Dualtron Victor Luxury Plus

-13%
Nagyon
kényelmes

Nagyon
kényelmes

Dualtron Victor Luxury Plus

Új termék

Nagyobb, erősebb, hosszabb a hatótávolsága és jobban felszerelt. Ezekhez adja hozzá a már jól bevált megoldásokat a maximális kényelemért és biztonságért, és meg is van a receptje egy igazán kivételes elektromos rollernek. A Dualtron Victor Luxury Plus pedig határozottan ilyen.

Régi ár Kedvezményes ár

1 332 900 Ft‎Áfát tartalmazza

1 165 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 13%

- +

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A modell elérhetősége

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Hogyan lehet egy univerzális elektromos rollert, amely kategóriája legszűkebb csoportjának a tagja, még jobb géppé tenni? A Minimotors erre a kérdésre egy egyedi választ adott: nézze meg Ön is a Dualtron Victor Luxury Plust. Felmenőjénél hosszabb és magasabb is 6 cm-rel, erősebb, nagyobb akkumulátorával pedig tovább bírja. A modell fejlesztései azonban itt nem érnek véget, így még tovább bővül potenciális vezetőinek száma.

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

Fejlesztéseivel a Dualtron Victor Luxury Plus a gyors vezetés még intenzívebb érzését kívánja kelteni. Felmenőjéhez viszonyítva ennek a rollernek a legextrémebb változata hosszában és magasságában egyaránt megnőtt. Ugyanakkor nem nélkülözi a praktikus kialakítást és a részletek magas szintű kidolgozását. Az új tulajdonosok amint fellépnek a Luxury Pro modellre, megérzik az alapvető különbséget a kezdőváltozathoz képest. A futófelület 6 cm-rel meghosszabbodott, és egy megemelt hátsó lépcsőben végződik. A kormányrúd hosszát is megnövelték 6 cm-rel, ami a Dualtron Victor Luxury Plus-t egy még agresszívebb vezetési stílusra megépített géppé teszi. A nagyobb változat méretei 117x61x130 cm (hossz, szélesség, magasság), súlya pedig 37,4 kg. Teherbírása akár a 120 kg-ot is eléri. Az alapmodelltől megörökölte a futófelület gumiborítását és megvilágított oldalait. A lehajtható kormány és a váz, amelyek gyártásánál a szokáshoz híven 6082-T6 jelű repülőgép-minőségű alumíniumot használtak, szintén változatlanok maradtak. A Dualtron Victor Luxury Plus hű maradt a nagy és könnyen leolvasható EYE kijelzőhöz is, amelyen a vezetők minden fontos adatot megtalálhatnak, úgy mint sebesség, napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje. A kormányon található vezérlőkkel beállíthatja a tempomatot, vagy válthat a három vezetési mód között.

 

 

Biztonság és menetminőség

Ha valami működik, miért változtassunk rajta? A Minimotors is így vélekedett, éppen ezért a Dualtron Victor Luxury Pro-n megtartották a karbantartást nem igénylő első és hátsó elasztomer felfüggesztést, amelyet saját igényei szerint állíthat be a különböző merevségű 5 darab tartozék gumibetéttel. A fékeknél is a jól bevált megoldást választották. A két 140 mm-es ZOOM hidraulikus fékkel, az elektronikus regeneratív fékkel és az eABS-szel együtt nem kétséges, hogy bármilyen sebességről biztonságosan és időben le tud fékezni. A kényelemhez hozzájárulnak az 5 mm-rel nagyobb érintkezési felülettel rendelkező, 10 hüvelykes, felfújható gumiabroncsok. Fejlesztettek a világításon is. Elöl erősebb ikerfényt találunk, a féklámpát hátul irányjelzők és a karosszériát átívelő fényvisszaverő elemek egészítik ki. A közúti biztonságot tovább fokozza a kürt, amely az alapváltozatból hiányzik.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A Victor sorozat legfejlettebb konfigurációjában a roller meghajtó részét is továbbfejlesztették. A két MAX BLDC motorral így akár már 4300 W-os csúcsteljesítményt is képes produkálni, ami bőven elegendő a meredekebb dombok megmászásához, sík felületen pedig az akár 85 km/h-s maximális sebesség eléréséhez. A megnövekedett teljesítmény megfelelő energiaellátást is igényel, ezért a Minimotors a Luxury Pro modellt nagyobb, 21 700 cellás és 60 V feszültségű 35 Ah-s LG akkumulátorral szerelte fel. Ez jelentősen megnöveli a hatótávolságát, akár 120 km-re is (ideális körülmények között). Ha a rollert, miután hosszan használta, csatlakoztatnia kell a töltőhöz, akkor erre két, gyorstöltést is támogató töltőportja lesz. A roller oldalán található egy harmadik port is külső akkumulátor csatlakoztatásához. Két 6,5 A-es gyorstöltővel 5-6 óra alatt töltheti fel az akkumulátor kapacitását.

 

 

Értékelésünk

Ha vesz egy elektromos rollert, amely kategóriája legjobbjai közé tartozik, orvosolja az összes kisebb hiányosságát, tovább javítja a kialakítását, a felszereltségét és a teljesítményét, akkor nem hibázhat. Mi pontosan így vélekedünk a Dualtron Victor Luxury Plus-ról. Hosszúságának és magasságának növelése, teljesítményének erősítése és a nagyobb akkumulátor beszerelése után jelentősen javultak a képességei, különösen a gyors és hosszabb vezetés kedvelői számára. Ezzel együtt azonban megőrizte egy univerzális gép jellegét, amelyet gond nélkül napi szinten használhat. Azt kell mondanunk, hogy a Minimotors ismét kitűnő munkát végzett. Ha egyszer kipróbálja az eredményt a Dualtron Victor Luxury Plus formájában, kétségünk sincs afelől, hogy egyetért majd velünk.

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
85 km/h
Sebesség
37,4 kg
Súly
2000 W
Teljesítmény
120 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 37,4 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 25 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 85 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 2000 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 4300 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 120 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 117 cm  
      Magasság 130 cm  
      Szélesség 61 cm  
      Hossz összecsukva 117 cm  
      Magasság összecsukva 56 cm  
      Szélesség összecsukva 28 cm  
      Motor típusa BLDC Dual Hub Motor  
      Akkumulátor típusa LG 21700  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 35 Ah  
      Akkumulátor energiája 2100 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus fék (Zoom) + elektromos ABS  
      Hátsó fék hidraulikus fék (Zoom) + elektromos ABS  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

DTR.ESCVCTR.LUX.PLUS

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása