akár -10%
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Lejobb a
kategóriájában
Extrém
teljesítmény
Voltride
ajánlja

Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Lejobb a
kategóriájában
Extrém
teljesítmény
Voltride
ajánlja

Két 1400 W-os motorral felszerelt, amelyek szükség esetén rengeteg teljesítményt biztosítanak Önnek. Ez lehetővé teszi a hihetetlen 80 km/h-s sebesség elérését, ami a leggyorsabb rollerré teszi ár- és súlykategóriájában. A kettős hidraulikus tárcsafékek mindig biztonságosan megállítják Önt bármilyen sebességnél. A kettős, állítható rugózással kombinált 10 hüvelykes gumiabroncsok pedig gondoskodnak az igazán sima haladásról.

`

VSETT 10+

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
1248 Wh (60 V 20,8 Ah)
- 160 630 Ft‎
LG 1536 Wh (60 V 25,6 Ah)
- 0 Ft‎
LG 1680 Wh (60 V 28 Ah)
+ 81 102 Ft‎
alap ár

997 900 Ft‎Áfát tartalmazza

  • 1248 Wh (60 V 20,8 Ah)
  • LG 1536 Wh (60 V 25,6 Ah)
  • LG 1680 Wh (60 V 28 Ah)

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

Az extrém rollerezés új dimenziója

Fedezze fel az extrém rollerezés új dimenzióját! A VSETT 10+ egy meglepően modern tervezésű elektromos roller, tökéletesen kidolgozott műszaki jellemzőkkel, nagy adag adrenalin levezetésére. Erőteljes, új generációs, kétmotoros elektromos roller, amelyet a korábban a sikeres Zero rollereket felvonultató csapat tagjai fejlesztettek ki. Ezt az elektromos rollerszériát a teljesítmény, a minőség, a stabilitás és a biztonság jellemzi. A VSETT 10+ számos újítással büszkélkedhet, amelyek az elektromos rollerek fejlesztését a következő szintre emelik.

 

Biztonság és menetminőség

A biztonság mindig elsődleges. A roller alkatrészeit új vázba építették be, amelyet a maximális menetstabilitás érdekében terveztek. A továbbfejlesztett masszív összecsukó mechanizmus gyors, kényelmes, és ami a legfontosabb: meghibásodás-biztos reteszének köszönhetően biztonságos. A váz az űriparban használatos, erős alumíniumötvözetből készült. Az egész szerkezet gondosan kiegyensúlyozott, hogy fenntartsa a stabilitást még nagyobb sebességnél is, amely „Sport” módban akár a 80 km/h-t is elérheti. A kevésbé tapasztalt vzetőknek lehetőségük van korlátozni végsebességüket az első motor kikapcsolásával, ami felére csökkenti a teljesítményét. A rendkívüli teljesítményhez azonban minőségi fékrendszerre van szükség, amelyet a roller valóban meg is kapott alapfelszereltségként. A teljesen hidraulikus és évek óta tesztelt ZOOM tárcsafékek még nagyobb sebességnél is hatékonyan képesek fékezni, a fékkarra kifejtett minimális erő alkalmazásával. Az elektromos ABS-szel kombinálva a fékezés gyerekjáték. Az egész roller kiváló minőségű és masszív felépítése akár 130 kg összterhelhetőséget is lehetővé tesz. Lehetőség van továbbá az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, amely megakadályozza a nem kívánt elindulást. Ráadás a könnyen karbantartható csúszásmentes futófelület, amely megakadályozza a vezető megcsúszását zord időben vagy extrém helyzetekben. A roller alapfelszereltsége tartalmazza az erős LED-es lámpákat, amelyek hüvelykujjal vezérelhetők a kormányon található háttérvilágítású kapcsolókkal. Az első és hátsó irányjelzőkkel és a mechanikus dudával kombinálva lehetővé teszik a vezető számára a biztonságos vezetést mind nappal, mind rossz látási viszonyok esetén.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A VSETT 10+ elektromos roller két hihetetlenül erős, szénmentes villanymotorral rendelkezik, mindkettő 1400 W-os teljesítményt nyújt, csúcsteljesítményen akár 1800 W-ot is adnak. Kettős 35 A-es vezérlőegységgel, új hővédő áramkörökkel és a kormányon elhelyezett kezelőpanelen aktiválható, időkorlátos, innovatív „Sport” üzemmód funkcióval kombinálva a roller lehetővé teszi akár 25 fokos dőlésszögű emelkedőn is a gyorsabb vezetést! A roller teljesítményét egy népszerű ujjkar vezérli. Az LG Smart lítium-ionos akkumulátora támogatja a gyorstöltést és nagy, 65 és 90 km közötti hatótávolságot kínál (a kiválasztott 20,8 Ah, 25,6 Ah vagy 28 Ah akkumulátorkapacitástól, valamint a vezetési stílustól függően). ECO üzemmódban egy motor használatávala hatótávolság majdnem megduplázható. A futófelület tetején található két töltőcsatlakozó praktikusabb hozzáférést biztosít, és jobban véd a mechanikai sérülések ellen, ha egyenetlen terepen haladunk. A töltőcsatlakozók természetesen védőkupakkal vannak ellátva. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig kitart!

 

Használat és praktikum

Masszív felépítésének és nagy teljesítményének köszönhetően ez egy nagyon sokoldalú roller. A kétkerék meghajtásnak köszönhetően a VSETT 10+ terepen és még meredekebb emelkedőkön is jól megállja a helyét. A városban kétségtelenül értékelni fogja a roller mozgékonyságát és az egyenletes áramellátást. Nem kell attól tartania, hogy a rollere cserben hagyja egy hosszabb út során. Imádni fogja az igazán kényelmes futóművet, amely mind macskakövön, mind földúton jól használható. A roller sokoldalúsága ellenére kb. 36-39 kg-os súlya (a kiválasztott akkumulátortól függően) visszatartó erő lehet néhány olyan felhasználó számára, akik nem kedvelik az útjukba álló lépcsőket. Hasonló hatása lehet annak, hogy nehezebb bevinni magunkkal egy étterembe, inkább kint kell lelakatolni, mint egy kerékpárt, ugyanis a roller teljesítménye és robusztus kialakítása miatt kevésbé kompakt. A roller rövid távolságra való szállítása nem igényel nagy erőfeszítést, de biztosan nem szeretné egy lift nélküli bérház felső emeletére felcipelni. Méretével még mindig befér egy átlagos autó csomagtartójába, ahol azonban azután már nem sok hely marad. Mindazonáltal ez egy fantasztikus gép mind a városi, mind a terepen való vezetéshez.

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A roller lenyűgöző futurisztikus kialakítása a sárga-fekete színvilággal kombinálva kissé agresszívvá teszi megjelenését. A váz és a behajtható kormány speciálisan megmunkált alumínium ötvözetből (6082-T6), a keréktengelyek pedig króm-molibdén ötvözött acélból készülnek, szénkeverékkel (SCM440). Ez a kombináció biztosítja a roller szilárdságát, amelyre szükség van a vezető biztonságához. A modern futómű-felfüggesztés kombinálva a rugózott és hidraulikus lengéscsillapítóval, a 10 hüvelykes, levegővel töltött gumikkal és a kormányon kényelmes ergonomikus markolattal hozzájárul a vezetési kényelemhez. A roller összecsukhatóságát az innovatív, jól átgondolt, szabadalmaztatott hármas reteszelőszerkezettel oldották meg, amelyet a gép hátsó részén egy biztonsági retesszel láttak el. Így biztos lehet abban, hogy bármikor összecsukhatja a rollert, ha valahova el kell vinnie vagy be kell raknia az autóba. A gép hátulján található integrált fogantyú megkönnyíti a roller hordozását és rakodását, lehetővé téve a roller testének könnyebb megemelését. A VSETT 10+ egy nagyméretű és könnyen leolvasható, NFC zárral ellátott kijelzővel van felszerelve, amelyet egy chip aktivál kulcstartó vagy NFC-támogatással rendelkező okostelefon vagy okosóra formájában. A kijelzőn megjelenik minden fontos adat, mint például a sebesség, az aktuális sebességfokozat, a napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor töltöttségi szintje. Magas fényerejének köszönhetően a kijelzőn kedvezőtlen időjárási körülmények között is leolvashatók az adatok.

 

Értékelésünk

Az igazság mindig a vezetési élményben mutatkozik meg. A VSETT 10+ meghaladta az elvárásainkat. Gyors, sokoldalú és szuper stabil roller. Nincs kétségünk afelől, hogy felkavarja a vizet a 60 V-os rollerek piacán és örülünk, hogy ezt az gyöngyszemet ügyfeleinknek kínálhatjuk. Nyilvánvaló, hogy ez a roller valóban megfelel a papíron megadott specifikációknak, gyönyörű kialakítású, fokozott biztonsággal és megbízhatósággal rendelkezik. Akár földúton halad vele, akár 70 km/h-s sebességgel egy átlagos úton, vagy gyalogos tempóban valahol a belvárosban, mindig mosolyt csal majd az arcára, és érezni fogja, hogy a rollert az adott helyzetre készítették. Remekül mutat majd egy kávézó előtt, munkába menet, az irodában leparkolva, vagy a hétvégén valahol a városon kívül porosan egy réten. Örömmel tölti el, amikor ránéz és még sok éves napi használat után sem fogja megunni.

 

 

Vsett-logo

Szerviz

A VSETT márka hivatalos importőre és forgalmazója vagyunk Közép-Európában. Közvetlen garanciális és garancia utáni szervizt nyújtunk, amelyet prágai, brno-i és pozsonyi kirendeltségeinken biztosítunk. Pótalkatrészeket raktáron tartunk, és a garanciális javítások hitelesített szolgáltatója vagyunk. Ezért ennek a rollernek a megvásárlásakor nem kell aggódnia a szervizelés vagy a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokat és a diagnosztikát is megoldjuk.

 

A márkáról

A VSETT Intelligens Technology Co., Ltd. vállalatát 2018 -ban alapították. Székhelye a kínai Ningbo városában található. Elektromos rollerek és tartozékaik kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésével és szervizelésével foglalkozó cég. Bár egy nagyon fiatal márkáról van szó, az elektromobilitás terén rövid fennállása ellenére híressé vált nem csak hazájában, Kínában, hanem Észak-Amerika, Dél-Amerika, Európa, Afrika, Ázsia, illetve a Közel-Kelet piacain is. Fontos megjegyezni, hogy a vállalat mögött az a csapat áll, amely bemutatta a világnak a nagyon sikeres Zero rollereket. A VSETT az elektromos rollereket intelligens alternatívának tekinti a többi közlekedési mód mellett nem csak a városban, hanem azon kívül is. Rendkívül hatékony és olcsó közlekedési mód, amely nem szennyezi bolygónkat. Szénlábnyoma zéró, felelősségteljesebb és sokkal szórakoztatóbb közlekedést tesz lehetővé nemcsak oda, ahová autóval vagy tömegközlekedéssel el lehet jutni, hanem olyan helyekre is, ahová egyébként nem juthatna el. Ennek a márkának a születése új lehetőség a rolleresek számára, akiknek eddig választaniuk kellett a teljesítmény, a praktikum és az ár között. Válaszul az egyéni felhasználói igényekre, a VSETT számos modellt kínál, amelyek közül mindenki választhat. A VSETT tapasztalt alkalmazottai betartják a szigorú minőségellenőrzést, és minőségi ügyfélszolgálatot biztosítanak ügyfeleik maximális elégedettsége érdekében. Kínálatunkban a VSETT összes modellje (8, 8+, 9, 9+, 10+ és 11+) megtalálható. Jó kapcsolatokat ápolunk a céggel, és személyesen ismerjük nem csupán néhány alkalmazottját, hanem közvetlenül a tulajdonost is. Ezért nem csak garanciális és jótállás utáni szervizelést, hanem minőségi támogatást, tanácsadást és pótalkatrészeket is tudunk biztosítani.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
80 km/h
Sebesség
39 kg
Súly
3600 W
Teljesítmény
65 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
A Max Blinker ajánlja
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 39 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 10 h konfigurációtól függően -tól -től 10 h nak,nek 14 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 80 km/h 67,41 km/h
Csúcsteljesítmény 3600 W 3667 W
Hatótávolság 65 km konfigurációtól függően -tól -től 65 km nak,nek 100 km Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
67,41
km/h
Max. sebesség
3 667
watt
Max. teljesítmény
90,43
km
Max. hatótávolság
55,51
km
Hatótávolság városban
25,67
km
Minimum hatótáv
9,70
másodperc
Idő
100 m-ig
17,87
másodperc
Idő
250 m-ig
58,78
másodperc
Idő
1 km-ig
2,25
másodperc
Idő
20 km/h-ig
3,18
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,99
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,46
másodperc
Idő
30 km/h-tól
4,8
méter
Táv
20 km/h-ig
11,5
méter
Táv
30 km/h-ig
2,6
méter
Táv
20 km/h-tól
5,7
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,41
0
0 10
1,46
0 10
VSETT 10+ 1,46
0 15
1,85
0 15
VSETT 10+ 1,85
0 20
2,25
0 20
VSETT 10+ 2,25
0 25
2,70
0 25
VSETT 10+ 2,70
0 30
3,18
0 30
VSETT 10+ 3,18
0 35
3,74
0 35
VSETT 10+ 3,74
0 40
4,39
0 40
VSETT 10+ 4,39
0 45
5,22
0 45
VSETT 10+ 5,22
0 50
6,17
0 50
VSETT 10+ 6,17
0 55
7,42
0 55
VSETT 10+ 7,42
0 60
9,12
0 60
VSETT 10+ 9,12
0 65
11,94
0 65
VSETT 10+ 11,94
0 67,41
16,52
0 67,41
VSETT 10+ 16,52
10
10 15
0,38
10 15
VSETT 10+ 0,38
10 20
0,79
10 20
VSETT 10+ 0,79
10 25
1,23
10 25
VSETT 10+ 1,23
10 30
1,72
10 30
VSETT 10+ 1,72
10 35
2,28
10 35
VSETT 10+ 2,28
10 40
2,93
10 40
VSETT 10+ 2,93
10 45
3,75
10 45
VSETT 10+ 3,75
10 50
4,71
10 50
VSETT 10+ 4,71
10 55
5,95
10 55
VSETT 10+ 5,95
10 60
7,66
10 60
VSETT 10+ 7,66
10 65
10,48
10 65
VSETT 10+ 10,48
10 67,41
15,06
10 67,41
VSETT 10+ 15,06
15
15 20
0,40
15 20
VSETT 10+ 0,40
15 25
0,85
15 25
VSETT 10+ 0,85
15 30
1,33
15 30
VSETT 10+ 1,33
15 35
1,89
15 35
VSETT 10+ 1,89
15 40
2,55
15 40
VSETT 10+ 2,55
15 45
3,37
15 45
VSETT 10+ 3,37
15 50
4,33
15 50
VSETT 10+ 4,33
15 55
5,57
15 55
VSETT 10+ 5,57
15 60
7,27
15 60
VSETT 10+ 7,27
15 65
10,09
15 65
VSETT 10+ 10,09
15 67,41
14,67
15 67,41
VSETT 10+ 14,67
20
20 25
0,44
20 25
VSETT 10+ 0,44
20 30
0,93
20 30
VSETT 10+ 0,93
20 35
1,49
20 35
VSETT 10+ 1,49
20 40
2,14
20 40
VSETT 10+ 2,14
20 45
2,96
20 45
VSETT 10+ 2,96
20 50
3,92
20 50
VSETT 10+ 3,92
20 55
5,16
20 55
VSETT 10+ 5,16
20 60
6,87
20 60
VSETT 10+ 6,87
20 65
9,69
20 65
VSETT 10+ 9,69
20 67,41
14,27
20 67,41
VSETT 10+ 14,27
25
25 30
0,48
25 30
VSETT 10+ 0,48
25 35
1,04
25 35
VSETT 10+ 1,04
25 40
1,70
25 40
VSETT 10+ 1,70
25 45
2,52
25 45
VSETT 10+ 2,52
25 50
3,48
25 50
VSETT 10+ 3,48
25 55
4,72
25 55
VSETT 10+ 4,72
25 60
6,42
25 60
VSETT 10+ 6,42
25 65
9,25
25 65
VSETT 10+ 9,25
25 67,41
13,82
25 67,41
VSETT 10+ 13,82
30
30 35
0,56
30 35
VSETT 10+ 0,56
30 40
1,22
30 40
VSETT 10+ 1,22
30 45
2,04
30 45
VSETT 10+ 2,04
30 50
2,99
30 50
VSETT 10+ 2,99
30 55
4,24
30 55
VSETT 10+ 4,24
30 60
5,94
30 60
VSETT 10+ 5,94
30 65
8,76
30 65
VSETT 10+ 8,76
30 67,41
13,34
30 67,41
VSETT 10+ 13,34
35
35 40
0,65
35 40
VSETT 10+ 0,65
35 45
1,48
35 45
VSETT 10+ 1,48
35 50
2,43
35 50
VSETT 10+ 2,43
35 55
3,68
35 55
VSETT 10+ 3,68
35 60
5,38
35 60
VSETT 10+ 5,38
35 65
8,20
35 65
VSETT 10+ 8,20
35 67,41
12,78
35 67,41
VSETT 10+ 12,78
40
40 45
0,82
40 45
VSETT 10+ 0,82
40 50
1,78
40 50
VSETT 10+ 1,78
40 55
3,02
40 55
VSETT 10+ 3,02
40 60
4,73
40 60
VSETT 10+ 4,73
40 65
7,55
40 65
VSETT 10+ 7,55
40 67,41
12,13
40 67,41
VSETT 10+ 12,13
45
45 50
0,96
45 50
VSETT 10+ 0,96
45 55
2,20
45 55
VSETT 10+ 2,20
45 60
3,90
45 60
VSETT 10+ 3,90
45 65
6,73
45 65
VSETT 10+ 6,73
45 67,41
11,30
45 67,41
VSETT 10+ 11,30
50
50 55
1,24
50 55
VSETT 10+ 1,24
50 60
2,95
50 60
VSETT 10+ 2,95
50 65
5,77
50 65
VSETT 10+ 5,77
50 67,41
10,35
50 67,41
VSETT 10+ 10,35
55
55 60
1,70
55 60
VSETT 10+ 1,70
55 65
4,53
55 65
VSETT 10+ 4,53
55 67,41
9,10
55 67,41
VSETT 10+ 9,10
60
60 65
2,82
60 65
VSETT 10+ 2,82
60 67,41
7,40
60 67,41
VSETT 10+ 7,40
65
65 67,41
4,58
65 67,41
VSETT 10+ 4,58
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,41
0
0 10
1,22
0 10
VSETT 10+ 1,22
0 15
2,69
0 15
VSETT 10+ 2,69
0 20
4,76
0 20
VSETT 10+ 4,76
0 25
7,66
0 25
VSETT 10+ 7,66
0 30
11,46
0 30
VSETT 10+ 11,46
0 35
16,64
0 35
VSETT 10+ 16,64
0 40
23,56
0 40
VSETT 10+ 23,56
0 45
33,38
0 45
VSETT 10+ 33,38
0 50
46,11
0 50
VSETT 10+ 46,11
0 55
64,37
0 55
VSETT 10+ 64,37
0 60
91,80
0 60
VSETT 10+ 91,80
0 65
141,11
0 65
VSETT 10+ 141,11
0 67,41
225,37
0 67,41
VSETT 10+ 225,37
10
10 15
1,47
10 15
VSETT 10+ 1,47
10 20
3,54
10 20
VSETT 10+ 3,54
10 25
6,43
10 25
VSETT 10+ 6,43
10 30
10,24
10 30
VSETT 10+ 10,24
10 35
15,42
10 35
VSETT 10+ 15,42
10 40
22,34
10 40
VSETT 10+ 22,34
10 45
32,16
10 45
VSETT 10+ 32,16
10 50
44,88
10 50
VSETT 10+ 44,88
10 55
63,15
10 55
VSETT 10+ 63,15
10 60
90,58
10 60
VSETT 10+ 90,58
10 65
139,89
10 65
VSETT 10+ 139,89
10 67,41
224,15
10 67,41
VSETT 10+ 224,15
15
15 20
2,07
15 20
VSETT 10+ 2,07
15 25
4,97
15 25
VSETT 10+ 4,97
15 30
8,77
15 30
VSETT 10+ 8,77
15 35
13,95
15 35
VSETT 10+ 13,95
15 40
20,87
15 40
VSETT 10+ 20,87
15 45
30,69
15 45
VSETT 10+ 30,69
15 50
43,41
15 50
VSETT 10+ 43,41
15 55
61,68
15 55
VSETT 10+ 61,68
15 60
89,11
15 60
VSETT 10+ 89,11
15 65
138,42
15 65
VSETT 10+ 138,42
15 67,41
222,68
15 67,41
VSETT 10+ 222,68
20
20 25
2,90
20 25
VSETT 10+ 2,90
20 30
6,70
20 30
VSETT 10+ 6,70
20 35
11,88
20 35
VSETT 10+ 11,88
20 40
18,80
20 40
VSETT 10+ 18,80
20 45
28,62
20 45
VSETT 10+ 28,62
20 50
41,35
20 50
VSETT 10+ 41,35
20 55
59,61
20 55
VSETT 10+ 59,61
20 60
87,04
20 60
VSETT 10+ 87,04
20 65
136,35
20 65
VSETT 10+ 136,35
20 67,41
220,61
20 67,41
VSETT 10+ 220,61
25
25 30
3,80
25 30
VSETT 10+ 3,80
25 35
8,99
25 35
VSETT 10+ 8,99
25 40
15,90
25 40
VSETT 10+ 15,90
25 45
25,72
25 45
VSETT 10+ 25,72
25 50
38,45
25 50
VSETT 10+ 38,45
25 55
56,72
25 55
VSETT 10+ 56,72
25 60
84,14
25 60
VSETT 10+ 84,14
25 65
133,45
25 65
VSETT 10+ 133,45
25 67,41
217,72
25 67,41
VSETT 10+ 217,72
30
30 35
5,18
30 35
VSETT 10+ 5,18
30 40
12,10
30 40
VSETT 10+ 12,10
30 45
21,92
30 45
VSETT 10+ 21,92
30 50
34,64
30 50
VSETT 10+ 34,64
30 55
52,91
30 55
VSETT 10+ 52,91
30 60
80,34
30 60
VSETT 10+ 80,34
30 65
129,65
30 65
VSETT 10+ 129,65
30 67,41
213,91
30 67,41
VSETT 10+ 213,91
35
35 40
6,92
35 40
VSETT 10+ 6,92
35 45
16,74
35 45
VSETT 10+ 16,74
35 50
29,46
35 50
VSETT 10+ 29,46
35 55
47,73
35 55
VSETT 10+ 47,73
35 60
75,16
35 60
VSETT 10+ 75,16
35 65
124,47
35 65
VSETT 10+ 124,47
35 67,41
208,73
35 67,41
VSETT 10+ 208,73
40
40 45
9,82
40 45
VSETT 10+ 9,82
40 50
22,55
40 50
VSETT 10+ 22,55
40 55
40,81
40 55
VSETT 10+ 40,81
40 60
68,24
40 60
VSETT 10+ 68,24
40 65
117,55
40 65
VSETT 10+ 117,55
40 67,41
201,81
40 67,41
VSETT 10+ 201,81
45
45 50
12,72
45 50
VSETT 10+ 12,72
45 55
30,99
45 55
VSETT 10+ 30,99
45 60
58,42
45 60
VSETT 10+ 58,42
45 65
107,73
45 65
VSETT 10+ 107,73
45 67,41
191,99
45 67,41
VSETT 10+ 191,99
50
50 55
18,27
50 55
VSETT 10+ 18,27
50 60
45,69
50 60
VSETT 10+ 45,69
50 65
95,00
50 65
VSETT 10+ 95,00
50 67,41
179,27
50 67,41
VSETT 10+ 179,27
55
55 60
27,43
55 60
VSETT 10+ 27,43
55 65
76,74
55 65
VSETT 10+ 76,74
55 67,41
161,00
55 67,41
VSETT 10+ 161,00
60
60 65
49,31
60 65
VSETT 10+ 49,31
60 67,41
133,57
60 67,41
VSETT 10+ 133,57
65
65 67,41
84,26
65 67,41
VSETT 10+ 84,26
Fékezési idők
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,41
67,41 65
0,14
67,41 65
VSETT 10+ 0,14
67,41 60
0,49
67,41 60
VSETT 10+ 0,49
67,41 55
0,79
67,41 55
VSETT 10+ 0,79
67,41 50
1,10
67,41 50
VSETT 10+ 1,10
67,41 45
1,39
67,41 45
VSETT 10+ 1,39
67,41 40
1,65
67,41 40
VSETT 10+ 1,65
67,41 35
1,93
67,41 35
VSETT 10+ 1,93
67,41 30
2,18
67,41 30
VSETT 10+ 2,18
67,41 25
2,43
67,41 25
VSETT 10+ 2,43
67,41 20
2,65
67,41 20
VSETT 10+ 2,65
67,41 15
2,88
67,41 15
VSETT 10+ 2,88
67,41 10
3,15
67,41 10
VSETT 10+ 3,15
67,41 0
3,64
67,41 0
VSETT 10+ 3,64
65
65 60
0,35
65 60
VSETT 10+ 0,35
65 55
0,66
65 55
VSETT 10+ 0,66
65 50
0,96
65 50
VSETT 10+ 0,96
65 45
1,25
65 45
VSETT 10+ 1,25
65 40
1,51
65 40
VSETT 10+ 1,51
65 35
1,79
65 35
VSETT 10+ 1,79
65 30
2,04
65 30
VSETT 10+ 2,04
65 25
2,29
65 25
VSETT 10+ 2,29
65 20
2,51
65 20
VSETT 10+ 2,51
65 15
2,74
65 15
VSETT 10+ 2,74
65 10
3,02
65 10
VSETT 10+ 3,02
65 0
3,50
65 0
VSETT 10+ 3,50
60
60 55
0,30
60 55
VSETT 10+ 0,30
60 50
0,61
60 50
VSETT 10+ 0,61
60 45
0,90
60 45
VSETT 10+ 0,90
60 40
1,16
60 40
VSETT 10+ 1,16
60 35
1,43
60 35
VSETT 10+ 1,43
60 30
1,69
60 30
VSETT 10+ 1,69
60 25
1,93
60 25
VSETT 10+ 1,93
60 20
2,16
60 20
VSETT 10+ 2,16
60 15
2,39
60 15
VSETT 10+ 2,39
60 10
2,66
60 10
VSETT 10+ 2,66
60 0
3,15
60 0
VSETT 10+ 3,15
55
55 50
0,31
55 50
VSETT 10+ 0,31
55 45
0,60
55 45
VSETT 10+ 0,60
55 40
0,86
55 40
VSETT 10+ 0,86
55 35
1,13
55 35
VSETT 10+ 1,13
55 30
1,39
55 30
VSETT 10+ 1,39
55 25
1,63
55 25
VSETT 10+ 1,63
55 20
1,86
55 20
VSETT 10+ 1,86
55 15
2,09
55 15
VSETT 10+ 2,09
55 10
2,36
55 10
VSETT 10+ 2,36
55 0
2,85
55 0
VSETT 10+ 2,85
50
50 45
0,29
50 45
VSETT 10+ 0,29
50 40
0,55
50 40
VSETT 10+ 0,55
50 35
0,83
50 35
VSETT 10+ 0,83
50 30
1,08
50 30
VSETT 10+ 1,08
50 25
1,32
50 25
VSETT 10+ 1,32
50 20
1,55
50 20
VSETT 10+ 1,55
50 15
1,78
50 15
VSETT 10+ 1,78
50 10
2,05
50 10
VSETT 10+ 2,05
50 0
2,54
50 0
VSETT 10+ 2,54
45
45 40
0,26
45 40
VSETT 10+ 0,26
45 35
0,53
45 35
VSETT 10+ 0,53
45 30
0,79
45 30
VSETT 10+ 0,79
45 25
1,03
45 25
VSETT 10+ 1,03
45 20
1,26
45 20
VSETT 10+ 1,26
45 15
1,49
45 15
VSETT 10+ 1,49
45 10
1,76
45 10
VSETT 10+ 1,76
45 0
2,25
45 0
VSETT 10+ 2,25
40
40 35
0,27
40 35
VSETT 10+ 0,27
40 30
0,53
40 30
VSETT 10+ 0,53
40 25
0,77
40 25
VSETT 10+ 0,77
40 20
1,00
40 20
VSETT 10+ 1,00
40 15
1,23
40 15
VSETT 10+ 1,23
40 10
1,50
40 10
VSETT 10+ 1,50
40 0
1,99
40 0
VSETT 10+ 1,99
35
35 30
0,25
35 30
VSETT 10+ 0,25
35 25
0,50
35 25
VSETT 10+ 0,50
35 20
0,72
35 20
VSETT 10+ 0,72
35 15
0,95
35 15
VSETT 10+ 0,95
35 10
1,23
35 10
VSETT 10+ 1,23
35 0
1,71
35 0
VSETT 10+ 1,71
30
30 25
0,25
30 25
VSETT 10+ 0,25
30 20
0,47
30 20
VSETT 10+ 0,47
30 15
0,70
30 15
VSETT 10+ 0,70
30 10
0,98
30 10
VSETT 10+ 0,98
30 0
1,46
30 0
VSETT 10+ 1,46
25
25 20
0,22
25 20
VSETT 10+ 0,22
25 15
0,45
25 15
VSETT 10+ 0,45
25 10
0,73
25 10
VSETT 10+ 0,73
25 0
1,21
25 0
VSETT 10+ 1,21
20
20 15
0,23
20 15
VSETT 10+ 0,23
20 10
0,50
20 10
VSETT 10+ 0,50
20 0
0,99
20 0
VSETT 10+ 0,99
15
15 10
0,27
15 10
VSETT 10+ 0,27
15 0
0,76
15 0
VSETT 10+ 0,76
10
10 0
0,49
10 0
VSETT 10+ 0,49
Féktávok
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,41
67,41 65
2,47
67,41 65
VSETT 10+ 2,47
67,41 60
8,57
67,41 60
VSETT 10+ 8,57
67,41 55
13,30
67,41 55
VSETT 10+ 13,30
67,41 50
17,70
67,41 50
VSETT 10+ 17,70
67,41 45
21,45
67,41 45
VSETT 10+ 21,45
67,41 40
24,42
67,41 40
VSETT 10+ 24,42
67,41 35
27,21
67,41 35
VSETT 10+ 27,21
67,41 30
29,39
67,41 30
VSETT 10+ 29,39
67,41 25
31,20
67,41 25
VSETT 10+ 31,20
67,41 20
32,50
67,41 20
VSETT 10+ 32,50
67,41 15
33,54
67,41 15
VSETT 10+ 33,54
67,41 10
34,34
67,41 10
VSETT 10+ 34,34
67,41 0
35,13
67,41 0
VSETT 10+ 35,13
65
65 60
6,10
65 60
VSETT 10+ 6,10
65 55
10,83
65 55
VSETT 10+ 10,83
65 50
15,22
65 50
VSETT 10+ 15,22
65 45
18,98
65 45
VSETT 10+ 18,98
65 40
21,95
65 40
VSETT 10+ 21,95
65 35
24,74
65 35
VSETT 10+ 24,74
65 30
26,91
65 30
VSETT 10+ 26,91
65 25
28,72
65 25
VSETT 10+ 28,72
65 20
30,03
65 20
VSETT 10+ 30,03
65 15
31,06
65 15
VSETT 10+ 31,06
65 10
31,87
65 10
VSETT 10+ 31,87
65 0
32,65
65 0
VSETT 10+ 32,65
60
60 55
4,73
60 55
VSETT 10+ 4,73
60 50
9,13
60 50
VSETT 10+ 9,13
60 45
12,88
60 45
VSETT 10+ 12,88
60 40
15,85
60 40
VSETT 10+ 15,85
60 35
18,64
60 35
VSETT 10+ 18,64
60 30
20,82
60 30
VSETT 10+ 20,82
60 25
22,63
60 25
VSETT 10+ 22,63
60 20
23,93
60 20
VSETT 10+ 23,93
60 15
24,97
60 15
VSETT 10+ 24,97
60 10
25,77
60 10
VSETT 10+ 25,77
60 0
26,56
60 0
VSETT 10+ 26,56
55
55 50
4,40
55 50
VSETT 10+ 4,40
55 45
8,15
55 45
VSETT 10+ 8,15
55 40
11,12
55 40
VSETT 10+ 11,12
55 35
13,91
55 35
VSETT 10+ 13,91
55 30
16,09
55 30
VSETT 10+ 16,09
55 25
17,90
55 25
VSETT 10+ 17,90
55 20
19,20
55 20
VSETT 10+ 19,20
55 15
20,24
55 15
VSETT 10+ 20,24
55 10
21,04
55 10
VSETT 10+ 21,04
55 0
21,83
55 0
VSETT 10+ 21,83
50
50 45
3,75
50 45
VSETT 10+ 3,75
50 40
6,72
50 40
VSETT 10+ 6,72
50 35
9,52
50 35
VSETT 10+ 9,52
50 30
11,69
50 30
VSETT 10+ 11,69
50 25
13,50
50 25
VSETT 10+ 13,50
50 20
14,80
50 20
VSETT 10+ 14,80
50 15
15,84
50 15
VSETT 10+ 15,84
50 10
16,64
50 10
VSETT 10+ 16,64
50 0
17,43
50 0
VSETT 10+ 17,43
45
45 40
2,97
45 40
VSETT 10+ 2,97
45 35
5,76
45 35
VSETT 10+ 5,76
45 30
7,94
45 30
VSETT 10+ 7,94
45 25
9,75
45 25
VSETT 10+ 9,75
45 20
11,05
45 20
VSETT 10+ 11,05
45 15
12,08
45 15
VSETT 10+ 12,08
45 10
12,89
45 10
VSETT 10+ 12,89
45 0
13,68
45 0
VSETT 10+ 13,68
40
40 35
2,79
40 35
VSETT 10+ 2,79
40 30
4,96
40 30
VSETT 10+ 4,96
40 25
6,78
40 25
VSETT 10+ 6,78
40 20
8,08
40 20
VSETT 10+ 8,08
40 15
9,11
40 15
VSETT 10+ 9,11
40 10
9,92
40 10
VSETT 10+ 9,92
40 0
10,70
40 0
VSETT 10+ 10,70
35
35 30
2,17
35 30
VSETT 10+ 2,17
35 25
3,98
35 25
VSETT 10+ 3,98
35 20
5,29
35 20
VSETT 10+ 5,29
35 15
6,32
35 15
VSETT 10+ 6,32
35 10
7,13
35 10
VSETT 10+ 7,13
35 0
7,91
35 0
VSETT 10+ 7,91
30
30 25
1,81
30 25
VSETT 10+ 1,81
30 20
3,11
30 20
VSETT 10+ 3,11
30 15
4,15
30 15
VSETT 10+ 4,15
30 10
4,95
30 10
VSETT 10+ 4,95
30 0
5,74
30 0
VSETT 10+ 5,74
25
25 20
1,30
25 20
VSETT 10+ 1,30
25 15
2,34
25 15
VSETT 10+ 2,34
25 10
3,14
25 10
VSETT 10+ 3,14
25 0
3,93
25 0
VSETT 10+ 3,93
20
20 15
1,04
20 15
VSETT 10+ 1,04
20 10
1,84
20 10
VSETT 10+ 1,84
20 0
2,63
20 0
VSETT 10+ 2,63
15
15 10
0,81
15 10
VSETT 10+ 0,81
15 0
1,59
15 0
VSETT 10+ 1,59
10
10 0
0,79
10 0
VSETT 10+ 0,79

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 130 cm  
      Magasság 129 cm  
      Szélesség 65 cm  
      Hossz összecsukva 130 cm  
      Magasság összecsukva 58 cm  
      Szélesség összecsukva 28,5 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 20,8 Ah konfigurációtól függően: 20,8 Ah, 25,6 Ah, 28 Ah  
      Akkumulátor energiája 1248 Wh konfigurációtól függően: 1248 Wh, 1536 Wh, 1680 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa + elektromos fék  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés rugó  
      Hátsó felfüggesztés rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 130 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása