Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény
Voltride
ajánlja

Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény
Voltride
ajánlja

HX X8

Új termék

Egyedülálló elektromos városi roller HX X8, viszonylag kis súlya mindössze 17 kg, hatótávolsága 40 km. Beépített akkumulátorral, három fékkel. A roller ellenáll a fröccsenő víznek.

alap ár

229 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

A Xiaomi rollerek valódi alternatívája

hx-x8

A HX X8 a KIXIN modellsorozat elektromos rollere. Ez a roller a kiváló ár/teljesítmény arányú rollerek kategóriájába tartozik, és több okból is elismerést és figyelmet érdemel. Kivehető akkumulátorral látták el, amelyet közvetlenül a kormányrúd belsejébe helyeztek el, így az ellenáll a bármilyen irányból felfröccsenő víznek (IP54) is. „Kollégájához” - az X7 modellhez hasonlóan - meggyőzött minket a három féke: az első elektromos fék, a hátsó mechanikus tárcsafék, valamint a klasszikus lábfék. Nagyobb, 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekekkel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a kényelemhez és a kellemes vezetési élményhez, bár alacsony ára mellett a rollernek nem jutott felfüggesztés.

Súlya miatt már nem tartozik az ultrakönnyű rollerek kategóriájába. 17 kg-jával azonban nagyon kompakt és könnyen hordozható. Más szóval, a mindennapi, praktikus városi életmódhoz készült. 40 km-es hatótávolsága és 25 km/h-s csúcssebessége ezt a modellt a közepesen hosszú városi utakra alkalmas rollerek közé sorolja. Az ár tekintetében az X7 és X8 modellek összehasonlíthatók a Xiaomi rollerekkel, ugyanakkor jobb műszaki paramétereket kínálnak, mint a Xiaomi termékek, de főként nagyobb - akár 10 hüvelykes - kerekeket, amelyek összehasonlíthatatlanul kényelmesebbé teszik az utazást, mint a versenytárs Xiaomi modellek.

 

 

Használat és praktikum

hx-x8

Ez a modell alkalmas közepesen hosszú városi utakra, kb. 20 km-es napi távokra ajánljuk. A gyártó által megadott 40 km-es hatótávolság igen megfelelő lehetne, azonban azt több tényező befolyásolja, például az út állapota, az emelkedők, a vezető súlya és nem utolsó sorban a vezetési stílus. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az akkumulátor teljes lemerítése jelentős negatív hatással jár, ami lerövidíti annak élettartamát. A praktikus megoldásnak köszönhetően az akkumulátort közvetlenül a kormányrúdon tárolja, és könnyen eltávolíthatja, a hatótávolság bármikor bővíthető. Hogyan? Egyszerűen. Mindössze annyit kell tennie, hogy beszerez egy második akkumulátort, és magával viszi teljesen feltöltve egy hátizsákban. A kicserélés csak néhány másodpercet vesz igénybe, nem kell hozzá szerviztechnikus. Ezt a Xiaomi rollerekkel nem lehet megtenni. Könnyen, gyorsan, és ami a legfontosabb, intuitív módon összehajthatja az egész rollert, és néhány másodperc múlva visszahajthatja. Kis súlyának köszönhetően gond nélkül felviheti a lépcsőn, berakhatja az autóba vagy felteheti a villamosra. Értékelni fogja kompakt méretét, ha teljesen összehajtja a rollert, és magával viheti azt az irodába vagy étterembe, ahol senkit sem fog zavarni, ami azt jelenti, hogy nem kell lezárva hagynia az utcán. Könnyedén beteheti egy átlagos autó csomagtartójába, és elegendő hely marad a többi poggyász számára. A „praktikusság” kapcsán mindenképpen meg kell említenünk, hogy a kevés roller egyikeként ellenáll a fröccsenő víznek bármilyen irányból, amit az akkumulátor már említett ügyes elhelyezése tett lehetővé a kormányrúdon. Ez azt jelenti, hogy nedves utak vagy enyhe eső esetén nem kell otthon hagynia, és nem kell kiszolgáltatnia magát a városnak kedvenc közlekedési eszköze nélkül.

 

Hatótávolság, teljesítmény és biztonság

A HX X8 elektromos roller 36 V és 10 Ah akkumulátorral van felszerelve, ami megfelel 360 Wh tárolt energiának, és 40 km hatótávolságra képes egy feltöltéssel, ami 6 órát vesz igénybe. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ez a hatótáv olyan körülményektől függ, amelyek határozottan magukban foglalják az út állapotát, a lejtést, a vezető súlyát és természetesen a vezetési stílusát. Ezért inkább a 20 kilométert meg nem haladó utakra hagyatkoznánk. A rollert egy közvetlenül az első kerék agyába szerelt motor hajtja, amely maximális 350 W -os teljesítményt nyújt, ami bőven elegendő egy nagyobb város körüli normál utazáshoz. Mivel ez a modell három fékkel rendelkezik, Önnek biztosan nem kell attól tartania, hogy nem tudja biztonságosan leállítani a rollert. A megbízható vezetéshez hozzájárul az első elektromos fék, a hátsó mechanikus tárcsafék és a klasszikus lábfék. Ezzel a modellel nem kell aggódnia a nedves utak vagy az eső miatt, mivel a roller ellenáll a bármilyen irányból érkező víz fröccsenésének. Azonban továbbra is igaz, hogy óvatosan kell vezetni. Az előttünk álló út jól látható a roller világítási rendszerének köszönhetően. Ugyanakkor a többi közlekedő számára is megfelelően látható. Nagyobb, 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekekkel rendelkezik, ezért javasoljuk, hogy kerülje a nagy kátyúkat a gumiabroncs leeresztésének megakadályozása érdekében. Elsőre a levegővel teli kerekek tűnhetnek ennek a rollernek a gyengeségének. Ennek azonban az ellenkezője igaz, mivel hatékony és megbízható megoldást jelentenek a hiányzó felfüggesztés pótlására. Ezek a 10 hüvelykes kerekek nagy előnyt jelentenek a csak 8,5 hüvelykes kerekeket kínáló Xiaomi modellekkel szemben.

 

Kényelem és dizájn

A roller hagyományos fekete kivitelben készült. A gyártó modelljei nagyon egyszerűek, könnyűek és elegánsak. A kábelezés csak egy kis területen látható, és előfordulhat, hogy a kevésbé figyelmes szemlélők egyáltalán nem veszik észre. Ennek eredményeként akár azt is gondolhatják, hogy ez egy „nem elektromos” roller. A hátsó sárvédő nemcsak funkcionálisan néz ki, hanem pontosan az is. Feltétlenül eldobhatja a félelmet, hogy nadrágja vagy a lába (nők esetén) vezetés közben sáros lesz. Az összecsukható mechanizmus kialakítása illeszkedik a roller test többi részéhez, és nagyon tiszta és nem túl bonyolult. Ez a modell 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekeket kínál, amelyek nagyon kényelmessé teszik a roller vezetését, és jelentősen kompenzálják a hiányzó felfüggesztést. Segítenek a rezgések és a bukkanók kiszűrésében. Érdemes azonban körbejárni minden nagy kátyút, hogy elkerülje az első vagy hátsó abroncs leengedését. Az elegánsan vékony lépcsőzetes fedélzet érdekes jellemzője ennek a modellnek, amely a nem elektromos rollerek tiszta megjelenésére utal, mivel az akkumulátor ügyesen van elhelyezve a kormányrúdon.

 

 

Értékelésünk

Ezt a rollert többnyire kisebb -nagyobb városokban tudja használni, ahol egyszerűen és könnyedén felviheti a lépcsőn, vagy magával viheti az irodába vagy étterembe. Alacsony ára miatt ez a roller nagyon meglepett minket a specifikációival. Az X7 modellel együtt jobb választásnak tartjuk, mint a Xiaomi modellek. Ez ideális roller azoknak, akik még csak most kezdik az elektromos rollerezést, és nem akarnak túl sok pénzt befektetni a „roller kísérletükbe”. A roller fő előnyei határozottan a fröccsenő vízzel szembeni ellenállás, három különböző féket, kivehető akkumulátort, 10 hüvelykes kerekeket és jobb hatótávolságot tartalmaznak az X7-hez képest. Nincs még egy olyan elektromos roller márka a világon, amely ilyen érdekes funkcionális kombinációval büszkélkedhetne. A roller praktikus rugós állvánnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően önállóan állhat. A maximális 40 km hatótávolság elégséges a városi kirándulásokhoz. Ha ez a hatótáv nem lenne elegendő, a probléma elegánsan megoldható egy tartalék akkumulátor használatával. A felfüggesztés hiányát kis hátránynak tartjuk. Ennek ellenére a 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekek meglepően jól helyettesítik a lengéscsillapítókat, ami azt jelenti, hogy a jó felületen való haladás nem különböztethető meg a rugózott 8 hüvelykes kerekekkel felszerelt modellektől. Mondanom sem kell, hogy ez egyértelműen a legjobb alternatíva a Xiaomi számára városi környezetben, különösen akkor, ha nem kíván jelentős összeget befektetni egy roller vásárlásába.

 

A HX és a Xiaomi modellek összehasonlítása

Roller Kerekek Motor teljesítménye Sebesség Tartomány Súly Vízállóság Cserélhető akkumulátor Akkumulátor energiája
HX X7 10 hüvelyk 350 W 25 km/h 20 km 12,5 kg IP54 igen 180 Wh
HX X8 10 hüvelyk 350 W 25 km/h 40 km 17 kg IP54 igen 360 Wh
Xiaomi Scooter Essential 8,5 hüvelykes 250 W 20 km/h 20 km 12,5 kg IP54 nem 180 Wh
Xiaomi Scooter 1S 8,5 hüvelyk 250 W 25 km/h 30 km 12,5 kg IP54 nem 275 Wh

 

Szerviz

Mi vagyunk a KIXIN márka hivatalos importőre és értékesítője Közép-Európa egész területén. Közvetlenül elérhető nálunk a garanciális és a jótállás utáni szervizelés is, amelyet szervizközpontunkban biztosítunk. Az alkatrészeket raktáron tartjuk, és a garanciális javítások tanúsított szolgáltatója vagyunk. Ezért a roller vásárlásakor nem kell aggódnia sem a szerviz, sem az alkatrészek elérhetősége miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően pedig bonyolultabb esetekkel, diagnosztikával is foglalkozunk.

 

A márkáról

A KIXIN márka mögött egy 2006-ban alapított stabil kínai cég áll. Jelenleg több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztatnak 20 000 négyzetméteres termelési területen. Céljuk, hogy globális vezető szerepet töltsenek be az intelligens közlekedési iparágon belül. Az életminőség javítására összpontosítanak és rendkívül kreatív megoldásokat kínálnak. Megfizethető árpolitikájuknak köszönhetően közelebb hozzák termékeiket az emberekhez és a mindennapi használathoz. A világ minden szegletébe exportálnak, beleértve az Európai Uniót és az USA-t is. Így mi örülhetünk, hogy hozzánk is. A gyártónak saját kutatási és fejlesztési részlege van, amely lehetővé teszi, hogy ne csak gyártson, hanem folyamatosan fejlessze termékeit. ISO9001 és BSCI tanúsítvánnyal rendelkeznek, termékeik pedig CE, RoHS és FCC tanúsítvánnyal.

4/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
25 km/h
Sebesség
17 kg
Súly
350 W
Teljesítmény
40 km
Hatótávolság
Első fék
Motor elöl
Hátsó fék
Városba alkalmas
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
A Max Blinker ajánlja
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 17 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 6 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 25 km/h 23,29 km/h
Csúcsteljesítmény 350 W 425,5 W
Hatótávolság 40 km 33,36 km
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
23,29
km/h
Max. sebesség
425,5
watt
Max. teljesítmény
33,36
km
Max. hatótávolság
22,44
km
Hatótávolság városban
::badge-value:max_range::
km
Minimum hatótáv
18,46
másodperc
Idő
100 m-ig
42,33
másodperc
Idő
250 m-ig
161,67
másodperc
Idő
1 km-ig
5,88
másodperc
Idő
20 km/h-ig
::badge-value:time_to_30kmh::
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,57
másodperc
Idő
20 km/h-tól
::badge-value:time_from_30kmh::
másodperc
Idő
30 km/h-tól
21,5
méter
Táv
20 km/h-ig
::badge-value:distance_at_30kmh::
méter
Táv
30 km/h-ig
3,9
méter
Táv
20 km/h-tól
::badge-value:distance_from_30kmh::
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 23,29
0
0 10
1,78
0 10
HX X8 1,78
0 15
3,36
0 15
HX X8 3,36
0 20
5,88
0 20
HX X8 5,88
0 23,29
14,17
0 23,29
HX X8 14,17
10
10 15
1,58
10 15
HX X8 1,58
10 20
4,10
10 20
HX X8 4,10
10 23,29
12,40
10 23,29
HX X8 12,40
15
15 20
2,52
15 20
HX X8 2,52
15 23,29
10,81
15 23,29
HX X8 10,81
20
20 23,29
8,30
20 23,29
HX X8 8,30
Gyorsulási táv
10 15 20 23,29
0
0 10
3,12
0 10
HX X8 3,12
0 15
8,85
0 15
HX X8 8,85
0 20
21,46
0 20
HX X8 21,46
0 23,29
73,13
0 23,29
HX X8 73,13
10
10 15
5,73
10 15
HX X8 5,73
10 20
18,34
10 20
HX X8 18,34
10 23,29
70,01
10 23,29
HX X8 70,01
15
15 20
12,61
15 20
HX X8 12,61
15 23,29
64,28
15 23,29
HX X8 64,28
20
20 23,29
51,67
20 23,29
HX X8 51,67
Fékezési idők
20 15 10 0
23,29
23,29 20
0,21
23,29 20
HX X8 0,21
23,29 15
0,59
23,29 15
HX X8 0,59
23,29 10
0,99
23,29 10
HX X8 0,99
23,29 0
1,78
23,29 0
HX X8 1,78
20
20 15
0,38
20 15
HX X8 0,38
20 10
0,78
20 10
HX X8 0,78
20 0
1,57
20 0
HX X8 1,57
15
15 10
0,40
15 10
HX X8 0,40
15 0
1,19
15 0
HX X8 1,19
10
10 0
0,79
10 0
HX X8 0,79
Féktávok
20 15 10 0
23,29
23,29 20
1,18
23,29 20
HX X8 1,18
23,29 15
2,92
23,29 15
HX X8 2,92
23,29 10
4,21
23,29 10
HX X8 4,21
23,29 0
5,10
23,29 0
HX X8 5,10
20
20 15
1,74
20 15
HX X8 1,74
20 10
3,03
20 10
HX X8 3,03
20 0
3,92
20 0
HX X8 3,92
15
15 10
1,29
15 10
HX X8 1,29
15 0
2,18
15 0
HX X8 2,18
10
10 0
0,89
10 0
HX X8 0,89

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 105,6 cm  
      Magasság 116,6 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor kapacitása 10 Ah  
      Akkumulátor energiája 360 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Erőátviteli rendszer elülső hajtás  
      Első fék elektromos  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa + láb  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés nincs felfüggesztés  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 100 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

KIX.X8.10

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása