akár -10%
Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény

Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény

Ne tévessze meg az alacsony ár. A roller meglepően remek műszaki jellemzőkkel rendelkezik, minőségi kivitelben. Annak ellenére, hogy ez a ZERO által gyártott legkisebb modell, elegendő teljesítménnyel és hatótávolsággal, valamint nagyon kényelmes futóművel rendelkezik. Emiatt nagyszerű rollernek számít városi környezetben, ha nem zavarja a kicsivel nagyobb súly.

`

ZERO 8

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
CN 499 Wh (48 V 10,4 Ah)
- 0 Ft‎
CN 624 Wh (48 V 13 Ah)
+ 14 960 Ft‎
  • CN 499 Wh (48 V 10,4 Ah)
  • CN 624 Wh (48 V 13 Ah)

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

A ZERO 8 magas színvonalú városi modell. Kivitelének minősége kitűnő. Az erő, a hatótávolság, a kényelem és a tömörség kivételes kombinációját kínálja, amire sok más, versenyben lévő városi modell nem képes. Jó példa arra, hogyan kell kinéznie egy kis méretű erős városi rollernek. Az összes versenytársával szemben legnagyobb előnye különösen az újratervezett futómű, amelyet hátsó tengelyén két rugós lengéscsillapítóval, míg az elsőn egy rugóval láttak el. A nagyon kényelmes futómű mellett súlya és méretei miatt 500 W-os motorral szerelték fel, amely akár 40 km/h-s sebességet is képes kezelni. Az akkumulátor 45 km-es hatótávolságra is elegendő. Minden paraméter és a kényelem is szabványon felüli mindkét modell esetében (ZERO 8 és 9), leszámítva a súlyt, amely viszonylag nagy, nevezetesen 18 kg.

 

Kényelem

A kisebb méretű, praktikus városi rollerek között nagyon nehéz olyan modellt találni, amely nagyobb kényelmet nyújtana, mint a ZERO 8. Habár hátul egy tömör, 8 hüvelykes kerék található, amelyet nem lehet kilyukasztani, merevségét a kettős rugós lengéscsillapítók nagyban kiegyensúlyozzák. Ebben az ár- és méretkategóriában, ahol általánosságban egyáltalán nincs futóműfelfüggesztés (lásd a Xiaomi vagy a Ninebot MAX rollereket, amelyek merevek, mint a vas, ami eléggé kifogásolható), a ZERO 8 modell a kényelmes városi utazás reményét csillantja fel. Ráadásul a rollert elöl rugóval látták el, ami azt jelenti, hogy mindkét kerék rugózott. A tény, hogy a ZERO ezt a szokatlan, de logikus kombinációt választotta, tovább fokozza a kényelmet. A teljesen karbantartásmentes hátsó kerék, amely ugyanakkor két lengéscsillapítóval van felszerelve és a rugóval ellátott, légtömlős első kerék segíti a vezetés közbeni rázkódások részleges kiszűrését. Ez a kombináció minimalizálja a defekt kockázatát, miközben maximális kényelmet nyújt.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A ZERO 8 egyetlen 500 W-os motorral rendelkezik, amelyet hátulra szereltek be. Kellemes felfutása van anélkül, hogy feleslegesen rángatna. Teljesítménye megfelelő az akár 40 km/h-s sebesség eléréséhez is, ami városi használathoz bőven elegendő. 500 W-tal ez a roller nem riad vissza az enyhébb emelkedőktől, főleg ha vezetője nem túl nehéz. Az energiát egy olyan vezérlő irányítja, amely akár a 20 A-t is képes kezelni, így meglehetős tartalékkapacitással rendelkezik, hozzájárulva a hosszú élettartamhoz. A hatótávolság attól függ, hogy melyik akkumulátort választjuk. A nagyobbik 13 Ah-t biztosít 48 V mellett, összességében tehát 624 Wh-t, ami elegendő a fenti, alapértelmezett 45 km-es hatótávolsághoz. A kicsivel olcsóbb változat 10,4 Ah-t (499 Wh) tud biztosítani, ami gazdaságos üzemmódban körülbelül 35 km megtételéhez elég. Ebben az árkategóriában ezek fantasztikus műszaki jellemzők, amelyeket tovább fokoz a kis méretű, városi rollerek között legjobbnak számító futóműve.

 

Biztonság

A kisebb városi rollerek mindig valamilyen kompromisszummal járnak, és ez alól a ZERO 8 sem kivétel. A ZERO 8 egyetlen fékkel rendelkezik (ebben a kategóriában ez elég gyakori), amely mechanikus és a hátsó keret fékezi. Ez a fék nem elektromágneses, hanem egy szabványos dobfék, amely a kormányon lévű fogantyúval irányítható. Az előnye ennek a megoldásnak a karbantartásmentesség. Ilyen kicsi és könnyű roller esetében a dobféket részesítjük előnyben a tárcsafékekkel szemben, amelyek nem képesek jobb fékezésre, ugyanakkor több karbantartást igényelnek, illetve használatuk gyakran visító zajjal és rángatással jár együtt. Az első fék hiánya miatt fontos hozzászokni ahhoz, hogy fékezés közben szükségszerűen hátra kell dőlnünk, ami által a súlypontot a hátsó fékre helyezzük. Így a roller sokkal jobb fékezésre lesz képes, mint amire számítanánk. Fékhatása hasonló, mint a kategória azon modelljeinek, amelyek elektromágneses fékberendezéssel rendelkeznek (mint az E-Twow által gyártott Booster modellek, a Xiaomi rollerek és hasonlók). A biztonságérzethez hozzájárul még az igazán kényelmes futómű, továbbá a roller testébe integrált lámpák, amelyek elöl és hátul is világítanak. Az első fék hiányáért nem rajongunk, mivel számunkra a biztonság mindig elsődleges szempont. Ha ebben a modellben gondolkodik, vessen egy pillantást nagytestvérére, a ZERO 9-re is, amely némileg jobb paraméterekkel büszkélkedhet, míg a súlya ugyanakkora, de ami mindezeknél fontosabb: elöl tárcsafékkel szerelték fel.

 

Dizájn

A fekete-narancs kombináció az összes ZERO modell egyedi ismertetőjele, amely fantasztikusan illik a 8-as modellhez. Ez a roller azon kevesek egyike, amelyik saját formatervezési nyelvezettel bír, így ebben a teljesítménykategóriában kiemelkedik a összes többi közül, amelyek úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Annak ellenére, hogy ez a ZERO legolcsóbb és legkisebb modellje, a roller minőségi, már-már fényűző benyomást kelt és sokkal drágábbnak tűnik, mint amennyibe igazából kerül. A hátsó lengéscsillapítók és a piros színű első rugó kihangsúlyozzák azt, hogy ez egy olyan kényelmes modell, amely nem riad vissza a göröngyös utaktól és járdáktól. A kábelezést viszonylag jól elrejtették a roller testében, amely így letisztult és elegáns látványt nyújt. Ahogy az egész ZERO márkára jellemző, a formatervezés itt is a funkcionalitáson alapul, ami ugyanakkor stílusos és a legapróbb részletekig átgondolt.

 

Használat és praktikum

18 kg-os súlyával az erőteljes elektromos rollerek között nem ez a legkönnyebb, mivel azt a kategóriát az E-Twow uralja. Ugyanakkor egy ésszerű választás kicsit kényelmesebb futóművel, mechanikus hátsó fékkel, kedvező áron (műszaki jellemzőihez mérten). Kicsit robusztusabb, és ezt természetesen a súlyán is megérezni, amit azonban ellensúlyoz a nagyobb komfortérzet, az átható erő, továbbá különösen az erősebb, szélesebb és kényelmesebb kormány, amely könnyen behajtható, ugyanakkor mégis masszív. A roller remekül összecsukható, így bárhová magával viheti. Egy kávézóban vagy étteremben beteheti a szék alá, ahol senkinek nem lesz útjában. Kiemelkedő előnye a nagyfokú megbízhatóság, ami jó érzéssel fogja eltölteni, hiszen tudja, hogy a ZERO 8 modellel kényelmesen eljut oda, ahová mennie kell. További előnye a karbantartásmentes fék és a beépített lámpák, ami azt jelenti, hogy csak fel kell rá állnia és már vezetheti is.

 

Értékelésünk

A ZERO 8 városi környezethez jó választás, ha egy erős rollert keres megfizethető áron. Legnagyobb versenytársai az ultrakönnyű rollerek kategóriáját uraló E-Twow által gyártott modellek, amelyek körülbelül 6 kg-mal könnyebbek, miközben papíron hasonló specifikációkat kínálnak. Ezek a műszaki jellemzők azonban nem adják vissza a teljes képet, így amikor a kényelemről és a roller általános erejéről beszélünk, akkor elmondhatjuk, hogy a ZERO 8 némi előnyt élvez. Az igazi kérdés tehát az, hogy mi fontosabb az Ön számára: a lehető legkisebb súly vagy egy kicsit kényelmesebb utazás. Vásárlás előtt feltétlenül nézze meg a ZERO 9 modellt , amely némileg előnyösebb specifikációkkal rendelkezik, de ami még fontosabb: az első tárcsaféknek köszönhetően jobb biztonságot tud nyújtani. A ZERO egy csúcskategóriás gyártó Szingapúrban. Jó kapcsolatot ápolunk velük, sőt még személyesen is ismerjük őket, nem csak az alkalmazottakat, hanem a tulajdonost is. Így aztán a garanciális szervizelés mellett garancián túli javítást, támogatást, tanácsadást is tudunk nyújtani, mint ahogy alkatrészekkel is szolgálni.

 

Szerviz

Mi vagyunk az ZERO márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. Az alkatrészek nagy részét raktáron tartjuk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

 

A márkáról

A ZERO márkát 2017-ben Szingapúrban alapították mint egy elektromos rollerekre szakosodott, az egyéni elektromobilitás területén tapasztalt kereskedő által birtokolt márkanevet. Viszonylag fiatal márkának mondható tehát, amely rövid időn belül világszerte a csúcsra tört. A piacon joggal a legjobb márkák között tartják számon. A ZERO úgy tekint az elektromos rollerekre, mint okos, alternatív közlekedési eszközökre mind a városban, mind a városon kívül. Rendkívül hatékonyak, fenntartásuk nem drága, környezetbarátok és a városban ZERO kibocsátást jelentenek. A ZERO kisebb méretével és kisebb ökológiai lábnyomával olyan alternatívát kínál, amellyel sokkal élvezetesebb és felelősségteljesebb lesz az utazás, nemcsak olyan helyekre, ahová autóval vagy tömegközlekedéssel lehet eljutni, hanem oda is, ahová csak rollerrel. A ZERO márka születése arra a hiányra adott választ, amellyel azok a rollerezők küzdöttek, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a használhatóság és az ár között. A ZERO célja egy olyan komplett modellcsalád kínálata, amely anélkül elégíti ki a felhasználók egyéni szükségleteit, hogy jelentős kompromisszumot kellene kötniük, ugyanakkor elhozza számukra a rollerezés örömét. Az elmúlt években a ZERO erősen megvetette a lábát a piacon, egy olyan márkát hozva létre, amely felvonultatja a kategóriájukban csúcson lévő modellek teljes skáláját. A többi márka valós alternatívájaként nagyszerű áron juthatunk hozzá.

Kínálatunkban az összes ZERO modell megtalálható (8, 9, 10, 8X, 10X, 11X).

6/10
Kényelem
7/10
Karbantartás
40 km/h
Sebesség
18 kg
Súly
500 W
Teljesítmény
45 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Szabadonfutó
Jól összecsukható
Magas fokú megbízhatóság
Zéró Start
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 18 kg 18 kg Ultra ľahkým mestským kolobežkám s podobnými parametrami kraľule výrobca E-TWOW,
Töltési idő 7 h konfigurációtól függően -tól -től 6 h nak,nek 7 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 40 km/h 35,52 km/h
Teljesítmény 500 W 802,6 W
Hatótávolság 45 km konfigurációtól függően -tól -től 35 km nak,nek 45 km Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Hatótáv városi használatnál - Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Gyorsulási távolság 0 - 20 km/h - 15 m
Gyorsulási távolság 0 - 30 km/h - 43,4 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 4,62 s
Gyorsulási idő 30 km/h-ra - 8,57 s
Féktávolság 20 km/h-ról - 3,7 m
Féktávolság 30 km/h-ról - 9 m
Sprint 100 m-en - 14,8 s
Sprint 250 m-en - 30,27 s
Sprint 1000 m-en - 108,02 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
35,54
km/h
Max. sebesség
802,6
watt
Max. teljesítmény
51,80
km
Max. hatótávolság
36,98
km
Hatótávolság városban
17,50
km
Minimum hatótáv
14,80
másodperc
Idő
100 m-ig
30,27
másodperc
Idő
250 m-ig
108,02
másodperc
Idő
1 km-ig
4,62
másodperc
Idő
20 km/h-ig
8,57
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,55
másodperc
Idő
20 km/h-tól
2,35
másodperc
Idő
30 km/h-tól
15,0
méter
Táv
20 km/h-ig
43,4
méter
Táv
30 km/h-ig
3,7
méter
Táv
20 km/h-tól
9,0
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 35,54
0
0 10
2,13
0 10
Zero 8 2,13
0 15
3,24
0 15
Zero 8 3,24
0 20
4,62
0 20
Zero 8 4,62
0 25
6,23
0 25
Zero 8 6,23
0 30
8,57
0 30
Zero 8 8,57
0 35
14,09
0 35
Zero 8 14,09
0 35,54
21,03
0 35,54
Zero 8 21,03
10
10 15
1,11
10 15
Zero 8 1,11
10 20
2,50
10 20
Zero 8 2,50
10 25
4,11
10 25
Zero 8 4,11
10 30
6,44
10 30
Zero 8 6,44
10 35
11,96
10 35
Zero 8 11,96
10 35,54
18,90
10 35,54
Zero 8 18,90
15
15 20
1,39
15 20
Zero 8 1,39
15 25
2,99
15 25
Zero 8 2,99
15 30
5,33
15 30
Zero 8 5,33
15 35
10,85
15 35
Zero 8 10,85
15 35,54
17,79
15 35,54
Zero 8 17,79
20
20 25
1,61
20 25
Zero 8 1,61
20 30
3,95
20 30
Zero 8 3,95
20 35
9,47
20 35
Zero 8 9,47
20 35,54
16,40
20 35,54
Zero 8 16,40
25
25 30
2,34
25 30
Zero 8 2,34
25 35
7,86
25 35
Zero 8 7,86
25 35,54
14,79
25 35,54
Zero 8 14,79
30
30 35
5,52
30 35
Zero 8 5,52
30 35,54
12,46
30 35,54
Zero 8 12,46
35
35 35,54
6,94
35 35,54
Zero 8 6,94
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 35,54
0
0 10
4,02
0 10
Zero 8 4,02
0 15
8,10
0 15
Zero 8 8,10
0 20
15,05
0 20
Zero 8 15,05
0 25
25,34
0 25
Zero 8 25,34
0 30
43,39
0 30
Zero 8 43,39
0 35
93,55
0 35
Zero 8 93,55
0 35,54
160,83
0 35,54
Zero 8 160,83
10
10 15
4,08
10 15
Zero 8 4,08
10 20
11,03
10 20
Zero 8 11,03
10 25
21,32
10 25
Zero 8 21,32
10 30
39,37
10 30
Zero 8 39,37
10 35
89,53
10 35
Zero 8 89,53
10 35,54
156,82
10 35,54
Zero 8 156,82
15
15 20
6,95
15 20
Zero 8 6,95
15 25
17,24
15 25
Zero 8 17,24
15 30
35,29
15 30
Zero 8 35,29
15 35
85,45
15 35
Zero 8 85,45
15 35,54
152,74
15 35,54
Zero 8 152,74
20
20 25
10,29
20 25
Zero 8 10,29
20 30
28,34
20 30
Zero 8 28,34
20 35
78,50
20 35
Zero 8 78,50
20 35,54
145,78
20 35,54
Zero 8 145,78
25
25 30
18,04
25 30
Zero 8 18,04
25 35
68,20
25 35
Zero 8 68,20
25 35,54
135,49
25 35,54
Zero 8 135,49
30
30 35
50,16
30 35
Zero 8 50,16
30 35,54
117,45
30 35,54
Zero 8 117,45
35
35 35,54
67,29
35 35,54
Zero 8 67,29
Fékezési idők
30 25 20 15 10 0
35,54
35,54 30
0,30
35,54 30
Zero 8 0,30
35,54 25
0,70
35,54 25
Zero 8 0,70
35,54 20
1,11
35,54 20
Zero 8 1,11
35,54 15
1,49
35,54 15
Zero 8 1,49
35,54 10
1,86
35,54 10
Zero 8 1,86
35,54 0
2,65
35,54 0
Zero 8 2,65
30
30 25
0,40
30 25
Zero 8 0,40
30 20
0,80
30 20
Zero 8 0,80
30 15
1,19
30 15
Zero 8 1,19
30 10
1,56
30 10
Zero 8 1,56
30 0
2,35
30 0
Zero 8 2,35
25
25 20
0,41
25 20
Zero 8 0,41
25 15
0,79
25 15
Zero 8 0,79
25 10
1,16
25 10
Zero 8 1,16
25 0
1,95
25 0
Zero 8 1,95
20
20 15
0,39
20 15
Zero 8 0,39
20 10
0,75
20 10
Zero 8 0,75
20 0
1,55
20 0
Zero 8 1,55
15
15 10
0,37
15 10
Zero 8 0,37
15 0
1,16
15 0
Zero 8 1,16
10
10 0
0,79
10 0
Zero 8 0,79
Féktávok
30 25 20 15 10 0
35,54
35,54 30
2,59
35,54 30
Zero 8 2,59
35,54 25
5,48
35,54 25
Zero 8 5,48
35,54 20
7,89
35,54 20
Zero 8 7,89
35,54 15
9,67
35,54 15
Zero 8 9,67
35,54 10
10,86
35,54 10
Zero 8 10,86
35,54 0
11,60
35,54 0
Zero 8 11,60
30
30 25
2,89
30 25
Zero 8 2,89
30 20
5,30
30 20
Zero 8 5,30
30 15
7,08
30 15
Zero 8 7,08
30 10
8,27
30 10
Zero 8 8,27
30 0
9,01
30 0
Zero 8 9,01
25
25 20
2,41
25 20
Zero 8 2,41
25 15
4,19
25 15
Zero 8 4,19
25 10
5,38
25 10
Zero 8 5,38
25 0
6,12
25 0
Zero 8 6,12
20
20 15
1,78
20 15
Zero 8 1,78
20 10
2,97
20 10
Zero 8 2,97
20 0
3,71
20 0
Zero 8 3,71
15
15 10
1,19
15 10
Zero 8 1,19
15 0
1,93
15 0
Zero 8 1,93
10
10 0
0,74
10 0
Zero 8 0,74

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz összecsukva 98 cm  
      Magasság összecsukva 37 cm  
      Szélesség összecsukva 18 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója Kína - nincs márka  
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 13 Ah konfigurációtól függően: 10,4 Ah, 13 Ah  
      Akkumulátor energiája 624 Wh konfigurációtól függően: 499 Wh, 624 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék nem  
      Hátsó fék dob  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 8"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Ajánlott nyomás a gumiabroncsokban 40 - 50 Psi (2,7 - 3,5 Bar)  
      Első felfüggesztés rugó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete - piros  
      Max. terhelhetőség 100 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása