Város
barát
Terep
barát
Extrém
teljesítmény

Város
barát
Terep
barát
Extrém
teljesítmény

Kingsong 16S

Új termék

Uralja a város utcáit olyan stílusosan, mint senki más. A Kingsong 16S városi környezetben érzi magát a legjobban. A manőverezéshez ideális méretek, a 3000 W-os teljesítmény és a 80 km-es hatótáv miatt állandóan ezen az egykerekűn szeretne majd közlekedni.

alap ár

510 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A modell elérhetősége

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

Kevés tipikusan városi modell képes a vonzerő, a menetjellemzők, az egyediség és a praktikum kombinációjával lenyűgözni. Az éppen ezeket a tulajdonságokat kereső vezetők számára azonban szerencsére itt van a Kingsong 16S. Az elektromos egykerekű nem csak a fent említett tulajdonságokat egyesíti magában, hanem még egy kis pluszt is ad ezekhez. Ez pedig a minőségi kivitelezés, a teljesítmény és a végtelen adrenalindózis. Műszaki jellemzői, mint a 3000 wattos teljesítmény, a 35 km/h-s végsebesség és a 80 km-es hatótávolság, mind magukért beszélnek.

 

 

Felépítés és felszereltség

A Kingsong 16S a város végtelen felfedezésére készült, amihez a gyártónak kellett hozzá igazítania a felépítését. Kiváló felépítéssel rendelkezik és nagyon szilárd. Emellett sikerült minden fontos berendezési elemet kompakt és felhasználóbarát szerkezetbe rendezni. Az oldalain anatómiailag formált lábvédők találhatók, így Ön teljes mértékben az irányítása alatt tarthatja a vezetést. Az oldalakon a védők mellett helyet kapott a környezeti világítás is, melynek színét a telefonos alkalmazáson keresztül részletesen testre szabhatja. Elérhető még a Bluetooth kapcsolat is az egykerekű speciális beállításaihoz a már említett mobilalkalmazáson keresztül, továbbá beépített hangszórók 360°-os sztereó hangzással. Rajtuk keresztül vezetés közben meghallgathatja kedvenc lejátszási listáit.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A dizájn egy dolog, de milyen gép lenne ez tisztességes teljesítmény nélkül? Ezt a Kingsongnál is nagyon jól tudják, ezért a 16S-t egy 1200 W névleges teljesítményű és 80 N⋅m nyomatékú motorral szerelték fel. Csúcsteljesítménye azonban akár a 300 W-ot is eléri. A 30°-os emelkedők megmászása sem Önnek, sem az egykerekűnek nem fog gondot okozni. Sík felületen a maximális sebesség eléri a 35 km/ht, ami városi környezetben bőven elegendő. Az egykerekűt teljesítményéhez megfelelő energiával is el kell látni, így nem szabad megfeledkezni a 14 Ah kapacitású, 60 V-os LG Li-Ion akkumulátorról sem, amellyel a vezetést 80 km hosszú útvonalakon élvezheti. Még nagyon intenzív használat mellett sem kell attól tartania, hogy minden nap tölteni kellene. Azonban miután csatlakoztatta az akkumulátort a hálózathoz, körülbelül 7 órát kell várnia a teljes feltöltésre a tartozék töltőn keresztül.

 

 

Biztonság, kényelem és praktikum

A Kingsong 16S minden alkatrésze és összetevője ráerősít városi jellegére. A vezetési jelleget ezért a dizájn és felépítés mellett az irányíthatóság és a praktikus használat is uralja. Az alap egy 16 hüvelykes, tömlővel ellátott, felfújható abroncs, amely akár nagyobb bukkanókon és kátyúkon is gond nélkül áthalad. Biztonsági szempontból a megfelelő testtartás ugyanolyan fontos. Ehhez nemcsak a két oldalsó lábvédő, hanem főként a kellően nagy és összecsukható pedálok járulnak hozzá. Különösen kitűnik méhsejt alakú formájával a jobb tisztítás érdekében. A gyártó mindkét pedál felületét kis tüskékkel látta el, ami minden körülmények között segíti a stabil és biztonságos testtartást. Még a csökkentett látási viszonyok miatt sem kell aggódnia az erőteljes első és hátsó fényvisszaverőkkel, valamint a féklámpával. Az egykerekű praktikumáról sem feledkeztek meg, így amikor éppen nem vezeti, egyszerűen kicsúsztathatja a fogantyút, mint ahogy egy utazótáskán tenné. Ami kompaktságát illeti, a pedálokat lehajtva 46,3 cm-es hosszúsággal, 50,6 cm-es magassággal és 23,6 cm szélességgel, de különösen 17,5 kg-os súlya miatt gond nélkül felemelheti és oda viheti, ahova kell.

 

 

Értékelésünk

A Kingsong 16S elektromos egykerekű pontosan az, amire minden vezető vágyik a város utcáin. Nemcsak nagy teljesítményű, modern felszereltséggel és minőségi kivitelezéssel rendelkezik a széles körű vezetési lehetőségekhez, hanem stílusos dizájnnal is. Egyszerűen az a kombináció, amely a vezetési élményt egy új szintre emeli. A Kingsong 16S-ben az a legjobb, hogy nem riad vissza az egyenetlen felületektől vagy a földutaktól. Mindemellett tökéletes a napi munkába, iskolába vagy kávézóba való ingázáshoz. Ha a szokatlanság, a praktikum és a kiváló menettulajdonságok kombinációjára vágyik, akkor a Kingsong 16S-t imádni fogja.

 

Szerviz

A Kingsong márka importőre és forgalmazója vagyunk egész Kelet-Európában. Szervizközpontunkban garanciális és a jótállás lejárta utáni szervizelést biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk és a garanciális javítások tanúsított szolgáltatója vagyunk a régióban. Ezért az egykerekű vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően bonyolult javításokkal és diagnosztikával is foglalkozunk.

 

A márkáról

A King Song Intell Co., LTD a külső akkumulátorvédő panelek előállításával lépett be az elektromos roller és egykerekű gyártás területére. A cég 2012-ben indult el, de már egy éves fennállása után elkezdett dolgozni a első elektromos egykerekűjének fejlesztésén. Azóta a King Song több mint 18 kiváló minőségű egykerekű, roller és kerékpár modellt hozott a piacra a sencseni központjából. A magas minőséget összesen 11 részleg garantálja, amelyek a fejlesztésért, gyártásért és tesztelésért felelnek, mindezt egy fedél alatt. Ily módon a King Song sikeresen teljesíti a biztonságos és környezetbarát gépek gyártása iránti elkötelezettségét, amely szórakoztató és környezetbarát közlekedési formát biztosít a vezetők számára a városban és azon kívül. Örülünk, hogy a Max Blinker piacra tudja vinni a King Song termékeket. Számíthat ránk abban, hogy mindig biztosítjuk Önnek a magas színvonalú garanciális és jótállás lejárta utáni szervizelést, valamint támogatást, tanácsadást és a King Song modellekhez szükséges alkatrészeket.

2/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
35 km/h
Sebesség
17,4 kg
Súly
3000 W
Teljesítmény
80 km
Hatótávolság
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Nagyon könnyű
Légkerekek
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 17,4 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 7 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 35 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 1200 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 3000 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 80 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 46,3 cm  
      Magasság 50,6 cm  
      Szélesség 54,6 cm  
      Hossz összecsukva 46,3 cm  
      Magasság összecsukva 50,6 cm  
      Szélesség összecsukva 23,6 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 14 Ah  
      Akkumulátor energiája 840 Wh  
      Vezérlőrendszer unicycle  
      Sebességkorlátozás igen  
      Erőátviteli rendszer unicycle  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 16"  
      Világítás elől és hátul  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

KNGS.ESC.16S

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása