Garancia a minőségre

Származási tanúsítvány

Egyedi tanúsítvány

Egyedüli forgalmazóként Származási tanúsítványt kínálunk az általunk forgalmazott termékek többségéhez.

Ennek a tanúsítványnak a rendelkezésre állását mindig az adott termékhez tartozó Tanúsítvány ikon jelzi.
Miért

Miért adunk Származási tanúsítványt?

Ezt a tanúsítványt azért tudjuk biztosítani, mert a termékek túlnyomó többségét illetően közvetítők nélkül, kizárólag és közvetlenül a gyártókkal dolgozunk együtt, (ellenőrizze az adott terméknél megjelenő Tanúsítvány ikont). Így garantálni tudjuk a megvásárolt termék egészének 100%-os eredetiségét.

Ezért a tanúsítvány nemcsak a hivatalos gyártó valódi voltát, származását és minőségi szaktudását garantálja, hanem biztosítja a garanciális és a jótállás lejárata utáni szervizelést is szervizeinkben és minősített partnereinknél.

 • 100% eredetiség
 • Garantált származás
 • Hivatalos gyártó
 • Garantált garancia

Eredetiség és minőség

Miért fontos?

Azért fontos, mert az egyéni elektromobilitás jelenlegi piacát elárasztják az olcsó példányok, valamint a nem valódi elektronikus alkatrészekkel és akkumulátorokkal felszerelt eredeti rollerkarosszériák. A termék árának legnagyobb részét teszik ki ezek az alkatrészek és az akkumulátor, ezért a hamisítók gyakran nem eredeti alkatrészekre és gyenge minőségű akkumulátorokra cserélik ki. Ez nemcsak csalódott felhasználókat, rosszabb minőséget, rövidebb hatótávolságot és nagyobb meghibásodási arányt eredményez, hanem bizonyos esetekben jelentősen csökkent mechanikai biztonságot és az akkumulátorok töltésekor és üzemeltetésekor rosszabb biztonságot okoz. A "hamis" pólótól vagy órától eltérően a úgynevezett "hamis" roller nem tekinthető ártalmatlannak, és jelentősen ronthatja a felhasználói termékélményt. Származási tanúsítványunknak köszönhetően azonban emiatt nem kell aggódnia, amikor tőlünk vagy minősített partnereinktől vásárol, akik ugyanúgy kiadják ezt a tanúsítványt.

Ha úgy dönt, hogy más forgalmazótól vagy nem minősített eladótól vásárol, vásárlása előtt ragaszkodjon a termék származására vonatkozó információkhoz. Tudja meg, milyen tanúsítványokkal rendelkezik (származási tanúsítvány, CE, EK megfelelőségi nyilatkozat, az akkumulátor anyagbiztonsági adatlapja), és mi a garancia arra, hogy minden alkatrész valódi, az akkumulátort is beleértve. Összehasonlításképpen: az akkumulátor önmagában több mint a felét teheti ki egy termék árának. Az LG vagy SAMSUNG cellákból készült akkumulátor akár 2-3-szor többe kerülhet, mint egy névtelen kínai termék. Ezért a sok eladó által az áruk megvásárlásához igénybe vett közvetítők nagyon nyereségesnek találhatják a hamisítást, ami hamis egységenként akár több száz eurót is jelenthet. Nem csak hamis logóval látják el a terméket, hanem a legdrágább alkatrészeket is hamisítják. Azt is megkérdezheti tőlük, hogy biztosítanak-e elektronikus szerviznaplót, amely a Származási tanúsítvánnyal együtt jelentősen megnöveli a termék értékét, ha később úgy döntene, hogy értékesíti azt.

Eredeti termékek hivatalos partnerektől történő vásárlása esetén az ügyfelek számára biztosított a jótállás és szerviz.

A Származási tanúsítvány birtokosa az áru eredetiségének garanciájával rendelkezik, és ha a nem valódi származás bebizonyosodna, a tanúsítvány birtokosa választhat a visszatérítés vagy a nem valódi áruk valódi árukkal való helyettesítése között.

A tanúsítvánnyal együtt megkapja

Elektronikus szerviznapló

A Tanúsítvánnyal rendelkező termékhez minden esetben létrehozzák az aktuális tulajdonoshoz kapcsolódó elektronikus szerviznaplót. Garantáljuk, hogy szervizünkben vagy minősített partnereinknél végzett bármilyen szervizelés során mindig ellenőrizzük a termék tulajdonjogát, és lopás gyanúja esetén a rendőrséghez fordulunk. Aktívan küzdünk a tolvajok ellen. Mivel az ellopott áruknak a garancia lejárata után is szükségük van szervizre, előbb-utóbb képesek leszünk azonosítani a tolvajokat. Azzal szintúgy nagyon megnehezítjük a tolvajok életét, hogy a cseretöltők vagy bizonyos alkatrészek eladását megtagadjuk, ha a roller tulajdonjogát nem tudják igazolni. Így aztán nem lesznek képesek újra feltölteni az ellopott rollert, és végül nem lesz értelme számukra a lopásnak.

 • tulajdonjog igazolása
 • tolvaj leleplezése
 • Miért nem jár az általunk forgalmazott XIAOMI rollerhez Származási tanúsítvány?

  A XIAOMI egy nagyon különleges márka. Esetükben nehéz vagy szinte lehetetlen a gyártó által közvetlenül garantált árut rendelni. A hivatalos XIAOMI forgalmazó eredeti rollereket kínál az eladóknak, de mindezt magasabb nagykereskedelmi áron, mint amennyiért a legtöbb e-bolt az ilyen rollereket a végfelhasználóknak értékesíti. Ha ez lenne a helyzet, akkor minden e-bolt 40-80 eurót veszítene minden eladott rolleren. Az oka ennek az, hogy a XIAOMI márka nem tudja megakadályozni termékei hamisítását, valamint rollereinek többé-kevésbé eredeti és minőségi példányainak illegális behozatalát Kínából.

  Mivel azonban ez egy "híres" roller, hibának tartanánk, ha nem árusítanánk ilyet üzleteinkben, annak ellenére, hogy személyesen nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ideális választás hosszú távú használatra. Ennek ellenére nem feltétlenül rossz választás azoknak az ügyfeleknek, akik számára nagyon fontos az ár.

  Az általunk forgalmazott XIAOMI rollerek, beleértve az alkatrészeket is, az EW Distribution s.r.o. vállalattól származnak. Nem titkoljuk, kik a beszállítóink, és ennek ezesetben sem látjuk okát. Tapasztalataink alapján ezek olyan termékek, amelyek vagy eredeti minőségűek, vagy megkülönböztethetetlenek az eredeti minőségi termékektől, és mindegyikre teljes körű garanciát és garancia utáni szervizelést biztosítanak, ezért döntöttünk úgy, hogy együttműködünk az EW Distribution s.r.o.-val. Mivel azonban nem közvetlenül a gyártótól vásárolunk, mint más márkák esetében, ezekhez a rollerekhez csak elektronikus szerviznaplót adunk, Származási Tanúsítványt nem.

  Ha úgy dönt, hogy XIAOMI rollert vásárol más e-boltban vagy üzletben, határozottan javasoljuk, hogy kérjen információt a termék eredetéről és a hozzá tartozó tanúsítványokról (CE, EK megfelelőségi nyilatkozat, az akkumulátor anyagbiztonsági adatlapja) és arról, hogy mi a garancia az összes alkatrész valódiságára, az akkumulátort is beleértve. Összehasonlításképp: a XIAOMI esetében az akkumulátor ára a roller árának majdnem felét teszi ki, és egy kiváló minőségű cellákból készült akkumulátor akár 2-3-szor is többe kerülhet, mint egy névtelen, alacsony kapacitású, Kínából származó akkumulátor. Ezért a XIAOMI rollerek hamisítása különösen nyereséges (hamis egységenként akár száz euró) lehet a közvetítők számára, akiket sok gyártó vesz igénybe az áruk megvásárlásához. Azt is megkérdezheti a többi beszállítótól, hogy biztosítanak-e elektronikus szerviznaplót, ami jelentősen növeli a termék eladási értékét, amikor később úgy dönt, hogy értékesíti rollerét, és lecseréli egy jobb modellre.

  Ha nem hajlandók elmondani, hogy kitől vásárolták a rollert, vagy nem hajlandóak bemutatni az említett tanúsítványokat, akkor ez (nem kötelező jelleggel, de) jele lehet annak, hogy a termék nem eredeti minőségű. Ez gyakran nemcsak csalódott felhasználókat, alacsonyabb minőséget, rövidebb hatótávolságot és magasabb meghibásodási arányt eredményez, hanem bizonyos esetekben jelentősen csökkent mechanikai biztonságot, valamint az akkumulátorok rosszabb töltési és üzemeltetési biztonságát. A "hamis" pólótól vagy órától eltérően az úgynevezett "hamis" roller nem tekinthető ártalmatlannak, és jelentősen ronthatja a felhasználói termékélményt.

Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása