Város
barát

Egyedi dizájn, modern összekapcsolhatóság és praktikum. A Kingsong N15 Pro ötvözi mindezeket a tulajdonságokat, és még 750 W csúcsteljesítménnyel, 40 km-es hatótávval és praktikus dizájnnal is rendelkezik. Ezért az egyik legvonzóbb kezdő modell a városi rollerek között.

`

Kingsong N15 Pro

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 
 
alap ár

274 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

A Kingsong nem tétlenkedik azon erőfeszítéseiben, hogy az elektromos járművek gazdag portfólióját kínálja a vezetők lehető legszélesebb körének. Az egykerekűek mellett elektromos rollerrel is megjelenik a piacon. Az ajánlat a Kingsong N15 Pro modellel indul. Ne hagyja magát becsapni. Bár a márka belépőmodelljének változatáról van szó, az N15 Pro roller vonzó dizájnjával, modern felépítésével és felszereltségével, de 750 W-os teljesítményével és 40 km-es hatótávjával is felhívja magára a figyelmet. Ez a tárcsafékes felfüggesztésű roller dombokkal és macskakövekkel is elbír, miközben könnyedén beteheti az ágy alá. Érdekli? Várja csak ki, és tudjon meg többet a képességeiről.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A Kingsong N15 Pro bizonyítéka annak, hogy a praktikus és megfizethető rollereknek nem kell kompromisszumot kötniük a teljesítmény és a műszaki paraméterek tekintetében. Az 500 W-os névleges teljesítményű Single HUB motor, amely átmenetileg akár 750 Wra is képes, gondoskodik arról, hogy valóban élvezze a vezetést a város utcáin. A 25 N⋅m-es nyomatéknyomatékkal együtt 25%-os lejtős dombokat mászhat. Az erőt azonban álló helyzetből éles gyorsulásokká és 30 km/h-s maximális sebességre is képes átalakítani. A városi maximális sebesség mellett a roller hatótávolságát is értékelni fogja. A Kingsong N15 Pro esetében akár 40 kmet is megtehetsz egy töltéssel. Egy 37 V-os Li-Ion akkumulátorból nyeri az energiát, melynek kapacitása 10,4 Ah és energiája 384,8 Wh. Így akár több napig is utazhat a rollerrel töltés nélkül. És miután csatlakoztatnia kell a hálózathoz, ezt megteheti egy fedett töltőporton keresztül, a teljes feltöltés 6-7 órába telik.

 

Konstrukció, dizájn és felszereltség

A Kingsong N15 Pro nem csak teljesítményével, hatótávolságával és sebességével fogja elnyerni a tetszését, hanem leginkább a megjelenésével. Letisztult és egységes dizájn a praktikum és a könnyű használat jegyében. Még a felszereltség szempontjából sem hiányzik belőle semmi. Elegendő lábteret biztosít a vezetőknek a gumírozott futófelületen, amely a kormányoszlop nyaka felé folytatódik, és egy innovatív összehajtó csuklóval kapcsolódik a kormányrúdhoz. Csak nyomja meg a biztonsági zárat, oldja ki az egyik kart, és hajtsa le az egész rudat a hátsó sárvédőn található reteszig. Az egyszerűség dominál a roller kormányán is, ahol a hangsúly a digitális LCD kijelzőn van. Itt láthatja az alapvető vezetési adatokat, a fény indikátorait, és választhat a négy vezetési mód közül. Mindent egy multifunkcionális gombbal vezérelhet, amelyet a gyorsító hüvelykujj-karja felett talál. A roller speciális beállításaihoz csak csatlakoztassa okostelefonjával Bluetooth-on keresztül, indítsa el a Kingsong alkalmazást, ahol az összes vezetési és akkumulátoradatot megtalálja egy helyen. Az N15 Pro modell büszke az elegáns kialakítására, amit a kábelek belső elvezetése jelez, amelyek így nem akadályozzák a vezetést és a kezelést. Nyilvánvaló tehát, hogy a gyártás során a legapróbb részletekre is gondoltak. Önnek más dolga nincs is, mint hogy válasszon a narancssárga vagy a fehér-kék színű változat közül.

 

Biztonság, kényelem és praktikum

A nagyszerű dizájnt és a modern felszereltséget kényelem és biztonság övezi. Kevés városi roller egyesíti a karbantartásmentességet a kényelemmel. Amint azt már kitalálhatta, a Kingsong N15 Pro az egyik kivétel. 10 hüvelykes gumiabroncsai 2,5 hüvelyk szélesek és méhsejt mintázatúak. Kivételességük abban rejlik, hogy nem lehet őket kilyukasztani. Ugyanakkor az első és hátsó kettős felfüggesztésnek köszönhetően a roller egyenetlen felületeken is kellemesen kényelmes marad. A fékrendszerhez is hasonló karakterű kombinációt választottak a tervezők, hiszen elöl karbantartást nem igénylő dobféket, hátul tárcsaféket találunk. A fékerőt eABS-sel ellátott elektronikus fék növeli a még nagyobb biztonság érdekében.

A sötétedés utáni időszak sem veszélyezteti a vezetési élményt. A Kingsong N15 Pro egy erőteljes LED reflektorral világítja meg az utat előttünk. A közlekedés többi résztvevőjét erős fényű hátsó lámpa figyelmezteti, amely féklámpaként is szolgál. Egyértelmű tehát, hogy még a márka kevesebb igényt állító vásárlóinak szánt kezdő szintű modellje is képes szabvány feletti biztonságot és vezetési élményt nyújtani. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a Kingsong N15 Pro-t a legkisebb probléma nélkül összecsukhatjuk és bárhová magunkkal vihetjük. Súlya csak 21,9 kg, mérete pedig összecsukás után mindössze 116,5 x 54 x 53,5 cm (hossz, magasság, szélesség). Felnyitott állapotban mérete 116,5 x 120,1 x 53,5 cm, így könnyedén be lehet jutni vele a város legszűkebb utcáiba. Teherbírása 120 kg.

 

 

Értékelésünk

A Kingsong N15 Pro már első pillantásra felismerhető az úton. A jellegzetes formák és színek az egyediség érzésével töltik el vezetőit. Ez a roller azonban minden, csak nem egy gyengén működő dizájner termék. Annak ellenére, hogy belépőmodell az elektromos rollerek világába, a vezetés gyors, biztonságos és kényelmes élmény lesz vele. Röviden: a Kingsong összerakott egy olyan gépet, amely jelentősen megemeli a lécet a kezdőknek szánt rollerek számára. Nincs kétségünk afelől, hogy a Kingsong N15 Pro tömegeket vonz majd. Max Blinkert kifejezetten elbűvölte.

 

Szerviz

A Kingsong márka importőre és forgalmazója vagyunk egész Kelet-Európában. Szervizközpontunkban garanciális és a jótállás lejárta utáni szervizelést biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk és a garanciális javítások tanúsított szolgáltatója vagyunk a régióban. Ezért az egykerekű vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően bonyolult javításokkal és diagnosztikával is foglalkozunk.

 

A márkáról

A King Song Intell Co., LTD a külső akkumulátorvédő panelek előállításával lépett be az elektromos roller és egykerekű gyártás területére. A cég 2012-ben indult el, de már egy éves fennállása után elkezdett dolgozni a első elektromos egykerekűjének fejlesztésén. Azóta a King Song több mint 18 kiváló minőségű egykerekű, roller és kerékpár modellt hozott a piacra a sencseni központjából. A magas minőséget összesen 11 részleg garantálja, amelyek a fejlesztésért, gyártásért és tesztelésért felelnek, mindezt egy fedél alatt. Ily módon a King Song sikeresen teljesíti a biztonságos és környezetbarát gépek gyártása iránti elkötelezettségét, amely szórakoztató és környezetbarát közlekedési formát biztosít a vezetők számára a városban és azon kívül. Örülünk, hogy a Max Blinker piacra tudja vinni a King Song termékeket. Számíthat ránk abban, hogy mindig biztosítjuk Önnek a magas színvonalú garanciális és jótállás lejárta utáni szervizelést, valamint támogatást, tanácsadást és a King Song modellekhez szükséges alkatrészeket.

4/10
Kényelem
8/10
Karbantartás
30 km/h
Sebesség
21,9 kg
Súly
750 W
Teljesítmény
40 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Első világítás
Hátsó fényszórók
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 21,9 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 7 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 30 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 500 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 750 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 40 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 116,5 cm  
      Magasság 120,1 cm  
      Szélesség 53,5 cm  
      Hossz összecsukva 116,5 cm  
      Magasság összecsukva 54 cm  
      Szélesség összecsukva 53,5 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója CN  
      Akkumulátor feszültsége 37 V  
      Akkumulátor kapacitása 10,4 Ah  
      Akkumulátor energiája 384,8 Wh  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék dob + elektromos eABS  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömör  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés dupla rugó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás elől és hátul  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása