Város
barát
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Magas
Erő

Város
barát
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Magas
Erő

Szerezzen örömet kisgyermekeinek egy saját motoros élménnyel. Az eTiger ATV50S elektromos kvad erős, 1000 W-os motorral, strapabíró felépítéssel és biztonsági kütyükkel alig várja bátor kis gazdáját.

`

LAMAX eTiger ATV50S

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 
 
alap ár

349 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
product_eshop_name_stock_fast_delivery
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Felépítés, dizájn és felszereltség

Lamax eTiger

Az eTiger ATV50S elektromos kvad az egyéni elektromobilitás kisebb és fiatalabb, 5 és 9 év közötti rajongói számára készült 65 kg-os súlyig. Tetszetős SUV dizájnnal két színváltozatban érhető el: fekete-narancsban és fekete-kékben, így lányok és fiúk egyaránt élvezhetik. A kürtnek köszönhetően a kicsi mindig tudni fogja, hogyan kell felhívnia magára a figyelmet egy forgalmas környezetben, az elülső LED lámpával pedig este is vezethet. A 115 × 65 × 69 cm-es méreteivel valamivel nagyobb, mint az ATV40S modell, így ha nem akarjuk lehajtani a hátsó üléseket, akkor szállításához valamivel nagyobb csomagtartóra van szükség. 1000 W-os villanymotorja teljesen hangtalan, így a mulatságot még egy dühös szomszéd sem szakítja meg, akinek a gyereke épp alszik.

 

 

Biztonság, használat és praktikum

Lamax eTiger

A biztonság mindig elsődleges a gyermekek esetében. Az első osztályú tárcsafékek és az önfékező rendszer bármilyen suhanást leállítanak. Ez egy nagyon hasznos biztonsági funkció: a rendszer elkezd lassítani és automatikusan fékez, amint a gyermek leveszi a lábát a gázpedálról. A kvadban 3 sebességszint található, amit szülőként saját belátása szerint állíthat be. A négykerekű automatikusan vált, így csak be kell tenni előremenetbe, és már indulhat is. A tolatáshoz nem kell a lábával ellöknie, csak váltson hátramenetbe és haladjon visszafelé. A megbízható, 48 V-os és 12 Ah-s ólom-savas akkumulátor akár 20 km-es hatótávolságot is garantál, és 1,5 órát bír megállás nélkül. A strapabíró, 14 hüvelykes gumiknak, az első és hátsó felfüggesztésnek, valamint a gyerekek alacsony súlyának köszönhetően bármilyen terepet meghódít, és egy meredek dombra rakétaként repíti fel gyermekeit. A gumiabroncsokat speciális kezeléssel látták el, így a defekt szó ismeretlen fogalom lesz.

 

Szerviz

A LAMAX márka forgalmazója vagyunk egész Közép-Európában. Közvetlen garanciális és a jótállás lejárta utáni szervizelést nyújtunk, amelyet szervizközpontunkban biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és a garanciális javítások tanúsított szolgáltatója vagyunk. Ezért ennek a kvadnak a megvásárlásakor nem kell aggódnia a szervizelés vagy a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártóhoz fűződő kapcsolatunknak köszönhetően az esetleges bonyolultabb meghibásodásokkal, diagnosztikával is foglalkozni tudunk.

 

A márkáról

A LAMAX márka mögött a cseh elem6 s.r.o. cég áll, amely 2012-es megalakulása óta elsősorban „akciókamerákat” forgalmaz a kelet-európai piac számára. Gyors fejlődés után ma már saját márkáinak és értékesítési hálózatainak széles portfólióját kezeli. A cég közvetlenül, aktívan jelen van Kelet-Európa és a Balkán nagy részén, valamint rendelkezik egy teljesen saját tulajdonú és irányítású leányvállalattal Németországban, amely Nyugat-Európáig és azon túl is kiterjed. A fogyasztói elektronikai és életmódtermékekre összpontosító vállalat célja, hogy tovább bővítse kínálatát, és folytassa sikeres stratégiáit a márkaépítés, a piacok fejlesztése és a termékek megfelelő kiskereskedelmi környezetben történő elhelyezése terén. Az elem6 küldetése, hogy mindenki számára megfizethető áron tegye elérhetővé a minőségi és korszerű szórakoztató elektronikai cikkeket.

10/10
Kényelem
7/10
Karbantartás
25 km/h
Sebesség
57 kg
Súly
1000 W
Teljesítmény
20 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hátsó fék
Városba alkalmas
Nagy teljesítményű
Első világítás
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Több színváltozat
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 57 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 7 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 25 km/h Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 1000 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 20 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 115 cm  
      Magasság 69 cm  
      Szélesség 65 cm  
      Akkumulátor típusa Ólom-sav  
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 12 Ah  
      Akkumulátor energiája 576 Wh  
      Sebességkorlátozás igen  
      Első fék mechanikus lemez  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 14"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 14"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Világítás első  
      Max. terhelhetőség 65 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása