akár -14%
Város
barát
Nagyon
kényelmes

Város
barát
Nagyon
kényelmes

A város legyen a játszótér. A VSETT 9 egy középkategóriás elektromos roller, amely segít felfedezni városának minden titkos helyét. Élvezni fogja a gyors, biztonságos és kényelmes utazást a város utcáin akár 45 km / h sebességgel. Nincs több kompromisszum. Mostantól Ön az, aki eldönti, mennyire sikeres a napja. De ezzel még nincs vége. A hosszabb hatótávolságnak köszönhetően nyugodtan kalandozhat a város határain túl.

`

VSETT 9

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
676 Wh (52 V 13 Ah)
- 1 Ft‎
LG 832 Wh (52 V 16 Ah)
+ 44 881 Ft‎
LG 910 Wh (52 V 17,5 Ah)
+ 167 716 Ft‎
alap ár

392 900 Ft‎Áfát tartalmazza

  • 676 Wh (52 V 13 Ah)
  • LG 832 Wh (52 V 16 Ah)
  • LG 910 Wh (52 V 17,5 Ah)

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

A VSETT 9 az elektromos roller sorozat középkategóriás modellje, amelyet ez a márka készített. Ez egy fantasztikusan erős és sokoldalú új generációs egymotoros elektromos roller . A sikeres Zero rollerek korábban bemutató csapat fejlesztette ki. Ezt az elektromos roller-sorozatot a teljesítmény, a minőség, a stabilitás és a biztonság jellemzi. A VSETT 9 számos újítással büszkélkedhet, amely magasabb szintre emeli az elektromos rollerek fejlesztését. Kényelmére vigyáz a első és hátsó rugós lengéscsillapító, a 8,5 hüvelykes felfújható gumiabroncsok és a kényelmes ergonómikus markolatok a kormányon. Az egész szerkezet gondosan kiegyensúlyozott a stabilitás fenntartása érdekében nagyobb sebességeken, amelyek akár 45 km / h-t is elérhetnek .

 

 

Biztonság és menetminőség

A biztonság mindig az első. A rollerek alkatrészei egy új keretbe vannak beépítve, amelyet a maximális menetstabilitás érdekében terveztek. A továbbfejlesztett masszív hajtogató mechanizmus gyors, kényelmes és ami a legfontosabb, biztonságos a hibabiztos reteszének köszönhetően. A váz nagyon erős alumíniumötvözetből készül, amelyet a repülőgépiparban használnak. Az egész szerkezet gondosan kiegyensúlyozott, hogy fenntartsa a stabilitást nagyobb sebességnél, amely akár 45 km / h-t is elérhet (a versenyző súlyától, külső hőmérsékletétől és terepétől függően). Az erőteljes teljesítményhez azonban minőségi fékrendszerre van szükség, amelyet valóban megadtak ennek a rollernek. A minőségi kábellel működtetett tárcsafékek nagyobb sebességnél is hatékonyan képesek fékezni. Az elektromos ABS-szel kombinálva a fékezés egy szelet torta. A teljes roller minősége és merev szerkezete lehetővé teszi hogy,a teljes terhelhetőség legfeljebb 120 kg . A roller lehetőséget kínál az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, megakadályozva a nem kívánt indítást . A könnyen karbantartható lépcsős csúszásgátló felület, amely megakadályozza a használója megcsúszását rossz időjárás vagy extrém helyzet esetén . A roller felszereltsége erős , a fedélzetbe és az első sárvédőbe integrált LED-es lámpákat tartalmaz, amelyeket a kormányrúd háttérvilágítású hüvelykapcsolója vezérel, amely az első és a hátsó irányjelzővel, valamint az elektromos kürtrel kombinálva hagyja, hogy a rolleres biztonságosan közlekedhessen nappali órákban és rossz látási viszonyok között is.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A VSETT 9 elektromos roller erőteljes hátsó, karbon nélküli villanymotorral rendelkezik, amely 650 W teljesítményt nyújt, és a teljes csúcsteljesítmény akár 900 W is lehet . A 23A-os vezérlőegységgel és az új hővédő áramkörökkel kombinálva a roller lehetővé teszi a vezetője számára, hogy problémamentesen haladjon fel egy enyhe dombon. A roller teljesítményét egy népszerű ujjkar vezérli. Az LG intelligens 52 V-os lítium-ion akkumulátora támogatja a gyors töltést és hosszú hatótávolságot ígér (a kiválasztott akkumulátor kapacitásától függően: 13 Ah, 16 Ah vagy 17,5 Ah, versenyző súlya, időjárási viszonyok, terep és vezetési stílus függvényében) 55 és 80 km között (ECO módban). A fedélzet tetején elhelyezkedő két töltőnyílás praktikusabb a hozzájuk való hozzáférés szempontjából, jobb védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen, ha egyenletes felületen halad. Magától értetődik, hogy ezek a töltőportok védőkupakkal vannak ellátva. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól , ezért sok évig fog élni, megfelelő töltés és karbantartás mellett!

 

Használat és praktikum

Tekintettel szilárd szerkezetére és kellő teljesítményére, ez egy nagyon sokoldalú roller. A VSETT 9 képes kezelni egy kicsit rosszabb terepet vagy akár enyhe lejtőt is. Ha városban halad, értékelni fogja a roller zökkenőmentes áramellátását és mozgékonyságát. Nem kell attól tartania, hogy rollere otthagyja Önt egy hosszabb út során. Imádni fogja a nagyon kényelmes futóművet , amelyet mind macskaköveken, mind terepi utakon használhat. A roller sokoldalúsága ellenére a körülbelül 24-26 kg-os súly (az akkumulátor méretétől függően) korlátozó tényező lehet néhány használó számára, akik nem fogják élvezni az útjukban álló lépcsőket. Hasonlóképpen, a roller teljesítménye és robusztus kialakítása a tömörség rovására megy, vagyis nehézségekbe ütközhet, ha egy étteremben magával viszi, és úgy kell lezárnia, mint egy kerékpárt. A roller rövid távolságra való szállítása nem igényel túl sok erőfeszítést , azonban kissé megizzad, ha felvonul egy lift nélküli bérház felső emeletére. Méretével elfér a normál autó csomagtartójában , de számíthat arra, hogy elég sok helyet foglal el. Ennek ellenére ez egy fantasztikus gép mind a városi, mind a terepen való közlekedés számára.

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A roller látványos kialakítású, amely a zöld-fekete színvilággal kombinálva bizonyos eleganciát kölcsönöz megjelenésének. A váz és az összecsukható kormány kovácsolt repülőgép-alumínium ötvözetből (6082-T6), a kerék tengelyei pedig króm-molibdén ötvözött acélból, szén hozzáadásával (SCM440). Ez a kombináció biztosítja a roller számára a szilárdságot, amelyre szükség van a vezető biztonságának nyújtásához. Kényelmére vigyáz a első és hátsó rugós lengéscsillapító, a 8,5 hüvelykes felfújható gumiabroncsok és a kényelmes ergonómikus markolatok a kormányon. A roller kompaktságát az innovatív okos szabadalmaztatott hármas reteszelőszerkezettel tervezték, amely a gép hátsó részén egy hibabiztos retesszel rendelkezik. Ez azt a bizonyosságot nyújtja Önnek, hogy bármikor összehajthatja a rollert , valahányszor cipelnie kell valahova, vagy be kell raknia egy autóba. A gép hátulján elhelyezkedő integrált fogantyú megkönnyíti a roller hordozását és berakását, lehetővé téve a roller testének könnyebb megemelését. A VSETT 9 roller nagyméretű és könnyen olvasható, NFC zárral ellátott kijelzővel van felszerelve , amelyet egy chip aktivál, dongle, NFC-kompatibilis okostelefon vagy okosóra formájában. A kijelző minden fontos adatot megjelenít, például a sebességet, az aktuális sebességfokozatot, a napi megtett kilométereket (TRIP), a teljes megtett kilométereket (ODO) és az aktuális akkumulátor töltöttségi szintet. A magas fényerőnek köszönhetően a kijelző marad olvasható kedvezőtlen időjárási körülmények között is.

 

Értékelésünk

Biztosan élvezni fogja a roller vezetését. A VSETT 9 kellemesen meglepett minket. Ez egy gyors, sokoldalú és stabil roller, és örülünk, hogy azok közé tartozunk, akik képesek ezt a kiváló gépet felajánlani az ügyfeleknek. Nyilvánvaló, hogy ez a roller megfelel a bejelentett papír specifikációknak, gyönyörű dizájnt, fokozott biztonságot és megbízhatóságot kínál. Akár terepi úton halad, akár 40 km / h sebességgel normál úton, vagy akár gyalogos tempóban valahol a város központjában, ez mindig megmosolyogtatja Önt, és érezni fogja, hogy a helyzetben vagy . Nagyszerűen fog kinézni egy kávézó előtt, valamint munkába menet, az irodában parkolva, vagy a hétvégén valahol a városon kívül egy réten por borítja. Élvezni fogja minden alkalommal, amikor megnézi, és nem fog megunni még sok éves napi használat után sem.

 

 

Vsett-logo

Szervíz

A VSETT márka hivatalos importőre és kereskedője vagyunk Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen jótállási és jótállási idő utáni szerviz t kínálunk, amelyet prágai, brünni, pozsonyi és ungvári üzleteinkben biztosítanak. Tartalék alkatrészeket tartunk raktáron és a garanciális javítások tanúsított szervízei vagyunk. Ezért ennek a rollernek a megvásárlásakor nem kell aggódnia a szerviz vagy a pótalkatrészek hiánya miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően kezelhetjük a nehéz javításokat vagy a diagnosztikát.

 

A márkáról

A vállalatot a VSETT intelligens technológia Co., Ltd. -t 2018 -ban alapították és a vállalat székhelye Ningbo -ban, Kínában található. Ez egy elektromos rollerek és tartozékok kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésévell és szervizésével foglalkozó cég. Bár ez egy nagyon fiatal márka, az elektromobilitás területén rövid léte ellenére hihetetlenné vált nemcsak otthoni Kínában, hanem Észak -Amerika, Dél -Amerika, Európa, Afrika, Ázsia és Közel-Keleten is. Fontos megjegyezni, hogy e társaság mögött az a csapat áll, amely bemutatta a világnak a nagyon sikeres Zero rollereket. A VSETT az elektromos rollereket intelligens alternatívának tekinti a többi közlekedési mód mellett nemcsak a városban, hanem azon kívül is. Ez egy olyan szállítás, amely rendkívül hatékony, olcsó és nem szennyezi bolygónkat. Nulla szén -dioxid -kibocsátású, és felelősségteljesebb és sokkal szórakoztatóbb közlekedést tesz lehetővé nemcsak ott, ahol autóval vagy tömegközlekedéssel el lehet jutni, hanem olyan helyekre is, ahová egyébként nem juthat el. Ennek a márkának a születése új lehetőség a rollerek számára, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a praktikum és az ár között. Válaszul az egyéni felhasználói igényekre, a VSETT különféle modelleket kínál mindenki számára. Tapasztalat A VSETT alkalmazottai szigorú minőségellenőrzést tartanak fenn, és minőségi ügyfélszolgálatot biztosítanak ügyfeleik teljes megelégedettsége érdekében. A VSETT összes modellje (8, 8+, 9, 9+, 10+ és 11+) megtalálható kínálatunkban. Jó kapcsolatokat ápolunk ezzel a céggel, és személyesen ismerjük egymást nemcsak néhány alkalmazottal, hanem közvetlenül a tulajdonossal is. Ezért nem csak jótállási, garancia utáni szervizt, hanem támogatást, tanácsot vagy pótalkatrészeket is tudunk biztosítani.

9/10
Kényelem
4/10
Karbantartás
45 km/h
Sebesség
26 kg
Súly
900 W
Teljesítmény
55 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Nagy teljesítményű
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
Jól összecsukható
A Max Blinker ajánlja
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 26 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 6,5 h konfigurációtól függően -tól -től 6,5 h nak,nek 8,5 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 45 km/h 43,3 km/h
Csúcsteljesítmény 900 W 890,6 W
Hatótávolság 55 km konfigurációtól függően -tól -től 55 km nak,nek 80 km Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
43,30
km/h
Max. sebesség
890,6
watt
Max. teljesítmény
38,02
km
Max. hatótávolság
27,62
km
Hatótávolság városban
25,28
km
Minimum hatótáv
14,00
másodperc
Idő
100 m-ig
26,99
másodperc
Idő
250 m-ig
91,03
másodperc
Idő
1 km-ig
3,91
másodperc
Idő
20 km/h-ig
7,53
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,84
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,28
másodperc
Idő
30 km/h-tól
12,0
méter
Táv
20 km/h-ig
37,9
méter
Táv
30 km/h-ig
1,9
méter
Táv
20 km/h-tól
4,8
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 43,30
0
0 10
1,74
0 10
VSETT 9 1,74
0 15
2,67
0 15
VSETT 9 2,67
0 20
3,91
0 20
VSETT 9 3,91
0 25
5,46
0 25
VSETT 9 5,46
0 30
7,53
0 30
VSETT 9 7,53
0 35
10,61
0 35
VSETT 9 10,61
0 40
16,45
0 40
VSETT 9 16,45
0 43,30
25,66
0 43,30
VSETT 9 25,66
10
10 15
0,94
10 15
VSETT 9 0,94
10 20
2,17
10 20
VSETT 9 2,17
10 25
3,73
10 25
VSETT 9 3,73
10 30
5,80
10 30
VSETT 9 5,80
10 35
8,87
10 35
VSETT 9 8,87
10 40
14,71
10 40
VSETT 9 14,71
10 43,30
23,93
10 43,30
VSETT 9 23,93
15
15 20
1,24
15 20
VSETT 9 1,24
15 25
2,79
15 25
VSETT 9 2,79
15 30
4,86
15 30
VSETT 9 4,86
15 35
7,93
15 35
VSETT 9 7,93
15 40
13,77
15 40
VSETT 9 13,77
15 43,30
22,99
15 43,30
VSETT 9 22,99
20
20 25
1,55
20 25
VSETT 9 1,55
20 30
3,62
20 30
VSETT 9 3,62
20 35
6,70
20 35
VSETT 9 6,70
20 40
12,54
20 40
VSETT 9 12,54
20 43,30
21,75
20 43,30
VSETT 9 21,75
25
25 30
2,07
25 30
VSETT 9 2,07
25 35
5,15
25 35
VSETT 9 5,15
25 40
10,98
25 40
VSETT 9 10,98
25 43,30
20,20
25 43,30
VSETT 9 20,20
30
30 35
3,07
30 35
VSETT 9 3,07
30 40
8,91
30 40
VSETT 9 8,91
30 43,30
18,13
30 43,30
VSETT 9 18,13
35
35 40
5,84
35 40
VSETT 9 5,84
35 43,30
15,05
35 43,30
VSETT 9 15,05
40
40 43,30
9,22
40 43,30
VSETT 9 9,22
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 43,30
0
0 10
2,47
0 10
VSETT 9 2,47
0 15
5,86
0 15
VSETT 9 5,86
0 20
11,99
0 20
VSETT 9 11,99
0 25
21,85
0 25
VSETT 9 21,85
0 30
37,86
0 30
VSETT 9 37,86
0 35
65,89
0 35
VSETT 9 65,89
0 40
127,29
0 40
VSETT 9 127,29
0 43,30
234,52
0 43,30
VSETT 9 234,52
10
10 15
3,39
10 15
VSETT 9 3,39
10 20
9,52
10 20
VSETT 9 9,52
10 25
19,38
10 25
VSETT 9 19,38
10 30
35,39
10 30
VSETT 9 35,39
10 35
63,42
10 35
VSETT 9 63,42
10 40
124,81
10 40
VSETT 9 124,81
10 43,30
232,05
10 43,30
VSETT 9 232,05
15
15 20
6,13
15 20
VSETT 9 6,13
15 25
15,99
15 25
VSETT 9 15,99
15 30
32,01
15 30
VSETT 9 32,01
15 35
60,03
15 35
VSETT 9 60,03
15 40
121,43
15 40
VSETT 9 121,43
15 43,30
228,66
15 43,30
VSETT 9 228,66
20
20 25
9,86
20 25
VSETT 9 9,86
20 30
25,88
20 30
VSETT 9 25,88
20 35
53,90
20 35
VSETT 9 53,90
20 40
115,30
20 40
VSETT 9 115,30
20 43,30
222,53
20 43,30
VSETT 9 222,53
25
25 30
16,02
25 30
VSETT 9 16,02
25 35
44,04
25 35
VSETT 9 44,04
25 40
105,44
25 40
VSETT 9 105,44
25 43,30
212,67
25 43,30
VSETT 9 212,67
30
30 35
28,02
30 35
VSETT 9 28,02
30 40
89,42
30 40
VSETT 9 89,42
30 43,30
196,65
30 43,30
VSETT 9 196,65
35
35 40
61,40
35 40
VSETT 9 61,40
35 43,30
168,63
35 43,30
VSETT 9 168,63
40
40 43,30
107,23
40 43,30
VSETT 9 107,23
Fékezési idők
40 35 30 25 20 15 10 0
43,30
43,30 40
0,09
43,30 40
VSETT 9 0,09
43,30 35
0,39
43,30 35
VSETT 9 0,39
43,30 30
0,64
43,30 30
VSETT 9 0,64
43,30 25
0,86
43,30 25
VSETT 9 0,86
43,30 20
1,08
43,30 20
VSETT 9 1,08
43,30 15
1,29
43,30 15
VSETT 9 1,29
43,30 10
1,49
43,30 10
VSETT 9 1,49
43,30 0
1,92
43,30 0
VSETT 9 1,92
40
40 35
0,30
40 35
VSETT 9 0,30
40 30
0,55
40 30
VSETT 9 0,55
40 25
0,77
40 25
VSETT 9 0,77
40 20
0,99
40 20
VSETT 9 0,99
40 15
1,21
40 15
VSETT 9 1,21
40 10
1,40
40 10
VSETT 9 1,40
40 0
1,83
40 0
VSETT 9 1,83
35
35 30
0,25
35 30
VSETT 9 0,25
35 25
0,47
35 25
VSETT 9 0,47
35 20
0,69
35 20
VSETT 9 0,69
35 15
0,90
35 15
VSETT 9 0,90
35 10
1,10
35 10
VSETT 9 1,10
35 0
1,53
35 0
VSETT 9 1,53
30
30 25
0,22
30 25
VSETT 9 0,22
30 20
0,44
30 20
VSETT 9 0,44
30 15
0,66
30 15
VSETT 9 0,66
30 10
0,85
30 10
VSETT 9 0,85
30 0
1,28
30 0
VSETT 9 1,28
25
25 20
0,22
25 20
VSETT 9 0,22
25 15
0,43
25 15
VSETT 9 0,43
25 10
0,63
25 10
VSETT 9 0,63
25 0
1,06
25 0
VSETT 9 1,06
20
20 15
0,21
20 15
VSETT 9 0,21
20 10
0,41
20 10
VSETT 9 0,41
20 0
0,84
20 0
VSETT 9 0,84
15
15 10
0,19
15 10
VSETT 9 0,19
15 0
0,63
15 0
VSETT 9 0,63
10
10 0
0,43
10 0
VSETT 9 0,43
Féktávok
40 35 30 25 20 15 10 0
43,30
43,30 40
0,94
43,30 40
VSETT 9 0,94
43,30 35
4,04
43,30 35
VSETT 9 4,04
43,30 30
6,16
43,30 30
VSETT 9 6,16
43,30 25
7,79
43,30 25
VSETT 9 7,79
43,30 20
9,07
43,30 20
VSETT 9 9,07
43,30 15
10,02
43,30 15
VSETT 9 10,02
43,30 10
10,57
43,30 10
VSETT 9 10,57
43,30 0
10,97
43,30 0
VSETT 9 10,97
40
40 35
3,10
40 35
VSETT 9 3,10
40 30
5,21
40 30
VSETT 9 5,21
40 25
6,85
40 25
VSETT 9 6,85
40 20
8,13
40 20
VSETT 9 8,13
40 15
9,07
40 15
VSETT 9 9,07
40 10
9,63
40 10
VSETT 9 9,63
40 0
10,03
40 0
VSETT 9 10,03
35
35 30
2,11
35 30
VSETT 9 2,11
35 25
3,75
35 25
VSETT 9 3,75
35 20
5,03
35 20
VSETT 9 5,03
35 15
5,97
35 15
VSETT 9 5,97
35 10
6,53
35 10
VSETT 9 6,53
35 0
6,93
35 0
VSETT 9 6,93
30
30 25
1,63
30 25
VSETT 9 1,63
30 20
2,92
30 20
VSETT 9 2,92
30 15
3,86
30 15
VSETT 9 3,86
30 10
4,42
30 10
VSETT 9 4,42
30 0
4,82
30 0
VSETT 9 4,82
25
25 20
1,28
25 20
VSETT 9 1,28
25 15
2,23
25 15
VSETT 9 2,23
25 10
2,78
25 10
VSETT 9 2,78
25 0
3,18
25 0
VSETT 9 3,18
20
20 15
0,95
20 15
VSETT 9 0,95
20 10
1,50
20 10
VSETT 9 1,50
20 0
1,90
20 0
VSETT 9 1,90
15
15 10
0,55
15 10
VSETT 9 0,55
15 0
0,95
15 0
VSETT 9 0,95
10
10 0
0,40
10 0
VSETT 9 0,40

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz összecsukva 127 cm  
      Magasság összecsukva 53,8 cm  
      Szélesség összecsukva 26 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor feszültsége 52 V  
      Akkumulátor kapacitása 13 Ah konfigurációtól függően: 13 Ah, 16 Ah, 17,5 Ah  
      Akkumulátor energiája 676 Wh konfigurációtól függően: 676 Wh, 832 Wh, 910 Wh  
      Tempomat igen  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék elektronikus + lemezmechanikus  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8.5"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 8.5"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása