Város
barát
Lejobb a
kategóriájában
Magas
Erő
Voltride
ajánlja

Város
barát
Lejobb a
kategóriájában
Magas
Erő
Voltride
ajánlja

A világ legkönyebb és legegyszerűbben összehajtható városi rollerét az európai E-Twow gyártja. Ha a legjobb városi rollert keresi, nincs a világon olyan roller, amely jobb súly / teljesítmény / ár arányt kínálna. A Booster GT SE az élen jár, egyben a legújabb modell. Mindössze 13 kg-ot nyom, 50 km-es hatótávolsággal, sebessége eléri a 40 km/h-t.

`

E-Twow Booster GT SE

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 
 

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát akár ennyi idővel:
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

E-TWOW Connect

Maradjon mindig kapcsolatban rollerével! Ez a roller Bluetooth technológiával van felszerelve, E-TWOW Connect alkalmazással kapcsolódik okostelefonjához. Ha párosítani kívánja a rollert az alkalmazással, először meg kell győződnödnie arról, hogy a telefonján be van kapcsolva a Bluetooth funkció, illetve hogy a roller be van kapcsolva és hatótávolságon belül vane. A kapcsolat létrejötte után hozzáférhet a következő funkciókhoz: sebességkorlátozás beállítása, lámpák fel-/lekapcsolása, Zero Start funkció aktiválása és a roller lezárása. További funkciók várhatók. Álljon készen arra, hogy ezzel a Bluetooth-csatlakozású intelligens alkalmazással tovább növelje vezetési élményét!

 

 

A világ legjobb ultrakönnyű városi rollere

 

A Booster GT SE egy ultrakönnyű városi modell, amelyet az európai E-Twow márka készített. Ez a márka kiemelt modellje - a legújabb, legerősebb és legjobb modell, amelyet valaha gyártottak. Kétségtelen, hogy a legjobb tömeg / tömörség / teljesítmény / kényelem / ár arányt kínáló modellek közé tartozik. A teljes Booster sorozat egyértelmű és ésszerű választás városi környezethez. Pehelysúlyuk ellenére ezek a rollerek problémamentesen képesek kezelni a nehezebb (legfeljebb 125 kg-os) utasokat, és szabványon felüli teljesítmény-specifikációkat kínálnak. A rugózott hátsó és első tengely elegendő kényelmet biztosít, amit a rendkívül könnyű összecsukhatóság egészít ki a leleményes mechanizmusnak és fogantyúknak köszönhetően. Ezek a rollerek nem igényelnek karbantartást, sőt kinetikus energia-visszanyerési rendszerrel (KERS) is rendelkeznek. A Booster sorozatban a GT modell a legújabb és legerősebb, és ez rendelkezik a legnagyobb akkumulátorral. A nagyteljesítményű 700 W-os motor és a Samsung cellákból készült kiváló minőségű nagy akkumulátor kombinációja lehetővé teszi, hogy ez a roller akár 125 kg súlyú utast is elbírjon, és gond nélkül kezelje a meredekebb lejtőket. Ha kicsi, könnyű és praktikus városi rollert keres, ez a legjobb, amit a pénzéért kaphat.


Használat és praktikum

A Booster sorozat rollerei kétségtelenül a világ legpraktikusabb rollerei közé tartoznak. Ennek a modellnek egyetlen célja az, hogy a legjobb megoldást nyújtsa városi környezetben, és ezt a célt százszázalékosan teljesíti. Arra nem lehet számítani, hogy kényelmes utazást biztosít a városon kívüli nagy távolságokhoz. Terepjáró képességei szinte egyáltalán nincsenek. Mindez azonban könnyen feláldozható, mivel a városban ezekre egyszerűen nincs is szükség. Ami a városban számít, az a kis súly, könnyű irányíthatóság és összecsukhatóság, ellenállás a göröngyös utakkal és járdákkal szemben. Ha ehhez még hozzáadjuk az elegendő teljesítményt, hatótávolságot és a teljesen karbantartásmentes üzemeltetést, megkapjuk a Booster sorozatot, amelynek gyakorlatilag nincs versenytársa ebben a súlykategóriában. Nem fog defektet kapni a szabadalmaztatott anyagból készült szilárd kerekekkel, amelyek mindazonáltal kellően tapadnak, de a legfontosabb, hogy rugózottak az első és a hátsó tengelyen, így a roller vezetése továbbra is elég kényelmes a városi távolságokhoz. A sorozat zsenialitása a kompakt tárhely. A roller minimális méretre összecsukható kevesebb, mint tíz másodperc alatt (és később kihajtható), ennek köszönhetően kisebb, mint egy kis aktatáska. Beteheti egy kávézó széke alá, buszban vagy vonatban elfér az ülőhely alatt, sőt ezek közül a rollerek közül többet el is helyezhet egy átlagos autó csomagtartójában. Összecsukva kevesebb mint 15 cm széles, 33 cm magas és körülbelül egy méter hosszú, vagyis szinte bárhova elfér. Ez nem mondható el más rugózott kerekű és hasonló paraméterű elektromos rollerről. A kormányrúd nagyon praktikus, magassága könnyen állítható és a gyorskioldó mechanizmusának köszönhetően néhány másodperc alatt alacsony és magas vezetőkhöz is igazítható.


Teljesítmény és hatótávolság

Az E-Twow Booster GT SE a Booster sorozat legjobban felszerelt modellje. 700 W-os motorral rendelkezik, ami kiváló, ha figyelembe vesszük a modell mindössze 13 kg-os súlyát. Valóban érezni lehet a teljesítménybeli különbséget a Booster V modellhez képest. Ez a roller nem fél a meredekebb emelkedőktől, és teljesítménye még a nehezebb vezetők számára is elegendő. Semmi sem éri utol ezt a rollert a súly / teljesítmény arány szempontjából. A taposólemez elrejti a 48 V-os Li-Ion akkumulátort, amely 10,5 Ah kapacitást biztosít, ami akár 504 Wh tárolt energiát is jelenthet. Az akkumulátor celláit a Samsung gyártja. A teljesítmény és az akkumulátor kombinációjával akár 50 km-es hatótávolság is elérhető, ami a roller súlyát figyelembe véve valóban szabvány feletti. A sorozat többi modelljéhez képest a Booster GT sokkal nagyobb akkumulátorfeszültséggel és lényegesen nagyobb kapacitással rendelkezik. Pontosabban, akár 33%-kal több energiát tárol a Booster V modellhez képest, és több mint 60% -kal többet a Booster Plus S + modellhez képest. A vezetők igazán érezhetik a motort, mivel az 40%-os extra teljesítményt nyújt a többi modellhez képest, és ez minden pénzt megér. Paramétereivel a világ egyik legjobb terméke ez a modell, ami évekkel a vásárlás után is teljes mértékben kielégíti az Ön igényeit.

Tekintettel a kiváló teljesítményre és tulajdonságokra, a Booster GT SE modellt minden olyan felhasználónak ajánljuk, akinek a súlya legfeljebb 125 kg, mert ez a roller alvázának tervezési határa. Kisebb testsúllyal sík felületen és meredekebb lejtőkön még inkább kiélvezhető a teljesítménye. Ahol a Booster V modellnek segítségre van szüksége a dombon, ott a Booster GT SE még gyorsulni is képes és gyakran még csak nem is használja fel teljes erejét. A roller teljesítménye lehetővé teszi a 40 km/h-s sebesség elérését, ami egy városban több mint elegendő. Javasoljuk, hogy nézze át az alábbi összehasonlító táblázatot, ahol megtekintheti az egész E-Twow rollercsalád paramétereit. Látni fogja, hogy a GT nemcsak a legújabb, hanem a legerősebb modell is, megér minden extra kiadást.

Kényelem

Sok vásárló tart a szilárd kerekű rollerektől a kevésbé kényelmes utazás miatt. A teljes Booster sorozat azonban szabadalmaztatott anyagból készült, szilárd gumiabroncsokat használ. Soha nem lesznek olyan puhák, mint a levegővel feltöltött gumiabroncsok, mégis kissé rugóznak és különösen jó tapadással bírnak. Ezek a kerekek nagyban hozzájárulnak az általános kényelemhez, mivel nem lehet őket kilyukasztani, így defektet sem kaphat velük. Felhasználóként sokkal nagyobb lesz az önbizalma és az élvezet is, mivel tudja, hogy célját mindig időben eléri, miközben nem kell aggódnia a gumiabroncs nyomása vagy a leeresztése miatt. Ez önmagában is nagy értéket képvisel, mivel a 8 hüvelykes kerekek esetében a levegővel töltött gumiabroncsokkal ellátott modellek gyakran kapnak defektet a városban. Ha naponta vezet, ezek a kerekek általában havi egy defektet spórolhatnak meg Önnek. Sőt, az E-Twow Booster GT SE modellen rugózott első és hátsó kerék van, ami mind a kényelmet, mind a biztonságot fokozza. A rugózott kerekeknek köszönhetően nem eshet le a rollerről, ha véletlenül kátyúba futna vagy nekimenne valaminek. Az első és a hátsó rugó könnyen cserélhető, és raktáron tartjuk őket. Az ajánlott csereintervallum körülbelül 3000 km. A hátsó rugó előterhelése állítható, ami azt jelenti, hogy a felhasználó a súlyához igazíthatja, és ezáltal megváltoztathatja a roller hasmagasságát. Az olyan jellemzők, mint az automatikus érzékelővel működtetett első lámpa, a jó elrendezésű kijelző, a rendkívül kis súly és mindenekelőtt a teljesen karbantartásmentes üzemeltetés mind hozzájárulnak a fokozott kényelemhez. Semmi miatt nem kell aggódnia, csak tölteni és vezetni. Az első fék elektromágneses, ami azt jelenti, hogy nem igényel karbantartást, vagy a fékbetétek beállítását és cseréjét. Ráadásul fékezéskor visszatölti az akkumulátort. Ebben a súlykategóriában az általa nyújtott vezetési kényelem átlagon felüli. Persze ez nem felel meg a lég vagy olaj lengéscsillapítókkal felszerelt modelleknek. Ilyen modellek azonban nem is léteznek ebben a súlykategóriában. A birtoklás kényelme alapvető ennél a rollernél. Nem igényel semmit, kivéve a töltést és a rendszeres alkalmi szervizeket. Az állítható magasságú kormányrúd növeli a kényelmet. A roller könnyen illeszkedik a különböző magasságú vezetőkhöz, így az egész család tudja használni. A GT modell taposófelülete hosszabb, és nagyobb akkumulátort rejt. Kényelmesebb közlekedni vele, mint más, rövidebb taposófelületű modellel, mivel ez a roller több lábteret és kissé jobb stabilitást biztosít. Sőt, a GT modellnek új, szilikonból készült platformja van, így elődeivel ellentétben nedves ruhával is könnyen tisztítható. A modellt egy újabb és jelentősen továbbfejlesztett összecsukási mechanizmussal is felszerelték, amely kézzel is könnyen vezérelhető. Az összecsukható kart mágnes rögzíti. A vezetési kényelmet növeli a hátsó dobfék, amely kiválóan egészíti ki az első regeneratív féket, és jól működtethető, mivel a kerékpárfékhez hasonló klasszikus kar vezérli.

Biztonság

A Booster sorozat számos biztonsági funkcióval büszkélkedhet. Az integrált érzékelővel működtetett automatikus világítás óriási előnyt jelent. Többé nem kell gondolnia a lámpák bekapcsolására. A fények elég erősek ahhoz, hogy nem csak az éjszakai órákban, de még szürkületben is jól láthatók legyenek. A szilárd gumiabroncsokat azért véljük előnyösnek, mert velük nem kaphat defektet és nem kell rendszeresen ellenőrizni őket, mivel ezek az abroncsok több ezer kilométert bírnak. A rugózott alváz óriási biztonsági előnnyel jár, mivel megvédi az olyan helyzetekben, amelyek kétségtelenül eséshez vezetnének a rögzített alvázas rollerek vezetése közben. A futómű képes kezelni azokat a kis lyukakat és göröngyöket, amelyeket nem mindig sikerül észrevenni gyors haladás közben. Meg kell azonban jegyezni, hogy sajátos biztonsági hátrányai vannak, és ezt figyelembe kell venni a roller vezetése során. A gyártó rendkívül alacsony súlyra törekedett, miközben megpróbálta elérni a maximális összehajthatóságot és a karbantartásmentes működést. Kis súlyukat tekintve ezek a rollerek a világon az első helyen állnak. A roller könnyűvé tételéhez azonban valahol máshol le kellett faragni. Éppen ezért a rollert nem szerelték fel a szokásos mechanikus első fékkel, hanem azt egy elektromágneses első fékkel váltották ki, amely meglehetősen hatékonyan fékezi az első kereket, és ezzel egyidőben az akkumulátort is tölti. A fékhatás fékkarral jól szabályozható, ami azonban némi gyakorlatot és türelmet igényel. Ezért javasoljuk, hogy az első néhány kilométert nagyobb körültekintéssel tegye meg, amíg megszokja ezt a fékezési módot. A hátsó kereket kiegészítették egy további független mechanikus dobfékkel, amelyet a kormányon lévő nagyobb fékkar vezérel, hasonlóan a kerékpárhoz. Ez a fékezési módszer meglepően hatékony, és könnyedén teljesen blokkolni tudja a hátsó kereket. Ez azt jelenti, hogy egy kis türelemmel és ésszerű irányítással Ön mindig biztonságosan meg fogja tudni állítani a rollert. A hátsó kerék fékhatását sokkal kényelmesebb módon lehet irányítani, mint más E-Twow modelleknél. A modell kiegészítő hátsó féke így részben kiküszöböli a sorozat többi, szokásos mechanikus fékkel nem rendelkező modelljének hátrányait. Magától értetődő, hogy a mechanikus első és hátsó fékkel rendelkező modellek fékhatása jobb, és egy tapasztalt vezető ilyen rollerekkel mindig rövidebb távolságon belül tud megállni. Az ilyen rollerek azonban általában meglehetősen nehezebbek és több karbantartást igényelnek. Ezért vezetés közben (csakúgy, mint bármely más modellnél) mindig tartson elegendő féktávolságot. Lassítson le, amikor csak kis esély is van arra, hogy valaki Ön elé lép. A mechanikus dobfék megléte nagy előnyt jelent ennek a rollernek, mert általa egy kicsit biztonságosabbá és gondtalanabbá válik a vezetés.

Dizájn

A teljes Booster sorozat kialakítása szigorúan a funkcionalitásra épül: a lehető legkisebb súly és tömörség. Ezért a roller feláldozott bizonyos tervezési sajátosságokat, és alapvető formákat használó ipari megjelenéssel bír. A minimalista méretek és súly miatt minimalista formatervezésre volt szükség, alapformákkal. Mindazonáltal ezek a formák egységes érzetet keltenek, amihez gyorsan hozzá lehet szokni. A kábelezést a roller alvázába építették be (kivéve a fékkábelt) a kormányrúd belsejében és a roller testén belül elvezetve, így a minimalista dizájnt nem zavarják meg elszabadult kábelek. A kijelzőt, a vezérlőművet és a fényszórókat elegánsan helyezték el úgy, hogy vezetés közben mindig kéznél legyenek. Kompaktságának köszönhetően a roller hihetetlenül kicsi és összecsukva igazán elegánsnak tűnik. Éppen ezért jól mutat egy étteremben vagy kávézóban, ahol jól elfér, és nem néz ki oda nem illőnek. Kialakításával igazából könnyebbnek tűnik, mint valójában. Az átlagos megfigyelő első pillantásra észre sem veszi, hogy ez egy erős, önjáró elektromos roller. Inkább úgy gondolja, hogy a klasszikus motor nélküli rollerek családjába tartozik. Új, szilikonból készült taposólemezének, vadonatúj összecsukási mechanizmusának és hosszabb platformjának köszönhetően a GT SE modell az egyik legmodernebbnek tűnik az egész sorozatból.

Értékelésünk

Az E-Twow által gyártott Booster sorozat összes modellje a legnépszerűbb és egyben a legkeresettebb rollerek közé tartozik. Kétségtelenül ezek a világ legkönnyebb elektromos városi rollerei. Nincs olyan roller, amely legyőzné őket ebben a súly- és teljesítménykategóriában. Gyártók százai nem tudták felülmúlni, és a közeljövőben nem is fogják. Az E-Twow márka tíz éve szakosodott az ultrakönnyű rollerekre, és ők rendelkeznek a legjobb szakértelemmel ebben a kategóriában. Más márkákkal ellentétben arra koncentrálnak, amiben a legjobbak. Ezért hisszük, hogy sokáig uralni fogják ezt a kategóriát. A Booster GT SE a legjobban felszerelt modell hatalmas akkumulátorral és teljesítménnyel. Akár 125 kg súlyú vezetőket is elbír. Képes megmászni a meredekebb dombokat, ráadásul szabványos hátsó dobfékkel rendelkezik. Amint az összehasonlító táblázat mutatja, a GT modell rendelkezik a legjobb műszaki jellemzőkkel, ami minden extra pénzt megér. A mechanikus fék megléte óriási előny a biztonság és a vezetési kényelem szempontjából. Ennek a rollerszériának több száz alkatrészét tartjuk raktáron, és mindent fejből tudunk róla. Tehát ennek a rollernek a megvásárlásával biztos lehet a gyors javítás felől, ha valami történne vele. Az eredeti kiegészítők nagy előnyt jelentenek, mivel a rollerre szabták őket, mint például a praktikus tartót a tárgyak könnyebb szállításához, a kerekes hátizsákot a roller cipeléséhez (de húzhatja is, mint egy bőröndöt), a praktikus zsebet a kormányrúdon (például egy töltőnek vagy a pénztárcának), vagy mint a mobiltelefontartót. Vásárolhat egy második töltőt is, így az egyiket tarthatja otthon, a másikat pedig a munkahelyén. A Booster GT SE akár 40%-kal nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint a sorozat többi modellje. Ez a különös erő igazán jól érzékelhető, nemcsak vízszintes felületen haladva, hanem különösen dombnak felfelé hajtva. Azonban ez két negatívummal is jár a Booster V modellhez képest: biztonsági okokból a gyártó nem látta el tempomattal, továbbá töltőjét egy ventilátor hűti, amely viszonylag zajos, ezért töltés közben kissé zavaró lehet. Véleményünk szerint azonban ezeket a hátrányokat (a Booster V modellhez képest) bőven ellensúlyozza a 40%-kal magasabb teljesítmény, a 33%-kal nagyobb akkumulátor, az új (hosszabb) platform mosható szilikon felülettel, és a magasabb végsebesség. Ennek a sorozatnak a minőségét az a tény is bizonyítja, hogy más márkák az E-Twow-tól vásárolják ezeket a rollereket, és saját márkanevükön értékesítik újra, mivel maguktól nem tudtak előállítani ilyen specifikációjú rollereket - többek között ilyen az SXT (Németország), az Uscooters (USA), a Zoom (Ázsia), a Powero (Közép-Európa). Nálunk Ön mindig az eredeti E-Twow termékhez jut hozzá a legfrissebb fejlesztésekkel, mivel mi közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban, és a márka kizárólagos forgalmazói vagyunk.

Szerviz

Mi vagyunk az E-Twow márka kizárólagos forgalmazója és kereskedője Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és mi vagyunk a garanciális és a garancia utáni javítások egyedüli hitelesített szervize, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk. Kiváló, a szokásosnál erősebb kapcsolatot ápolunk az E-Twow céggel, technikusainkat közvetlenül a gyártóüzemükben képzik ki, ezért tudunk gyors garanciális és garancia utáni szervizelést biztosítani. Ráadásul így átvizsgálásra nem kell elküldeni a rollereket a világ másik felére.

A márkáról

Az E-Twow az egyik legrégebbi elektromos rollermárka a világon. Tíz éve gyártanak elektromos rollereket. Azon kevés márkák egyike, amelynek székhelye Európában, pontosabban Németországban (Stuttgart közelében) és Romániában van. A márka alapítója Dr. Sorin Sirbu, aki továbbra is személyesen felügyeli a Kínában folyó (hasonlóan a többi márkához) gyártást. Az E-Twow elképesztő tulajdonsága, hogy tíz év után is kitartanak eredeti céljuk, azaz a legjobb ultrakönnyű elektromos városi rollerek gyártása mellett. Ez talán annak köszönhető, hogy nem csábultak el új területek felé és folyamatosan fejlesztik rollereiket, amelyek így évről évre jobbak és megbízhatóbbak lesznek. Fokozatos fejlődés mellett olyan modellekkel álltak elő, amelyeknek nem akad versenytársuk a világon, és súly / teljesítmény / kényelem / összecsukhatóság arányában verhetetlenek. Több mint 40 országban értékesítik rollereiket, miközben a vállalat a termelésének környezetre ható tényezőire is odafigyel. Hosszú évek óta kiváló kapcsolatokat ápolunk az E-Twow-val, és látjuk, hogy lelkesen és meggyőződéssel dolgoznak a környezetbarát egyéni elektromobilitásért.

További specifikációk összehasonlítása
Kevesebb specifikáció összehasonlítása

Ultrakönnyű városi rollerek összehasonlítása (E-Twow gyártmányok)

SXT Light Eco SXT Light Plus E-Twow Booster Plus S+
(Facelift 2020)
SXT Light Plus V eKFV E-Twow Booster V
(Powero City)
(Facelift 2020)
SXT Light GT E-Twow Booster GT SE
Ár 262 900 Ft‎ 329 900 Ft‎ 318 900 Ft‎ 442 900 Ft‎ 374 900 Ft‎ 450 900 Ft‎ 449 900 Ft‎
Motorteljesítmény 350 W 500 W 500 W 500 W 500 W 700 W 700 W
Hatótávolság 30 km 35 km 35 km 40 km 40 km 50 km 50 km
Maximális sebesség 27 km/h 30 km/h 36 km/h 20 km/h 36 km/h 40 km/h 40 km/h
Súly 10.7 kg 11 kg 11.1 kg 12.3 kg 11.3 kg 12.3 kg 13 kg
Akkumulátor feszültsége 24 V 33 V 36 V 36 V 36 V 48 V 48 V
Akkumulátor kapacitása 6.5 Ah 6.5 Ah 8.7 Ah 10.5Ah 10.5Ah 10.5Ah 10.5Ah
Akkumulátorcellák CN CN Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung
Akkumulátor tejesítménye 156 Wh 215 Wh 313 Wh 378 Wh 378 Wh 504 Wh 504 Wh
Tempomat van van van van van nincs nincs
Összecsukó mechanizmus nehezen összecsukható (csak lábbal) nehezen összecsukható (csak lábbal) könnyen összecsukható (kézzel) nehezen összecsukható (csak lábbal) könnyen összecsukható (kézzel) könnyen összecsukható (kézzel) könnyen összecsukható (kézzel)
Kormány és összecsukása nehezebben összecsukható, régebbi rendszer nehezebben összecsukható, régebbi rendszer könnyen összecsukható, erősebb mechanizmus nehezebben összecsukható, régebbi rendszer könnyen összecsukható, erősebb mechanizmus könnyen összecsukható, erősebb mechanizmus könnyen összecsukható, erősebb mechanizmus
Platform felülete régebbi rendszer (szálcsiszolt), nehezebb tisztítás régebbi rendszer (szálcsiszolt), nehezebb tisztítás szilikon felület, nedves ruhával lemosható régebbi rendszer (szálcsiszolt), nehezebb tisztítás szilikon felület, nedves ruhával lemosható szilikon felület, nedves ruhával lemosható szilikon felület, nedves ruhával lemosható
Hátsó lámpa nincs van van van van van van
Kijelző egyszínű színes színes színes színes színes színes
Fékek gyengébb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó dobfék + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó lábfék erősebb rekuperatív + hátsó dobfék + hátsó lábfék
Fényvisszaverők nincs oldalsó fényvisszaverők a platformon oldalsó fényvisszaverők a platformon oldalsó a platformon + további sárga fényvisszaverők oldalsó fényvisszaverők a platformon oldalsó fényvisszaverők a platformon oldalsó a platformon + további sárga fényvisszaverők
Taposófelület hossza rövid rövid rövid rövid rövid hosszú hosszú
Kitámasztó nincs nincs nincs nincs nincs nincs van
5/10
Kényelem
9/10
Karbantartás
13 kg
Súly
700 W
Teljesítmény
50 km
Hatótávolság
40 km/h
Sebesség
Városba alkalmas
Hátsó fényszórók
Első világítás
Hegymenetre képes
Nagyon könnyű
Kiváló ár/teljesítmény arány
Több színváltozat
Szabadonfutó
Jól összecsukható
Első fék
Hátsó fék
Motor elöl
Hátsó felfüggesztés
KERS - visszatáplálás
Felfüggesztés elöl
Fényérzékelő
Nagy teljesítményű
A Max Blinker ajánlja
Magas fokú megbízhatóság
Legjobb a kategóriában
Zéró Start
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 13 kg 13,1 kg
Töltési idő 5 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 40 km/h 37,14 km/h
Teljesítmény 700 W 674,3 W
Hatótávolság 50 km 43,08 km
Hatótáv városi használatnál - 30,63 km
Gyorsulási távolság 0 - 20 km/h - 11,8 m
Gyorsulási távolság 0 - 30 km/h - 44,6 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 4,5 s
Gyorsulási idő 30 km/h-ra - 9,31 s
Féktávolság 20 km/h-ról - 3,5 m
Féktávolság 30 km/h-ról - 8,5 m
Sprint 100 m-en - 15,4 s
Sprint 250 m-en - 29,55 s
Sprint 1000 m-en - 101,29 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
37,14
km/h
Max. sebesség
674,3
watt
Max. teljesítmény
43,08
km
Max. hatótávolság
30,63
km
Hatótávolság városban
31,21
km
Minimum hatótáv
15,40
másodperc
Idő
100 m-ig
29,55
másodperc
Idő
250 m-ig
101,29
másodperc
Idő
1 km-ig
4,50
másodperc
Idő
20 km/h-ig
9,31
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,39
másodperc
Idő
20 km/h-tól
2,15
másodperc
Idő
30 km/h-tól
11,8
méter
Táv
20 km/h-ig
44,6
méter
Táv
30 km/h-ig
3,5
méter
Táv
20 km/h-tól
8,5
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 37,14
0
0 10
1,96
0 10
E-Twow Booster GT SE 1,96
0 15
3,11
0 15
E-Twow Booster GT SE 3,11
0 20
4,50
0 20
E-Twow Booster GT SE 4,50
0 25
6,64
0 25
E-Twow Booster GT SE 6,64
0 30
9,31
0 30
E-Twow Booster GT SE 9,31
0 35
15,24
0 35
E-Twow Booster GT SE 15,24
0 37,14
21,84
0 37,14
E-Twow Booster GT SE 21,84
10
10 15
1,15
10 15
E-Twow Booster GT SE 1,15
10 20
2,54
10 20
E-Twow Booster GT SE 2,54
10 25
4,68
10 25
E-Twow Booster GT SE 4,68
10 30
7,35
10 30
E-Twow Booster GT SE 7,35
10 35
13,28
10 35
E-Twow Booster GT SE 13,28
10 37,14
19,88
10 37,14
E-Twow Booster GT SE 19,88
15
15 20
1,39
15 20
E-Twow Booster GT SE 1,39
15 25
3,53
15 25
E-Twow Booster GT SE 3,53
15 30
6,20
15 30
E-Twow Booster GT SE 6,20
15 35
12,13
15 35
E-Twow Booster GT SE 12,13
15 37,14
18,73
15 37,14
E-Twow Booster GT SE 18,73
20
20 25
2,14
20 25
E-Twow Booster GT SE 2,14
20 30
4,81
20 30
E-Twow Booster GT SE 4,81
20 35
10,74
20 35
E-Twow Booster GT SE 10,74
20 37,14
17,34
20 37,14
E-Twow Booster GT SE 17,34
25
25 30
2,67
25 30
E-Twow Booster GT SE 2,67
25 35
8,60
25 35
E-Twow Booster GT SE 8,60
25 37,14
15,20
25 37,14
E-Twow Booster GT SE 15,20
30
30 35
5,93
30 35
E-Twow Booster GT SE 5,93
30 37,14
12,53
30 37,14
E-Twow Booster GT SE 12,53
35
35 37,14
6,60
35 37,14
E-Twow Booster GT SE 6,60
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 37,14
0
0 10
4,02
0 10
E-Twow Booster GT SE 4,02
0 15
7,20
0 15
E-Twow Booster GT SE 7,20
0 20
11,82
0 20
E-Twow Booster GT SE 11,82
0 25
24,11
0 25
E-Twow Booster GT SE 24,11
0 30
44,57
0 30
E-Twow Booster GT SE 44,57
0 35
98,86
0 35
E-Twow Booster GT SE 98,86
0 37,14
169,55
0 37,14
E-Twow Booster GT SE 169,55
10
10 15
3,19
10 15
E-Twow Booster GT SE 3,19
10 20
7,80
10 20
E-Twow Booster GT SE 7,80
10 25
20,10
10 25
E-Twow Booster GT SE 20,10
10 30
40,55
10 30
E-Twow Booster GT SE 40,55
10 35
94,84
10 35
E-Twow Booster GT SE 94,84
10 37,14
165,53
10 37,14
E-Twow Booster GT SE 165,53
15
15 20
4,61
15 20
E-Twow Booster GT SE 4,61
15 25
16,91
15 25
E-Twow Booster GT SE 16,91
15 30
37,37
15 30
E-Twow Booster GT SE 37,37
15 35
91,66
15 35
E-Twow Booster GT SE 91,66
15 37,14
162,35
15 37,14
E-Twow Booster GT SE 162,35
20
20 25
12,30
20 25
E-Twow Booster GT SE 12,30
20 30
32,75
20 30
E-Twow Booster GT SE 32,75
20 35
87,04
20 35
E-Twow Booster GT SE 87,04
20 37,14
157,73
20 37,14
E-Twow Booster GT SE 157,73
25
25 30
20,46
25 30
E-Twow Booster GT SE 20,46
25 35
74,75
25 35
E-Twow Booster GT SE 74,75
25 37,14
145,44
25 37,14
E-Twow Booster GT SE 145,44
30
30 35
54,29
30 35
E-Twow Booster GT SE 54,29
30 37,14
124,98
30 37,14
E-Twow Booster GT SE 124,98
35
35 37,14
70,69
35 37,14
E-Twow Booster GT SE 70,69
Fékezési idők
35 30 25 20 15 10 0
37,14
37,14 35
0,07
37,14 35
E-Twow Booster GT SE 0,07
37,14 30
0,33
37,14 30
E-Twow Booster GT SE 0,33
37,14 25
0,71
37,14 25
E-Twow Booster GT SE 0,71
37,14 20
1,09
37,14 20
E-Twow Booster GT SE 1,09
37,14 15
1,41
37,14 15
E-Twow Booster GT SE 1,41
37,14 10
1,80
37,14 10
E-Twow Booster GT SE 1,80
37,14 0
2,48
37,14 0
E-Twow Booster GT SE 2,48
35
35 30
0,26
35 30
E-Twow Booster GT SE 0,26
35 25
0,64
35 25
E-Twow Booster GT SE 0,64
35 20
1,02
35 20
E-Twow Booster GT SE 1,02
35 15
1,34
35 15
E-Twow Booster GT SE 1,34
35 10
1,73
35 10
E-Twow Booster GT SE 1,73
35 0
2,41
35 0
E-Twow Booster GT SE 2,41
30
30 25
0,38
30 25
E-Twow Booster GT SE 0,38
30 20
0,76
30 20
E-Twow Booster GT SE 0,76
30 15
1,08
30 15
E-Twow Booster GT SE 1,08
30 10
1,47
30 10
E-Twow Booster GT SE 1,47
30 0
2,15
30 0
E-Twow Booster GT SE 2,15
25
25 20
0,38
25 20
E-Twow Booster GT SE 0,38
25 15
0,70
25 15
E-Twow Booster GT SE 0,70
25 10
1,09
25 10
E-Twow Booster GT SE 1,09
25 0
1,78
25 0
E-Twow Booster GT SE 1,78
20
20 15
0,32
20 15
E-Twow Booster GT SE 0,32
20 10
0,71
20 10
E-Twow Booster GT SE 0,71
20 0
1,39
20 0
E-Twow Booster GT SE 1,39
15
15 10
0,39
15 10
E-Twow Booster GT SE 0,39
15 0
1,08
15 0
E-Twow Booster GT SE 1,08
10
10 0
0,69
10 0
E-Twow Booster GT SE 0,69
Féktávok
35 30 25 20 15 10 0
37,14
37,14 35
0,68
37,14 35
E-Twow Booster GT SE 0,68
37,14 30
2,93
37,14 30
E-Twow Booster GT SE 2,93
37,14 25
5,60
37,14 25
E-Twow Booster GT SE 5,60
37,14 20
7,91
37,14 20
E-Twow Booster GT SE 7,91
37,14 15
9,31
37,14 15
E-Twow Booster GT SE 9,31
37,14 10
10,57
37,14 10
E-Twow Booster GT SE 10,57
37,14 0
11,44
37,14 0
E-Twow Booster GT SE 11,44
35
35 30
2,25
35 30
E-Twow Booster GT SE 2,25
35 25
4,92
35 25
E-Twow Booster GT SE 4,92
35 20
7,23
35 20
E-Twow Booster GT SE 7,23
35 15
8,63
35 15
E-Twow Booster GT SE 8,63
35 10
9,89
35 10
E-Twow Booster GT SE 9,89
35 0
10,76
35 0
E-Twow Booster GT SE 10,76
30
30 25
2,68
30 25
E-Twow Booster GT SE 2,68
30 20
4,98
30 20
E-Twow Booster GT SE 4,98
30 15
6,38
30 15
E-Twow Booster GT SE 6,38
30 10
7,64
30 10
E-Twow Booster GT SE 7,64
30 0
8,51
30 0
E-Twow Booster GT SE 8,51
25
25 20
2,30
25 20
E-Twow Booster GT SE 2,30
25 15
3,71
25 15
E-Twow Booster GT SE 3,71
25 10
4,97
25 10
E-Twow Booster GT SE 4,97
25 0
5,84
25 0
E-Twow Booster GT SE 5,84
20
20 15
1,40
20 15
E-Twow Booster GT SE 1,40
20 10
2,66
20 10
E-Twow Booster GT SE 2,66
20 0
3,53
20 0
E-Twow Booster GT SE 3,53
15
15 10
1,26
15 10
E-Twow Booster GT SE 1,26
15 0
2,13
15 0
E-Twow Booster GT SE 2,13
10
10 0
0,87
10 0
E-Twow Booster GT SE 0,87

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 113 cm  
      Magasság 107 cm  
      Szélesség 38 cm  
      Hossz összecsukva 106 cm  
      Magasság összecsukva 32 cm  
      Szélesség összecsukva 15 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 10,5 Ah  
      Akkumulátor energiája 504 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Tempomat Nem  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer elülső hajtás  
      Első fék erősítő  
      Hátsó fék dob  
      Első kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Első kerék átmérője 8"  
      Hátsó kerék átmérője 8"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés rugó  
      Hátsó felfüggesztés rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek čierna, antracit, biela  
      Max. terhelhetőség 125 kg  
      Akkumulátor gyártója Samsung cellák  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása