Város
barát
Extrém
teljesítmény

Végre elérkezett a pillanat, amire mindannyian vártunk. Élje át élete úti élményét az Apollo Phantom V2 lenyűgöző teljesítményével és élvonalbeli fejlesztéseivel. Erejével és a részletekre való odafigyeléssel ez az elektromos roller nem hasonlítható a többi e-rollerhez. Az Apollo Phantom V2 forradalmasította utazásunkat! Megérkezett a roller, amelyet majd nem akar lerakni.

`

Apollo Phantom V2

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
1216,8 Wh (52 V 23,4 Ah)
- 1 Ft‎
1260 Wh (60 V 21 Ah)
+ 31 495 Ft‎
Régi ár Kedvezményes ár

1 000 900 Ft‎Áfát tartalmazza

799 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 20%

  • 1216,8 Wh (52 V 23,4 Ah)
  • 1260 Wh (60 V 21 Ah)

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

Megérkezett a kanadai Apollo cég új, Phantom V2 nevű modellje! Az eredeti Phantom hatalmas sikerére építve ezt a rollert jelentősen továbbfejlesztették a világ minden tájáról érkező vezetői visszajelzések alapján. Kategóriájában ez az egyik legjobb roller a piacon. A V2-es modell több változatban is kapható, két rendkívül hatékony, szénmentes motorral szerelték fel, a kiválasztott verziótól függően 3200 vagy 4400 W összteljesítménnyel. (Verziótól függően) 61-70 km/h maximális sebességével és 65 km-es hatótávjával az Apollo Phantom V2 bárhova elviszi, ahova mennie kell.

 

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A Phantom V2-nek nincs különösebb ismertetőjele, amely kiemelné a versenytársai közül, azonban mindent tökéletesen összehangoltak rajta a maximális funkcionalitás érdekében. A vezérlőrész az a hely, ahol a Phantom V2 szintet lépett az innováció terén. Kormánya nagyon széles, 69 cm-es, és gumírozott fogantyúkkal van ellátva, amelyek tapintásra nagyon kellemesek, ergonomikusak. A kormányt gyönyörű és jól áttekinthető kijelző uralja, amely középen helyezkedik el, és talán elhozza a másfajta rollereken használt tipikus kijelzők (pl. QSS4 vagy EY3) végének kezdetét. A hatszögletű kijelző egyik legérdekesebb funkciója az akkumulátor fennmaradó feszültsége alapján becsült hatótávolság kijelzése. A kormányon található összes elektronika, beleértve a hatszögletű kijelzőt is, plug-and-play típusú, így ezek könnyen cserélhetők. A bal kormányon található a hátsó fékkar, és a konzol, rajta a lámpák (fényszóró és irányjelzők) vezérlésére szolgáló gombok, valamint a kétmotoros (sport) üzemmód bekapcsolására szolgáló gomb. A rolleren nincs kürt, ezért azt sajnos külön kell beszerezni. A jobb kormányon található az első fékkar, a hüvelykujj gázkar és egy konzol, amelyen a három gombbal a roller bekapcsolását, illetve a vezetési módok és a kijelző funkcióinak váltását vezérelheti. A Phantom V2 1000 lumenes fényerejű beépített fényszóróval és hátsó irányjelzőkkel rendelkezik. A kijelzőn minden jól látható és rendezett. A Phantom V2 világítási rendszere szinte tökéletes. Az első fényszóró magasan van elhelyezve, a futópadon elöl jellegzetesen kialakított lámpák, hátul pedig élénk narancssárga irányjelzők vannak. Minden tisztán látható éjjel és napközben is. Az egyetlen hátránya, hogy irányjelzők csak hátul vannak rajta, így a forgalomban a szemből jövő sofőrök nem fogják előre látni, hogy Ön kanyarodik vagy sem.

A rollert 10 hüvelyk átmérőjű és 3 hüvelyk szélességű TOUVT abroncsokkal látták el. Ezek a gumiabroncsok minden szögben nagyon jó tapadást biztosítanak. Ajánlott maximális légnyomásértékük 50 psi, azaz kb. 3,5 bar. Ha azonban egy feltöltésre néhány kilométer hatótávot be tud áldozni, javasoljuk, hogy a gumiabroncsokat 45 psi-re fújja fel a még kényelmesebb utazás és a jobb tapadás érdekében. A Phantom V2 modell osztott felniken lévő pneumatikus (tömlős) gumiabroncsaival könnyebb lesz a gumicsere. A vezetők visszajelzéseire reagálva a Phantom V2-t jobb minőségű tömlőkkel szerelték fel, amelyek defektállóbbak. A Phantom V2 minőségi, gumírozott futófelülettel rendelkezik, amely könnyen tisztán tartható. Hossza 52,1 cm, szélessége 17,8 cm, hasmagassága 14,6 cm. Elég hosszú ahhoz, hogy mindkét lába elférjen rajta, megfelelően méretezett, döntött lábtámasza pedig még több állóhelyet biztosít. Ha a roller általános összeszerelésének minőségét nézzük, a valós körülményeknél nem létezik jobb próba. Az Apollo ezért figyelemmel követte az első generációs modell vezetőinek visszajelzéseit felhasználva ezeket a tapasztalatokat a Phantom V2 fejlesztéséhez. Mindent átdolgoztak, amivel kapcsolatban a felhasználók panaszkodtak, és kiküszöbölték a hiányosságokat. Az egyik leginkább szükséges változtatás az összecsukó mechanizmus volt, amelyet minden tekintetben továbbfejlesztettek. A Phantom V2 egy kormányszár összecsukó mechanizmust használ biztosítócsappal. Ez a rendszer sziklaszilárd, zéró ingadozással. A roller függőleges helyzetbe állításához emelje fel a kormányszárat, nyomja felfelé a kart, fordítsa el a bilincset, hogy a kart a helyére rögzítse, és helyezze be a biztosítócsapot a kormányszárba, mely ezután nagyon szilárd és jól rögzített marad.

 

Biztonság és futásminőség

Az Apollo Phantom V2 tervezésekor különös hangsúlyt fektettek a biztonságra. Ez az e-roller erősebb, robusztusabb és stabilabb, mint a korábbi Apollo modellek. A kormányrúd és -nyak forradalmi kialakítása lehetővé teszi, hogy a rollert kevesebb mint három másodperc alatt össze lehessen csukni. A három, egymástól független biztonsági elem pedig önbizalommal tölti el a vezetőt utazás közben. A Phantom V2 felépítése még jobb minőségű, működése gördülékenyebb, funkcióit pedig frissítették. Egyedülálló, négyszeres felfüggesztéssel látták el, amely magabiztosan kezeli a kátyúk és göröngyök okozta ütéseket akár egy kanyar közepén is. Az alkatrészek nagyszerű ergonómiájának és a szuperfényes, magasan elhelyezett fényszórónak köszönhetően kevesebb dolog miatt kell aggódnia, amikor éjszaka rollerezik, és nem kell magával vinnie külső fényszórót. Ezzel a rollerrel minden helyzetben kényelmes és ösztönös lesz a vezetés. A Phantom V2 kitűnik szilárd teljesítményével és funkcióival, így nagyszerű választás azoknak a vezetőknek, akik minden nap rollerrel szeretnének közlekedni.

 

Teljesítmény és hatótávolság

Az Apollo Phantom V2 kitűnik gyors és sima futásával, amely a menetjellemzők kombinációjának eredménye, amivel az ebbe az osztályba tartozó rollerek nehezen vehetik fel a versenyt. A roller teljesítménye több mint elegendő, mivel két rendkívül hatékony, szénmentes motorral van felszerelve, amelyek (modelltől függően) egyenként 1200 W, illetve 1400 W névleges teljesítményűek. Motoronként 1600 W, illetve 2200 W csúcsteljesítménnyel a Phantom V2 3200 W, illetve 4400 W összteljesítményű. Maximális (modelltől függően) 61, illetve 70 km/h-s sebességével, 52V 23,4Ah, illetve 60V 21Ah kapacitású akkumulátorával, valamint 65 km körüli hatótávjával a Phantom V2 könnyen elviszi Önt a munkába vagy akár egy pihentető hétvégi rollerezésre. Azonban vegye figyelembe, hogy a hatótávolság a vezetési körülményektől függően változhat. A Phantom V2 egy nagyszerű univerzális roller. Elég nagy sebességgel rendelkezik ahhoz, hogy forgalomban lépést tudjon tartani vele, ereje bőven elegendő emelkedőkre is, és rendkívül kényelmes.

 

 

Használat és praktikum

A Phantom V2 szuperkönnyen hordozható? Ez nem egészen igaz, de egy kétmotoros rollernél a 35-37 kg-os súly (modelltől függően) meglehetősen átlagos a versenytársak gépeihez mérten. Összecsukva a Phantom V2 124 cm hosszú, 69 cm széles és 53 cm magas. A kormány 69 cm széles, karjai nem lecsukhatóak, ezért ezt tartsa szem előtt, amikor a rollert szállítja vagy szűk helyeken próbál átjutni. Az összecsukó mechanizmus egyszerű és gyors, és teljesen szilárd, amikor menetpozícióba kattan. Nem lötyög vagy hajlik, mondhatni, ez a piacon található egyik legjobb összecsukó mechanizmus. A kormányrúd kényelmesen a hátsó lábtámaszhoz rögzíthető, és a rollert ezután egy kézzel is meg lehet tartani. A Phantom V2 nagyon könnyen lezárható a rövid bolti bevásárlásokkor, mivel több kényelmesen elérhető részén is lelakatolható. Természetesen, ha teheti, mindig vigye magával, mert ez a legbiztonságosabb. Bár a Phantom V2 roller nem vízálló, az összes többi Apollo rollerhez hasonlóan rendelkezik IP54-es vízállósági besorolással (egy rövid megjegyzés az IP-besorolással kapcsolatban: az eladói jótállás nem vonatkozik a vízkárokra, függetlenül attól, hogy az adott roller rendelkezik IP-besorolással vagy sem).

 

 

Értékelésünk

A Phantom V2 az első elektromos roller, amelyet teljes mértékben az Apollo saját csapata tervezett világszerte több ezer vezető visszajelzéseit figyelembe véve. Több prototípust kifejlesztve az Apollo a tökéletes vezetési élmény megteremtésére törekedett, és véleményünk szerint ez sikerült is nekik. A kiváló ergonómia és menetminőség mellett ez a roller további nagyszerű tulajdonságokkal bír. Fényes, szupernagy kijelzővel, sziklaszilárd, háromszorosan biztonságos összecsukó mechanizmussal, fantasztikus világítással és megfelelő teljesítménnyel rendelkezik még egy nagyobb kihívást jelentő terepre is. Így kiválóan alkalmas a munkába ingázáshoz nappal és éjszaka is, valamint egyaránt használható aszfaltozott és burkolatlan utakon. Nagyon tudjuk ajánlani őt.

 

 

Szerviz

Mi vagyunk az Apollo márka hivatalos forgalmazója Csehországban, Szlovákiában és más országokban. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és garanciális, valamint a jótállás lejárata utáni javításokat is vállalunk. Ha hiányozna egy alkatrész, akkor kapcsolatainknak köszönhetően gyorsan be tudjuk szerezni. A roller megvásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy a pótalkatrészek elérhetősége miatt. Kapcsolatainknak köszönhetően az esetleges bonyolultabb javításokat és összetettebb diagnosztikát is meg tudjuk oldani.

 

A márkáról

Napi utazásaink több mint 80%-a 10 kilométernél rövidebb, akár ha munkába ingázunk, vásárolni megyünk, vagy egyszerűen csak el kell jutnunk valahova. Úticéljaink túlnyomó többsége általában az otthonunk közvetlen közelében található. A kanadai Apollo cég, mivel elégedetlen volt a sok rosszul megtervezett e-rollerrel, elektromos rollereket kezdett gyártani, elsősorban a használati értékükre összpontosítva. A cég által büszkén vállalt minőségi kivitelezés rövid időn belül legendássá vált, és az e-mobilitással kapcsolatos víziójuk hamar a klasszikus közlekedés valódi alternatívája lett. Az Apollo bebizonyította, hogy az ingázóknak nem kell kompromisszumot kötniük. Elektromos rollereik egyre jobbak, kényelmesebbek és környezetbarátabbak. Ráadásul sokkal szórakoztatóbbak, mint bármely más, rövidebb távokra használt közlekedési eszköz.

9/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
61 km/h
Sebesség
35 kg
Súly
3200 W
Teljesítmény
65 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Fényérzékelő
Jól összecsukható
A Max Blinker ajánlja
Magas fokú megbízhatóság
Zéró Start
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 35 kg konfigurációtól függően -tól -től 35 kg nak,nek 37 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 12 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 61 km/h konfigurációtól függően -tól -től 61 km/h nak,nek 70 km/h Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Csúcsteljesítmény 3200 W konfigurációtól függően -tól -től 3200 W nak,nek 4400 W Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Hatótávolság 65 km Várakozás a tesztre
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
65,52
km/h
Max. sebesség
2 756
watt
Max. teljesítmény
68,58
km
Max. hatótávolság
39,02
km
Hatótávolság városban
26,72
km
Minimum hatótáv
9,70
másodperc
Idő
100 m-ig
18,70
másodperc
Idő
250 m-ig
60,62
másodperc
Idő
1 km-ig
1,71
másodperc
Idő
20 km/h-ig
2,97
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,00
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,54
másodperc
Idő
30 km/h-tól
5,1
méter
Táv
20 km/h-ig
14,1
méter
Táv
30 km/h-ig
2,3
méter
Táv
20 km/h-tól
5,9
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 65,52
0
0 10
0,91
0 10
Apollo Phantom V2 0,91
0 15
1,34
0 15
Apollo Phantom V2 1,34
0 20
1,71
0 20
Apollo Phantom V2 1,71
0 25
2,32
0 25
Apollo Phantom V2 2,32
0 30
2,97
0 30
Apollo Phantom V2 2,97
0 35
3,76
0 35
Apollo Phantom V2 3,76
0 40
4,69
0 40
Apollo Phantom V2 4,69
0 45
5,74
0 45
Apollo Phantom V2 5,74
0 50
7,54
0 50
Apollo Phantom V2 7,54
0 55
9,56
0 55
Apollo Phantom V2 9,56
0 60
13,35
0 60
Apollo Phantom V2 13,35
0 65
23,20
0 65
Apollo Phantom V2 23,20
0 65,52
23,52
0 65,52
Apollo Phantom V2 23,52
10
10 15
0,42
10 15
Apollo Phantom V2 0,42
10 20
0,80
10 20
Apollo Phantom V2 0,80
10 25
1,40
10 25
Apollo Phantom V2 1,40
10 30
2,05
10 30
Apollo Phantom V2 2,05
10 35
2,85
10 35
Apollo Phantom V2 2,85
10 40
3,77
10 40
Apollo Phantom V2 3,77
10 45
4,83
10 45
Apollo Phantom V2 4,83
10 50
6,63
10 50
Apollo Phantom V2 6,63
10 55
8,64
10 55
Apollo Phantom V2 8,64
10 60
12,44
10 60
Apollo Phantom V2 12,44
10 65
22,28
10 65
Apollo Phantom V2 22,28
10 65,52
22,61
10 65,52
Apollo Phantom V2 22,61
15
15 20
0,38
15 20
Apollo Phantom V2 0,38
15 25
0,98
15 25
Apollo Phantom V2 0,98
15 30
1,63
15 30
Apollo Phantom V2 1,63
15 35
2,43
15 35
Apollo Phantom V2 2,43
15 40
3,35
15 40
Apollo Phantom V2 3,35
15 45
4,40
15 45
Apollo Phantom V2 4,40
15 50
6,21
15 50
Apollo Phantom V2 6,21
15 55
8,22
15 55
Apollo Phantom V2 8,22
15 60
12,02
15 60
Apollo Phantom V2 12,02
15 65
21,86
15 65
Apollo Phantom V2 21,86
15 65,52
22,18
15 65,52
Apollo Phantom V2 22,18
20
20 25
0,60
20 25
Apollo Phantom V2 0,60
20 30
1,25
20 30
Apollo Phantom V2 1,25
20 35
2,05
20 35
Apollo Phantom V2 2,05
20 40
2,97
20 40
Apollo Phantom V2 2,97
20 45
4,03
20 45
Apollo Phantom V2 4,03
20 50
5,83
20 50
Apollo Phantom V2 5,83
20 55
7,84
20 55
Apollo Phantom V2 7,84
20 60
11,64
20 60
Apollo Phantom V2 11,64
20 65
21,48
20 65
Apollo Phantom V2 21,48
20 65,52
21,81
20 65,52
Apollo Phantom V2 21,81
25
25 30
0,65
25 30
Apollo Phantom V2 0,65
25 35
1,45
25 35
Apollo Phantom V2 1,45
25 40
2,37
25 40
Apollo Phantom V2 2,37
25 45
3,42
25 45
Apollo Phantom V2 3,42
25 50
5,23
25 50
Apollo Phantom V2 5,23
25 55
7,24
25 55
Apollo Phantom V2 7,24
25 60
11,04
25 60
Apollo Phantom V2 11,04
25 65
20,88
25 65
Apollo Phantom V2 20,88
25 65,52
21,20
25 65,52
Apollo Phantom V2 21,20
30
30 35
0,80
30 35
Apollo Phantom V2 0,80
30 40
1,72
30 40
Apollo Phantom V2 1,72
30 45
2,77
30 45
Apollo Phantom V2 2,77
30 50
4,58
30 50
Apollo Phantom V2 4,58
30 55
6,59
30 55
Apollo Phantom V2 6,59
30 60
10,39
30 60
Apollo Phantom V2 10,39
30 65
20,23
30 65
Apollo Phantom V2 20,23
30 65,52
20,55
30 65,52
Apollo Phantom V2 20,55
35
35 40
0,92
35 40
Apollo Phantom V2 0,92
35 45
1,97
35 45
Apollo Phantom V2 1,97
35 50
3,78
35 50
Apollo Phantom V2 3,78
35 55
5,79
35 55
Apollo Phantom V2 5,79
35 60
9,59
35 60
Apollo Phantom V2 9,59
35 65
19,43
35 65
Apollo Phantom V2 19,43
35 65,52
19,75
35 65,52
Apollo Phantom V2 19,75
40
40 45
1,05
40 45
Apollo Phantom V2 1,05
40 50
2,85
40 50
Apollo Phantom V2 2,85
40 55
4,87
40 55
Apollo Phantom V2 4,87
40 60
8,67
40 60
Apollo Phantom V2 8,67
40 65
18,51
40 65
Apollo Phantom V2 18,51
40 65,52
18,83
40 65,52
Apollo Phantom V2 18,83
45
45 50
1,80
45 50
Apollo Phantom V2 1,80
45 55
3,82
45 55
Apollo Phantom V2 3,82
45 60
7,62
45 60
Apollo Phantom V2 7,62
45 65
17,46
45 65
Apollo Phantom V2 17,46
45 65,52
17,78
45 65,52
Apollo Phantom V2 17,78
50
50 55
2,02
50 55
Apollo Phantom V2 2,02
50 60
5,81
50 60
Apollo Phantom V2 5,81
50 65
15,66
50 65
Apollo Phantom V2 15,66
50 65,52
15,98
50 65,52
Apollo Phantom V2 15,98
55
55 60
3,80
55 60
Apollo Phantom V2 3,80
55 65
13,64
55 65
Apollo Phantom V2 13,64
55 65,52
13,96
55 65,52
Apollo Phantom V2 13,96
60
60 65
9,84
60 65
Apollo Phantom V2 9,84
60 65,52
10,16
60 65,52
Apollo Phantom V2 10,16
65
65 65,52
0,32
65 65,52
Apollo Phantom V2 0,32
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 65,52
0
0 10
1,49
0 10
Apollo Phantom V2 1,49
0 15
3,09
0 15
Apollo Phantom V2 3,09
0 20
5,06
0 20
Apollo Phantom V2 5,06
0 25
8,98
0 25
Apollo Phantom V2 8,98
0 30
14,12
0 30
Apollo Phantom V2 14,12
0 35
21,49
0 35
Apollo Phantom V2 21,49
0 40
31,30
0 40
Apollo Phantom V2 31,30
0 45
43,90
0 45
Apollo Phantom V2 43,90
0 50
68,07
0 50
Apollo Phantom V2 68,07
0 55
97,82
0 55
Apollo Phantom V2 97,82
0 60
158,87
0 60
Apollo Phantom V2 158,87
0 65
330,84
0 65
Apollo Phantom V2 330,84
0 65,52
336,61
0 65,52
Apollo Phantom V2 336,61
10
10 15
1,60
10 15
Apollo Phantom V2 1,60
10 20
3,57
10 20
Apollo Phantom V2 3,57
10 25
7,49
10 25
Apollo Phantom V2 7,49
10 30
12,63
10 30
Apollo Phantom V2 12,63
10 35
20,00
10 35
Apollo Phantom V2 20,00
10 40
29,81
10 40
Apollo Phantom V2 29,81
10 45
42,41
10 45
Apollo Phantom V2 42,41
10 50
66,58
10 50
Apollo Phantom V2 66,58
10 55
96,33
10 55
Apollo Phantom V2 96,33
10 60
157,38
10 60
Apollo Phantom V2 157,38
10 65
329,36
10 65
Apollo Phantom V2 329,36
10 65,52
335,12
10 65,52
Apollo Phantom V2 335,12
15
15 20
1,97
15 20
Apollo Phantom V2 1,97
15 25
5,90
15 25
Apollo Phantom V2 5,90
15 30
11,04
15 30
Apollo Phantom V2 11,04
15 35
18,40
15 35
Apollo Phantom V2 18,40
15 40
28,21
15 40
Apollo Phantom V2 28,21
15 45
40,81
15 45
Apollo Phantom V2 40,81
15 50
64,99
15 50
Apollo Phantom V2 64,99
15 55
94,74
15 55
Apollo Phantom V2 94,74
15 60
155,79
15 60
Apollo Phantom V2 155,79
15 65
327,76
15 65
Apollo Phantom V2 327,76
15 65,52
333,52
15 65,52
Apollo Phantom V2 333,52
20
20 25
3,92
20 25
Apollo Phantom V2 3,92
20 30
9,06
20 30
Apollo Phantom V2 9,06
20 35
16,43
20 35
Apollo Phantom V2 16,43
20 40
26,24
20 40
Apollo Phantom V2 26,24
20 45
38,84
20 45
Apollo Phantom V2 38,84
20 50
63,01
20 50
Apollo Phantom V2 63,01
20 55
92,76
20 55
Apollo Phantom V2 92,76
20 60
153,81
20 60
Apollo Phantom V2 153,81
20 65
325,79
20 65
Apollo Phantom V2 325,79
20 65,52
331,55
20 65,52
Apollo Phantom V2 331,55
25
25 30
5,14
25 30
Apollo Phantom V2 5,14
25 35
12,50
25 35
Apollo Phantom V2 12,50
25 40
22,32
25 40
Apollo Phantom V2 22,32
25 45
34,92
25 45
Apollo Phantom V2 34,92
25 50
59,09
25 50
Apollo Phantom V2 59,09
25 55
88,84
25 55
Apollo Phantom V2 88,84
25 60
149,89
25 60
Apollo Phantom V2 149,89
25 65
321,86
25 65
Apollo Phantom V2 321,86
25 65,52
327,62
25 65,52
Apollo Phantom V2 327,62
30
30 35
7,36
30 35
Apollo Phantom V2 7,36
30 40
17,18
30 40
Apollo Phantom V2 17,18
30 45
29,78
30 45
Apollo Phantom V2 29,78
30 50
53,95
30 50
Apollo Phantom V2 53,95
30 55
83,70
30 55
Apollo Phantom V2 83,70
30 60
144,75
30 60
Apollo Phantom V2 144,75
30 65
316,72
30 65
Apollo Phantom V2 316,72
30 65,52
322,48
30 65,52
Apollo Phantom V2 322,48
35
35 40
9,81
35 40
Apollo Phantom V2 9,81
35 45
22,41
35 45
Apollo Phantom V2 22,41
35 50
46,59
35 50
Apollo Phantom V2 46,59
35 55
76,34
35 55
Apollo Phantom V2 76,34
35 60
137,38
35 60
Apollo Phantom V2 137,38
35 65
309,36
35 65
Apollo Phantom V2 309,36
35 65,52
315,12
35 65,52
Apollo Phantom V2 315,12
40
40 45
12,60
40 45
Apollo Phantom V2 12,60
40 50
36,78
40 50
Apollo Phantom V2 36,78
40 55
66,53
40 55
Apollo Phantom V2 66,53
40 60
127,57
40 60
Apollo Phantom V2 127,57
40 65
299,55
40 65
Apollo Phantom V2 299,55
40 65,52
305,31
40 65,52
Apollo Phantom V2 305,31
45
45 50
24,17
45 50
Apollo Phantom V2 24,17
45 55
53,93
45 55
Apollo Phantom V2 53,93
45 60
114,97
45 60
Apollo Phantom V2 114,97
45 65
286,95
45 65
Apollo Phantom V2 286,95
45 65,52
292,71
45 65,52
Apollo Phantom V2 292,71
50
50 55
29,75
50 55
Apollo Phantom V2 29,75
50 60
90,80
50 60
Apollo Phantom V2 90,80
50 65
262,77
50 65
Apollo Phantom V2 262,77
50 65,52
268,53
50 65,52
Apollo Phantom V2 268,53
55
55 60
61,05
55 60
Apollo Phantom V2 61,05
55 65
233,02
55 65
Apollo Phantom V2 233,02
55 65,52
238,78
55 65,52
Apollo Phantom V2 238,78
60
60 65
171,97
60 65
Apollo Phantom V2 171,97
60 65,52
177,73
60 65,52
Apollo Phantom V2 177,73
65
65 65,52
5,76
65 65,52
Apollo Phantom V2 5,76
Fékezési idők
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
65,63
65,63 65
0,23
65,63 65
Apollo Phantom V2 0,23
65,63 60
0,61
65,63 60
Apollo Phantom V2 0,61
65,63 55
0,94
65,63 55
Apollo Phantom V2 0,94
65,63 50
1,19
65,63 50
Apollo Phantom V2 1,19
65,63 45
1,46
65,63 45
Apollo Phantom V2 1,46
65,63 40
1,72
65,63 40
Apollo Phantom V2 1,72
65,63 35
1,97
65,63 35
Apollo Phantom V2 1,97
65,63 30
2,22
65,63 30
Apollo Phantom V2 2,22
65,63 25
2,47
65,63 25
Apollo Phantom V2 2,47
65,63 20
2,77
65,63 20
Apollo Phantom V2 2,77
65,63 15
3,00
65,63 15
Apollo Phantom V2 3,00
65,63 10
3,23
65,63 10
Apollo Phantom V2 3,23
65,63 0
3,77
65,63 0
Apollo Phantom V2 3,77
65
65 60
0,38
65 60
Apollo Phantom V2 0,38
65 55
0,71
65 55
Apollo Phantom V2 0,71
65 50
0,96
65 50
Apollo Phantom V2 0,96
65 45
1,23
65 45
Apollo Phantom V2 1,23
65 40
1,49
65 40
Apollo Phantom V2 1,49
65 35
1,74
65 35
Apollo Phantom V2 1,74
65 30
1,99
65 30
Apollo Phantom V2 1,99
65 25
2,24
65 25
Apollo Phantom V2 2,24
65 20
2,54
65 20
Apollo Phantom V2 2,54
65 15
2,77
65 15
Apollo Phantom V2 2,77
65 10
3,00
65 10
Apollo Phantom V2 3,00
65 0
3,54
65 0
Apollo Phantom V2 3,54
60
60 55
0,33
60 55
Apollo Phantom V2 0,33
60 50
0,58
60 50
Apollo Phantom V2 0,58
60 45
0,85
60 45
Apollo Phantom V2 0,85
60 40
1,11
60 40
Apollo Phantom V2 1,11
60 35
1,36
60 35
Apollo Phantom V2 1,36
60 30
1,62
60 30
Apollo Phantom V2 1,62
60 25
1,87
60 25
Apollo Phantom V2 1,87
60 20
2,16
60 20
Apollo Phantom V2 2,16
60 15
2,39
60 15
Apollo Phantom V2 2,39
60 10
2,62
60 10
Apollo Phantom V2 2,62
60 0
3,16
60 0
Apollo Phantom V2 3,16
55
55 50
0,25
55 50
Apollo Phantom V2 0,25
55 45
0,53
55 45
Apollo Phantom V2 0,53
55 40
0,79
55 40
Apollo Phantom V2 0,79
55 35
1,03
55 35
Apollo Phantom V2 1,03
55 30
1,29
55 30
Apollo Phantom V2 1,29
55 25
1,54
55 25
Apollo Phantom V2 1,54
55 20
1,83
55 20
Apollo Phantom V2 1,83
55 15
2,06
55 15
Apollo Phantom V2 2,06
55 10
2,29
55 10
Apollo Phantom V2 2,29
55 0
2,83
55 0
Apollo Phantom V2 2,83
50
50 45
0,27
50 45
Apollo Phantom V2 0,27
50 40
0,53
50 40
Apollo Phantom V2 0,53
50 35
0,78
50 35
Apollo Phantom V2 0,78
50 30
1,04
50 30
Apollo Phantom V2 1,04
50 25
1,28
50 25
Apollo Phantom V2 1,28
50 20
1,58
50 20
Apollo Phantom V2 1,58
50 15
1,81
50 15
Apollo Phantom V2 1,81
50 10
2,04
50 10
Apollo Phantom V2 2,04
50 0
2,58
50 0
Apollo Phantom V2 2,58
45
45 40
0,26
45 40
Apollo Phantom V2 0,26
45 35
0,51
45 35
Apollo Phantom V2 0,51
45 30
0,76
45 30
Apollo Phantom V2 0,76
45 25
1,01
45 25
Apollo Phantom V2 1,01
45 20
1,31
45 20
Apollo Phantom V2 1,31
45 15
1,53
45 15
Apollo Phantom V2 1,53
45 10
1,77
45 10
Apollo Phantom V2 1,77
45 0
2,31
45 0
Apollo Phantom V2 2,31
40
40 35
0,25
40 35
Apollo Phantom V2 0,25
40 30
0,50
40 30
Apollo Phantom V2 0,50
40 25
0,75
40 25
Apollo Phantom V2 0,75
40 20
1,05
40 20
Apollo Phantom V2 1,05
40 15
1,27
40 15
Apollo Phantom V2 1,27
40 10
1,51
40 10
Apollo Phantom V2 1,51
40 0
2,05
40 0
Apollo Phantom V2 2,05
35
35 30
0,26
35 30
Apollo Phantom V2 0,26
35 25
0,51
35 25
Apollo Phantom V2 0,51
35 20
0,80
35 20
Apollo Phantom V2 0,80
35 15
1,03
35 15
Apollo Phantom V2 1,03
35 10
1,26
35 10
Apollo Phantom V2 1,26
35 0
1,80
35 0
Apollo Phantom V2 1,80
30
30 25
0,25
30 25
Apollo Phantom V2 0,25
30 20
0,54
30 20
Apollo Phantom V2 0,54
30 15
0,77
30 15
Apollo Phantom V2 0,77
30 10
1,00
30 10
Apollo Phantom V2 1,00
30 0
1,54
30 0
Apollo Phantom V2 1,54
25
25 20
0,29
25 20
Apollo Phantom V2 0,29
25 15
0,52
25 15
Apollo Phantom V2 0,52
25 10
0,75
25 10
Apollo Phantom V2 0,75
25 0
1,30
25 0
Apollo Phantom V2 1,30
20
20 15
0,23
20 15
Apollo Phantom V2 0,23
20 10
0,46
20 10
Apollo Phantom V2 0,46
20 0
1,00
20 0
Apollo Phantom V2 1,00
15
15 10
0,23
15 10
Apollo Phantom V2 0,23
15 0
0,77
15 0
Apollo Phantom V2 0,77
10
10 0
0,54
10 0
Apollo Phantom V2 0,54
Féktávok
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
65,63
65,63 65
4,17
65,63 65
Apollo Phantom V2 4,17
65,63 60
10,68
65,63 60
Apollo Phantom V2 10,68
65,63 55
15,80
65,63 55
Apollo Phantom V2 15,80
65,63 50
19,41
65,63 50
Apollo Phantom V2 19,41
65,63 45
22,92
65,63 45
Apollo Phantom V2 22,92
65,63 40
25,89
65,63 40
Apollo Phantom V2 25,89
65,63 35
28,37
65,63 35
Apollo Phantom V2 28,37
65,63 30
30,59
65,63 30
Apollo Phantom V2 30,59
65,63 25
32,42
65,63 25
Apollo Phantom V2 32,42
65,63 20
34,16
65,63 20
Apollo Phantom V2 34,16
65,63 15
35,17
65,63 15
Apollo Phantom V2 35,17
65,63 10
35,87
65,63 10
Apollo Phantom V2 35,87
65,63 0
36,51
65,63 0
Apollo Phantom V2 36,51
65
65 60
6,51
65 60
Apollo Phantom V2 6,51
65 55
11,63
65 55
Apollo Phantom V2 11,63
65 50
15,24
65 50
Apollo Phantom V2 15,24
65 45
18,75
65 45
Apollo Phantom V2 18,75
65 40
21,72
65 40
Apollo Phantom V2 21,72
65 35
24,20
65 35
Apollo Phantom V2 24,20
65 30
26,41
65 30
Apollo Phantom V2 26,41
65 25
28,24
65 25
Apollo Phantom V2 28,24
65 20
29,99
65 20
Apollo Phantom V2 29,99
65 15
31,00
65 15
Apollo Phantom V2 31,00
65 10
31,70
65 10
Apollo Phantom V2 31,70
65 0
32,34
65 0
Apollo Phantom V2 32,34
60
60 55
5,12
60 55
Apollo Phantom V2 5,12
60 50
8,73
60 50
Apollo Phantom V2 8,73
60 45
12,24
60 45
Apollo Phantom V2 12,24
60 40
15,21
60 40
Apollo Phantom V2 15,21
60 35
17,69
60 35
Apollo Phantom V2 17,69
60 30
19,90
60 30
Apollo Phantom V2 19,90
60 25
21,73
60 25
Apollo Phantom V2 21,73
60 20
23,48
60 20
Apollo Phantom V2 23,48
60 15
24,49
60 15
Apollo Phantom V2 24,49
60 10
25,19
60 10
Apollo Phantom V2 25,19
60 0
25,83
60 0
Apollo Phantom V2 25,83
55
55 50
3,60
55 50
Apollo Phantom V2 3,60
55 45
7,11
55 45
Apollo Phantom V2 7,11
55 40
10,09
55 40
Apollo Phantom V2 10,09
55 35
12,56
55 35
Apollo Phantom V2 12,56
55 30
14,78
55 30
Apollo Phantom V2 14,78
55 25
16,61
55 25
Apollo Phantom V2 16,61
55 20
18,36
55 20
Apollo Phantom V2 18,36
55 15
19,37
55 15
Apollo Phantom V2 19,37
55 10
20,07
55 10
Apollo Phantom V2 20,07
55 0
20,70
55 0
Apollo Phantom V2 20,70
50
50 45
3,51
50 45
Apollo Phantom V2 3,51
50 40
6,48
50 40
Apollo Phantom V2 6,48
50 35
8,96
50 35
Apollo Phantom V2 8,96
50 30
11,18
50 30
Apollo Phantom V2 11,18
50 25
13,01
50 25
Apollo Phantom V2 13,01
50 20
14,75
50 20
Apollo Phantom V2 14,75
50 15
15,76
50 15
Apollo Phantom V2 15,76
50 10
16,46
50 10
Apollo Phantom V2 16,46
50 0
17,10
50 0
Apollo Phantom V2 17,10
45
45 40
2,97
45 40
Apollo Phantom V2 2,97
45 35
5,45
45 35
Apollo Phantom V2 5,45
45 30
7,67
45 30
Apollo Phantom V2 7,67
45 25
9,50
45 25
Apollo Phantom V2 9,50
45 20
11,24
45 20
Apollo Phantom V2 11,24
45 15
12,25
45 15
Apollo Phantom V2 12,25
45 10
12,95
45 10
Apollo Phantom V2 12,95
45 0
13,59
45 0
Apollo Phantom V2 13,59
40
40 35
2,48
40 35
Apollo Phantom V2 2,48
40 30
4,69
40 30
Apollo Phantom V2 4,69
40 25
6,52
40 25
Apollo Phantom V2 6,52
40 20
8,27
40 20
Apollo Phantom V2 8,27
40 15
9,28
40 15
Apollo Phantom V2 9,28
40 10
9,98
40 10
Apollo Phantom V2 9,98
40 0
10,62
40 0
Apollo Phantom V2 10,62
35
35 30
2,22
35 30
Apollo Phantom V2 2,22
35 25
4,05
35 25
Apollo Phantom V2 4,05
35 20
5,80
35 20
Apollo Phantom V2 5,80
35 15
6,80
35 15
Apollo Phantom V2 6,80
35 10
7,51
35 10
Apollo Phantom V2 7,51
35 0
8,14
35 0
Apollo Phantom V2 8,14
30
30 25
1,83
30 25
Apollo Phantom V2 1,83
30 20
3,58
30 20
Apollo Phantom V2 3,58
30 15
4,58
30 15
Apollo Phantom V2 4,58
30 10
5,29
30 10
Apollo Phantom V2 5,29
30 0
5,92
30 0
Apollo Phantom V2 5,92
25
25 20
1,75
25 20
Apollo Phantom V2 1,75
25 15
2,75
25 15
Apollo Phantom V2 2,75
25 10
3,46
25 10
Apollo Phantom V2 3,46
25 0
4,09
25 0
Apollo Phantom V2 4,09
20
20 15
1,01
20 15
Apollo Phantom V2 1,01
20 10
1,71
20 10
Apollo Phantom V2 1,71
20 0
2,35
20 0
Apollo Phantom V2 2,35
15
15 10
0,70
15 10
Apollo Phantom V2 0,70
15 0
1,34
15 0
Apollo Phantom V2 1,34
10
10 0
0,64
10 0
Apollo Phantom V2 0,64

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Magasság 124 cm  
      Hossz összecsukva 69 cm  
      Magasság összecsukva 124 cm  
      Szélesség összecsukva 53 cm  
      Tengelytávolság 69 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Lithium  
      Akkumulátor feszültsége 52 V konfigurációtól függően: 52 V, 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 23,4 Ah konfigurációtól függően: 21 Ah, 23,4 Ah  
      Akkumulátor energiája 1216,8 Wh konfigurációtól függően: 1216,8 Wh, 1260 Wh  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés dupla rugó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás első, hátsó, fék- és irányjelzők  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 136 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása