Város
barát
Nagyon
kényelmes
Magas
Erő

Város
barát
Nagyon
kényelmes
Magas
Erő

A VSETT 9+ egy kompakt közepes méretű roller modell, amely alakjával és zöld-fekete színű kivitelével hívja fel magára a figyelmet. Ideális körülmények között akár 53 km / h sebességet is elérhet. Az egyszerű kezelhetőség, a kiváló felfüggesztés és az elegendő nyomaték fantasztikus géppé teszi ezt a rollert mind a városi, mind a terep járás számára.

`

VSETT 9+

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
748,8 Wh (48 V 15,6 Ah)
- 0 Ft‎
LG 921,6 Wh (48 V 19,2 Ah)
+ 148 819 Ft‎
LG 1008 Wh (48 V 21 Ah)
+ 214 173 Ft‎
  • 748,8 Wh (48 V 15,6 Ah)
  • LG 921,6 Wh (48 V 19,2 Ah)
  • LG 1008 Wh (48 V 21 Ah)

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó
<

 

 

A VSETT 9+ az elektromos roller a sorozat középkategóriás modellje, amelyet ez a márka készített. Ez egy fantasztikusan erős és sokoldalú új generációs kétmotoros elektromos roller amit az a csapat fejlesztette ki, akik korábban bemutatták a sikeres Zero rollert. Ezt az elektromos roller-sorozatot a teljesítmény, a minőség, a stabilitás és a biztonság jellemzi. A VSETT 9+ számos újítással büszkélkedhet, amely magasabb szintre emeli az elektromos rollerek fejlesztését. Kényelmére vigyáz a első és hátsó rugós lengéscsillapító, a 8,5 hüvelykes felfújható gumiabroncsok és a kényelmes ergonómikus markolatok a kormányon. Az egész szerkezet gondosan kiegyensúlyozott a stabilitás fenntartása érdekében nagyobb sebességnél, amely akár 53 km / h-t is elérhet .

 

Biztonság és menetminőség

A biztonság mindig az első. A roller alkatrészei egy új keretbe vannak beépítve, amelyet a maximális menetstabilitás érdekében terveztek. A továbbfejlesztett masszív hajtogató mechanizmus gyors, kényelmes és ami a legfontosabb, biztonságos a hibabiztos reteszének köszönhetően. A váz nagyon erős alumíniumötvözetből készül, amelyet a repülőgépiparban használnak. Az egész szerkezet gondosan kiegyensúlyozott, hogy fenntartsa a stabilitást nagyobb sebességnél, amely akár 53 km / h-t is elérhet (a használó súlyától, külső hőmérsékletétől és terepétől függően). A kevésbé tapasztalt vezetőknek lehetőségük van korlátozni végsebességüket az első motor deaktiválásával, ami felére csökkenti a roller teljesítményét. Az erőteljes teljesítményhez azonban minőségi fékrendszerre van szükség, amelyet valóban megadtak ennek a rollernek. A minőségi kábellel működtetett tárcsafékek nagyobb sebességnél is hatékonyan képesek fékezni. Az elektromos ABS-szel kombinálva a fékezés egy szelet torta. A teljes roller minősége és merev szerkezete lehetővé teszi, hogy a teljes terhelhetőség legfeljebb 120 kg . A roller lehetőséget kínál az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, megakadályozva a nem kívánt indítást . A könnyen karbantartható lépcsős csúszásgátló felület, amely megakadályozza a vezető megcsúszását rossz időjárás vagy extrém helyzet esetén ajándék. A roller felszereltsége erős , a fedélzetbe és az első sárvédőbe integrált LED-es lámpákat tartalmaz, amelyeket a kormányrúd háttérvilágítású hüvelykapcsolója vezérel, amely az első és a hátsó irányjelzővel, valamint az elektromos kürtrel kombinálva hagyja, hogy a használó biztonságosan közlekedhessen nappali órákban és rossz látási viszonyok között is.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A VSETT 9+ elektromos roller két erőteljes karbon nélküli villanymotorral rendelkezik, amelyek mindegyike 650 W-os energiát szolgáltat, és együttesen 1800 W (2 x 900 W) teljes csúcsteljesítményt biztosít. . Kettős 23A vezérlőegységgel és új hővédő áramkörökkel kombinálva a roller lehetővé teszi a vezető számára, hogy problémamentesen haladjon fel egy dombon akár 25 fokos dőlésszögben is! A roller energiáját egy népszerű ujjkar vezérli. Az LG intelligens 48 V-os lítium-ion akkumulátora támogatja a gyors töltést és hosszú hatótávolságot biztosít ( a kiválasztott akkumulátor kapacitásától függően : 15,6 Ah , 19,2 Ah vagy 21,0 Ah, a versenyző súlya, időjárási viszonyok, terep és vezetési stílus) 40 és 55 km között . ECO üzemmódban és egy motorral történő meghajtással szinte megduplázható a hatótávolság. A fedélzet tetején elhelyezkedő két töltőnyílás praktikusabb a hozzájuk való hozzáférés szempontjából, jobb védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen, ha egyenetlen felületen halad. Magától értetődik, hogy ezek a töltőportok védőkupakkal vannak ellátva. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért hosszú évekig fog tartani, megfelelő töltés és karbantartás mellett!

 

Használat és praktikum

Tekintettel szilárd szerkezetére és nagy teljesítményére, ez egy nagyon sokoldalú roller. 2x2-es meghajtásának köszönhetően a VSETT 9+ képes menni a terepen és a még meredekebb emelkedőkön is felmegy . Ha városban utazik, értékelni fogja a roller zökkenőmentes áramellátását és mozgékonyságát. Nem kell attól tartania, hogy rollere otthagyja Önt egy hosszabb út során. Imádni fogja a nagyon kényelmes futóművet , amelyet mind macskaköveken, mind terepi utakon használhat. A roller sokoldalúsága ellenére a körülbelül 25-28 kg-os súly (az akkumulátor méretétől függően) korlátozó tényező lehet néhány olyan felhasználó számára, akik nem fogják élvezni az útjukon álló lépcsőket. Hasonlóképpen, a roller teljesítménye és robusztus kialakítása a tömörség rovására megy, vagyis nehézségekbe ütközhet, ha egy étteremben magával viszi, és úgy kell lezárnia, mint egy kerékpárt. A rller rövid távolságra való szállítása nem igényel túl sok erőfeszítést , azonban kissé megizzad, ha felvonul egy lift nélküli bérház felső emeletére. Méretével elfér a normál autó csomagtartójában , de számíthat arra, hogy elég sok helyet foglal el. Ennek ellenére ez egy fantasztikus gép mind a városi, mind a terepen járás számára.

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A roller lenyűgöző kialakítású, amely a zöld-fekete színvilággal kombinálva bizonyos eleganciát kölcsönöz megjelenésének. A váz és az összecsukható kormány kovácsolt repülőgép-alumínium ötvözetből (6082-T6), a kerék tengelyei pedig króm-molibdén ötvözött acélból, szén hozzáadásával (SCM440). Ez a kombináció biztosítja a roller számára a szilárdságot, amelyre szükség van a motoros biztonságának nyújtásához. Kényelmére vigyáz a első és hátsó rugós lengéscsillapító, a 8,5 hüvelykes felfújható gumiabroncsok és a kényelmes ergonómikus markolatok a kormányon. A roller kompaktságát az innovatív okos szabadalmaztatott hármas reteszelőszerkezettel tervezték, amely a gép hátsó részén egy hibabiztos retesszel rendelkezik. Ez azt a bizonyosságot nyújtja Önnek, hogy bármikor összehajthatja a rollert , valahányszor cipelnie kell valahova, vagy be kell raknia egy autóba. A gép hátulján elhelyezkedő integrált fogantyú megkönnyíti a roller hordozását és betöltését, lehetővé téve a roller testének könnyebb megemelését. A VSETT 9+ roller nagyméretű és könnyen olvasható, NFC zárral ellátott kijelzővel van felszerelve , amelyet egy dongle, NFC-kompatibilis okostelefon vagy okosóra formájában lévő chip aktivál. A kijelző minden fontos adatot megjelenít, például a sebességet, az aktuális sebességfokozatot, a napi megtett kilométereket (TRIP), a teljes megtett kilométereket (ODO) és az aktuális akkumulátor töltöttségi szintet. A magas fényerőnek köszönhetően a kijelző marad olvasható kedvezőtlen időjárási körülmények között is.

 

Értékelésünk

Biztosan élvezni fogja a roller vezetését. A VSETT 9+ kellemesen meglepett minket. Ez egy gyors, sokoldalú és stabil roller, és örülünk, hogy azok közé tartozunk, akik képesek ezt a kiváló gépet felajánlani az ügyfeleknek. Nyilvánvaló, hogy ez a roller megfelel a bejelentett papír specifikációknak, gyönyörű dizájnt, fokozott biztonságot és megbízhatóságot nyújt. Akár terep úton halad, normál úton 50 km / h sebességgel, akár gyalogos tempóban valahol a belvárosban, ez mindig megmosolyogtatja Önt, és úgy fogja érezni, hogy a helyzetben vagy . Nagyszerűen fog kinézni egy kávézó előtt, valamint munkába menet, az irodában parkolva, vagy a hétvégén valahol a városon kívül egy réten por borítja. Élvezni fogja minden alkalommal, amikor megnézi, és nem fog megunni még sok éves napi használat után sem.

 

Vsett-logo

Szervíz

A VSETT márka hivatalos importőre és kereskedője vagyunk Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen jótállási és jótállási utáni szerviz t kínálunk, amelyet prágai, brünni, pozsonyi és ungvári üzleteink biztosítanak. Tartalék alkatrészeket tartunk raktáron és a garanciális javítások tanúsított szervízesei vagyunk. Ezért ennek a rollernek a megvásárlásakor nem kell aggódnia a szerviz vagy a pótalkatrészek hiánya miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően kezelhetjük a nehéz javításokat vagy a diagnosztikát.

 

A márkáról

Vállalatot a VSETT intelligens technológia Co., Ltd. -t 2018 -ban alapították és a vállalat székhelye Ningbo -ban, Kínában található. Ez egy elektromos rollerek és tartozékok kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésévell és szervizésével foglalkozó cég. Bár ez egy nagyon fiatal márka, az elektromobilitás területén rövid léte ellenére hihetetlenné vált nemcsak otthoni Kínában, hanem Észak -Amerika, Dél -Amerika, Európa, Afrika, Ázsia és Közel-Keleten is. Fontos megjegyezni, hogy e társaság mögött az a csapat áll, amely bemutatta a világnak a nagyon sikeres Zero rollereket. A VSETT az elektromos rollereket intelligens alternatívának tekinti a többi közlekedési mód mellett nemcsak a városban, hanem azon kívül is. Ez egy olyan szállítás, amely rendkívül hatékony, olcsó és nem szennyezi bolygónkat. Nulla szén -dioxid -kibocsátású, és felelősségteljesebb és sokkal szórakoztatóbb közlekedést tesz lehetővé nemcsak ott, ahol autóval vagy tömegközlekedéssel el lehet jutni, hanem olyan helyekre is, ahová egyébként nem juthat el. Ennek a márkának a születése új lehetőség a rollerek számára, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a praktikum és az ár között. Válaszul az egyéni felhasználói igényekre, a VSETT különféle modelleket kínál mindenki számára. Tapasztalat A VSETT alkalmazottai szigorú minőségellenőrzést tartanak fenn, és minőségi ügyfélszolgálatot biztosítanak ügyfeleik teljes megelégedettsége érdekében. A VSETT összes modellje (8, 8+, 9, 9+, 10+ és 11+) megtalálható kínálatunkban. Jó kapcsolatokat ápolunk ezzel a céggel, és személyesen ismerjük egymást nemcsak néhány alkalmazottal, hanem közvetlenül a tulajdonossal is. Ezért nem csak jótállási, garancia utáni szervizt, hanem támogatást, tanácsot vagy pótalkatrészeket is tudunk biztosítani.

8/10
Kényelem
4/10
Karbantartás
53 km/h
Sebesség
28 kg
Súly
1800 W
Teljesítmény
70 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Hegymenetre képes
Motor hátul
Motor elöl
Hátsó fék
Városba alkalmas
Nagy teljesítményű
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Jól összecsukható
A Max Blinker ajánlja
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 28 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 11 h konfigurációtól függően -tól -től 11 h nak,nek 14 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 53 km/h 46,39 km/h
Csúcsteljesítmény 1800 W 1580 W
Hatótávolság 70 km konfigurációtól függően -tól -től 70 km nak,nek 100 km Várakozás a tesztre
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
46,39
km/h
Max. sebesség
1 580
watt
Max. teljesítmény
::badge-value:total_range::
km
Max. hatótávolság
::badge-value:city_range::
km
Hatótávolság városban
::badge-value:max_range::
km
Minimum hatótáv
11,60
másodperc
Idő
100 m-ig
23,42
másodperc
Idő
250 m-ig
82,97
másodperc
Idő
1 km-ig
2,23
másodperc
Idő
20 km/h-ig
4,32
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,94
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,42
másodperc
Idő
30 km/h-tól
6,4
méter
Táv
20 km/h-ig
22,0
méter
Táv
30 km/h-ig
2,1
méter
Táv
20 km/h-tól
5,4
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 46,39
0
0 10
1,12
0 10
VSETT 9+ 1,12
0 15
1,57
0 15
VSETT 9+ 1,57
0 20
2,23
0 20
VSETT 9+ 2,23
0 25
2,87
0 25
VSETT 9+ 2,87
0 30
4,32
0 30
VSETT 9+ 4,32
0 35
6,21
0 35
VSETT 9+ 6,21
0 40
7,83
0 40
VSETT 9+ 7,83
0 45
12,01
0 45
VSETT 9+ 12,01
0 46,39
15,50
0 46,39
VSETT 9+ 15,50
10
10 15
0,45
10 15
VSETT 9+ 0,45
10 20
1,11
10 20
VSETT 9+ 1,11
10 25
1,75
10 25
VSETT 9+ 1,75
10 30
3,20
10 30
VSETT 9+ 3,20
10 35
5,10
10 35
VSETT 9+ 5,10
10 40
6,71
10 40
VSETT 9+ 6,71
10 45
10,89
10 45
VSETT 9+ 10,89
10 46,39
14,38
10 46,39
VSETT 9+ 14,38
15
15 20
0,66
15 20
VSETT 9+ 0,66
15 25
1,30
15 25
VSETT 9+ 1,30
15 30
2,75
15 30
VSETT 9+ 2,75
15 35
4,65
15 35
VSETT 9+ 4,65
15 40
6,26
15 40
VSETT 9+ 6,26
15 45
10,44
15 45
VSETT 9+ 10,44
15 46,39
13,93
15 46,39
VSETT 9+ 13,93
20
20 25
0,65
20 25
VSETT 9+ 0,65
20 30
2,09
20 30
VSETT 9+ 2,09
20 35
3,99
20 35
VSETT 9+ 3,99
20 40
5,61
20 40
VSETT 9+ 5,61
20 45
9,78
20 45
VSETT 9+ 9,78
20 46,39
13,27
20 46,39
VSETT 9+ 13,27
25
25 30
1,45
25 30
VSETT 9+ 1,45
25 35
3,34
25 35
VSETT 9+ 3,34
25 40
4,96
25 40
VSETT 9+ 4,96
25 45
9,14
25 45
VSETT 9+ 9,14
25 46,39
12,63
25 46,39
VSETT 9+ 12,63
30
30 35
1,89
30 35
VSETT 9+ 1,89
30 40
3,51
30 40
VSETT 9+ 3,51
30 45
7,69
30 45
VSETT 9+ 7,69
30 46,39
11,18
30 46,39
VSETT 9+ 11,18
35
35 40
1,62
35 40
VSETT 9+ 1,62
35 45
5,79
35 45
VSETT 9+ 5,79
35 46,39
9,28
35 46,39
VSETT 9+ 9,28
40
40 45
4,18
40 45
VSETT 9+ 4,18
40 46,39
7,66
40 46,39
VSETT 9+ 7,66
45
45 46,39
3,49
45 46,39
VSETT 9+ 3,49
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 46,39
0
0 10
1,41
0 10
VSETT 9+ 1,41
0 15
3,08
0 15
VSETT 9+ 3,08
0 20
6,40
0 20
VSETT 9+ 6,40
0 25
10,60
0 25
VSETT 9+ 10,60
0 30
22,00
0 30
VSETT 9+ 22,00
0 35
38,88
0 35
VSETT 9+ 38,88
0 40
55,90
0 40
VSETT 9+ 55,90
0 45
106,08
0 45
VSETT 9+ 106,08
0 46,39
150,33
0 46,39
VSETT 9+ 150,33
10
10 15
1,67
10 15
VSETT 9+ 1,67
10 20
4,98
10 20
VSETT 9+ 4,98
10 25
9,19
10 25
VSETT 9+ 9,19
10 30
20,59
10 30
VSETT 9+ 20,59
10 35
37,46
10 35
VSETT 9+ 37,46
10 40
54,48
10 40
VSETT 9+ 54,48
10 45
104,66
10 45
VSETT 9+ 104,66
10 46,39
148,92
10 46,39
VSETT 9+ 148,92
15
15 20
3,31
15 20
VSETT 9+ 3,31
15 25
7,52
15 25
VSETT 9+ 7,52
15 30
18,92
15 30
VSETT 9+ 18,92
15 35
35,80
15 35
VSETT 9+ 35,80
15 40
52,81
15 40
VSETT 9+ 52,81
15 45
102,99
15 45
VSETT 9+ 102,99
15 46,39
147,25
15 46,39
VSETT 9+ 147,25
20
20 25
4,20
20 25
VSETT 9+ 4,20
20 30
15,61
20 30
VSETT 9+ 15,61
20 35
32,48
20 35
VSETT 9+ 32,48
20 40
49,50
20 40
VSETT 9+ 49,50
20 45
99,68
20 45
VSETT 9+ 99,68
20 46,39
143,94
20 46,39
VSETT 9+ 143,94
25
25 30
11,40
25 30
VSETT 9+ 11,40
25 35
28,28
25 35
VSETT 9+ 28,28
25 40
45,30
25 40
VSETT 9+ 45,30
25 45
95,48
25 45
VSETT 9+ 95,48
25 46,39
139,73
25 46,39
VSETT 9+ 139,73
30
30 35
16,88
30 35
VSETT 9+ 16,88
30 40
33,89
30 40
VSETT 9+ 33,89
30 45
84,07
30 45
VSETT 9+ 84,07
30 46,39
128,33
30 46,39
VSETT 9+ 128,33
35
35 40
17,02
35 40
VSETT 9+ 17,02
35 45
67,20
35 45
VSETT 9+ 67,20
35 46,39
111,46
35 46,39
VSETT 9+ 111,46
40
40 45
50,18
40 45
VSETT 9+ 50,18
40 46,39
94,44
40 46,39
VSETT 9+ 94,44
45
45 46,39
44,26
45 46,39
VSETT 9+ 44,26
Fékezési idők
45 40 35 30 25 20 15 10 0
46,39
46,39 45
0,08
46,39 45
VSETT 9+ 0,08
46,39 40
0,28
46,39 40
VSETT 9+ 0,28
46,39 35
0,46
46,39 35
VSETT 9+ 0,46
46,39 30
0,76
46,39 30
VSETT 9+ 0,76
46,39 25
1,04
46,39 25
VSETT 9+ 1,04
46,39 20
1,24
46,39 20
VSETT 9+ 1,24
46,39 15
1,48
46,39 15
VSETT 9+ 1,48
46,39 10
1,73
46,39 10
VSETT 9+ 1,73
46,39 0
2,18
46,39 0
VSETT 9+ 2,18
45
45 40
0,20
45 40
VSETT 9+ 0,20
45 35
0,39
45 35
VSETT 9+ 0,39
45 30
0,69
45 30
VSETT 9+ 0,69
45 25
0,97
45 25
VSETT 9+ 0,97
45 20
1,17
45 20
VSETT 9+ 1,17
45 15
1,40
45 15
VSETT 9+ 1,40
45 10
1,65
45 10
VSETT 9+ 1,65
45 0
2,11
45 0
VSETT 9+ 2,11
40
40 35
0,18
40 35
VSETT 9+ 0,18
40 30
0,48
40 30
VSETT 9+ 0,48
40 25
0,76
40 25
VSETT 9+ 0,76
40 20
0,96
40 20
VSETT 9+ 0,96
40 15
1,19
40 15
VSETT 9+ 1,19
40 10
1,45
40 10
VSETT 9+ 1,45
40 0
1,90
40 0
VSETT 9+ 1,90
35
35 30
0,30
35 30
VSETT 9+ 0,30
35 25
0,58
35 25
VSETT 9+ 0,58
35 20
0,78
35 20
VSETT 9+ 0,78
35 15
1,01
35 15
VSETT 9+ 1,01
35 10
1,26
35 10
VSETT 9+ 1,26
35 0
1,72
35 0
VSETT 9+ 1,72
30
30 25
0,28
30 25
VSETT 9+ 0,28
30 20
0,48
30 20
VSETT 9+ 0,48
30 15
0,71
30 15
VSETT 9+ 0,71
30 10
0,97
30 10
VSETT 9+ 0,97
30 0
1,42
30 0
VSETT 9+ 1,42
25
25 20
0,20
25 20
VSETT 9+ 0,20
25 15
0,43
25 15
VSETT 9+ 0,43
25 10
0,69
25 10
VSETT 9+ 0,69
25 0
1,14
25 0
VSETT 9+ 1,14
20
20 15
0,23
20 15
VSETT 9+ 0,23
20 10
0,48
20 10
VSETT 9+ 0,48
20 0
0,94
20 0
VSETT 9+ 0,94
15
15 10
0,25
15 10
VSETT 9+ 0,25
15 0
0,71
15 0
VSETT 9+ 0,71
10
10 0
0,45
10 0
VSETT 9+ 0,45
Féktávok
45 40 35 30 25 20 15 10 0
46,39
46,39 45
0,93
46,39 45
VSETT 9+ 0,93
46,39 40
3,24
46,39 40
VSETT 9+ 3,24
46,39 35
5,07
46,39 35
VSETT 9+ 5,07
46,39 30
7,64
46,39 30
VSETT 9+ 7,64
46,39 25
9,70
46,39 25
VSETT 9+ 9,70
46,39 20
10,86
46,39 20
VSETT 9+ 10,86
46,39 15
11,88
46,39 15
VSETT 9+ 11,88
46,39 10
12,65
46,39 10
VSETT 9+ 12,65
46,39 0
13,00
46,39 0
VSETT 9+ 13,00
45
45 40
2,31
45 40
VSETT 9+ 2,31
45 35
4,14
45 35
VSETT 9+ 4,14
45 30
6,72
45 30
VSETT 9+ 6,72
45 25
8,77
45 25
VSETT 9+ 8,77
45 20
9,93
45 20
VSETT 9+ 9,93
45 15
10,95
45 15
VSETT 9+ 10,95
45 10
11,72
45 10
VSETT 9+ 11,72
45 0
12,07
45 0
VSETT 9+ 12,07
40
40 35
1,82
40 35
VSETT 9+ 1,82
40 30
4,40
40 30
VSETT 9+ 4,40
40 25
6,46
40 25
VSETT 9+ 6,46
40 20
7,62
40 20
VSETT 9+ 7,62
40 15
8,63
40 15
VSETT 9+ 8,63
40 10
9,40
40 10
VSETT 9+ 9,40
40 0
9,76
40 0
VSETT 9+ 9,76
35
35 30
2,58
35 30
VSETT 9+ 2,58
35 25
4,64
35 25
VSETT 9+ 4,64
35 20
5,80
35 20
VSETT 9+ 5,80
35 15
6,81
35 15
VSETT 9+ 6,81
35 10
7,58
35 10
VSETT 9+ 7,58
35 0
7,94
35 0
VSETT 9+ 7,94
30
30 25
2,06
30 25
VSETT 9+ 2,06
30 20
3,22
30 20
VSETT 9+ 3,22
30 15
4,23
30 15
VSETT 9+ 4,23
30 10
5,00
30 10
VSETT 9+ 5,00
30 0
5,36
30 0
VSETT 9+ 5,36
25
25 20
1,16
25 20
VSETT 9+ 1,16
25 15
2,18
25 15
VSETT 9+ 2,18
25 10
2,95
25 10
VSETT 9+ 2,95
25 0
3,30
25 0
VSETT 9+ 3,30
20
20 15
1,02
20 15
VSETT 9+ 1,02
20 10
1,79
20 10
VSETT 9+ 1,79
20 0
2,14
20 0
VSETT 9+ 2,14
15
15 10
0,77
15 10
VSETT 9+ 0,77
15 0
1,13
15 0
VSETT 9+ 1,13
10
10 0
0,36
10 0
VSETT 9+ 0,36

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz összecsukva 127 cm  
      Magasság összecsukva 53,8 cm  
      Szélesség összecsukva 26 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 15,6 Ah konfigurációtól függően: 15,6 Ah, 19,2 Ah, 21 Ah  
      Akkumulátor energiája 748,8 Wh konfigurációtól függően: 748,8 Wh, 921,6 Wh, 1008 Wh  
      Tempomat igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék elektronikus + lemezmechanikus  
      Hátsó fék mechanikai  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8.5"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 8.5"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés rugó  
      Hátsó felfüggesztés rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása