
Dualtron X2 24,59
80 40
27,10
80 40
Dualtron X2 27,10
80 35
29,40
80 35
Dualtron X2 29,40
80 30
31,56
80 30
Dualtron X2 31,56
80 25
33,42
80 25
Dualtron X2 33,42
80 20
34,90
80 20
Dualtron X2 34,90
80 15
36,07
80 15
Dualtron X2 36,07
80 10
36,89
80 10
Dualtron X2 36,89
80 0
37,57
80 0
Dualtron X2 37,57
75
75 70
4,28
75 70
Dualtron X2 4,28
75 65
8,25
75 65
Dualtron X2 8,25
75 60
11,74
75 60
Dualtron X2 11,74
75 55
14,92
75 55
Dualtron X2 14,92
75 50
17,80
75 50
Dualtron X2 17,80
75 45
20,43
75 45
Dualtron X2 20,43
75 40
22,95
75 40
Dualtron X2 22,95
75 35
25,24
75 35
Dualtron X2 25,24
75 30
27,41
75 30
Dualtron X2 27,41
75 25
29,27
75 25
Dualtron X2 29,27
75 20
30,74
75 20
Dualtron X2 30,74
75 15
31,91
75 15
Dualtron X2 31,91
75 10
32,73
75 10
Dualtron X2 32,73
75 0
33,41
75 0
Dualtron X2 33,41
70
70 65
3,97
70 65
Dualtron X2 3,97
70 60
7,46
70 60
Dualtron X2 7,46
70 55
10,64
70 55
Dualtron X2 10,64
70 50
13,52
70 50
Dualtron X2 13,52
70 45
16,15
70 45
Dualtron X2 16,15
70 40
18,67
70 40
Dualtron X2 18,67
70 35
20,96
70 35
Dualtron X2 20,96
70 30
23,13
70 30
Dualtron X2 23,13
70 25
24,99
70 25
Dualtron X2 24,99
70 20
26,46
70 20
Dualtron X2 26,46
70 15
27,63
70 15
Dualtron X2 27,63
70 10
28,45
70 10
Dualtron X2 28,45
70 0
29,13
70 0
Dualtron X2 29,13
65
65 60
3,50
65 60
Dualtron X2 3,50
65 55
6,68
65 55
Dualtron X2 6,68
65 50
9,55
65 50
Dualtron X2 9,55
65 45
12,18
65 45
Dualtron X2 12,18
65 40
14,70
65 40
Dualtron X2 14,70
65 35
16,99
65 35
Dualtron X2 16,99
65 30
19,16
65 30
Dualtron X2 19,16
65 25
21,02
65 25
Dualtron X2 21,02
65 20
22,49
65 20
Dualtron X2 22,49
65 15
23,67
65 15
Dualtron X2 23,67
65 10
24,48
65 10
Dualtron X2 24,48
65 0
25,17
65 0
Dualtron X2 25,17
60
60 55
3,18
60 55
Dualtron X2 3,18
60 50
6,05
60 50
Dualtron X2 6,05
60 45
8,69
60 45
Dualtron X2 8,69
60 40
11,20
60 40
Dualtron X2 11,20
60 35
13,50
60 35
Dualtron X2 13,50
60 30
15,66
60 30
Dualtron X2 15,66
60 25
17,52
60 25
Dualtron X2 17,52
60 20
19,00
60 20
Dualtron X2 19,00
60 15
20,17
60 15
Dualtron X2 20,17
60 10
20,99
60 10
Dualtron X2 20,99
60 0
21,67
60 0
Dualtron X2 21,67
55
55 50
2,87
55 50
Dualtron X2 2,87
55 45
5,51
55 45
Dualtron X2 5,51
55 40
8,02
55 40
Dualtron X2 8,02
55 35
10,32
55 35
Dualtron X2 10,32
55 30
12,48
55 30
Dualtron X2 12,48
55 25
14,34
55 25
Dualtron X2 14,34
55 20
15,82
55 20
Dualtron X2 15,82
55 15
16,99
55 15
Dualtron X2 16,99
55 10
17,81
55 10
Dualtron X2 17,81
55 0
18,49
55 0
Dualtron X2 18,49
50
50 45
2,63
50 45
Dualtron X2 2,63
50 40
5,15
50 40
Dualtron X2 5,15
50 35
7,44
50 35
Dualtron X2 7,44
50 30
9,61
50 30
Dualtron X2 9,61
50 25
11,47
50 25
Dualtron X2 11,47
50 20
12,95
50 20
Dualtron X2 12,95
50 15
14,12
50 15
Dualtron X2 14,12
50 10
14,93
50 10
Dualtron X2 14,93
50 0
15,62
50 0
Dualtron X2 15,62
45
45 40
2,52
45 40
Dualtron X2 2,52
45 35
4,81
45 35
Dualtron X2 4,81
45 30
6,98
45 30
Dualtron X2 6,98
45 25
8,84
45 25
Dualtron X2 8,84
45 20
10,31
45 20
Dualtron X2 10,31
45 15
11,48
45 15
Dualtron X2 11,48
45 10
12,30
45 10
Dualtron X2 12,30
45 0
12,98
45 0
Dualtron X2 12,98
40
40 35
2,30
40 35
Dualtron X2 2,30
40 30
4,46
40 30
Dualtron X2 4,46
40 25
6,32
40 25
Dualtron X2 6,32
40 20
7,80
40 20
Dualtron X2 7,80
40 15
8,97
40 15
Dualtron X2 8,97
40 10
9,78
40 10
Dualtron X2 9,78
40 0
10,47
40 0
Dualtron X2 10,47
35
35 30
2,17
35 30
Dualtron X2 2,17
35 25
4,03
35 25
Dualtron X2 4,03
35 20
5,50
35 20
Dualtron X2 5,50
35 15
6,67
35 15
Dualtron X2 6,67
35 10
7,49
35 10
Dualtron X2 7,49
35 0
8,17
35 0
Dualtron X2 8,17
30
30 25
1,86
30 25
Dualtron X2 1,86
30 20
3,33
30 20
Dualtron X2 3,33
30 15
4,51
30 15
Dualtron X2 4,51
30 10
5,32
30 10
Dualtron X2 5,32
30 0
6,01
30 0
Dualtron X2 6,01
25
25 20
1,47
25 20
Dualtron X2 1,47
25 15
2,64
25 15
Dualtron X2 2,64
25 10
3,46
25 10
Dualtron X2 3,46
25 0
4,15
25 0
Dualtron X2 4,15
20
20 15
1,17
20 15
Dualtron X2 1,17
20 10
1,99
20 10
Dualtron X2 1,99
20 0
2,67
20 0
Dualtron X2 2,67
15
15 10
0,82
15 10
Dualtron X2 0,82
15 0
1,50
15 0
Dualtron X2 1,50
10
10 0
0,69
10 0
Dualtron X2 0,69

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 130,5 cm  
      Magasság 125 cm  
      Szélesség 63,2 cm  
      Hossz összecsukva 130,5 cm  
      Magasság összecsukva 78 cm  
      Szélesség összecsukva 35 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 45 Ah  
      Akkumulátor energiája 3240 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 13"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 13"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés hidraulikusan állítható  
      Hátsó felfüggesztés hidraulikusan állítható  
      Világítás első, hátsó, fék- és irányjelzők  
      Max. terhelhetőség 150 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása