Város
barát
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény
Voltride
ajánlja

Város
barát
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény
Voltride
ajánlja

A Grizzy igazi óriás, amelyet kényelmes és biztonságos terepen való vezetésre szánnak. Elképesztő 2700 W teljesítményű, és három színváltozatban készül. A roller olyan üléssel rendelkezik, amely növeli a kényelmet a hosszú terepeken, és kettős lengéscsillapítók képesek ellenállni a durva kezelésnek. Természetesen ennek a rollernek a mérete és robusztus jellege tükröződik meglehetősen jelentős súlyában.

`

SXT Grizzy

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 

- 0 Ft‎
 

+ 32 126 Ft‎
 

- 0 Ft‎
alap ár

933 100 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 3-5 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Ez egy óriás a rollerek között, amellyel nehéz megmondani, hogy rollerről vagy motorkerékpárról beszélünk, mivel a határvonal nagyon vékony. Kifejezetten a rendkívül nagy teljesítményű modellek kategóriájába tartozik . Választhat három színű felület , nevezetesen a klasszikus fekete, piros vagy kék-zöld felület közül. Hatalmas motorjának köszönhetően, amely maximálisan 2700 W teljesítményt nyújt (2000 W folyamatos teljesítmény), eléri a 45 km / h sebességet és a 70 km-es hatótávolságot . Ez a hatalmas roller lehetővé teszi a kényelmes vezetést a terepen, egyike azon kevés modelleknek, amelyek üléssel vannak felszerelve. A Grizzy nagy 12 hüvelykes, levegővel töltött kerekekkel érkezik, amelyek méretüknél fogva megközelítik a tipikusan quadokban használt kerekeket. Ezeknek a kerekeknek köszönhetően a rollerrel való közlekedés valóban kényelmes, és nem kell aggódnia a mérsékelt terepviszonyok miatt . Ezt az óriást közvetlenül a hátsó kerék belsejébe szerelt motor hajtja. A mindkét tengelyen rugózott alváz jelentősen hozzájárul a kényelemhez.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A teljesítmény nagyon fontos, ha egy ilyen óriási rollerről van szó. Éppen ezért ez a modell fel van szerelve egy erőteljes motorral, amely maximális 2700 W teljesítményt biztosít (2000 W folyamatos teljesítmény). Ilyen motorral nem kell elkerülnie a nagyobb kihívást jelentő terepet vagy a meredekebb lejtőket , mivel a könnyedén képes kezelni őket. Nem fél a nagyobb kihívásokkal teli terep és a nehéz versenyző kombinációjától , mivel 200 kg teherbírásának köszönhetően jelenleg kérdés nélkül rekorder ebben a kategóriában szereplők között. Nagyméretű 60 V és 20 Ah lítium akkumulátorral rendelkezik, amely megfelel az 1200 Wh tárolt energiának , amellyel egyetlen feltöltéssel hihetetlen 70 km-es útra viheti. Hangsúlyoznunk kell azonban, hogy az akkumulátor nullára történő lemerítése nem kedvez annak élettartamának. Ezért jobb, ha az akkumulátorban marad némi energia, és elkerüljük a napi töltést 0% -tól 100% -ig. A töltési idő teljes kapacitásra mindössze 4 óra , ami valóban "gyors", tekintve az akkumulátor nagyságát. A 45 km / h sebesség biztosan örömet szerez az adrenalint kedvelő versenyzőknek

 

Kényelem

Kényelmével és teljesítményével egyértelműen felülmúlja és nagy előnnyel rendelkezik off-road nővérével, az SXT Monster rollerrel szemben. Jelenleg nagyon nehéz olyan rollert találni, amely legyőzné az SXT Grizzyt ezekben a kategóriákban. Nagyméretű, 12 hüvelykes, levegővel töltött kerekekkel javítja a vezetési kényelmet, elöl és hátul egyaránt felfüggesztéssel ellátva. Elöl dupla hidraulikus, hátul dupla rugós lengéscsillapító található . Az ülés jobb stabilitást és biztosan nagyobb kényelmet nyújt Önnek. A biztonság érzése, amely azon a tényen alapul, hogy ez a roller két tárcsafékkel rendelkezik , tovább hozzájárul ehhez a kényelemhez. Természetesen ennek a kényelemnek, a felfüggesztésnek, a nagy akkumulátornak és a fékeknek valaminek nem csak képletesen szólva kell valamit mérlegelnie. Ezért a versenyzőnek el kell viselnie a roller nagyobb súlyát, amely eléri a 71 kg t. Az ilyen súly abszolút kizárja ezt a rollert a könnyű rollerek kategóriájából. A roller felemelése és hordozása nem kellemes élmény, és jobb, ha ketten csinálják. A rollert egy motorkerékpárhoz vagy egy quadhoz hasonló forduló gáznyél vezérli. Ez tovább erősíti kirándulás génjeit és kialakítását, elhomályosítva a roller és a motorkerékpár közötti fennmaradó különbségeket. A mobiltelefon tartó töltő USB-csatlakozóval nagyon praktikus, közvetlenül a kormány bal oldalán található. Lehetővé teszi a navigációs szoftver futtatását és a korábban fel nem fedezett területek felfedezését.

 

Biztonság

Ami az Ön biztonságát illeti, az SXT Grizzy kétségtelenül nagyon jól felszerelt. A két hidraulikus tárcsafék könnyedén leállítja a rollert még nagy sebességgel is, amelyet ez az óriás elérhet. A gumik biztosítják a jó tapadást gyenge felületen. A futómű összesen négy lengéscsillapítót tartalmaz, amely jó tapadást biztosít a gyenge felületen akkor is, ha gyorsan halad a nehéz terepen vagy nehéz terepen, nemcsak a kényelemhez, de különösen a hatékony fékezéshez is. Van egy dupla hidraulikus lengéscsillapító elöl és egy dupla rugós lengéscsillapító hátul . A nappali és éjszakai kiváló láthatóságról az elülső és hátsó LED-es lámpák gondoskodnak, amelyek megfelelnek a legújabb szabványoknak. A roller visszapillantó tükrökkel van felszerelve. Ha vezetéskor nincs szüksége rájuk, könnyen eltávolítható, hogy véletlenül ne károsítsa őket. Ha később meggondolja magát, egyszerűen telepítse újra. Ha a biztonságról beszélünk, maga a roller biztonsága is fontos. A rúd közvetlenül a rollerbe telepített riasztórendszeren és indításgátlón kívül a kormányon található egy kormányzár is, amely megbízhatóan megvédi SXT Grizzy készülékét a nemkívánatos személyektől.

 

Dizájn

Az SXT Grizzy valóban egyedülálló gép. Robusztussága szó szerint azt bizonyítja, hogy ez nem egy apró városi roller, hanem egy teljesen kifinomult gép felejthetetlen utak megtételéhez. Amellett, hogy „szorgalmas”, az SXT emberei gondoskodtak arról, hogy a kialakítása korszerű legyen. Hasonlít a chopper típusú motorkerékpárok stílusához. A roller specifikációi valóban összehasonlíthatók ehhez a motorkerékpár-kategóriához. Az amerikai kényelmes motorkerékpárok stílusa inspirációt nyújtott nemcsak a magasan elhelyezett kormányhoz, az elülső hosszú felfüggesztéshez és a kényelmes üléshez, hanem az akkumulátor helyzetéhez is, amely olyan helyen van, ahol elvárná a motort, ha aprító lenne. Kialakításával a Grizzy egyértelműen maximális kényelemre és az 1950-es években létező amerikai szabadságszemléletre hivatkozik. Annak ellenére, hogy robusztus, a kormányrúd szépen és tökéletesen összekapcsolódik az üléssel. Ugyanakkor a kormány elegáns formájú, és a visszapillantó tükrökkel és a fényszórókkal együtt jellegzetes retro hangulatot kölcsönöznek a rollernek. A kábelezés viszonylag jól el van rejtve a roller testében, ami viszont tiszta és elegáns. Ennek a gépnek a vezetése vonzza az összes járókelő kíváncsiságát, különösen, ha a kék-zöld vagy piros szín t választja. Ezzel a rollerrel elkészítheti az Easy Rider film modern remake-jét, amelyben az elektromos motor néma morgása és a szél fütyülése helyettesíti a zajos kipufogó hangokat és a benzin füstjeit. A helyi kirándulások stílusosak és környezetbarátak lesznek ezzel a rollerrel.

 

 

Használat és praktikum

Ez egyértelműen a legnehezebb roller portfóliónkban, és ezért nem lehet leírni, hogy könnyen hordozható. Készüljön fel arra, hogy ennek a rollernek két emberre van szüksége a hordozásához, és szállításához elég nagy csomagtartó szükséges . Ha azonban ez nem jelent nagyobb akadályt az Ön számára, vagy ha nem tervezi, hogy gyakran utazik a rollerrel, akkor kiváló utazási kényelemmel jutalmazza , és több mint tisztességes hatótávolsággal és rendkívüli erővel. Nem csak a rossz utakat, de a lejtőket is könnyen kezelheti . Ezért számíthat rá, amikor meglátogatja gyönyörű hegyeinket. Arra azonban ne számítson, hogy egyenesen a lejtőn viszi fel a gombászáshoz. Ha kifejezetten terepjáró modellt keres, nézze meg portfóliónkban található SXT Monster modellt. Ha garázsban vagy házikóban tartja, akkor nem akar másként utazni, mint ezen a rolleren . Akár kirándulni egy rétre vagy egy mezőre, vagy csak ellátogatni egy élelmiszerboltba vagy egy étterembe, mindig mosolyogva érkezik, és sok kíváncsi nézőt vonz. Egy dolog azonban mindenképpen hiányozni fog, az emissio . Minden kalandor mindenképpen értékelni fogja a mobiltelefon tartó t, amely közvetlenül a kormány bal oldalán található, lehetővé téve a navigációs szoftver futtatását okostelefonján és új mágikus helyek felkeresését.

 

Értékelésünk

Feltéve, hogy nem kell gyakran hordania a rollert, és kényelmesen feltöltheti garázsban vagy nyaralóban, ez lesz a fő közlekedési eszköz a tágabb területen belül. Értékelni fogja a kényelmét, különösen terepen és hosszú utak során. Mindig mosolyogva és boldogan érkezik, mintha ez lenne az első menet. Minden alkalommal, amikor meglovagolja, újra megszereti . Az SXT Grizzy nemcsak az adrenalinról szól, hanem a kényelemről is, amelyet az bizonyít, hogy üléssel van felszerelve. A második kedvenc modellje az ülésnek bizonyára az SXT Monster, amely felszereltségét tekintve szó szerint terepjáró roller. Sajnos az SXT Monster nem rendelkezik közvetlenül a kerékagy belsejében elhelyezett motorral, ami azt jelenti, hogy még egy dologra kell ügyelni - a lánc kenésére. Ha azonban ülőhely nélküli adrenalin-élményre vágyik, akkor ellenőrizze a ZERO 11X, ZERO 10X és INOKIM OXO modelleket is, amelyek felszerelhetők terepabroncsokkal, és még szélsőségesebb paramétereket kínálnak a sebesség és a hatótávolság szempontjából. Emellett hordozhatóbbak és kompaktabbak is. Végül, ha olyan kényelmes rollert keres, amelynek ülése rendkívüli teljesítményt nyújt, hatalmas hatótávolságot kínál, ugyanakkor nem nagyon igényes terep járatokat tervez, az SXT Grizzy épp most készült el az Ön számára . Csak az a kérdés marad, hogy melyik színű felületet válasszuk.

Szervíz

Mi vagyunk az SXT márka legnagyobb engedélyezett importőre és kereskedője Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Ukrajnában. Közvetlen jótállási és jótállási idő utáni szervizt nyújtunk , amelyet prágai, brünni, pozsonyi és ungói üzleteinkben szervezünk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk , és mi vagyunk a garanciális és jótállási idő utáni javítások tanúsított szervízei k. Ezért a roller vásárlásakor nem kell aggódnia a szerviz vagy a pótalkatrészek hiánya miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően kezelhetjük a nehéz javításokat vagy a diagnosztikát.

A márkáról

2005-ben alapított SXT az egyik legrégebbi elektromos roller márka a világon . Ez egyike azon kevés márkáknak, amelyek székhelye Európában, nevezetesen Németországban található, közel a svájci déli határhoz. Az SXT központja a német Rheinfelden városban található, ahol az értékesítési részleg, a tervezőcsoport, valamint a központi szerviz és raktár a vállalat tulajdonában lévő épületben található, és több mint 3 000 m2 területet ölel fel. Az SXT stratégiája a helyi képviseletek létrehozása, hogy az ügyfeleknek mindig kéznél legyenek a tanácsok és szolgáltatások a saját régiójukban és helyi nyelvükön, és ne kelljen minden kérdést távolról megoldaniuk az interneten keresztül. A Voltride a legnagyobb ilyen jellegű képviselet Közép-Európában , Pozsonyban, Prágában, Brünnben, Ungváron üzlethálózatot működtet, és Magyarországon egy e-üzletet is üzemeltet. Maga a gyártás 9, Kínában található gyárban zajlik, amelyeket az SXT gondosan kiválasztott magas színvonalú és minőségi termelés érdekében. Évente több mint 10 millió darabot gyártanak . Az SXT biztosítja a rendszeres ellenőrzést és a gyártási folyamatban való jelenlétet annak érdekében, hogy a magas követelmények teljesüljenek , amint azt az SXT beszállítói előírják. Minden SXT termék megfelel az európai szabványoknak (például CE, ROHS, IQC, IPQC és FQC), és rendszeresen ellenőrzi őket belső audit, hogy Ön biztos lehessen abban, hogy eredeti SXT termékek vásárlásával szerezzen kiváló minőségű rollert t. Az SXT a saját nevével szavatolja. A Voltride csak eredeti SXT termékeket kínál az európai központi raktárból, ezért garantálni tudjuk eredetiségüket. Jó kapcsolatokat alakítottunk ki közvetlenül az SXT tulajdonosával , és gyakran személyesen látogatjuk meg a céget. Ezért megerősíthetjük, hogy saját tapasztalataink szerint az SXT márka komolyan gondolja a személyes elektromobilitást , és ugyanolyan szenvedéllyel és lelkesedéssel hisz ennek a közlekedési módnak a jövőjében, mint ahogy mi magunk is elhiszjük.

10/10
Kényelem
4/10
Karbantartás
45 km/h
Sebesség
71 kg
Súly
2700 W
Teljesítmény
70 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Több színváltozat
A Max Blinker ajánlja
Ülés
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 71 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 4 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 45 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 2700 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 70 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 198 cm  
      Magasság 110 cm  
      Szélesség 86 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa LiFePO4  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 20 Ah  
      Akkumulátor energiája 1200 Wh  
      Vezérlőrendszer forgassa el a fogantyút  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 12"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 12"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés kettős lengéscsillapító  
      Hátsó felfüggesztés kettős hidraulikus csappantyú + rugó  
      Világítás elől és hátul  
      Színek fekete, piros, kék  
      Max. terhelhetőség 200 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása