Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény
Voltride
ajánlja

Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény
Voltride
ajánlja

A kivételes HX X7 elektromos városi roller sok paraméterrel sokkol. Kivehető akkumulátort, három féket kínál, és ellenáll a fröccsenő víznek bármely irányból. Nem elég? A mindössze 12,5 kg tömegű, az ultrakönnyű modellek közé tartozik, és ára miatt rendkívül elérhető roller.

`

HX X7

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 

- 1 Ft‎
 

- 1 Ft‎
Gumiabroncs méret: *
8,5"
- 1 Ft‎
10"
+ 21 259 Ft‎
alap ár

176 900 Ft‎Áfát tartalmazza

  • 10"
  • 8,5"

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

hx-x7

A Xiaomi rollerek valódi alternatívája

A HX X7 a KIXIN modellsorozat elektromos rollere. Ez a roller nemcsak a kiváló ár/teljesítmény arány kategóriájú rollerek kategóriájába tartozik, hanem csupán 12,5 kg súlyával ultrakönnyű rollerként is besorolható. Számos oka van annak, hogy elismerést és figyelmet érdemel. Kínál egy kivehető akkumulátort, amelyet közvetlenül a kormányrúd belsejébe helyeznek, ennek köszönhetően ellenáll a bármilyen irányból érkező víz fröccsenésének (IP54) is. Örömmel látjuk a három féket - elérhető egy elektromos elöl, egy mechanikus tárcsafék hátul, valamint egy klasszikus lábfék. Választhat 8,5 hüvelykes vagy 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekek közül, amelyek hozzájárulnak a kényelemhez és a kellemes vezetési élményhez.

Könnyű és kompakt rollere tökéletes a mindennapi városi életmódhoz. 20 km-es hatótávolsága és maximális 25 km/h sebessége besorolja a leginkább rövid városnézésre alkalmas rollerek közé. Az árakat tekintve az X7 és H8 modellek összehasonlíthatók a Xiaomi rollerekkel. Azonban jobb műszaki specifikációkat kínálnak, mint a Xiaomi termékek és különösen nagyobb kerekeket - akár 10 hüvelyk, amelyek összehasonlíthatatlanul kényelmesebbé teszik az utazást, mint a versenytársak </ strong > Xiaomi modellei.

 

Használat és praktikum

Ez a modell alkalmas akár napi 7-10 km-es rövid városi kirándulásokra. A gyártó által megadott hatótávolság 20 km lehet, azonban ezt számos tényező befolyásolja, például az út állapota, a lejtés, a vezető súlya és nem utolsó sorban a vezetési stílusa. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az akkumulátor rendszeres nullára történő lemerítése károsítja és lerövidíti az élettartamát. Ha azonban erről a rollerről van szó, nem kell kétségbe esni. A kifinomult kialakításnak köszönhetően, közvetlenül a kormányrúdba telepített akkumulátor formájában, és könnyű eltávolításának köszönhetően a hatótávolság szükség esetén bővíthető. Hogy-hogy? Egyszerűen. Csak annyit kell tennie, hogy beszerez egy második akkumulátort, és teljesen feltöltött állapotban viszi magával egy hátizsákban, mivel cseréje csak néhány másodpercet vesz igénybe, és nem szükségesek a szerviztechnikus szakértelme. Ezt a Xiaomi rollerekkel nem lehet megtenni. Könnyen, gyorsan, és ami a legfontosabb, intuitív módon összehajthatja az egész rollert, és néhány másodpercen belül visszahajtja. Alacsony súlyának köszönhetően gond nélkül fel tudja vinni a lépcsőn vagy beteheti kocsiba vagy villamosra. Értékelni fogja a kompakt méretét, ha teljesen összehajtja a rollert, és magával viheti azt az irodába vagy étterembe, ahol senkit sem fog zavarni, ami azt jelenti, hogy nem kell zárva hagynia az utcán. Könnyedén beillesztheti egy rendes autó csomagtartójába is, és elegendő hely marad a többi szükséges poggyász számára. Ami a „praktikumot” illeti, mindenképpen meg kell említeni, hogy a kevés roller egyikeként ellenáll a bármilyen irányú víz fröccsenésének, amit az akkumulátor már említett okos elhelyezése tett lehetővé a kormányrúd belsejében. Vagyis nedves utak vagy gyenge eső esetén nem kell otthon hagynia, és kedvenc közlekedési eszközei nélkül a város kegyelmére bíznia magát.

 

Hatótávolság, teljesítmény és biztonság

A HX X7 elektromos roller 36 V és 5 Ah akkumulátorral van ellátva, ami megfelel 180 Wh tárolt energiának, és képes 20 km hatótávolságra egyetlen feltöltéssel, amely csak 3 órát vesz igénybe. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ez a hatótáv olyan körülményektől függ, amelyek határozottan magukban foglalják az út állapotát, a lejtést, a vezető súlyát és természetesen a vezetési stílusát. Ezért inkább a kissé rövidebb, 7-10 kilométert meg nem haladó utakra hagyatkoznánk. A rollert közvetlenül az első kerék agyába szerelt motor hajtja, amely 350 W teljesítményt szolgáltat, ami bőven elegendő a normál vezetéshez egy nagyobb városban. Mivel ez a modell akár három féket is tartalmaz, biztosan nem kell attól tartania, hogy nem tudja biztonságosan leállítani a rollert. A megbízható vezetéshez hozzájárul az elektromos fék elöl, a mechanikus tárcsafék hátul és a klasszikus lábfék is. Ezzel a modellel nem kell aggódnia a nedves utak vagy az eső miatt, mivel a roller ellenáll a bármilyen irányból érkező víz fröccsenésének. Azonban továbbra is igaz, hogy óvatosan kell vezetni. Az előttünk álló út jól látható a roller világítási rendszerének köszönhetően. Ugyanakkor a többi közlekedő számára is megfelelően látható. Választhat 8,5 hüvelykes vagy 10 hüvelykes levegővel töltött kerekek közül. Mindkét kerékméretnél javasoljuk, hogy kerülje a nagy kátyúkat a gumiabroncs leeresztésének megakadályozása érdekében. Először a levegővel teli kerekek tűnhetnek ennek a rollernek a gyengeségének. Ennek azonban az ellenkezője igaz, mivel hatékony és megbízható megoldást jelentenek a hiányzó felfüggesztés pótlására. Ha nagyobb kényelmet szeretne élvezni, akkor mindenképpen nagyobb kerekekkel járjon. Ezek a 10 hüvelykes kerekek nagy előnyt jelentenek a csak 8,5 hüvelykes kerekeket kínáló Xiaomi modellekkel szemben.

 

Kényelem és dizájn

A roller klasszikus fekete kivitelben vagy esetleg elegáns fekete-ezüst kombinációban készül. Ez a gyártó modelljei nagyon egyszerűek, könnyűek és elegánsak. A kábelezés csak egy kis területen látható, és lehet, hogy a kevésbé figyelmes megfigyelők egyáltalán nem veszik észre. Ennek eredményeként akár azt is gondolhatják, hogy ez egy „nem elektromos” roller. A hátsó sárvédő nemcsak funkcionálisan néz ki, hanem pontosan az is. Feltétlenül elosztlathatja a félelmet, hogy vezetés közben a nadrágja vagy a lábai (nők esetén), sárosak lesznek. Az összecsukható mechanizmus kialakítása illeszkedik a roller test többi részéhez, és nagyon letisztult és elegáns. Ez a modell 8,5 hüvelykes vagy 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekeket kínál, amelyek kényelmessé teszik a roller vezetését. Ez különösen igaz a 10 hüvelykes kerekekre, amelyek jobban pótolják a hiányzó felfüggesztést, és ezért biztosan ajánljuk őket. Segítenek a rezgések és a bukkanók kiszűrésében. Érdemes azonban kikerülni minden nagy kátyút, hogy elkerülje az első vagy hátsó abroncs leeresztését. A gyönyörű, elegánsan vékony lépcsőzetes érdekes tulajdonság nem elektromos rollerek tiszta megjelenésére utal, mivel az akkumulátor ügyesen el van rejtve a kormányrúdban.

 

 

Értékelésünk

Ezt a rollert többnyire kisebb -nagyobb városokban fogja használni, ahol egyszerűen és könnyedén felviheti a lépcsőn, vagy magával viheti az irodába vagy étterembe. Alacsony ára miatt ez a roller kellemesen meglepett minket a specifikációival. Jobb választásnak tartjuk, mint a Xiaomi modelleket. Ez ideális roller azoknak, akik még csak most kezdik az elektromos rollerezést, és nem akarnak túl sok pénzt befektetni a „roller kísérletükbe”. A roller fő előnyei mindenképpen tartalmazzák a fröccsenő vízzel szembeni ellenállást, három különböző féket, kivehető akkumulátort és 10 hüvelykes kerekeket. Nincs más elektromos roller márka a világon, amely ilyen érdekes és funkcionális kombinációval büszkélkedhet. A roller praktikus rugós állvánnyal is rendelkezik, aminek köszönhetően egyedül állhat. A maximális 20 km hatótávolság elégséges a városi kirándulásokhoz. Ha ez a tartomány nem lenne elegendő, a probléma elegánsan megoldható egy tartalék akkumulátor használatával. A felfüggesztés hiányát kis hátránynak tartjuk. Ennek ellenére a 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekek meglepően jól helyettesítik a lengéscsillapítókat egy városban, ami azt jelenti, hogy a jó felületen való haladás nem különbözik a rugós 8 hüvelykes kerekekkel felszerelt modellektől. Mondanom sem kell, hogy ez egyértelműen a legjobb alternatíva a Xiaomi számára városi környezetben, különösen akkor, ha nem kíván jelentős összeget befektetni egy roller vásárlásába.

 

A HX és a Xiaomi modellek összehasonlítása

Roller Kerekek Motor teljesítmény Sebesség Hatótávolság Súly Vízállóság Cserélhető akkumulátor Akkumulátor energia
HX X7 10 hüvelyk 350 W 25 km/h 20 km 12,5 kg IP54 igen 180 Wh
HX X8 10 hüvelyk 350 W 25 km/h 40 km 17 kg IP54 igen 360 Wh
Xiaomi Scooter Essential 8,5 hüvelyk 250 W 20 km/h 20 km 12,5 kg IP54 nem 180 Wh
Xiaomi Scooter 1S 8,5 hüvelyk 250 W 25 km/h 30 km 12,5 kg IP54 nem 275 Wh

 

Szervíz

Mi vagyunk a KIXIN márka hivatalos importőre és kereskedője Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Kínálunk közvetlen garanciális és garancia utáni szervizelést, amelyet Pozsony, Prága, Brno és Ungvár kirendeltségeinken biztosítunk. Alkatrészeket raktáron tartunk és garanciális javítási szervíz vagyunk. Ezért ennek a rollernek a megvásárlásakor nem kell aggódnia a szervíz vagy a pótalkatrészek hiánya miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően megbirkózunk a nehéz javításokkal vagy diagnosztikával.

 

A márkáró

A KIXIN márka mögött egy stabil, 2006-ban alapított kínai vállalat áll, amely jelenleg több mint 1 000 alkalmazottat irányít a 20 000 négyzetméteres termelési területen. Víziója globális vezető lenni az intelligens közlekedési iparban. Az élet javítására összpontosít nagyon kreatív megoldások kínálatával, a termékeit az emberekhez és a mindennapi használathoz közelíti meg megfizethető árpolitikájának köszönhetően. A világ minden országába exportál, beleértve az egész Európai Uniót és az USA-t, és örülünk, hogy hazánkat bevonták. Ennek a gyártónak saját Kutatási és Fejlesztési Osztálya van, amely lehetővé teszi, hogy ne csak gyártja, hanem folyamatosan újítsa termékeit. A vállalat ISO9001 és BSCI minősítést kapott, és termékei CE, RoHS és FCC tanúsítvánnyal rendelkeznek.

4/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
12,5 kg
Súly
350 W
Teljesítmény
20 km
Hatótávolság
25 km/h
Sebesség
Városba alkalmas
Hátsó fényszórók
Első világítás
Nagyon könnyű
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Több színváltozat
Első fék
Hátsó fék
Motor elöl
A Max Blinker ajánlja
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 12,5 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 3 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség 25 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 350 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 20 km Várakozás a tesztre
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
26,56
km/h
Max. sebesség
454,6
watt
Max. teljesítmény
18,14
km
Max. hatótávolság
11,02
km
Hatótávolság városban
::badge-value:max_range::
km
Minimum hatótáv
17,22
másodperc
Idő
100 m-ig
38,35
másodperc
Idő
250 m-ig
144,01
másodperc
Idő
1 km-ig
5,40
másodperc
Idő
20 km/h-ig
::badge-value:time_to_30kmh::
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,49
másodperc
Idő
20 km/h-tól
::badge-value:time_from_30kmh::
másodperc
Idő
30 km/h-tól
19,8
méter
Táv
20 km/h-ig
::badge-value:distance_at_30kmh::
méter
Táv
30 km/h-ig
3,7
méter
Táv
20 km/h-tól
::badge-value:distance_from_30kmh::
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 26,56
0
0 10
1,46
0 10
HX X7 1,46
0 15
3,06
0 15
HX X7 3,06
0 20
5,40
0 20
HX X7 5,40
0 25
10,90
0 25
HX X7 10,90
0 26,56
15,62
0 26,56
HX X7 15,62
10
10 15
1,60
10 15
HX X7 1,60
10 20
3,94
10 20
HX X7 3,94
10 25
9,44
10 25
HX X7 9,44
10 26,56
14,16
10 26,56
HX X7 14,16
15
15 20
2,34
15 20
HX X7 2,34
15 25
7,84
15 25
HX X7 7,84
15 26,56
12,56
15 26,56
HX X7 12,56
20
20 25
5,50
20 25
HX X7 5,50
20 26,56
10,22
20 26,56
HX X7 10,22
25
25 26,56
4,72
25 26,56
HX X7 4,72
Gyorsulási táv
10 15 20 25 26,56
0
0 10
2,52
0 10
HX X7 2,52
0 15
8,23
0 15
HX X7 8,23
0 20
19,81
0 20
HX X7 19,81
0 25
55,17
0 25
HX X7 55,17
0 26,56
88,84
0 26,56
HX X7 88,84
10
10 15
5,71
10 15
HX X7 5,71
10 20
17,28
10 20
HX X7 17,28
10 25
52,65
10 25
HX X7 52,65
10 26,56
86,31
10 26,56
HX X7 86,31
15
15 20
11,57
15 20
HX X7 11,57
15 25
46,94
15 25
HX X7 46,94
15 26,56
80,60
15 26,56
HX X7 80,60
20
20 25
35,37
20 25
HX X7 35,37
20 26,56
69,03
20 26,56
HX X7 69,03
25
25 26,56
33,66
25 26,56
HX X7 33,66
Fékezési idők
25 20 15 10 0
26,56
26,56 25
0,09
26,56 25
HX X7 0,09
26,56 20
0,40
26,56 20
HX X7 0,40
26,56 15
0,77
26,56 15
HX X7 0,77
26,56 10
1,12
26,56 10
HX X7 1,12
26,56 0
1,89
26,56 0
HX X7 1,89
25
25 20
0,31
25 20
HX X7 0,31
25 15
0,67
25 15
HX X7 0,67
25 10
1,03
25 10
HX X7 1,03
25 0
1,80
25 0
HX X7 1,80
20
20 15
0,37
20 15
HX X7 0,37
20 10
0,73
20 10
HX X7 0,73
20 0
1,49
20 0
HX X7 1,49
15
15 10
0,36
15 10
HX X7 0,36
15 0
1,12
15 0
HX X7 1,12
10
10 0
0,77
10 0
HX X7 0,77
Féktávok
25 20 15 10 0
26,56
26,56 25
0,64
26,56 25
HX X7 0,64
26,56 20
2,45
26,56 20
HX X7 2,45
26,56 15
4,16
26,56 15
HX X7 4,16
26,56 10
5,31
26,56 10
HX X7 5,31
26,56 0
6,16
26,56 0
HX X7 6,16
25
25 20
1,82
25 20
HX X7 1,82
25 15
3,52
25 15
HX X7 3,52
25 10
4,68
25 10
HX X7 4,68
25 0
5,52
25 0
HX X7 5,52
20
20 15
1,71
20 15
HX X7 1,71
20 10
2,86
20 10
HX X7 2,86
20 0
3,71
20 0
HX X7 3,71
15
15 10
1,15
15 10
HX X7 1,15
15 0
2,00
15 0
HX X7 2,00
10
10 0
0,85
10 0
HX X7 0,85

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 107,3 cm  
      Magasság 117,6 cm  
      Szélesség 40,1 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor kapacitása 5 Ah  
      Akkumulátor energiája 180 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Erőátviteli rendszer elülső hajtás  
      Első fék elektromos  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa + láb  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8.5" konfigurációtól függően: 8.5", 10"  
      Hátsó kerék átmérője 8.5" konfigurációtól függően: 8.5", 10"  
      Felfüggesztés nincs felfüggesztés  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete, ezüst  
      Max. terhelhetőség 100 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása