INMOTION Air Pro

Új termék

Tiszta formák, funkcionális kialakítás és felszereltség, amely kiemelkedik az átlagból. Ha modern városi elektromos rollerre vágyik megfelelő teljesítménnyel, minimális karbantartással és biztonságos felszereléssel, akkor az InMotion Air Pro pont Önnek való.

Régi ár Kedvezményes ár

304 900 Ft‎Áfát tartalmazza

250 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 18%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

Ma

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Holnap

A modell elérhetősége

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

Az InMotion városi elektromos rollereinek flottáját egy kompakt géppel bővíti, amely letisztult dizájnnal rendelkezik és lendületes vezetésre képes akár 35 km/h-s sebességgel. Az InMotion rollerek modern és biztonságos felszereltségükkel, valamint első osztályú felépítésükkel tűnnek ki. Ez alól az Air Pro modell sem kivétel, amelyet minden városi rollerező kedvelni fog, ha előnyben részesíti a funkcionalitást, a dizájnt és a praktikus eszközöket. Az InMotion Air Pro mindezt egy extra adag mókával fűszerezi.

 

 

Felépítés, dizájn és felszereltség

Ha olyan rollerkarosszériát keres, amely sok dizájnos domborulattal, mélyedéssel vagy éles éllel rendelkezik, csalódni fog. Csak maroknyi olyan roller található a piacon, amelyek úgy vannak megtervezve, hogy nincs rajtuk akadályozó tényező, ugyanakkor mindent tartalmaznak, amire szükség van. Ahogy az az InMotion gyártótól megszokott, elektromos rollereik funkcionalitását és letisztult dizájnját tartják szem előtt. Ezért az Air Pro modell külső részén nem talál semmilyen kábelt, mivel az összes kábelezés a repülőgép-minőségű alumínium vázon belül fut. A váz egy 17 cm széles futófelület köré épül, amely praktikus, csúszásmentes gumifelülettel rendelkezik. A teljes lábtér egy darabban folytatódik a kormányoszlop nyakáig. Ez a két rész egyszerű összecsukó rendszerű csuklókkal csatlakozik. Egyetlen kar kibiztosításával megoldható a kormányrúd lehajtása, amely ezután a beépített horoggal a hátsó sárvédőhöz pattintható. kormányon sem talál felesleges zavaró tényezőket, ahol az egyetlen domináns elem a beépített kijelző, amely megmutatja az aktuális sebességre vonatkozó adatokat, a két vezetési módot, és jelzőfényként is funkcionál. Mindent vezérelhet a kijelző alatti gombbal, vagy okostelefonján keresztül, miután Bluetooth-on csatlakoztatta a rollert. Az InMotion Air Pro dizájnja ellentmondásosnak hathat, mivel nincsenek rajta feltűnő látványelemek. A matt fekete szín és a narancssárga felni kombinációja azonban éppen az egyszerűsége miatt vonzza a tekintetet.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

Méreteivel és fókuszával azt lehet sejteni, hogy az InMotion Air Pro csak a szükséges minimumot éri el teljesítményben. Ha Ön is hasonló véleményen volt, a roller meg fogja lepni, amint megnyomja a hüvelykujj gázkart. Hátul található egyetlen motorjával akár 750 W-os teljesítményt is képes termelni, ami kategóriájában a legmagasabb érték. A teljesítmény a maximális sebességnél is megmutatkozik, hiszen sík felületen 35 km/h-s sebességig képes felgyorsulni. A nagyobb emelkedőktől sem riad vissza, mivel a 20%-os meredekség sem okoz neki gondot. A 36 V-os Li-Ion akkumulátor 12,1 Ah kapacitást biztosít, ami szintén nem gyenge. Teljesen feltöltött állapotban energiaellátása normál körülmények között 48 km-re elegendő. Ezt követően elég egy szabványos töltőre csatlakoztatni a futófelület oldalán lévő töltőporton keresztül, és 8,5 órát várni a teljes feltöltésre. Az InMotion Air Pro akkumulátorából nem hiányzik a Smart Battery Management System, amely gondoskodik az intelligens energiagazdálkodásról, ami magában foglalja a cellák ideális hőmérsékletének fenntartását, illetve a kiegyensúlyozott kapacitáskihasználtságot, és így jelentősen megnöveli az akkumulátor élettartamát.

 

 

Biztonság és kényelem

Különösen a városra igaz az, hogy az elektromos roller egyik legfontosabb jellemzője a biztonság legyen. Az InMotion is tisztában van ezzel, ezért az Air Pro modellt egy karbantartást nem igénylő fékrendszerrel szerelte fel: elöl dobfékkel, hátul elektronikus fékkel, amelyek azonnal reagálnak. A 10 hüvelykes abroncsok emellett nagyszerű egyensúlyt kínálnak a vezetési kényelem és a minimális karbantartás között. A gyártó hátulra tömör abroncsot szerelt fel, elöl pedig egy felfújható gumiabroncsot találunk megerősített belső tömlővel, hogy minimálisra csökkenjen a defekt kockázata. Ehhez vegyük hozzá az elülső LED fényszórót, mely akár 15 métert is bevilágít, valamint a hátsó lámpát és a féklámpát, melyek segítségével teljes sötétségben is látni fogják Önt az úton.

 

 

Használat és praktikum

Az InMotion Air Pro-t különösen nagyra fogja értékelni a napi munkába, iskolába vagy máshová történő ingázása során. Ez az a terület, ahol a roller felszereltségét és kialakítását illetően otthonosan mozog. Ön, mint új tulajdonosa, szintén elégedett lesz a szinte karbantartásmentes üzemeltetéssel és minimális karbantartási igényével. Csak teljesen fel kell töltenie, vezetnie, és ha szükséges, egyszerűen összecsukhatja és bárhová magával viheti. Súlya mindössze 17,7 kg, mérete összecsukva 112,5 x 52 x 44,5 cm (hossz, magasság, szélesség). A kinyitott roller magassága eléri a 120 cm-t. A 120 kg-os összterhelhetőség és a roller IP55-ös szintű vízvédelme teszi teljessé ezt a sokoldalú csomagot, míg az akkumulátor védelme még az IPX7 minősítést is eléri.

 

 

 

Értékelésünk

Az InMotion gondoskodik arról, hogy mindig valami pluszt adjon a szilárd, biztonságos és okosan tervezett, modern funkciókkal rendelkező konstrukcióhoz. Ez sikerült neki az Air Pro modell esetében. A roller mindent teljesít, amit a városi vezetők elvárnak tőle: az említett tulajdonságokon túl különösen nagy adag teljesítménnyel. Bizton állíthatjuk, hogy aki kompakt és funkcionális városi rollerre vágyik, annak az InMotion Air Pro maradéktalanul teljesíti kívánságát.

 

 

 

Szerviz

Az INMOTION márka forgalmazója vagyunk Közép-Európa egész területén. Közvetlen garanciális és jótállási idő lejárta utáni szervizelést nyújtunk, amelyet prágai, brno-i és pozsonyi kirendeltségeinken biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és mi vagyunk a garanciális javítások egyetlen hiteles szolgáltatója a régióban. Ezért a roller vásárlásakor egyáltalán nem kell aggódnia sem a szerviz, sem a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb esetekkel, diagnosztikával is foglalkozunk.

 

 

A márkáról

A 2007-es kínai RoboCup megnyerése által ihletett INMOTION-t egy robotika és járműdinamika terén tapasztalt műszaki csapat alapította. A sencseni székhelyű INMOTION Technologies Co., Ltd. jelenleg robotok és érzékelővel vezérelt járművek kutatására és fejlesztésére összpontosít, és támogatja a rövid távolságra szállító termékek, köztük az egykerekűek fejlesztését. Az INMOTION folyamatos technológiai innovációkkal és intelligens robotok kombinációjával igyekszik a legkönnyebb, leginkább környezetbarát, legjobban hordozható és legkényelmesebb közlekedési eszközt létrehozni. Az INMOTION célja, hogy vezető szerepet töltsön be az önkiegyensúlyozó gépjárműiparban, és arra törekszik, hogy javítsa az emberek utazását. A vállalat víziója, hogy mozgásba hozza az életet, és így örömet szerezzen az embereknek szerte a világon. Saját innovatív technológiáival és korlátlan kreativitásával az INMOTION Technologies Co., Ltd. elkötelezett egy olyan intelligens önkiegyensúlyozó elektromos jármű kifejlesztése mellett, amely minden otthonba bekerül. Ez a termék nemcsak az emberek rövid távolságokra történő szállítását fogja megváltoztatni, hanem robotverziójával intelligens mobil asszisztenssé is válik. Ezért az INMOTION és csapata mindent megtesz, hogy javítsa termékeit és a felhasználói élményt.

5/10
Kényelem
8/10
Karbantartás
35 km/h
Sebesség
17,7 kg
Súly
400 W
Teljesítmény
48 km
Hatótávolság
Első fék
Motor hátul
Hátsó fék
Nagy teljesítményű
Első világítás
Hátsó fényszórók
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 17,7 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 8,5 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 35 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 400 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 750 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 48 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 1125 cm  
      Magasság 1200 cm  
      Szélesség 445 cm  
      Hossz összecsukva 1125 cm  
      Magasság összecsukva 520 cm  
      Szélesség összecsukva 445 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója CN  
      Akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor kapacitása 12,1 Ah  
      Akkumulátor energiája 438 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat Nem  
      Sebességkorlátozás nem  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék dob  
      Hátsó fék elektromos  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés nincs felfüggesztés  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 130 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

INM.ESC.AIR.PRO

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása