Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény
Magas
Erő
Voltride
ajánlja

Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény
Magas
Erő
Voltride
ajánlja

VSETT 8+

Új termék

A VSETT 8+ rugalmas roller a napi ingázáshoz. Két motorja van, hogy még szórakoztatóbbá tegye a városban való utazást. Kiválóan hangolt alvázon fog járni az utcákon, és ugyanakkor dicsérni fogja a szilárd szerkezetet, amely biztonságot nyújt az úton. A két szilárd gumiabroncs adja biztosítékot arra, hogy soha nem találkozik leengedett gumival. Még azt is elfelejtheti, hogy hol van a gumiabroncs-szelep - nem lesz rá szüksége.

alap ár

438 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

Elektromos rollerek új generációja

Megérkezett az elektromos rollerek új generációja, amelyet VSETT-nek hívnak! A VSETT 8+ az elektromos roller sorozat legkisebb modellje, amelyet ez a márka készített. Ez egy kiváló, új generációs kétmotoros elektromos roller, amelyet az a csapat fejlesztett ki, akik korábban bemutatták a sikeres Zero rollereket. Ezt az elektromos rollersorozatot a minőség, a stabilitás és a biztonság jellemzi . A VSETT 8+ számos olyan újítással büszkélkedhet, amelyek magasabb szintre emelik az elektromos rollerek fejlesztését. Az egész szerkezet gondosan kiegyensúlyozott a stabilitás fenntartása érdekében még a maximális sebességnél is, amely elérheti a 45 km / h-t is . A roller felszereltsége a fedélzetbe és a kormányrúdba integrált LED-es lámpákat tartalmazza.

 

Biztonság és menetminőség

A biztonság mindig az első. A rollert alkatrészei egy új keretbe vannak beépítve, amelyet a maximális menetstabilitás érdekében terveztek. A kényelmes összecsukható mechanizmus gyors, és ami a legfontosabb, biztonságos a reteszének köszönhetően. A váz egy erős alumíniumötvözetből készül, amelyet a repülőgépiparban használnak. Az egész szerkezetet pontosan kiegyensúlyozták a stabilitás fenntartása érdekében maximális sebességnél is, amely elérheti a 45 km / h-t (az akkumulátor méretétől, a motoros súlyától, a külső hőmérséklettől és a tereptől függően). A megfelelő rollerhez minőségi fékrendszerre van szükség, amelyet valóban megadtak ennek a rollernek. A bevált első és hátsó dobfék még a roller maximális sebességén is képes hatékonyan fékezni. Kombinálva a hátsó kerék elektromos ABS-jével kiegészítve az automatikus deaktiváló rendszerrel, a fékezés egy szelet torta lesz. A teljes roller minősége és merev szerkezete lehetővé teszi a teljes terhelhetőségnél a legfeljebb 120 kg ot. A roller lehetőséget kínál az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, megakadályozva a nem kívánt indítást.  A könnyen karbantartható lépcsős csúszásgátló felület, amely megakadályozza a rolleres megcsúszását rossz időjárás vagy extrém helyzet esetén . A roller felszereltsége tartalmazza a fedélzetbe és a kormányrúdba integrált LED-es lámpákat , amelyek az első és hátsó irányjelzőkkel és a mechanikus kürttel kombinálva lehetővé teszik a motoros számára a biztonságos vezetést nappali órákban és rossz láthatóság esetén is.

 

Teljesítmény és távolság

A VSETT 8+ elektromos roller két erőteljes karbon nélküli elektromos motorral rendelkezik , amelyek mindegyike 600 W-os energiát szolgáltat és teljes csúcsteljesítménye akár 2x 850 W . A 23A-os vezérlőegységgel és az új hővédő áramkörökkel kombinálva a roller szintén lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felfelé haladjon a dombon. A roller teljesítményét egy népszerű ujjkar vezérli. Az LG intelligens 48 V-os lítium-ion akkumulátora 16 Ah kapacitással támogatja a gyors töltést, és megfelelő távolságot biztosít (a vezető súlyától, időjárási körülményeitől, terepétől és vezetési stílusától függően) akár 50 km-ig (az ECO üzemmód és egyetlen motor használatával közel megduplázható a hatótávolság) A fedélzet tetején található két töltőport mindkét oldalról elérhető. Ez azt jelenti, hogy mindegy, hogy a rollert jobb vagy bal oldalával a fal felé állítja-e. Természetesen ezek a töltőportok védőkupakkal vannak ellátva. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól , ezért sok évig fog élni, megfelelő töltés és karbantartás mellett!

 

Használat és praktikum

Merev felépítése és kellő teljesítménye ezt a rollert predesztinálja a városi életre. A nagy teljesítményű villanymotornak köszönhetően a VSETT 8+ még meredekebb lejtőn is képes felkapaszkodni . Ha városban utazik, értékelni fogja a roller zökkenőmentes áramellátását és mozgékonyságát. Nem kell attól tartania, hogy rollere otthadja Önt egy hosszabb út során. Imádni fogja a kényelmes alvázat , amelyet például a macskaköveken értékelni fog. Ez a két motoros roller súlya 24 kg. A robusztus kialakítás ellenére a roller kompakt, így például gond nélkül elviheti egy étteremben. A roller rövid távolságra való szállítása nem igényel túl sok erőfeszítést, de izzadni fog egy kicsit, ha egy lift nélküli bérház felső emeletére kell vinni. Mérete szerint a roller problémamentesen elfér egy normál autó csomagtartójában , de számíthat arra, hogy helyet foglal. Ez azt jelenti, hogy továbbra is kiváló városi roller.

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A roller szép kialakítású, és a fekete-szürke-zöld színvilággal kombinálva igazán nagyszerű. A váz és az összecsukható kormány kovácsolt repülőgép-alumínium ötvözetből készül. Ez a kombináció biztosítja a roller számára a szilárdságot, amelyre szükség van a vezető biztonságának hozzájárulásához. Kényelmére az első és hátsó rugós lengéscsillapítók, az első és hátsó 8 hüvelykes gumiabroncsok és a kormány ergonómikus markolatai szolgálnak. Soha nem kell megküzdenie a lemerült gumival. A roller összecsukható mechanizmusát egy karos mechanizmus használatára tervezték, amely a kormányrúd összehajtott helyzetben történő rögzítésére is használható. Ez azt a bizonyosságot nyújtja Önnek, hogy bármikor összehajthatja a rollert , valahányszor cipelnie kell valahova, vagy be kell raknia egy autóba. A gép hátulján található integrált fogantyú megkönnyíti a roller hordozását és betöltése t, és lehetővé teszi a robller jobb emelését. A VSETT 8+ roller nagy, könnyen olvasható, NFC zárral ellátott kijelzővel van felszerelve , amelyet egy chip aktivál, dongle, NFC-kompatibilis okostelefon vagy okosóra formájában. A kijelzőn megjelenik az összes fontos adat, például a sebesség, az aktuális sebességfokozat, a napi megtett kilométerek (TRIP), a teljes megtett kilométerek (ODO) és az aktuális akkumulátor töltöttségi szintje . A magas fényerőnek köszönhetően a kijelző kedvezőtlen időjárási körülmények között is olvasható marad.

 

Értékelésünk

Ideális városi roller! A VSETT 8+ szilárd városi roller, és örülünk, hogy azok közé tartozunk, akik képesek kínálni ezt a kiváló gépet az ügyfeleknek. Nyilvánvaló, hogy ez a roller megfelel a bejelentett papír specifikációknak. Masszív felépítésű és gyönyörű kialakítású, magas szintű biztonságot és megbízhatóságot kínál. A város utcáin utazva vegye észre, hány ember fordítja a fejét, hogy Önre nézzen. Ez mindenképpen mosolyt csal az arcára, és "királynak" érzi majd magad. A rollertt gond nélkül leparkolhatja egy kávézóban vagy az irodában, és soha nem fogja megunni a nézését. Ha azonban korlátlan költségkerettel rendelkezik, és nagyobb hatótávolságot vagy nagyobb sebességet szeretne, akkor nézze meg a VSETT 10+ modellt is.

 

 

Vsett-logo

Szervíz

A VSETT márka hivatalos importőre és kereskedője vagyunk Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és jótállási idő utáni szerviz t kínálunk, amelyet prágai, brünni, pozsonyi és ungvári fiókjaink biztosítanak. Tartalék alkatrészeket tartunk raktáron és a garanciális javítások tanúsított szolgáltatói vagyunk. Ezért ennek a rollernek a megvásárlásakor nem kell aggódnia a szerviz vagy a pótalkatrészek hiánya miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően kezelhetjük a nehéz javításokat vagy a diagnosztikát.

 

A márkáról

Vállalatot a VSETT intelligens technológia Co., Ltd. -t 2018 -ban alapították és a vállalat székhelye Ningbo -ban, Kínában található. Ez egy elektromos rollerek és tartozékok kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésévell és szervizésével foglalkozó cég. Bár ez egy nagyon fiatal márka, az elektromobilitás területén rövid léte ellenére hihetetlenné vált nemcsak otthoni Kínában, hanem Észak -Amerika, Dél -Amerika, Európa, Afrika, Ázsia és Közel-Keleten is. Fontos megjegyezni, hogy e társaság mögött az a csapat áll, amely bemutatta a világnak a nagyon sikeres Zero rollereket. A VSETT az elektromos rollereket intelligens alternatívának tekinti a többi közlekedési mód mellett nemcsak a városban, hanem azon kívül is. Ez egy olyan szállítás, amely rendkívül hatékony, olcsó és nem szennyezi bolygónkat. Nulla szén -dioxid -kibocsátású, és felelősségteljesebb és sokkal szórakoztatóbb közlekedést tesz lehetővé nemcsak ott, ahol autóval vagy tömegközlekedéssel el lehet jutni, hanem olyan helyekre is, ahová egyébként nem juthat el. Ennek a márkának a születése új lehetőség a rollerek számára, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a praktikum és az ár között. Válaszul az egyéni felhasználói igényekre, a VSETT különféle modelleket kínál mindenki számára. Tapasztalat A VSETT alkalmazottai szigorú minőségellenőrzést tartanak fenn, és minőségi ügyfélszolgálatot biztosítanak ügyfeleik teljes megelégedettsége érdekében. A VSETT összes modellje (8, 8+, 9, 9+, 10+ és 11+) megtalálható kínálatunkban. Jó kapcsolatokat ápolunk ezzel a céggel, és személyesen ismerjük egymást nemcsak néhány alkalmazottal, hanem közvetlenül a tulajdonossal is. Ezért nem csak jótállási, garancia utáni szervizt, hanem támogatást, tanácsot vagy pótalkatrészeket is tudunk biztosítani.

4/10
Kényelem
9/10
Karbantartás
45 km/h
Sebesség
24 kg
Súly
1700 W
Teljesítmény
50 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Hegymenetre képes
Motor hátul
Motor elöl
Hátsó fék
Városba alkalmas
Nagy teljesítményű
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Jól összecsukható
A Max Blinker ajánlja
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 24 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 11 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 45 km/h 36,78 km/h
Csúcsteljesítmény 1700 W 1498 W
Hatótávolság 50 km 46,99 km
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
36,78
km/h
Max. sebesség
1 498
watt
Max. teljesítmény
46,99
km
Max. hatótávolság
33,76
km
Hatótávolság városban
32,26
km
Minimum hatótáv
12,51
másodperc
Idő
100 m-ig
27,46
másodperc
Idő
250 m-ig
102,20
másodperc
Idő
1 km-ig
2,64
másodperc
Idő
20 km/h-ig
4,49
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,02
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,57
másodperc
Idő
30 km/h-tól
8,1
méter
Táv
20 km/h-ig
21,5
méter
Táv
30 km/h-ig
2,3
méter
Táv
20 km/h-tól
5,9
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 36,78
0
0 10
1,41
0 10
VSETT 8+ 1,41
0 15
2,02
0 15
VSETT 8+ 2,02
0 20
2,64
0 20
VSETT 8+ 2,64
0 25
3,39
0 25
VSETT 8+ 3,39
0 30
4,49
0 30
VSETT 8+ 4,49
0 35
6,98
0 35
VSETT 8+ 6,98
0 36,78
11,99
0 36,78
VSETT 8+ 11,99
10
10 15
0,61
10 15
VSETT 8+ 0,61
10 20
1,23
10 20
VSETT 8+ 1,23
10 25
1,98
10 25
VSETT 8+ 1,98
10 30
3,08
10 30
VSETT 8+ 3,08
10 35
5,57
10 35
VSETT 8+ 5,57
10 36,78
10,58
10 36,78
VSETT 8+ 10,58
15
15 20
0,62
15 20
VSETT 8+ 0,62
15 25
1,38
15 25
VSETT 8+ 1,38
15 30
2,47
15 30
VSETT 8+ 2,47
15 35
4,96
15 35
VSETT 8+ 4,96
15 36,78
9,98
15 36,78
VSETT 8+ 9,98
20
20 25
0,76
20 25
VSETT 8+ 0,76
20 30
1,85
20 30
VSETT 8+ 1,85
20 35
4,34
20 35
VSETT 8+ 4,34
20 36,78
9,36
20 36,78
VSETT 8+ 9,36
25
25 30
1,09
25 30
VSETT 8+ 1,09
25 35
3,59
25 35
VSETT 8+ 3,59
25 36,78
8,60
25 36,78
VSETT 8+ 8,60
30
30 35
2,49
30 35
VSETT 8+ 2,49
30 36,78
7,51
30 36,78
VSETT 8+ 7,51
35
35 36,78
5,01
35 36,78
VSETT 8+ 5,01
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 36,78
0
0 10
2,48
0 10
VSETT 8+ 2,48
0 15
4,89
0 15
VSETT 8+ 4,89
0 20
8,11
0 20
VSETT 8+ 8,11
0 25
12,93
0 25
VSETT 8+ 12,93
0 30
21,47
0 30
VSETT 8+ 21,47
0 35
44,58
0 35
VSETT 8+ 44,58
0 36,78
94,68
0 36,78
VSETT 8+ 94,68
10
10 15
2,40
10 15
VSETT 8+ 2,40
10 20
5,63
10 20
VSETT 8+ 5,63
10 25
10,44
10 25
VSETT 8+ 10,44
10 30
18,99
10 30
VSETT 8+ 18,99
10 35
42,10
10 35
VSETT 8+ 42,10
10 36,78
92,20
10 36,78
VSETT 8+ 92,20
15
15 20
3,22
15 20
VSETT 8+ 3,22
15 25
8,04
15 25
VSETT 8+ 8,04
15 30
16,58
15 30
VSETT 8+ 16,58
15 35
39,69
15 35
VSETT 8+ 39,69
15 36,78
89,79
15 36,78
VSETT 8+ 89,79
20
20 25
4,82
20 25
VSETT 8+ 4,82
20 30
13,36
20 30
VSETT 8+ 13,36
20 35
36,47
20 35
VSETT 8+ 36,47
20 36,78
86,57
20 36,78
VSETT 8+ 86,57
25
25 30
8,54
25 30
VSETT 8+ 8,54
25 35
31,65
25 35
VSETT 8+ 31,65
25 36,78
81,75
25 36,78
VSETT 8+ 81,75
30
30 35
23,11
30 35
VSETT 8+ 23,11
30 36,78
73,21
30 36,78
VSETT 8+ 73,21
35
35 36,78
50,10
35 36,78
VSETT 8+ 50,10
Fékezési idők
35 30 25 20 15 10 0
36,78
36,78 35
0,08
36,78 35
VSETT 8+ 0,08
36,78 30
0,36
36,78 30
VSETT 8+ 0,36
36,78 25
0,64
36,78 25
VSETT 8+ 0,64
36,78 20
0,92
36,78 20
VSETT 8+ 0,92
36,78 15
1,16
36,78 15
VSETT 8+ 1,16
36,78 10
1,41
36,78 10
VSETT 8+ 1,41
36,78 0
1,93
36,78 0
VSETT 8+ 1,93
35
35 30
0,29
35 30
VSETT 8+ 0,29
35 25
0,56
35 25
VSETT 8+ 0,56
35 20
0,84
35 20
VSETT 8+ 0,84
35 15
1,09
35 15
VSETT 8+ 1,09
35 10
1,33
35 10
VSETT 8+ 1,33
35 0
1,86
35 0
VSETT 8+ 1,86
30
30 25
0,27
30 25
VSETT 8+ 0,27
30 20
0,55
30 20
VSETT 8+ 0,55
30 15
0,80
30 15
VSETT 8+ 0,80
30 10
1,04
30 10
VSETT 8+ 1,04
30 0
1,57
30 0
VSETT 8+ 1,57
25
25 20
0,28
25 20
VSETT 8+ 0,28
25 15
0,53
25 15
VSETT 8+ 0,53
25 10
0,77
25 10
VSETT 8+ 0,77
25 0
1,30
25 0
VSETT 8+ 1,30
20
20 15
0,25
20 15
VSETT 8+ 0,25
20 10
0,49
20 10
VSETT 8+ 0,49
20 0
1,02
20 0
VSETT 8+ 1,02
15
15 10
0,24
15 10
VSETT 8+ 0,24
15 0
0,77
15 0
VSETT 8+ 0,77
10
10 0
0,53
10 0
VSETT 8+ 0,53
Féktávok
35 30 25 20 15 10 0
36,78
36,78 35
0,74
36,78 35
VSETT 8+ 0,74
36,78 30
3,20
36,78 30
VSETT 8+ 3,20
36,78 25
5,19
36,78 25
VSETT 8+ 5,19
36,78 20
6,84
36,78 20
VSETT 8+ 6,84
36,78 15
7,95
36,78 15
VSETT 8+ 7,95
36,78 10
8,68
36,78 10
VSETT 8+ 8,68
36,78 0
9,13
36,78 0
VSETT 8+ 9,13
35
35 30
2,46
35 30
VSETT 8+ 2,46
35 25
4,45
35 25
VSETT 8+ 4,45
35 20
6,10
35 20
VSETT 8+ 6,10
35 15
7,21
35 15
VSETT 8+ 7,21
35 10
7,94
35 10
VSETT 8+ 7,94
35 0
8,39
35 0
VSETT 8+ 8,39
30
30 25
1,99
30 25
VSETT 8+ 1,99
30 20
3,64
30 20
VSETT 8+ 3,64
30 15
4,75
30 15
VSETT 8+ 4,75
30 10
5,48
30 10
VSETT 8+ 5,48
30 0
5,93
30 0
VSETT 8+ 5,93
25
25 20
1,65
25 20
VSETT 8+ 1,65
25 15
2,76
25 15
VSETT 8+ 2,76
25 10
3,49
25 10
VSETT 8+ 3,49
25 0
3,94
25 0
VSETT 8+ 3,94
20
20 15
1,12
20 15
VSETT 8+ 1,12
20 10
1,85
20 10
VSETT 8+ 1,85
20 0
2,29
20 0
VSETT 8+ 2,29
15
15 10
0,73
15 10
VSETT 8+ 0,73
15 0
1,18
15 0
VSETT 8+ 1,18
10
10 0
0,45
10 0
VSETT 8+ 0,45

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz összecsukva 108 cm  
      Magasság összecsukva 46 cm  
      Szélesség összecsukva 22,5 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 16 Ah  
      Akkumulátor energiája 768 Wh  
      Tempomat igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék dob + elektromos  
      Hátsó fék dob  
      Első kerék típusa tömör  
      Első kerék átmérője 8"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 8"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

VSTT.ESC8PLS

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása