Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Magas
Erő

Dualtron City

Új termék

A Dualtron City egy kicsit magasabbra teszi a mércét a többi gyártó számára. A nagy és egyedi, 15 hüvelykes, levegővel töltött gumiabroncsoknak, a nagy hasmagasságnak és a nagyobb tengelytávnak köszönhetően ez a roller páratlanul stabil, kényelmes és biztonságos az úton. A kátyúktól való állandó félelem így a múlté! Ez a Dualtron tökéletes egy buktatókkal teli városba!

alap ár

1 249 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Az innovatív Dualtron City a legbiztonságosabb és legkényelmesebb elektromos roller a városba. A sok akadály és emelkedő miatt a városi környezet igen változékony lehet. Ezeket a tényezőket figyelembe véve készítették ezt a 4000 W-os csúcsteljesítményre képes két villanymotorral rendelkező, így első osztályú teljesítményt nyújtó elektromos rollert.

Teljesen hidraulikus, 160 mm-es fékrendszere biztonságos megállást biztosít. Egy ilyen kiváló teljesítmény nagy hatótávolsággal is társul, a cserélhető 60 V-os 25 Ah-s, hatalmas LG akkumulátornak köszönhetően, amely ideális helyzetben akár 90 km-es kitűnő hatótávolságot is biztosít! Ehhez még adja hozzá a beépített kürtöt, az irányjelzőket és az opcionálisan rászerelhető ülést, és így már érthető lesz, hogy ez az elektromos roller miért emeli egy teljesen új szintre azt az elképzelést, hogy az elektromos rollereket közlekedési eszközként használjuk. A Dualtron City nem ismer kompromisszumot. A biztonság, a kényelem, a praktikum és a teljesítmény kombinációja tökéletes városi járművé teszi!

 

 

Dizájn, karosszéria és felszereltség

Kiemelkedően testreszabott csúcstechnológiás termékeivel, amelyek megalkotását nem korlátozza a költségvetés vagy a design, a Minimotors a fejlett elektromobilitási technológiák úttörője. A Dualtron City egy jó megjelenésű, tartós és robusztus elektromos roller. A futurisztikus stílust a legmodernebb technológiával ötvözi, hogy verhetetlen vezetési élményt nyújtson. Modern, letisztult dizájnja első látásra elvarázsolja Önt. Nagyméretű, 15 hüvelykes gumiabroncsai, 13 cm-es hasmagassága és 113 cm-es tengelytávja minden helyzetben nagyszerű stabilitást és kényelmet biztosít. A Dualtron City igen hatékony LED-világítással van felszerelve, ami egyben nagyon stílusos. Az elektromos vezetékeket szokás szerint a roller testébe rejtették, hogy megvédjék őket a külső hatásoktól. A váz és a kormány kiváló minőségű, speciálisan megmunkált 6082-T6 alumíniumötvözetből készült. A keréktengelyek króm-molibdén ötvözött acélból készülnek, SCM440 jelzésű szén-adalékanyaggal. A prémium anyagok és a precíz kivitelezés megadja a rollernek azt a szilárdságot, amelyet minden vezető értékelni fog. A gép két kommutátor nélküli villanymotorral van felszerelve, amelyek ideális esetben akár 70 km/h végsebességig is fel tudják gyorsítani, miközben a nagy nyomaték miatt a roller egy akár 120 kg súlyú vezetőt is könnyen elbír. A Dualtron City cserélhető akkumulátorral van felszerelve, amely ideális körülmények között lenyűgöző, akár 90 km-es hatótávolságot biztosít egyetlen töltéssel. A kivehető akkumulátoros kialakítás olyan hatalmas szabadságot biztosít, mint ebben a kategóriában egyetlen elektromos roller sem. Töltse fel az akkumulátort, ahol csak akarja, vigye magával, bárhová is megy, pillanatok alatt cserélje ki egy teljesen feltöltöttre, és már folytathatja is a vezetést. Nagyobb mérete ellenére a Dualtron City kormányoszlopa és kormánya is lehajtható, így kompaktabb méretre is össze lehet csukni, ami megkönnyíti a szállítását. A Dualtron City-t a Minimotors saját gyártású, nagyméretű, könnyen leolvasható EYE kijelzőjével szerelték fel, amelyen minden fontos adat megjelenik - úgy mint sebesség, aktuális sebességfokozat, napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje. Magas fényerejének köszönhetően a kijelzőn még kedvezőtlen időjárási körülmények között is tisztán olvashatók az adatok. A gázkart, mellyel a tempomatot is vezérelhetjük, mutatóujjal lehet működtetni.

 

 

Menetbiztonság és -minőség

A Dualtron City kiváló minőségű első és hátsó felfüggesztési rendszerrel rendelkezik, amely optimális stabilitást és kényelmet biztosít, különösen akadályokon való áthaladáskor. A gumipatronok könnyen elnyelik az egyenetlen felületek okozta rezgést , ami egyenletes vezetési élményt biztosít. A felfüggesztés merevségét ízlése szerint állíthatja be, a tengelykar dőlésszögét három pozíció között lehet változtatni. Ha ez a beállítás még nem elég Önnek, összesen négy különböző elasztomer merevségű patron közül választhat. Az ilyen típusú felfüggesztés egyáltalán nem igényel karbantartást, és rendkívül megbízható. A cserélhető akkumulátor tetején található gumiborítás, amely tágas taposófelületként szolgál, szintén növeli a kényelmet. A kormány markolatai gumírozottak és ergonomikus kialakításúak, így a legkényelmesebb helyzetben támasztják meg a csuklóját.

 

 

 

Biztonság

A Dualtron City számos újítást és szükséges változtatást hozott, ami a legbiztonságosabb, legkörnyezetbarátabb és legkényelmesebb városi rollerré teszi. A nagy kerekek és hasmagasság jobb stabilitást biztosítanak a kátyúk, egyenetlen felületek és akadályok leküzdéséhez, valamint általában biztonságosabb és kényelmesebb utazást tesznek lehetővé. A jól megtervezett konstrukció mellett a Dualtron City-t egy ötletes világítási rendszerrel is felszerelték, ami elengedhetetlen a gyors városi környezetben, különösen a biztonság és a kiszámíthatóság növelése érdekében. Kilenc LED-csík van rajta, amelyek a futófelület és a kormányoszlop oldalain, az első és a hátsó tengelykarokon, valamint a hátsó sárvédőn találhatók. Ehhez a világítási rendszerhez távirányító tartozik, amellyel a lámpákat be- és kikapcsolhatjuk, illetve változtathatjuk a színeket. A roller fehér első és piros hátsó LED-világítással is rendelkezik féklámpával kombinálva. A Dualtron City-t dinamikus fékrendszerrel szerelték fel. Elöl és hátul is hidraulikus Zoom fékek vannak, melyeket E-ABS elektromos fékrendszer egészít ki, ami jelentősen javítja a fékteljesítményt. A hidraulikus fékek az E-ABS-szel kombinálva nagyobb hatékonyságot és ezáltal nagyobb biztonságot nyújtanak, mivel megakadályozzák a megcsúszást, amikor a motoros vészfékezésre kényszerül. A Dualtron City hatalmas, 15 hüvelykes abroncsokkal van felszerelve, amelyek biztonságos és kényelmes utazást biztosítanak a vezető számára. Az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválásának lehetősége megakadályozva a nem kívánt indítást tovább növeli a biztonságot. Ha eleinte gondjai vannak a roller teljesítményének megszelídítésével, csökkentheti azt egy alacsonyabb sebességfokozat kiválasztásával, és később, amikor már megszokta, élvezheti a teljes teljesítményt. A közutakon azonban be kell tartani a közlekedési szabályokat, ezért kerülje el a gyorshajtást, és legyen megfontolt.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

Kategóriájában a Dualtron City nagyon gyors rollernek számít. Két szénmentes villanymotorral van felszerelve, amelyek maximális csúcsteljesítménye akár a 4000 W-ot is elérheti. A motorokat két, 30 A-es vezérlő szabályozza. A roller meredekebb emelkedőkkel is elbír, maximum 120 kg-os teherbírással. Ideális időjárási viszonyok és teljesen feltöltött akkumulátor esetén sík felületen 75 kg-os vezetővel akár 70 km/h-s maximális sebességet is elérhet, ami igazán gyors rollerré teszi. A Dualtron City nagy teljesítményű, LG 21700 cellákkal ellátott, 60 V-os és 25 Ah-s, lítium-ionos akkumulátorral van felszerelve, amely 1500 Wh-s kapacitása ideális körülmények között akár 90 km-es hatótávolságot is biztosít egyetlen töltéssel. Az akkumulátor teljes feltöltése a töltési módtól függően 4-20 órát vesz igénybe. A normál 1,75 A-es töltővel a teljesen lemerült akkumulátor töltési ideje körülbelül 14+ óra, két normál 1,75 A-es töltő használata esetén ez az idő a felére csökken, azaz körülbelül 7+ órára. Egy 6,5 A-es gyorstöltővel pedig kb 5 óra alatt lehet feltölteni az akkumulátort.

 

 

 

Használat és praktikum

Nagyon jó gyorsulása és hatótávolsága miatt ideális közlekedési eszköz a városi környezethez. Egy stílusos, de praktikus alternatív közlekedési eszköz, amely nulla károsanyag-kibocsátással jár. A Dualtron City erőteljes forgatónyomatéka fantasztikus vezetési élményt nyújt a vezetőnek, és lehetővé teszi számára, hogy nagy sebességet tartson fenn anélkül, hogy elveszítené teljesítményét. Imádni fogja nagyon kényelmes futóművét, amelyet bármilyen városi felületen használhat. A roller pillanatok alatt összehajtható kompaktabb, 157 x 25,6 x 75 cm-es (H x Sz x Ma) méretekre. Csak hajtsa be a markolatokat, engedje el a gyorskioldó karokat, emelje fel a reteszelőcsúszkát, majd hajtsa a kormányoszlopot a futófelület felé. A kormányt a két gyorskioldó kar elengedésével is lehajthatja. A szállítás és az autóba való berakás azonban egyes vezetők számára nehezebb lehet a roller nagyobb, 41,2 kg körüli súlya miatt. Azt se feledje, hogy a Dualtron City nem rendelkezik hivatalos IP-tanúsítvánnyal, ezért esőben és vizes útfelületen ne használja.

 

 

Értékelésünk

A Dualtron City elektromos roller egyúj és teljesen egyedi koncepció alapján készült, ami miatt tökéletesen lehet vele közlekedni a városban. Felépítése nagyon jó, így csak ajánlani tudjuk. Úgy tervezték, hogy bármilyen városi útfelületen közlekedhet vele, kényelmét biztosan értékelni fogja. Elég gyors, képes leküzdeni a meredek emelkedőket, és a két, erős, kommutátor nélküli villanymotornak köszönhetően még a nehezebb vezetőket is elbírja. A roller nagyszerű vezetési élményt nyújt a tágas futófelületnek, a 15 hüvelykes, hatalmas gumiknak és az erőteljes kettős felfüggesztésnek köszönhetően. A roller megfelel a gyártó által megadott műszaki jellemzőknek, praktikus és gyönyörű kialakítású, ugyanakkor nagyon biztonságos. Bármilyen helyzetben számíthat rá. Még sok éves használat után sem fogja megunni. Mindig hihetetlen élmény lesz vezetni. Ugyanakkor sajnos nem rendelkezik vízállósági tanúsítvánnyal, így jobban teszi, ha nem vezeti esőben és nem hajt át vele a tócsákon. Emellett a Minimotorsnak fejlesztenie kell a Bluetooth-kapcsolatát és az okostelefon-alkalmazását.

 

 

 

minimotors-logo

Szerviz

A Dualtron márka hivatalos forgalmazója vagyunk Csehországban, Szlovákiában és más országokban. Garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, amely minden kirendeltségünkön elérhető. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a többi alkatrészt is nagyon rövid időn belül be tudjuk szerezni a gyártóval való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően. A roller vásárlásakor tehát nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt. Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a bonyolultabb javításokat és diagnosztikát is megoldjuk.

 

 

A márkáról

A Minimotorst világszerte az elektromos rollerek egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártójaként tartják számon. A céget 1999-ben alapították a dél-koreai Puszanban. Nem sokkal megalapítása után a villanymotorok tömeggyártásáról vált híressé. 2010-ben kezdte meg elektromos rollerek fejlesztését és gyártását, amelyek az egynyomvonalú benzinmotoros járművek mellett kiváló alternatívát jelentenek a személyi mobilitásban. A Minimotors még ugyanebben az évben bemutatta Speedway elnevezésű elektromos rollerszériáját. A nagy kereslet miatt növelniük kellett a termelést, és hogy ezt biztosíthassák, az előállítást új kínai üzemükbe helyezték át. 2015-ben fejezték be a Speedway fejlesztését, és megkezdték a Dualtron Ultra-nak keresztelt, új típusú elektromos roller gyártását. A hatalmas sikernek köszönhetően folytatták a fejlesztést további modellek és modellszériák gyártásával. A cég jelenleg a Dualtron, a Speedway és a Futecher modellszériákat kínálja, amelyek világszerte népszerűek az elektromobilitás rajongói körében, így a Minimotors név ma már elválaszthatatlanul összefügg az elektromos rollerekkel. Ugyan egyre több új elektromobilitási vállalat jelenik meg a piacon, belőlük még hiányzik az a tapasztalat, amelyet a Minimotors az évek során felhalmozott. Az új cégek közül sokan feladják termékeik alacsony minősége és az ebből eredő piaci érdeklődés hiánya miatt. A Minimotors a legjobb minőségű termékekkel látja el a világpiacot, így vezető szerepet tölt be az elektromobilitás terén.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
70 km/h
Sebesség
41,2 kg
Súly
4000 W
Teljesítmény
90 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 41,2 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 14 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 70 km/h 67,74 km/h 5
Csúcsteljesítmény 4000 W 2508 W 5
Hatótávolság 90 km 81,54 km 5
Hatótáv városi használatnál - 40,34 km 4
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
67,74
km/h
Max. sebesség
2 508
watt
Max. teljesítmény
81,54
km
Max. hatótávolság
40,34
km
Hatótávolság városban
27,20
km
Minimum hatótáv
10,60
másodperc
Idő
100 m-ig
19,60
másodperc
Idő
250 m-ig
60,59
másodperc
Idő
1 km-ig
2,42
másodperc
Idő
20 km/h-ig
3,90
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,93
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,38
másodperc
Idő
30 km/h-tól
7,3
méter
Táv
20 km/h-ig
17,9
méter
Táv
30 km/h-ig
2,2
méter
Táv
20 km/h-tól
5,1
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,74
0
0 10
1,16
0 10
Dualtron City 1,16
0 15
1,77
0 15
Dualtron City 1,77
0 20
2,42
0 20
Dualtron City 2,42
0 25
3,11
0 25
Dualtron City 3,11
0 30
3,90
0 30
Dualtron City 3,90
0 35
4,87
0 35
Dualtron City 4,87
0 40
6,01
0 40
Dualtron City 6,01
0 45
7,17
0 45
Dualtron City 7,17
0 50
8,96
0 50
Dualtron City 8,96
0 55
11,19
0 55
Dualtron City 11,19
0 60
14,60
0 60
Dualtron City 14,60
0 65
22,32
0 65
Dualtron City 22,32
0 67,74
32,66
0 67,74
Dualtron City 32,66
10
10 15
0,61
10 15
Dualtron City 0,61
10 20
1,26
10 20
Dualtron City 1,26
10 25
1,95
10 25
Dualtron City 1,95
10 30
2,73
10 30
Dualtron City 2,73
10 35
3,71
10 35
Dualtron City 3,71
10 40
4,84
10 40
Dualtron City 4,84
10 45
6,01
10 45
Dualtron City 6,01
10 50
7,80
10 50
Dualtron City 7,80
10 55
10,03
10 55
Dualtron City 10,03
10 60
13,44
10 60
Dualtron City 13,44
10 65
21,16
10 65
Dualtron City 21,16
10 67,74
31,50
10 67,74
Dualtron City 31,50
15
15 20
0,65
15 20
Dualtron City 0,65
15 25
1,34
15 25
Dualtron City 1,34
15 30
2,13
15 30
Dualtron City 2,13
15 35
3,10
15 35
Dualtron City 3,10
15 40
4,23
15 40
Dualtron City 4,23
15 45
5,40
15 45
Dualtron City 5,40
15 50
7,19
15 50
Dualtron City 7,19
15 55
9,42
15 55
Dualtron City 9,42
15 60
12,83
15 60
Dualtron City 12,83
15 65
20,55
15 65
Dualtron City 20,55
15 67,74
30,89
15 67,74
Dualtron City 30,89
20
20 25
0,69
20 25
Dualtron City 0,69
20 30
1,47
20 30
Dualtron City 1,47
20 35
2,45
20 35
Dualtron City 2,45
20 40
3,58
20 40
Dualtron City 3,58
20 45
4,74
20 45
Dualtron City 4,74
20 50
6,53
20 50
Dualtron City 6,53
20 55
8,77
20 55
Dualtron City 8,77
20 60
12,18
20 60
Dualtron City 12,18
20 65
19,89
20 65
Dualtron City 19,89
20 67,74
30,24
20 67,74
Dualtron City 30,24
25
25 30
0,78
25 30
Dualtron City 0,78
25 35
1,76
25 35
Dualtron City 1,76
25 40
2,89
25 40
Dualtron City 2,89
25 45
4,05
25 45
Dualtron City 4,05
25 50
5,85
25 50
Dualtron City 5,85
25 55
8,08
25 55
Dualtron City 8,08
25 60
11,49
25 60
Dualtron City 11,49
25 65
19,20
25 65
Dualtron City 19,20
25 67,74
29,55
25 67,74
Dualtron City 29,55
30
30 35
0,97
30 35
Dualtron City 0,97
30 40
2,11
30 40
Dualtron City 2,11
30 45
3,27
30 45
Dualtron City 3,27
30 50
5,06
30 50
Dualtron City 5,06
30 55
7,30
30 55
Dualtron City 7,30
30 60
10,71
30 60
Dualtron City 10,71
30 65
18,42
30 65
Dualtron City 18,42
30 67,74
28,76
30 67,74
Dualtron City 28,76
35
35 40
1,14
35 40
Dualtron City 1,14
35 45
2,30
35 45
Dualtron City 2,30
35 50
4,09
35 50
Dualtron City 4,09
35 55
6,32
35 55
Dualtron City 6,32
35 60
9,73
35 60
Dualtron City 9,73
35 65
17,45
35 65
Dualtron City 17,45
35 67,74
27,79
35 67,74
Dualtron City 27,79
40
40 45
1,16
40 45
Dualtron City 1,16
40 50
2,95
40 50
Dualtron City 2,95
40 55
5,19
40 55
Dualtron City 5,19
40 60
8,60
40 60
Dualtron City 8,60
40 65
16,31
40 65
Dualtron City 16,31
40 67,74
26,66
40 67,74
Dualtron City 26,66
45
45 50
1,79
45 50
Dualtron City 1,79
45 55
4,03
45 55
Dualtron City 4,03
45 60
7,43
45 60
Dualtron City 7,43
45 65
15,15
45 65
Dualtron City 15,15
45 67,74
25,49
45 67,74
Dualtron City 25,49
50
50 55
2,23
50 55
Dualtron City 2,23
50 60
5,64
50 60
Dualtron City 5,64
50 65
13,36
50 65
Dualtron City 13,36
50 67,74
23,70
50 67,74
Dualtron City 23,70
55
55 60
3,41
55 60
Dualtron City 3,41
55 65
11,12
55 65
Dualtron City 11,12
55 67,74
21,47
55 67,74
Dualtron City 21,47
60
60 65
7,72
60 65
Dualtron City 7,72
60 67,74
18,06
60 67,74
Dualtron City 18,06
65
65 67,74
10,34
65 67,74
Dualtron City 10,34
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,74
0
0 10
1,76
0 10
Dualtron City 1,76
0 15
3,99
0 15
Dualtron City 3,99
0 20
7,31
0 20
Dualtron City 7,31
0 25
11,75
0 25
Dualtron City 11,75
0 30
17,88
0 30
Dualtron City 17,88
0 35
26,78
0 35
Dualtron City 26,78
0 40
38,89
0 40
Dualtron City 38,89
0 45
52,70
0 45
Dualtron City 52,70
0 50
76,37
0 50
Dualtron City 76,37
0 55
109,24
0 55
Dualtron City 109,24
0 60
164,01
0 60
Dualtron City 164,01
0 65
298,85
0 65
Dualtron City 298,85
0 67,74
488,83
0 67,74
Dualtron City 488,83
10
10 15
2,23
10 15
Dualtron City 2,23
10 20
5,54
10 20
Dualtron City 5,54
10 25
9,99
10 25
Dualtron City 9,99
10 30
16,11
10 30
Dualtron City 16,11
10 35
25,01
10 35
Dualtron City 25,01
10 40
37,12
10 40
Dualtron City 37,12
10 45
50,94
10 45
Dualtron City 50,94
10 50
74,61
10 50
Dualtron City 74,61
10 55
107,48
10 55
Dualtron City 107,48
10 60
162,24
10 60
Dualtron City 162,24
10 65
297,09
10 65
Dualtron City 297,09
10 67,74
487,07
10 67,74
Dualtron City 487,07
15
15 20
3,32
15 20
Dualtron City 3,32
15 25
7,76
15 25
Dualtron City 7,76
15 30
13,89
15 30
Dualtron City 13,89
15 35
22,79
15 35
Dualtron City 22,79
15 40
34,90
15 40
Dualtron City 34,90
15 45
48,71
15 45
Dualtron City 48,71
15 50
72,39
15 50
Dualtron City 72,39
15 55
105,25
15 55
Dualtron City 105,25
15 60
160,02
15 60
Dualtron City 160,02
15 65
294,86
15 65
Dualtron City 294,86
15 67,74
484,84
15 67,74
Dualtron City 484,84
20
20 25
4,45
20 25
Dualtron City 4,45
20 30
10,57
20 30
Dualtron City 10,57
20 35
19,47
20 35
Dualtron City 19,47
20 40
31,58
20 40
Dualtron City 31,58
20 45
45,39
20 45
Dualtron City 45,39
20 50
69,07
20 50
Dualtron City 69,07
20 55
101,94
20 55
Dualtron City 101,94
20 60
156,70
20 60
Dualtron City 156,70
20 65
291,54
20 65
Dualtron City 291,54
20 67,74
481,52
20 67,74
Dualtron City 481,52
25
25 30
6,12
25 30
Dualtron City 6,12
25 35
15,02
25 35
Dualtron City 15,02
25 40
27,13
25 40
Dualtron City 27,13
25 45
40,95
25 45
Dualtron City 40,95
25 50
64,62
25 50
Dualtron City 64,62
25 55
97,49
25 55
Dualtron City 97,49
25 60
152,25
25 60
Dualtron City 152,25
25 65
287,10
25 65
Dualtron City 287,10
25 67,74
477,08
25 67,74
Dualtron City 477,08
30
30 35
8,90
30 35
Dualtron City 8,90
30 40
21,01
30 40
Dualtron City 21,01
30 45
34,82
30 45
Dualtron City 34,82
30 50
58,50
30 50
Dualtron City 58,50
30 55
91,37
30 55
Dualtron City 91,37
30 60
146,13
30 60
Dualtron City 146,13
30 65
280,97
30 65
Dualtron City 280,97
30 67,74
470,95
30 67,74
Dualtron City 470,95
35
35 40
12,11
35 40
Dualtron City 12,11
35 45
25,92
35 45
Dualtron City 25,92
35 50
49,60
35 50
Dualtron City 49,60
35 55
82,47
35 55
Dualtron City 82,47
35 60
137,23
35 60
Dualtron City 137,23
35 65
272,07
35 65
Dualtron City 272,07
35 67,74
462,05
35 67,74
Dualtron City 462,05
40
40 45
13,81
40 45
Dualtron City 13,81
40 50
37,49
40 50
Dualtron City 37,49
40 55
70,36
40 55
Dualtron City 70,36
40 60
125,12
40 60
Dualtron City 125,12
40 65
259,96
40 65
Dualtron City 259,96
40 67,74
449,94
40 67,74
Dualtron City 449,94
45
45 50
23,67
45 50
Dualtron City 23,67
45 55
56,54
45 55
Dualtron City 56,54
45 60
111,31
45 60
Dualtron City 111,31
45 65
246,15
45 65
Dualtron City 246,15
45 67,74
436,13
45 67,74
Dualtron City 436,13
50
50 55
32,87
50 55
Dualtron City 32,87
50 60
87,63
50 60
Dualtron City 87,63
50 65
222,48
50 65
Dualtron City 222,48
50 67,74
412,46
50 67,74
Dualtron City 412,46
55
55 60
54,76
55 60
Dualtron City 54,76
55 65
189,61
55 65
Dualtron City 189,61
55 67,74
379,59
55 67,74
Dualtron City 379,59
60
60 65
134,84
60 65
Dualtron City 134,84
60 67,74
324,82
60 67,74
Dualtron City 324,82
65
65 67,74
189,98
65 67,74
Dualtron City 189,98
Fékezési idők
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,74
67,74 65
0,16
67,74 65
Dualtron City 0,16
67,74 60
0,44
67,74 60
Dualtron City 0,44
67,74 55
0,71
67,74 55
Dualtron City 0,71
67,74 50
0,95
67,74 50
Dualtron City 0,95
67,74 45
1,20
67,74 45
Dualtron City 1,20
67,74 40
1,43
67,74 40
Dualtron City 1,43
67,74 35
1,66
67,74 35
Dualtron City 1,66
67,74 30
1,91
67,74 30
Dualtron City 1,91
67,74 25
2,13
67,74 25
Dualtron City 2,13
67,74 20
2,36
67,74 20
Dualtron City 2,36
67,74 15
2,59
67,74 15
Dualtron City 2,59
67,74 10
2,83
67,74 10
Dualtron City 2,83
67,74 0
3,29
67,74 0
Dualtron City 3,29
65
65 60
0,28
65 60
Dualtron City 0,28
65 55
0,55
65 55
Dualtron City 0,55
65 50
0,79
65 50
Dualtron City 0,79
65 45
1,03
65 45
Dualtron City 1,03
65 40
1,27
65 40
Dualtron City 1,27
65 35
1,50
65 35
Dualtron City 1,50
65 30
1,75
65 30
Dualtron City 1,75
65 25
1,97
65 25
Dualtron City 1,97
65 20
2,20
65 20
Dualtron City 2,20
65 15
2,43
65 15
Dualtron City 2,43
65 10
2,67
65 10
Dualtron City 2,67
65 0
3,13
65 0
Dualtron City 3,13
60
60 55
0,27
60 55
Dualtron City 0,27
60 50
0,51
60 50
Dualtron City 0,51
60 45
0,76
60 45
Dualtron City 0,76
60 40
0,99
60 40
Dualtron City 0,99
60 35
1,22
60 35
Dualtron City 1,22
60 30
1,47
60 30
Dualtron City 1,47
60 25
1,69
60 25
Dualtron City 1,69
60 20
1,92
60 20
Dualtron City 1,92
60 15
2,15
60 15
Dualtron City 2,15
60 10
2,39
60 10
Dualtron City 2,39
60 0
2,85
60 0
Dualtron City 2,85
55
55 50
0,24
55 50
Dualtron City 0,24
55 45
0,48
55 45
Dualtron City 0,48
55 40
0,72
55 40
Dualtron City 0,72
55 35
0,95
55 35
Dualtron City 0,95
55 30
1,20
55 30
Dualtron City 1,20
55 25
1,42
55 25
Dualtron City 1,42
55 20
1,65
55 20
Dualtron City 1,65
55 15
1,88
55 15
Dualtron City 1,88
55 10
2,12
55 10
Dualtron City 2,12
55 0
2,58
55 0
Dualtron City 2,58
50
50 45
0,24
50 45
Dualtron City 0,24
50 40
0,48
50 40
Dualtron City 0,48
50 35
0,71
50 35
Dualtron City 0,71
50 30
0,96
50 30
Dualtron City 0,96
50 25
1,17
50 25
Dualtron City 1,17
50 20
1,41
50 20
Dualtron City 1,41
50 15
1,64
50 15
Dualtron City 1,64
50 10
1,87
50 10
Dualtron City 1,87
50 0
2,34
50 0
Dualtron City 2,34
45
45 40
0,24
45 40
Dualtron City 0,24
45 35
0,47
45 35
Dualtron City 0,47
45 30
0,72
45 30
Dualtron City 0,72
45 25
0,93
45 25
Dualtron City 0,93
45 20
1,17
45 20
Dualtron City 1,17
45 15
1,39
45 15
Dualtron City 1,39
45 10
1,63
45 10
Dualtron City 1,63
45 0
2,10
45 0
Dualtron City 2,10
40
40 35
0,23
40 35
Dualtron City 0,23
40 30
0,48
40 30
Dualtron City 0,48
40 25
0,70
40 25
Dualtron City 0,70
40 20
0,93
40 20
Dualtron City 0,93
40 15
1,16
40 15
Dualtron City 1,16
40 10
1,40
40 10
Dualtron City 1,40
40 0
1,86
40 0
Dualtron City 1,86
35
35 30
0,25
35 30
Dualtron City 0,25
35 25
0,46
35 25
Dualtron City 0,46
35 20
0,70
35 20
Dualtron City 0,70
35 15
0,93
35 15
Dualtron City 0,93
35 10
1,16
35 10
Dualtron City 1,16
35 0
1,63
35 0
Dualtron City 1,63
30
30 25
0,22
30 25
Dualtron City 0,22
30 20
0,45
30 20
Dualtron City 0,45
30 15
0,68
30 15
Dualtron City 0,68
30 10
0,92
30 10
Dualtron City 0,92
30 0
1,38
30 0
Dualtron City 1,38
25
25 20
0,23
25 20
Dualtron City 0,23
25 15
0,46
25 15
Dualtron City 0,46
25 10
0,70
25 10
Dualtron City 0,70
25 0
1,16
25 0
Dualtron City 1,16
20
20 15
0,23
20 15
Dualtron City 0,23
20 10
0,47
20 10
Dualtron City 0,47
20 0
0,93
20 0
Dualtron City 0,93
15
15 10
0,24
15 10
Dualtron City 0,24
15 0
0,70
15 0
Dualtron City 0,70
10
10 0
0,46
10 0
Dualtron City 0,46
Féktávok
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,74
67,74 65
2,94
67,74 65
Dualtron City 2,94
67,74 60
7,66
67,74 60
Dualtron City 7,66
67,74 55
11,90
67,74 55
Dualtron City 11,90
67,74 50
15,32
67,74 50
Dualtron City 15,32
67,74 45
18,40
67,74 45
Dualtron City 18,40
67,74 40
21,09
67,74 40
Dualtron City 21,09
67,74 35
23,37
67,74 35
Dualtron City 23,37
67,74 30
25,51
67,74 30
Dualtron City 25,51
67,74 25
27,05
67,74 25
Dualtron City 27,05
67,74 20
28,40
67,74 20
Dualtron City 28,40
67,74 15
29,41
67,74 15
Dualtron City 29,41
67,74 10
30,12
67,74 10
Dualtron City 30,12
67,74 0
30,57
67,74 0
Dualtron City 30,57
65
65 60
4,73
65 60
Dualtron City 4,73
65 55
8,96
65 55
Dualtron City 8,96
65 50
12,38
65 50
Dualtron City 12,38
65 45
15,47
65 45
Dualtron City 15,47
65 40
18,15
65 40
Dualtron City 18,15
65 35
20,43
65 35
Dualtron City 20,43
65 30
22,57
65 30
Dualtron City 22,57
65 25
24,11
65 25
Dualtron City 24,11
65 20
25,46
65 20
Dualtron City 25,46
65 15
26,47
65 15
Dualtron City 26,47
65 10
27,18
65 10
Dualtron City 27,18
65 0
27,63
65 0
Dualtron City 27,63
60
60 55
4,24
60 55
Dualtron City 4,24
60 50
7,66
60 50
Dualtron City 7,66
60 45
10,74
60 45
Dualtron City 10,74
60 40
13,42
60 40
Dualtron City 13,42
60 35
15,71
60 35
Dualtron City 15,71
60 30
17,85
60 30
Dualtron City 17,85
60 25
19,39
60 25
Dualtron City 19,39
60 20
20,74
60 20
Dualtron City 20,74
60 15
21,74
60 15
Dualtron City 21,74
60 10
22,46
60 10
Dualtron City 22,46
60 0
22,91
60 0
Dualtron City 22,91
55
55 50
3,42
55 50
Dualtron City 3,42
55 45
6,50
55 45
Dualtron City 6,50
55 40
9,19
55 40
Dualtron City 9,19
55 35
11,47
55 35
Dualtron City 11,47
55 30
13,61
55 30
Dualtron City 13,61
55 25
15,15
55 25
Dualtron City 15,15
55 20
16,50
55 20
Dualtron City 16,50
55 15
17,50
55 15
Dualtron City 17,50
55 10
18,22
55 10
Dualtron City 18,22
55 0
18,67
55 0
Dualtron City 18,67
50
50 45
3,08
50 45
Dualtron City 3,08
50 40
5,77
50 40
Dualtron City 5,77
50 35
8,05
50 35
Dualtron City 8,05
50 30
10,19
50 30
Dualtron City 10,19
50 25
11,73
50 25
Dualtron City 11,73
50 20
13,08
50 20
Dualtron City 13,08
50 15
14,08
50 15
Dualtron City 14,08
50 10
14,80
50 10
Dualtron City 14,80
50 0
15,25
50 0
Dualtron City 15,25
45
45 40
2,68
45 40
Dualtron City 2,68
45 35
4,97
45 35
Dualtron City 4,97
45 30
7,10
45 30
Dualtron City 7,10
45 25
8,65
45 25
Dualtron City 8,65
45 20
10,00
45 20
Dualtron City 10,00
45 15
11,00
45 15
Dualtron City 11,00
45 10
11,72
45 10
Dualtron City 11,72
45 0
12,17
45 0
Dualtron City 12,17
40
40 35
2,28
40 35
Dualtron City 2,28
40 30
4,42
40 30
Dualtron City 4,42
40 25
5,96
40 25
Dualtron City 5,96
40 20
7,31
40 20
Dualtron City 7,31
40 15
8,32
40 15
Dualtron City 8,32
40 10
9,03
40 10
Dualtron City 9,03
40 0
9,48
40 0
Dualtron City 9,48
35
35 30
2,14
35 30
Dualtron City 2,14
35 25
3,68
35 25
Dualtron City 3,68
35 20
5,03
35 20
Dualtron City 5,03
35 15
6,03
35 15
Dualtron City 6,03
35 10
6,75
35 10
Dualtron City 6,75
35 0
7,20
35 0
Dualtron City 7,20
30
30 25
1,54
30 25
Dualtron City 1,54
30 20
2,89
30 20
Dualtron City 2,89
30 15
3,90
30 15
Dualtron City 3,90
30 10
4,61
30 10
Dualtron City 4,61
30 0
5,06
30 0
Dualtron City 5,06
25
25 20
1,35
25 20
Dualtron City 1,35
25 15
2,35
25 15
Dualtron City 2,35
25 10
3,07
25 10
Dualtron City 3,07
25 0
3,52
25 0
Dualtron City 3,52
20
20 15
1,00
20 15
Dualtron City 1,00
20 10
1,72
20 10
Dualtron City 1,72
20 0
2,17
20 0
Dualtron City 2,17
15
15 10
0,71
15 10
Dualtron City 0,71
15 0
1,17
15 0
Dualtron City 1,17
10
10 0
0,45
10 0
Dualtron City 0,45

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor kapacitása 25 Ah  
      Akkumulátor energiája 1500 Wh  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Elektromos indítás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 15"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 15"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Világítás első, hátsó, fék- és irányjelzők  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

DTR.ESCCITY

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása