Nagy
megbízhatóság
Nagyon
kényelmes
kiváló
ár/teljesítmény
Magas
Erő

Nagy
megbízhatóság
Nagyon
kényelmes
kiváló
ár/teljesítmény
Magas
Erő

ZERO 10

Új termék

Teljes értékű, nagy teljesítményű gépezet, amely minden helyzetben megállja a helyét. Ezt a rollert a 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekek, az 1600 W-os teljesítmény, a két tárcsafék és a teljesen rugózott futómű ideálissá teszik hosszabb utakra, ahol más közlekedési eszközök alternatívájaként használható.

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

A ZERO 10 kiváló minőségű városi modell, amelyet hosszabb utakra terveztek. Kivitelezése tökéletes. A teljesítmény, a hatótávolság, a biztonság és a kényelem kivételes kombinációját kínálja, amiért sok más nagyméretű városi roller hiába verseng. Ez a modell jó példa arra, hogyan kellene kinéznie egy nagyobb távolságokra tervezett, erőteljes városi rollernek. Legnagyobb előnye minden más versenytársával szemben elsősorban a hátsó tengelyen két rugós lengéscsillapítóval, az elsőn pedig egy rugóval felszerelt, újratervezett futóműve, valamint két mechanikus tárcsaféke. Futóműve igazán kényelmes, ezenfelül 1600 W-os motorja akár 48 km/h-s sebességgel is elbír, akkumulátora pedig akár 70 km-es hatótávolságot is képes biztosítani. Testvéreivel – ZERO 8 és 9 – ellentétben a "tízes" a nagyméretű városi rollerek kategóriájába tartozik. 10 hüvelykes kerekekkel rendelkezik, teljesítménye és hatótávolsága páratlan, aminek azonban ára van, méghozzá a viszonylag nagyobb súly, nevezetesen 24 kg.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A ZERO 10 egyetlen 1600 W-os motorral rendelkezik, melyet a hátuljára szereltek fel. Kellemes felfutása van anélkül, hogy rángatna, erejét pedig hatékonyan fejti ki az akár 48 km/h-s csúcssebesség eléréséhez, amely több mint elegendő egy városi rollerezéshez. Az 1600 W-os motor nehezebb vezetővel sem riad vissza egy meredekebb emelkedőtől. Teherbírása 120 kg. Az energiát irányító vezérlő akár 25 A-t is képes kezelni, ami azt jelenti, hogy megfelelő tartalékkapacitással tervezték, hozzájárulva ezzel hosszú élettartamához. Az átlag feletti, akár 70 km-t is elérő hatótávolság a 936 Wh-s akkumulátornak köszönhető (18 Ah és 52 V). Ebben az árkategóriában ezek remek műszaki jellemzők. A kiválóságot tovább növeli a roller kitűnő futóműve és a biztonsági funkciók a két mechanikus tárcsafék formájában. Csodás teljesítménye és hatótávolsága miatt hosszabb utakra rendeltetett. Erre a rollerre még akkor is számíthat, ha a nap folyamán változik a menetrend és a szokásosnál hosszabb utat kell megtennie vele.

 

Kényelem

A nagyméretű városi rollerek között igazán nehéz olyan modellt találni, amelyik a ZERO 10-nél nagyobb kényelmet, illetve teljesítményt nyújtana. 10 hüvelykes levegővel töltött kerekekkel szerelték fel, ami növeli a vezetés közbeni komfortérzetet, továbbá a hátsó tengelyen dupla rugós lengéscsillapítóval, az elsőn pedig egy rugóval látták el! A roller két mechanikus tárcsaféke tovább fokozza kényelmünket, amitől még elégedettebbek lehetünk vele. A 10 hüvelykes kerekek kényelmesebbek, mint a kategóriában általában használt 8 vagy 9 hüvelykes kerekek. Természetesen mindez a kényelem, felfüggesztés, a nagy akkumulátor és a fékek nagyobb, 24 kg-ra rúgó súllyal járnak, amit a vezetőnek el kell viselnie. A roller ezzel a tömeggel már nem tartozhat a könnyű modellek kategóriájába. Példának okáért nem valami kellemes élmény felcipelni a lépcsőn.

 

Biztonság

A ZERO 10 nem hajlandó megalkudni, ha a teljesítményről, a hatótávolságról, de legfőképppen ha a biztonságról van szó – két mechanikus tárcsafékkel rendelkezik, ami határozottan szabványon felüli felszereltség. Ezek nem elektromágneses fékek, hanem inkább standard mechanikus fékek, melyeket a kormányon lévő fogantyúkkal lehet irányítani. A ZERO 10 sokkal jobb fékezésre képes, mint a többi modell a nagyméretű városi rollerek kategóriájában. A komfortérzethez hozzájárulnak még az igazán kényelmes futómű és a roller testébe épített lámpák, amelyek elöl, hátul, sőt még oldalt is – ez ugyancsak extra funkció – világítanak, ami által a roller éjszaka is nagyon jó látható. A motor hátsó elhelyezése szintén hozzájárul a biztonsághoz, mivel így nem áll fenn annak a veszélye, hogy súlyos motorhiba okozza a vezető elesését. A 10 hüvelykes kerekek még rázósabb helyzetekben is biztosítják a kitűnő stabilitást és irányíthatóságot.

 

Dizájn

A fekete-narancs kombináció az összes ZERO modell egyedi ismertetőjele, ami fantasztikusan illik a 10-es modellhez. A ZERO 10 azon kevés rollerek egyike, amelyik saját formatervezési nyelvezettel bír, így kategóriájában kiemelkedik a összes többi roller közül, amelyek úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. A roller minőségi, már-már fényűző benyomást kelt és sokkal drágábbnak tűnik, mint amennyibe igazából kerül. A hátsó lengéscsillapítók és a piros színű első rugó kihangsúlyozzák azt a tényt, hogy ez egy olyan kényelmes modell, amely nem riad vissza a göröngyös utaktól és járdáktól. A kábelezést viszonylag jól elrejtették a roller testében, amely így letisztult és elegáns látványt nyújt. Ahogy az egész ZERO márkára jellemző, a formatervezés itt is a funkcionalitáson alapul, amely ugyanakkor stílusos és a legapróbb részletekig átgondolt. Oldalai háttérvilágítással rendelkeznek, továbbá az egész kormányoszlop meg van világítva, ami kihangsúlyozza a roller modern megjelenését, miközben még biztonságosabbá teszi azt. Minden lámpa a roller testébe integrált, megőrizve a vonalak és a formavilág letisztultságát.

 

Használat és praktikum

24 kg-os súlya miatt ez nem egy könnyű elektromos roller, így aztán nem lenne helyes összehasonlítani a könnyű, városi modellekkel. Ez a roller hatalmas teljesítményével nagyon sokat bír, hosszú utakra, sok-sok kilométer elfogyasztására tervezték. Kényelmes futóművel, két mechanikus tárcsafékkel, kedvező árral (műszaki jellemzőinek megfelelően) rendelkezik, és ami a legfontosabb, nagy hangsúlyt helyez a biztonságra. A roller robusztus, ami természetesen a súlyán is megérződik, azonban ezt ellensúlyozza a igazán megfelelő komfortérzet, az átható erő és a széles és kényelmes kormány, amely könnyen behajtható, ugyanakkor mégis masszív. A 10 hüvelykes kerekek kitűnő választásnak bizonyulnak a nehezebb terepre, hozzájárulva a komfortos vezetéshez. A roller nagyon könnyen összecsukható, így kényelmesen tárolható és szállítható az autóban vagy a vonaton. Kiemelkedő előnye a nagyfokú megbízhatóság, ami jó érzéssel tölti el Önt, hiszen tudja, hogy a ZERO 10 modellel kényelmesen eljut oda, ahová mennie kell. Az oldalvilágítást is biztosító beépített lámpák és a megvilágított kormányoszlop miatt alkalmas az éjszakai városi utazásra, a két mechanikus fék pedig mindig megállítja a rollert, amint arra szükség van. Ez a roller intelligens megoldás azok számára, akik hajlandóak elfogadni a nagyobb súlyt cserébe egy jobb akkumulátorért, nagyobb kényelemért, nagyszerű teljesítményért és óriási hatótávolságért.

 

Értékelésünk

A ZERO 10 jó választás, ha egy nagyon erős és biztonságos, hosszú hatótávolságú rollert keres elfogadható áron. Figyelembe kell venni azonban azt a tényt, hogy súlya 24 kg, vagyis csak olyan hosszú utakra alkalmas, ahol például nem szükséges lépcsőn felcipelni. Ami a roller teljesítményét, biztonságát, megbízhatóságát, kényelmét és általános erejét illeti, a ZERO 10 ebben az ár- és súlykategóriában kiemelkedik a versenytársak közül. Ráadásul a ZERO egy csúcskategóriás gyártó Szingapúrban. Jó kapcsolatot ápolunk velük, sőt még személyesen is ismerjük őket, nem csak az alkalmazottakat, hanem a tulajdonost is. Így aztán a garanciális szervizelés mellett garancián túli javítást, támogatást, tanácsadást is tudunk nyújtani, mint ahogy alkatrészekkel is szolgálni. Ha együtt tud élni a nehezebb súllyal, akkor ebben a rollerben bizonyára nem fog csalódni, mindig biztonságban hazaviszi Önt.

 

Szerviz

Mi vagyunk az ZERO márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában és Csehországban. Közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony. Az alkatrészek nagy részét raktáron tartjuk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

 

A márkáról

A ZERO márkát 2017-ben Szingapúrban alapították mint egy elektromos rollerekre szakosodott, az egyéni elektromobilitás területén tapasztalt kereskedő által birtokolt márkanevet. Viszonylag fiatal márkának mondható tehát, amely rövid időn belül világszerte a csúcsra tört. A piacon joggal a legjobb márkák között tartják számon. A ZERO úgy tekint az elektromos rollerekre, mint okos, alternatív közlekedési eszközökre mind a városban, mind a városon kívül. Rendkívül hatékonyak, fenntartásuk nem drága, környezetbarátok és a városban ZERO kibocsátást jelentenek. A ZERO kisebb méretével és kisebb ökológiai lábnyomával olyan alternatívát kínál, amellyel sokkal élvezetesebb és felelősségteljesebb lesz az utazás, nemcsak olyan helyekre, ahová autóval vagy tömegközlekedéssel lehet eljutni, hanem oda is, ahová csak rollerrel. A ZERO márka születése arra a hiányra adott választ, amellyel azok a rollerezők küzdöttek, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a használhatóság és az ár között. A ZERO célja egy olyan komplett modellcsalád kínálata, amely anélkül elégíti ki a felhasználók egyéni szükségleteit, hogy jelentős kompromisszumot kellene kötniük, ugyanakkor elhozza számukra a rollerezés örömét. Az elmúlt években a ZERO erősen megvetette a lábát a piacon, egy olyan márkát hozva létre, amely felvonultatja a kategóriájukban csúcson lévő modellek teljes skáláját. A többi márka valós alternatívájaként nagyszerű áron juthatunk hozzá.

Kínálatunkban az összes ZERO modell megtalálható (8, 9, 10, 8X, 10X, 11X).

9/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
48 km/h
Sebesség
24 kg
Súly
1600 W
Teljesítmény
70 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Hegymenetre képes
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Nagy teljesítményű
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Szabadonfutó
Jól összecsukható
Magas fokú megbízhatóság
Zéró Start
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 24 kg 23,9 kg
Töltési idő 8 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 48 km/h 49,11 km/h
Teljesítmény 1600 W 1111,4 W
Hatótávolság 70 km 78,1 km
Hatótáv városi használatnál - 46,24 km
Gyorsulási távolság 0 - 20 km/h - 10 m
Gyorsulási távolság 0 - 30 km/h - 30,5 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 3 s
Gyorsulási idő 30 km/h-ra - 5,92 s
Féktávolság 20 km/h-ról - 1,9 m
Féktávolság 30 km/h-ról - 5 m
Sprint 100 m-en - 12,7 s
Sprint 250 m-en - 24,4 s
Sprint 1000 m-en - 80,51 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
49,11
km/h
Max. sebesség
1 111
watt
Max. teljesítmény
78,10
km
Max. hatótávolság
46,24
km
Hatótávolság városban
34,69
km
Minimum hatótáv
12,70
másodperc
Idő
100 m-ig
24,40
másodperc
Idő
250 m-ig
80,51
másodperc
Idő
1 km-ig
3,00
másodperc
Idő
20 km/h-ig
5,92
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,86
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,33
másodperc
Idő
30 km/h-tól
10,0
méter
Táv
20 km/h-ig
30,5
méter
Táv
30 km/h-ig
1,9
méter
Táv
20 km/h-tól
5,0
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 49,11
0
0 10
1,20
0 10
Zero 10 1,20
0 15
1,97
0 15
Zero 10 1,97
0 20
3,00
0 20
Zero 10 3,00
0 25
4,32
0 25
Zero 10 4,32
0 30
5,92
0 30
Zero 10 5,92
0 35
7,99
0 35
Zero 10 7,99
0 40
10,68
0 40
Zero 10 10,68
0 45
15,82
0 45
Zero 10 15,82
0 49,11
30,62
0 49,11
Zero 10 30,62
10
10 15
0,77
10 15
Zero 10 0,77
10 20
1,81
10 20
Zero 10 1,81
10 25
3,12
10 25
Zero 10 3,12
10 30
4,73
10 30
Zero 10 4,73
10 35
6,80
10 35
Zero 10 6,80
10 40
9,48
10 40
Zero 10 9,48
10 45
14,63
10 45
Zero 10 14,63
10 49,11
29,42
10 49,11
Zero 10 29,42
15
15 20
1,04
15 20
Zero 10 1,04
15 25
2,35
15 25
Zero 10 2,35
15 30
3,96
15 30
Zero 10 3,96
15 35
6,03
15 35
Zero 10 6,03
15 40
8,71
15 40
Zero 10 8,71
15 45
13,86
15 45
Zero 10 13,86
15 49,11
28,65
15 49,11
Zero 10 28,65
20
20 25
1,32
20 25
Zero 10 1,32
20 30
2,92
20 30
Zero 10 2,92
20 35
4,99
20 35
Zero 10 4,99
20 40
7,67
20 40
Zero 10 7,67
20 45
12,82
20 45
Zero 10 12,82
20 49,11
27,61
20 49,11
Zero 10 27,61
25
25 30
1,60
25 30
Zero 10 1,60
25 35
3,67
25 35
Zero 10 3,67
25 40
6,36
25 40
Zero 10 6,36
25 45
11,50
25 45
Zero 10 11,50
25 49,11
26,30
25 49,11
Zero 10 26,30
30
30 35
2,07
30 35
Zero 10 2,07
30 40
4,75
30 40
Zero 10 4,75
30 45
9,90
30 45
Zero 10 9,90
30 49,11
24,69
30 49,11
Zero 10 24,69
35
35 40
2,68
35 40
Zero 10 2,68
35 45
7,83
35 45
Zero 10 7,83
35 49,11
22,62
35 49,11
Zero 10 22,62
40
40 45
5,15
40 45
Zero 10 5,15
40 49,11
19,94
40 49,11
Zero 10 19,94
45
45 49,11
14,79
45 49,11
Zero 10 14,79
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 49,11
0
0 10
2,12
0 10
Zero 10 2,12
0 15
4,87
0 15
Zero 10 4,87
0 20
9,97
0 20
Zero 10 9,97
0 25
18,28
0 25
Zero 10 18,28
0 30
30,51
0 30
Zero 10 30,51
0 35
49,35
0 35
Zero 10 49,35
0 40
77,21
0 40
Zero 10 77,21
0 45
138,00
0 45
Zero 10 138,00
0 49,11
332,99
0 49,11
Zero 10 332,99
10
10 15
2,75
10 15
Zero 10 2,75
10 20
7,85
10 20
Zero 10 7,85
10 25
16,16
10 25
Zero 10 16,16
10 30
28,39
10 30
Zero 10 28,39
10 35
47,24
10 35
Zero 10 47,24
10 40
75,09
10 40
Zero 10 75,09
10 45
135,88
10 45
Zero 10 135,88
10 49,11
330,88
10 49,11
Zero 10 330,88
15
15 20
5,10
15 20
Zero 10 5,10
15 25
13,41
15 25
Zero 10 13,41
15 30
25,64
15 30
Zero 10 25,64
15 35
44,49
15 35
Zero 10 44,49
15 40
72,34
15 40
Zero 10 72,34
15 45
133,13
15 45
Zero 10 133,13
15 49,11
328,13
15 49,11
Zero 10 328,13
20
20 25
8,30
20 25
Zero 10 8,30
20 30
20,54
20 30
Zero 10 20,54
20 35
39,38
20 35
Zero 10 39,38
20 40
67,24
20 40
Zero 10 67,24
20 45
128,03
20 45
Zero 10 128,03
20 49,11
323,02
20 49,11
Zero 10 323,02
25
25 30
12,23
25 30
Zero 10 12,23
25 35
31,08
25 35
Zero 10 31,08
25 40
58,94
25 40
Zero 10 58,94
25 45
119,72
25 45
Zero 10 119,72
25 49,11
314,72
25 49,11
Zero 10 314,72
30
30 35
18,84
30 35
Zero 10 18,84
30 40
46,70
30 40
Zero 10 46,70
30 45
107,49
30 45
Zero 10 107,49
30 49,11
302,49
30 49,11
Zero 10 302,49
35
35 40
27,86
35 40
Zero 10 27,86
35 45
88,65
35 45
Zero 10 88,65
35 49,11
283,64
35 49,11
Zero 10 283,64
40
40 45
60,79
40 45
Zero 10 60,79
40 49,11
255,78
40 49,11
Zero 10 255,78
45
45 49,11
195,00
45 49,11
Zero 10 195,00
Fékezési idők
45 40 35 30 25 20 15 10 0
49,11
49,11 45
0,17
49,11 45
Zero 10 0,17
49,11 40
0,41
49,11 40
Zero 10 0,41
49,11 35
0,64
49,11 35
Zero 10 0,64
49,11 30
0,86
49,11 30
Zero 10 0,86
49,11 25
1,11
49,11 25
Zero 10 1,11
49,11 20
1,33
49,11 20
Zero 10 1,33
49,11 15
1,54
49,11 15
Zero 10 1,54
49,11 10
1,73
49,11 10
Zero 10 1,73
49,11 0
2,19
49,11 0
Zero 10 2,19
45
45 40
0,24
45 40
Zero 10 0,24
45 35
0,48
45 35
Zero 10 0,48
45 30
0,70
45 30
Zero 10 0,70
45 25
0,95
45 25
Zero 10 0,95
45 20
1,16
45 20
Zero 10 1,16
45 15
1,37
45 15
Zero 10 1,37
45 10
1,57
45 10
Zero 10 1,57
45 0
2,02
45 0
Zero 10 2,02
40
40 35
0,23
40 35
Zero 10 0,23
40 30
0,46
40 30
Zero 10 0,46
40 25
0,71
40 25
Zero 10 0,71
40 20
0,92
40 20
Zero 10 0,92
40 15
1,13
40 15
Zero 10 1,13
40 10
1,33
40 10
Zero 10 1,33
40 0
1,78
40 0
Zero 10 1,78
35
35 30
0,22
35 30
Zero 10 0,22
35 25
0,47
35 25
Zero 10 0,47
35 20
0,68
35 20
Zero 10 0,68
35 15
0,90
35 15
Zero 10 0,90
35 10
1,09
35 10
Zero 10 1,09
35 0
1,55
35 0
Zero 10 1,55
30
30 25
0,25
30 25
Zero 10 0,25
30 20
0,46
30 20
Zero 10 0,46
30 15
0,67
30 15
Zero 10 0,67
30 10
0,87
30 10
Zero 10 0,87
30 0
1,33
30 0
Zero 10 1,33
25
25 20
0,21
25 20
Zero 10 0,21
25 15
0,43
25 15
Zero 10 0,43
25 10
0,62
25 10
Zero 10 0,62
25 0
1,08
25 0
Zero 10 1,08
20
20 15
0,21
20 15
Zero 10 0,21
20 10
0,41
20 10
Zero 10 0,41
20 0
0,86
20 0
Zero 10 0,86
15
15 10
0,20
15 10
Zero 10 0,20
15 0
0,65
15 0
Zero 10 0,65
10
10 0
0,46
10 0
Zero 10 0,46
Féktávok
45 40 35 30 25 20 15 10 0
49,11
49,11 45
2,08
49,11 45
Zero 10 2,08
49,11 40
4,85
49,11 40
Zero 10 4,85
49,11 35
7,20
49,11 35
Zero 10 7,20
49,11 30
9,11
49,11 30
Zero 10 9,11
49,11 25
10,93
49,11 25
Zero 10 10,93
49,11 20
12,17
49,11 20
Zero 10 12,17
49,11 15
13,11
49,11 15
Zero 10 13,11
49,11 10
13,65
49,11 10
Zero 10 13,65
49,11 0
14,07
49,11 0
Zero 10 14,07
45
45 40
2,76
45 40
Zero 10 2,76
45 35
5,12
45 35
Zero 10 5,12
45 30
7,03
45 30
Zero 10 7,03
45 25
8,85
45 25
Zero 10 8,85
45 20
10,09
45 20
Zero 10 10,09
45 15
11,03
45 15
Zero 10 11,03
45 10
11,57
45 10
Zero 10 11,57
45 0
11,99
45 0
Zero 10 11,99
40
40 35
2,35
40 35
Zero 10 2,35
40 30
4,27
40 30
Zero 10 4,27
40 25
6,09
40 25
Zero 10 6,09
40 20
7,33
40 20
Zero 10 7,33
40 15
8,26
40 15
Zero 10 8,26
40 10
8,81
40 10
Zero 10 8,81
40 0
9,23
40 0
Zero 10 9,23
35
35 30
1,92
35 30
Zero 10 1,92
35 25
3,73
35 25
Zero 10 3,73
35 20
4,97
35 20
Zero 10 4,97
35 15
5,91
35 15
Zero 10 5,91
35 10
6,45
35 10
Zero 10 6,45
35 0
6,87
35 0
Zero 10 6,87
30
30 25
1,82
30 25
Zero 10 1,82
30 20
3,06
30 20
Zero 10 3,06
30 15
3,99
30 15
Zero 10 3,99
30 10
4,54
30 10
Zero 10 4,54
30 0
4,96
30 0
Zero 10 4,96
25
25 20
1,24
25 20
Zero 10 1,24
25 15
2,17
25 15
Zero 10 2,17
25 10
2,72
25 10
Zero 10 2,72
25 0
3,14
25 0
Zero 10 3,14
20
20 15
0,94
20 15
Zero 10 0,94
20 10
1,48
20 10
Zero 10 1,48
20 0
1,90
20 0
Zero 10 1,90
15
15 10
0,55
15 10
Zero 10 0,55
15 0
0,97
15 0
Zero 10 0,97
10
10 0
0,42
10 0
Zero 10 0,42

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója Kína - nincs márka  
      Akkumulátor feszültsége 52 V  
      Akkumulátor kapacitása 18 Ah  
      Akkumulátor energiája 936 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék mechanikus lemez  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Ajánlott nyomás a gumiabroncsokban 45 - 55 Psi (3,1 - 3,8 Bar)  
      Első felfüggesztés rugó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete - piros  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

ZERO.10.18

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása