akár -19%
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Ahogyan Akhilleusz, a legkiválóbb görög harcos lenyűgözte ellenségeit, úgy nyűgözi le a Dualtron Achilleus elektromos roller is leendő vásárlóit. Ez az országúti harcos első látásra meghódítja Önt. Számos fejlesztésével felváltja a népszerű első generációs Dualtron Thunder modellt. Csúcsteljesítménye ugyan 5400 W-ról 4648 W-ra csökkent, a vásárlók mégsem fognak csalódni benne.

`

Dualtron Achilleus

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 

- 1 Ft‎
 

- 1 Ft‎
 

- 1 Ft‎
Régi ár Kedvezményes ár

1 352 900 Ft‎Áfát tartalmazza

1 099 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 19%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

Ma

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Holnap

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

A Minimotors az Achilleus elektromos rollert a legújabb trendeket, a fejlett technológiákat és a rollerezők visszajelzéseit szem előtt tartva fejlesztette ki. Alapvetően a népszerű első generációs Dualtron Thunder továbbfejlesztett modellje. Ugyanakkor ez az új modell még elegánsabb és stílusosabb. A Minimotors mérnökei meghagyták a már jól bevált funkciókat, és szokás szerint most is hozzáadtak valami extrát. Megtartották a 60 V-os 35 Ah-s akkumulátorméretet a hosszú hatótávolság fenntartása érdekében, és jelentősen átalakították a dizájnt. Az eredmény egy gyakorlatilag hibátlan modell, a Dualtron Achilleus. A stílusos külsőt kiváló tulajdonságok és csúcstechnológiás funkciók egészítik ki, így ez a modell kategóriájában az egyik legjobb elektromos roller. A Minimotors azonban nem feledkezett meg a maximális biztonságról, teljesítményről és megbízhatóságról sem! Gondtalanul utazhat vidékre vagy ingázhat munkába vele. A roller erőteljes motorjai lehetővé teszik, hogy az Achilleus 80 km/h-s maximális sebességgel haladjon, továbbá soha nem látott forgatónyomatékot és gyorsulást biztosít. Az akár 120 km-es hatótávval és az állítható, három fokozatban variálható felfüggesztési rendszerrel egy nagy adag adrenalinnal telített kalandra indulhat. Ez tulajdonképpen a Dualtron. Neve magáért beszél az elektromobilitás világában!

 

Karosszéria, kialakítás és felszereltség

A nagy mértékben testreszabható csúcstechnológiás termékeivel, amelyeket semmiféle költségvetés vagy dizájn nem korlátoz, a Minimotors úttörő a fejlett elektromobilitási technológiákban. A Dualtron Achilleus egy nagyon tartós és robusztus elektromos roller, amelyben a futurisztikus stílust a legmodernebb eszközökkel ötvözték, ami által verhetetlen vezetési élményt nyújt. Letisztult, modern dizájnnal rendelkezik, amely első látásra elvarázsol mindenkit. Az Achilleus jól kidolgozott, nagyméretű futófelülettel és széles, 11 hüvelykes abroncsokkal rendelkezik, a futófelület és a kormányoszlop oldalain, valamint az első és hátsó kerék felfüggesztésén pedig LED-es háttérvilágítás található. Az elektromos kábelezést szokás szerint a roller karosszériájába rejtették, hogy megvédjék a külső behatásoktól. A váz és a kormány speciálisan megmunkált alumíniumötvözet és ultrakönnyű szénszálak minőségi keverékéből készül. A keréktengelyek króm-molibdén ötvözött acélból készülnek, SCM440 jelzésű szén-adalékanyaggal. A minőségi anyagok és a precíz kidolgozás olyan szilárddá teszik a rollert, hogy azt minden vezető értékelni fogja. Az Achilleus fekete, sárga vagy piros színben is kapható, de leginkább a hagyományos fekete szín illik hozzá. A gép két, kefe nélküli motorja ideális körülmények között akár 80 km/h-s maximális sebességre is képes, miközben a roller a nagy nyomaték miatt könnyedén elbírja az akár 120 kg-os vezetőket is. A Dualtron Achilleus hegymenetben is kiválóan teljesít, és akár 39 fokos emelkedőn is fel tud menni vele. Erőteljes akkumulátorral van felszerelve, amely ideális körülmények között akár 120 km-es lenyűgöző hatótávolságot biztosít egyetlen töltéssel. Kiváló kiegészítés a roller karosszériájának alsó részében található hűtő, amely elvezeti a hőt és megakadályozza az esetleges túlmelegedést, ezáltal pedig a vezérlőegységek károsodását. A továbbfejlesztett összecsukó mechanizmusnak köszönhetően, amelyet először a Dualtron Stormon láthattunk, a Dualtrone Achilleus kormányrúdja lehajtható, így a roller könnyebben szállítható. A kormányt is be lehet hajtani, ami még kompaktabbá teszi a rollert, így azt gond nélkül betehetjük egy átlagos autó csomagtartójába. A Dualtron Achilleus a Minimotors saját gyártású nagyméretű, könnyen leolvasható EYE kijelzőjével szerelték fel, amelyen minden fontos adat megjelenik, mint például sebesség, aktuális sebességfokozat, napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor töltöttségi szintje. Magas fényerejének köszönhetően a kijelzőn még kedvezőtlen időjárási körülmények között is tisztán olvashatók az adatok. A gázkart a mutatóujjal lehet működtetni, és a tempomat is vezérelhető vele. A kijelzőt csatlakoztathatja ujjlenyomatolvasóhoz, hogy csak Ön tudja feloldani a roller zárolását. Az előző, első generációs Thunder modelltől eltérően az Achilleust hátul egy új rámpával látták el, amely lábtámaszként is működik. Így az utazás még biztonságosabb és kényelmesebb lesz.

 

 

Menetbiztonság és menetminőség

 

A Dualtron Achilleus roller kiváló minőségű felfüggesztési rendszerrel rendelkezik, amely optimális stabilitást és kényelmet biztosít, különösen amikor akadályokon halad át. Első és hátsó felfüggesztése gumipatronokkal felszerelt, amelyek könnyedén elnyelik az egyenetlen felületek okozta rázkódást, így a vezetési élmény zavartalan lesz. A felfüggesztés merevségét igényeinek megfelelően változtathatja, mert a karok szögét három különböző pozícióba is be tudja állítani: magas, közepes és alacsony. Ha még ez sem elég Önnek, további öt különböző elasztomer merevségű patron közül választhat. Ez a fajta felfüggesztés egyáltalán nem igényel karbantartást és megbízhatósága kiemelkedően jó. Az Achilleus könnyű felépítésének és kis ívű fordulási sugarának köszönhetően egyszerűen kezelhető. Továbbá a menetstabilitás növelése érdekében a vezető kiegészítő alkatrészként kormánystabilizátort is vásárolhat. A tágas futófelület a speciális lábtámasszal biztosítja, hogy menet közben a vezető nagyszerűen érezhesse magát. A futófelület szálcsiszolt bevonattal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy megcsússzon a rollerező lába. A gumírozott kormánymarkolatok ergonomikus kialakításúak, így csuklóját a legkényelmesebb pozícióban támaszthatja meg.

 

 

Biztonság

A stabil és szilárd konstrukció mellett a Dualtron Achilleus jól átgondolt, okos világítási rendszerrel rendelkezik, ami növeli a biztonságot, különösen rossz látási viszonyok között. A futófelület oldalain, a kormányoszlopon és a kerékkarokon elöl és hátul is szabályozható LED-világítás található. A hozzá tartozó távirányítóval variálhatja a fényeket: le is kapcsolhatja vagy játszhat a színekkel. A roller futófelületén elöl fehér, hátul pedig sárga vészjelző LED lámpák is vannak, míg a piros hátsó lámpákat és a féklámpát a lábtámaszba süllyesztették. A Dualtron Achilleus dinamikus fékrendszerrel rendelkezik. Elöl és hátul hidraulikus Zoom fékekkel szerelték fel, E-ABS elektromos fékrendszerrel kiegészítve, amely jelentősen növeli a fékteljesítményt. Az E-ABS-szel ellátott elektromos fékrendszer nem elterjedt az elektromos rollereknél, pedig terepen és csúszós utakon kifejezetten előnyös. A hidraulikus fékek az E-ABS-szel kombinálva hatékonyabbak és ezáltal nagyobb biztonságot nyújtanak, mivel vészfékezéskor megakadályozzák a roller megcsúszását. Az Achilleus masszív, 11 hüvelykes, tömlő nélküli abroncsokkal van felszerelve, amelyek „never flat” technológiát alkalmaznak, ezáltal garantált a kényelmes és biztonságos utazás. Ez a technológia csökkenti a defektek és a levegő szivárgásának kockázatát, ugyanis az abroncsokat egy speciális anyaggal töltik fel, amely a gumiabroncs esetleges sérülésekor azonnal betömíti a keletkezett lyukat. A nem kívánt indítást megakadályozó, ún. "Kick-start" funkció tovább növeli a biztonságot. Ha eleinte nehézséget okozna a motor teljesítményének megszelídítése, csökkentheti azt egy alacsonyabb sebességfokozat kiválasztásával, és később, amikor úgy érzi, élvezheti a roller teljes erejét. Ne feledje azonban, hogy a közutakon be kell tartani a közlekedési szabályokat, ezért ügyeljünk arra, hogy ne essünk túlzásba, és maradjunk megfontoltak.

 

Teljesítmény és hatótávolság

Fantasztikus kialakításának, teljesítményének és hatékonyságának köszönhetően a Dualtron Achilleus kategóriájában az egyik legjobb elektromos roller. Két, kefe nélküli elektromos motorral látták el, amelyek akár 4648 W-os maximális teljesítményre is képesek. A motorokat két vezérlőegység (mindegyik 35 A) szabályozza. A roller gyorsulása páratlan: valós tesztek alapján kevesebb, mint 9 másodperc alatt éri el a 60 km/h-s sebességet. Ráadásul akár 39 fokos dőlésszögű emelkedőkkel is elbír 120 kg-os maximális terhelhetőség mellett. Ideális időjárási viszonyok esetén és teljesen feltöltött akkumulátorral a roller akár 80 km/h-s végsebességet is elérhet sík felületen 75 kg súlyú vezetővel , így kategóriájában az egyik leggyorsabb roller a világon. A Dualtron Achilleust nagy teljesítményű, 60 V-os és 35 Ah-s lítium-ionos akkumulátorral szerelték fel, amely 2100 Wh-s kapacitásával lenyűgöző, akár 120 km-es hatótávolságot biztosít egyetlen töltéssel (ideális feltételek meglétekor). A lítium-ionos akkumulátort az LG Electronics gyártja. Teljes feltöltése töltési módtól függően 4-20 órát vesz igénybe. Egy normál 1,75 A-es töltő kb. 20 óra alatt tölti fel a teljesen lemerült akkumulátort. Ezt az időt két szabványos 1,75 A-es töltő megfelezi, így az kb. 10 óra lesz. 6,5 A-es gyorstöltőt csatlakoztava kb. 5,3 óra a teljes töltés. A gyorstöltő és a normál töltő kombinációjával kb. 4 óra alatt érhető el a teljes feltöltés.

 

Használat és praktikum

Lenyűgöző gyorsulásával és hatótávolságával ideális közlekedési eszköz nem csak azok számára, akik stílusos, mégis praktikus alternatívát keresnek otthonról a munkahelyükre vagy az iskolába ingázáshoz, hanem azoknak is, akik szeretik az utazást és egy kis izgalomra vágynak. A Dualtron Achilleus erőteljes forgatónyomatéka fantasztikus vezetési élményt nyújt, és anélkül teszi lehetővé a nagy sebesség fenntartását, hogy veszítene teljesítményéből. Imádni fogja az igazán kényelmes futóművet, amelyet macskakövön és földúton is használhat. A roller gyorsan összehajtható kompaktabb méretre: 125 x 27,5 x 56 cm (H x Sz x M). Nem kell mást tenni, mint behajtani a kormányt, kiengedni a gyorskioldó karokat, felemelni a reteszelő csúszkát, majd lehajtani a kormányoszlopot a futófelület felé. A szállítás és az autóba való berakás azonban egyeseknek nehezebb lehet a roller 40 kg körüli súlya miatt. Ne feledje továbbá, hogy az Achilleus nem rendelkezik hivatalos IP-tanúsítvánnyal, ezért kerülje vele az esőt és a vizes felüleleket.

 

 

 

Érékelésünk

A Dualtron Achilleus elektromos roller egy kiváló minőségű és jól megtervezett gép, ezért bátran ajánljuk. Úgy alakították ki, hogy anélkül tujdon megtenni vele nagy távolságokat, hogy a vezetés "kirázná a lelkét". Gyors, megbírkózik a meredek emelkedőkkel, jól bírja a könnyebb terepet és még nehezebb vezetők is használhatják két, kefe nélküli erőteljes elektromos motorjának köszönhetően. A roller tágas futófelülete, 11 hüvelykes, ultraszéles abroncsai és erős, kettős felfüggesztési rendszere nagyszerű vezetési élményt nyújt. Az átlagnál nagyobb teljesítménye miatt az Achilleust az erősebb gépek szerelmeseinek szánták, akik képesek megszelídíteni. A roller megfelel a gyártó által megadott műszaki jellemzőknek, praktikus és gyönyörű kialakítású, ugyanakkor nagyon biztonságos. Bármilyen helyzetben számíthat rá. Még sok éves használat után sem fogja megunni. Mindig hihetetlen élmény lesz vezetni. Sajnáljuk azonban az IP-tanúsítvány hiányát. Jobban tesszük tehát, ha esőben nem használjuk, illetve nem hajtunk át vele pocsolyákon. A Minimotors továbbá fejleszhetné még a Bluetooth-kapcsolatot és az okostelefon-alkalmazásait.

 

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
80 km/h
Sebesség
40 kg
Súly
4648 W
Teljesítmény
120 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Több színváltozat
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 40 kg Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 80 km/h Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 4648 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 120 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 125 cm  
      Magasság 124 cm  
      Szélesség 61,5 cm  
      Hossz összecsukva 125 cm  
      Magasság összecsukva 56 cm  
      Szélesség összecsukva 27,5 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 35 Ah  
      Akkumulátor energiája 2100 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása