FOBOS Model X

Új termék

8400 W-os extrém teljesítményével és akár 100 km/h-s sebességével ez a modell minden vezetőt lenyűgöz, felszereltsége pedig a legigényesebb vásárlókat is kielégíti. A hatalmas 72 V-os, 40 Ah-s akkumulátor ideális körülmények között akár 160 km-es hatótávolságot is nyújt. A GPS-t és Bluetooth-t tartalmazó integrált 4G modulnak köszönhetően nyomon követheti vezetési statisztikáit, sőt a FOBOS alkalmazásban a rollerfunkciókat is beállíthatja.

Régi ár Kedvezményes ár

1 599 900 Ft‎Áfát tartalmazza

1 399 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- 13%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

Számít a minőség. A FOBOS cég szlogenje a gyakorlatban is megvalósult. Végre megérkezett a várva várt FOBOS Model X roller! A dizájn és a minőség abszolút csúcsa a piacon. A FOBOS régóta figyeli ügyfelei véleményét, és egy olyan rollert alkotott, amelybe mindenki beleszeret. A FOBOS Model X megtestesíti mindazt, amiről oly sok éven át álmodoztunk. Kellemes és praktikus kivitelben rendkívüli 8400 W-os teljesítmény, sehol máshol nem található kiegészítőkkel. Eléri a 100 km/h-s sebességet, ezért kiváló minőségű hidraulikus kormányzáscsillapítóval szerelték fel, amely megakadályozza az első kerék rezgését és így növeli a vezető biztonságát. Ekkora teljesítmény kiérdemli a nagy hatótávolságot. A Model X ezen a téren is remekel. Hatalmas, 72 V-os, 40 Ah-s akkumulátorával ideális körülmények között hihetetlen, 160 km-es hatótávolságot biztosít. Ha ez nem lenne elég az Ön számára, az alapfelszereltséghez tartozó 5 A-es gyorstöltő gondoskodik az akkumulátor gyors energiapótlásáról. A FOBOS Model X roller gyártásában csak a legjobb minőségű anyagokat használták, ami biztosítja, hogy nagyon hosszú időn keresztül kiszolgálja Önt. A FOBOS olyan márka, amelyről a jövőben biztosan gyakrabban fog hallani.

 

 

Karosszéria, kialakítás és felszereltség

A roller kialakítása egyedi és jól átgondolt. A FOBOS Model X precízen legyártott, a gyártás minden részletre kiterjedő. A maximális tartósság és a vezető biztonsága érdekében mind a váz, mind a kormány az űriparban használatos, kimagasló minőségű, speciálisan megmunkált alumíniumból készül. Az egész világon a FOBOS Model X az első, amely előre telepített 4G IoT modullal rendelkezik, amelyet GPS, Bluetooth és egy okostelefonos alkalmazás egészít ki. Az alkalmazásban beállíthatja a roller funkcióit, nyomon követheti az akkumulátor állapotát, megtekintheti a vezetési statisztikákat, és lopás esetén a roller aktuális GPS-helyzete alapján megtalálhatja azt. A FOBOS kissé szembement a többi gyártónál tapasztalható jelenlegi trenddel, és hüvelykujjal működtetett karral szerelte fel a rollert, amelyre sok vezető már régóta vágyott. A merev alumíniumváz mellett a maximális szilárdság biztosítása érdekében néhány kritikus alkatrész ötvözött acélból készül. Az összehajtó mechanizmus szintén precízen kidolgozott, hogy megakadályozza a belső játékot vagy a kellemetlen nyikorgó hangokat. A szerkezet minden része pontosan illeszkedik egymáshoz, hogy ne alakulhasson ki köztük vibráció. A masszív, állítható állványt a saját igényei szerint állíthatja be, attól függően, hogy parkoláskor a roller nagyobb vagy kisebb dőlésszögét részesíti előnyben. A kettős, 100 A-es vezérlő kapacitását úgy tervezték, hogy maximális terhelés mellett se melegedjen túl. Említést érdemel még a FOBOS saját gyártású, jó elrendezésű, színes információs kijelzője, amely megjeleníti az összes fontos adatot, mint például a sebességet, az aktuális sebességfokozatot, a napi megtett kilométert (TRIP), az összes megtett kilométert (ODO), és az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. A kijelző vízálló, és magas fényerejének köszönhetően kedvezőtlen időjárási körülmények között is jól leolvasható.

 

 

Biztonság és menetminőség

A FOBOS azért készítette el a Model X-t, hogy a felhasználók számára első osztályú biztonságot és kompromisszummentes egyedi minőséget nyújtson. Az első fontos biztonsági elem a FOBOS saját gyártású, előre beépített hidraulikus kormányzáscsillapítója, amely nagyobb sebességnél kiküszöböli az első kerék rezgését. Merevsége a lengéscsillapító alján elhelyezett forgatógombbal állítható. A FOBOS-nál arról is gondoskodnak, hogy a roller karbantartása a lehető legegyszerűbb legyen a felhasználók számára. Ezért az első és hátsó felfüggesztést cserélhető elasztomer patronok formájában alakították ki, amelyek kiváló tartóssággal, megbízhatósággal és minimális karbantartási igénnyel rendelkeznek. Ha a vezető túl merevnek vagy túl lágynak találja a felfüggesztést, beállíthatja a merevséget úgy, hogy egy másik, eltérő elasztomer merevségű patront választ. A FOBOS Model X két, teljesen hidraulikus, 160 mm-es tárcsával ellátott Nutt fékkel van felszerelve, amelyek erős és könnyen szabályozható fékerőt biztosítanak. Elektronikus regeneratív fékkel kombinált, így biztos lehet abban, hogy bármilyen sebességről biztonságosan le tud fékezni. Ráadásul a fék az energia egy részét visszatölti az akkumulátorba. Egy másik fontos biztonsági funkció az elektronikus ABS, amely megakadályozza a kerék blokkolódását erős fékezéskor. Megfelelő világítással kellőképpen garantálni lehet a vezető biztonságát, amire a FOBOS különös figyelmet fordított. A rollert a kormányoszlopon elhelyezett erős, LED-es első lámpával és piros hátsó lámpával szerelték fel, amely a fékkar lenyomásakor jelentősen megnöveli fényerejét. Az Ön láthatósága érdekében a FOBOS Model X-t irányjelzőkkel és a futófelület elején és hátulján LED-ekkel is ellátták. Az integrált, színes háttérvilágítású FOBOS logó a kormányoszlopon és a futófelület oldalain található, melynek színét a távirányítóval tetszés szerint változtathatja. Ilyen felszereltséggel nem is kell aggódnia az éjszakai vezetés miatt, vagy azon gondolkodnia, hogy további lámpákat vásároljon rollerére. A kevésbé tapasztalt vezetők FOBOS rollerük rendkívüli teljesítményét csökkenthetik az első motor kikapcsolásával, illetve a roller kijelzőjén vagy az okostelefonos alkalmazásukban egy alacsonyabb sebességfokozat kiválasztásával. A FOBOS a két sárvédő praktikus kialakítására is gondolt, ami biztosítja, hogy ne kelljen a rossz időjárás miatt aggódnia. Ezenkívül a hátsó sárvédőt egy extra oldalsó támasztékkal erősítették meg, hogy megakadályozzák a rezgését. Ráadásként a futófelület könnyen karbantartható és megakadályozza, hogy a vezető extrém helyzetben megcsússzon. Arra az esetre, ha fel kell emelnie vagy be kell tennie az autóba, vagy el kell vinnie valahová, a Model X-t kényelmes fogantyúval látták el, amely a hátsó sárvédő felett található.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A teljesítmény és a hatótávolság szinte álomszerű. Az adrenalinrajongók biztosan megtalálják számításukat! A két motor 8400 W-os összteljesítményt biztosít, ami valóban rendkívüli, és ezt csak néhány rolleres képes teljes mértékben kezelni.Minden emelkedőt leküzdhet vele, és ha szükséges, hegymenet közben is bármikor gyorsíthat. A FOBOS Model X hatalmas 72 V-os, 40 Ah-s akkumulátorral van felszerelve, amellyel valóban nagyon messzire eljuthat. Ideális körülmények között a Model X akár 160 km-es hatótávot is biztosít, amely igen jelentős távolság. Ekkora táv a mozgás szabadságát biztosítja anélkül, hogy azon kellene aggódnia, hol töltse fel az akkumulátorát. Ha azonban ez nem lenne elegendő az Ön számára, az alapfelszereltséghez tartozó 5 A-es gyorstöltővel nagyon rövid idő alatt gyorsan feltöltheti az akkumulátort. Ha ez még mindig nem elég, akkor két gyorstöltőt is csatlakoztathat vagy vásárolhat egy 10 A-s gyorstöltőt kétszer nagyobb teljesítménnyel. A 100 A-es BMS (Battery Management System) gondoskodni fog az akkumulátoregység egyes szegmenseinek helyes kezeléséről, állandó 60 mAh-s áram fenntartásával. A két töltőcsatlakozó védőkupakkal van felszerelve, ami megakadályozza a szennyeződések bejutását, így nem kell attól tartania, hogy megsérülnek. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig kitart! Ideális körülmények között a FOBOS saját gyártmányú kettős 100 A-es vezérlőegysége lehetővé teszi a Model X 100 km/h-s sebességre történő gyorsítását, ami valóban nem semmi!

 

 

Használat és praktikum

Nagy teljesítményének, masszív felépítésének és precíz kidolgozásának köszönhetően a roller nagyon igényes vezetőknek készült, akik nem akarnak kompromisszumokat kötni. Az összkerék meghajtásnak köszönhetően a FOBOS Model X még a nagyon meredek emelkedőkön is jól megállja a helyét. A 11 hüvelyk széles, tömlő nélküli gumiabroncsokkal a Model X kiváló kényelmet, tapadást és biztonságot nyújt mind úton, mind burkolatlan felületen. Választhat olyan belsővel ellátott gumiabroncsokat, amelyek lehetővé teszik a könnyű defektjavítást az osztható felninek köszönhetően, vagy választhat egy olyan tömlős változatot, amely éppen ellenkezőleg, jelentősen csökkenti a defekt kockázatát. Az állítható és cserélhető elasztomer felfüggesztés mind macskakövön, mind terepen nagyon kényelmessé teszi az utazást. És mivel a FOBOS Model X-szel kapcsolatban minden extrém, így a körülbelül 48 kg-os súlya is rendkívüli. Ezért nem ajánlott gyakran emelgetni és cipelni, ami ebben a rollerkategóriában átalános. A lehajtható kormányrúdnak és kormánynak köszönhetően be lehet tenni egy autó csomagtartójába, de közben kissé leizzadhat. Azonban, ha elkezdi vezetni ezt a rollert, soha nem akarja letenni, és élő példája lesz a mondásnak: "Ha egyszer FOBOS, örökké FOBOS".

 

 

Értékelésünk

 

A FOBOS Model X pontosan az, amire évek óta vártunk. Kifinomult és precízen kidolgozott roller, amely teljesítményével és paramétereivel lenyűgöző. A Fobos elképzelése egy tökéletes roller megalkotása volt, amely tulajdonosát mindig boldoggá teszi és minimális karbantartást igényel. Az X modell valóban teljesíti ezt az ígéretet. A roller motorjai, akkumulátora, tartóssága és kivitelezésének minősége egyedülálló, így ez az elektromos roller valóban abszolút csúcskategóriás. Rendkívüli teljesítményével inkább az igényesebb vásárlókat és az adrenalin kedvelőit célozza meg, de biztosak vagyunk benne, hogy örömet okoz mindazoknak, akik értékelni tudják a minőségét. A roller megfelel a gyártó által megadott paramétereknek, modern és praktikus kialakítással, kiváló megbízhatósággal és biztonsággal rendelkezik. Nem fogja megunni, még sok éves használat után sem. A rollerezés mindig hihetetlen adrenalinélmény lesz.

 

 

 

Szerviz

A FOBOS márka viszonteladója vagyunk Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és jótállási idő utáni szervizt biztosítunk prágai, brnoi, pozsonyi és ungvári üzleteinkben. Tartunk raktáron alkatrészeket, illetve gyorsan be tudjuk azokat szerezni a gyártótól. Ezért a roller vásárlásakor nem kell aggódnia a szerviz vagy a pótalkatrészek elérhetősége miatt. Közvetlen kapcsolatainknak és a Fobos technikai támogatásának köszönhetően a bonyolultabb javításokat és a diagnosztikát is kezelni tudjuk.

 

 

A márkáról

Bemutatjuk a FOBOS-t. A nemrégiben alapított, Tajvanon bejegyzett és kínai gyárakkal rendelkező vállalat az elektromobilitás piacának új, ígéretes szereplője. A vállalat elképzelése az, hogy vezető szerepet töltsön be a legjobb elektromos rollerek értékesítésében, a minőségre, a biztonságra és a vonzó formatervezésre összpontosítva. A vállalat küldetése a mindennapi élet megkönnyítése és világunk jobbá tétele. A FOBOS már nagy tapasztalattal rendelkezik elektromos rollerek értékesítése és gyártása terén, jól ismerve azok hiányosságait. Gondosan elemzik az egyes problémákat, és várják az ügyfelek visszajelzéseit. A vállalat megfizethető és kiváló minőségű elektromos rollereket szándékozik gyártani. A Fobos nem hajlandó kompromisszumokat kötni, és a minőséget helyezi előtérbe a saját nyereségével szemben. A vállalat hosszú ideje elemzi az elektromos rollerek piacát, és azt állítja, hogy az nem kezeli megfelelően az ügyfeleket. A FOBOS modellek a legkorszerűbb gyártási technológia alkalmazásával a legkíválóbb minőségű anyagokból készülnek, ötvözve az innovációt egy olyan formavilággal, amelybe mindenki biztosan beleszeret. A FOBOS folyamatosan kommunikál azokkal az ügyfeleivel, akik részt kívánnak venni az újításokban, hogy egy olyan rollert hozzanak létre, amellyel teljes mértékben kielégítő számukra. A vállalat kulturálisan sokszínű környezetének köszönhetően jobban képes átlátni a világ minden tájáról érkező vásárlók igényeit és kívánságait. Ha a FOBOS hű marad a „Számít a minőség” szlogenjéhez, akkor biztosan sokat várhatunk tőlük a jövőben.

9/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
49 kg
Súly
10080 W
Teljesítmény
160 km
Hatótávolság
100 km/h
Sebesség
Városba alkalmas
Hátsó fényszórók
Első világítás
Hegymenetre képes
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Hidraulikus első fék
Hidraulikus fék hátul
Motor elöl
KERS - visszatáplálás
Felfüggesztés elöl
Extrém teljesítmény
Tempomat
Jól kezeli a terepet
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 49 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 8 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség 100 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 10080 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 160 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 126 cm  
      Magasság 135 cm  
      Szélesség 62,5 cm  
      Hossz összecsukva 126 cm  
      Magasság összecsukva 57 cm  
      Szélesség összecsukva 31 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 40 Ah  
      Akkumulátor energiája 2880 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Hátsó felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Világítás első, hátsó, fék- és irányjelzők  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 150 kg  
      Akkumulátor gyártója Samsung / LG / LS  
Elégedett vásárlók

Vélemények

FBS.ESCX

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása