Dualtron Victor Pro / Luxury

akár -14%
Város
barát
Terep
barát
kiváló
ár/teljesítmény
Extrém
teljesítmény

Város
barát
Terep
barát
kiváló
ár/teljesítmény
Extrém
teljesítmény

A Minimotors újabb meglepetést hozott számunkra: a Dualtron Victor PRO és a Dualtron Victor Luxury modelljét! Ez a kétmotoros, akár 4000 W teljesítményt is biztosító gép mindent megad, amit Ön egy elektromos rollertől elvár. A kényelmes elasztomer rugózás és a 10 hüvelykes gumiabroncsok tökéletesen kényelmessé teszik az utazást bármilyen felületen. Hogy a modell melyik változata nyeri el jobban a tetszését, az csak az Ön személyes igényeitől függ.

`

Dualtron Victor Pro / Luxury

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
LG 1800 Wh (60 V 30 Ah)
- 51 969 Ft‎
LG 1800 Wh (60 V 30 Ah) 21700
- 1 Ft‎
Régi ár Kedvezményes ár

1 165 900 Ft‎Áfát tartalmazza

999 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 14%

  • LG 1800 Wh (60 V 30 Ah)
  • LG 1800 Wh (60 V 30 Ah) 21700

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

Ma

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Holnap

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

A roller mindkét változata erőteljes, két villanymotorral felszerelt, amelyek 4000 W-os csúcsteljesítményt biztosítanak. Az ilyen hatalmas teljesítmény megfelelő hatótávolságot igényel. A Victor ezen a területen is kiválóan teljesít. Az erősebb 30 Ah-s akkumulátorral felszerelve 100 km-es távolságot képes megtenni! A sebességtől és a gyorsulástól való állandó félelem már a múlté. Ennek a vadállatnak a megszelídítéséhez (nagyobb testvéreihez, a Dualtron Storm, Thunder és Ultra 2 modellekhez hasonlóan) a Dualtron Victort teljesen hidraulikus tárcsafékekkel, valamint hagyományos elektromágneses fékekkel is felszerelték. Kedveli az esti kiruccanásokat? Az állítható színes hangulatvilágítás felejthetetlen jelleget kölcsönöz a rollernek. A minőségi felszerelés megmutatja, miről is szól a Victor: Maximális biztonság, teljesítmény és megbízhatóság! Járhatja vele a természetet vagy használhatja munkába járáshoz anélkül, hogy aggódnia kellene. A Victor Luxury változatra hátsó rámpa (lábtámasz) is került és a roller háttérvilágítására is nagyobb hangsúlyt fektettek. Ez egyszerűen egy Dualtron, a neve magáért beszél az elektromobilitásért rajongók körében!

 

 

Karosszéria, kialakítás és felszereltség

A Dualtron Victort a Dualtron 3 modell már jól bevált vázába építették be és a Dualtron Stormhoz hasonlóan új összecsukó mechanizmussal rendelkezik, amely robusztusabb, mint a korábbi modelleké. A roller praktikus kialakítást és tökéletes minőségi kivitelt kínál, amit értékelni fog a mindennapi használat során. A maximális tartósság és biztonság érdekében mind a váz, mind a kormány 6082-T6-ból, egy speciálisan megmunkált alumíniumból készül, amely hasonlít a repülőgépgyártásnál használt ötvözethez. A keréktengelyek SCM440, króm-molibdén ötvözött acélból készülnek, szénkeverékkel. A rollert behajtható kormánnyal látták el, aminek köszönhetően összecsukva még kompaktabb méretekkel rendelkezik. Gond nélkül be lehet tenni egy átlagos autó csomagtartójába. A Dualtron Victort a Minimotors saját gyártású nagyméretű, könnyen leolvasható EYE kijelzőjével szerelték fel, amelyen minden fontos adat megjelenik, mint például sebesség, aktuális sebességfokozat, napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor töltöttségi szintje. Magas fényerejének köszönhetően a kijelzőn még kedvezőtlen időjárási körülmények között is tisztán olvashatók az adatok. A roller teljesítményét egy népszerű ujjkar vezérli. Méreteivel - 113,7 cm x 120 cm x 60,9 cm alapállapotban és 113,7 cm x 52,6 cm x 27,9 cm összecsukva - még mindig egy kompakt roller, amelynek súlya kissé meghaladja a 30 kg-ot. A roller teljes terhelhetőségét 120 kg-ig maximalizálták. Az igényesebb felhasználók választhatják a Victor Luxury változatot, amelyen a PRO változattal ellentétben a futófelület és mindkét kerékkar oldalai megvilágítottak. Ez még mindig nem elég? Vegye számításba a megújult gumi futófelületet és a hátsó lábtámaszt is, melyek további kiegészítésként megkülönböztetik a PRO változattól.

 

 

Biztonság és menetminőség

A minőségi anyagok és a precíz kivitelezés megadja a rollernek azt a szilárdságot, amely a vezető biztonságához nélkülözhetetlen. A Victort úgy tervezték, hogy kompromisszumok nélkül a legjobb minőséget, technológiát és kényelmet biztosítsa vezetőinek. Az elülső és hátsó elasztomer felfüggesztés, amely összesen 9 fokozatban állítható, gondoskodik a kényelmes vezetésről. Ez a fajta felfüggesztés, amelyet szinte a teljes Dualtron modellcsaládban használnak, egyáltalán nem igényel karbantartást, kiemelkedően megbízható és tartós. A Dualtron Victor két hidraulikus ZOOM fékkel van ellátva, amelyek hihetetlen fékerőt és hatékonyságot biztosítanak. Az elektronikus regeneratív fékkel kombinálva biztos lehet benne, hogy bármilyen sebességről mindig le tud fékezni. Egy másik fontos biztonsági elem az elektronikus ABS, amely megakadályozza a kerék blokkolódását erős fékezéskor. Magától értetődik, hogy a biztonsághoz megfelelő világítás szükséges. Az elülső fehér és a hátsó piros LED-es lámpák féklámpával kombinálva jobb láthatóságot és biztonságot nyújtanak rossz látási viszonyok között, amire utazása során mindenképpen szüksége lesz. A roller lehetőséget kínál az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, amely megakadályozza a nem kívánt indítást. A rendkívüli teljesítményt csökkentheti az első motor kikapcsolásával vagy egy alacsonyabb sebességfokozat kiválasztásával, ha még nem érzi úgy, hogy a roller minden csínját-bínját elsajátította volna. A felszereltséget illetően a funkcionális sárvédők maguktól értetődőek. Így ha egy hirtelen zivatar váratlanul érné, nem kell tartania a rossz időjárástól, vagy attól hogy a víz felfröccsenése összekoszolná a ruháit. Ráadás a könnyen karbantartható futófelület, amely rossz időben vagy egy szélsőséges helyzetben megakadályozza a vezető elcsúszását. A 10 hüvelykes gumiabroncsok belső tömlővel és jó tapadással gondoskodnak a kényelemről.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A teljesítmény és a hatótávolság egyaránt kiváló, amit a gyors rollerek kedvelői biztosan értékelni fognak! Biztos lehet abban, hogy a két, 4000 W-os összteljesítményű MAX BLDC motorral lehetősége lesz minden emelkedőt megmászni anélkül, hogy a teljesítményben visszaesést érzékelne. Ehhez adja hozzá a rendkívül tartós, 30 Ah és 60 V kapacitású LG akkumulátort, 21700 típusú M50T cellákkal, így kiváló, akár 100 km-es hatótávolságot is elérhet (a gyártó által meghatározott feltételek mellett). Ekkora hatótáv a mozgás szabadságát biztosítja, anélkül hogy azon kellene aggódnia, hol töltse fel az akkumulátort. A roller két töltőcsatlakozóval rendelkezik, amelyek támogatják a gyorstöltést, és egy harmadik port a külső akkumulátor csatlakoztatásáhozf. Minden portot védősapka fed, ami megakadályozza a szennyeződések bejutását. Továbbá a Victor porbevonatú acéltokban tárolja az akkumulátort, amely így védettebb a külső sérülésektől. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért a megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig fog tartani! A Minimotors által gyártott két 30 A-es vezérlőegységgel kombinálva a roller vezetője akár 80 km/h-s sebességgel is haladhat (vezető súlyától, külső hőmérséklettől és tereptől függően). A még kényelmesebb utazás érdekében aktiválhatja a tempomatot is.

 

 

Használat és praktikum

Szilárd felépítésének, tömörségének és nagy teljesítményének köszönhetően ez egy nagyon sokoldalú roller. Összkerék meghajtásának köszönhetően a Dualtron Victor megbirkózik a terepviszonyokkal és még a kifejezetten meredek emelkedőkkel is. Nem kell attól tartania, hogy rollere cserbenhagyja Önt egy hosszabb út során. A 10x3 méretű gumiabroncsokkal a Victor kényelmes menetet és kiváló tapadást biztosít szinte bármilyen felületen. Ezenkívül a leszerelhető felni sokkal könnyebbé teszi a belső tömlő javítását vagy az kerék cseréjét. Imádni fogja a kényelmes futóművet, amelyet mind macskakövön, mind földúton használhat. Nagy teljesítménye ellenére a roller súlya elfogadható, 32 kg, így nem okoz semmilyen nagyobb problémát, amikor cipeli vagy autóba rakja.

 

 

 

Értékelésünk

A negyedik generációs Dualtron váznak, a kettős rögzítőkapcsos gyorskioldó mechanizmusnak, a széles, 3 hüvelykes abroncsoknak és a teljesen hidraulikus fékeknek köszönhetően a Victor a piac egyik legnépszerűbb rollerévé növi ki magát. Az új 30 A-es intelligens vezérlőegységek lehetővé teszik, hogy a két BLDC motor 4000 W-os maximális teljesítményt nyújtson, ami több, mint amit egy vezető elvár egy tekintélyes géptől. Minden új modellnél az a cél, hogy a korábbi modellekben található összes jó tulajdonságot ötvözze néhány új fejlesztéssel. A Victor ezt valóban teljesíti is. A végeredmény pedig egy olyan elektromos roller, amely osztályában a legjobbak közé tartozik. A dizájn, a nagy teljesítmény és a vezetési kényelem felülmúlta várakozásainkat. Még sok éves használat után sem fogja megunni. Mindig hihetetlen élmény lesz vezetni. A Minimotors sikeres kampánya ezzel a Dualtron Victor modellel folytatódik!

 

 

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

9/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
80 km/h
Sebesség
32 kg
Súly
4000 W
Teljesítmény
100 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 32 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 15 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 80 km/h 67,83 km/h konfigurációtól függően -tól -től 67,83 km/h nak,nek 71,45 km/h
Csúcsteljesítmény 4000 W 2964 W konfigurációtól függően -tól -től 2870.96 W nak,nek 2964 W
Hatótávolság 100 km 89,68 km konfigurációtól függően -tól -től 89,68 km nak,nek 91.75 km
Hatótáv városi használatnál - konfigurációtól függően -tól -től - nak,nek - 59,33 km konfigurációtól függően -tól -től 59,33 km nak,nek 62,50 km
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
67,83
km/h
Max. sebesség
2 964
watt
Max. teljesítmény
89,68
km
Max. hatótávolság
59,33
km
Hatótávolság városban
36,94
km
Minimum hatótáv
9,90
másodperc
Idő
100 m-ig
18,60
másodperc
Idő
250 m-ig
59,37
másodperc
Idő
1 km-ig
2,03
másodperc
Idő
20 km/h-ig
3,19
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,86
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,29
másodperc
Idő
30 km/h-tól
6,0
méter
Táv
20 km/h-ig
14,4
méter
Táv
30 km/h-ig
2,2
méter
Táv
20 km/h-tól
5,0
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,83
0
0 10
1,00
0 10
Dualtron Victor 1,00
0 15
1,51
0 15
Dualtron Victor 1,51
0 20
2,03
0 20
Dualtron Victor 2,03
0 25
2,60
0 25
Dualtron Victor 2,60
0 30
3,19
0 30
Dualtron Victor 3,19
0 35
3,89
0 35
Dualtron Victor 3,89
0 40
4,80
0 40
Dualtron Victor 4,80
0 45
5,81
0 45
Dualtron Victor 5,81
0 50
7,17
0 50
Dualtron Victor 7,17
0 55
9,22
0 55
Dualtron Victor 9,22
0 60
11,97
0 60
Dualtron Victor 11,97
0 65
18,49
0 65
Dualtron Victor 18,49
0 67,83
22,80
0 67,83
Dualtron Victor 22,80
10
10 15
0,51
10 15
Dualtron Victor 0,51
10 20
1,03
10 20
Dualtron Victor 1,03
10 25
1,60
10 25
Dualtron Victor 1,60
10 30
2,20
10 30
Dualtron Victor 2,20
10 35
2,89
10 35
Dualtron Victor 2,89
10 40
3,80
10 40
Dualtron Victor 3,80
10 45
4,81
10 45
Dualtron Victor 4,81
10 50
6,17
10 50
Dualtron Victor 6,17
10 55
8,22
10 55
Dualtron Victor 8,22
10 60
10,97
10 60
Dualtron Victor 10,97
10 65
17,49
10 65
Dualtron Victor 17,49
10 67,83
21,80
10 67,83
Dualtron Victor 21,80
15
15 20
0,52
15 20
Dualtron Victor 0,52
15 25
1,09
15 25
Dualtron Victor 1,09
15 30
1,69
15 30
Dualtron Victor 1,69
15 35
2,38
15 35
Dualtron Victor 2,38
15 40
3,29
15 40
Dualtron Victor 3,29
15 45
4,31
15 45
Dualtron Victor 4,31
15 50
5,66
15 50
Dualtron Victor 5,66
15 55
7,71
15 55
Dualtron Victor 7,71
15 60
10,46
15 60
Dualtron Victor 10,46
15 65
16,99
15 65
Dualtron Victor 16,99
15 67,83
21,29
15 67,83
Dualtron Victor 21,29
20
20 25
0,57
20 25
Dualtron Victor 0,57
20 30
1,17
20 30
Dualtron Victor 1,17
20 35
1,86
20 35
Dualtron Victor 1,86
20 40
2,77
20 40
Dualtron Victor 2,77
20 45
3,79
20 45
Dualtron Victor 3,79
20 50
5,14
20 50
Dualtron Victor 5,14
20 55
7,19
20 55
Dualtron Victor 7,19
20 60
9,94
20 60
Dualtron Victor 9,94
20 65
16,46
20 65
Dualtron Victor 16,46
20 67,83
20,77
20 67,83
Dualtron Victor 20,77
25
25 30
0,60
25 30
Dualtron Victor 0,60
25 35
1,29
25 35
Dualtron Victor 1,29
25 40
2,20
25 40
Dualtron Victor 2,20
25 45
3,21
25 45
Dualtron Victor 3,21
25 50
4,57
25 50
Dualtron Victor 4,57
25 55
6,62
25 55
Dualtron Victor 6,62
25 60
9,37
25 60
Dualtron Victor 9,37
25 65
15,89
25 65
Dualtron Victor 15,89
25 67,83
20,20
25 67,83
Dualtron Victor 20,20
30
30 35
0,69
30 35
Dualtron Victor 0,69
30 40
1,60
30 40
Dualtron Victor 1,60
30 45
2,62
30 45
Dualtron Victor 2,62
30 50
3,97
30 50
Dualtron Victor 3,97
30 55
6,02
30 55
Dualtron Victor 6,02
30 60
8,77
30 60
Dualtron Victor 8,77
30 65
15,30
30 65
Dualtron Victor 15,30
30 67,83
19,60
30 67,83
Dualtron Victor 19,60
35
35 40
0,91
35 40
Dualtron Victor 0,91
35 45
1,93
35 45
Dualtron Victor 1,93
35 50
3,28
35 50
Dualtron Victor 3,28
35 55
5,33
35 55
Dualtron Victor 5,33
35 60
8,08
35 60
Dualtron Victor 8,08
35 65
14,60
35 65
Dualtron Victor 14,60
35 67,83
18,91
35 67,83
Dualtron Victor 18,91
40
40 45
1,02
40 45
Dualtron Victor 1,02
40 50
2,37
40 50
Dualtron Victor 2,37
40 55
4,42
40 55
Dualtron Victor 4,42
40 60
7,17
40 60
Dualtron Victor 7,17
40 65
13,69
40 65
Dualtron Victor 13,69
40 67,83
18,00
40 67,83
Dualtron Victor 18,00
45
45 50
1,35
45 50
Dualtron Victor 1,35
45 55
3,40
45 55
Dualtron Victor 3,40
45 60
6,15
45 60
Dualtron Victor 6,15
45 65
12,68
45 65
Dualtron Victor 12,68
45 67,83
16,99
45 67,83
Dualtron Victor 16,99
50
50 55
2,05
50 55
Dualtron Victor 2,05
50 60
4,80
50 60
Dualtron Victor 4,80
50 65
11,32
50 65
Dualtron Victor 11,32
50 67,83
15,63
50 67,83
Dualtron Victor 15,63
55
55 60
2,75
55 60
Dualtron Victor 2,75
55 65
9,28
55 65
Dualtron Victor 9,28
55 67,83
13,58
55 67,83
Dualtron Victor 13,58
60
60 65
6,52
60 65
Dualtron Victor 6,52
60 67,83
10,83
60 67,83
Dualtron Victor 10,83
65
65 67,83
4,31
65 67,83
Dualtron Victor 4,31
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,83
0
0 10
1,49
0 10
Dualtron Victor 1,49
0 15
3,36
0 15
Dualtron Victor 3,36
0 20
6,03
0 20
Dualtron Victor 6,03
0 25
9,73
0 25
Dualtron Victor 9,73
0 30
14,43
0 30
Dualtron Victor 14,43
0 35
20,80
0 35
Dualtron Victor 20,80
0 40
30,42
0 40
Dualtron Victor 30,42
0 45
42,54
0 45
Dualtron Victor 42,54
0 50
60,61
0 50
Dualtron Victor 60,61
0 55
90,70
0 55
Dualtron Victor 90,70
0 60
134,74
0 60
Dualtron Victor 134,74
0 65
249,03
0 65
Dualtron Victor 249,03
0 67,83
328,46
0 67,83
Dualtron Victor 328,46
10
10 15
1,87
10 15
Dualtron Victor 1,87
10 20
4,54
10 20
Dualtron Victor 4,54
10 25
8,24
10 25
Dualtron Victor 8,24
10 30
12,94
10 30
Dualtron Victor 12,94
10 35
19,31
10 35
Dualtron Victor 19,31
10 40
28,93
10 40
Dualtron Victor 28,93
10 45
41,05
10 45
Dualtron Victor 41,05
10 50
59,12
10 50
Dualtron Victor 59,12
10 55
89,21
10 55
Dualtron Victor 89,21
10 60
133,25
10 60
Dualtron Victor 133,25
10 65
247,54
10 65
Dualtron Victor 247,54
10 67,83
326,97
10 67,83
Dualtron Victor 326,97
15
15 20
2,67
15 20
Dualtron Victor 2,67
15 25
6,37
15 25
Dualtron Victor 6,37
15 30
11,07
15 30
Dualtron Victor 11,07
15 35
17,43
15 35
Dualtron Victor 17,43
15 40
27,06
15 40
Dualtron Victor 27,06
15 45
39,18
15 45
Dualtron Victor 39,18
15 50
57,24
15 50
Dualtron Victor 57,24
15 55
87,34
15 55
Dualtron Victor 87,34
15 60
131,37
15 60
Dualtron Victor 131,37
15 65
245,67
15 65
Dualtron Victor 245,67
15 67,83
325,10
15 67,83
Dualtron Victor 325,10
20
20 25
3,70
20 25
Dualtron Victor 3,70
20 30
8,39
20 30
Dualtron Victor 8,39
20 35
14,76
20 35
Dualtron Victor 14,76
20 40
24,38
20 40
Dualtron Victor 24,38
20 45
36,51
20 45
Dualtron Victor 36,51
20 50
54,57
20 50
Dualtron Victor 54,57
20 55
84,67
20 55
Dualtron Victor 84,67
20 60
128,70
20 60
Dualtron Victor 128,70
20 65
243,00
20 65
Dualtron Victor 243,00
20 67,83
322,43
20 67,83
Dualtron Victor 322,43
25
25 30
4,69
25 30
Dualtron Victor 4,69
25 35
11,06
25 35
Dualtron Victor 11,06
25 40
20,68
25 40
Dualtron Victor 20,68
25 45
32,81
25 45
Dualtron Victor 32,81
25 50
50,87
25 50
Dualtron Victor 50,87
25 55
80,97
25 55
Dualtron Victor 80,97
25 60
125,00
25 60
Dualtron Victor 125,00
25 65
239,30
25 65
Dualtron Victor 239,30
25 67,83
318,73
25 67,83
Dualtron Victor 318,73
30
30 35
6,37
30 35
Dualtron Victor 6,37
30 40
15,99
30 40
Dualtron Victor 15,99
30 45
28,11
30 45
Dualtron Victor 28,11
30 50
46,18
30 50
Dualtron Victor 46,18
30 55
76,27
30 55
Dualtron Victor 76,27
30 60
120,31
30 60
Dualtron Victor 120,31
30 65
234,61
30 65
Dualtron Victor 234,61
30 67,83
314,03
30 67,83
Dualtron Victor 314,03
35
35 40
9,62
35 40
Dualtron Victor 9,62
35 45
21,75
35 45
Dualtron Victor 21,75
35 50
39,81
35 50
Dualtron Victor 39,81
35 55
69,91
35 55
Dualtron Victor 69,91
35 60
113,94
35 60
Dualtron Victor 113,94
35 65
228,24
35 65
Dualtron Victor 228,24
35 67,83
307,67
35 67,83
Dualtron Victor 307,67
40
40 45
12,12
40 45
Dualtron Victor 12,12
40 50
30,19
40 50
Dualtron Victor 30,19
40 55
60,28
40 55
Dualtron Victor 60,28
40 60
104,32
40 60
Dualtron Victor 104,32
40 65
218,62
40 65
Dualtron Victor 218,62
40 67,83
298,04
40 67,83
Dualtron Victor 298,04
45
45 50
18,06
45 50
Dualtron Victor 18,06
45 55
48,16
45 55
Dualtron Victor 48,16
45 60
92,19
45 60
Dualtron Victor 92,19
45 65
206,49
45 65
Dualtron Victor 206,49
45 67,83
285,92
45 67,83
Dualtron Victor 285,92
50
50 55
30,10
50 55
Dualtron Victor 30,10
50 60
74,13
50 60
Dualtron Victor 74,13
50 65
188,43
50 65
Dualtron Victor 188,43
50 67,83
267,86
50 67,83
Dualtron Victor 267,86
55
55 60
44,04
55 60
Dualtron Victor 44,04
55 65
158,33
55 65
Dualtron Victor 158,33
55 67,83
237,76
55 67,83
Dualtron Victor 237,76
60
60 65
114,30
60 65
Dualtron Victor 114,30
60 67,83
193,72
60 67,83
Dualtron Victor 193,72
65
65 67,83
79,43
65 67,83
Dualtron Victor 79,43
Fékezési idők
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,83
67,83 65
0,12
67,83 65
Dualtron Victor 0,12
67,83 60
0,36
67,83 60
Dualtron Victor 0,36
67,83 55
0,61
67,83 55
Dualtron Victor 0,61
67,83 50
0,82
67,83 50
Dualtron Victor 0,82
67,83 45
1,07
67,83 45
Dualtron Victor 1,07
67,83 40
1,28
67,83 40
Dualtron Victor 1,28
67,83 35
1,50
67,83 35
Dualtron Victor 1,50
67,83 30
1,72
67,83 30
Dualtron Victor 1,72
67,83 25
1,94
67,83 25
Dualtron Victor 1,94
67,83 20
2,15
67,83 20
Dualtron Victor 2,15
67,83 15
2,37
67,83 15
Dualtron Victor 2,37
67,83 10
2,56
67,83 10
Dualtron Victor 2,56
67,83 0
3,01
67,83 0
Dualtron Victor 3,01
65
65 60
0,25
65 60
Dualtron Victor 0,25
65 55
0,49
65 55
Dualtron Victor 0,49
65 50
0,71
65 50
Dualtron Victor 0,71
65 45
0,95
65 45
Dualtron Victor 0,95
65 40
1,17
65 40
Dualtron Victor 1,17
65 35
1,39
65 35
Dualtron Victor 1,39
65 30
1,60
65 30
Dualtron Victor 1,60
65 25
1,83
65 25
Dualtron Victor 1,83
65 20
2,03
65 20
Dualtron Victor 2,03
65 15
2,25
65 15
Dualtron Victor 2,25
65 10
2,45
65 10
Dualtron Victor 2,45
65 0
2,89
65 0
Dualtron Victor 2,89
60
60 55
0,24
60 55
Dualtron Victor 0,24
60 50
0,46
60 50
Dualtron Victor 0,46
60 45
0,71
60 45
Dualtron Victor 0,71
60 40
0,92
60 40
Dualtron Victor 0,92
60 35
1,14
60 35
Dualtron Victor 1,14
60 30
1,36
60 30
Dualtron Victor 1,36
60 25
1,58
60 25
Dualtron Victor 1,58
60 20
1,79
60 20
Dualtron Victor 1,79
60 15
2,00
60 15
Dualtron Victor 2,00
60 10
2,20
60 10
Dualtron Victor 2,20
60 0
2,65
60 0
Dualtron Victor 2,65
55
55 50
0,22
55 50
Dualtron Victor 0,22
55 45
0,46
55 45
Dualtron Victor 0,46
55 40
0,68
55 40
Dualtron Victor 0,68
55 35
0,90
55 35
Dualtron Victor 0,90
55 30
1,11
55 30
Dualtron Victor 1,11
55 25
1,34
55 25
Dualtron Victor 1,34
55 20
1,54
55 20
Dualtron Victor 1,54
55 15
1,76
55 15
Dualtron Victor 1,76
55 10
1,96
55 10
Dualtron Victor 1,96
55 0
2,40
55 0
Dualtron Victor 2,40
50
50 45
0,24
50 45
Dualtron Victor 0,24
50 40
0,46
50 40
Dualtron Victor 0,46
50 35
0,68
50 35
Dualtron Victor 0,68
50 30
0,90
50 30
Dualtron Victor 0,90
50 25
1,12
50 25
Dualtron Victor 1,12
50 20
1,33
50 20
Dualtron Victor 1,33
50 15
1,54
50 15
Dualtron Victor 1,54
50 10
1,74
50 10
Dualtron Victor 1,74
50 0
2,19
50 0
Dualtron Victor 2,19
45
45 40
0,22
45 40
Dualtron Victor 0,22
45 35
0,43
45 35
Dualtron Victor 0,43
45 30
0,65
45 30
Dualtron Victor 0,65
45 25
0,88
45 25
Dualtron Victor 0,88
45 20
1,08
45 20
Dualtron Victor 1,08
45 15
1,30
45 15
Dualtron Victor 1,30
45 10
1,50
45 10
Dualtron Victor 1,50
45 0
1,94
45 0
Dualtron Victor 1,94
40
40 35
0,22
40 35
Dualtron Victor 0,22
40 30
0,44
40 30
Dualtron Victor 0,44
40 25
0,66
40 25
Dualtron Victor 0,66
40 20
0,87
40 20
Dualtron Victor 0,87
40 15
1,08
40 15
Dualtron Victor 1,08
40 10
1,28
40 10
Dualtron Victor 1,28
40 0
1,73
40 0
Dualtron Victor 1,73
35
35 30
0,22
35 30
Dualtron Victor 0,22
35 25
0,44
35 25
Dualtron Victor 0,44
35 20
0,65
35 20
Dualtron Victor 0,65
35 15
0,86
35 15
Dualtron Victor 0,86
35 10
1,06
35 10
Dualtron Victor 1,06
35 0
1,51
35 0
Dualtron Victor 1,51
30
30 25
0,23
30 25
Dualtron Victor 0,23
30 20
0,43
30 20
Dualtron Victor 0,43
30 15
0,65
30 15
Dualtron Victor 0,65
30 10
0,84
30 10
Dualtron Victor 0,84
30 0
1,29
30 0
Dualtron Victor 1,29
25
25 20
0,20
25 20
Dualtron Victor 0,20
25 15
0,42
25 15
Dualtron Victor 0,42
25 10
0,62
25 10
Dualtron Victor 0,62
25 0
1,06
25 0
Dualtron Victor 1,06
20
20 15
0,22
20 15
Dualtron Victor 0,22
20 10
0,41
20 10
Dualtron Victor 0,41
20 0
0,86
20 0
Dualtron Victor 0,86
15
15 10
0,20
15 10
Dualtron Victor 0,20
15 0
0,64
15 0
Dualtron Victor 0,64
10
10 0
0,45
10 0
Dualtron Victor 0,45
Féktávok
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,83
67,83 65
2,10
67,83 65
Dualtron Victor 2,10
67,83 60
6,25
67,83 60
Dualtron Victor 6,25
67,83 55
10,05
67,83 55
Dualtron Victor 10,05
67,83 50
13,11
67,83 50
Dualtron Victor 13,11
67,83 45
16,21
67,83 45
Dualtron Victor 16,21
67,83 40
18,66
67,83 40
Dualtron Victor 18,66
67,83 35
20,82
67,83 35
Dualtron Victor 20,82
67,83 30
22,67
67,83 30
Dualtron Victor 22,67
67,83 25
24,29
67,83 25
Dualtron Victor 24,29
67,83 20
25,46
67,83 20
Dualtron Victor 25,46
67,83 15
26,40
67,83 15
Dualtron Victor 26,40
67,83 10
26,93
67,83 10
Dualtron Victor 26,93
67,83 0
27,67
67,83 0
Dualtron Victor 27,67
65
65 60
4,15
65 60
Dualtron Victor 4,15
65 55
7,95
65 55
Dualtron Victor 7,95
65 50
11,01
65 50
Dualtron Victor 11,01
65 45
14,12
65 45
Dualtron Victor 14,12
65 40
16,56
65 40
Dualtron Victor 16,56
65 35
18,73
65 35
Dualtron Victor 18,73
65 30
20,58
65 30
Dualtron Victor 20,58
65 25
22,19
65 25
Dualtron Victor 22,19
65 20
23,37
65 20
Dualtron Victor 23,37
65 15
24,30
65 15
Dualtron Victor 24,30
65 10
24,83
65 10
Dualtron Victor 24,83
65 0
25,57
65 0
Dualtron Victor 25,57
60
60 55
3,79
60 55
Dualtron Victor 3,79
60 50
6,86
60 50
Dualtron Victor 6,86
60 45
9,96
60 45
Dualtron Victor 9,96
60 40
12,41
60 40
Dualtron Victor 12,41
60 35
14,57
60 35
Dualtron Victor 14,57
60 30
16,42
60 30
Dualtron Victor 16,42
60 25
18,04
60 25
Dualtron Victor 18,04
60 20
19,21
60 20
Dualtron Victor 19,21
60 15
20,15
60 15
Dualtron Victor 20,15
60 10
20,68
60 10
Dualtron Victor 20,68
60 0
21,41
60 0
Dualtron Victor 21,41
55
55 50
3,06
55 50
Dualtron Victor 3,06
55 45
6,17
55 45
Dualtron Victor 6,17
55 40
8,61
55 40
Dualtron Victor 8,61
55 35
10,78
55 35
Dualtron Victor 10,78
55 30
12,63
55 30
Dualtron Victor 12,63
55 25
14,25
55 25
Dualtron Victor 14,25
55 20
15,42
55 20
Dualtron Victor 15,42
55 15
16,35
55 15
Dualtron Victor 16,35
55 10
16,88
55 10
Dualtron Victor 16,88
55 0
17,62
55 0
Dualtron Victor 17,62
50
50 45
3,10
50 45
Dualtron Victor 3,10
50 40
5,55
50 40
Dualtron Victor 5,55
50 35
7,71
50 35
Dualtron Victor 7,71
50 30
9,56
50 30
Dualtron Victor 9,56
50 25
11,18
50 25
Dualtron Victor 11,18
50 20
12,35
50 20
Dualtron Victor 12,35
50 15
13,29
50 15
Dualtron Victor 13,29
50 10
13,82
50 10
Dualtron Victor 13,82
50 0
14,56
50 0
Dualtron Victor 14,56
45
45 40
2,44
45 40
Dualtron Victor 2,44
45 35
4,61
45 35
Dualtron Victor 4,61
45 30
6,46
45 30
Dualtron Victor 6,46
45 25
8,08
45 25
Dualtron Victor 8,08
45 20
9,25
45 20
Dualtron Victor 9,25
45 15
10,18
45 15
Dualtron Victor 10,18
45 10
10,72
45 10
Dualtron Victor 10,72
45 0
11,45
45 0
Dualtron Victor 11,45
40
40 35
2,17
40 35
Dualtron Victor 2,17
40 30
4,02
40 30
Dualtron Victor 4,02
40 25
5,63
40 25
Dualtron Victor 5,63
40 20
6,81
40 20
Dualtron Victor 6,81
40 15
7,74
40 15
Dualtron Victor 7,74
40 10
8,27
40 10
Dualtron Victor 8,27
40 0
9,01
40 0
Dualtron Victor 9,01
35
35 30
1,85
35 30
Dualtron Victor 1,85
35 25
3,47
35 25
Dualtron Victor 3,47
35 20
4,64
35 20
Dualtron Victor 4,64
35 15
5,57
35 15
Dualtron Victor 5,57
35 10
6,11
35 10
Dualtron Victor 6,11
35 0
6,84
35 0
Dualtron Victor 6,84
30
30 25
1,62
30 25
Dualtron Victor 1,62
30 20
2,79
30 20
Dualtron Victor 2,79
30 15
3,72
30 15
Dualtron Victor 3,72
30 10
4,26
30 10
Dualtron Victor 4,26
30 0
4,99
30 0
Dualtron Victor 4,99
25
25 20
1,17
25 20
Dualtron Victor 1,17
25 15
2,11
25 15
Dualtron Victor 2,11
25 10
2,64
25 10
Dualtron Victor 2,64
25 0
3,37
25 0
Dualtron Victor 3,37
20
20 15
0,93
20 15
Dualtron Victor 0,93
20 10
1,47
20 10
Dualtron Victor 1,47
20 0
2,20
20 0
Dualtron Victor 2,20
15
15 10
0,53
15 10
Dualtron Victor 0,53
15 0
1,27
15 0
Dualtron Victor 1,27
10
10 0
0,74
10 0
Dualtron Victor 0,74

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 111 cm  
      Magasság 124,7 cm  
      Szélesség 60,9 cm  
      Hossz összecsukva 111 cm  
      Magasság összecsukva 27,9 cm  
      Szélesség összecsukva 56,0 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák konfigurációtól függően: LG 21700, LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 30 Ah  
      Akkumulátor energiája 1800 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Hátsó felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Világítás elöl, hátul és fék konfigurációtól függően: első, hátsó és féklámpa, háttérvilágítás a futófelület szélein és mindkét kerékkaron, elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása