Street Surfing VOLTAIK MGT 350

Város
barát

Varázsolja feledhetetlen élménnyé a városban megtett napi útjait. A Street Surfing által gyártott VOLTAIK MGT 350 elektromos rollerrel ezt meg is teheti. Az egyszerű, de ugyanakkor stílusos és tartós városi rollertől elvárt összes feltételnek megfelel.

`

Street Surfing VOLTAIK MGT 350

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 

- 0 Ft‎
 

- 0 Ft‎
Régi ár Kedvezményes ár

173 900 Ft‎Áfát tartalmazza

145 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 16%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

A városi dzsungelbe szánt roller

Nem sok elektromos roller vonzza magára a figyelmet egyszerűségével. A Street Surfing VOLTAIK MGT 350-es modellje azonban ebben ragyogóan kitűnik. Letisztult dizájnjával minden járókelő figyelmét felkelti, emellett felépítésével, teljesítményével és kezelhetőségével tökéletesen alkalmazkodik a városi környezethez. A Street Surfing VOLTAIK MGT 350 a modern életmód elengedhetetlen kelléke.

 

 

 

Felépítés és dizájn

Már első pillantásra egyértelmű, hogy a Street Surfing tervezői valóban ügyeltek arra, hogy az elektromos rollert a lehető legegyszerűbbé tegyék a mindennapi használatra. A VOLTAIK MGT 350 8,5 hüvelykes tömlő nélküli Honeycomb abroncsokkal van felszerelve, amelyekkel nem lehet defektet kapni. Nem okoznak gondot az úton lévő kavicsok vagy a kisebb kátyúk sem, hiszen dupla hátsó felfüggesztéssel rendelkezik. A roller kisebb gumijaival nem csak kisebb vezetőknek való, hiszen a repülőgépminőségű alumíniumból és magnéziumötvözetből készült váz gond nélkül elbír akár 120 kg-ot is . Maga a roller csupán 13 kg-ot nyom. A minimalista formatervezéssel készült roller hossza 115 cm, magassága 110 cm, szélessége pedig 45 cm, így tökéletes a szűk utcákon való lavírozáshoz, és bárhová elviszi Önt.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A menetdinamikáról egy kefe nélküli, 350 W teljesítményű motor gondoskodik, amely 25 km/h-s maximális sebességet biztosít. A Street Surfing VOLTAIK MGT 350 hatótávja 25 km, amihez az energiát egy 36 V-os, 10 Ah kapacitású lítium-ionos akkumulátor termeli. Egy feltöltéssel akár több rövidebb utazást is könnyedén kiélvezhet. 8 óra elegendő lesz az akkumulátor teljes feltöltéséhez. Akkor sem hagyja cserben a város közepén, ha elérné az akkumulátor kapacitásának határát. Még a teljes lemerülés előtt átáll az intelligens fokozatos teljesítménycsökkentésre, amiről a kijelző tájékoztatja.

 

 

Felszereltség és sokoldalúság

A Street Surfing VOLTAIK MGT 350 felszereltsége és jellemzői a lehető legegyszerűbbek, ugyanakkor funkcionálisak. Összecsukása és szállítása nem csak kis súlya miatt lesz problémamentes, hanem a leleményes összecsukó rendszernek köszönhetően is, hiszen csak meg kell húzni a kormányrúdban lévő kart, majd a rudat egyszerűen bepattintani a roller hátuljába. Így 2 másodperc alatt összehajtva a rollert 110 cm-es hosszával, 50 cm-es magasságával és 45 cm-es szélességével akár a zsúfolt tömegközlekedési eszközre is magával viheti. Az első helyen azonban a vezetési élmény áll, amit fokoz a tempomat jelenléte és a hüvelykujj-karral irányítható egyszerű vezérlés. A VOLTAIK MGT 350 a modern városi élet része, amit megerősít a benne lévő Bluetooth, továbbá a vezetési adatok programozhatósága az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül, amelyben nem csak az összes vezetéssel kapcsolatos adatot és a részletes akkumulátoradatokat ellenőrizheti, hanem beállíthatja a sebességét a tempomat aktiválásához, illetve a roller maximális sebességét Sport módban. Egyetlen gomb elegendő a roller teljes irányításához. Ezzel a gombbal be- és kikapcsolhatja VOLTAIK rollerét, bekapcsolhatja a LED fényszórót, és válthat a négy vezetési mód között. A tervezők a biztonságról sem feledkeztek meg. Bármilyen akadály előtt gyerekjáték lesz biztonsággal megállni a hátsó kézi tárcsafék és az első keréken található elektromos fék segítségével. A hátsó féklámpa pedig figyelmezteti a többi közlekedőt, hogyha fékezne. Ráadásul a VOLTAIK MGT 350 modell IPX4 besorolású, valamint ellátták egy pár sárvédővel is, így még a nedves vagy koszos utaktól sem riad vissza.

 

 

Értékelésünk

Aki a mindennapos városi utazáshoz keres társat, annak a Street Surfing VOLTAIK MGT 350 jó választás lesz. Első pillantásra egyértelmű, hogy stílusosan mutat majd az úton. Ugyanakkor ez egy strapabíró roller, amellyel élvezetesen telik a vezetés, miközben belekap a hajába a szél. Akár munkába, akár kávézóba, akár valahova a városközpontba vezet az útja, értékelni fogja a könnyű kezelhetőségét és az összességében kellemes vezetési élményt. Ha egyszer kipróbálja, biztosak vagyunk benne, hogy nem akar majd másképp utazni a városban, mint a VOLTAIK MGT 350-en.

 

 

Szerviz

A Voltaik márka forgalmazója vagyunk egész Közép-Európában. Közvetlen garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely prágai, brnói és pozsonyi fiókjainkban érhető el. A pótalkatrészek nagy részét raktáron tartjuk, és a garanciális javítások minősített szolgáltatója vagyunk. Ezért a roller vásárlásakor nem kell aggódnia a szervizelés vagy a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártóval ápolt kapcsolatunknak köszönhetően az esetleges bonyolultabb meghibásodásokkal, diagnosztikával is foglalkozni tudunk.

 

 

A márkáról

Élő bizonyítéka annak, hogy nem csak a technológiai óriásoknak otthont adó országok gyártói tudnak kiváló minőségű városi elektromos rollereket gyártani. Valószínűleg így lehetne egy mondatban összefoglalni a cseh Epic cég munkáját. A vezetés örömét biztosítják ügyfeleiknek – különösen Közép-Európában – a City Boss, Voltaik és Joyor márkák modelljeinek köszönhetően. Kiváló minőségű kidolgozás, elsőrangú dizájnmegoldások, top teljesítmény és megfizethető ár jellemzi őket. Az Epic munkatársai a városi környezet szakértői, nem csak az e-mobilitás, hanem a városlakók változatos életmódjához szükséges sportszerek terén is. Nem csoda, hogy a City Boss, Voltaik és Joyor márkák elektromos rollerei egyre népszerűbbek, hiszen pontosan azt adják a vezetőknek, amit elvárnak tőlük.

6/10
Kényelem
4/10
Karbantartás
25 km/h
Sebesség
13 kg
Súly
350 W
Teljesítmény
25 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Motor hátul
Motor elöl
Hátsó fék
Városba alkalmas
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Nagyon könnyű
Több színváltozat
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 13 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 8 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 25 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 350 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 25 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 115 cm  
      Magasság 110 cm  
      Szélesség 45 cm  
      Hossz összecsukva 110 cm  
      Magasság összecsukva 50 cm  
      Szélesség összecsukva 45 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor kapacitása 10 Ah  
      Akkumulátor energiája 360 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Erőátviteli rendszer elülső hajtás  
      Első fék elektromos  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 8.5"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 8.5"  
      Felfüggesztés hátsó  
      Hátsó felfüggesztés rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete, fehér  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása