Dualtron Popular Single Motor

akár -14%
Város
barát
Magas
Erő

Város
barát
Magas
Erő

Vadiúj modell a Dualtron márka portfóliójából. A városi rollerek szegmense nemrég bővült az egyik legjobban felszerelt géppel, amit csak kívánhat. 55 km/h-s sebesség, korszerű technológia, 35-60 km-es hatótávolság az akkumulátor kapacitásától függően és a MiniMotors gyártól megszokott minőség. Kell ennél többet mondanunk?

`

Dualtron Popular Single Motor

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
LG 1300 Wh (52 V 25 Ah)
- 1 Ft‎
Minimotors 1040 Wh (52 V 20 Ah)
- 32 284 Ft‎
Minimotors 728 Wh (52 V 14 Ah)
- 65 355 Ft‎
Régi ár Kedvezményes ár

534 900 Ft‎Áfát tartalmazza

457 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 14%

  • LG 1300 Wh (52 V 25 Ah)
  • Minimotors 1040 Wh (52 V 20 Ah)
  • Minimotors 728 Wh (52 V 14 Ah)

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

A Dualtron elektromos rollerek már nem csak nehéz és robusztus gépek, amelyeket kifejezetten terepre terveztek. Technológiájukat kompakt városi rollerekbe is átültetik. Karbantartást nem igénylő felépítés, modern felszereltség és bármely domb megmászásához elegendő teljesítmény. Ez a Dualtron Popular. Biztosak vagyunk benne, hogy az egyik legnépszerűbb városi roller lesz a piacon.

 

 

 

Felépítés, dizájn és felszereltség

A Minimotorst a vadonatúj Dualtron Popular tervezésekor az a filozófia vezérelte, hogy a rollert a lehető legfelhasználóbarátabbá tegyék. Az eredmény egy kompakt, ugyanakkor kiválóan felszerelt gép karbantartást nem igénylő felépítéssel. A repülőgép-minőségű alumíniumból készült váz a megemelt hátsó résszel ellátott futófelületen keresztül kapcsolódik az egyetlen nyomással aktiválható összecsukó rendszerhez. A LED szalaggal megvilágított kormányrudat így könnyen lehajthatja. A mechanizmust az ergonomikus markolattal ellátott összecsukható kormány teszi teljessé. A Dualtron Popular felső részének központi eleme a a MiniMotors saját gyártmányú beépített EY2 LCD kijelzője, amelyen minden szükséges vezetéssel kapcsolatos adat megtalálható. Miután Bluetooth-on keresztül csatlakoztatta okostelefonjához, beprogramozhatja a speciális menetbeállításokat és a környezeti megvilágítást a rolleren. A már említett kormányrúdon és a futófelület oldalán egyaránt megtalálható a LED-es háttérvilágítás.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A városi rollerek esetében a tervezés minősége fontosabb, mint az extrém teljesítmény vagy a maximális sebesség. A Dualtron Popular azonban egymotoros változatában is egyesíti a kettőt. A hátul található motor 1450 W-os csúcsteljesítményt termel. Ideális körülmények között sík felületen az ujjkar megnyomása után 55 km/h-s sebességet érhet el, ami városi környezetben bőven elegendő. Paramétereivel nem sokkal marad el a többi rollertől 14, ill. 25 Ah kapacitású 52 V-os akkumulátorával. A legnagyobb akkumulátor celláit az LG gyártja, a másik két változat a MiniMotors saját gyártmánya. Egy feltöltéssel változattól függően 35-60 km-t tud vele megtenni. A legnagyobb akkumulátorral rendelkező modellt normál napi használat mellett csak időnként kell feltölteni a kormányrúd „nyakán” található fedett töltőcsatlakozón keresztül.

 

 

Biztonság és kényelem

A Dualtronnál tudják, hogyan kell megépíteni egy ideális városi rollert. A Dualtron Populart elöl független felfüggesztéssel szerelték fel, hátul pedig rugóval. Mindkét lengéscsillapító teljesen el van rejtve a roller belsejében, hogy a lehető legkevesebb szennyeződés juthasson a felfüggesztési rendszerbe. A futómű is betölti fő szerepét, azaz a vezetési kényelmet. A felfüggesztés a felfújható 9 hüvelykes belső tömlőkkel együtt még kényelmesebbé teszi a rollert, így mindig teljes mértékben az irányítása alatt tarthatja a Dualtron Populart, ráadásul a két dobfékkel mindig biztonságosan meg tudja állítani. A gyártó a dobféket minimális karbantartási igénye miatt is választotta, amitől a roller még vonzóbbá vált mindennapi városi használatra. Ha hozzáadja a LED-es dupla fényszórót elöl, a hátsó és a féklámpát, az irányjelzőket és a kürtöt, akkor biztos lehet abban, hogy mindenki látni fogja Önt az úton.

 

 

 

Használat és praktikum

A Dualtron Popular megvalósítja mindazok álmát, akik első osztályú, karbantartást nem igénylő kidolgozást és kompromisszumok nélküli menettulajdonságokat várnak el elektromos rollerüktől. A roller azonban tényleg különleges, mert praktikus, tele modern felszereléssel és dizájnnal, amely után mindenki megfordul az utcán. Az összes tervezési jellemző tükröződik a 29,6 kg-os össztömegben. De összecsukott állapotában, 122,7 x 52,3 x 20,5 cm-es méreteivel (hossz, magasság, szélesség) könnyedén berakhatja egy közepes méretű autó csomagtartójába. Kinyitva pedig még mindig kompakt 120 x 121,6 x 63,4 cm-es méreteivel, miközben 120 kg-os terhelést is elbír. Új tulajdonosai biztosan meg lesznek elégedve a teljes körű IPX5 szintű vízvédelemmel.

 

 

 

Értékelésünk

Kétmotoros változatához képest a Dualtron Popular Single Motor kedvezőbb árcédulával vonzza új tulajdonosait, de anélkül, hogy jelentősen veszítene karakteréből. Még mindig egy igazán gyors, kényelmes és karbantartást nem igénylő roller, tele modern felszereléssel. A Dualtron márka kevés elektromos rollerének egyikeként rugós felfüggesztésre támaszkodik, ami semmit sem von le kényelméből. Ha ezt az egészet elhelyezi a tipikusan fekete-fehér Dualtron dizájnba, amelyet LED-es környezeti világítás emel ki, akkor biztos lehet benne, hogy a piac egyik legjobb városi rollerén utazik.

 

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és a jótállás lejárta utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

8/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
55 km/h
Sebesség
29,6 kg
Súly
1450 W
Teljesítmény
60 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Nagy teljesítményű
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 29,6 kg Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 55 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 450 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 1450 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 60 km konfigurációtól függően -tól -től 35 km nak,nek 60 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 120 cm  
      Magasság 121,6 cm  
      Szélesség 63,4 cm  
      Hossz összecsukva 122,7 cm  
      Magasság összecsukva 52,3 cm  
      Szélesség összecsukva 20,5 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák konfigurációtól függően: LG cellák, Minimotors  
      Akkumulátor feszültsége 52 V  
      Akkumulátor kapacitása 25 Ah konfigurációtól függően: 14 Ah, 20 Ah, 25 Ah  
      Akkumulátor energiája 1300 Wh konfigurációtól függően: 728 Wh, 1040 Wh, 1300 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék dob  
      Hátsó fék dob  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 9"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 9"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés dupla lengőkaros felfüggesztés  
      Hátsó felfüggesztés rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása