Terep
barát
Nagyon
kényelmes
kiváló
ár/teljesítmény
Extrém
teljesítmény

Terep
barát
Nagyon
kényelmes
kiváló
ár/teljesítmény
Extrém
teljesítmény

A 10X, a ZERO második legerősebb rollere, kitűnő adottságokkal bír. Súlya nagytestvéréhez, a 11X-hez képest jelentősen kisebb, miközben hasonlóan nagy hatótávolságot biztosít. 3200 W-os összteljesítményével 70 km/h-s sebesség elérésére képes. Kétkerék meghajtású, futóműve a tereptől sem riad vissza.

`

ZERO 10X

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
LG 1260 Wh (60 V 21 Ah)
- 0 Ft‎
CN 936 Wh (52 V 18 Ah)
- 214 961 Ft‎
LG 1196 Wh (52 V 23 Ah)
+ 20 472 Ft‎
  • LG 1260 Wh (60 V 21 Ah)
  • CN 936 Wh (52 V 18 Ah)
  • LG 1196 Wh (52 V 23 Ah)

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

A ZERO által gyártott 11X testvére, a 10X kisebb, de majdnem ugyanolyan extrém. Az extrém teljesítménnyel rendelkező modellek között tartják számon. Két elektromos motorja 3200 W-tal látja el, aminek köszönhetően 70 km/h-s sebesség elérésére képes. Ráadásul kiváló minőségű, hidraulikus lengéscsillapítóval és rugóval ellátott futóművével ez a modell a nehezebb terepektől sem riad vissza. 90 km hatótávolságával mindig biztosan hazaér.

Másrészről ehhez a rollerhez egy olyan tapasztalt vezetőre van szükség, aki képes megszelidíteni és kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket mind terepen, mind normál utakon. A roller egy motorral is hajtható, ami előnyös lehet, amikor nincs szükség a teljes teljesítményre, mivel így jelentősen megnő a hatótávolság. Paramétereivel a 10X hasonló vezetési élményt nyújt, mint nagytestvére, a 11X. Ugyanakkor kisebb súlya miatt sokkal praktikusabb és még a csomagtartóba is befér. Kategóriájában a 10X műszaki jellemzőinek köszönhetően a legtöbb versenyből győztesen kerül ki, mindezt kitűnő ár mellett, így az ár és teljesítmény függvényében az egyik legjobb rollernek számít.

 

Teljesítmény

Két erőteljes motorjának köszönhetően a 10X csúcsteljesítménye akár a 3200 W-ot is eléri. Ezt az erőt két, 10 hüvelykes, levegővel töltött kerék adja le az útnak. Az energiát két 25 A-es, nagy hűtőkkel ellátott vezérlő irányítja, ami elvezeti a felesleges hőt, ezáltal az elektromos alkatrészek élettartama megnő és a maximális teljesítmény még nehéz körülmények között is hosszú távon biztosított. Összkerék meghajtásának köszönhetően ez a roller minden szituációban helytáll, a nehéz terepet is beleértve. A 10X ugyanakkor a városban is otthon érzi magát. Elegendő teljesítmény nyújt, így Ön biztos lehet afelől, hogy semmilyen körülmények között nem lassítja le a közlekedést.

 

Hatótávolság

A modell hatótávolsága attól függ, milyen akkumulátort választunk hozzá, ami természetesen az árát is befolyásolja. Ha a jobb minőségű, 21 Ah-s, 60 V-os, LG cellákból álló akkumulátor mellett dönt, amely akár 1260 Wh energia tárolására is képes, akkor ECO üzemmódban 90 km-es hatótávolsággal számolhat feltéve, ha egyenletes talajon 25 km/h-s sebességgel ésszerűen vezet. Ez a hatótávolság egyetlen motor használatakor érvényes. A 18 Ah-s kínai akkumulátor, ami 936 Wh energia tárolására képes, szelíd vezetés mellett 60 km-es távra elegendő, viszont az ára sokkal kedvezőbb. Az akkumulátor töltési ideje 10-11 óra, ugyanakkor ez két töltő egy időben történő használatával megfelezhető, mivel a 10X modellt két töltőcsatlakozóval szerelték fel. Dinamikus vezetés mellet mindkét motort igénybe véve természetesen rövidebb hatótávolsággal kell számolni, amely akár meg is feleződhet, miután nagy sebességnél még a légellenállás leküzdésére is rengeteg energia megy el. Mindazonáltal ezzel a rollerrel biztosan nem kell a hatótávolság miatt aggódnia, amely több mint elegendő.

 

Kényelem

A 10X a legkényelmesebb rollerek egyike, mivel két, rugóval kombinált hidraulikus lengéscsillapítóval látták el. Ezért a futóművért hálás lesz. Hihetetlenül jól csillapítja a rázkódást a göröngyös, városi utakon, és még terepen is értékelni fogja, mert számára az sem okoz gondot, ha rossz felületen halad vele. Ráadásul a futómű állítható, így gyorsabb vezetéskor feszesebbre tudja állítani, amikor egy merevebb beállítás előnyösebb lehet, mert így a futómű nem ütközik a végálláskapcsolókba ezzel hozzájárulva a biztonsághoz és a kényelemhez. A rollert súlyához és vezetési stílusához igazíthatja. A futómű merevségének állíthatósága fantasztikus, mert így a használatnak megfelelően a talajtól való távolsága is változtatható – nagyobb utazási magasság terepviszonyok esetén és kisebb, kényelmesebb magasság a normál utakra. Az ergonomikus kormány magassága forgatással állítható, ami tovább növeli a komfortérzetet, lehetővé téve Önnek, hogy megtalálja a kényelmes és biztonságos vezetési módot.

 

Biztonság

A 10X biztonsága egyrészt futóművén alapszik, amely kiválóan csillapítja a göröngyök és kátyúk okozta rázkódást, másrészt még inkább hidraulikus tárcsafékein (kérjük, vegye figyelembe, hogy a 18 Ah-s akkumulátorral ellátott modell mechanikus fékekkel rendelkezik, nem hidraulikussal). A rugóval ellátott hidraulikus futómű állítható merevségű, így azt vezetési stílusához igazíthatja. A magas minőségű LG cellákból álló akkumulátor tovább növeli a biztonságot (21 Ah verzió). Az egész roller ereje 120 kg-os teherbírást tesz lehetővé. Első és hátsó lámpával, illetve féklámpával is felszerelték. Ráadásul mind a kormányon, mind a kormányoszlopon elég hely van további világítás felszerelésére, ha úgy döntene, hogy venne ilyet nagy becsben tartott, új rollerének. Kérjük, számoljon azzal, hogy nagyobb sebességnél végzett tesztjeink alapján az 50 km/h-t túllépve a kormányrúd kilenghet, amint az első kereket tehermentesíti. Ez veszélyes lehet és tapasztalt vezető jelenlétét igényli vagy egy kiegészítő kormánycsappantyú beszerelését, ha nagy sebességgel szeretne haladni a rollerrel.

 

 

Dizájn

A fekete-narancs kombináció az összes ZERO modell egyedi ismertetőjele, fantasztikusan illik a 10X modellhez. A 10X azon kevés rollerek egyike, amelyik saját formatervezési nyelvezettel bír, így ebben a teljesítménykategóriában kiemelkedik a összes többi roller közül, melyek úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. A gyönyörű, piros lengőkarok felfedik a rugóval felszerelt hidraulikus lengéscsillapítót, így tudatosítva bennünk, hogy itt nem egy szokványos gépről van szó, sokkal inkább egy enduro típusú sokoldalú rollerről, amely semmitől sem riad vissza. A tárcsafékek tökéletesen illenek a motort elrejtő zárt kerekekhez, kihangsúlyozva a modell sportos jellegét. Ez kétségtelenül az egyik legszebb, funkcionalitáson alapuló dizájnra építő roller, ami ugyanakkor a legapróbb részletekig átgondolt.

 

 

Használat és praktikum

Nem tipikus városi roller, amely könnyen vihető kézben. Súlya eléri a 32 - 35 kg-ot, ezért aztán biztosan nem akarja majd felcipelni a lépcsőn. Méreteit illetően nem lehet csak úgy összecsukni és bevinni magunkkal egy étterembe. Többnyire kint kell hagyni és ott lelakatolni, mint egy biciklit. Befér egy átlagos autó csomagtartójába, de így sok hely már nem marad pakolásra, ezért ha a rollert hosszabb útra vinné magával (például egy tengerparti üdülőhelyre), akkor jobb megoldás lehet, ha az autó hátsó kerékpártartóján szállítja, így a többi dolog elfér a csomagtartóban. Nagyobb súlyát leszámítva fantasztikus megoldás mind városi, mind városon kívüli használatra. Formatervezése és teljesítménye által ez a világ egyik legsokoldalúbb rollere. Összkerék meghajtásának köszönhetően mind terepen, mind meredekebb emelkedőkön jól megállja helyét. A városban dombnak felfelé haladva bizonyára értékelni fogja teljesítményét, mint ahogy az általa biztosított hatótávolságot is, amely miatt akkor sem kell aggódnia, ha hosszabb útra megy vele, vagy ha napközben nem volt ideje feltölteni a rollert. Ilyen feltételek mellett nagy örömére szolgál majd rendkívül kényelmes alváza, amely 10 hüvelykes kerekekkel kombinálva még a legrosszabb utakkal is elbánik.

 

Értékelésünk

A Zero 10X egy nagyon erős, összkerék meghajtású roller, amely hidraulikus lengéscsillapítókkal felszerelt, kiváló minőségű futóművel rendelkezik, városi környezetbe ültetve át a terepen biztosított teljesítményt. Ebben a teljesítménykategóriában kitűnő ár/teljesítmény arányt nyújt, így nagyszerű alternatívaként szolgál más márkákkal szemben. Csupán egy pillantást kell vetni a ZERO 10X-re és máris gyorsabban ver az ember szíve. Az egy motorral való vezetés lehetősége nagymértékben növeli a hatótávolságot, továbbá elősegíti a roller praktikus használatát is. A kitűnő futómű mellett 10 hüvelykes kerekei fantasztikus kényelmet biztosítanak, ami azonban együtt jár egy kis plusz súllyal. A tény, hogy nagy sebességnél a roller kormányrúdja kilenghet, miután az első kereket tehermentesíti , kifejezetten hátrányos. Ez nem csupán kellemetlenséget okozhat, hanem veszélyes is lehet a tapasztalatlan vezetők számára. Ez a kedvezőtlen adottság kiküszöbölhető a motorkerékpárokon is használt kiegészítő kormánycsappantyú beszerelésével. A ZERO egy csúcskategóriás gyártó Szingapúrban. Jó kapcsolatot ápolunk velük, sőt még személyesen is ismerjük őket, nem csak az alkalmazottakat, hanem a tulajdonost is. Így aztán a garanciális szervizelés mellett garancián túli javítást, támogatást, tanácsadást is tudunk nyújtani, mint ahogy alkatrészekkel is szolgálni.

 

Szerviz

Mi vagyunk az ZERO márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. Az alkatrészek nagy részét raktáron tartjuk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

 

A márkáról

A ZERO márkát 2017-ben Szingapúrban alapították mint egy elektromos rollerekre szakosodott, az egyéni elektromobilitás területén tapasztalt kereskedő által birtokolt márkanevet. Viszonylag fiatal márkának mondható tehát, amely rövid időn belül világszerte a csúcsra tört. A piacon joggal a legjobb márkák között tartják számon. A ZERO úgy tekint az elektromos rollerekre, mint okos, alternatív közlekedési eszközökre mind a városban, mind a városon kívül. Rendkívül hatékonyak, fenntartásuk nem drága, környezetbarátok és a városban ZERO kibocsátást jelentenek. A ZERO kisebb méretével és kisebb ökológiai lábnyomával olyan alternatívát kínál, amellyel sokkal élvezetesebb és felelősségteljesebb lesz az utazás, nemcsak olyan helyekre, ahová autóval vagy tömegközlekedéssel lehet eljutni, hanem oda is, ahová csak rollerrel. A ZERO márka születése arra a hiányra adott választ, amellyel azok a rollerezők küzdöttek, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a használhatóság és az ár között. A ZERO célja egy olyan komplett modellcsalád kínálata, amely anélkül elégíti ki a felhasználók egyéni szükségleteit, hogy jelentős kompromisszumot kellene kötniük, ugyanakkor elhozza számukra a rollerezés örömét. Az elmúlt években a ZERO erősen megvetette a lábát a piacon, egy olyan márkát hozva létre, amely felvonultatja a kategóriájukban csúcson lévő modellek teljes skáláját. A többi márka valós alternatívájaként nagyszerű áron juthatunk hozzá.

Kínálatunkban az összes ZERO modell megtalálható (8, 9, 10, 8X, 10X, 11X).

A ZERO X szériájának összehasonlítása (rendkívüli teljesítmény, két motor)

Paraméterek 8X 10X 11X
Teljesítmény 2300 W 3200 W 3600 W
Maximális sebesség 55 km/h 70 km/h 95 km/h
Hatótávolság 65 - 110 km 65 - 90 km 150 km
Tömeg 33 - 35 kg 32 - 35 kg 54 kg
Akkumulátor gyártója LG cellák Kína- név nélkül vagy LG cellák LG cellák
Akkumulátor teljesítménye 936 - 1352 Wh 936 - 1260 Wh 2304 Wh
Akkumulátor kapacitása 18 - 26 Ah 18 - 23 Ah 32 Ah
Akkumulátor feszültsége 52 V 52 V vagy 60 V 72 V
Motorok száma 2 - első és hátsó 2 - első és hátsó 2 - első és hátsó
Első fék tárcsa tárcsa, vagy hidraulikus tárcsa hidraulikus tárcsa
Hátsó fék tárcsa tárcsa, vagy hidraulikus tárcsa hidraulikus tárcsa
Kormány behajtható rögzített rögzített
Kerekek 8 hüvelykes, tömör 10 hüvelykes, pneumatikus 11 hüvelykes, pneumatikus
10/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
65 km/h
Sebesség
35 kg
Súly
3200 W
Teljesítmény
90 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Szabadonfutó
Jól összecsukható
A Max Blinker ajánlja
Magas fokú megbízhatóság
Zéró Start
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 32 kg konfigurációtól függően -tól -től 32 kg nak,nek 35 kg Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Töltési idő 10 - 12 h Várakozás a tesztre 5 hviezdičiek, pretože batéria má obrovskú kapacitu a najmä dobu nabíjania je možné skrátiť na polovicu vďaka použitiu dvoch nabíjačiek naraz!
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 65 km/h konfigurációtól függően -tól -től 65 km/h nak,nek 70 km/h 61,18 km/h konfigurációtól függően
Csúcsteljesítmény 3200 W 2050,6 W konfigurációtól függően
Hatótávolság - konfigurációtól függően -tól -től 65 km nak,nek 88,84 km konfigurációtól függően V ECO móde na jeden motor (20 km/h)
Hatótáv városi használatnál - Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
61,18
km/h
Max. sebesség
2 050
watt
Max. teljesítmény
88,84
km
Max. hatótávolság
54,82
km
Hatótávolság városban
15,58
km
Minimum hatótáv
11,20
másodperc
Idő
100 m-ig
20,80
másodperc
Idő
250 m-ig
65,95
másodperc
Idő
1 km-ig
2,85
másodperc
Idő
20 km/h-ig
4,29
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,85
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,27
másodperc
Idő
30 km/h-tól
7,2
méter
Táv
20 km/h-ig
17,7
méter
Táv
30 km/h-ig
1,9
méter
Táv
20 km/h-tól
4,7
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 61,18
0
0 10
1,69
0 10
Zero 10X 1,69
0 15
2,25
0 15
Zero 10X 2,25
0 20
2,85
0 20
Zero 10X 2,85
0 25
3,46
0 25
Zero 10X 3,46
0 30
4,29
0 30
Zero 10X 4,29
0 35
5,25
0 35
Zero 10X 5,25
0 40
6,46
0 40
Zero 10X 6,46
0 45
8,12
0 45
Zero 10X 8,12
0 50
10,52
0 50
Zero 10X 10,52
0 55
13,93
0 55
Zero 10X 13,93
0 60
25,09
0 60
Zero 10X 25,09
0 61,18
36,92
0 61,18
Zero 10X 36,92
10
10 15
0,56
10 15
Zero 10X 0,56
10 20
1,16
10 20
Zero 10X 1,16
10 25
1,76
10 25
Zero 10X 1,76
10 30
2,60
10 30
Zero 10X 2,60
10 35
3,55
10 35
Zero 10X 3,55
10 40
4,77
10 40
Zero 10X 4,77
10 45
6,42
10 45
Zero 10X 6,42
10 50
8,82
10 50
Zero 10X 8,82
10 55
12,24
10 55
Zero 10X 12,24
10 60
23,39
10 60
Zero 10X 23,39
10 61,18
35,23
10 61,18
Zero 10X 35,23
15
15 20
0,60
15 20
Zero 10X 0,60
15 25
1,20
15 25
Zero 10X 1,20
15 30
2,04
15 30
Zero 10X 2,04
15 35
2,99
15 35
Zero 10X 2,99
15 40
4,21
15 40
Zero 10X 4,21
15 45
5,86
15 45
Zero 10X 5,86
15 50
8,26
15 50
Zero 10X 8,26
15 55
11,67
15 55
Zero 10X 11,67
15 60
22,83
15 60
Zero 10X 22,83
15 61,18
34,67
15 61,18
Zero 10X 34,67
20
20 25
0,61
20 25
Zero 10X 0,61
20 30
1,44
20 30
Zero 10X 1,44
20 35
2,40
20 35
Zero 10X 2,40
20 40
3,61
20 40
Zero 10X 3,61
20 45
5,26
20 45
Zero 10X 5,26
20 50
7,67
20 50
Zero 10X 7,67
20 55
11,08
20 55
Zero 10X 11,08
20 60
22,24
20 60
Zero 10X 22,24
20 61,18
34,07
20 61,18
Zero 10X 34,07
25
25 30
0,83
25 30
Zero 10X 0,83
25 35
1,79
25 35
Zero 10X 1,79
25 40
3,00
25 40
Zero 10X 3,00
25 45
4,66
25 45
Zero 10X 4,66
25 50
7,06
25 50
Zero 10X 7,06
25 55
10,47
25 55
Zero 10X 10,47
25 60
21,63
25 60
Zero 10X 21,63
25 61,18
33,46
25 61,18
Zero 10X 33,46
30
30 35
0,95
30 35
Zero 10X 0,95
30 40
2,17
30 40
Zero 10X 2,17
30 45
3,82
30 45
Zero 10X 3,82
30 50
6,22
30 50
Zero 10X 6,22
30 55
9,64
30 55
Zero 10X 9,64
30 60
20,79
30 60
Zero 10X 20,79
30 61,18
32,63
30 61,18
Zero 10X 32,63
35
35 40
1,21
35 40
Zero 10X 1,21
35 45
2,87
35 45
Zero 10X 2,87
35 50
5,27
35 50
Zero 10X 5,27
35 55
8,68
35 55
Zero 10X 8,68
35 60
19,84
35 60
Zero 10X 19,84
35 61,18
31,67
35 61,18
Zero 10X 31,67
40
40 45
1,65
40 45
Zero 10X 1,65
40 50
4,06
40 50
Zero 10X 4,06
40 55
7,47
40 55
Zero 10X 7,47
40 60
18,63
40 60
Zero 10X 18,63
40 61,18
30,46
40 61,18
Zero 10X 30,46
45
45 50
2,40
45 50
Zero 10X 2,40
45 55
5,81
45 55
Zero 10X 5,81
45 60
16,97
45 60
Zero 10X 16,97
45 61,18
28,81
45 61,18
Zero 10X 28,81
50
50 55
3,41
50 55
Zero 10X 3,41
50 60
14,57
50 60
Zero 10X 14,57
50 61,18
26,41
50 61,18
Zero 10X 26,41
55
55 60
11,16
55 60
Zero 10X 11,16
55 61,18
22,99
55 61,18
Zero 10X 22,99
60
60 61,18
11,83
60 61,18
Zero 10X 11,83
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 61,18
0
0 10
2,07
0 10
Zero 10X 2,07
0 15
4,14
0 15
Zero 10X 4,14
0 20
7,21
0 20
Zero 10X 7,21
0 25
11,16
0 25
Zero 10X 11,16
0 30
17,74
0 30
Zero 10X 17,74
0 35
26,53
0 35
Zero 10X 26,53
0 40
39,30
0 40
Zero 10X 39,30
0 45
59,05
0 45
Zero 10X 59,05
0 50
90,95
0 50
Zero 10X 90,95
0 55
141,07
0 55
Zero 10X 141,07
0 60
322,03
0 60
Zero 10X 322,03
0 61,18
519,23
0 61,18
Zero 10X 519,23
10
10 15
2,07
10 15
Zero 10X 2,07
10 20
5,14
10 20
Zero 10X 5,14
10 25
9,09
10 25
Zero 10X 9,09
10 30
15,67
10 30
Zero 10X 15,67
10 35
24,46
10 35
Zero 10X 24,46
10 40
37,23
10 40
Zero 10X 37,23
10 45
56,98
10 45
Zero 10X 56,98
10 50
88,88
10 50
Zero 10X 88,88
10 55
139,00
10 55
Zero 10X 139,00
10 60
319,96
10 60
Zero 10X 319,96
10 61,18
517,16
10 61,18
Zero 10X 517,16
15
15 20
3,06
15 20
Zero 10X 3,06
15 25
7,02
15 25
Zero 10X 7,02
15 30
13,59
15 30
Zero 10X 13,59
15 35
22,39
15 35
Zero 10X 22,39
15 40
35,16
15 40
Zero 10X 35,16
15 45
54,91
15 45
Zero 10X 54,91
15 50
86,81
15 50
Zero 10X 86,81
15 55
136,92
15 55
Zero 10X 136,92
15 60
317,89
15 60
Zero 10X 317,89
15 61,18
515,09
15 61,18
Zero 10X 515,09
20
20 25
3,95
20 25
Zero 10X 3,95
20 30
10,53
20 30
Zero 10X 10,53
20 35
19,32
20 35
Zero 10X 19,32
20 40
32,09
20 40
Zero 10X 32,09
20 45
51,84
20 45
Zero 10X 51,84
20 50
83,75
20 50
Zero 10X 83,75
20 55
133,86
20 55
Zero 10X 133,86
20 60
314,82
20 60
Zero 10X 314,82
20 61,18
512,02
20 61,18
Zero 10X 512,02
25
25 30
6,58
25 30
Zero 10X 6,58
25 35
15,37
25 35
Zero 10X 15,37
25 40
28,14
25 40
Zero 10X 28,14
25 45
47,89
25 45
Zero 10X 47,89
25 50
79,79
25 50
Zero 10X 79,79
25 55
129,91
25 55
Zero 10X 129,91
25 60
310,87
25 60
Zero 10X 310,87
25 61,18
508,07
25 61,18
Zero 10X 508,07
30
30 35
8,79
30 35
Zero 10X 8,79
30 40
21,56
30 40
Zero 10X 21,56
30 45
41,31
30 45
Zero 10X 41,31
30 50
73,22
30 50
Zero 10X 73,22
30 55
123,33
30 55
Zero 10X 123,33
30 60
304,29
30 60
Zero 10X 304,29
30 61,18
501,49
30 61,18
Zero 10X 501,49
35
35 40
12,77
35 40
Zero 10X 12,77
35 45
32,52
35 45
Zero 10X 32,52
35 50
64,42
35 50
Zero 10X 64,42
35 55
114,54
35 55
Zero 10X 114,54
35 60
295,50
35 60
Zero 10X 295,50
35 61,18
492,70
35 61,18
Zero 10X 492,70
40
40 45
19,75
40 45
Zero 10X 19,75
40 50
51,65
40 50
Zero 10X 51,65
40 55
101,77
40 55
Zero 10X 101,77
40 60
282,73
40 60
Zero 10X 282,73
40 61,18
479,93
40 61,18
Zero 10X 479,93
45
45 50
31,90
45 50
Zero 10X 31,90
45 55
82,02
45 55
Zero 10X 82,02
45 60
262,98
45 60
Zero 10X 262,98
45 61,18
460,18
45 61,18
Zero 10X 460,18
50
50 55
50,11
50 55
Zero 10X 50,11
50 60
231,07
50 60
Zero 10X 231,07
50 61,18
428,27
50 61,18
Zero 10X 428,27
55
55 60
180,96
55 60
Zero 10X 180,96
55 61,18
378,16
55 61,18
Zero 10X 378,16
60
60 61,18
197,20
60 61,18
Zero 10X 197,20
Fékezési idők
60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
61,18
61,18 60
0,07
61,18 60
Zero 10X 0,07
61,18 55
0,30
61,18 55
Zero 10X 0,30
61,18 50
0,54
61,18 50
Zero 10X 0,54
61,18 45
0,73
61,18 45
Zero 10X 0,73
61,18 40
1,00
61,18 40
Zero 10X 1,00
61,18 35
1,20
61,18 35
Zero 10X 1,20
61,18 30
1,42
61,18 30
Zero 10X 1,42
61,18 25
1,63
61,18 25
Zero 10X 1,63
61,18 20
1,84
61,18 20
Zero 10X 1,84
61,18 15
2,04
61,18 15
Zero 10X 2,04
61,18 10
2,29
61,18 10
Zero 10X 2,29
61,18 0
2,69
61,18 0
Zero 10X 2,69
60
60 55
0,23
60 55
Zero 10X 0,23
60 50
0,48
60 50
Zero 10X 0,48
60 45
0,66
60 45
Zero 10X 0,66
60 40
0,93
60 40
Zero 10X 0,93
60 35
1,13
60 35
Zero 10X 1,13
60 30
1,36
60 30
Zero 10X 1,36
60 25
1,56
60 25
Zero 10X 1,56
60 20
1,78
60 20
Zero 10X 1,78
60 15
1,97
60 15
Zero 10X 1,97
60 10
2,22
60 10
Zero 10X 2,22
60 0
2,62
60 0
Zero 10X 2,62
55
55 50
0,24
55 50
Zero 10X 0,24
55 45
0,43
55 45
Zero 10X 0,43
55 40
0,70
55 40
Zero 10X 0,70
55 35
0,90
55 35
Zero 10X 0,90
55 30
1,12
55 30
Zero 10X 1,12
55 25
1,33
55 25
Zero 10X 1,33
55 20
1,54
55 20
Zero 10X 1,54
55 15
1,74
55 15
Zero 10X 1,74
55 10
1,99
55 10
Zero 10X 1,99
55 0
2,39
55 0
Zero 10X 2,39
50
50 45
0,18
50 45
Zero 10X 0,18
50 40
0,45
50 40
Zero 10X 0,45
50 35
0,65
50 35
Zero 10X 0,65
50 30
0,88
50 30
Zero 10X 0,88
50 25
1,08
50 25
Zero 10X 1,08
50 20
1,30
50 20
Zero 10X 1,30
50 15
1,50
50 15
Zero 10X 1,50
50 10
1,74
50 10
Zero 10X 1,74
50 0
2,15
50 0
Zero 10X 2,15
45
45 40
0,27
45 40
Zero 10X 0,27
45 35
0,47
45 35
Zero 10X 0,47
45 30
0,70
45 30
Zero 10X 0,70
45 25
0,90
45 25
Zero 10X 0,90
45 20
1,12
45 20
Zero 10X 1,12
45 15
1,31
45 15
Zero 10X 1,31
45 10
1,56
45 10
Zero 10X 1,56
45 0
1,96
45 0
Zero 10X 1,96
40
40 35
0,20
40 35
Zero 10X 0,20
40 30
0,43
40 30
Zero 10X 0,43
40 25
0,63
40 25
Zero 10X 0,63
40 20
0,85
40 20
Zero 10X 0,85
40 15
1,05
40 15
Zero 10X 1,05
40 10
1,29
40 10
Zero 10X 1,29
40 0
1,69
40 0
Zero 10X 1,69
35
35 30
0,23
35 30
Zero 10X 0,23
35 25
0,43
35 25
Zero 10X 0,43
35 20
0,65
35 20
Zero 10X 0,65
35 15
0,84
35 15
Zero 10X 0,84
35 10
1,09
35 10
Zero 10X 1,09
35 0
1,49
35 0
Zero 10X 1,49
30
30 25
0,20
30 25
Zero 10X 0,20
30 20
0,42
30 20
Zero 10X 0,42
30 15
0,62
30 15
Zero 10X 0,62
30 10
0,86
30 10
Zero 10X 0,86
30 0
1,27
30 0
Zero 10X 1,27
25
25 20
0,22
25 20
Zero 10X 0,22
25 15
0,41
25 15
Zero 10X 0,41
25 10
0,66
25 10
Zero 10X 0,66
25 0
1,06
25 0
Zero 10X 1,06
20
20 15
0,20
20 15
Zero 10X 0,20
20 10
0,44
20 10
Zero 10X 0,44
20 0
0,85
20 0
Zero 10X 0,85
15
15 10
0,25
15 10
Zero 10X 0,25
15 0
0,65
15 0
Zero 10X 0,65
10
10 0
0,40
10 0
Zero 10X 0,40
Féktávok
60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
61,18
61,18 60
1,10
61,18 60
Zero 10X 1,10
61,18 55
4,70
61,18 55
Zero 10X 4,70
61,18 50
8,17
61,18 50
Zero 10X 8,17
61,18 45
10,50
61,18 45
Zero 10X 10,50
61,18 40
13,57
61,18 40
Zero 10X 13,57
61,18 35
15,57
61,18 35
Zero 10X 15,57
61,18 30
17,51
61,18 30
Zero 10X 17,51
61,18 25
18,98
61,18 25
Zero 10X 18,98
61,18 20
20,24
61,18 20
Zero 10X 20,24
61,18 15
21,10
61,18 15
Zero 10X 21,10
61,18 10
21,83
61,18 10
Zero 10X 21,83
61,18 0
22,19
61,18 0
Zero 10X 22,19
60
60 55
3,60
60 55
Zero 10X 3,60
60 50
7,07
60 50
Zero 10X 7,07
60 45
9,40
60 45
Zero 10X 9,40
60 40
12,47
60 40
Zero 10X 12,47
60 35
14,47
60 35
Zero 10X 14,47
60 30
16,41
60 30
Zero 10X 16,41
60 25
17,88
60 25
Zero 10X 17,88
60 20
19,14
60 20
Zero 10X 19,14
60 15
19,99
60 15
Zero 10X 19,99
60 10
20,73
60 10
Zero 10X 20,73
60 0
21,08
60 0
Zero 10X 21,08
55
55 50
3,47
55 50
Zero 10X 3,47
55 45
5,79
55 45
Zero 10X 5,79
55 40
8,87
55 40
Zero 10X 8,87
55 35
10,87
55 35
Zero 10X 10,87
55 30
12,80
55 30
Zero 10X 12,80
55 25
14,28
55 25
Zero 10X 14,28
55 20
15,53
55 20
Zero 10X 15,53
55 15
16,39
55 15
Zero 10X 16,39
55 10
17,13
55 10
Zero 10X 17,13
55 0
17,48
55 0
Zero 10X 17,48
50
50 45
2,32
50 45
Zero 10X 2,32
50 40
5,40
50 40
Zero 10X 5,40
50 35
7,40
50 35
Zero 10X 7,40
50 30
9,34
50 30
Zero 10X 9,34
50 25
10,81
50 25
Zero 10X 10,81
50 20
12,06
50 20
Zero 10X 12,06
50 15
12,92
50 15
Zero 10X 12,92
50 10
13,66
50 10
Zero 10X 13,66
50 0
14,01
50 0
Zero 10X 14,01
45
45 40
3,07
45 40
Zero 10X 3,07
45 35
5,08
45 35
Zero 10X 5,08
45 30
7,01
45 30
Zero 10X 7,01
45 25
8,48
45 25
Zero 10X 8,48
45 20
9,74
45 20
Zero 10X 9,74
45 15
10,60
45 15
Zero 10X 10,60
45 10
11,34
45 10
Zero 10X 11,34
45 0
11,69
45 0
Zero 10X 11,69
40
40 35
2,00
40 35
Zero 10X 2,00
40 30
3,94
40 30
Zero 10X 3,94
40 25
5,41
40 25
Zero 10X 5,41
40 20
6,67
40 20
Zero 10X 6,67
40 15
7,53
40 15
Zero 10X 7,53
40 10
8,27
40 10
Zero 10X 8,27
40 0
8,62
40 0
Zero 10X 8,62
35
35 30
1,93
35 30
Zero 10X 1,93
35 25
3,41
35 25
Zero 10X 3,41
35 20
4,66
35 20
Zero 10X 4,66
35 15
5,52
35 15
Zero 10X 5,52
35 10
6,26
35 10
Zero 10X 6,26
35 0
6,61
35 0
Zero 10X 6,61
30
30 25
1,47
30 25
Zero 10X 1,47
30 20
2,73
30 20
Zero 10X 2,73
30 15
3,59
30 15
Zero 10X 3,59
30 10
4,33
30 10
Zero 10X 4,33
30 0
4,68
30 0
Zero 10X 4,68
25
25 20
1,26
25 20
Zero 10X 1,26
25 15
2,11
25 15
Zero 10X 2,11
25 10
2,85
25 10
Zero 10X 2,85
25 0
3,21
25 0
Zero 10X 3,21
20
20 15
0,86
20 15
Zero 10X 0,86
20 10
1,60
20 10
Zero 10X 1,60
20 0
1,95
20 0
Zero 10X 1,95
15
15 10
0,74
15 10
Zero 10X 0,74
15 0
1,09
15 0
Zero 10X 1,09
10
10 0
0,35
10 0
Zero 10X 0,35

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Gyorsulási távolság 0 - 20 km/h -  
      Hossz 128 cm  
      Magasság 98 cm  
      Szélesség 68 cm  
      Hossz összecsukva 128 cm  
      Magasság összecsukva 50 cm  
      Szélesség összecsukva 126 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák konfigurációtól függően: Kína - nincs márka, LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 52 V konfigurációtól függően: 52 V, 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 23 Ah konfigurációtól függően: 18 Ah, 21 Ah, 23 Ah  
      Akkumulátor energiája 1196 Wh konfigurációtól függően: 936 Wh, 1196 Wh, 1260 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa konfigurációtól függően: hidraulikus tárcsa, mechanikus lemez  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa konfigurációtól függően: hidraulikus tárcsa, mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Ajánlott nyomás a gumiabroncsokban 45 - 55 Psi (3,1 - 3,8 Bar)  
      Első felfüggesztés hidraulikus csappantyú + rugó  
      Hátsó felfüggesztés hidraulikus csappantyú + rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete, piros  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása