Város
barát

Olyan kerékpár, amelyet nem kell pedállal hajtani? Igen. Ha nem akar, nem kell pedáloznia. Csupán 18,9 kg-ot nyomó, összecsukható kerékpár, amellyel akár 60 km-es hatótávolságot is elérhet (ECO módban).

`

SXT Velox

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 
 

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó


Tekintettel arra, hogy az SXT Velox modell pedállal van felszerelve, még csukott szemmel sem sorolhatjuk a klasszikus elektromos rollerek közé. Mindazonáltal az elektromos rollerek és kerékpárok jellemzőinek legjobbját kínálja szükségtelen kompromisszumok nélkül. Úgy néz ki, mint egy kerékpár, és valóban kerékpár is. Ennek ellenére gondtalanul vezetheti anélkül, hogy ténylegesen használná a pedálokat, hasonlóan a rollerhez. Azzal a különbséggel, hogy ezen a "rolleren" a felfüggesztésnek, de főként az igazán nagy felfújható kerekeknek köszönhetően kényelmesen ülhet. A nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően akár 60 km-es hatótávolságot is képes kezelni, míg az akkumulátora könnyen kivehető, amit biztosan értékelni fog, mivel így nem kell az egész elektromos bringát hazavonszolni, csak az akkumulátort kell magával vinnie. Hihetetlen 18,9 kg-os súlyának és ergonomikusan összecsukható kialakításának köszönhetően szinte bárhol elfér. Kérésre speciálisan megemelt ülést és az első lánckeréken eltérő áttételt is tudunk adni hozzá.

 

 

Hatótáv, teljesítmény és biztonság

Az SXT Velox 250 W teljesítményű, ami nem csak a kényelmes városi közlekedéshez, hanem a nagyobb kihívásokat rejtő terepre is elegendő. Maximális sebessége 25 km/h-ra korlátozott. Lítiumos LG akkumulátorral rendelkezik, amelynek tárolt energiája 187,2 Wh (36 V és 5,2 Ah). Hihetetlen, de csupán 2,5 óra alatt fel lehet teljesen tölteni, ami után a kerékpár 60 km-es hatótávolságot biztosít. A gyártó nagy figyelmet fordított ennek a modellnek a biztonságára, a váz magnézium ötvözetből készült, mindkét kerék mechanikus tárcsafékkel van ellátva, így mindig biztonságosan meg lehet állni. Hátul központi lengéscsillapító van, amely nemcsak a kényelemhez, hanem a menetstabilitáshoz is hozzájárul. Az első és hátsó LED lámpák is hozzájárulnak a biztonsághoz, a hátsó lámpák pedig féklámpaként is funkcionálnak. A nagyméretű 16 hüvelykes, levegővel töltött kerekek még kényelmesebbé, stabilabbá és ezáltal biztonságosabbá teszik a vezetést. A nagyobb kerekek erősebb giroszkópikus stabilizáló hatást is biztosítanak, így jobb az iránystabilitás menet közben.

 

 

 

Kényelem és dizájn

A különlegesség, amelyre méltán büszkék lehetünk, a csúcskategóriás magnéziumötvözetből készült váz, amely ráadásul hegesztés és illesztékek nélküli, ami rendkívüli stabilitást és tartósságot kölcsönöz neki. A pedáloknak köszönhetően az SXT Velox hagyományos elektromos kerékpárnak minősül, így utakon és más közutakon is használható. Az SXT Velox könnyen összehajtható kis méretre néhány egyszerű lépésben, az összecsukó mechanizmusnak köszönhetően pedig rendkívül kompakt "csomaggá" varázsolhatja. Közvetlenül az összecsukó mechanizmus melletti részen lett elhelyezve a 36 V-os lítium-ionos akkumulátor, amelyet kiváló minőségű LG cellák táplálnak, lopásgátlással felszerelve.

 

 

 

Használat és praktikum

Ha a legkényelmesebb és legstílusosabb közlekedési módot keresi, az Ön számára az SXT Velox a megfelelő választás. Egyesíti a kerékpár előnyeit a pedálozás nélküli elektromos meghajtás kényelmével. A közepesen hosszú utakra alkalmas modellek közé soroljuk. Akár városban, akár igényesebb terepen, Önre bízzuk. Akár városban, akár kihívásokkal teli terepen, ez csak Önön múlik. Legyen szó erdei kirándulásról, vagy ha mezőn vezeti, vagy csak kiugrik vásárolni vele, biztosan nem kifulladva éri el az úti célját. A 16 hüvelykes, levegővel töltött széles abroncsoknak köszönhetően jól bírja a keményebb terepet és a bukkanókat is. Hátul központi lengéscsillapító található. Az ergonomikus kialakítású ülés magassága állítható. Az SXT Velox még a nehezebb vezetőket is kényelmesen elbírja, mivel terhelhetősége akár 120 kg is lehet. A kormányon LCD-kijelzővel ellátott vezérlőegység is található, amelyen az akkumulátor állapota, az aktuális sebesség, a megtett távolság és a beállított vezetési mód is leolvasható. Nagyon hasznos és praktikus, hogy félbehajtható. Szilárd és erős annak ellenére, hogy összecsukható. Mindössze 18,9 kg-ot nyom, amivel nem számít nehéz gépnek, így szükség esetén továbbra is fel tudja vinni a lépcsőn.

 

Értékelésünk

Az SXT Velox azok számára készült, akik értékelik a kerékpár előnyeit, de a könnyed utazás élményére vágynak pedálozás nélkül. A lánc miatt nehezebb karbantartani, és megvan az a veszélye, hogy összeolajozza a nadrágját. A kivehető akkumulátor miatt nem kell aggódnia, ha valahol otthagyja lezárva, és így nem kell hazatolni a sáros kerékpárt az akkumulátor feltöltéséhez. Sőt, ha az akkumulátorral együtt hagyná ott, akkor maga az akkumulátor is zárható. Mivel ez egy összecsukható bicikli, elfér egy átlagos autó csomagtartójában, de a többi poggyásznak már nem marad sok hely. Robusztussága ellenére kifinomult dizájnjával igazán gyönyörű, így érkezése minden helyzetben stílusos lesz. A vezetési kényelem kiváló, és inkább hasonlítható egy ultrakönnyű és rendkívül stílusos motorkerékpáréhoz, mint a kerékpározáshoz. Ez egy olyan gép, amelyben megbízhat. Kiváló alternatívájaként a kerékpároknak vagy a klasszikus elektromos rollereknek mindig biztonságosan hazaviszi. Ha pedig az akkumulátor kifogyna az szuszból, akkor pedálozással még mindig be tudja fejezni az útját.

 

Szerviz

Mi vagyunk az SXT márka legnagyobb hivatalos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. A legtöbb alkatrész megtalálható raktárunkban. A garanciális és a garancia lejárata utáni javítások hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

 

A márkáról

A 2005-ben alapított SXT az egyik legrégebbi elektromos rollermárka a világon. A kevés, európai székhelyű gyártók egyike. Központja Németország déli részén, a svájci határ közelében található, Rheinfelden városában, ahol az értékesítési részleg, a tervezői csoport, valamint a központi szerviz és raktár a vállalat tulajdonában lévő épületben van, ami több mint 3 000 m2 területet foglal el. Az SXT stratégiája a helyi képviseletek létesítése, amivel ügyfeleinek saját régiójukban és saját nyelvükön tudja biztosítani a tanácsadás és a szolgáltatások folyamatos elérhetőségét, hogy ne távolról, az interneten keresztül kelljen megoldaniuk minden problémát. A Voltride a legnagyobb ilyen jellegű képviselet Közép-Európában. Pozsonyban, Prágában, Brnoban és Ungváron működtetünk üzlethálózatot, valamint egy e-shopot is Magyarországon. Maga a termelés a Kínában található kilenc gyárban zajlik, amiket az SXT gondosan választott ki a magas színvonalú, minőségi termelés érdekében. Évente több mint 10 millió egységet állítanak elő. Az SXT biztosítja a rendszeres ellenőrzést és a gyártási folyamatban való jelenlétet, hogy eleget tegyenek az SXT beszállítói által előírt magas követelményeknek. Valamennyi SXT termék megfelel az európai szabványoknak (például CE, ROHS, IQC, IPQC vagy FQC). Belső vizsgálatokkal rendszeresen ellenőrzik, hogy megfeleljenek azoknak. Biztos lehetsz tehát abban, hogy eredeti SXT termékek vásárlásával kiváló minőségű rollert kapsz kézhez, amit az SXT saját márkanevével szavatol. A Voltride csak az európai központi raktárból származó eredeti SXT termékeket árulja, így képes garantálni azok eredetiségét. Közvetlenül az SXT tulajdonosával jó kapcsolatot alakítottunk ki, és gyakran látogatjuk meg a céget személyesen. Éppen ezért megerősíthetjük, hogy saját tapasztalataink alapján az SXT márka komolyan veszi az egyéni elektromobilitást, és ugyanolyan szenvedéllyel és lelkesedéssel hisz ennek a közlekedési módnak a jövőjében, mint ahogyan mi magunk is.

 

6/10
Kényelem
4/10
Karbantartás
25 km/h
Sebesség
18,9 kg
Súly
250 W
Teljesítmény
60 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
Több színváltozat
Jól összecsukható
Ülés
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 18,9 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 2,5 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 25 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 250 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 60 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 135 cm  
      Magasság 103 cm  
      Szélesség 58 cm  
      Hossz összecsukva 77 cm  
      Magasság összecsukva 64 cm  
      Szélesség összecsukva 43 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor kapacitása 5,2 Ah  
      Akkumulátor energiája 187,2 Wh  
      Vezérlőrendszer pedálrásegítés  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék mechanikus lemez  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 16"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 16"  
      Felfüggesztés hátsó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása