Megérkezett a Viper néven is ismert elektromos roller új generációja. Az egy darabból álló konstrukció, amely már sok-sok megtett kilométeren keresztül bizonyított, most egy nagyobb akkumulátorral ellátva még felejthetetlenebb élményekre hivatott. Milyen további paraméterekre számíthatnak az új Nami Burn-E 3 Max tulajdonosok?

`

NAMI Burn-E 3 Max

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
2880 Wh (72 V 40 Ah)
2160 Wh (72 V 30 Ah)
- 381 890 Ft‎
alap ár

2 176 900 Ft‎Áfát tartalmazza

  • 2880 Wh (72 V 40 Ah)
  • 2160 Wh (72 V 30 Ah)

- +

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

Teljesen az alapoktól kezdve egyetlen dologra tervezték – a vezetés élményére. Felesleges kiegészítők és díszítések nélkül a funkcionális dizájn dominálja, így a kompromisszumok nélküli vezetés ígéretét hordozza. Ez a Burn-E 3 Max, a NAMI elektromos rollergyártó portfóliójának csúcsmodellje. Nem véletlenül hívják Viperának. A Burn-E 3 Max minden útfelületet és vezetőt meghódít.

Egy darabból készült fémváz, akár 8400 W-os csúcsteljesítmény, közútra és terepre is megfelelő alváz, továbbá 105 km/h-s sebesség. Ezek a paraméterek minden adrenalinfüggőt elcsábítanak.

 

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A NAMI Burn-E 3 Max papíron szereplő teljesítmény- és sebességadatai is figyelemreméltóak. Amikor azonban saját maga megtapasztalja a 8400 W-os csúcsteljesítményt, nem tudja majd elhinni, hogy „csak” egy elektromos rolleren utazik. Nem kérdés, hogy ezzel a géppel meg lehet mászni az akár 35°-os emelkedőt és erdei utakon is át lehet vele hajtani, mivel a hüvelykujj kar megnyomása után az emelkedőkön még gyorsítani is képes. Sík felületen is lenyűgöző, ahol maximális sebessége akár 105 km/h-ra emelkedik.

A teljesítményt is kellően el kell látni energiával, ami egy 72 V-os 40 Ah kapacitású, 2880 Wh energiájú Li-ion akkumulátor feladata. Normál körülmények között a kapacitás 110 km hosszúságú utazáshoz elegendő. A gyártó az akkumulátor lemerülése után is megkönnyíti a tulajdonosok életét, hiszen az 5 A-es gyorstöltő a roller alaptartozéka, amely a két töltőport egyikén keresztül tölt. A burkolatokkal védett portok a futófelület tetején találhatók. Rajtuk keresztül 10 óra alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort.

 

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A NAMI Burn-E 3 Max konstrukció alfája és ómegája a repülőgép-minőségű alumíniumból készült egy darabból álló váz. A tervezők kézzel hegesztették, és ez eredményezi a váz rendkívüli szilárdságát és tartósságát. A kényelmes szállítás érdekében a hátsó fogantyúnál kezdődik, majd a széles és szilárd, csúszásgátló kezeléssel ellátott futófelületen keresztül a kormányrúdig folytatódik. A rúd az egyetlen, amely nem fémből készült, hanem szénszálas. Így akár 400 kg terhelést is elbír, miközben a roller teljes szerkezetét felszabadítja a túlsúly alól. A rudat egy rozsdamentes acélból készült szabadalmaztatott illesztés köti össze a fémszerkezettel. A roller összecsukásához ki kell oldani a reteszelését, ki kell csavarni a kúpos menetet, majd ki kell húzni belőle a rudat, és meg kell fordítani.

A kormányoszlop tetejét az LCD-kijelző dominálja, amelyen öt teljesítménymód közül választhat. Még az esetleges esőtől sem kell tartania, hiszen a kijelző magas, IP65-ös vízállósági minősítéssel rendelkezik. Összességében a NAMI Burn-E 3 Max ipari és funkcionális megjelenésű, ami ugyanakkor megkülönbözteti a többi versenytárstól. Biztosak vagyunk benne, hogy a matt fekete szín a magasfényű rozsdamentes acél kiegészítőkkel kombinálva minden elektromos roller rajongót lenyűgöz.

 

 

Biztonság és kényelem

Bár a NAMI Burn-E 3 Max robusztusnak hat, ez az érzés azonnal elmúlik, amint rálép. A teljesítmény természetesen még mindig eléri az extrém magasságokat, de ezt a 11 hüvelykes tömlő nélküli abroncsokkal együtt megszelídíti a 165 mm-es KKE hidraulikus első és hátsó felfüggesztés . Ezenkívül saját ízlésének megfelelően beállíthatja a lengéscsillapítók merevségét. A fékek sem maradnak el az előbbiek mögött. A gyártó itt a 160 mm-es Nutt hidraulikus fékeket választotta négydugattyús hűtésű féknyereggel. Fékhatásuk még hosszú ereszkedés vagy éles kanyarodás során sem csökken, mivel képesek fenntartani az ideális hőmérsékletet. A csökkentett látási viszonyok melletti vezetés biztonságára is gondoltak, így nem maradhatott el az első fényszóró, amely IP55-ös vízállósággal rendelkezik és akár 2000 lumen kibocsátására is képes. Az oldalsó LED-lámpák nemcsak környezeti világítóelemként, hanem irányjelzőként is szolgálnak, ami nemcsak az Ön, hanem az úton lévők biztonságát is növeli. A világítást a hátsó lámpák és a féklámpák teszik teljessé.

 

 

Használat és praktikum

A NAMI Burn-E 3 Max adottságai - úgy mint a hatalmas teljesítmény, a szilárd felépítés és a funkcionális dizájn - ezt a rollert sokoldalú használatra predesztinálják. Akár göröngyös földúton vezeti, akár burkolt úton viszi el egy hosszabb útra, ez a roller állítható hidraulikus futóművével, tömlő nélküli gumiabroncsaival és erős fékeivel minden utazást kényelmes élménnyé tesz. Csak nézze meg a teljesítménymutatókat, és már világossá válik, hogy ezzel a rollerrel sok adrenalinnal felturbózott utat fog átélni, és köszönhetően a teljes roller IP55-ös védettségének még akkor is, ha az utak nedvesek. Még 51 kg-os súlyával is minden teketória nélkül megmássza az emelkedőket, míg futófelülete akár 130 kg-os teherbírásra is képes. Mint az szinte minden "szuperrollernél" előfordulhat, a NAMI Burn-E 3 Max cipelése is problémát okozhat. 135x145x62 cm-es méretei (hossz, magasság, szélesség) és súlya szinte biztosan akadályt jelent az autó csomagtartójába való berakáskor vagy a lépcsőn történő felvitelnél. Jobban jár, ha elviszi egy körre a városon kívül, ahol a NAMI Burn-E 3 Max a legjobb élménnyel kecsegteti.

 

 

Értékelésünk

A NAMI Burn-E 3 MAX egy első osztályúan megépített roller, amelyet kiváló teljesítmény és menetparaméterek, valamint korszerű felszereltség jellemez. Ezért minden alkalommal megmosolyogtatják leendő tulajdonosokat a sisakjuk alatt, hiszen a piacon fellelhető egyik legjobb elektromos rollerrel közlekednek. Minden összetevője, valamint a papíron megadott értékei használatát előre elrendelik az igényes ügyfelek és az adrenalin rajongók számára. Ugyanakkor az ipari formatervezés kedvelőinek is tetszeni fog ez a roller. Ezért több mint valószínű, hogy a NAMI Burn-E 3 Max-szal megtett utazást a lehető leghamarabb meg akarja majd ismételni.

 

 

Szerviz

Vsett-logo

A NAMI márka forgalmazója vagyunk egész Közép-Európában. Közvetlen garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk prágai, brnói és pozsonyi üzleteinkben. A pótalkatrészeket raktáron tartjuk vagy rövid időn belül be tudjuk szerezni őket a gyártótól. Ezért a roller vásárlásakor nem kell aggódnia a szervizelés vagy a pótalkatrészek hiánya miatt. Közvetlenül kapcsolatba tudunk lépni a gyártóval, így a bonyolult javításokat és diagnosztikát is kezelni tudjuk.

 

A márkáról

Mit jelent valójában a NAMI? New Age Mobility Innovation, azaz az újkori mobilitási innováció. Ez a pár szó összefoglalja a NAMI célkitűzéseit: a legkorszerűbb elektromos rollerek tervezése, fejlesztése és gyártása. A NAMI Michael Sha személyes projektje. A Kaabo elektromos rollergyártó korábbi vezető tervezője meg akarja változtatni az elektromos rollerek piacát, mivel véleménye szerint főként az innováció és a minőségellenőrzés hiányzik belőle. Ezért Michael Sha egy kiváló kínai ipari formatervezővel együttműködve megtervezte és legyártotta első elektromos rollerét Burn-E (Viper) néven. Az együttműködő tervező - bár teljesen újonc volt az elektromobilitás világában - Michael Sha ötleteit pontosan az elképzelései szerint tudta átültetni a gyakorlatba. Az a tény, hogy a Viper-t a semmiből egy kis gyárban építették, és gyakorlatilag kézzel szerelték össze, minden bizonnyal kivételes és egyedülálló teljesítmény a maga nemében. Kíváncsian várjuk, hogy a NAMI milyen más termékeket kínál majd a jövőben.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
105 km/h
Sebesség
51 kg
Súly
3000 W
Teljesítmény
110 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Jól összecsukható
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 51 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 10 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 105 km/h konfigurációtól függően -tól -től 25 km/h nak,nek 105 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 3000 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 8400 W konfigurációtól függően -tól -től 2000 W nak,nek 8400 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 110 km konfigurációtól függően -tól -től 100 km nak,nek 110 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 135 cm  
      Magasság 145 cm  
      Szélesség 62 cm  
      Magasság összecsukva 134 cm  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 40 Ah konfigurációtól függően: 30 Ah, 40 Ah  
      Akkumulátor energiája 2880 Wh konfigurációtól függően: 2160 Wh, 2880 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék Hidraulikus fék / 4 dugattyús féknyereg  
      Hátsó fék Hidraulikus fék / 4 dugattyús féknyereg  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés KKE hidraulikus felfüggesztés  
      Hátsó felfüggesztés KKE hidraulikus felfüggesztés  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 130 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása