Város
barát
Magas
Erő

A Dualtron Mini egy megfizethető, mégis nagy teljesítményű elektromos roller. Akár 51 km/h-s sebességével, és akár 55 km-es hatótávolságával, valamint mindössze 21 kg-os tömegével a Dualtron Mini kétségkívül egy kitűnő, kombinált közlekedési eszköz. Értékelni fogja gyönyörű kialakítását, gyors és szilárd összecsukó mechanizmusát, kiváló négyszeres felfüggesztését és karbantartásmentes hátsó dobfékét.

`

Dualtron Mini

Új termék

Termékopciók
Fékek: *
Egy
- 0 Ft‎
Kettő
+ 29 921 Ft‎
Akkumulátor: *
LG 676 Wh (52 V 13 Ah)
- 0 Ft‎
LG 910 Wh (52 V 17,5 Ah)
+ 59 055 Ft‎
LG 1092 Wh (52 V 21 Ah)
+ 29 921 Ft‎
alap ár

487 900 Ft‎Áfát tartalmazza

 • LG 910 Wh (52 V 17,5 Ah)
 • LG 676 Wh (52 V 13 Ah)
 • LG 1092 Wh (52 V 21 Ah)
 • Egy
 • Kettő

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
 • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
 • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
 • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
 • Az első szerviz teljesen ingyenes
 • Kedvezmény a következő vásárláshoz
 • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
 • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Maximális hordozhatóság és kényelem kiváló teljesítmény mellett. A Dualtron Mini a Dualtron elektromos rollersorozat alapmodellje, amelyet a kiváló termékminőségéről ismert, híres Minimotors cég gyárt. Ez a modell teljesen az alapoktól indulva készült, és egymagában is forradalmasít. Kompaktságával és egyszerű karbantartásával biztosítja a kényelmet, minőséget és teljesítményt. Ez az elektromos roller elengedhetetlen a rendszeresen ingázók számára. A könnyű és kompakt kialakítás kiváló hordozhatóságot biztosít, megőrizve az agresszív megjelenést és teljesítményt, ami a Dualtront piacvezetővé tette. Hatékony megoldást kínál a nagy és túlzsúfolt városokban való közlekedéshez az ott lakók számára. Szerintünk ez az egyik legjobban legyártott kisméretű roller a piacon.

 

 

Karosszéria, kialakítás és felszereltség

A roller lenyűgöző modern dizájnnal és tökéletes kivitelezéssel bír, amely a a kormányrúdon és a lépcsőzetes kialakítású platform oldalain található LED-es háttérvilágítású Dualtron logóval kombinálva bizonyos fokú eleganciát kölcsönöz a roller megjelenésének. A Dualtron Mini új összecsukó rendszere valószínűleg az egyik legerősebb és legjobb a piacon. A roller gyorsan összecsukható, ami megadja a szükséges magabiztosságot vezetés és szállítás közben. A Dualtron Minit a Minimotors saját gyártású nagyméretű, könnyen leolvasható EY3 kijelzőjével szerelték fel, amelyen minden fontos adat megjelenik, mint például sebesség, aktuális sebességfokozat, napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor töltöttségi szintje. Magas fényerejének köszönhetően a kijelzőn még rossz időjárási körülmények között is tisztán olvashatók az adatok. A gáz erősségét a sokak által kedvelt ujjkarral lehet szabályozni. A váz és a rögzített kormány 6082-T6 megnevezésű előre megmunkált, űriparban használt alumíniumötvözetből készül, a keréktengelyeket pedig króm-molibdén ötvözött acélból gyártják, az SCM440 jelzésű szénkeverékkel. A minőségi anyagok és a precíz kivitelezés megadja a rollernek azt a merevséget, amely a vezető biztonságához nélkülözhetetlen. A modern típusú négyszeres futóműfelfüggesztés, a 8,5 hüvelykes, levegővel töltött gumiabroncsok, a formázott kormány és a kényelmes ergonómikus markolatok mind hozzájárulnak a vezetés kényelméhez.

 

 

Biztonság és menetminőség

A legfontosabb mindig a biztonság. A roller alkatrészeit új vázba építették be, amelyet a maximális stabilitás és a vezetés kényelmének érdekében terveztek. Az elöl és hátul is rugózott négyszeres felfüggesztési rendszer kategóriájában a legjobb, amely hihetetlen kényelmet és ütéselnyelő képességet kínál bármilyen jellegű úton! A megbízható és könnyen karbantartható dobféknek és az elektromos féknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a szükséges fékerő mindig rendelkezésére áll, anélkül hogy aggódnia kellene a fékek beállítása miatt. Az elektromos fék hozzájárul a fékhatás növeléséhez, ugyanakkor védelmet nyújt a szélsőséges helyzetekkel szemben, beleértve a mechanikus fék okozta idő előtti kerékblokkolást. A fékezés közbeni regeneratív visszatöltés egy másik pozitívum, amely lehetővé teszi az akkumulátor hatótávolságának növelését, és a megnövelt ellenállásnak köszönhetően meghosszabbítja a fékek élettartamát. Egy másik fontos biztonsági elem az elektronikus ABS, amely megakadályozza a kerekek blokkolódását erős fékezéskor. A Dualtron Mini 3. generációs világítási rendszerét hasonlóképpen úgy tervezték, hogy fokozza a biztonságot és a kiszámíthatóságot a gyors városi forgalomban. A kettős LED lámpák, a kormányoszlop és az oldalsó panelek kivilágítása, valamint a hátsó féklámpák jobb láthatóságot és biztonságot nyújtanak az Ön számára, amit városi környezetben nagyra fog értékelni, különösen rossz látási viszonyok között. A roller lehetőséget kínál az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására is, amely megakadályozza a nem kívánt indítást. A funkcionális sárvédők és az IP54 minősítés magától értetődőek. Így ha egy hirtelen zivatar váratlanul érné, nem kell tartania a rossz időjárástól, vagy attól hogy a víz felfröccsenése összekoszolná a ruháit. Ráadás a könnyen karbantartható csúszásgátló felület, amely megakadályozza a vezető elcsúszását rossz időben vagy egy szélsőséges helyzetben.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A roller teljesítményét ne a mérete alapján ítélje meg. A Dualtron Mini hátul elhelyezett rendkívül erős, kommutátor (azaz kefe) nélküli BLDC elektromos motorja 500 W-os névleges teljesítményre képes és a már-már hihetetlen 1450 W-os csúcsteljesítményre! A saját gyártmányú 25 A-es vezérlőegységgel kombinálva a roller lehetővé teszi, hogy a vezető akár 45 km/h-s sebességgel is haladjon (a vezető súlyától, a külső hőmérséklettől és a tereptől függően). A megbízható 52 V-os, 13 Ah vagy 17,5 Ah kapacitású LG akkumulátornak köszönhetően a Dualtron Mini lenyűgözően nagy, 40-55 km-es hatótávolságot kínál, ami anélkül biztosítja a mozgás szabadságát, hogy azon kellene aggódnia, hol töltse fel az akkumulátort. A töltőportot természetesen védősapkával látták el, amely megakadályozza a szennyeződések bejutását. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memória hatástól, ezért hosszú évekig kitart, megfelelő töltés és karbantartás mellett!

 

Használat és praktikum

Szilárd szerkezete és kiváló teljesítménye miatt gyakorlatilag egy tökéletes városi roller. A Dualtron Mini nem egy átlagos elektromos roller. A klasszikus Dualtron funkciók, amelyeket mindannyian ismerünk és szeretünk, továbbra is érvényesülnek a Mini-ben, csak egy kicsit kompaktabb változatban! Az erős, kommutátor (azaz kefe) nélküli motor nagy teljesítményt biztosít, így a legtöbb emelkedő könnyen leküzdhető. Az első és hátsó rugós felfüggesztés a hátsó lábtartóval kombinálva minden vezetést igazán fantasztikus élménnyé tesz. A város utcáin haladva értékelni fogja a roller zökkenőmentes áramellátását és mozgékonyságát. Nem kell attól tartania, hogy a rollere cserbenhagyja Önt egy hosszabb út során. Macskaköveken vagy a villamossíneken áthaladva is kényelemben érezheti magát. A roller teherbírása akár 100 kg súlyú utasok szállítására is tanúsított, és (az akkumulátor méretétől függően) tömege 18 és 21 kg között lehet. A roller alacsony súlyának köszönhetően szállítása a tömegközlekedési eszközökön vagy berakása az autó csomagtartójába nem jelent gondot.

 

Értékelésünk

Ha egy ideális városi rollert szeretnénk választani, akkor megvan a nyertesünk. A Dualtron Mini mindent megad, amit egy városi rollertől várhat. Gyors, mozgékony, biztonságos és igazán kényelmes. Nagyon örülünk, hogy ezt a kiváló terméket kínálhatjuk ügyfeleinknek. Ahogyan a Minimotors esetében mindig, ez a roller is megfelel a papíron megadott műszaki jellemzőknek, és különösen megbízhatóságával és minőségével tűnik ki. A biztonságot illetően is jól teljesít. Miközben Ön az esti vezetését élvezi, a mutatós és praktikus kivilágítás mindenkivel tudatja, hogy közeledik egy Dualtron - a létező egyik legjobb roller a piacon.

 

 

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

7/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
51 km/h
Sebesség
21 kg
Súly
1450 W
Teljesítmény
40 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
KERS - visszatáplálás
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Nagy teljesítményű
Hátsó fényszórók
Légkerekek
Jól összecsukható
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 21 kg konfigurációtól függően -tól -től 21 kg nak,nek 22 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 10 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 51 km/h 46,15 km/h
Teljesítmény 1450 W 1024 W
Hatótávolság 40 km konfigurációtól függően -tól -től 40 km nak,nek 60 km Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Hatótáv városi használatnál - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Gyorsulási távolság 0 - 20 km/h - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre
Gyorsulási távolság 0 - 30 km/h - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre
Gyorsulási idő 30 km/h-ra - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre
Féktávolság 20 km/h-ról - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre
Fékezési idő 20 km/h-ról - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre
Féktávolság 30 km/h-ról - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre
Fékezési idő 30 km/h-ról - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre
Sprint 100 m-en - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Sprint 250 m-en - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Sprint 1000 m-en - konfigurációtól függően -tól -től nak,nek - Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
46,15
km/h
Max. sebesség
1 024
watt
Max. teljesítmény
86,98
km
Max. hatótávolság
41,72
km
Hatótávolság városban
38,61
km
Minimum hatótáv
13,00
másodperc
Idő
100 m-ig
25,24
másodperc
Idő
250 m-ig
85,43
másodperc
Idő
1 km-ig
3,23
másodperc
Idő
20 km/h-ig
6,25
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,31
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,94
másodperc
Idő
30 km/h-tól
11,2
méter
Táv
20 km/h-ig
32,7
méter
Táv
30 km/h-ig
3,2
méter
Táv
20 km/h-tól
7,4
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 46,15
0
0 10
1,13
0 10
Dualtron Mini 1,13
0 15
2,08
0 15
Dualtron Mini 2,08
0 20
3,23
0 20
Dualtron Mini 3,23
0 25
4,52
0 25
Dualtron Mini 4,52
0 30
6,25
0 30
Dualtron Mini 6,25
0 35
8,69
0 35
Dualtron Mini 8,69
0 40
12,09
0 40
Dualtron Mini 12,09
0 45
19,36
0 45
Dualtron Mini 19,36
0 46,15
24,06
0 46,15
Dualtron Mini 24,06
10
10 15
0,95
10 15
Dualtron Mini 0,95
10 20
2,11
10 20
Dualtron Mini 2,11
10 25
3,40
10 25
Dualtron Mini 3,40
10 30
5,13
10 30
Dualtron Mini 5,13
10 35
7,56
10 35
Dualtron Mini 7,56
10 40
10,96
10 40
Dualtron Mini 10,96
10 45
18,24
10 45
Dualtron Mini 18,24
10 46,15
22,94
10 46,15
Dualtron Mini 22,94
15
15 20
1,16
15 20
Dualtron Mini 1,16
15 25
2,45
15 25
Dualtron Mini 2,45
15 30
4,17
15 30
Dualtron Mini 4,17
15 35
6,61
15 35
Dualtron Mini 6,61
15 40
10,01
15 40
Dualtron Mini 10,01
15 45
17,28
15 45
Dualtron Mini 17,28
15 46,15
21,98
15 46,15
Dualtron Mini 21,98
20
20 25
1,29
20 25
Dualtron Mini 1,29
20 30
3,02
20 30
Dualtron Mini 3,02
20 35
5,45
20 35
Dualtron Mini 5,45
20 40
8,86
20 40
Dualtron Mini 8,86
20 45
16,13
20 45
Dualtron Mini 16,13
20 46,15
20,83
20 46,15
Dualtron Mini 20,83
25
25 30
1,73
25 30
Dualtron Mini 1,73
25 35
4,17
25 35
Dualtron Mini 4,17
25 40
7,57
25 40
Dualtron Mini 7,57
25 45
14,84
25 45
Dualtron Mini 14,84
25 46,15
19,54
25 46,15
Dualtron Mini 19,54
30
30 35
2,44
30 35
Dualtron Mini 2,44
30 40
5,84
30 40
Dualtron Mini 5,84
30 45
13,11
30 45
Dualtron Mini 13,11
30 46,15
17,81
30 46,15
Dualtron Mini 17,81
35
35 40
3,40
35 40
Dualtron Mini 3,40
35 45
10,67
35 45
Dualtron Mini 10,67
35 46,15
15,37
35 46,15
Dualtron Mini 15,37
40
40 45
7,27
40 45
Dualtron Mini 7,27
40 46,15
11,97
40 46,15
Dualtron Mini 11,97
45
45 46,15
4,70
45 46,15
Dualtron Mini 4,70
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 46,15
0
0 10
1,98
0 10
Dualtron Mini 1,98
0 15
5,50
0 15
Dualtron Mini 5,50
0 20
11,24
0 20
Dualtron Mini 11,24
0 25
19,40
0 25
Dualtron Mini 19,40
0 30
32,75
0 30
Dualtron Mini 32,75
0 35
54,94
0 35
Dualtron Mini 54,94
0 40
90,64
0 40
Dualtron Mini 90,64
0 45
176,46
0 45
Dualtron Mini 176,46
0 46,15
234,88
0 46,15
Dualtron Mini 234,88
10
10 15
3,52
10 15
Dualtron Mini 3,52
10 20
9,26
10 20
Dualtron Mini 9,26
10 25
17,42
10 25
Dualtron Mini 17,42
10 30
30,77
10 30
Dualtron Mini 30,77
10 35
52,96
10 35
Dualtron Mini 52,96
10 40
88,66
10 40
Dualtron Mini 88,66
10 45
174,48
10 45
Dualtron Mini 174,48
10 46,15
232,90
10 46,15
Dualtron Mini 232,90
15
15 20
5,75
15 20
Dualtron Mini 5,75
15 25
13,90
15 25
Dualtron Mini 13,90
15 30
27,25
15 30
Dualtron Mini 27,25
15 35
49,45
15 35
Dualtron Mini 49,45
15 40
85,14
15 40
Dualtron Mini 85,14
15 45
170,96
15 45
Dualtron Mini 170,96
15 46,15
229,38
15 46,15
Dualtron Mini 229,38
20
20 25
8,15
20 25
Dualtron Mini 8,15
20 30
21,50
20 30
Dualtron Mini 21,50
20 35
43,70
20 35
Dualtron Mini 43,70
20 40
79,39
20 40
Dualtron Mini 79,39
20 45
165,21
20 45
Dualtron Mini 165,21
20 46,15
223,63
20 46,15
Dualtron Mini 223,63
25
25 30
13,35
25 30
Dualtron Mini 13,35
25 35
35,55
25 35
Dualtron Mini 35,55
25 40
71,24
25 40
Dualtron Mini 71,24
25 45
157,06
25 45
Dualtron Mini 157,06
25 46,15
215,48
25 46,15
Dualtron Mini 215,48
30
30 35
22,20
30 35
Dualtron Mini 22,20
30 40
57,89
30 40
Dualtron Mini 57,89
30 45
143,71
30 45
Dualtron Mini 143,71
30 46,15
202,13
30 46,15
Dualtron Mini 202,13
35
35 40
35,69
35 40
Dualtron Mini 35,69
35 45
121,51
35 45
Dualtron Mini 121,51
35 46,15
179,93
35 46,15
Dualtron Mini 179,93
40
40 45
85,82
40 45
Dualtron Mini 85,82
40 46,15
144,24
40 46,15
Dualtron Mini 144,24
45
45 46,15
58,42
45 46,15
Dualtron Mini 58,42
Fékezési idők
45 40 35 30 25 20 15 10 0
46,15
46,15 45
0,23
46,15 45
Dualtron Mini 0,23
46,15 40
0,49
46,15 40
Dualtron Mini 0,49
46,15 35
0,81
46,15 35
Dualtron Mini 0,81
46,15 30
1,10
46,15 30
Dualtron Mini 1,10
46,15 25
1,41
46,15 25
Dualtron Mini 1,41
46,15 20
1,74
46,15 20
Dualtron Mini 1,74
46,15 15
2,07
46,15 15
Dualtron Mini 2,07
46,15 10
2,38
46,15 10
Dualtron Mini 2,38
46,15 0
3,05
46,15 0
Dualtron Mini 3,05
45
45 40
0,25
45 40
Dualtron Mini 0,25
45 35
0,58
45 35
Dualtron Mini 0,58
45 30
0,87
45 30
Dualtron Mini 0,87
45 25
1,18
45 25
Dualtron Mini 1,18
45 20
1,50
45 20
Dualtron Mini 1,50
45 15
1,83
45 15
Dualtron Mini 1,83
45 10
2,15
45 10
Dualtron Mini 2,15
45 0
2,81
45 0
Dualtron Mini 2,81
40
40 35
0,32
40 35
Dualtron Mini 0,32
40 30
0,62
40 30
Dualtron Mini 0,62
40 25
0,92
40 25
Dualtron Mini 0,92
40 20
1,25
40 20
Dualtron Mini 1,25
40 15
1,58
40 15
Dualtron Mini 1,58
40 10
1,89
40 10
Dualtron Mini 1,89
40 0
2,56
40 0
Dualtron Mini 2,56
35
35 30
0,29
35 30
Dualtron Mini 0,29
35 25
0,60
35 25
Dualtron Mini 0,60
35 20
0,93
35 20
Dualtron Mini 0,93
35 15
1,26
35 15
Dualtron Mini 1,26
35 10
1,57
35 10
Dualtron Mini 1,57
35 0
2,24
35 0
Dualtron Mini 2,24
30
30 25
0,31
30 25
Dualtron Mini 0,31
30 20
0,64
30 20
Dualtron Mini 0,64
30 15
0,96
30 15
Dualtron Mini 0,96
30 10
1,28
30 10
Dualtron Mini 1,28
30 0
1,94
30 0
Dualtron Mini 1,94
25
25 20
0,33
25 20
Dualtron Mini 0,33
25 15
0,66
25 15
Dualtron Mini 0,66
25 10
0,97
25 10
Dualtron Mini 0,97
25 0
1,63
25 0
Dualtron Mini 1,63
20
20 15
0,33
20 15
Dualtron Mini 0,33
20 10
0,64
20 10
Dualtron Mini 0,64
20 0
1,31
20 0
Dualtron Mini 1,31
15
15 10
0,31
15 10
Dualtron Mini 0,31
15 0
0,98
15 0
Dualtron Mini 0,98
10
10 0
0,67
10 0
Dualtron Mini 0,67
Féktávok
45 40 35 30 25 20 15 10 0
46,15
46,15 45
2,97
46,15 45
Dualtron Mini 2,97
46,15 40
5,86
46,15 40
Dualtron Mini 5,86
46,15 35
9,11
46,15 35
Dualtron Mini 9,11
46,15 30
11,65
46,15 30
Dualtron Mini 11,65
46,15 25
13,90
46,15 25
Dualtron Mini 13,90
46,15 20
15,84
46,15 20
Dualtron Mini 15,84
46,15 15
17,34
46,15 15
Dualtron Mini 17,34
46,15 10
18,34
46,15 10
Dualtron Mini 18,34
46,15 0
19,04
46,15 0
Dualtron Mini 19,04
45
45 40
2,89
45 40
Dualtron Mini 2,89
45 35
6,14
45 35
Dualtron Mini 6,14
45 30
8,68
45 30
Dualtron Mini 8,68
45 25
10,93
45 25
Dualtron Mini 10,93
45 20
12,87
45 20
Dualtron Mini 12,87
45 15
14,37
45 15
Dualtron Mini 14,37
45 10
15,37
45 10
Dualtron Mini 15,37
45 0
16,07
45 0
Dualtron Mini 16,07
40
40 35
3,25
40 35
Dualtron Mini 3,25
40 30
5,79
40 30
Dualtron Mini 5,79
40 25
8,04
40 25
Dualtron Mini 8,04
40 20
9,99
40 20
Dualtron Mini 9,99
40 15
11,48
40 15
Dualtron Mini 11,48
40 10
12,48
40 10
Dualtron Mini 12,48
40 0
13,18
40 0
Dualtron Mini 13,18
35
35 30
2,54
35 30
Dualtron Mini 2,54
35 25
4,79
35 25
Dualtron Mini 4,79
35 20
6,74
35 20
Dualtron Mini 6,74
35 15
8,23
35 15
Dualtron Mini 8,23
35 10
9,23
35 10
Dualtron Mini 9,23
35 0
9,93
35 0
Dualtron Mini 9,93
30
30 25
2,25
30 25
Dualtron Mini 2,25
30 20
4,19
30 20
Dualtron Mini 4,19
30 15
5,69
30 15
Dualtron Mini 5,69
30 10
6,69
30 10
Dualtron Mini 6,69
30 0
7,39
30 0
Dualtron Mini 7,39
25
25 20
1,95
25 20
Dualtron Mini 1,95
25 15
3,44
25 15
Dualtron Mini 3,44
25 10
4,44
25 10
Dualtron Mini 4,44
25 0
5,14
25 0
Dualtron Mini 5,14
20
20 15
1,50
20 15
Dualtron Mini 1,50
20 10
2,49
20 10
Dualtron Mini 2,49
20 0
3,20
20 0
Dualtron Mini 3,20
15
15 10
1,00
15 10
Dualtron Mini 1,00
15 0
1,70
15 0
Dualtron Mini 1,70
10
10 0
0,70
10 0
Dualtron Mini 0,70

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 111,5 cm  
      Magasság 117 cm  
      Szélesség 60 cm  
      Hossz összecsukva 111 cm  
      Magasság összecsukva 41 cm  
      Szélesség összecsukva 20,5 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 52 V  
      Akkumulátor kapacitása 13 Ah konfigurációtól függően: 13 Ah, 17,5 Ah, 21 Ah  
      Akkumulátor energiája 676 Wh konfigurációtól függően: 676 Wh, 910 Wh, 1092 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék nem konfigurációtól függően: dob, nem  
      Hátsó fék dob  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8.5"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 8.5"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés dupla rugó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás első  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 100 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása