Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

Város
barát
Nagyon
könnyű

Város
barát
Nagyon
könnyű

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

Új termék

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential az egyik új modell, amely felváltja elődeit - az M365 -öt és az M365 Pro -t. Ez a legkisebb kapacitású akkumulátorral rendelkező modell, amely kisebb - 20 km - hatótávolságot tud.

alap ár

159 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Válasszon másikat

A termék alternatívái

Miért kínálunk alternatívákat? Mert azt akarjuk, hogy válasszon egy jobb és kiválóbb modellt. Mert értünk az elektromobilitáshoz, és ezért tudunk segíteni Önnek választásában.

HX X7
HX X7

Jobb minőségű roller ugyanazon az áron. Kivehető akkumulátort kínál közvetlenül a kormányrúd belsejében, aminek köszönhetően ellenáll a bármilyen irányból érkező víz fröccsenésének (IP54 besorolás).

További információ Tesztelje itt a modellt : Pozsony
Előnyök
 • cserélhető akkumulátor
 • 10 hüvelykes gumik
 • három fék
 • első, hátsó és féklámpa
Hátrányok
 • nincs
HX X8
HX X8

Erősebb roller, nagyobb hatótávolsággal. Közvetlenül a kormányrúdra szerelhető kivehető akkumulátort kínál, amelynek köszönhetően ellenáll a bármilyen irányból érkező víz fröccsenésének (IP54 besorolás).

További információ Tesztelje itt a modellt: Pozsony
Előnyök
 • hosszabb hatótávolság
 • cserélhető akkumulátor
 • 10 hüvelykes gumik
 • három fék
 • első, hátsó és féklámpa
Hátrányok
 • valamivel magasabb ár
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
 • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
 • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
 • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
 • Az első szerviz teljesen ingyenes
 • Kedvezmény a következő vásárláshoz
 • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
 • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

Intuitív, könnyen használható, hordozható és kompakt. Ezek a népszerű Xiaomi rollerek általános tulajdonságai. A kompakt méretek és a gyorsan összecsukható mechanizmus lehetővé teszi a Xiaomi Essential roller számára, hogy kibírja a napi kombinált ingázást, mindig biztonságosan elvigyen az úti céljához. Súlya 12 kg ideális a gyakori szállításhoz, mivel nem lesz gond magával vinni, például tömegközlekedésre vagy az irodába. A 20 km/h sebességével és akár 20 km hatótávolságával ezt a rollert minden elektromobilitás rajongó számára tervezték, aki most kezdte el használni ezt a közlekedési módot. Ez a roller kihasználja a korábbi Xiaomi rollerekben alkalmazott, bevált dizájnt, miközben különféle fejlesztéseket tesz hozzá, hogy még jobb élményt nyújtson. Vizuálisan csak sárga fényvisszaverőitől különbözik elődjétől - az M365 Pro modelltől. Ha összehasonlítanánk az 1S modellel, a fő és egyetlen különbség a kisebb kapacitású akkumulátor, amely alacsonyabb sebességet és rövidebb hatótávolságot biztosít.

 

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A roller minimalista kialakítása és egységes geometriai megjelenése már az első pillantásra elbűvöl. A roller olyan egyszerűen működik, mint amilyennek látszik. A merev roller váza repülőgép-alumíniumból készül, amelyet alacsony sűrűség és nagy szerkezeti szilárdság jellemez, és képes szállítani akár 100 kg súlyú utasokat is, ami alacsony súlya miatt tekintélyes terhelhetőség . A váz kiváló hővezető képességgel rendelkezik, és nagyon korrózióálló, ennek köszönhetően tovább fog tartani. A mindössze 12 kg-os súlyával a Xiaomi Essential elektromos roller tökéletesen alkalmas lépcsőn vagy járdán történő hordozásra és manőverezésre . Hajtása három egyszerű lépést igényel. Fogja meg a kart, hajtsa be, pattintsa be a roller harangját a hátsó kerék reteszébe, és kész. Az eredmény egy kompakt és biztonságos forma, amely kiválóan alkalmas otthon, irodában vagy autóban történő tárolásra. Az összes utazási statisztika kéznél van az okostelefonon. Csatlakoztassa a kormányon lévő tartóhoz, csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül, és az alkalmazás segítségével figyelje az aktuális sebességet, az akkumulátor hátralévő idejét és más valós idejű utazási statisztikát. Az operációs rendszer rendszeres frissítése a lehető legjobb vezetési élményt nyújtja Önnek.

 

 

Biztonság és menetminőség

A Xiaomi márka törődik ügyfelei biztonságával, ezért a rollert csúszásgátló fogantyúkkal látta el. Ezek a fogantyúk kényelmes fogást és kiváló irányítást biztosítanak a roller felett, hosszabb utak során is. A sebességed is abszolút irányítás alatt áll. Óvatosan nyomja lefelé a hüvelykujj kart, és gyorsítson tovább, amíg el nem éri a kívánt sebességet. Az éjszakai vezetéshez szükséges erős fényszórók feltétlenül elengedhetetlenek. Ennek ellenére sok roller nincs felszerelve velük. Biztonsági okokból a Xiaomi elektromos rollereket nagyon erős, 1,1 W-os LED-es lámpákkal látják el, amelyek hatótávolsága legfeljebb 6 méter . Rendelkezésére áll egy fékező piros hátsó lámpa is. Amikor megnyomja a fékkart, az erős hátsó lámpa pirosan világít, hogy figyelmeztesse az úton lévő más gyalogosokat és járműveket. A roller hátsó mechanikus tárcsafékkel van felszerelve és emellett az E-ABS - egy regeneratív blokkolásgátló fékrendszerrel a hatékony és érzékeny fékezés érdekében, mindössze 4 méteres féktávolsággal. A levegővel töltött gumik tovább hozzájárulnak a sima vezetéshez. Mindkét 8,5 hüvelykes kerék elnyeli az ütéseket és csúszásgátló mintával rendelkezik.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A Xiaomi Essential elektromos roller egy elülső karbon nélküli villanymotorral rendelkezik amely 250 W névleges teljesítményt biztosít és képes teljes csúcsteljesítményének legfeljebb 500 W ig. A kiváló minőségű 5,2 Ah akkumulátor több nagy kapacitású lítium elemet tartalmaz, és 20 km hosszú vezetést nyújt egyetlen feltöltéssel . Az intelligens energiagazdálkodás megjeleníti az akkumulátor állapotát az alkalmazásban, és azonnal értesíti Önt bármilyen probléma lép fel. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében a Xiaomi Essential roller fékezés közben a mozgási energiát villamos energiává alakítja, és visszaadja az akkumulátornak. A regeneratív fék szintén hozzájárul a jobb teljesítményhez azáltal, hogy segíti a vészfékezést, miközben meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Ezenkívül a Xiaomi Essential egy autókban alkalmazott adaptív sebességtartó automatikához hasonló algoritmust tartalmaz, amely a sebességérzékelőtől kap jelet a sima és stabil menetsebesség fenntartása érdekében. Ez csökkenti a felhasználóval szemben támasztott igényeket és kiküszöböli a vezető fáradtságát, miközben hosszabb utak során optimálisan használja az akkumulátort.

 

 

 

xiaomi zadne svetlo

Használat és praktikum

A merev karosszéria és a kellő teljesítmény előre meghatározza, hogy ez a rollert csak városi forgalomban használható . Megbízható villanymotorjának és kis súlyának köszönhetően alkalmas a gyakori hordozásra, ami biztosan örömet okoz a rendszeres ingázóknak. A levegővel töltött gumiabroncsok részben kiszűrik a kis dudorokat vagy lyukakat, ezáltal az utazása kicsit kényelmesebb. Nem kell aggódnia hirtelen eső miatt, mivel ez a roller IP54 besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a fröccsenő víznek . Tekintettel alacsony, 12 kg-os súlyára , nőknek is alkalmas. Biztosan nem fog izzadni sokat, még akkor sem, ha hosszabb ideig kell cipelnie a rollert.

 

 

Értékelésünk

A Xiaomi Essential rollert az egyszerűség kedvéért tervezték, ahogy a régi mondás tartja: az egyszerűségben szépség van. A rollerkeret, az alkatrészek és a kiegészítők ugyanazt a geometriai kialakítást használják, amely a könnyű használatot helyezi előtérbe. A rollert egyetlen gombbal ébreszti fel, és a sárga kiegészítők modern megjelenést kölcsönöznek. A Xiaomi Essential jó megjelenést és jó vezetési érzést biztosít. A Xiaomi Essential roller különösen jó kezdő vezetők számára, akik szeretnék kipróbálni az szabad utazást, miközben még nincs tapasztalatuk a közlekedés ilyen formájáról. Azonban hogy őszinte legyünk, úgy gondoljuk, hogy a A HX X7 elektromos roller vagy a THE-URBAN márka által gyártott modellek, amelyek szintén az alacsonyabb árkategóriába tartoznak, határozottan jobbak és jobb minőségű választás. Az elektromos roller vásárlásakor ne feledje, hogy „jó ”Jelentése„ C ”az év végi iskolai bizonyítványon. Az egyszerűségben van szépség, de ez nem mindig elég.


 

 

 

Szervíz

Mi vagyunk a Xiaomi márka importőre és kereskedője Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen jótállási és jótállási idő utáni szervizt kínálunk , amelyet prágai, brünni, pozsonyi és ungvári üzleteinkben biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk , és mi vagyunk az egyetlen tanúsított garanciális javító szervíz a régióban. Ezért a roller vásárlásakor nem kell aggódnia a szerviz vagy a pótalkatrészek hiánya miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően kezelhetjük a nehéz javításokat vagy a diagnosztikát.

A márkáról

xiaomi-spolocnostA Xiaomi Corporation egy kínai globális elektronikai vállalat, amelynek székhelye Pekingben található, és 2010 áprilisában alakult. A vállalat első okostelefonját 2011 augusztusában jelentette meg, és gyorsan megszerezte piaci részesedését Kínában, ahol a legnagyobb okostelefon-társaság 2014-ben. 2018 második negyedévének elejére a Xiaomi már a negyedik legnagyobb okostelefon-gyártó volt a világon. A Xiaomi termékek jelenleg világszerte több mint 90 piacon vannak jelen. A Xiaomi a szórakoztató elektronika széles skáláját is kifejlesztette, beleértve az intelligens otthoni ökoszisztémát (IoT), amely már több mint 100 millió intelligens eszközt kapcsol össze. Vezető szerepet játszik az innovációban, folyamatosan tapasztalja termékei minőségét a felhasználói tapasztalatok és az operatív hatékonyság révén. A vállalat könyörtelenül csodálatos termékeket gyárt becsületes áron, hogy az innovatív technológiák révén mindenki a világon jobb életet élvezhessen. E termékek egyike a világhírű elektromos roller, amelyet folyamatosan fejlesztenek, és amely Has méltán szerzett elismerést és erős pozíciót a piacon.

3/10
Kényelem
5,/10
Karbantartás
20 km/h
Sebesség
12 kg
Súly
500 W
Teljesítmény
20 km
Hatótávolság
Első fék
Motor elöl
Hátsó fék
Városba alkalmas
Tempomat
Első világítás
Nagyon könnyű
Légkerekek
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 12 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 5 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 20 km/h Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 500 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 20 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 108 cm  
      Magasság 114 cm  
      Szélesség 43 cm  
      Hossz összecsukva 108 cm  
      Magasság összecsukva 49 cm  
      Szélesség összecsukva 43 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Lithium  
      Akkumulátor gyártója Kína - nincs márka  
      Akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor kapacitása 5,2 Ah  
      Akkumulátor energiája 187,2 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás nem  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer elülső hajtás  
      Első fék elektromos  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8.5"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 8.5"  
      Felfüggesztés nincs felfüggesztés  
      Világítás hátsó  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 100 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

XIA.ESCESS

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása