akár -33%

Város
barát

A City Boss RX5L elektromos roller a környezetbarát világ új vízióját testesíti meg. Csúcstechnológiával van felszerelve, és minden városi utazást rendkívüli élménnyé varázsol! Elégedett lesz a tempomattal, az USB töltőporttal, a hátsó tárcsafékkel és még sok mással is.

`

City Boss RX5L

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 

- 1 576 Ft‎
 

- 1 Ft‎
Régi ár Kedvezményes ár

347 900 Ft‎Áfát tartalmazza

235 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 32%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

A City Boss RX5L az ár, a teljesítmény és a megbízhatóság aránya miatt ideális elektromos roller a mindennapos városi használatra. Erőssége a kategóriájában szabványon felüli, 500 W-os teljesítménye és 35 km-es hatótávolsága, miközben megőrzi kompakt méretét és ideálisan alacsony súlyát. Az olyan tulajdonságok, mint az állítható magasságú összecsukható kormány, kiváló kezelhetőséget garantálnak az akár autóval, akár tömegközlekedéssel való szállítás közben. A roller egyszerű transzreflektív kijelzővel rendelkezik, amely még közvetlen napfényben vagy éjszaka is tökéletesen leolvasható. Erőteljes, akár 10 m-es fénysugarú LED-lámpával és hangos kürttel is rendelkezik. A biztonságról és a kényelemről az első és hátsó lengéscsillapítók, valamint a sárvédőkkel ellátott 8 colos gumiabroncsok (elöl felfújható, hátul tömör szilárd) gondoskodnak. A kiegészítő funkciókkal - úgy mint tempomat, USB töltőport, hátsó tárcsafék és még sok minden más - is elégedett lesz.

 

 

Karosszéria, dizájn és menetminőség

A City Boss RX5L roller nem csak praktikus a mindennapi használathoz, hanem strapabíró, repülőgépiparban használatos minőségi alumíniumból készült vázat is kínál, amely akár 120 kg-os terhelést is kibír és egyben megfelel az európai uniós EN 17128 szabvány műszaki követelményeinek. A 17,3 kg tömegű roller könnyen szállítható tömegközlekedéssel, autó csomagtartójába berakodva, vagy több emeletre felcipelve. 5 másodperc alatt könnyen összecsukható. Az olyan előnyös funkció, mint az állítható magasságú kormány a 150-210 cm magas vezetők számára egyaránt alkalmassá teszi. Az 55 cm széles kormány stabil fogást tesz lehetővé nagyobb sebességnél és egyenetlen terepen is. Az első és hátsó lengéscsillapítók a 8 hüvelyk átmérőjű abroncsokkal (elöl felfújható, hátul tömör szilárd) további kényelmet biztosítanak a városban való közlekedéshez, és velük még a kisebb bukkanók és kátyúk leküzdése sem jelent gondot. A 48 cm hosszú és 15 cm széles futófelület az egymás mögé helyezett lábaknak elegendő hellyel szolgál. A City Boss RX5L roller mindezt két színben kínálja - fehérben és feketében.

 

Biztonság, teljesítmény és felszereltség

A gázkar megnyomása után elindul a hátsó keréken elhelyezett 500 W teljesítményű BLDC villanymotor, mellyel még meredekebb dombokat is megmászhatunk. A maximális sebesség szoftveresen 25 km/h-ra van korlátozva (feloldás után akár 35 km/h is elérhető). A hátsókerék-hajtás jobb megoldást kínál a gyorsítás közbeni stabilitás megőrzése és az energiahatékonyság érdekében. A roller hátsó tárcsafékkel van felszerelve. Ez a kombináció biztosítja a legjobb stabilitást és irányíthatóságot fékezéskor. A 48 V-os és 13 Ah-s beépített Li-Ion akkumulátorral akár 35 km-es hatótávolság is elérhető. Töltése körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. Az Ön láthatóságát biztosítandó a roller elöl LED lámpával van felszerelve, amelynek fényereje 400 lumen, és fénysugara a 10 métert is eléri. További biztonsági elem a kellően hangos kürt. Városi vezetés közben a tempomatot is értékelni fogja, amely automatikusan tartja a beállított sebességet. A City Boss RX5L transzreflektív kijelzővel van ellátva, amely még közvetlen napfényben vagy éjszaka is tökéletesen leolvasható. Olyan információkat jelenít meg, mint az akkumulátor töltöttségi szintje, a sebesség, a megtett távolság vagy a sebességfokozat (1-3). Szintén praktikus a hátoldalán elhelyezett, okostelefon számára powerbank-ként funkcionáló USB-port.

 

Használat, praktikum és karbantartás

A roller kialakítása egyszerű, de praktikus. Legfőbb előnye a lehető legkisebb súly és a kompakt tárolhatóság. A City Boss RX5L kellően erős BLDC villanymotorja nagyobb emelkedőket képes kezelni, mint a legtöbb városi rolleré. A gyártó emellett számos alkatrészt és némi modularitást is kínál, pl. ülés vásárlásának a lehetőségét. A hátsó tömör gumiabroncs védelmet nyújt az éles tárgyak vagy a járdaszegélyhez való erős ütődés által okozott defektek ellen. Az első felni könnyen ketté bontható, így a tömlő vagy a kopott abroncs eltávolítható vagy lecserélhető. Az első gumiabroncsot tömörrel is helyettesíthetjük.

 

Szerviz

A City Boss márka forgalmazója vagyunk egész Közép-Európában. Közvetlen garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely prágai, brnói és pozsonyi fiókjainkban érhető el. A pótalkatrészek nagy részét raktáron tartjuk, és a garanciális javítások minősített szolgáltatója vagyunk. Ezért a roller vásárlásakor nem kell aggódnia a szervizelés vagy a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártóval ápolt kapcsolatunknak köszönhetően az esetleges bonyolultabb meghibásodásokkal, diagnosztikával is foglalkozni tudunk.

 

A márkáról

Élő bizonyítéka annak, hogy nem csak a technológiai óriásoknak otthont adó országok gyártói tudnak kiváló minőségű városi elektromos rollereket gyártani. Valószínűleg így lehetne egy mondatban összefoglalni a cseh Epic cég munkáját. A vezetés örömét biztosítják ügyfeleiknek – különösen Közép-Európában – a City Boss, Voltaik és Joyor márkák modelljeinek köszönhetően. Kiváló minőségű kidolgozás, elsőrangú dizájnmegoldások, top teljesítmény és megfizethető ár jellemzi őket. Az Epic munkatársai a városi környezet szakértői, nem csak az e-mobilitás, hanem a városlakók változatos életmódjához szükséges sportszerek terén is. Nem csoda, hogy a City Boss, Volaik és Joyor márkák elektromos rollerei egyre népszerűbbek, hiszen pontosan azt adják a vezetőknek, amit elvárnak tőlük.

5/10
Kényelem
7/10
Karbantartás
25 km/h
Sebesség
17,3 kg
Súly
500 W
Teljesítmény
35 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Nagyon könnyű
Több színváltozat
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 17,3 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 7 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 25 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 500 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 35 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 110 cm  
      Magasság 125 cm  
      Szélesség 55 cm  
      Hossz összecsukva 105 cm  
      Magasság összecsukva 40 cm  
      Szélesség összecsukva 17 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 13 Ah  
      Akkumulátor energiája 624 Wh  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 8"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés rugó  
      Hátsó felfüggesztés rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása