Kaabo Wolf KING GT PRO

Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Az első generációs, 60 V-os Kaabo Wolf Warrior 11 nagy feltűnést keltett, amikor bemutatták. Aztán jött a 72 V-os Wolf King, lényegében egy arany Wolf Warrior, nagyobb teljesítménnyel, jobb fékekkel és sokkal nagyobb végsebességgel. És most megérkezett a 8400 W-os Wolf King GT. Aki egy kicsit gyorsabb Wolf Kinget várt, tévedett. A GT verzió egy kicsit másképpen vadállat! Úgy néz ki, mint egy downhill mountain bike, egy elektromos roller és egy motocross kerékpár keresztezése.

`

Kaabo Wolf KING GT PRO

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 

+ 18 897 Ft‎
 

- 1 Ft‎

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

A terep legújabb királya? A Kaabo Wolf King GT nagy sebességű elektromos roller, amelyet úgy terveztek, hogy a maximális élményt nyújtsa úton és terepen. Amolyan Frankenstein az extrém rollerek között. Részben egy motokrossz kerékpár, részben egy elektromos roller, részben pedig egy mountain bike leszármazottja. Jelenleg ez a Kaabo valaha gyártott legerősebb rollere, amely akár 100 km/h-s sebességgel is száguld, és szó szerint „őrült” gyorsulást biztosít. A hatalmas LG 21700 akkumulátor 72 V-os és 35 Ah-s kapacitásával ideális körülmények között akár 180 kilométert is megtehet. A valós hatótáv természetesen rövidebb, de még így is az egyik leghosszabb a kategóriájában. A fordított hidraulikus első lengéscsillapítók és a hátsó rugós lengéscsillapítók bármilyen terepen gondmentes vezetést biztosítanak. A két, akár 8400 W-os csúcsteljesítményű motorral és a kettős első villa között elhelyezett, két 50 A-es vezérlőegységgel együtt könnyedén haladhat hegynek felfelé. Ráadásul a Wolf GT motorok 10 dB-lel halkabbak, mint elődeik.

Karosszéria, dizájn és felszereltség

A Wolf King jellegzetességei a hatalmas első hidraulikus villa és a csőváz, amely úgy öleli körbe a rollert, mint egy buggy-t (homokfutót) a váza. Bár a rollert inkább terepre tervezték, városra tervezett gumiabroncsokkal aszfalton is jól haladhat vele. A Wolf GT-nek első osztályú a felszereltsége, beleértve a teljesen hidraulikus fékrendszert, a dudát, amely elég hangos ahhoz, hogy a halottakat is felébressze, és a hatalmas, 11 hüvelykes, defektálló abroncsokat. A Wolf King összecsukó mechanizmusa az egyik legjobb a hasonló gépeken találhatók között. A billenőmechanizmus függőleges helyzetben rögzítve sziklaszilárd, és a kormányoszlop nem rezeg. A roller össze- és széthajtása viszonylag egyszerű. Két lépésből áll: hatjsa le az óriási eloxált kormánykeretet, majd helyezzen be egy hatalmas fém biztosítócsappantyút a nagyobb biztonság érdekében. Ilyen összecsukó rendszer mellett azonban a roller eléri a bő 155 centimétert, ami közel 28 centiméterrel több, mint kinyitott állapotban. Ez határozottan nem az a típusú elektromos roller, amelyet könnyedén összecsukhat és felvihet például egy buszra. A Wolf King valódi izomtömeg, 52 kg-ot nyom. A cső alakú acél külsőváz, a nagyhatékonyságú hidraulikus lengéscsillapítók és a szilárd felépítés minden kíméletlen helyzetnek ellenáll. A vezetők visszajelzései szerint is rendkívül strapabíró a roller. Végül is 6082-T6 jelzésű erős alumíniumötvözetből készül, amely hasonló a repülőgépeken használthoz. A keréktengelyek króm-molibdén ötvözött acélból készülnek, SCM440 jelzésű szén-adalékanyaggal.

A GT modell vezérlőpultja óriási előrelépést jelent a Wolf King modelléhez képest, központi eleme a kormány közepén elhelyezett nagyméretű és jól leolvasható kijelző. A 11 centiméteres TFT-kijelző teljesen új részletgazdagságot biztosít, beleértve a vezetési módot, a maximális sebességet, az átlagsebességet és mindkét motorvezérlő hőmérsékletét. A kijelzőn 5 sebességfokozatot tud előre beprogramozni vezetési preferenciáinak megfelelően. A nagy fényerőnek köszönhetően a kijelző még kedvezőtlen időjárási körülmények között is jól olvasható. A roller teljesítményét egy ujjkar szabályozza, amellyel a tempomatot is vezérelheti. A roller kormánymarkolata jellemző a downhill mountain bike kerékpárokra. Nagyon erős és elég széles ahhoz, hogy a vezető kényelmes, terepre alkalmas testhelyzetet vegyen fel, és élvezze az akár agresszívabb rollerezést is. Még 190 cm magas vezetők számára is elég magas. Elődjéhez képest a kormány 6 cm-rel magasabban helyezkedik el és kicsit szélesebb is. Minden kábel elvezetését jól megoldották. Szándékosan beburkolták egy tokba a kábelezést, hogy összetartsák a kábeleket a hosszú élettartam biztosításához. A roller méretei összecsukva 1549 x 749 x 406 mm (H x Sz x M), kinyitva pedig 1270 x 749 x 1331 mm (H x Sz x M).

Biztonság és menetminőség

A Wolf King GT úgy készült, hogy a vásárlók egy szinte elpusztíthatatlan gépet kaphassanak. A nagyon erős váz, amely a teljes rollert körbeveszi, remek védelmet nyújt - még durva bánásmód esetén is. Szilárdsága a vezető biztonságához és a menetminőség javításához is hozzájárul. A krosszmotorra emlékeztető dupla, első, hidraulikus villa és a hátsó, duplarugós lengéscsillapítók kényelmes vezetést biztosítanak még nehezebb terepen is. A Wolf King 160 mm-es tárcsákkal ellátott, két teljesen hidraulikus fékkel van felszerelve, amelyek hihetetlen nagy, egyenletesen adagolható fékerőt biztosítanak. Az elektronikus fékkel együtt biztos lehet benne, hogy bármilyen sebesség mellett biztonságosan meg tud állni. Értékelni fogja a regeneratív töltés lehetőségét is, amely részben visszaadja az energiát az akkumulátornak. Egy másik fontos biztonsági funkció az elektronikus ABS, amely gátolja a kerék blokkolódását erős fékezéskor. A megfelelő biztonsághoz jó minőségű világítás is szükséges. A két hatalmas LED-es fényszóró nagy fényerővel rendelkezik, és az esti kiruccanásokhoz biztosan teljes mértékben elegendő lesz. Elhelyezésük vízszintes és függőleges helyzetben is állítható. A piros hátsólámpa a hátsó sárvédőn található, és még jobban világít, ha lenyomja a fékkart. Újdonság az első és hátsó teljes irányjelző. Érdekes adalék a Wolf King GT felirat kék háttérvilágítása a futófelület oldalain. A kevésbé tapasztalt vezetők aktiválhatják az úgynevezett "kick-start" funkcót, ami megakadályozza a nem kívánt indítást, vagy egy alacsonyabb sebességfokozat kiválasztásával csökkenthetik a gép brutális teljesítményét. Ráadásként könnyen karbantartható gumiréteg található a futófelületen, amely megakadályozza a versenyző megcsúszását rossz időben vagy extrém helyzetekben.

Teljesítmény és hatótávolság

Hacsak nem ült már igazán erős rolleren, akkor elsőre felfoghatatlan lesz a Wolf King GT teljesítménye, amely maga a valóra vált álom. Minden adrenalinrajongó értékelni fogja! Alapvetően ez egy rollernek álcázott krosszmotor. Két motorral és akár 8400 wattos teljesítménnyel biztos lehet abban, hogy minden terepet le tud uralni vele. Ehhez adja hozzá a rendkívül tartós és hatalmas LG 21700 72 V 35 Ah akkumulátort, és megkapja az elképesztő, akár 180 km-es hatótávot (a gyártó által meghatározott ideális körülmények között)! Ekkora hatótáv a vezetés szabadságát biztosítja, anélkül hogy azon kellene aggódnia, hol töltse fel az akkumulátort. A két töltőcsatlakozó a futófelület bal oldalán található, és védőkupakkal van ellátva, amely megakadályozza a szennyeződés bejutását. Az akkumulátor nem szenved nemkívánatos memóriahatástól, így megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig kibírja!

Használat és praktikum

A roller kétmotoros üzemmódban és maximális teljesítményen szó szerint pokoli jól teljesít. Rendkívül erős felépítésének és kényelmes felfüggesztésének köszönhetően egy univerzális, de elsősorban terepre tervezett roller. Kétkerékmeghajtásával a Wolf King GT még a nagyon meredek emelkedőkön is jól megállja a helyét. Nem kell attól tartania, hogy elakad vele egy hosszabb út során. A 11 hüvelykes defektálló abroncsokkal a Wolf King GT kiváló kényelmet, tapadást és biztonságot nyújt. A fent leírt előnyök ellenére egyes vezetők számára visszatartó erő lehet kb. 52 kg-os súlya, mivel szóba sem jöhet, hogy a gépet felcipeljük a lépcsőn. Hacsak nem rendelkezik egy meglehetősen nagy SUV-val, akkor az autó csomagtartójába sem lesz könnyű berakni ezt a rollert. Összecsukása után kb. további 28 cm-rel lesz hosszabb elérve a 155 cm-es teljes hosszt. A Wolf Kinget azonban elsősorban nem a gyakori összecsukásra és szállításra szánták. Ez egy kemény roller kemény terepre, amit mérete és súlya is tükröz.

Értékelésünk

Ha szeret kemény terepen vezetni és rajong az adrenalinért, akkor a Wolf King GT pontosan olyan típusú roller, amilyenre Ön vágyik. Ez a szörnyeteg a legkeményebb terepre készült. Az új technológia gondoskodik arról, hogy Ön a lehető legjobbat hozza ki belőle. Még a defekt miatt sem kell aggódnia, mivel a gumik defektállók. Összességében elmondható, hogy dizájnja óriási siker, és hogy a roller nagy ellenállóképességgel kecsegtet. A roller megfelel a gyártó által megadott műszaki jellemzőknek és rendkívül biztonságos. Bármilyen helyzetben számíthat rá. Még sok éves használat után sem fogja megunni. Mindig hihetetlen, adrenalinnal dúsított élmény lesz vezetni.

Szerviz

A Kaabo márka forgalmazója vagyunk Szlovákiában, Csehországban és más európai országokban. Közvetlen garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk prágai, brnoi és pozsonyi kirendeltségeinken. Raktáron tartunk alkatrészeket, és a garanciális javítások hitelesített szolgáltatója vagyunk. A roller vásárlásakor tehát egyáltalán nem kell aggódnia sem a szervizelés, sem a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

A márkáról

A Zhejiang Kaaba Electronic Technology Co., Ltd. közvetlenül megalakulása után elektromos rollerek, elektromos egykerekűk és elektromos egyensúlyozó deszkák gyártására kezdett összpontosítani. Sok évnyi innováció és kísérletezés után a Kaabo márkanév alatt forgalmazott termékeit jelenleg több mint 30 országba és régióba exportálják Európa, Amerika és Afrika szerte. Az első elektromos rollereket 2013-ban gyártották le, ami a mindennapi mobilitáshoz tervezett elektromos rollerek terén úttörővé tette a vállalatot, amely egyben vezető szerepet tölt be a terepgépek fejlesztésében és gyártásában. A cég sikerének titka mögött a folyamatos innováció áll. A Kaabo rendszeresen hív kiváló fejlesztőket a világ minden tájáról, hogy segítsenek végtermékeinek fokozatos finomításában a termék prototípus-készítését, tesztelését, elemzését és fejlesztését magában foglaló ciklikus folyamaton alapuló iteratív módszertan alkalmazásával. Mára a Kaabo több mint 24 országban szabadalmaztatott technológiákat, így nagyon magasra tette a képzeletbeli mércét más gyártók számára a kutatás-fejlesztés területén. 2020 óta a Kaabo teljesen új hozzáállással halad előre. Az egyre nagyobb kihívásokkal teli globális piacon alapjaiban változtatta meg elosztási modelljét, így kiváló minőségű termékeket kínál partnereinek, miközben segíti őket a marketing és az értékesítés terén. A Kaabo-nál mindenki hisz abban, hogy a cég fényes és izgalmas jövő előtt áll!

9/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
100 km/h
Sebesség
52 kg
Súly
8400 W
Teljesítmény
180 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Több színváltozat
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 52 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 12 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 100 km/h Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 8400 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 180 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 154,9 cm  
      Magasság 133,1 cm  
      Szélesség 74,9 cm  
      Hossz összecsukva 127 cm  
      Magasság összecsukva 40,6 cm  
      Szélesség összecsukva 74,9 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor gyártója LG 21700  
      Akkumulátor feszültsége 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 35 Ah  
      Akkumulátor energiája 2520 Wh  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés hidraulikusan állítható  
      Hátsó felfüggesztés rugó  
      Világítás első, hátsó, fék- és irányjelzők  
      Max. terhelhetőség 150 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása