Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Dualtron Storm LTD

Új termék

A Minimotors egy vadonatúj és továbbfejlesztett Dualtron Storm Limited nevű modellt mutatott be, amely még erősebb. Elődjétől eltérően nem eltávolítható, 84 V 45 Ah akkumulátorral rendelkezik, csúcsteljesítménye pedig elképesztően 11 500 W-ra emelkedett! Nincs vetélytársa a versengő modellek között! Ez a ragadozó nem fél semmilyen tereptől, és bármilyen dombra fel tud mászni.

alap ár

2 023 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Bemutatjuk a Dualtron Storm Limitedet – az elektromos roller technológia csúcsát és egy forró új terméket. Ha szerette az egyedülálló Dualtron Strom modellt, ismerkedjen meg az új és majdnem kétszer erősebb evolúciójával – üdvözölje a Dualtron Storm Limited. Az összes elektromos roller szörnyetege, és jelenleg az egyik legerősebb roller. Két erős villanymotorjával hihetetlen, 11 500 W-os összteljesítményt biztosít. Ennek a rollernek a gyorsulása egy Tesla elektromos autóéhoz hasonlítható. A nagyszerű teljesítményhez hosszú futásteljesítmény szükséges, és ez egy másik terület, ahol a Storm Limited jeleskedik. Ideális körülmények között lenyűgöző, akár 220 km-es hatótávolságot kínál a 84 V 45 Ah akkumulátornak köszönhetően, amely akár 3780 Wh energiát biztosít! A Dualtron Storm elődjétől eltérően a Storm Limited igen. nem rendelkezik eltávolítható akkumulátorral, ami lehetővé tette egy nagyobb és erősebb akkumulátor beszerelését a roller testébe. Ez egyszerűen egy Dualtron, és ez a név önmagáért beszél az elektromobilitás szerelmeseinek világában.

Karosszéria, kialakítás és felszereltség

A roller praktikus kialakítású és tökéletes összeépítési minőséggel rendelkezik. A Dualtron Storm Limited új szabványokkal érkezik, amelyek még nem váltak általánossá a Dualtron modellsorozatban. Az alapmodell legújabb funkciója a beépített ujjlenyomat-olvasó, amely egy kijelzőhöz kapcsolódik, így csak Ön tudja feloldani a rollert, hogy vezethesse. Az alapfelszereltséghez tartozik még egy hidraulikus kormánycsillapító, amely megakadályozza az első kerék oszcillációját nagyobb sebességnél, valamint egy gyors 95,4 V-os és 4 A-es töltő, amellyel a nagy kapacitású LG 84 V újratölthető. 45 Ah ütős ház 21700 cellából egy szelet lesz. A 2 hüvelykes felfújható, tömlő nélküli abroncsok „NO FLAT TYRE” technológiával szintén újdonságnak számítanak. Ez azt jelenti, hogy az állandó aggodalmak a dörzsölt gumiabroncs miatt a múlté. A Dualtron Storm elődjéhez hasonlóan a vázat úgy tervezték, hogy maximális tartósságot és egyszerű karbantartást biztosítson. 6082-T6-ból készült – egy speciálisan megmunkált alumíniumból, amely hasonló a repülőgépiparban használthoz. Ez biztosítja a roller maximális tartósságát és a vezető biztonságát. A keréktengelyek SCM440-ből, egy króm-molibdén ötvözött acélból készülnek szénkeverékkel. A karbantartást nem igénylő és tartós elasztomer futómű felfüggesztés és a kényelmes, ergonomikus markolat egyaránt hozzájárul a vezetési kényelemhez. A további fejlesztések közé tartozik a hátsó lábtámaszban elhelyezett új vezérlőegység-hűtő, a kormányoszlop összecsukható mechanizmusának megerősített kialakítása kettős bilinccsel és új, erősebb motorok, amelyek közvetlenül a kerékagyban kapcsolhatók le a kábelekről. A kormányt össze is hajthatja, így kompaktabbá teheti a rollert. Ne felejtse el a beépített elektromos kürtöt és a kormányon lévő háttérvilágítású multiswitchet; azonnal megérti, miért képviseli a Dualtron Storm Limited a legjobbak közül a legjobbat. Mint minden Dualtron roller, ez a szörny alapkivitelben nagy és könnyen olvasható EYE kijelzővel van felszerelve, amelyet a Minimotors házon belül gyártott. A kijelzőn minden fontos adat látható, mint például a sebesség, az aktuális fokozat, a napi megtett kilométerek (TRIP), az összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje. A nagy fényerejű kimenetnek köszönhetően a kijelző még kedvezőtlen időjárási körülmények között is olvasható marad. A robogó teljesítményét egy népszerű ujjkar szabályozza, amely a sebességtartó automatika működtetésére is használható.

Biztonság és menetminőség

A Storm Limitedet úgy építették, hogy az ügyfeleknek kompromisszumok nélkül kiváló minőséget és technológiát biztosítson. Az érdekesen megtervezett tömör váz biztonságos vezetést biztosít még maximális sebesség mellett is. Ehhez a biztonsághoz járul hozzá a hidraulikus kormánycsillapító is, amely megfelelő beállítás esetén megakadályozza az első kerék igen népszerűtlen kilengését, az úgynevezett lötyögést. A forradalmian új elasztomer felfüggesztés elöl és hátul még kényelmesebbé teszi az utazást. Ráadásul teljesen karbantartásmentes! Ez egy bevált felfüggesztési rendszer, amelyet a Dualtron sorozat szinte minden modelljében használnak. Ha a felfüggesztés túl merevnek vagy túl puhának tűnik, merevsége könnyen beállítható három lépésben, vagy egyszerűen választhat másik öt patron közül, amelyek különböző elasztomer merevséget kínálnak. A Dualtron Storm LTD kettős, teljesen hidraulikus fékekkel, 160 mm-es féktárcsákkal van ellátva, amelyek hihetetlen és zökkenőmentesen leadott fékerőt biztosítanak. Az elektronikus fékkel együtt biztos lehet benne, hogy mindig biztonságosan megállítja ezt a vadállatot. Biztosan értékelni fogja a rekuperatív töltési lehetőséget, amely az energia egy részét visszaadja az akkumulátornak. Egy másik fontos biztonsági funkció az elektronikus ABS, amely megakadályozza a kerekek blokkolását erős fékezéskor. Mi lenne a biztonság megfelelő világítás nélkül? A kettős LED első lámpa, a hátsó lámpák, a féklámpák és a hátul, a lábtámaszon található irányjelzők fokozott biztonságot nyújtanak, különösen rossz látási viszonyok között. A roller lehetőséget kínál az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, amely megakadályozza a nem kívánt indítást. Még a roller brutális erejét is csökkentheti az első motor kikapcsolásával vagy a kijelzőn alacsonyabb fokozat kiválasztásával. A funkcionális sárvédők tények. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen váratlan eső meglepne, akkor nem kell attól tartania, hogy rossz idő vagy ruhája beszennyeződik a fröccsenő víz miatt. Javasoljuk azonban, hogy lehetőleg kerülje a vizet, hogy elkerülje a garancia elvesztését az elektromos alkatrészek vízkárosodása miatt. Bónuszként jön a könnyen karbantartható csúszásgátló fedélzeti felület, amely megakadályozza a vezetők megcsúszását rossz időben vagy szélsőséges helyzetben.

Teljesítmény és hatótáv

Ennek a rollernek a teljesítménye és hatótávolsága egy valóra vált álom, amelyet minden adrenalinrajongó értékelni fog! Ez alapvetően az Ön személyes rakétája a kerekeken. Biztos lehet benne, hogy a két, 11 500 W-os BLDC-motornak köszönhetően a hegyek királya lesz anélkül, hogy teljesítménycsökkenést érezne mászás közben. Adja hozzá a rendkívül strapabíró és hatalmas LG 84V 45 Ah akkumulátort, és (ideális körülmények között) elképesztő, akár 220 km-es hatótávot kap! Egy ilyen tartomány szabadságot ad a vezetésben anélkül, hogy azon kellene aggódnia, hol töltse fel az akkumulátort. Ha azonban túllépi az utazási távolságot, a alapfelszereltségként szállított gyorstöltő gyorsan feltölti az akkumulátort energiával. A két töltőcsatlakozó a fedélzet felső deszkájában található, és védőkupakokkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a szennyeződések bejutását. Az akkumulátorcsomag nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig kitart! A Minimotors által házon belül gyártott kettős 60 A-es vezérlőegységgel kombinálva, és a jobb hűtés érdekében a hátsó lábtartóba szerelték, a roller lehetővé teszi, hogy a motorosok akár 120 km/h sebességgel közlekedjenek (a motortól függően, a vezető súlya, a külső hőmérséklet és a terep).

Használat és praktikum

Szilárd szerkezetének és hihetetlen teljesítményének köszönhetően ez egy nagyon sokoldalú roller, amely főként a tapasztalt versenyzőknek és az adrenalin rajongóknak készült. A 2x2-es hajtásnak és a rendkívüli teljesítménynek köszönhetően a Dualtron Storm Limited jól bírja a terepet és még egy nagyon meredek emelkedőt is. A legjobban azonban az úton érzi magát. Nem kell aggódnia amiatt, hogy rollere otthagyja Önt egy hosszabb utazás során. A „NO FLAT TYRE” technológiával ellátott 12 hüvelykes, tömlő nélküli abroncsokkal a Storm Limited kiváló kényelmet, tapadást és biztonságot nyújt Önnek. Imádni fogja a nagyon kényelmes alvázat, amelyet macskakövön és szántóföldi utakon egyaránt használhat. A roller sokoldalúsága ellenére körülbelül 50 kg-os súlya korlátozó tényező lehet egyes rolleresek számára, mivel a roller cipelése vagy az autó csomagtartójába való bepakolása megizzasztja. Ezenkívül a roller teljesítménye és robusztus kialakítása gyengébb kompaktságot eredményezett, vagyis nehezen viszi magával például egy étterembe, hanem kívül kell zárni, mint egy kerékpárt. Ha normál autóval szállítja, az is problémákat okozhat. A roller mérete összecsukott állapotban 1210 x 605 x 318 mm és 1210 x 1300 x 600 mm kibontva.

Értékelésünk

A Storm Limited egyszerűen egy rakéta kerekeken! Nyilvánvaló, hogy a Minimotorsnál továbbra is fejlesztik csúcsmodelljeit, és további funkciókat vezetnek be. A nagyobb teljesítmény az egyes alkatrészek frissítését tette szükségessé, biztosítva a robogó problémamentes működését. Az evolúció célja mindig az, hogy átvegye azt, ami a korábbi modellekben jó volt, és a fejlesztéseket egy vadonatúj modellben valósítsa meg a legújabb technológiát felhasználva. A Storm Limited sikeres ebből a szempontból. Mindent – a motort, az akkumulátort, a roller tartósságát és minőségét – átdolgozták, és a végeredmény egy olyan elektromos roller lett, amely valóban a legjobbak közé tartozik. A roller megfelel a papír specifikációinak, amelyeket a rollerre deklarált, a gyártó, modern és időtlen dizájnnal, miközben nagyon biztonságosan közlekedik. Minden helyzetben számíthat rá. Nem fog unatkozni vele, még sok éves használat után sem. A vezetés mindig hihetetlen élmény lesz.

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

10/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
120 km/h
Sebesség
50,5 kg
Súly
11500 W
Teljesítmény
220 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
KERS - visszatáplálás
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 50,5 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 9 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 120 km/h Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 11500 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 220 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 84 V  
      Akkumulátor kapacitása 45 Ah  
      Akkumulátor energiája 3780 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 12"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 12"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Hátsó felfüggesztés lengőkar elasztomerrel  
      Világítás első, hátsó, fék- és irányjelzők  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 150 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

DTR.ESCSTMLTD

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása