Város
barát
Nagyon
könnyű

Város
barát
Nagyon
könnyű

THE-URBAN A #BRLN V2 a THE-URBAN márka (Walberg Urban Electrics GmbH) által készített városi életmódú elektromos roller. Ez a roller a város számára készült. Két dobfékkel van felszerelve, amelyek nemcsak a biztonságot, hanem a jó vezetési kényelmet is elősegítik. Súlya mindössze 14 kg, ami azt jelenti, hogy nagyon praktikus és kompakt.

`

THE-URBAN #BRLN V2

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 
 

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

AZ URBAN #BRLN V2 nem csak a városi környezetnek szánt modell, hanem erre is készült. A #BRLN V2 meggyőzi alacsony súlyával és nagyon egyszerű összecsukási mechanizmusával, amely behajtható fogantyúkat is tartalmaz. Ennek a rollernek a maximális terhelhetősége 100 kg , ami kiváló szám, tekintve, hogy mindössze 14 kg súlyú esztközről beszélünk. Körülbelül 20 km -es hatótávolságával rövid utazásokat tesz lehetővé a város körül, amit 350 W teljesítménye is bizonyít. Elöl levegővel töltött, 8 hüvelykes, hátul szilárd, szintén 8 hüvelykes kerék van.

A modell inspirációját a gyártó első márkája adta, mivel nagyon nehéz különbségeket találni, ha összehasonlítjuk „idősebb testvérével”, az Egret EIGHT V2 X -vel. Ez a modell első és hátsó rugókkal is rendelkezik , amelyek kompenzálják a kis kerekeket. Ezért a rollerrel kényelmesen lehet közlekedni, még gyenge felületeken is. Öt sebességi fokozat közül választhat, és ujjkarral szabályozhatja a sebességet.

 

Használat és praktikum

Ez a modell a város körüli rövid utakra készült. Kis tömeggel együtt a roller nagy előnye a kompakt mérete teljesen összehajtva, mivel ez a modell lehetővé teszi nemcsak a roller karosszéria, hanem a fogantyúk kar könnyű és gyors hajtogatását is. Ugyanolyan egyszerű és intuitív néhány másodperc alatt kibontani és készen állni egy újabb felejthetetlen útra. 14 kg-os súlyával nagyon közel helyezkedik el az ultrakönnyű rollerek kategóriájához. Könnyen felviheti a lépcsőn, vagy beteheti egy autóba vagy villamosba anélkül, hogy gyakorolnia kellene, vagy ha hat hónappal a vásárlás előtt súlyzót emelne. Javasoljuk a #BRLN V2 használatát napi városnézésekre akár 15 km-ig. Ha praktikus és megbízható városi rollert keres, akkor megtalálta. Kiváló tömörségének köszönhetően összehúzva viheti magával az irodába vagy az étterembe, ahol senkit sem fog zavarni, ami azt jelenti, hogy nem kell bezárva hagynia az utcán. Könnyedén elhelyezheti egy normál autó csomagtartójában is, elegendő helyet hagyva a többi szükséges csomagnak.

 

Hatótávolság, teljesítmény és biztonság

Az Egret EIGHT V2 X-hez képest a #BRLN V2 modell egy kicsit kisebb akkumulátor-kapacitást kínál, éppen ezért elérhetőbb árral jár. A Li-ion 36 V és 7,3 Ah akkumulátor, amely megfelel a 263 Wh tárolt energiának , 20 km-t képes megtölteni feltöltésenként. A roller hátsókerék -hajtású, ami jelentősen megnöveli a biztonságot motorhiba esetén az elsőkerék -hajtású modellekhez képest. A motor közvetlenül a hátsó kerékben helyezkedik el, és 350 W teljesítményt szolgáltat, ami bőven elég a normál városnézéshez. Az akkumulátor 0 és 100% közötti töltése körülbelül 4 órát vesz igénybe . Ha azonban a kevésbé türelmesek közé tartozik, akkor csak 2 óra kell, amíg az akkumulátor 70% -ig töltődik. A fent említett megbízhatóság mellett meg kell említenünk azt is, hogy ebben a súlykategóriában az Egret EIGHT V2 mellett ez azon kevés könnyű összecsukható modellek egyike, amelyek mechanikus fékeket kínálnak mindkét keréken . A gyártók többsége csak egy féket vagy elektromos féket használ a roller súlyának csökkentése érdekében. Másrészt ez a modell a szokásos dobfékekre támaszkodik, amelyek biztonságosabb vezetést nyújtanak, és megnyugtató érzés, hogy vészhelyzetben is fékezhet és megállhat . Az előttünk álló út jól látható a roller világítási rendszerének köszönhetően. Ugyanakkor a többi úthasználó számára megfelelően látható.

 

Kényelem és dizájn

A roller semleges fekete kivitelben készül - ahogy mondani szokás, a fekete mindenkinek és minden alkalomra megfelel. Ha azonban kicsit más akar lenni az úton, a gyártó sötétszürke kivitelben is kínálja, ami szintén minden alkalomra megfelel. Leginkább lekerekített éleket használ, ennek köszönhetően stílusosnak és kevésbé technikásnak tűnik . Ez a kialakítás gyakran robusztusabb elektromos rollerekhez kapcsolódik. A hátsó sárvédő nemcsak funkcionálisan néz ki, hanem pontosan az is. Határozottan el lehet dobni a félelmet attól, hogy a nadrág vagy a lábak (nők esetében) sáros lesz vezetés közben. A kialakítás egyszerűnek, de céltudatosnak tűnik, aláhúzva maga a roller könnyedségét. Az összecsukható mechanizmus kialakítása illeszkedik a roller test többi részéhez, és elegánsnak tűnik. A kábelezés többnyire jól el van rejtve a roller testében, így viszont karcsúnak érzi magát . Lehet, hogy ez a modell csak 8 hüvelykes kerekekkel van felszerelve, de az elöl és hátul elhelyezett rugóknak köszönhetően kényelmesen közlekedik, amelyek kiszűrik a rezgéseket és az egyenetlen útfelületet. Hangsúlyoznunk kell azonban, hogy bár ez a modell futóművel rendelkezik, egyértelműen továbbra is nem a gyors sportolásra szánt modell marad, ezért mindenképpen jobb, ha nagy gödröket kikerüljük, hogy elkerüljük az első gumiabroncs sérülését. A könnyű súly is hozzájárul a kényelemhez, mivel szükség esetén könnyedén hordozhatja ezt a rollert.

 

Értékelésünk

A felhasznált anyagok kiváló minősége meggyőzi Önt az úton, és a kifinomult kialakítás kiemeli egyedi életmódját. Nemcsak időben, hanem stílusosan is meg kell érkeznie a találkozóra. Néhány másodperc alatt könnyen összehajtogathatja ezt a rollert és beteheti vagy egy autó csomagtartójába, vagy például az íróasztala alá. A roller fő előnyei közé tartozik a két kerék standard dobféke , amelyek mindkét tengely rugóival együtt javítják a biztonságot. A márka minden modellje állítható kormánymagassággal rendelkezik, így a #BRLN V2 ebben sem kivétel, és képes kezelni a magas vezetőket is . A roller praktikus rugós állvánnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően önállóan állhat. A felfüggesztése kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az utazást. A mindössze 14 kg súlyú, rendkívül könnyű rollerek közé tartozik. Elsődleges célja a városi környezet, ahol egyszerűen és könnyedén felviheti a lépcsőn, vagy akár magával viheti az irodába vagy étterembe. Nem szabad megfeledkeznie a roller viszonylag rövid, 20 km-es hatótávolságáról. Nagyobb távolságok esetén, még a város körül is, mindenképpen javasoljuk valamilyen más modell, például az Egret TEN V3 X vásárlását.


Szervíz

Egret-logoA THE-URBAN márka hivatalos importőre és kereskedője vagyunk Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen jótállási és jótállási idő utáni szerviz t kínálunk, amelyet prágai, brünni, pozsonyi és ungvári üzletünkben biztosítunk. Alkatrészeket raktáron tartunk és garanciális javítási szervízei vagyunk. Ezért, amikor megvásárolja ezt a rollert, nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek hiánya miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően megbirkózunk a nehéz javításokkal vagy diagnosztikával.

 

A márkáról

A német Walberg Urban Electrics cég 2017 óta értékesíti THE THE URBAN életmódmárkát . Ez a prémium EGRET márka „fiatalabb testvére”, amelyet a vállalat 2012 óta kínál és már több mint 60 000 darabot forgalmaz. Alapítója, Florian Walberg az elektromos rollerek rendes felhasználójaként indult. Személyes tapasztalatai alapján felismerte a mobilitás ezen új formájának hatalmas lehetőségeit. Szerinte az elkövetkező években a városoknak új módon kell alkalmazkodniuk az utakhoz és a burkolatokhoz - a belső égésű járművekről az alternatív mobilitási formák felé. Az elektromos rollerek, különösen az összecsukhatóak, könnyen kombinálhatók tömegközlekedéssel vagy saját autóval. Ebben teljesen egyetértünk Floriannal. Az EGRET és a THE-URBAN márkák különösen Németországban nagyon népszerűek, köszönhetően a német minőségnek, megbízhatóságnak és stílusos kialakításnak.

5/10
Kényelem
7/10
Karbantartás
25 km/h
Sebesség
14 kg
Súly
350 W
Teljesítmény
20 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Nagyon könnyű
Több színváltozat
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 14 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 4 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 25 km/h 34,45 km/h
Teljesítmény 350 W 552,5 W
Hatótávolság 20 km 25,45 km
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
34,45
km/h
Max. sebesség
552,5
watt
Max. teljesítmény
25,45
km
Max. hatótávolság
15,38
km
Hatótávolság városban
17,48
km
Minimum hatótáv
15,80
másodperc
Idő
100 m-ig
31,99
másodperc
Idő
250 m-ig
112,48
másodperc
Idő
1 km-ig
4,75
másodperc
Idő
20 km/h-ig
13,35
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,08
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,54
másodperc
Idő
30 km/h-tól
17,7
méter
Táv
20 km/h-ig
79,6
méter
Táv
30 km/h-ig
2,7
méter
Táv
20 km/h-tól
5,8
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 34,45
0
0 10
1,15
0 10
The-Urban #BLRN V2 1,15
0 15
2,55
0 15
The-Urban #BLRN V2 2,55
0 20
4,75
0 20
The-Urban #BLRN V2 4,75
0 25
7,98
0 25
The-Urban #BLRN V2 7,98
0 30
13,35
0 30
The-Urban #BLRN V2 13,35
0 34,45
27,98
0 34,45
The-Urban #BLRN V2 27,98
10
10 15
1,39
10 15
The-Urban #BLRN V2 1,39
10 20
3,60
10 20
The-Urban #BLRN V2 3,60
10 25
6,82
10 25
The-Urban #BLRN V2 6,82
10 30
12,20
10 30
The-Urban #BLRN V2 12,20
10 34,45
26,83
10 34,45
The-Urban #BLRN V2 26,83
15
15 20
2,21
15 20
The-Urban #BLRN V2 2,21
15 25
5,43
15 25
The-Urban #BLRN V2 5,43
15 30
10,80
15 30
The-Urban #BLRN V2 10,80
15 34,45
25,44
15 34,45
The-Urban #BLRN V2 25,44
20
20 25
3,22
20 25
The-Urban #BLRN V2 3,22
20 30
8,59
20 30
The-Urban #BLRN V2 8,59
20 34,45
23,23
20 34,45
The-Urban #BLRN V2 23,23
25
25 30
5,37
25 30
The-Urban #BLRN V2 5,37
25 34,45
20,01
25 34,45
The-Urban #BLRN V2 20,01
30
30 34,45
14,63
30 34,45
The-Urban #BLRN V2 14,63
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 34,45
0
0 10
1,81
0 10
The-Urban #BLRN V2 1,81
0 15
6,79
0 15
The-Urban #BLRN V2 6,79
0 20
17,68
0 20
The-Urban #BLRN V2 17,68
0 25
38,08
0 25
The-Urban #BLRN V2 38,08
0 30
79,58
0 30
The-Urban #BLRN V2 79,58
0 34,45
212,67
0 34,45
The-Urban #BLRN V2 212,67
10
10 15
4,98
10 15
The-Urban #BLRN V2 4,98
10 20
15,87
10 20
The-Urban #BLRN V2 15,87
10 25
36,27
10 25
The-Urban #BLRN V2 36,27
10 30
77,77
10 30
The-Urban #BLRN V2 77,77
10 34,45
210,86
10 34,45
The-Urban #BLRN V2 210,86
15
15 20
10,89
15 20
The-Urban #BLRN V2 10,89
15 25
31,29
15 25
The-Urban #BLRN V2 31,29
15 30
72,79
15 30
The-Urban #BLRN V2 72,79
15 34,45
205,88
15 34,45
The-Urban #BLRN V2 205,88
20
20 25
20,39
20 25
The-Urban #BLRN V2 20,39
20 30
61,90
20 30
The-Urban #BLRN V2 61,90
20 34,45
194,99
20 34,45
The-Urban #BLRN V2 194,99
25
25 30
41,50
25 30
The-Urban #BLRN V2 41,50
25 34,45
174,59
25 34,45
The-Urban #BLRN V2 174,59
30
30 34,45
133,09
30 34,45
The-Urban #BLRN V2 133,09
Fékezési idők
30 25 20 15 10 0
34,45
34,45 30
0,19
34,45 30
The-Urban #BLRN V2 0,19
34,45 25
0,45
34,45 25
The-Urban #BLRN V2 0,45
34,45 20
0,65
34,45 20
The-Urban #BLRN V2 0,65
34,45 15
0,95
34,45 15
The-Urban #BLRN V2 0,95
34,45 10
1,21
34,45 10
The-Urban #BLRN V2 1,21
34,45 0
1,73
34,45 0
The-Urban #BLRN V2 1,73
30
30 25
0,26
30 25
The-Urban #BLRN V2 0,26
30 20
0,46
30 20
The-Urban #BLRN V2 0,46
30 15
0,76
30 15
The-Urban #BLRN V2 0,76
30 10
1,02
30 10
The-Urban #BLRN V2 1,02
30 0
1,54
30 0
The-Urban #BLRN V2 1,54
25
25 20
0,20
25 20
The-Urban #BLRN V2 0,20
25 15
0,50
25 15
The-Urban #BLRN V2 0,50
25 10
0,76
25 10
The-Urban #BLRN V2 0,76
25 0
1,28
25 0
The-Urban #BLRN V2 1,28
20
20 15
0,30
20 15
The-Urban #BLRN V2 0,30
20 10
0,56
20 10
The-Urban #BLRN V2 0,56
20 0
1,08
20 0
The-Urban #BLRN V2 1,08
15
15 10
0,26
15 10
The-Urban #BLRN V2 0,26
15 0
0,78
15 0
The-Urban #BLRN V2 0,78
10
10 0
0,53
10 0
The-Urban #BLRN V2 0,53
Féktávok
30 25 20 15 10 0
34,45
34,45 30
1,60
34,45 30
The-Urban #BLRN V2 1,60
34,45 25
3,53
34,45 25
The-Urban #BLRN V2 3,53
34,45 20
4,70
34,45 20
The-Urban #BLRN V2 4,70
34,45 15
6,08
34,45 15
The-Urban #BLRN V2 6,08
34,45 10
6,91
34,45 10
The-Urban #BLRN V2 6,91
34,45 0
7,37
34,45 0
The-Urban #BLRN V2 7,37
30
30 25
1,94
30 25
The-Urban #BLRN V2 1,94
30 20
3,10
30 20
The-Urban #BLRN V2 3,10
30 15
4,49
30 15
The-Urban #BLRN V2 4,49
30 10
5,31
30 10
The-Urban #BLRN V2 5,31
30 0
5,77
30 0
The-Urban #BLRN V2 5,77
25
25 20
1,16
25 20
The-Urban #BLRN V2 1,16
25 15
2,55
25 15
The-Urban #BLRN V2 2,55
25 10
3,37
25 10
The-Urban #BLRN V2 3,37
25 0
3,84
25 0
The-Urban #BLRN V2 3,84
20
20 15
1,39
20 15
The-Urban #BLRN V2 1,39
20 10
2,21
20 10
The-Urban #BLRN V2 2,21
20 0
2,67
20 0
The-Urban #BLRN V2 2,67
15
15 10
0,82
15 10
The-Urban #BLRN V2 0,82
15 0
1,29
15 0
The-Urban #BLRN V2 1,29
10
10 0
0,46
10 0
The-Urban #BLRN V2 0,46

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 110 cm  
      Magasság 112 cm  
      Szélesség 14,5 cm  
      Hossz összecsukva 103 cm  
      Magasság összecsukva 38 cm  
      Szélesség összecsukva 16 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor kapacitása 7,3 Ah  
      Akkumulátor energiája 263 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék dob  
      Hátsó fék dob  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 8"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés rugó  
      Hátsó felfüggesztés rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Színek fekete, szürke  
      Max. terhelhetőség 100 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása