Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény

Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény

INMOTION L9

Új termék

A kényelmes felfüggesztés, a pontos kiegyensúlyozás és a merev keret együttesen új szintre emeli a stabilitást és a vezetési élményt. Az INMOTION L9 tömlő nélküli, 10 hüvelykes gumiabroncsokkal rendelkezik, 95 km-es hatótávolságot kínál, és ideális körülmények között eléri a 30 km/h-s végsebességet.

alap ár

445 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

Ma

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Holnap

A modell elérhetősége

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Inmotion L9 kolobezka

 

Az alternatív közlekedés világszerte egyre inkább elterjed. Az új INMOTION L9 rollert kifejezetten ilyen közlekedésre tervezték. A kompakt méretek és a gyors-összecsukó mechanizmus miatt az INMOTION L9 ideális megoldás két hely közötti gyors mozgatáshoz, ráadásul alacsony üzemeltetési költségekkel. Olcsóbb, mint az Uber, és gyorsabb, mint egy villamos. Ideális roller a mindennapi munkába járáshoz vagy a város körüli tekeréshez. Határozottan csodálkozni fog a roller új verziójánál! Az INMOTION L9 praktikus és nagyon pontosan gyártott roller városi környezethez. Az első kerékbe szerelt 500 W-os motorjával akár 30 km/h sebességgel is száguldozhat a város utcáin. Az INMOTION L9 egy sor olyan újítással büszkélkedhet, amely az elektromos rollerek fejlesztését egy újabb szintre emeli. Az innovatív irányjelzők automatikusan aktiválódnak, amint elkezd kanyarodni. És ez még nem minden. A roller összecsukása három másodpercet vesz igénybe, az erős fényszóró megvilágítja az út bármelyik bukkanóját vagy kátyúját, és a hátsó dupla rugós lengéscsillapítók az első kettős hidraulikus villával kombinálva nagyon jól fogja érezni magát vezetés közben.

 

 

Felépítés, dizájn és felszereltség

Inmotion L9 budikA karosszéria, a kialakítás és a felszerelés azok a szempontok, amelyekre azonnal fel kell hívni a vásárló figyelmét. Az INMOTION L9 roller pedig ebből a szempontból elég jól teljesít. Már első pillantásra egyértelműen látható, hogy ez nem egy közönséges roller, hanem egy dizájn gyöngyszem, a gyártó minden részletre ügyelt. Minden pontosan illeszkedik, és az összes alkatrész szépen illeszkedik egymáshoz. A váz és a kormány a repülőgépiparban is használatt kovácsolt alumíniumötvözetből készült. Ez teszi a rollert nagyon erőssé, képes akár 140 kg súlyú használók szállítására. A roller teljes kábelezése ügyesen el van rejtve a testében. Ez azt jelenti, hogy nem áll fenn annak veszélye, hogy az elemek ki vannak téve és ennek következtében megsérülhetnek. Az első hidraulikus kettős villa, a kettős hátsó rugós lengéscsillapító és a tömlő nélküli 10 hüvelykes felfújható gumiabroncs együttesen gondoskodik utazási kényelméről. A gyorsan összecsukható mechanizmus elég erős ahhoz, hogy hosszú ideig szolgáljon. A kormányoszlop felső részén egy kampó található, amelyet a kormányrúd összehajtott helyzetben történő rögzítésére használnak a fedélzet hátsó részén található rögzítési ponthoz. Ez azt jelenti, hogy bármikor összehajthatja a rollert, ha például cipelni szeretné, vagy autóba szeretné betenni. Érdemes megjegyezni a kormány közepén található jól elrendezett kijelzőt. Tökéletesen olvasható bármilyen időjárási körülmények között, megjeleníti a szükséges adatokat, mint például az akkumulátor hátralévő kapacitása, sebesség, megtett kilométerek és egyebek. Három vezetési mód közül is választhat, ami azt jelenti, hogy biztosan talál egy olyan helyzetet, amelyik a legjobban megfelel Önnek. A teljes roller vízállósága IP55 besorolású, IPX7 besorolású akkumulátorral és IPX6-os vezérlőegységgel rendelkezik. Így biztos lehet benne, hogy még egy hirtelen zápor vagy egy nagy pocsolya sem okozhat kárt a rollerében.

 

 

Biztonság és menetminőség

INMOTION L9 elektricka kolobezkaAz INMOTION számára az Ön biztonságának gondozása az egyik legfontosabb feladat a roller építése során. Az összes alkatrész merev vázba van felszerelve, amelyet a maximális menetstabilitás érdekében terveztek. A hajtogató mechanizmus gyors és ami a legfontosabb, nagyon biztonságos a biztonsági reteszének köszönhetően. Az egész test gondosan kiegyensúlyozott, és lehetővé teszi a vezetői számára a maximális sebesség elérését kellemetlen rezgések nélkül. A rollert kiváló minőségű mechanikus hátsó fékkel látták el, amely meghaladja az Ön elvárásait a fékezési hatékonyság tekintetében. A funkcionális sárvédők valójában jól védenek, ha kint esik az eső. A könnyen karbantartható, a lépscsőzetes fedélzeti felület megakadályozza a vezető megcsúszását bónuszként. A láthatóság biztosítása érdekében a rollert erős 1,25 W-os dupla fényszóróval és egy piros hátsó lámpával látták el. Bekapcsolhatja a fedélzet oldalán található színes hangulatvilágítást is, így érdekes hatást keltve az úton. A roller legfőbb jellemzője azonban az irányjelző, amely automatikusan aktiválódik attól függően, hogy melyik oldalon kezd el fordulni. A mechanikus csengő kiegészíti a biztonsági felszerelést.

 

Teljesítmény és hatótávolság

INMOTION L9 bateriaAz INMOTION L9 elektromos rollert a legmodernebb, nagy teljesítményű, önellátó villanymotorral látják el, amely 500 W csúcsteljesítményt biztosít és lehetővé teszi, hogy a roller elérje a maximális 30 km/h sebességet . A motor teljesítményét hüvelykujj-kar szabályozza, amely nagyon kényelmes a működtetéshez. Az intelligens 54 V-os lítium-ion akkumulátor két fedélen keresztül tölthető, amelyek a fedél alatt találhatók a fedélzet bal oldalán. Ha üres akkumulátorról indul, 3,6 órába telik a 675 Wh-s kapacitása teljes feltöltése. A bejelentett hatótávolság a hihetetlen 95 km (a vezető súlyától, időjárási viszonyaitól, tereptől és vezetési stílusától függően). Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért a megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig fog tartani!

 

 

Használat és praktikum

INMOTION L9 zlozena kolobezkaA roller kialakítását szigorúan a funkcionalitásnak, a minimálisan elérhető súlynak és a tömörségnek vetik alá. A merev karosszéria és a kellő teljesítmény ezt a rollert leginkább a városi forgalomra predesztinálja. Erőteljes elektromos motorjával az INMOTION L9 még a meredekebb lejtőket is képes kezelni. Ha városban utazik, értékelni fogja a roller zökkenőmentes áramellátását és mozgékonyságát. Nem kell attól tartania, hogy rollere lemond Önről egy hosszú út során. Dicsérni fogja a kényelmes futóművet, amelyet különösen értékelni fog macskaköveken vagy ütközéseknél. A rollersúlya ésszerű 24 kg, és lenyűgöző a hatótávolsága. Az egész város elérhető közelségben lesz, és nem kell aggódnia, hogy van-e elegendő energiája hazaérkezéshez.

 

 

INMOTION L9 elektricka kolobezka

 

Értékelésünk

Unja már a munkába járás régi módját? Zavarta az, hogy ingyenes parkolóhelyet kell találni, vagy a zsúfolt tömegközlekedésben kell ülni? Az autók nem mehetnek Önnel mindenhova, és kimerülhet és idegesítően megizzadhat egy kerékpáron. Az INMOTION L9 ezt úgy oldja meg, hogy vadonatúj lehetőségeket kínál Önnek. Biztosan beleszeret ebbe a rollerbe. Használhatja munkahelyi kirándulásokra, a közeli helyek felfedezésére, vagy elindulhat a város felfedezéséhre. Az INMOTION L9 elválaszthatatlan barátja lesz. Ez egy biztonságos, tartós, könnyen használható roller, és ami a legfontosabb: szabadságot ad az utazáshoz és a vezetés örömét!

 

 

 

Szerviz

Az INMOTION márka forgalmazója vagyunk Közép-Európa egész területén. Közvetlen garanciális és jótállási idő lejárta utáni szervizelést nyújtunk, amelyet prágai, brno-i és pozsonyi kirendeltségeinken biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és mi vagyunk a garanciális javítások egyetlen hiteles szolgáltatója a régióban. Ezért a roller vásárlásakor egyáltalán nem kell aggódnia sem a szerviz, sem a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb esetekkel, diagnosztikával is foglalkozunk.

 

 

A márkáról

A 2007-es kínai RoboCup megnyerése által ihletett INMOTION-t egy robotika és járműdinamika terén tapasztalt műszaki csapat alapította. A sencseni székhelyű INMOTION Technologies Co., Ltd. jelenleg robotok és érzékelővel vezérelt járművek kutatására és fejlesztésére összpontosít, és támogatja a rövid távolságra szállító termékek, köztük az egykerekűek fejlesztését. Az INMOTION folyamatos technológiai innovációkkal és intelligens robotok kombinációjával igyekszik a legkönnyebb, leginkább környezetbarát, legjobban hordozható és legkényelmesebb közlekedési eszközt létrehozni. Az INMOTION célja, hogy vezető szerepet töltsön be az önkiegyensúlyozó gépjárműiparban, és arra törekszik, hogy javítsa az emberek utazását. A vállalat víziója, hogy mozgásba hozza az életet, és így örömet szerezzen az embereknek szerte a világon. Saját innovatív technológiáival és korlátlan kreativitásával az INMOTION Technologies Co., Ltd. elkötelezett egy olyan intelligens önkiegyensúlyozó elektromos jármű kifejlesztése mellett, amely minden otthonba bekerül. Ez a termék nemcsak az emberek rövid távolságokra történő szállítását fogja megváltoztatni, hanem robotverziójával intelligens mobil asszisztenssé is válik. Ezért az INMOTION és csapata mindent megtesz, hogy javítsa termékeit és a felhasználói élményt.

8/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
30 km/h
Sebesség
24 kg
Súly
500 W
Teljesítmény
95 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Motor elöl
Hátsó fék
Városba alkalmas
Tempomat
Első világítás
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 24 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 3,5 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 30 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 500 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 95 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 130,7 cm  
      Magasság 127,5 cm  
      Szélesség 52 cm  
      Hossz összecsukva 130,7 cm  
      Magasság összecsukva 56 cm  
      Szélesség összecsukva 52 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója Kína - nincs márka  
      Akkumulátor feszültsége 54 V  
      Akkumulátor kapacitása 12,7 Ah  
      Akkumulátor energiája 675 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Erőátviteli rendszer elülső hajtás  
      Első fék nem  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés felfüggesztő villa  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás első és irányjelző lámpák  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 140 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

INM.ESCL9

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása