akár -8%
Város
barát
Nagy
megbízhatóság
Nagyon
könnyű

Város
barát
Nagy
megbízhatóság
Nagyon
könnyű

A Light 2 egy könnyebb, városi modell az INOKIM-tól. Azon kevés rollerek egyike ebben a kategóriában, amely két mechanikus fékkel rendelkezik hozzájárulva a biztonsághoz és a vezetés kellemes érzéséhez. A 13,7 kg-os Light 2 (Super) képes az akár 35 km/h-s sebesség elérésére is, miközben megőrzi praktikusságát és kompaktságát. Legfőbb előnye a lehajtható kormányrúd.

`

INOKIM LIGHT 2

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 

- 1 Ft‎
 

- 1 Ft‎
 

- 1 Ft‎
 

- 1 Ft‎
 

- 1 Ft‎
Régi ár Kedvezményes ár

449 900 Ft‎Áfát tartalmazza

412 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 8%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási bizonyítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

A Light 2 - mint ahogy azt neve is jelzi - könnyebb, városi modell az INOKIM-tól. Célja, hogy lehetővé tegye a biztonságos városi közlekedést közepes hosszúságú távokon. Kis súlya ellenére teljes értékű roller, amely 100 kg-os teherbírással rendelkezik. Kerekei nem rugúzottak, ugyanakkor 8,5 hüvelykes, belső légtömlővel ellátott gumiabroncsai segítik a kisebb rezgések és az egyenetlenségek okozta rázkódás elnyelését. Ráadásul ezekkkel a gumiabroncsokkal nem valószínű, hogy defektet kap. Kategóriájában azon kevés rollerek egyike, amely két mechanikus fékkel rendelkezik hozzájárulva a biztonsághoz és a vezetés kellemes érzéséhez.
Az INOKIM az elektromos rollerek egyik legrégebbi gyártója, így nem csoda, hogy az egész rollerből csak úgy sugárzik a tervezési tapasztalat. Tizenegy évvel ezelőtt építették és adták el első elektromos rollerüket, ami a piacra újonnan érkezők túlnyomó többségéről nem mondható el. A Light 2 mindössze 13,7 kg és akár 35 km/h-s sebesség elérésére is képes, miközben megőrzi praktikusságát és kompaktságát, amiről más városi roller csak álmodhat. Legfőbb előnye a lehajtható kormányrúd.

 

Használat és praktikum

Ez az INOKIM márka második legkönnyebb modellje. Elegendő teljesítményt nyújt közepes hosszúságú, városi utakhoz, mindezt alacsony tömeg és megfelelőt hatótávolság mellett. Kis súlyán felül nagy előnye kompakt mérete teljesen összecsukott állapotban, ugyanis a roller testén kívül a kormányrúd is könnyen és gyorsan behajtható a fékkarokkal együtt. 100 kg-os teherbírása a rollerezők többsége számára elegendő, továbbá kis súlya miatt könnyen megemelhető és szállítható, amikor egy buszra vagy vonatra szállunk fel vele, vagy az autó csomagtartójába tesszük be. A roller számára minősége és megbízhatósága világszintű elismerést hozott, mivel egy olyan modellről van szó, amit már évek óta értékesítenek, miközben gyártója fokozatosan, lépésről lépésre tökéletesíti. Ezt a modellt napi 20 km-nél rövidebb városi utakhoz ajánljuk azok számára, akik egy praktikus és megbízható rollert keresnek, amely több éven át kiszolgálja őket. Megbízhatóságán felül meg kell említenünk, hogy súlykategóriájában ez a roller azon kevés, kis súlyú, összecsukható modellek egyike, amelynek mindkét kerekét mechanikus fékkel szerelték fel. A gyártók többsége az össztömeg csökkentése érdekében csak egyetlen féket, vagy esetleg elektromos féket használ, azonban ez a modell a klasszikus dobfékekre támaszkodik, ami biztonságosabb vezetést tesz lehetővé és azzal a jó érzéssel tölt el, hogy még vészhelyzet esetén is le tudunk fékezni és meg tudunk állni vele. Ráadásul a fékeket nem kell karbantartani, továbbá teljesen körülzártak és így portól, illetve egyéb szennyeződésektől is védettek. Ezért aztán nem szükséges folyamatosan állítgatni őket, mint ahogy tárcsafékes versenytársaik esetében.

 

Biztonság

Az INOKIM márka számára elsődleges a biztonság. Éppen ezért a Light 2 a repülőgépek gyártása során is használt rendkívül erős alumínium ötvözetből készül. Az egész szerkezet robusztus és merev, ezért csak úgy indokolatlanul nem inog meg, és még a legmagasabb sebességnél is stabil marad. Az INOKIM soha nem köt kompromisszumot a biztonságot illetően, ezért is látták el a Light 2 modellt a Tektro által gyártott két darab dobfékkel, amelyek 35 km/h-s maximális sebességet tesznek lehetővé. Olyan klasszikus fékkarokkal szerelték fel, amelyeket jellemzően kerékpárokon lehet látni. Motorleállás esetén hátsókerék meghajtása jelentősen nagyobb biztonságot nyújt az elsőkerék meghajtású modellekhez képest. A városra tervezett kisebb, könnyű súlyú, hordozható, összecsukható rollerek többsége nem rendelkezik mechanikus fékekkel. Inkább az első kerékre rögzített elektromos fékekkel látják el őket, esetleg még hozzáadnak egy mechanikus féket a hátsó kerékhez. A fékhatás nagyjából 70%-át azonban az első kerék adja, ezért a hátsó fék hatékonysága mindig lényegesen alacsonyabb. Mindazonáltal az INOKIM kitartóan követi a maximális biztonság útját, ezért a Light 2 modell mind az első, mind a hátsó keréken mechanikus féket kapott. Ezért ha olyan modellt keres, amin biztonságosan utazhat, és amivel a lehető legrövidebb távon belül meg tud állni anélkül, hogy saját magát vagy a környezetét veszélyeztetné, továbbá könnyű és kompakt, akkor vegye fontolóra a Light 2-t.

A könnyű rollerek mindig valamilyen kompromisszummal járnak. Ha a rugózott alváz kényelmére vágyik, ugyanakkor megfelelő teljesítményt és alacsony tömeget szeretne, akkor a fékekkel lehet legegyszerűbben a súlyon spórolni. Ha megfelelő fékeket szeretne, akkor rugózatlan alváz használatával le kell csökkenteni a súlyt, továbbá a felfüggesztést levegővel töltött kerekekre kell cserélni, amelyekkel ez a modell rendelkezik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a teljesen felszerelt fékek ellenére is csak 13,7 kg-ot nyom, ésszerű keretek között pedig elegendő hatótávolságot és teljesítményt nyújt. Az első és hátsó LED lámpák növelik a biztonságot. A hátsó lámpa féklámpaként is funkcionál. A kevésbé tapasztalt vezetők számára adott a lehetőség a maximális sebesség csökkentésére. A rollerbe kick-start funkciót építettek, ami megakadályozza a nem kívánt elindulást, továbbá a zárószerkezetben levő biztonsági retesszel nem lehetséges a vezetés közbeni összecsukódás.

 

Dizájn

Az INOKIM márka ikonikus modelljét talán letaszította az OX széria a dizájn képzeletbeli trónjáról, mégis egyértelműen kijelenthetjük, hogy a könnyebb súlyú városi rollerek között ez az egyik legszebb darab, amelyet semelyik másikkal nem fog összekeverni. Sugárzik belőle a könnyedség és a praktikus elegancia. Ezzel a rollerrel bármilyen találkozóra elegánsan érkezik majd, akár kávézóba, iskolába, az irodába vagy egy luxus étterembe megy vele, bármilyen alakalomra megfelelő. Ráadásul miután összehajtotta, el tudja rejteni a szék vagy az asztal alá - minimális helyet foglal és még összecsukva is remekül mutat.
Annak ellenére, hogy mechanikus fékekkel rendelkezik, a fékkarok ízlésesen kidolgozottak, a kábelezés nagy részét pedig elrejtették a roller testébe, így a huzalok összevisszasága nem ront a megjelenésen. Az állítható magasságú aerodinamikus komrányrúd elrejti a szükséges kábeleket, és nagyon elegánsan mutat. Ezt a modellt az INOKIM többféle színben hozta ki, aminek köszönhetően rollerét kedvenc színeihez igazíthatja. Sőt, az INOKIM kínálatában megtalálhatók a színben pontosan egyező zárak és sisakok, így az Önhöz leginkább passzoló stílusban rollerezhet.

 

Teljesítmény

A motor hosszútávú teljesítménye 300 W, rövidtávú csúcsteljesítménye 500 W, amely lehetővé teszi az akár 35 km/h-s sebességet is. A 80 kg-nál alacsonyabb súlyú vezetők számára a modell teljesítménye még hegynek felfelé is elegendő. Nagy előnye, hogy teljesítményét egyenletesen adja le, ami miatt a roller nem rángat, és mind alacsony, mind magasabb sebességnél kényelmesen lehet vele közlekedni, ami hozzájárul a biztonságos vezetés kellemes érzéséhez.

 

Kényelem

A Light 2 modell rugózatlan alváza miatt a lengéscsillapítókat 8,5 hüvelykes, levegővel töltött gumiabroncsokkal pótolták, ameyek megfelelnek a normál utakon és a járdán való közlekedéshez. Ezek az abroncsok jól csillapítják a kis rezgéseket, bár természetesen az ilyen rugózatlan alváz nem a piacon található legkényelmesebb megoldás.

Ez a modell semmiképp nem való terepre vagy göröngyös utakon való gyors vezetésre. Ezért azt ajánljuk, hogy lassítson le, mielőtt kátyúba hajtana, így el tudja kerülni a defektet. Másrészről ez a roller nagy megbízhatósággal, alacsony tömeggel, kiváló tömörséggel, karbantartásmentes használattal és magas szintű biztonsággal fogja megjutalmazni. A beépített kitámasztó az első és hátsó lámpával együtt tovább fokozza a komfortot. Rendeltetésszerű használatát tekintve a roller kínálta kényelem kielégítő, és ezt biztosan értékelni fogják azok, akik közepes, városi távokra keresnek egy könnyű, praktikus, összecsukható darabot.

 

Hatótávolság

A roller alacsony súlya ellenére nem spórol az akkumulátoron, ami 36 V és 10,4 Ah erősségű, összes tárolt energiája 374 Wh, és LG cellákból készült. Tekintettel nagyjából 13,7 kg-os súlyára, ezek jó paraméterek, amelyek gazdaságos vezetés mellett majdnem 40 km-es út megtételéhez elegendők. Még ha nem is gazdaságosan vezeti, gyakran gyorsítva és fékezve, vagy ha maximális sebesség közelében halad vele, Ön akkor is több mint 20 km-es hatótávval számolhat. Ez a modellhez megálmodott alaptáv kétszerese, így ez mindenki számára elegendő kellene, hogy legyen. A roller jó állapotának megtartásához ajánlott az akkumulátort inkább minden éjszaka feltölteni, mint hagyni kifulladásig lemerülni. Egy teljesen lemerült akkumulátor töltési ideje kevesebb mint 5 óra.

Értékelésünk

Határozottan állíthatjuk, hogy ez a modell nem való mindenkinek, mégis a világ minden táján találhatók megszállott rajongói. A rugózatlan alváz néhány vevőt elbátortalaníthat, de ezt a kompromisszumot ellensúlyozza a Tektro gyártotta két karbantartásmentes dobfék által megnövelt biztonság, miközben a roller megőrzi alacsony súlyát és teljes erejét. Meglepően kellemes ezzel a rollerrel a járdán haladni, még ott is, ahol akadnak kátyúk, habár nagyobb lyukak esetén természetesen érezhető a rugózott alváz hiánya. Ha nem biztos abban, hogy ez az Önnek megfelelő modell, akkor a legjobb, ha ellátogat hozzánk és tesz vele egy ingyenes próbakört, így megtapasztalhatja, milyen is vezetni ezt a rollert. Egy másik nagy előnye ennek a modellnek a folyamatos fejlesztés és újítás, aminek köszönhetően jól összehangolt és semmiféle gyerekkori betegségben nem szenved. Mindig bízhat abban, hogy biztonságban hazaér vele, méghozzá stílusosan! Emellett gyönyörű a formatervezése, és ráadásként több egyedi színben is elérhető.

 

Szerviz

Mi vagyunk az INOKIM márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Természetes tehát, hogy közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelést is vállalunk, amik az alábbi üzleteinkben biztosítottak: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. Minden alkatrészt raktáron tartunk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

A márkáról

Az INOKIM azon kevés gyártók egyike, amelyiknél minden egy helyen történik a formatervezéstől kezdve, a hardware és software fejlesztéseken keresztül, lefedve a gyártást, az értékesítést, egészen a szervizelésig. Minden egyes alkatrész és összetevő egyedi fejlesztésű és az INOKIM által tesztelt, ami igazán szokatlan és egyedülálló dolog. Emiatt tartozik az INOKIM az abszolút csúcskategóriába. A fejlesztés, a kutatás és a tervezés székhelye az izraeli Tel-Avivban, a márka szülővárosában található. A gyártás a kínai Ningbo városában a vállalat saját gyárában szigorú minőségi felügyelet mellett zajlik.

Az INOKIM Nimrod Sapir Riccardo garázsprojektjeként indult 2009-ben. Ma már igazi világmárkaként tarthatjuk számon, amely szinte minden országban jelen van. Nimrod továbbra is aktívan tevékenykedik a vállalatban és a mai napig ő felel a termékek formatervezéséért, így egyben ő az OXO modell tervezője is.

A Voltride büszkén vállalja a partnerséget ezzel a márkával, hiszen lelkesedésünk és szenvedélyünk közös az egyéni elektromobilitás terén. 2019 óta mi vagyunk az INOKIM egyetlen és kizárólagos képviselője Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. A márka globális jellegéből fakadóan a világ egyik pontján sem lesz gondja rollere szervizelésével, illetve az alkatrészutánpótlással, ugyanis bárhol is van, az INOKIM partnerei - függetlenül attól, hogy melyik országban vásárolta rollerét - globális minőségi garanciát vállalnak rá.

 

4/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
13,7 kg
Súly
500 W
Teljesítmény
35 km
Hatótávolság
35 km/h
Sebesség
Városnak megfelelő
Hátsó fényszórók
Első világítás
Nagyon könnyű
légkerék
Több színváltozat
Szabadonfutó
Jól összecsukható
Első fék
Hátsó fék
Motor hátul
Magas megbízhatóság
Tempomat
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 13,7 kg 13,7 kg Výborná váha vzhľadom na to, že kolobežka má dve mechanické brzdy.
Töltési idő 5 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség 35 km/h 35,27 km/h Na svoju váhu je to výborná a postačujúca rýchlosť
Erő 500 W 509,5 W Postačuje na bežnú jazdu po meste a do kopca pre jazdcov do 80 kg
Hatótávolság 40 km 41,39 km
Városi ciklustartomány - 29,94 km
Gyorsulási táv 0 - 20 km/h - 20,2 m
Gyorsulási táv 0 - 30 km/h - 70,6 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 5,91 s
Gyorsulási idő 30 km/h -ra - 12,96 s
Féktáv 20 km/h -tól - 1,6 m
Féktáv 30 km/h -tól - 3,7 m
Féktávolság max sebességtől - 7,44 m
Sprint 100 m -en - 16,4 s
Sprint 250 m -en - 31,96 s
Sprint 1000 m -en - 109,59 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válassz:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
35,27
km/h
Max. sebesség
509,5
watt
Max. teljesítmény
41,39
km
Max. hatótávolság
29,94
km
Hatótávolság városban
26,08
km
Minimum hatótáv
16,40
másodperc
Idő
100 m-ig
31,96
másodperc
Idő
250 m-ig
109,59
másodperc
Idő
1 km-ig
5,91
másodperc
Idő
20 km/h-ig
12,96
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,70
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,06
másodperc
Idő
30 km/h-tól
20,2
méter
Táv
20 km/h-s sebességnél
70,6
méter
Táv
30 km/h-s sebességnél
1,4
méter
Táv
20 km/h-tól
3,7
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlíts össze több modellt

Válassz más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlíts össze különböző járműveket

Válassz más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válassz
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 35,27
0
0 10
2,20
0 10
INOKIM Light 2 2,20
0 15
3,74
0 15
INOKIM Light 2 3,74
0 20
5,91
0 20
INOKIM Light 2 5,91
0 25
8,84
0 25
INOKIM Light 2 8,84
0 30
12,96
0 30
INOKIM Light 2 12,96
0 35
22,25
0 35
INOKIM Light 2 22,25
0 35,27
22,44
0 35,27
INOKIM Light 2 22,44
10
10 15
1,54
10 15
INOKIM Light 2 1,54
10 20
3,71
10 20
INOKIM Light 2 3,71
10 25
6,64
10 25
INOKIM Light 2 6,64
10 30
10,76
10 30
INOKIM Light 2 10,76
10 35
20,05
10 35
INOKIM Light 2 20,05
10 35,27
20,24
10 35,27
INOKIM Light 2 20,24
15
15 20
2,17
15 20
INOKIM Light 2 2,17
15 25
5,10
15 25
INOKIM Light 2 5,10
15 30
9,22
15 30
INOKIM Light 2 9,22
15 35
18,51
15 35
INOKIM Light 2 18,51
15 35,27
18,70
15 35,27
INOKIM Light 2 18,70
20
20 25
2,93
20 25
INOKIM Light 2 2,93
20 30
7,05
20 30
INOKIM Light 2 7,05
20 35
16,33
20 35
INOKIM Light 2 16,33
20 35,27
16,52
20 35,27
INOKIM Light 2 16,52
25
25 30
4,12
25 30
INOKIM Light 2 4,12
25 35
13,40
25 35
INOKIM Light 2 13,40
25 35,27
13,59
25 35,27
INOKIM Light 2 13,59
30
30 35
9,28
30 35
INOKIM Light 2 9,28
30 35,27
9,47
30 35,27
INOKIM Light 2 9,47
35
35 35,27
0,19
35 35,27
INOKIM Light 2 0,19
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 35,27
0
0 10
3,96
0 10
INOKIM Light 2 3,96
0 15
9,45
0 15
INOKIM Light 2 9,45
0 20
20,15
0 20
INOKIM Light 2 20,15
0 25
38,64
0 25
INOKIM Light 2 38,64
0 30
70,59
0 30
INOKIM Light 2 70,59
0 35
155,91
0 35
INOKIM Light 2 155,91
0 35,27
157,77
0 35,27
INOKIM Light 2 157,77
10
10 15
5,49
10 15
INOKIM Light 2 5,49
10 20
16,19
10 20
INOKIM Light 2 16,19
10 25
34,69
10 25
INOKIM Light 2 34,69
10 30
66,64
10 30
INOKIM Light 2 66,64
10 35
151,95
10 35
INOKIM Light 2 151,95
10 35,27
153,81
10 35,27
INOKIM Light 2 153,81
15
15 20
10,70
15 20
INOKIM Light 2 10,70
15 25
29,19
15 25
INOKIM Light 2 29,19
15 30
61,14
15 30
INOKIM Light 2 61,14
15 35
146,46
15 35
INOKIM Light 2 146,46
15 35,27
148,32
15 35,27
INOKIM Light 2 148,32
20
20 25
18,49
20 25
INOKIM Light 2 18,49
20 30
50,44
20 30
INOKIM Light 2 50,44
20 35
135,76
20 35
INOKIM Light 2 135,76
20 35,27
137,62
20 35,27
INOKIM Light 2 137,62
25
25 30
31,95
25 30
INOKIM Light 2 31,95
25 35
117,26
25 35
INOKIM Light 2 117,26
25 35,27
119,13
25 35,27
INOKIM Light 2 119,13
30
30 35
85,31
30 35
INOKIM Light 2 85,31
30 35,27
87,18
30 35,27
INOKIM Light 2 87,18
35
35 35,27
1,86
35 35,27
INOKIM Light 2 1,86
Fékezési idők
35 30 25 20 15 10 0
35,28
35,28 35
0,02
35,28 35
INOKIM Light 2 0,02
35,28 30
0,18
35,28 30
INOKIM Light 2 0,18
35,28 25
0,35
35,28 25
INOKIM Light 2 0,35
35,28 20
0,54
35,28 20
INOKIM Light 2 0,54
35,28 15
0,71
35,28 15
INOKIM Light 2 0,71
35,28 10
0,90
35,28 10
INOKIM Light 2 0,90
35,28 0
1,24
35,28 0
INOKIM Light 2 1,24
35
35 30
0,16
35 30
INOKIM Light 2 0,16
35 25
0,33
35 25
INOKIM Light 2 0,33
35 20
0,52
35 20
INOKIM Light 2 0,52
35 15
0,69
35 15
INOKIM Light 2 0,69
35 10
0,88
35 10
INOKIM Light 2 0,88
35 0
1,22
35 0
INOKIM Light 2 1,22
30
30 25
0,18
30 25
INOKIM Light 2 0,18
30 20
0,37
30 20
INOKIM Light 2 0,37
30 15
0,54
30 15
INOKIM Light 2 0,54
30 10
0,72
30 10
INOKIM Light 2 0,72
30 0
1,06
30 0
INOKIM Light 2 1,06
25
25 20
0,19
25 20
INOKIM Light 2 0,19
25 15
0,36
25 15
INOKIM Light 2 0,36
25 10
0,54
25 10
INOKIM Light 2 0,54
25 0
0,88
25 0
INOKIM Light 2 0,88
20
20 15
0,17
20 15
INOKIM Light 2 0,17
20 10
0,35
20 10
INOKIM Light 2 0,35
20 0
0,70
20 0
INOKIM Light 2 0,70
15
15 10
0,19
15 10
INOKIM Light 2 0,19
15 0
0,53
15 0
INOKIM Light 2 0,53
10
10 0
0,34
10 0
INOKIM Light 2 0,34
Féktávok
35 30 25 20 15 10 0
35,28
35,28 35
0,18
35,28 35
INOKIM Light 2 0,18
35,28 30
1,48
35,28 30
INOKIM Light 2 1,48
35,28 25
2,75
35,28 25
INOKIM Light 2 2,75
35,28 20
3,83
35,28 20
INOKIM Light 2 3,83
35,28 15
4,53
35,28 15
INOKIM Light 2 4,53
35,28 10
5,07
35,28 10
INOKIM Light 2 5,07
35,28 0
5,21
35,28 0
INOKIM Light 2 5,21
35
35 30
1,29
35 30
INOKIM Light 2 1,29
35 25
2,56
35 25
INOKIM Light 2 2,56
35 20
3,65
35 20
INOKIM Light 2 3,65
35 15
4,35
35 15
INOKIM Light 2 4,35
35 10
4,89
35 10
INOKIM Light 2 4,89
35 0
5,02
35 0
INOKIM Light 2 5,02
30
30 25
1,27
30 25
INOKIM Light 2 1,27
30 20
2,35
30 20
INOKIM Light 2 2,35
30 15
3,06
30 15
INOKIM Light 2 3,06
30 10
3,59
30 10
INOKIM Light 2 3,59
30 0
3,73
30 0
INOKIM Light 2 3,73
25
25 20
1,08
25 20
INOKIM Light 2 1,08
25 15
1,78
25 15
INOKIM Light 2 1,78
25 10
2,32
25 10
INOKIM Light 2 2,32
25 0
2,46
25 0
INOKIM Light 2 2,46
20
20 15
0,70
20 15
INOKIM Light 2 0,70
20 10
1,24
20 10
INOKIM Light 2 1,24
20 0
1,38
20 0
INOKIM Light 2 1,38
15
15 10
0,54
15 10
INOKIM Light 2 0,54
15 0
0,68
15 0
INOKIM Light 2 0,68
10
10 0
0,14
10 0
INOKIM Light 2 0,14

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Min. sebesség korlátozás 6 km/h  
      Max. sebesség korlátoz 35 km/h  
      Hossz 108 cm  
      Magasság 105 cm  
      Szélesség 46 cm  
      Hossz hajtva 95 cm  
      Magasság összecsukva 36 cm  
      Szélesség összecsukva 25 cm  
      Motor tipus szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor tipus Li-Ion  
      Az akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor teljesítmény 10,4 Ah  
      Akkumulátor engergiája 374,4 Wh  
      Helyreállítás nem  
      Vezérlő rendszer hüvelykujj kar  
      Tempomat Igen  
      Sebesség korlátozás igen  
      Beindítás igen  
      Hajtáslánc hátsó hajtás  
      Első fék dob  
      hátsó fék dob  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8.5"  
      Hátsó kerék átmérője 8.5"  
      Felfüggesztés nincs felfüggesztés  
      Első felfüggesztés szilárd (felfüggesztés nélkül)  
      Hátsó felfüggesztés szilárd (felfüggesztés nélkül)  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelés 100 kg  
      Ajánlott nyomás a gumiabroncsokban 40 - 50 Psi (2,7 - 3,5 Bar)  
      Akkumulátor gyártója Kína - nincs márka  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása